עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ANTONIO,

שלום, יש לי רסיבר של סוני, די ישן, שעובד בסדר ללא תקלות. יש לי גם רמקול סנטר של ימאה גם די ישן גם ללא בעיות מיוחדות פירקתי את המערכת כי צבעתי וכאשר החזרתי וחיברתי מחדש שמתי לב שהסנטר לא עובד טוב, שומעים רעשים והשמיעה גרועה. החלפתי חוטים וגם לא שומעים טוב.... מהכיתוב אחורי הרסיבר כתוב שהיציאה לסנטר עובדת ב 8-16 האום, ואני רואה שמאחורי הסנטר כתוב 6 IMPEDANCE האום. אז... אין התאמה... יכול להשפיע ? מה יכולה להיות הבעייה ? אם הלך הסנטר, על מה אתם ממליצים? ( משהו לא יקר )

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by bar barbar,

יש לי סלון פתוח עם טלוויזיה 65 של סמסונג רציתי לקבל בבקשה חוות דעת האם כדאי לי לרכוש מקרן קול איכותי או להשתמש עם הרסיבר שיש לי יאמאה ax-v430 עם רמקולים גדולים

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by אמיר יצחקי,

הממ,שאלה שהמון זמן אני חושב עליה ואין לי תשובה חוץ מזה שנראה לי שהתדר גבוה מדי ורמקול X אינו עומד בתחום והוא מזייף. אשמח לשמוע אותכם!

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by matan007,

אני מחפש סטרימר לניגון סרטי FHD של 1080P ורק כאלו. דישות חובה: 1) תמיכה מלאה בכתוביות בעברית. 2)חיבור כבל רשת כך שינגן סרטים מהמחשב בחדר הסמוך. 3)הסרטים שינוגנו הם כאמור FHD כך שצריכה להיות תמיכה בכל הפורמטים המתאימים (MKV וכו"). 4)חיבור HDMI חובה. כמו כן חיבור COAX או SPDIF למערכת. 5)שיהיה סטרימר מוכר במובן שיש לו קהילת מפתחים ויוצאים עידכוני תוכנה. דרישות לא חובה: 1)אם אפשר שיהיה תפריט בעברית. 2)שיהיה ניתן בחיבור הרשת גם לגלוש לאתרים כמו YOUTUBE ודומים. 3)חיבור USB. יש משהוא שעונה על הדרישות בתווך המחיר?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by dzbeda,

אני עכשיו בארצות הברית ואני רוצה לקנות סטרימר. אני מחפש סטרימר מסוג אנדרואיד 1. אני רוצה את היכול להתקין עליו אפליקציות - כמו בפלאפון (אפליקציות VOD) 2. XMBC 3. שישמש כסטרימר 4אפשרות חיבור RJ45 5. אם אפשר שיקלוט שידור עידן פלוס זה אמור להיות לנסות ולהיות התחליף לYES שיש לי היום בבית אשמח להמלצות בהקדם תודה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Real_Me,

עד לפני כשנה נהניתי מאיכות מוסיקה סבירה במחשב עם כרטיס קול CREATIVE AWE32 ורמקולים של מערכת סטריאו. אז עברתי למחשב חדש ולוח אם עם כרטיס קול מובנה (CREATIVE CT5880) ולא הצלחתי לשחזר את אותה איכות. יש לי הזדמנות כרגע לקבל כרטיס קול כלשהו עם מישהו שחוזר מארה"ב ובגלל שאני כבר לא מתמצא כלל בתחום הזה, חשבתי לבקש את המלצתכם בנידון. יש אפשרות להביא משהו איכותי בלי שיעשו בעיות במכס? בתודה מראש RM

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום, אני מחפש מערכת קולנוע ביתי בעלת שני רמקולים קדמיים צרים וגבוהים, שניים אחוריים, וסנטר..... ורסיבר כמובן.... מאוד מאוד עדיף שהרמקולים יהיו בצבע כסוף... עקב התאמת צבעים בחדר... המערכת מיועדת להמון מוזיקה אבל גם לא מעט סרטים בכלל... ככה שתתאים לשניהם ותתמוך כמובן בדולבי לסוגיו וכו'.... המערכת לא חייבת לבוא קומפלט עם כל הרמקולים והרסיבר ביחד יכולים להמליץ לי על סראונד או סנטר לחוד גם... העיקר שבכולל זה ייצא 3000 שקל בערך... תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. חברים יקרים אני מבקש את עזרתכם בקניית טלויזיה חדשה לסלון בגודל 42 אינצ והאם תוכלו לציין אילו דברים חשוב לשים לב אליהם לפני שקונים טלויזיה?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by super_spam,

ברשותי מערכת מבית Logitech z5500 ברצוני לשאול מספר שאלות, 1. האם יש אפשרות לחבר את המערכת הנ"ל לרסיבר ? 2. במידה ואפשרי, האם הרסיבר יתן עוצמה למערכת יותר מאשר הכרטיס קול או שזה סתם בזבוז ? 3. מה אתם חושבים על זה, סתם בזבוז או שווה את זה ? רב תודות.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by matan007,

קניתי אתמול xtreamer והוא עושה לי כמה בעיות: 1) כל פעם שיש סימן פיסוק בסוף שורת הכתוביות, הוא מופיע בצד ההפוך של השורה. ז"א אם למשל אמור להיות בסוף השורה נקוה או סימן שאלה אז הוא מופיע בתחילתה! באמצע השורה הסימנים תקינים. 2) כל פעם שאני נכנס לתפריט xtreamer הוא מבקש מימני לאשר משהוא ע"י לחיצה על 1 ולהתקין תוכנה. התקנתץי כבר כמה פעמים מחדש ופל פעם הוא רוצה שוב ולפעמים זה בכלל לא מצליח להתקין או מגיב לאישור ע"י לחיצה ב-1. יש למישהוא פיתרון\נסיון לבעיות? הערה: ברשותי הגרסה המתקדמת ביותר!

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. צריכה להיות בעיה עם לחבר מגבר של גיטרה למחשב ואליו את האזניות? זה יכול לפגוע במגבר?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום רב ברשותי רכב אשר מערכת השמע בו אינה קוראת קבצי MP3. אני מכין דיסק קומפילציה ובו מספר גדול יחסית של שירים. שאלתי היא, האם וכיצד ניתן להקטין\לדחוס קובץ WAV כך שיגיע לגודל הכי נמוך שלא ייפגע משמעותית מדי באיכות הקובץ (וכל זאת בשמירה על פורמט ה-WAV המקורי)? ניסיתי להשתמש ב Sound Recorder שמגיע עם ווינווס אך התוצאה רחוקה מלספק. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. קודם כל ההמלצה מתבססת על שתי זוגות אוזניות, אני קניתי חבר ראה והתלהב וקנה גם הוא עכשיו אנחנו תקועים עם אותה בעיה בדיוק. לאחר 8 חודשי שימוש האוזניות החלו לפתח קרעים באיזור הכבל מאחורי האוזן, אין אחריות לזה כי זה נזק פיזי (לפי היבואן שבדק אותם) לכן אני ממליץ מכל הלב לא לקנות את האוזניות, כדיי שלא תתקעו עם בעיה דומה לשלי, שכאמור אין לה אחריות כאמור זה באוזניות שלי, והתחילו להתפתח אותם קרעים אצל חבר מהעבודה שקנה אותו דגם הנה תמונה להבהרה,,,, מקווה שעזרתי למישהו. Thanks to ImageShack for Free Image Hosting

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Nirkaw,

שלום רב, היום קיבלנו את הממיר HD החש שהזמנו מYes. יצא לי להתלהב ולהעביר לערוצי הHD אבל למרבי הפתעתי לא הבחנתי בשום HD, העברתי בין הערוצים הרגילים לHD ולא ראיתי שום שינוי ואני פשוט לא יודע למה. הבחנתי בזה שאולי הבעיה טמונה בעניין שהתדר בטלוויזיה מופנה לAV1 ולא לHDMI, כשהחלפתי לHDMI לא הופיעה לי תמונה כלל (כן, הכבל HDMI מחובר לממיר לטלוויזיה). מה שהכי מצחיק זה כשאי עושה על AV1 ועובר לערוץ הHD ואז מנתק את כבל הHD לא קורה כלום וזה ממשיך להצגיג את התמונה ש"כביכול" HD, מישהו אולי יודע מה הבעיה? להזמין טכנאי?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by shpaner,

שלום, אני רוצה לקנות DVD כזה שאפשר לחבר לטלוויזיה +יציאה USB + קורא FULL HD אני צריך גם הארד דיסק חיצוני שיהיה אפשר לחבר לDVD ולראות סרטים הכי סטנדרטי הכי פשוט כמה עולה? אבל גם שלא יהיה גרוטאה ואם אפשר גם המלצה תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. צריך את העזרה שלכם בבחירת אוזניות in ears בטווח של עד 1,000 שקל קונה מאי ביי אני שומע את כל הסוגים של השירים ובעיקר טרנסים רמיקסים והיפ הופ, ושומע מנגן MP3, אז לא צריך מיקרופון.. האוזניות הקודמית שלי עלו 90$ של beats by dr. dre אבל הסתכלתי כאן כמה עמודים אחורה והבנתי שהם לא כאלה טובות, אז אני אשמח אם תמליצו לי על אוזניות טובות שינצלו במקסימום את הכסף הזה המליצו לי את האוזניות האלה - Sennheiser IE 80 In-Ear: http://www.amazon.de/gp/product/B005N8W27I/ref=s9_bbs_gw_d24_g23_i1?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=18FVXZN0XTESVGEYRBY8&pf_rd_t=101&pf_rd_p=455353807&pf_rd_i=301128 אבל רציתי לשמוע עוד הצעות תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. אהלן חברים, אני אתחיל במשפט החשוב ביותר. הדיון הזה מדבר אל אנשים שמבינים בסאונד, ויודעים להעריך באס אמיתי. מי שמבחינתו באס זה "אומצה אומצה" חזק ושמן שלא מפסיק לפורר קירות, אתם מתבקשים לא להגיב. דבר שני, למרות שכל מה שאני אתאר בהמשך הדיון נוגע לא רק לבאס, אני מתמקד בעיקר בבאס הפעם. לאילו מכם שזוכרים ועוקבים אחר הדיונים בפורום, אני שיתפתי במהלך התהליך של שדרוג המערכת שלי על החיפוש אחר השילוב הטוב ביותר של באס בחדר שלי שהוא יחסית קטן (12מ"ר) ובעייתי מאוד מבחינת אקוטיקה (ריבוע). לאחר כמה מתמודדים מעולים מצד הרמקולים המדפיים, כאשר המוביל ללא כל ספק היה ה-ProAc Responce 1SC שהוא רמקול מדפי קטן ויקר מאוד (14000 שקלים בערך לזוג חדש) אשר נשמע מעולה, אך החסיר באס, עשיתי לעצמי תפנית…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by roli1,

יש לי נגן H 340 וכדי לראות סרטונים הוא זקוק לסיומת AVI איך ובמה משתמשים כדי להמיר את הסרטונים???

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום יש לי חדר גדול כמו סלון בינוני ואיני יודע מה עדיף לקנות רמקולים Z5500 וכרטיס קול REVOLUTION או לקחת מערכת קולנוע עד 3200 ש"ח כלומר רסירבר ימהה ואיזה רמקולים ? השאלה מה ישמע יותר טוב ויהלום את המחיר)רוב השימוש זה למוזיקה וסרטים) תודה מיכאל:+>

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by ביז'ו המוס,

שלום. כרגע יש לי בבית 4 רמקולים רצפתיים. 2 של EPI דיי ישנים ועוד זוג רמקולים ישנים (שנשמעים מעולה דרך הגב) והסיבה היחידה זה שאין לי מגבר כדי לחבר את הרמקולים למחשב. אז אני חושב על למכור את הlogitech Z560 שיש לי כדי להסיג כסף למגבר. עכשיו יש לי כמה שאלות\התלבטויות. 1. אני מניח שאלה רמקולים למוסיקה ולא לקולנוע אז כדי לי להשתמש רק בשניים מה4 שיש לי (כמובן ה2 היותר איכותיים) או שאפשר לקנות רסיבר סראוונד ולעבוד ב4 ערוצים? 2. אמרו לי להתרחק מרסיברים סראוונד יד שניה אבל לא הבנתי ממש למה.. אם אתה יקנה משהו נורמלי משנת 2000 ומעלה זה לא יהיה טוב? 3. איפה בכלל כדי לי להתחיל לחפש מגברים\רסיברים למכירה באינטרנט\לא באינטרנט? 4. מה אני צריך לחפש במגבר\רסיבר במחינת עוצמה ובכלל למה אנ…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by kroi4,

היי, יש לי 5.1 רמקולים בחדר שמחוברים לרסיבר בחדר, אני מעוניין לשדרג את הסאבוופר שלי (עד עכשיו בקושי שמעו ממנו, כמעט ואין הבדל בסאונד) אבל מצד שני אני לא רוצה להוציא סכום גדול של כסף. ראיתי שרוב הסאבוופרים עולים 800+, לפני כמה ימים שמעתי אצל חבר מוזיקה במערכת MicroLab FC330 שזה סאב שיש בו מערכת שמע + 2 רמקולים לחיבור למערכת (לסאב) ושומעים ממש מעולה. רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר את הסאב ואת הרמקולים לרסיבר שלי? תמונות של החיבורים מאחורה (דרך גוגל): לינק 1 לינק 2 אני רוצה לחבר את הסאב לחיבור המיועד לו ברסיבר ולגבי הרמקולים הקטנים הבנתי שאפשר לקנות מתאם בננה לחיבור של רמקול. שימו לב שהמחשב שלי מחובר דרך ח…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by oriel0018,

קראתי הרבה על הסט הזה לטוב ולרע....אבל הוא מתאים לי בול בגלל שעיקר השימוש שלי הוא קונסולה וסרטי MKV....! רציתי לשאול ככה: (אני יודע שאלה מפגרת) יש לי בחדר XBOX שמחובר לסמסונג C530.... הכי טוב זה לחבר את הרמקולים לXBOX? זה יתן סאונד טוב יחסית? יש גם אפשרות לחבר אותם למסך...

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by eliyho,

שלום כולם, אני מעוניין לרכוש טלויזיה LCD תוצרת LG דגם 37LG34R ( תקציב עד 4,000 ש"ח ) אבל לא הצלחתי למצוא ביקורת עליה בשום מקום, מישהו יכול להמליץ או לא להמליץ לפני שאני קונה? תודה מראש. מפרט טכני : נתוני מסך גודל מסך: 37 אינץ' יחס תמונה: 16:9 זמן תגובה: 5 ms יחס ניגודיות: 50000 :1 רזולוצית מסך: 1366x768 פיקסלים בהירות: 500 cd/m² זוית צפיה: 178 מעלות שיטות שידור: מולטי סיסטם תמונה בתוך תמונה (PIP): כלול נתוני סאונד רמקולים מובנים: כלול הספק הרמקולים X2: 10 וואט דולבי סראונד וירטואלי: כלול מצבי קול מתוכנתים: כלול מערכת הדגשת צליל באס: כלול יציאה לרמקולים חיצוניים: כלול תכונות כלליות טיונר מובנה: כלול היפרבנד מלא: כלול מספר מצבי צפיה: כלול תצוגת תפריט …

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. כולם כבר שמעו על הקלטות בינוריאל שעושות שימוש בבובה בצורת ראש אדם בכדי להקליט עם רזוננסים נכונים. ובכן, יצא לי לשמוע כבר כמה דברים טובים, אבל היום נתקלתי במשהו מדהים! זהו הוא קדימון של THX, אני ממליץ בחום לא להשתגע עם העוצמה, למרות שההתחלה שקטה מאוד. מי שיגביר יותר מדיי, יסבול מאוד http://www.mytempdir.com/1070320 כמובן שיש עוד כמה וטבים מאוד שכבר שמעתי בעבר, אז לטובת אילו שלא מכירים את זה, אני אצרף אחד מהישנים יותר, אשר מדגים בצורה מעולה את היתרונות של הקלטה שכזו. כמובן שזה מיועד לאוזניות בלבד, וברמקולים לא יישמע כמו שצריך. http://www.mytempdir.com/1070332 Anatoli.

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Sheda,

כמה שווים רמקולים Wharfedale Atlantic 400 יד שנייה במצב סביר ? אלו רמקולים טובים למוסיקה ? אני ממש לא מבין בתחום כל פיסת מידע תעזור , תודה. וגם כמה שווים Wharfedale Valdus 300 משומשים וכמה חדשים (לא מצאתי אותם בזאפ) ? אלו רמקולים טובים ? אני רואה אותם ממש בזול יש סיבה שהם נורא זולים יחסית לחברה ?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים