עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי. כמו בכותרת, לחבר שלי יש בית חכם, והוא רוצה לחבר מקור שמע עם מוזיקה ללא הפסקה, רק שהחיבור שיש לו הוא קואקסיאלי. חשבתי נגיד לחבר אייפוד עם מתאם לקואקס(יש דבר כזה בכלל?). אין לי ממש מושג בתחום ולכן כל עזרה תתקבל בברכה.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by simplyme777,

קניית רמקולים חדשים למחשב סט של 2.1 שימושים : בעיקר למוזיקה.. הרבה רוק ורוק כבד, מזרחית, האוסים וטראנסים תקציב : סביב ה- 450 ש"ח המלצות?

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by shpaner,

שלום, אני רוצה לקנות DVD כזה שאפשר לחבר לטלוויזיה +יציאה USB + קורא FULL HD אני צריך גם הארד דיסק חיצוני שיהיה אפשר לחבר לDVD ולראות סרטים הכי סטנדרטי הכי פשוט כמה עולה? אבל גם שלא יהיה גרוטאה ואם אפשר גם המלצה תודה רבה

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  4. SONY MDR-EX71 או sony mdrex51lp או shure e2c מה הכי טוב מאלה ומה הכי פחות? ועוד שאלה האוזניות sennheiser שבאות עם איריבר איזה דגם זה? והאם הם טובות?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Yotam.B,

היי, האם יש למישהו המלצות לכבל HDMI מאוד איכותי שיתאים לי גם לאקסבוקס וגם למחשב שמשדר בFull HD לטלוויזית Full HD? מעדיף קישור לאייבי במחיר סביר אם למישהו יש כזה. תודה רבה ושבוע מצויין שיהיה !

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום אני מחפש נגן MP3 מבוסס פלאש , והייתי שמח אם אפשר לקבל הצעות. הדברים שאני מעוניין שיהיו בנגן זה : 1. נפח - כמה שיותר גדול (1 גיגה ומעלה) 2. איכות הסאונד - כמה שיותר טובה. 3. רדיו - שיהיה אפשר לשמור תחנות ולהקליט מהרדיו ישר לMP3. 4. גודל - כמה שיהיה יותר קטן יותר טוב וגם מבחינת משקל. המחיר לא כל כך משנה. תודה רבה מראש לכל העוזרים.

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by roli1,

יש לי נגן H 340 וכדי לראות סרטונים הוא זקוק לסיומת AVI איך ובמה משתמשים כדי להמיר את הסרטונים???

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by ADIR_M,

אני עם כרטיס קול קראיטיב פלטיניום 5.1

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  9. היי אני נוסע כל יום ברכבת והייתי רוצה לקבל הצעה לאוזניות ניידות שנוח לארוז, אז אני חושב ללכת על כאלה של Ear-In (אם יש משהו יותר טוב אז אני אשמח, כי אני לא מת על אוזניות שממש נכנסות לתוך האוזן). על מה מומלץ, גם שיהיה איכותי יותר מאוזניות ב30 שקל וגם שלא יגיע לסכומים אסטרונומיים (משהו בסביבות 100 שקל אני אשמח, אך אם צריך לחרוג..) תודה.

10. Started by super_spam,

ברשותי מערכת מבית Logitech z5500 ברצוני לשאול מספר שאלות, 1. האם יש אפשרות לחבר את המערכת הנ"ל לרסיבר ? 2. במידה ואפשרי, האם הרסיבר יתן עוצמה למערכת יותר מאשר הכרטיס קול או שזה סתם בזבוז ? 3. מה אתם חושבים על זה, סתם בזבוז או שווה את זה ? רב תודות.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  11. כולם כבר שמעו על הקלטות בינוריאל שעושות שימוש בבובה בצורת ראש אדם בכדי להקליט עם רזוננסים נכונים. ובכן, יצא לי לשמוע כבר כמה דברים טובים, אבל היום נתקלתי במשהו מדהים! זהו הוא קדימון של THX, אני ממליץ בחום לא להשתגע עם העוצמה, למרות שההתחלה שקטה מאוד. מי שיגביר יותר מדיי, יסבול מאוד http://www.mytempdir.com/1070320 כמובן שיש עוד כמה וטבים מאוד שכבר שמעתי בעבר, אז לטובת אילו שלא מכירים את זה, אני אצרף אחד מהישנים יותר, אשר מדגים בצורה מעולה את היתרונות של הקלטה שכזו. כמובן שזה מיועד לאוזניות בלבד, וברמקולים לא יישמע כמו שצריך. http://www.mytempdir.com/1070332 Anatoli.

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by amisu,

קראתי על האוזניות הנ"ל ביקורות טובות.. רק שאני לא מצליח למצוא חנות.. מישהו? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by zahiz007,

שלום, ברשותי מחשב, המרוחק משהו כמו 6-7 מטרים מהטלווזיה, תהיתי האם קיים כבל באורך כזה? כמו כן, יש לטלווזיה כניסת VGA, מה עדיף: RCA / VGA? אם קיים כבל כזה, מישהו יכול להפנות אותי לאתר שממנו ניתן לרכוש? כ.מסך : 9600GT, תודה! צחי

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  14. אני מחפש מערכת home theater במחיר סביר עד 4200 ש"ח שתנגן mp3,דיסקים וישירות מ USB וגם תוציא את הטלוויזיה/ממיר דרך המוניטורים, אני מבין שאני זקוק למגבר,מוניטורים ונגן עצמו כשחיבור של הממיר HDMI של הכבלים יתחבר למגבר נכון? מצד שני יש מערכת שהיא בחתיכה אחת לדוגמה bose איך זה שהיא כל כך יקרה??האם מערכת כזו יכולה להתחבר למגבר ולכבלים? אני גר במרכז והומלץ לי על חנות סטיראו סטאר:http://www.stereo-star.co.il/ , שלחתי להם מייל והם לא ענו לי. האם יש למישהו המלצה חמה אחרת??

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  15. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

איזה יופי! איזו איכות! פשוט בלתי ניתן להגדרה! :dance: האלבום החדש של אסטרל השתחרר לחנויות בארץ ובעולם לפני כיומיים והוא פשוט מדהים, הצילו!!!!!!!!! מומלץ בחום לכל ה Fanz.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by cleric,

שלום לכולם, יש לי טלוויזיה קטנה (14') שאין לה יציאה לאוזניות, אבל יש לה יציאות RCA לוידאו וסאונד, האם יש דרך להתאים את האוזניות כדי שיעבדו איתה? תודה.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  17. אז בהמשך לאשכול הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=39412 האוזניות הגיעו סוףסוף תמונה: המראה החיצוני נראה מרשים, אך כאשר חיברתי את האוזניות למחשב.. גיליתי את איכותן של האוזניות קודם כל, ישנו רחש תמידי בזמן השימוש(חזק ומפריע), שנית ישנם בעיות קליטה רבות(בטריות חדשות). טוב לא שציפיתי מאוזניות ב50 שקל ליותר, אבל עדיין, למי ששוקל לרכוש את האוזניות, שידע

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by rbstf,

אני מחפש מגבר בעומק של לא יותר מ40 ס"מ, 5.1, עם סאונד הכי טוב שאפשר לקבל ב-2000 שקל. לא משנה לי אם יש DPS משוכלל וצעצועים נוספים, הכי חשוב לי הסאונד של המגבר. מישהו נתקל במגבר דומה?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום יש לי חדר גדול כמו סלון בינוני ואיני יודע מה עדיף לקנות רמקולים Z5500 וכרטיס קול REVOLUTION או לקחת מערכת קולנוע עד 3200 ש"ח כלומר רסירבר ימהה ואיזה רמקולים ? השאלה מה ישמע יותר טוב ויהלום את המחיר)רוב השימוש זה למוזיקה וסרטים) תודה מיכאל:+>

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום ברשותי רמקולים Logitech X-530 , מחוברים למחשב בחדר שמידותיו בסרטוט. עוצמה כוללת 70W - קדמיים ואחוריים (1,2,3,4) כל אחד 7.4W סנטר 15.5W סאבוופר 25W תמונת חדר כללית : Uploaded with ImageShack.us תמונת איזור העבודה: Uploaded with ImageShack.us נתונים: Uploaded with ImageShack.us המצב כרגע : גובה רמקולים אחוריים(3,4) שנמצאים על מדף הוא 60 ס"מ מעל הקדמיים ,ביחס למי שיושב הם באותו מרחק כמו הקדמיים אך יותר גבוהים מהקדמיים, סנטר על השולחן ביחד עם הקדמיים והם בגובה האזניים והסאבוופר על הרצפה מתחת לשולחן קרוב לצלע השולחן הייתי רוצה לקבל המלצות איפה אני יכול להתקין את הרמקולים על מנת לשמוע בצורה הטובה ביותר .. כולם ניתנים תליי…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by bar barbar,

יש לי סלון פתוח עם טלוויזיה 65 של סמסונג רציתי לקבל בבקשה חוות דעת האם כדאי לי לרכוש מקרן קול איכותי או להשתמש עם הרסיבר שיש לי יאמאה ax-v430 עם רמקולים גדולים

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  22. כותרת

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Culandur,

רציתי להראות שקיימות עוד חברות חוץ מקריאטיב והרקולס שמוציאות כרטיסי קול איכותיים! החברה הכרטיס

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  24. שלום, אני לא יודע אם זה הפורום הנכון (מקווה שכן) בעיקרון אני מחפש לקנות כרטיס קול חיצוני, מיקרופון ומקלדת שליטה. אני לא רציתי להספים אז פתחתי דיון משותף. התקציב הוא 1300-1400 ש"ח. אפשרות לחריגה ל-1600 ש"ח אם אין ברירה. יש אפשרות לקנות גם בחו"ל. הדגמים שחשבתי עליהם: כרטיס קול: M-Audio M-Track plus מיקרופון: Shure sm-57 מקלדת שליטה: Miditech i2 control 25 מה אתם אומרים? אם יש לכם חוות דעת או המלצה לאחד מהמוצרים הללו אשמח לשמוע גם כן בתודה מראש. בברכה, ליאור.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  25. Started by dyn,

שלום, קניתי כבל שמצד אחד מתחבר למחשב ביציאה הרגילה של האוזניות/רמקולים ומהצד השני מתחבר באמצעות 2 חיבורים ל2 כניסות IN של AUDIO בטלוויזיה, אדום ולבן. הכבל - http://img166.imageshack.us/my.php?image=asdasdacy3.jpg משום מה אני לא מצליח לשמוע SOUND כלשהו בטלוויזיה. הטלוויזיה שיש לי היא LG 26LC41. אודה לכל מי שיוכל לעזור לי

• 6 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.