עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by i.k,

היה לי את Yamaha YST-MS50 System ,והם נהרסו לא מזמן. אני מחפש תחליף הולם לערכה הזו ,שהיתה אחת הטובות שראיתי עד 1000שייח , באותה תקופה בה הם נמכרו. המערכת של הרמן קרדון ,לפי מה שקראתי וראיתי היא כנראה הקנייה הכי טובה והכי זולה שיכולה לשמש תחליף לימהה. הייתי רוצה לשמוע חוות דעת מאלה שמכירים את המערכת הנ"ל ויכולים לתת לי הסבר או השוואה בינה לבין הימהה (אני מחפש רמקולים שיהיו לפחות ברמה של הימהה),או לייעץ לי משהו אחר שיכול להיות שווה יותר מההרמן קרדון בטווח מחירים עד 1000 שייח . יש כמה ערכות שאני כבר יורד מהם אוטומטית כמו הZ-2300 והאנקאונטר של JBL ,אז חוץ מהם בבקשה.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  2. שלום לכם. אני מעוניין לרכוש סטרימר. יש לי טלויזיה בבית, היא ישנה בעלת חיבור אנלוגי רגיל(חיבור עגול סטנדרטי) ויש גם חיבור מלבני גדול שאליו ניתן לחבר פילטר שתומך בחיבור בננה, צהובה, אדומה ולבנה. האם בסטרימר יש תמיכה בחיבורים אלו? אם כן, אילו סטרימרים תומכים? או שבכולם יש תמיכה? הדרישות שלי אינה גבוהה, הסטרימר יכול להציג רק פורמטים רגילים(DVDRIP XVID) ותמיכה בעברית(לקבצי תרגום SRT וכו'). בשל החיבור המוגבל שיש בטיוי שלי, אני מניח שלא ניתן לצפות באיכות 480P אפילו לא? במידה ואני טועה נא תקנו אותי. זו הכניסה הראשונה שלי לעולם הקולנוע הביתי והסטרימר בכלל, אנא התחשבו. התקציב שאני מוכן להשקיע גג 850-900 ש"ח. בתודה רב, יניב.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by super_spam,

ברשותי מערכת מבית Logitech z5500 ברצוני לשאול מספר שאלות, 1. האם יש אפשרות לחבר את המערכת הנ"ל לרסיבר ? 2. במידה ואפשרי, האם הרסיבר יתן עוצמה למערכת יותר מאשר הכרטיס קול או שזה סתם בזבוז ? 3. מה אתם חושבים על זה, סתם בזבוז או שווה את זה ? רב תודות.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by simplyme777,

קניית רמקולים חדשים למחשב סט של 2.1 שימושים : בעיקר למוזיקה.. הרבה רוק ורוק כבד, מזרחית, האוסים וטראנסים תקציב : סביב ה- 450 ש"ח המלצות?

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  5. נשארה לי התלבטות אחרונה בין רסיבר RX-5042 של J.V.C http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=473&ArticleID=2155 שעולה רק 150 דולר!!! ..שזה מחיר זול ביותר ( עכשיו אני מתאר לעצמי שאיכות השמע תהיה בהתאם למחיר ...או שלא?!?!?........ויכול להיות גם שמבחינת יחס מחיר לאיכות שמע אני מקבל כאן מוצר טוב מאוד במחיר זול..?!?!?) לבין רסיבר AVR-1804 של DENON http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1535&CategoryID=277&Page=1 והדפוקים בסקאל לא רשמו כמה הרסיבר הזה עולה ....אבל מבדיקה שלי בזאפ הכי זול שראיתי אותו בארץ היה 2290 ש"ח ככה שאני מתאר לעמי שבדוטי פרי הוא אמור לעלות בסביבות ה450 דולר!!! ( פלוס מינוס).. מחר גיסי נוסע ללונדון ליומיים והוא רק מח…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by shpaner,

שלום, אני רוצה לקנות DVD כזה שאפשר לחבר לטלוויזיה +יציאה USB + קורא FULL HD אני צריך גם הארד דיסק חיצוני שיהיה אפשר לחבר לDVD ולראות סרטים הכי סטנדרטי הכי פשוט כמה עולה? אבל גם שלא יהיה גרוטאה ואם אפשר גם המלצה תודה רבה

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by alex15,

יש לי שני מסכים ואני רוצה לשים אותם על המחשב אבל יש משהו ששמים כדי לעשות לשנים ולשלושה ????. מה שמו של הדבר הזה ?יש דבר כזה ?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by lior777,

שלום עקרונית השימוש היחידי שלי לטלויזיה העתידית יהיה גיימינג בחיבור לקונסולה (XBOX PS3) וקצת סרטי HD ממחשב לאחר דפדוף בפורום ראיתי המלצות על 40D550 ונראה שאני נעול עליה אבל יש לי כמה שאלות: 1. יש בה מנגון 100HZ שיכול להפריע ולייצר לאגים במשחקים? כי משיחה עם סמ ליין הם טוענים שלא ניתן לכבות אותו 2. בדגם זה יש הגרלת פאנלים? במידה וכן איך לבדוק? אני מדבר על גודל 40 כי הבנתי ש37 סמסונג לא מייצרת

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by cleric,

שלום לכולם, יש לי טלוויזיה קטנה (14') שאין לה יציאה לאוזניות, אבל יש לה יציאות RCA לוידאו וסאונד, האם יש דרך להתאים את האוזניות כדי שיעבדו איתה? תודה.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Ivan,

טלויזיה LG 47 חלק מסרטים ב MKV מזהה ומנגנת וחלק טוענת שקובץ לא תקין. הקובץ "לא תקין" רץ בלי בעיה במחשב. כל הקבצים ב 720 כך לפחות נאמר לי והDOK ב NTFS יש מגבלות ל MKV ?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שלום לכולם! כבר שנים שיש לי את המערכת הזו, Altec Lansing ATP3 ואני פשוט מרוצה ממנה. כעת אני קונה מחשב חדש לעמדה חדשה לגמרי ומחפש רמקולים שהם ממשיכי דרכם, או ברמתם ומעלה. האם יש כאלה? אשמח לעצות תודה!

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  12. יש לי ממערכת סטריאו ישנה שני רמקולים איכותיים (אייווה). החיבור שלהם אנלוגי (זה המונח? שני חוטים אדום-שחור גלויים בסופם?) וכל אחד מהם צורך 40W ובעל התנגדות של 6 אוהם.(נשמע כמו שיעורי בית)... רסיבר לא בא בחשבון שכן הם עולים הון... אז אני סומך עליכם שתתנו לי פתרון... (תקציב של 200 ש"ח לכל היותר) אין לי ניסיון רב באלקטרונירה ואני לא מבין גדול במערכות שמע למיניהם... אז אבקש מהפונים לענות בפירוט רב ככל האפשר אך אל תחסכו את הטרמינולוגיה המקצועית... ברשותי: לוח ג'יגהבייט 945P-S3 ספק JSP-TECH 500W למעוניינים לעזור אתם יכולים ליצור איתי קשר באימייל : itamar_ts@walla.co.il תודה רבה...! !

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  13. היי אני נוסע כל יום ברכבת והייתי רוצה לקבל הצעה לאוזניות ניידות שנוח לארוז, אז אני חושב ללכת על כאלה של Ear-In (אם יש משהו יותר טוב אז אני אשמח, כי אני לא מת על אוזניות שממש נכנסות לתוך האוזן). על מה מומלץ, גם שיהיה איכותי יותר מאוזניות ב30 שקל וגם שלא יגיע לסכומים אסטרונומיים (משהו בסביבות 100 שקל אני אשמח, אך אם צריך לחרוג..) תודה.

14. Started by Culandur,

רציתי להראות שקיימות עוד חברות חוץ מקריאטיב והרקולס שמוציאות כרטיסי קול איכותיים! החברה הכרטיס

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by gggilad13,

כמה עולה הIRIVER H320 בגרמניה? איפה אני יכול למצוא את המחיר שלו וחנויות שבהן הוא נמכר? (בעיר קלן)

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  16. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

איזה יופי! איזו איכות! פשוט בלתי ניתן להגדרה! :dance: האלבום החדש של אסטרל השתחרר לחנויות בארץ ובעולם לפני כיומיים והוא פשוט מדהים, הצילו!!!!!!!!! מומלץ בחום לכל ה Fanz.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Kitt0s,

אני טס לבולגריה שבוע הבא והייתי סגור על זה שאני אקנה IAUDIO X5L, כי הוא נראה לי הכי מתאים, אבל היום ראיתי את הGMINI 400 שהוא בעל יציאת טלויזיה אז יש לי קצת מחלוקת בעניין... האם כדאי ללכת על הגימיני??

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by zahiz007,

שלום, ברשותי מחשב, המרוחק משהו כמו 6-7 מטרים מהטלווזיה, תהיתי האם קיים כבל באורך כזה? כמו כן, יש לטלווזיה כניסת VGA, מה עדיף: RCA / VGA? אם קיים כבל כזה, מישהו יכול להפנות אותי לאתר שממנו ניתן לרכוש? כ.מסך : 9600GT, תודה! צחי

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by Yotam.B,

היי, האם יש למישהו המלצות לכבל HDMI מאוד איכותי שיתאים לי גם לאקסבוקס וגם למחשב שמשדר בFull HD לטלוויזית Full HD? מעדיף קישור לאייבי במחיר סביר אם למישהו יש כזה. תודה רבה ושבוע מצויין שיהיה !

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by roli1,

יש לי נגן H 340 וכדי לראות סרטונים הוא זקוק לסיומת AVI איך ובמה משתמשים כדי להמיר את הסרטונים???

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שלום יש לי חדר גדול כמו סלון בינוני ואיני יודע מה עדיף לקנות רמקולים Z5500 וכרטיס קול REVOLUTION או לקחת מערכת קולנוע עד 3200 ש"ח כלומר רסירבר ימהה ואיזה רמקולים ? השאלה מה ישמע יותר טוב ויהלום את המחיר)רוב השימוש זה למוזיקה וסרטים) תודה מיכאל:+>

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by bar barbar,

יש לי סלון פתוח עם טלוויזיה 65 של סמסונג רציתי לקבל בבקשה חוות דעת האם כדאי לי לרכוש מקרן קול איכותי או להשתמש עם הרסיבר שיש לי יאמאה ax-v430 עם רמקולים גדולים

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום ברשותי רמקולים Logitech X-530 , מחוברים למחשב בחדר שמידותיו בסרטוט. עוצמה כוללת 70W - קדמיים ואחוריים (1,2,3,4) כל אחד 7.4W סנטר 15.5W סאבוופר 25W תמונת חדר כללית : Uploaded with ImageShack.us תמונת איזור העבודה: Uploaded with ImageShack.us נתונים: Uploaded with ImageShack.us המצב כרגע : גובה רמקולים אחוריים(3,4) שנמצאים על מדף הוא 60 ס"מ מעל הקדמיים ,ביחס למי שיושב הם באותו מרחק כמו הקדמיים אך יותר גבוהים מהקדמיים, סנטר על השולחן ביחד עם הקדמיים והם בגובה האזניים והסאבוופר על הרצפה מתחת לשולחן קרוב לצלע השולחן הייתי רוצה לקבל המלצות איפה אני יכול להתקין את הרמקולים על מנת לשמוע בצורה הטובה ביותר .. כולם ניתנים תליי…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by ADIR_M,

אני עם כרטיס קול קראיטיב פלטיניום 5.1

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  25. כותרת

• 20 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.