עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Armageddon1,

LX-V998H 950 שקל שווה לקנות איך הרמקולים האלה בסדר?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by Armageddon1,

איזה רמקולים סבירים אפשר לקנות בסביבות ה600 שקל

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by walkman,

כמובן אפשר גם בפחות הרמקולים יחוברו לכרטיס קול שמגיע עם ה ga-7dxr : Creative CT-5880 sound chip & AC97 codec וישמשו לצפייה בסרטים, משחקים ומוזיקה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. עם תקליטו ברשמקול תראו שאחרי 60 שניות הוא מפסיק אוטומטית. יש איזה קובץ INI משהו שאפשר לשנות שזה יהיה יותר?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by white_angel,

שלום, מחפש תוכנה שיודעת לדגום מ - CD ולהמיר לפורמטים הנ"ל. בנוסף (חשוב!) - יודעת להמיר מקובץ MP3 שנדגם ב 192K ל - 128K לדוגמא עם מינימום הפסדי איכות. לטובת הכנת דיסק MP3 לנגן שלי (IRIVER SLIMX) תודה.

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  6. Started by ice2k,

מה הבדל בין גירסאות הSOUND BLASTER AUDIGY : SE ל DE ?? שנימכרות בארץ.... (האם זה רק ציפוי זהב לחיבורים ב DE או שאפילו זה לא.....) ה DE היא יותר יקרה....

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by iyehuda,

ב XP אין בעיה לשמוע את ה FORMAT הזה אבל יש לי WIN98 SE עם WINDOWS MEDIA PLAYER הגירסה האחרונה ל 98 7.1 ואני לא מצליח לשמוע מה אני יכול לעשות כדי לשמוע ב 98

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by shy26,

I like to buy asus with onbord sound that sopurt 6 chanel is it posible to conect it to a 4.1 speakers ?? cause there are only 3 input in the m.b help??? shy

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Or ei,

האם לATP 4\5 יש מתחרה ? מערכת רמקולים של 4.1 איכותיים במחיר סביר (1200)?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Tzion,

שלום לכולם! לחבר שלי יש בחדר מערכת של שני רמקולים ומערכת ליזר דיסק+רסיבר (קצת ישנה- בעבר היא שימשה כרמקולים ל"קולנוע ביתי") כשהרסיבר מכוון על מקסימום באס וטרבל (וגם כפתור סופר באס) שומעים מעולה, למרות שאין לי ממש ניסיון עם מערכות מוסיקה, אבל זה נשמע טוב.. אבל לעומת זאת, כאשר לו משתמשים בפונקציית הסופר באס ומורידים את הבאס והטרבל למינימום, שומעים ממש חרא כמו רמקולים של רדיו מעפן... כמו שאמרתי, אני לא ממש מתמצא בנושא ואין לי הרבה נסיון, אבל הרמקולים שלו נראים לי סבירים+... אז השאלה שלי היא כזאת: האם כשהם לא מחוברים לרסיבר, האיכות שלהם תהיה כמו שמורידים את הבאס והטרבל למינימום? והאם "נוכחותו" של הרסיבר באמת משנה? off-topic: האם כשרוצים לחבר רמקולים+רסיבר למחשב, האיכו…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by Tzion,

אני יודע שכעיקרון הZ540 עדיפים, אבל האם אני אשים לב להבדל משמעותי באיכות שלהם?? וגם ה540 נראים לי קטנים ופגיעים כאלה- נראה כאילו אם אני אשים אותם על מדף, הם ירעדו וגם זה נראה שהם לא יציבים בגלל הרגליות שיש להם.. האם זה באמת ככה? ??? :-\ והאם הם יותר כבדים וגדולים מהרמקולים של הAVS500?? ??? :-[ וגם לZ540 יש חיבור אנלוגי (ולא תהיה לו בעיה להתחבר לפורטיסימו2)?? תודה

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  12. Started by NuXeR,

ATP5 ב-1350 שקל,שווה ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by BONO,

יש לי את הכרטיס קול GTXP ואני רוצה להקליט מהמיני דיסק שלי למחשב שירים שישמר כ MP3 דרך הכבל האופטי איך עושים את זה אני יחזור בשש אז אם יש שאלות תכנסו בשש. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by O.A,

קניתי את הדיסק החדש של סאבלימינאל והליקון חסמו אותו שאני פותח אותו מהמחשב אני רואה את הפלייר שלהם אבל אני לא רואה את הטראקים בדיסק אני רוצה להוריד אותו לMP3 או לפחות לצרוב אותו איך אפשר לפרוץ את ההגנה שלהם? אם תעזרו לי כולכם תוכלו לראות את כל הדיסק החדש של סאבלימינאל בקאאזה (האור והצל) תודה!

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. Started by Ibrow-Now,

טובים?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. 430 ש"ח ממש ירידה משובחת.

• 55 תגובות
    • 5.3k צפיות
  17. http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=621163 אני מתכוון נגיד הם נגמרים ב150-250 ש"ח ככה, שווה?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by ybe,

הציפ הנ"ל נמצא על הלוחות אם של gigabyte , היכן ניתן למצוא סקירה מקיפה טכנית של הצ'יפ(כולל:מספר ערוצי שמע,וכו'). תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Tzion,

ראיתי במכרז את הרמקולים האלה ואני יודע שלא כתוב שם ממש הדגם המדויק (yamaha active servo technology?!) אבל לפי התמונה - הם נראים לא רע בכלל... אז מה דעתכם עליהם? ואיפה אפשר להשיג אותם (חוץ מבמכרז ששם המחיר בטח מופרז) ובכמה? עריכה: כתוב את הדגם המדוייק- SJYSTM100 ולא מצאתי אותו באתר של היבואן נ.ב. ממתי רמקולים מתחברים לUSB?!?! :-X

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Dj_Infernal,

לפניי שאני שואל אני רוצה להגיד שחיפשתי ולא מצאתי, אם מישהו ימצא אז שיביא לי לינק ! Fortissimo II & S.B LIVE 5.1 הם כמעט אותו מחיר (הבדל של 20 שקל ) ואני רואה שהרבה בוחרים בפורטיסימו, אבל בלי שום קשר מה עדיף ? ולמה?, מה אחד נותן שהשני לא נותן ?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

אני רוצה לקנות את ה-Hercules Game Theater XP כמה הוא עולה? ואיך הוא? תודה מראש, גונזילה

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. יש לי שאלה.. לשמל אם אני קונה רסיבר + 4 בוקסות ומחבר אותם לכרטיס קול שתומך ב4.1 אוכל להשתמש בכל הערוצים כאילו אני ישמע בארבעת הרמקולים כמו ב4.1?? או שזה כבר משהו אחר?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by or,

אני מדבר על ה- LIVE PLATINUM AUDIGY נגד ה- Terratec DMX 6FIRE lt או ה- Terratec EWX24/96

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני לא בטוח עד כמה זה בעיה לחלק מכם, אבל אשתף אתכם משהו יעיל. קונים מדבקות להגנה על מסך של palm, וחותכים בגודל המתאים לLCD המדובר. זה אומנם יהיה עם בועות אוויר ולא יראה משהו אבל זה מגן מצוין מפני שריטות. כל מה שנאמר פה והתוצאות של כל מי שרכש מדבקות אלה וגרם נזק או אובדן לעצמו או ציודו הן לא באחריות הכותב של הודעה זו.

25. Started by Sikamikanico,

אני מחפש לקנות רסיבר בסביבות 2000 שקל (כנראה במכירה פומבית). יש המלצות? ודרך אגב, איך הקנווד KRF-7050?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים