עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by SUBX2,

צריך המלצה למערכת שמע שכוללת 6 רמקולים כאשר אחד הוא סאב[אחד מהם]]כולל מגבר עד1000 או 1500 תודה......

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Milford Cubicle,

למעוניינים, http://www.iriver.com/product/info.asp?p_name=iHP-100 Manual: http://www.iriver.com/include/file_download.asp?gbn=iriver&filename=iHP-100 EngManual.zip מחיר: £329.95 (כ-530 דולר) :-X

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by CaRTeR,

שלום. עד אתמול הייתי סגור על ה YAMAHA TSS-1 בדיוטי פרי ... אבל היום אני קם בבקר ורואה עיתון של סאקל דיוטי פרי ורואה את הרמקולים האלה באותו מחיר 200$ עכשיו השאלה שלי האם הם יותר טובים, פחות טובים, או שווים ל tss-1. בסט הזה איין מגבר \מפענח אבל בכל מקרה לאחד משני הסטים (מי יתן והטוב ינצח) יצטרף אודיגו SE RETAIL בחיבור קוואקסלי דיגיטלי המטרה העיקרית היא למשחקים סרטים ולבסוף מוזיקה. (בלי הצעות לגבי מערכות אחרות בבקשה תתמקדו בשני אלה) בתודה מראש לינק לתמונה וקצת פרטים: http://zap.co.il/fs.asp?PID=21387415&sog=E-Speaker

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  4. כמו שרשום אני צריך סמפלים של קולות של ניתוח או עבודה שמשהו שמזכיר קולות של ניתוח

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  5. Started by Fenomeno,

אני בעיקר משחק (SOF2 ומשחקי FPS בעיקרון), שומע מוזיקה..ומעוניין ברמקולים שיעשירו את זמן העבודה על המחשב עד 1200 ש"ח ראיתי את הATP5, הINSPIRE 6600 ועוד דגם של לוג'יטק שאני לא זוכר את שמו...הערות\המלצות\הצעות?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by stingeR-,

עד לפני יומיים השתמשתי במחשב הישן עם ה SOUND BLASTER PCI128 אבל שלשום אחרי איזושהיא בעיה המחשב הפסיק לשדר דרך הכרטיס קול הרגיל והתחיל לשדר דרך הAC97 מה שמוזר כאן זה שהוא עדיין מזהה אותו בוינדוס כSOUND BLASTER 128 אבל הוא משדר מהAC 97 שמאז שקניתי את המחשב לא היה בכלל בשימוש... וגם שומעים אותו דבר... אבל אני רוצה את הPCI128

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  7. מעוניין לדעת פרטים על מקלדות מידי טובות למתחילים שמעתי על Midiman Oxygene 8 ועל Roland ו Edirol אבל אני צריך לדעת עוד פרטים. כנ"ל לגבי כרטיסי קול, ומאיפה גם קונים את זה בארץ. (אם מישהו במקרה מוכר מקלדת/כרטיס אנא צור איתי קשר באימייל/הודעות)

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  8. Started by MB,

(ACS דגם 233). מה לדעתכם עדיף ? השימושים הם מוסיקה, משחקים ו-DVD. אם יש עוד רמקולים טובים בתקציב של ה-Inspire, אנא תציעו

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  9. אני יודע שזה לא כל כך המקום פשוט אין לי עם מי להתייעץ ואני ממש ממש סומך עליכם אז- אני יכול להשיג משהו איכותי בתקציב של 2K??? תעזרו לי בבקשהה.... תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  10. Started by Linkin Park,

על מה אתם ממליצים מהשתיים? לשתיהן יש אותו הספק רק שלADA880 יש גם מפנעח דולבי דיגיטל ומה שמוזר זה ששתיהן עולות אותו מחיר... אם למישהו יש הארות/הערות בעניין אני ישמח לשמוע...

• 61 תגובות
    • 4.7k צפיות
  11. Dear Joyce/iRiver Representative, If you'r reading this thread, it's probably beacuse many iRiver users/ wannabe users sent you a link to here... I started this thread beacuse you told me that you'll support Hebrew if many users ask for it, then I asked for the support of the Israeli iRiver users in this popular Israeli Hardware Forum, HWZone, if they interested in the Hebrew support for your marvelous products... ;0) Most of it is in Hebrew... so you probaly won't understand much, the next replay is the e-mails that I sent you in the first place... As you probably noticed the Israeli users are very enthusiastically interested in the Hebrew support for your players... …

• 185 תגובות
    • 33.3k צפיות
  12. Started by idanm19,

היי ! מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותו בארץ ? (היבואן PAN-SYSTEMS אומר שיביא אותו בעוד שבועיים, אבל בכל זאת..)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. ניסיתי לחבר לפי ההוראות שבמדריך אבל לא שומעים באף רמקול חוץ משני הרמקולים הרגילים... ההוראות במדריך פשוטות ממש אבל זה לא עובד... מישהו יודע איך מחברים??? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  14. היי בקרוב חבר שלי הולך לקבל איי פוד חדש 30 ג'יגה מהדור החדש.. עכשיו היה ביננו וויכוח איך עדיף לחבר את הדבר המדהים הזה- עם יו אס בי 2 או עם פייר וייר. לא משנה מה תהיה ההחלטה הוא יצטרך לקנות את ההתקן הנבחר- כסף לא ממש משנה כי ההפרשים לא כל כך גבוהים. אז מה ינצל את האיי פוד החדש באופן הכי טוב?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. זה לא עלול לקצר את חיי הבכר אט משהו בסגנון?!

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  16. אני צריך המלצה לאוזניות עד 150 שקל (שיחוברו לווקמן , אם הפרט הזה חשוב) איכותיות כמה שאפשר . וכמו כן , האם צריך להגדיל את התקציב או שניתן למצוא אוזניות איכותיות בתקציב הנ"ל ? תודה.

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. קניתי(דיי מזמן) את ה אודיג'י2 יש לו יציאה דיגיטאלית וגם רסיבר של akai aa-v2100 עם יציאו אופטית וקואקסאלית. חרא של רסיבר אבל קניתי אותו כמגבר בלבד לסאונד, ניסיתי לחבר אותם דרך היציאה הדיגיטאלית וזה לא עובד..... זקוק לעזרתכם!!!!!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי עוד בערך שלושה שבעות חברים של ההורים מגיעים מארה"ב - כל פעם שמישהו ממגיע/נוסע לארה"ב אני קופץ על ההזדמנות וקונה איזה משהו.. בכל מקרה, בזמן האחרון אני יותר ויותר "נמשך" לIPOD החדש. וחיפשתי ביקורות אבל לא מצאתי משהו רציני אלה רק השוואות מחירים וביקורות של חצי עמוד... אז דבר ראשון - ביקורות. דבר שני -כמה שאלות והתלבטויות שיש לי כדי להיות סגור על הIPOD (15GB) כרגע יש ברשותי RioVolt SP250 בעיקרון, אני מאוד מאוד מרוצה מהנגן. רק דבר אחד התחיל להפריע לי לאחרונה - המשקל, המשקל.. ובכל זאת: יתרונות של הריו - רדיו, זמן ניגון ארוך (אפשר להחליף סוללות..), אפשר לשמוע גם דיסקים רגילים. חסרונות - משקל.. יתרונות של ה-IPOD -מאגר שירים עצום, קל, סטיל ובטוח יש עוד שאני לא יודע ע…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by DaMn18,

אני יודע שה IRIVER iHP-100 החדש (עוד לא יצא לשוק) יכול להקליט ואני צריך את זה להרצאות.. האם האייפוד מסוגל?

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  20. Started by TYSON,

קודם מה המצב אני חדש... ההורים שלי טסים חודש הבא לברצלונה וביקשתי מהם שיקנו לי את ה IPOD... 10 ג'גה עכשיו כמה בערך זה צריך לעלות? הבני ש 300 דולר בערך... ולא הבנתי משהו מהסקירה שלו... שמרגע שמנתקים את המכשיר מהמחשב אין אפשררות למחוק או לערוך קבצים מה זאת אומרת?!?! שאין אפשרות מחיקה?!?! מה שהקלטת שתשמע עד סוף חייך ?? חח ??? וגם ראיתי פה משהו שואל איזה חיבור עדיף USB או משהו אחר.... מה ההבדל? ואמרו שהשני יותר טוב אז למה שמישהו יבחר USB ? תודה רבה לעוזרים... ודרך אגב... אחלה אתר\פורום! פעם ראשונה אני פה

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  21. Started by Ewingum,

לכבוד יום ההולדת אמא קנתה לי את האוסף הכפול של משינה שאני די מת על השירים שלהם. (רגע של אווווו) עכשיו, מאז הם נוגנו רק בדיסקמן הישן שלי, סטיראו ישן ובקורא סידים של המחשב וכמו כן בצורב. כמו כן האריזה נפתחה פעם אחת בים ובאזור של דשא. (לא שזה חשוב, נראה לי ;D ) הופיעו שריטות קרוב למרכז התקליטורים בשני התקליטורים ותקליטורים אלה יקרים לליבי. שריטות אלה התרבו (יחסית להיום ולפני כמה ימים). ממה הם נגרמות בדיוק? אני שומר עליהם טוב טוב :-\ דיסקים אלה יקרים לליבי ואני מפחד שיקרה להם משהו או שהם ישרטו עד לאי שמיעה אופטימלית. אשמח לקבל גם עצות לשמירה עליהם או לגבי ניגון בהתקנים ישנים (אם זה הגורם(?))

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  22. Started by yot,

בשבוע הקרוב אני כנראה מזמין את הiPod האגדי (סוף-סוף) ואני מתלבט בין USB 2.0 לבין FireWire. המחיר של הכבל USB 2.0 אצל ידע הוא דיי קרוב למחיר של כרטיס עם 2 יציאות FireWire, אז כסף הוא לא העיניין. מה שמעניין אותי, זה מהירות. תודה למי שיעזור..

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Mafteah,

ניסיתי לנגן סרט DTS עם הכרטיס שלי וברמקולים (TSS1) נדלקה מנורה של דולבי זה קשור בכרטיס? או שזה משהו אחר?

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  24. היה לי סאב של פירלס 80 וואט וקניתי סאב חדש למערכת של מאגנט גרמני משהוא פיצוץ 100 וואט עכשיו נשארתי אם הסאב של פירלס .במחשב היה לי זוג רמקולים של קריאטיב + סאב הוצאתי את החוטים של היציאה לרמקול של הסאב של הקריאטיב וחיברתי לכניסה rca של הסאב פירלס איך שומעים חבל"ז פיצוץ כל החדר רועד ממש כמו באולם ואין טיפת רעש של הימהום נקי 100% מרעשים זה מכוון שהכפתור של הסאב של הקריאטיב על 0 והכפתור של הפירלס על 35% עכשיו עשיתי נסיון החזרתי את הרמקול של הקריאטיב וניסיתי לשמוע שומעים בס אנמי ביותר ואילו כשאני מחבר לפירלס ממש שומעים עומק עצום כל כך חזק שאני חייב לשים מעט ווליום בכפתור של הסאב.בקיצור זה אוכל לארוחת בוקר כל סאב של רמקולים למחשב כולל היקרים ביותר . ;D

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by MotoCross,

האם איכות הקול של כרטיסי הקול המובנים על לוחות האם משתווים לכרטיסי הקול הלא מובנים כדוגמת ה Audigy 2 של Creative ???

• 9 תגובות
    • 874 צפיות

דיונים חדשים בפורומים