עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. נשארה לי התלבטות אחרונה בין רסיבר RX-5042 של J.V.C http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=473&ArticleID=2155 שעולה רק 150 דולר!!! ..שזה מחיר זול ביותר ( עכשיו אני מתאר לעצמי שאיכות השמע תהיה בהתאם למחיר ...או שלא?!?!?........ויכול להיות גם שמבחינת יחס מחיר לאיכות שמע אני מקבל כאן מוצר טוב מאוד במחיר זול..?!?!?) לבין רסיבר AVR-1804 של DENON http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1535&CategoryID=277&Page=1 והדפוקים בסקאל לא רשמו כמה הרסיבר הזה עולה ....אבל מבדיקה שלי בזאפ הכי זול שראיתי אותו בארץ היה 2290 ש"ח ככה שאני מתאר לעמי שבדוטי פרי הוא אמור לעלות בסביבות ה450 דולר!!! ( פלוס מינוס).. מחר גיסי נוסע ללונדון ליומיים והוא רק מח…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by shpaner,

שלום, אני רוצה לקנות DVD כזה שאפשר לחבר לטלוויזיה +יציאה USB + קורא FULL HD אני צריך גם הארד דיסק חיצוני שיהיה אפשר לחבר לDVD ולראות סרטים הכי סטנדרטי הכי פשוט כמה עולה? אבל גם שלא יהיה גרוטאה ואם אפשר גם המלצה תודה רבה

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  3. היי. כמו בכותרת, לחבר שלי יש בית חכם, והוא רוצה לחבר מקור שמע עם מוזיקה ללא הפסקה, רק שהחיבור שיש לו הוא קואקסיאלי. חשבתי נגיד לחבר אייפוד עם מתאם לקואקס(יש דבר כזה בכלל?). אין לי ממש מושג בתחום ולכן כל עזרה תתקבל בברכה.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by simplyme777,

קניית רמקולים חדשים למחשב סט של 2.1 שימושים : בעיקר למוזיקה.. הרבה רוק ורוק כבד, מזרחית, האוסים וטראנסים תקציב : סביב ה- 450 ש"ח המלצות?

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Rbix,

דילמה לפני רכישת סטרימר. לקנות Minix Neo U1 או להוסיף עוד קצת וללכת על ה-Minix שמגיע עם ווינדוס (Z83-4) ? שימושים עיקריים: פופקורן-טיים וסטרימינג למשחקים יכול להיות נחמד. http://www.geekbuying.com/item/MINIX-NEO-U1-4K-2K-UHD-TV-BOX-Android-5-1-Lollipop-Amlogic-S905-2G-16G-2x2-MIMO-802-11ac-WIFI-Bluetooth-4-1-1000M-LAN-KODI-with-Free-Minix-NEO-A2-Lite-359784.html http://www.geekbuying.com/item/MINIX-NEO-Z83-4-Fanless-MINI-PC-with-Rii-i8--Hebrew-Keyboard-White-372652.html

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Tzion,

שלום לכולם! לחבר שלי יש בחדר מערכת של שני רמקולים ומערכת ליזר דיסק+רסיבר (קצת ישנה- בעבר היא שימשה כרמקולים ל"קולנוע ביתי") כשהרסיבר מכוון על מקסימום באס וטרבל (וגם כפתור סופר באס) שומעים מעולה, למרות שאין לי ממש ניסיון עם מערכות מוסיקה, אבל זה נשמע טוב.. אבל לעומת זאת, כאשר לו משתמשים בפונקציית הסופר באס ומורידים את הבאס והטרבל למינימום, שומעים ממש חרא כמו רמקולים של רדיו מעפן... כמו שאמרתי, אני לא ממש מתמצא בנושא ואין לי הרבה נסיון, אבל הרמקולים שלו נראים לי סבירים+... אז השאלה שלי היא כזאת: האם כשהם לא מחוברים לרסיבר, האיכות שלהם תהיה כמו שמורידים את הבאס והטרבל למינימום? והאם "נוכחותו" של הרסיבר באמת משנה? off-topic: האם כשרוצים לחבר רמקולים+רסיבר למחשב, האיכו…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by zahiz007,

שלום, ברשותי מחשב, המרוחק משהו כמו 6-7 מטרים מהטלווזיה, תהיתי האם קיים כבל באורך כזה? כמו כן, יש לטלווזיה כניסת VGA, מה עדיף: RCA / VGA? אם קיים כבל כזה, מישהו יכול להפנות אותי לאתר שממנו ניתן לרכוש? כ.מסך : 9600GT, תודה! צחי

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  8. היי, ערב טוב, לפני רכישה של טלוויזיה חדשה, שאלה שדיי מטרידה אותי ... והאמת, התבלבלתי כבר מכל התשובות. אני מחפש טלוויזיה 37", שתתמוך ב-HD (באופן חלקי/מלא), אך ורק LCD, פלזמה לא בא בחשבון כרגע. התקציב: עד 5000 ש"ח, רצוי פחות. שימושים: 70% שידורי HOT - לא תכני HD, ו-30% צפייה בתכני HD מהמחשב וכד'. איזו טלוויזיה תתאים יותר, HD Ready או FHD ?! ההתלבטות כרגע היא בין Samsung LA37A550 FHD לבין Samsung LA37A450 HD-Ready. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  9. היי, חבר רכש לפני יומיים אוזניות sennheiser game zero. בשיחות בסקייפ משהו מוזר קורה, אם המיקרופון לא מושתק ואף אחד לא מדבר, אני יכול לשמוע את מה שהוא רואה. כלומר אם הוא שם סרטון ביוטיוב, אני יכול לשמוע מה קורה בסרטון. לא באופן חזק אבל יש שמע ניכר ששומעים. כשהוא שם את המיקרופון על השתקה, אם אני מדבר, אני יכול לשמוע את עצמי! מה לעזעזל קורה פה?! מה יכול לגרום לזה ואיך אפשר להפטר מזה? חשוב לציין, שהאוזניות מחובר לכניסות הקדמיות של המארז עם 3.5MM. אודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  10. צריכה להיות בעיה עם לחבר מגבר של גיטרה למחשב ואליו את האזניות? זה יכול לפגוע במגבר?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  11. יש לי ממערכת סטריאו ישנה שני רמקולים איכותיים (אייווה). החיבור שלהם אנלוגי (זה המונח? שני חוטים אדום-שחור גלויים בסופם?) וכל אחד מהם צורך 40W ובעל התנגדות של 6 אוהם.(נשמע כמו שיעורי בית)... רסיבר לא בא בחשבון שכן הם עולים הון... אז אני סומך עליכם שתתנו לי פתרון... (תקציב של 200 ש"ח לכל היותר) אין לי ניסיון רב באלקטרונירה ואני לא מבין גדול במערכות שמע למיניהם... אז אבקש מהפונים לענות בפירוט רב ככל האפשר אך אל תחסכו את הטרמינולוגיה המקצועית... ברשותי: לוח ג'יגהבייט 945P-S3 ספק JSP-TECH 500W למעוניינים לעזור אתם יכולים ליצור איתי קשר באימייל : itamar_ts@walla.co.il תודה רבה...! !

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by DaniLp5,

אני מחפש נגן בעל סאונד איכותי. יש לי את ה-IPHONE 4S שלי ואני רוצה לדעת אם יש בכלל נגן שמסוגל לתת ביצועים יותר טובים ממנו מבחינת סאונד. אני מדגיש שאין לי צורך בנגן שינגן גם סרטים או משחקים, נטו מוזיקה.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שלום לכולם, אחרי שכמה אנשים ביקשו ממני כתבתי מדריך להתקנת Rockbox אם עברית טובה (מימין לשמאל) על נגני IRIVER H120/140 אני לא לוקח אחריות על כל בעיה שזה יכול לעשות לכם, לי ולכל מי שעזרתי עד עכשיו זה עובד http://thebaumers.com/rockboxguide.htm

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by r1sk,

ברצוני לקנות טלוויזיה לחדר השינה. התענייתי במס' כתבות ומדריכים ברשת והגעתי למסקנה על פיהם שחיבור SCART הוא החיבור האיכותי ביותר, כלומר איכות צפייה הטובה ביותר. מכאן, הגעתי למומחה בעניין שאמר לי שההבדל בין SCART לחיבורים אחרים (S-Video וכו') הוא מזערי ולא קל להבחין בו בעין שאינה מזויינת. השאלה שלי היא כזאת: האם שווה להשקיע עוד 500-1000 ש"ח לטלוויזיה עם כניסת SCART אשר תתחבר לממיר YES שבביתי, או לחסוך אותם ולקנות טלוויזיה ללא כניסת SCART ולקבל איכויות צפייה ותמונה שוות בהחלט ? הקריטריונים שלי לטלוויזיה הינם 32" , HD READY , חיבור ל-PC. תודה רבה, המשך שבוע מהנה.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  15. יש לי זיכוי ברשת KSP והדבר היחיד שאני צריך למחשב זה רמקולים אני מעוניין ברמקולים לסטריאו (2.0\2.1\2.2) רצוי שייראו כמה שיותר טוב אבל הכי חשוב שישמעו כמה שיותר טוב התקציב הוא עד 600 ורציתי לדעת על מה הכי הייתם ממליצים לי. תודה רבה.

16. Started by fire1ce,

בהמשך לדיון הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=369440.0 סוף סוף בשישי הזה קיבלתי את החלקים ל DAC. מאחר ולא היה לי מה לעשות עד הערב החלטתי להתחיל לבנות אותו. כל החלקים הגיעו השקיות ממותגות כמו שצריך, ולא היה צורך לנחש איזה חלק מה הוא. מאחר ובאתר הרשמי של מתכנתי ה DAC יש רשימת רחיבים מאוד מפורטת, ובכלל אני חייב לציין הם עשו עבודה מצוינת בהסברים ולדעתי כבר ענו על כל השאלות שיכולות לעלות בזמן הבניה. http://www.amb.org/audio/gamma1/ הDAC בנוי משתי לוחות אשר יכולות לעבוד בניפרד לכן ניתן לבדוק כל לוח ישר לאחר הסיום ולא רק כשהם מחוברים ביחד. התחלתי בלוח ה USB ולהחר הבניה שלו (היא מאוד קצרה כי אין שם באמת הרבה חלקים) בדקתי אותו והמחשב זיהה אותו ללא שום קושי. החלטי…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  17. קודם כל ההמלצה מתבססת על שתי זוגות אוזניות, אני קניתי חבר ראה והתלהב וקנה גם הוא עכשיו אנחנו תקועים עם אותה בעיה בדיוק. לאחר 8 חודשי שימוש האוזניות החלו לפתח קרעים באיזור הכבל מאחורי האוזן, אין אחריות לזה כי זה נזק פיזי (לפי היבואן שבדק אותם) לכן אני ממליץ מכל הלב לא לקנות את האוזניות, כדיי שלא תתקעו עם בעיה דומה לשלי, שכאמור אין לה אחריות כאמור זה באוזניות שלי, והתחילו להתפתח אותם קרעים אצל חבר מהעבודה שקנה אותו דגם הנה תמונה להבהרה,,,, מקווה שעזרתי למישהו. Thanks to ImageShack for Free Image Hosting

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by ben060,

אי אפשר לחבר את הרמקולים ישירות לטלויזיה בלי רסיבר?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by INFERNO,

שלום לחברי הפורום אני מחפש רמקולים חזקים ואגרסיבים שתחברו לרסיבר, איכות חשובה (ואני יודע מה זה איכות) אבל אני צריך משהו עם עוצמה בעל באס לא גבוה ומיד וטרבל גבוהים מחיר : עד 3000 ש"ח בתודה רבה INFERNO

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by junior_mg,

מחיר לא רלוונטי כל כך אם כי שאלת עלות/תועלת יחוברו לה Z5450+rp 21 מה אתם אומרים שימושים - הרבה משחקים הרבה מוזיקה סרטים ןבכלל אם יש כרטיס מומלץ יותר עד גגג 900-1K

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by Alexkmr,

הרמקולים יחוברו לSANYO ARCHITECT SERIES V73 אגב אם למשהו יש מידע בנוגע למגבר אשמח לישמוע. המוזיקה שאני שומע היא רוק, מטל, קלאסית, בלוז מצאתי את JBL XTI 20 בכ1300 שקל בני שלש שנים.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by guy_intel,

שלום, יש לי טלויזיה של Philips 42PFL9664H התומכת ב- DLNA. אני מסתבך בהבנה כיצד ניתן לנגן מדיה מהמחשב אל הטלויזיה בצורה אלחוטית בעזרת פרוטוקול DLNA. המחשב והטלויזיה מחוברים לאותו ראוטר שהקצה לכל אחד כתובות IP. כבר התקנתי על המחשב שרת מדיה אך אני לא מצליח לגרום לטלויזיה לזהות את המחשב או שהמחשב יזהה את הטלויזיה. ניסיתי בעזרת TVersity, Googe Media Server, Windows Media Center ולא הצלחתי. יש לי מישהו הסברים על כל הנושא ?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  23. שלום לכם. אני מעוניין לרכוש סטרימר. יש לי טלויזיה בבית, היא ישנה בעלת חיבור אנלוגי רגיל(חיבור עגול סטנדרטי) ויש גם חיבור מלבני גדול שאליו ניתן לחבר פילטר שתומך בחיבור בננה, צהובה, אדומה ולבנה. האם בסטרימר יש תמיכה בחיבורים אלו? אם כן, אילו סטרימרים תומכים? או שבכולם יש תמיכה? הדרישות שלי אינה גבוהה, הסטרימר יכול להציג רק פורמטים רגילים(DVDRIP XVID) ותמיכה בעברית(לקבצי תרגום SRT וכו'). בשל החיבור המוגבל שיש בטיוי שלי, אני מניח שלא ניתן לצפות באיכות 480P אפילו לא? במידה ואני טועה נא תקנו אותי. זו הכניסה הראשונה שלי לעולם הקולנוע הביתי והסטרימר בכלל, אנא התחשבו. התקציב שאני מוכן להשקיע גג 850-900 ש"ח. בתודה רב, יניב.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Ivan,

טלויזיה LG 47 חלק מסרטים ב MKV מזהה ומנגנת וחלק טוענת שקובץ לא תקין. הקובץ "לא תקין" רץ בלי בעיה במחשב. כל הקבצים ב 720 כך לפחות נאמר לי והDOK ב NTFS יש מגבלות ל MKV ?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by nadaw,

מה יותר טוב?? ATP3 vs jbl Creature II ולמה?? בבקשה.. התייחסו לכל סוגיי ההשוואה בינהם... מי יותר טוב ולמה?? השוואות וביקורות יתקבלו בברכה... צודההה

• 22 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים