אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
בשבוע הקרוב אני כנראה מזמין את הiPod האגדי (סוף-סוף) ואני מתלבט בין USB 2.0 לבין FireWire. המחיר של הכבל USB 2.0 אצל ידע הוא דיי קרוב למחיר של כרטיס עם 2 יציאות FireWire, אז כסף הוא לא העיניין. מה שמעניין אותי, זה מהירות. תודה למי שיעזור..
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניית רמקולים חדשים למחשב סט של 2.1 שימושים : בעיקר למוזיקה.. הרבה רוק ורוק כבד, מזרחית, האוסים וטראנסים תקציב : סביב ה- 450 ש"ח המלצות?
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
^^ בעיקר/רק למוזיקה. אני שומע אך ורק טראנס פסיכודלי (כמו שיש במסיבות טבע). יותר חשוב לי מהכל זה איכות הסאונד.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני מחפש רמקולים חזקים ואגרסיבים שתחברו לרסיבר, איכות חשובה (ואני יודע מה זה איכות) אבל אני צריך משהו עם עוצמה בעל באס לא גבוה ומיד וטרבל גבוהים מחיר : עד 3000 ש"ח בתודה רבה INFERNO
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רציתי לספר לכם על "חווית" השמיעה שלי ברסיבר yamaha rxv 496 (אם לא טעיתי במספר..) אצל בן דוד שלי.... הרמקולים שיש לו, הם רמקולים בינוניים....ושהם היו מחוברים לאונקיו שלי tx sv373 (הבאתי אותו איתי אליו כדי לבדוק...) הם נשמעו יותר טוב..... במוזיקה- בולשיט אחד גמור!!!!! וכל המצבי dsp ששוים בדיוק -כ-ל-ו-ם! הגעילו אותי..... נתחיל בזה שיש לו dvd של pioneer dv 535 או משהו כזה, חיברנו אותו לרסיבר גם באופטי, וגם באנלוגי רגיל, התוצאות היו מגעילות.... הצליל היה חלש ולא מודגש, בכל המצבי dsp הצליל היה יותר חזק ברמקולים האחוריים מאשר בקדמיים, בפרולוג'יק גם היה יותר חזק מאחורה מאשר מקדימה, ובסטריאו רגיל, הקדמיים היו חלשים ולא ממש מורגשים.... ניסינו מוזיקת האוס, טראנס, פופ, ורוק....הכל או…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחיר לא רלוונטי כל כך אם כי שאלת עלות/תועלת יחוברו לה Z5450+rp 21 מה אתם אומרים שימושים - הרבה משחקים הרבה מוזיקה סרטים ןבכלל אם יש כרטיס מומלץ יותר עד גגג 900-1K
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב אז כמו שרובכם יודעים יש המון שקרים וחרטות שמוכרים כדי למכור כמה שיותר ולהלהיב את הלקוח הממוצע. אפשר להרחיב את זה לכל מיני מושגים ומשפטים שבא לכם! אני אתחיל: - טווח היענות "רחב ביותר" 17-40,000 - כבל אופטי - BOSE, פרוסאונד, גראדו, סנהייזר - DJ ארצישראלי - אוזניות "אולפן" - מוניטור תוסיפו מה שבא לכם, זה מה שעלה לי לראש בינתיים.
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, לא החלטתי איזו קונסולה לקנות עדיין אבל אני רוצה לקנות טלויזיה 46-47 אינץ' רצוי ברשתות גדולות ומוכרות (יש לי תלושים ) הטלויזיה תהיה בעיקר בשביל הקונסולה וסרטי BLURAY. התקציב הוא 3000-4300 תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חבריה, אחת היא 60 אינץ מבלי להתייחס לגודל LG 60UJ752Y שניים 65 אינץ 65SJ800Y LG 65SK7900Y LG מה הכי כדאי לרכוש? אודה מאוד על דעות מקצועיות אהוד
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, קודם כל חשוב לי לציין שחיפשתי ת'רדים המלצות של אנשים אחרים אבל לא מצאתי משהו שאני מרוצה ממנו. בעיקרון אני מחפש אוזניות בתקציב של 200-250 שקל (באמת שאני לא רוצה להשקיע יותר מדי, אפילו 250 זה המון לדעתי בשביל אוזניות), כאשר חשוב לי הדברים הבאים: 1. שלא יצא מהאוזן כל שנייה. הבנתי שיש מה שנקרא Foam tips או Ear tips, אני לא בטוח, שמתאים את האוזניה לצורה של האוזן. 2. מיקרופון שאוכל לדבר עם האוזניות בטלפון. מעצבן להוציא אותם כי אני מקבל שיחה. 3. איכות - שיחזיק לאיזה שנתיים. אפילו אוזניות שקניתי באייבורי החזיקו עד לפני כמה ימים מאז שקניתי אותם במאי 2012, הבעיה היחידה בהם עכשיו היא שיש בעיה עם המגעים באוזן שמאל. 4. אשתמש בהם בעיקר לספורט אז שיהיה נוח. זהו בעיקרון. העניין של ה…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות אוזניות over ear, סגורות (או אם יש משהו ביניים שלא מפריע לאנשים לידי), באיזור 350 ש"ח. אין לי בעיה להוסיף עוד אם ההבדל משמעותי. האוזניות מיועדות אך ורק למוזיקה, ויהיו מחוברות בעיקר לפלאפון שלי (אבל במשרד, כך שאין בעיית ניידות). המלצות? דרך אגב, מה דעתכם על אלו: https://www.massdrop.com/buy/akg-k553-pro-studio-headphone תודה רבה, שי
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
דילמה לפני רכישת סטרימר. לקנות Minix Neo U1 או להוסיף עוד קצת וללכת על ה-Minix שמגיע עם ווינדוס (Z83-4) ? שימושים עיקריים: פופקורן-טיים וסטרימינג למשחקים יכול להיות נחמד. http://www.geekbuying.com/item/MINIX-NEO-U1-4K-2K-UHD-TV-BOX-Android-5-1-Lollipop-Amlogic-S905-2G-16G-2x2-MIMO-802-11ac-WIFI-Bluetooth-4-1-1000M-LAN-KODI-with-Free-Minix-NEO-A2-Lite-359784.html http://www.geekbuying.com/item/MINIX-NEO-Z83-4-Fanless-MINI-PC-with-Rii-i8--Hebrew-Keyboard-White-372652.html
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי בחדר ממיר שלא משתמשים בו, אבל עכשיו מגיע מחשב עם מסך חדש (DELL 2209), אז אני רוצה לחבר את הממיר. האם אני צריך כרטיס טלויזיה בשביל זה (איזה כרטיס- דוגמא מחנות)? ואם כן, מה הם החיבורים הבסיסים? אני מניח שזה חיבור הממיר לקיר ואז חיבור הממיר למסך דרך HDMI/DVI?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה לטלוויזיה 37 אינץ', טלוויזיה יותר גדולה לא תכנס לי בין הארונות. השימוש שלה הוא יהיה לסרטים, סדרות ומשחקי קונסולות. אני רוצה טלוויזיה איכותית בסביבות ה5000-4000, אפשר לחסוך. ה3D לא חשוב לי בכלל. המליצו לי על הLG LE5500, מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות DVD כזה שאפשר לחבר לטלוויזיה +יציאה USB + קורא FULL HD אני צריך גם הארד דיסק חיצוני שיהיה אפשר לחבר לDVD ולראות סרטים הכי סטנדרטי הכי פשוט כמה עולה? אבל גם שלא יהיה גרוטאה ואם אפשר גם המלצה תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! לחבר שלי יש בחדר מערכת של שני רמקולים ומערכת ליזר דיסק+רסיבר (קצת ישנה- בעבר היא שימשה כרמקולים ל"קולנוע ביתי") כשהרסיבר מכוון על מקסימום באס וטרבל (וגם כפתור סופר באס) שומעים מעולה, למרות שאין לי ממש ניסיון עם מערכות מוסיקה, אבל זה נשמע טוב.. אבל לעומת זאת, כאשר לו משתמשים בפונקציית הסופר באס ומורידים את הבאס והטרבל למינימום, שומעים ממש חרא כמו רמקולים של רדיו מעפן... כמו שאמרתי, אני לא ממש מתמצא בנושא ואין לי הרבה נסיון, אבל הרמקולים שלו נראים לי סבירים+... אז השאלה שלי היא כזאת: האם כשהם לא מחוברים לרסיבר, האיכות שלהם תהיה כמו שמורידים את הבאס והטרבל למינימום? והאם "נוכחותו" של הרסיבר באמת משנה? off-topic: האם כשרוצים לחבר רמקולים+רסיבר למחשב, האיכו…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. בכל פעם שאני נמצאת אצל המשפחה באשדוד, אני יושבת וצפה בטלוויזיה בסלון, ובכל פעם אני פעורת פה מהאיכות! אז דגם הטלוויזיה הוא : SAMSUNG ES6200 _ תלת מימד. - מעולם לא ראיתי תמונה כזו חדה! זה כאילו אין שום פילטר, אין שום .....כלום בייני לבין הדמויות בסרט, כאילו אני צופה בזה בתוך לוקיישן הצילום על הSET! רזולוציה רגילה של FHD. המאפיין שתפס את עיני ואולי הוא חשוב זה ה 400MHZ. - קודם כל, מישהו מכיר א מה שאני מדברת עליו? תמונה כזו חדה כאילו אתה בסרט! יש לנו מסכי LED בכל מיני גדלים ומעולם לא ראיתי כזו חדות! לחברים ולמכרים יש מסכי LED יקרים וגם אצלם לא ראיתי תמונה כזו חדה. - אז מישהו יודע במה מדובר?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי, האם באמת לא יהיה קיים הבדל באיכות צליל המשודר דרך חיבור SPDIF הפשוט על לוח האם לבין אותו חיבור על כרטיס מתקדם כמו Asus Essence ST II ? תודה!
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חשבתי לקנות את הרמקולים של Logitech ה- X-540. ואז ראיתי שיש בעוד 200 ש"ח את הרמקולים Logitech G51. שווה להוסיף עוד 200 ש"ח בשבילם ?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי מחשב, המרוחק משהו כמו 6-7 מטרים מהטלווזיה, תהיתי האם קיים כבל באורך כזה? כמו כן, יש לטלווזיה כניסת VGA, מה עדיף: RCA / VGA? אם קיים כבל כזה, מישהו יכול להפנות אותי לאתר שממנו ניתן לרכוש? כ.מסך : 9600GT, תודה! צחי
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://uk.europe.creative.com/products/product.asp?prod=264&page=6 אני רוצה לקנות כרטיס קול עד 300 שקל...
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפש אוזניות איכותיות לשימוש ארוך זמן (אני נוהג לעבוד עם מוסיקה ולכן חשוב שהאוזניות יהיו נוחות) שישמשו בעיקר למוסיקה גם בסביבה רועשת. ראיתי את Sennheiser HD-238 http://www.kilombo.co.il/default.asp?catid={1AB7ABED-9593-4D08-83B4-5FC0743B4EFC}&details_type=1&itemid={825A0442-CE2C-4A36-8E49-FDF2DEF43C59} ואת AKG K518 http://www.kilombo.co.il/default.asp?catid={01E3CFF6-DBA8-4BB6-A1B3-B0DA106336D5}&details_type=1&itemid={71D584F5-A932-49F0-8C9F-7F07463671AE} כמובן שאשמח לקבל המלצות על דגמים ו/או חברות אחרות
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי cowon Z2 , קדם לו cowon d שנמצא ברשות בני ועושה את ימיו האחרונים והטובים. מחפש חלופה כמתנה לבני במכשיר הדומה ל-cowon Z2, תקציב עד 1,200 ש"ח. לא חובה cowon אך חשוב שיהיה מסך איכותי ואיכות סאונד טובה. תודה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס קול של 7.1. והיום קניתי כבל לחבר את המערכת xסטריאו למחשב שיש בה שני רמקולים. ויש לי עוד מערכת רמקולים של 5.1 ומערכת רמקולים נוספת של 2.1. השאלה כמה רמקולים אני יכול לחבר למחשב? אפשר לחבר את המערכת ואת הרמקולים של 5.1? תודה רבה לכולם !
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-