עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. תודה אני מעוניין ברסיבר טוב ומערכת רמקולים של 5 +סאב. עד מחיר של 2200 ש"ח כרגע, אולי יותר אם אני אמכור את המערכת של JVC שלי. אני מעדיף משהו אסטתי כמה שיותר ולכן אני מעדיף סטלייטים ולא רמקולים על הרצפה או על מדפים כי גם אין לי ממש מקום. הרמקולים מיועדים למוזיקה ולסרטים, ואני מעדיף איכות על חוזק למרות שגם חוזק חשוב מאוד. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  2. Started by xbx,

אני מעוניין לרכוש רסיבר+רמקולים איכותיים ולא כאלה לוקשים ב-200 דולר מכל החראות האלה שהאיכות שם היא על הפנים... משהו לאורך זמן ומשהו מוכר שמוכרים אותו בכל העולם. התקציב הוא בערך 4000 לשניהם, נראה לי 2000 ו 2000 לכל מוצר. יש לי DVD של פיוניר שהוא מצויין... ואם אפשר חנות אמינה שממנה נתן לרכוש את המוצר (עדיף באיזור תל אביב, ועדיף חנות שמוכרת במקום, יעני לא באינטרנט בלבד). תודה לעוזרים, אני לא ממש מכיר את החיבורים והתאימויות בין כל הנושא הזה, אז אם למשהו יש משהו חשוב לומר שיאמר תודה לכולם :>

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום. שני הרסיברים המצוינים - Kenwood 8060 ו-Yamaha 630 ניתנים לרכישה כיום בטווח מחירים זהה - קצת פחות מ-3,000 ש"ח. איזה מהם עדיף אם אני מחפש מערכת קולנוע ביתי שמיועדת בעיקר לסרטים ולא לשמיעת מוסיקה ? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by neogod,

האם מישהו היה בחודש האחרון בדיוטי פריי וזוכר אילו רסיברים היו שם ב200$ ?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  5. בוקר טוב אנשים, אני יודע שלא הייתי כאן בפורום הרבה זמן, אז אם מישהו מהותיקים רוצה לכסח אותי זה הזמן... הסיפור הוא כזה, הרסיבר מת, וצריך חדש. אני בדעה שיד שניה עדיף מאחר ועולה פחות ומקבלים יותר ומהבחינה של שימוש אין את הבעיה של התכלות כמו במוצרים אחרים גם אחרי לא מעט שנים של שימוש. אז מה המומחים והמנוסים אומרים? עוד דבר, מה הסיכוי שאחרי פחות של שימוש משנה נגרם נזק לרסיבר בגלל שימוש מרובה?

• 36 תגובות
    • 6.9k צפיות
  6. בחוות דעות כותבים על שניהם דברים טובים, הבנתי שביאמה יש תוכנה לשיפור איכות MP3 אבל מישהו יוכל לתת לי קצת יותר פרטים בהשוואה של שניהם? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  7. Started by peralon,

שלום, כשאני שומע מוזיקה כל הזמן שומעים מין רעידות כאלה ברמקולים , כאילו משהו מגביהה ומנמיך את הווליום כל הזמן זה ממש מעצבן, יש לי תכרטיס קול שבא עם רוקלייק על הלוח SOUNDMAX4 , אם יש משהו שמסדר את זה או שזה בכלל לא אמור להיות ככה, תעזרו לי בקשה אולי אני צריך להחליף את כל הלוח בגלל זה זה ממש מעצבן כי אני שומע מוזיקה נונסטופ ושומעים ירידות ועליות בווליום תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Ac1D,

שלום לכולם. בתור אחד שממש נהנה לקרוא את הביקורות הנכתבות באתר - הייתי שמח לראות ביקורת על מוצר מסויים שאני בטוח שגיימרים רבים היו שמחים לראות גם כן. אני מדבר על ה-SteelSound 5H V2. אם תחליטו לעשות זאת, תוכלו כמובן להתייחס לביקורת על הסט הקודם - ממנו די התאכזבתם, מה שיעשה את הביקורת למאוד מעניינת ונוכל לראות עד כמה החברה שיפרה את המוצר שלה. אשמח מאוד אם תחשבו על הרעיון, יונתן.

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  9. עלה לי רעיון שראיתי דווקא בפורום תצוגה וגרפיקה ואני אוסיף כמה סעיפים על מנת להתאים אותו לצרכים שלנו אני רואה שאלות שחוזרות על עצמן על כרטיסי קול.בפורום גרפיקה יש סטיקי על כרטיסי מסך ברמות משתמש ותקציב הרעיון שלי הוא כזה לפורום שלנו : רמת משתמש : בסיסי ביותר איזה כרטיס מומלץ : קריאטיב עד 300 שקל שימוש : מוזיקה וקצת משחקים רמת משתמש : מתקדם איזה כרטיס מומלץ : קריאטיב או ESI עד 800 שקל שימוש : מוזיקה סרטים משחקים רמת משתמש :כבד איזה כרטיס מומלץ : EMU ESI בין 800 ל 1600 שקל שימוש מוזיקה נטו נוחות שימוש חשוב לציין כל דגם מחווית שימוש של חברי הפורום.שאלות חוזרות ונשנות פה ונפתחים ת'רדים מיותרים.יעוץ של כמה שורות על דגם לפי רמת המשתמש יכול למנוע פתיחת שאלות מיותרות.…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ButtholeSurfer,

יש לי קובץ שהסיומות שלו היא ,xviD.AC3.CD1-WAF והוא לא נפתח לי באף תוכנה , Media player , bsplayer ,vlc media player יש למישהו רעיון אם מה אפשר לפתוח אותו ?

11. האם רעש במגברים מבוססי טרנזיסטור הם בתדרים אחרים מאשר התדרים של האות המקורי???.

• 9 תגובות
    • 993 צפיות
  12. אהלן חברים. את הרעש די קשה לתאר, אנסה בכל זאת ואגיד שזה כאילו רעש "רעידות" ששומעים כשבדר"כ מגבירים יותר מדי והרמקול "לא יכול לעמוד בזה"..מקווה שהבנתם. בהנחה שכן, מה שמוזר הוא שאני אף פעם לא שומע ביותר מחצי מהיכולת של הרמקול (נדמה לי שהוא מגיע עם 60 ואני ב-30 גג) ולאחרונה (חודש חודשיים גג) שמתי לב שהרעש הזה קיים ומדובר באותם שירים שתמיד שמעתי (במועדפים ביוטיוב) ולא שיניתי סגנון מוזיקה או משהו. עכשיו פתחתי את הבד שמכסה את הרמקול, הכל מבחינה ויזואלית נראה בסדר גמור ואין שום דבר יוצא דופן. כמובן שמיקום הרמקולים לא שונה והם חלילה לא נפלו או ניזוקו בצורה כלשהי

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by glassmoon,

שלום יש לי שאלה בנוגע להשמעת קבצי קול. מתי שאני משמיע קובץ mp3 או wav בתוכנות שונות האיכות שונה בתוכנות שונות בWindows Meida Player היא סבירה אבל בWinamp ובVLC media player היא משום מה די גרועה ועם הרבה רעשים... הבעייה העיקרית היא בצפייה בסרטים, איכות הסאונד בBSPlayer ובVLC media player היא נמוכה ועם הרבה רעש ובWindows Media Player אין אפשרות לכתוביות... משהו יודע איך לפתור את זה אולי?.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  14. Started by imac,

בזמן האחרון יצאו לי לבצע הרבה הקלטות... ובזמן ההקלטה יש רעש היס כזה מעצבן שאומנם הצלחתי להפחית אותו אבל עדיין שומעים חלש.. האם יש לזה פתרון? כרטיס קול איכותי יותר יתפור את הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by kalda01,

יש לי מחשב חדש עם WIN7. על הלוח יש כרטיס קול של REALTEK, ובנוסף יש לי כרטיס חיצוני המחובר בUSB, דגם US144 של TASCAM. אם אני מחבר אוזניות לכל אחד מכרטיסי הקול, שומעים נקי וללא רעשים. אבל כשאני מחבר כבל PL קטן /PL קטן אל מגבר HT של סוני לכניסת הLINE-IN שלו, יש רעש HUM מאוד חזק למרות שאת המוזיקה שומעים. זה קורה בכל אחד משני כרטיסי הקול. כשאני מחבר IPOD ישירות אל אותו LINE-IN במגבר, אין כל רעש. מה הבעייה פה, ואיך ניתן לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  16. Started by adam_mor,

שלום, יש לי מגבר של onkyo מחובר לחמישה רמקולים של jbl ולמגבר היה מחובר כבר כשנה ממיר כסוף קטן של חברת ייס. כל הסיפור עבד נהדר עד ששדרגתי את הטלויזיה ל lcd והרמקולים התחילו להרעיש בזמזום מטריד. חיברתי וניתקתי הכל ולבסוף הגעתי למקנה שהבעיה נובעת מ-ייס בצורה כלשהי אם הכל מחובר ואני מנתק את הממיר ייס מהחשמל הזמזום ממשיך! אבל כשאני מוציא את האנטנה של ייס מהקיר הזמזום מפסיק. יש למישהו מושג מה עושים כי שוחחתי לשרות לקוחות של ייס ואין להם מושג תודה אדם

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. עברתי דירה ואני חושש שהסבוופר נדפק, אבל אני יש אפשרות שזה רק מיקום בעייתי. הבעיה היא שבצליל גבוהה יחסית בסאב, הוא מתחיל לעשות קול "דרררררר" שבדרך כלל משמיעים רמקולים שמתקשים להתמודד עם באס... אבל מה שמוזר זה שהסאב לגמרי בסדר עם צלילים מאוד נמוכים, אבל בצליל ספציפי יחסחת גבוהה (לסאב) הוא עושה את הרעשים. חשבתי שולי זה סוג של תהודה כי הוא מוקף ברהיטי עץ מכל הכיוונים, אבל נשמע שזה בא ישירות ממנו. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  18. הxperiaz3 compact שלי בדיוק חזר מתיקון, והחליפו לי את הכניסת שמע כי היו לי בעיות עם האוזניות שהכנסתי. תמיד חיברתי רק סנהייזר או מקוריות של סוני ועבד פיקס. קניתי אוזניות ספורט אין איר של jbl עם חשש קל וברגע שחיברתי הייתי צריך לשחק עם היציאה של האוזניה כדי לקבל צליל טוב.. וכל פעם שאני נוגע בשקע אני מקבל רעש באוזניות... באוזניות הקודמות שלי זה לא קרה. אני שואל בעצם אם זה יכול לדפוק לי את הכניסת שמע של הפלאפון או שזה בעיה ספציפית לאוזניות? לא רוצה עוד פעם להכניס אותו לתיקון על בעיות שמע... עדיף לא להשתמש באוזניות החדשות? תודה!

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  19. Started by danielzy,

שלום, יש לי G51 עם לוח GIGABYTE EX38, ויש לי רעש לבן מציק בכל מה שהוא לא : סרטים, משחקים, שירי MP3, סרטונים באינטרנט ב HD. משמע יש לי רעש לבן מציק בסירטוני יוטיוב, כשווינדווס עולה, וכו' פיתרון ?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  20. אהלן אנשים. יש לי לוח מסוג GIGABYTE EX58-UD בעל כרטיס קול Realtek ALC885/889A/890 @ Intel 82801JB ICH10 - High Definition Audio Controller PCI את המחשב אני מחבר ישירות למוניטורים מוגברים של חברת LEM, ע"י חיבור PL מהמחשב ביציאה אנלוגית, ל-2 PL אשר מתחברים לסאב מוניטור אקטיבי, וממנו שני יציאות XLR לשני מוניטורים מוגברים (לכל רמקול מערכת הגברה פנימית) לפי בדיקה שערכתי הבנתי שאני צריך להוציא חיבור סאונד מהמחשב ע"י היציאה של השקע קואקסיאלי (co-axial), אשר קיים בחיבורי הלוח של המחשב. על הסאב אשר משמש כמגבר אליו מחובר המחשב וממנו יוצא הסאונד לרמקולים ישנם רק כניסות ויציאות לחיבורי RCA L/R ו- XLR L/R . אז לפי הבנתי אני לא יכול להוציא סאונד בפורמט DTS האם זה נכון? והאם ישנה דרך …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by KL-xXx,

שלום רב, לכולם יש לי שאלה (יותר בעיה) שמטרידה אותי קבר זמן רב והיא כזאת: אני חיברתי למחשב שלי מערכת הכוללת: גוף מערכת סטריו של AIWA אשר משמש כמגבר ואליו שני רמקולים גדולים. והכול עובד מעולה, אבל יש לי בעיה אחת: כל הזמן אני שומעה רעש של חשמל מתוך הרמקולים. לאחר קצת בירורים הבנתי שזה בגלל ש"אדמה" במחשבים מחוברת ישירות לגוף המארז וזה מה שגורם לי לשמועה את הרעש ושזה אצל כולם ואין מה לעשות עם זה. אז השאלה שלי היא, האם זה באמת אצל כולם והאם באמת אני לא יכול לעשות עם זה כלום?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by להב,

אני לא יודע למה , אבל שאני רואה סרט במחשב שמקודד בפורמט AC3 , בזוג רמקולים סטריאו , הסאונד מאוד חלש ויש רעשי רקע. האים יש משהוא שאני יכול לעשות כדי לבטל את הרעשים?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  23. Started by Aizik1992,

היי, קניתי מגבר קטן ונחמד מאליאקספרס חיברתי את הרמקולים והכל עובד, אבל לא משנה מה תמיד יש זמזום מעצבן כזה אלה עם כן אני נוגע בו פיזית כאילו הגוף שלי משתיק את הזרם או משהו השאלה שלי היא מה לדעתכם הבעיה . ? הכבלים . ?הרמקולים ? או אני צריך להכניס אותם ללחיבור בננה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  24. Started by kobi_af,

יש לי רעש מציק מהרמקול "הראשי" אני מחבר אליו את החיבור של הרמקולים המשניים והוא עושה רעש מציק ושאני "משחק" עם החיבור הזה כלפי מעלה ולמטה הוא מפסיק אבל אי אפשר ללחוץ עליו כל היום כדי להפסיק תרעש

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  25. והרעש הזה הוא גם כשהמחשב לא מוציא סאונד. וזה לא בא מהרמקולים או מהמגבר. ניסיתי לחבר התקנים אחרים וזה לא קורה. להתקין מחדש את הכרטיס קול? יכול להיות שזה בגלל שעשיתי OC ללוח ולמעבד? האם כרטיס קול PCI יעזור?

• 5 תגובות
    • 812 צפיות

דיונים חדשים בפורומים