עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by דנית גל,

הי אני לקוחה של סלקום טי וי והאינטרנט אכן פעיל ומחובר אין בעיה איתו אבל שאני מנסה לגלוש לא ניתן כתוב שיש בעיה כנראה בהגדרות חומת האש וביציאות של הhttps משהו כזה מה ניתן לעשות ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by shalev473,

אני לא מצליח להתחבר לראוטר דרך WIFI .. בפלאפון וממחשב נייד דרך הWIFI זה קרה לי פעם הבעייה הזאת והיה צריך להיכנס לאתר ולסמן שיהיה אפשר להיכנס דרך אל חוטי (אני כמעט בטוח שזה מה שהיה צריך לעשות), אני לא זוכר את האתר הזה .. מישהו יודע את האתר הזה או שיש לו רעיון איך לסדר את זה ? היתקשרתי להוט והם לא הצליחו לעשות עם זה כלום

• 2 תגובות
    • 4.8k צפיות
  3. לוח: MSI 970A G43, מעבד: 640 AMD Athlon II X4, ספק: סיני גנרי ב-5$ של Rosewill (על המדבקה 350W), כ. מסך: AMD HD6750. כרגע בהדלקה המאווררים נדלקים, אין תצוגה או צליל בקרה. אין ליבה גרפית במעבד או בלוח, אך בדקתי והכרטיס הנוסף תקין. הבעיה קיימת גם עם ספקים תקינים אחרים (גרועים, זה מה שיש לי כעת). כנראה שהספק אינו המקורי, משום שיש לו חיבור 4pin בלבד למעבד ולא 8pin כפי שצריך. (אין לי ספק עם 8pin כרגע כדי לבדוק). הזמנתי מתאם Molex to 8pin. השאלה היא האם בכלל זו הבעיה, או שלכתחילה הלוח יכל להדלק גם עם 4pin והבעיה היא אחרת. שאלה נוספת, למרות שברור לי שהספק לא מומלץ כלל, לו הבעיה היא בחיבור 8pin החסר, האם הוא יכול בכלל להפעיל את המערכת? או שההספק ההתחלתי של המערכת הזו גבוה מ…

• 24 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. Started by kfirbep,

אני מנסה למחוק את התוכנה jdownloader ואני לא מצליח מופיעה לי ההודעה הזאת:make sure the disk is not full or write -protected and that file is not currently in use. מה לעשות? אני משתגע!!! תודה לכל העוזרים כפיר

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  5. שלום רב, נתקלתי בתקלה שקורה לסירוגין וכרגע לא ניתן להתגבר עליה. מדובר על לוח אם + כ.מסך מובנה ASUS-M2AVM. לא ניתן לקבל תמונה על מסך המחשב.אני מדליק את המחשב כרגיל,המאוררים עובדים+HD נטען אבל לא נשמע צפצוף יחיד - מה שתמיד קיים. האם ניתן לקבוע שמדובר בתקלה שקשורה לצ'יפ הגרפי על לוח האם? תודה,

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  6. Started by HolyDevil,

שלום לכולם, בהרכבה של מחשב חדש, חיברתי ספק של HEC 500 ללוח אם asus p5q pro, המחשב לא נדלק. אני בטוח שחיברתי הכל נכון. ללוח יש חיבור 8PIN ATX למעלה, מקריאה במדריך הבנתי שצריך לחבר רק כבל 8PIN, לספק יש יציאה אחת של 4. זאת הבעיה?לקנות מתאם?איך הגיוני שלא סופק עם הלוח/ספק?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  7. Started by dot com,

מישהו מהמושב ביקש ממני עזרה במחשב.. המחשב לא נדלק.. בדקתי את כל החיבורים וכולם מחוברים כמו שצריך.. עכשיו המסך מחובר לספק והוא כן פועל.. מה יכולה להיות הבעה?? תודה רבה לכולם!! עריכה: אני לא יודע את מפרט המחשב רק אני כן יודע שהספק הוא 300W והלוח אם של ג'יגה בייט.. אני אנסה למצוא את הדגם המדויק ואת שאר הרכיבים.. ושוב תודה רבה לכול העוזרים..

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. ניסיתי כמה פעמים לעדכן את ווינדוס 10, העדכון מתקדם והכל, ואז כשזה מגיע לשלב של הפעלה מחדש הוא לא נדלק, ואם אני מנסה להדליק לבד אחרי כמה שעות, הוא מבטל את כל העדכונים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by CrashZone,

היי, המחשב לא נדלק:\ אני מנסה להדליק אותו וכל מה שאני שומע זה ביפפפ ארוך ואז שניה שקט ואז שוב ביפפפ וחלילה.. הלוח אם של DFI, זה הלאן פרטי אולטרא D. הכל מחובר הכל במקום, הכל פועל.. ניסתי להעביר את הראם לסלוטים הכתומים, זה לא עזר. נסתי להוציא את הבטריה של הלוח אם ולעשות ריסט לביוס, לא הצליח, אני לא מצליח אפילו להיכנס לביוס. מישהו יודע מה הציפצוף אומר?אולי הזכרונות נשרפו?אבל שניהם?אם רק אחד היה נשרף זה עדיין היה אמור לפעול..:\עזררההה מה זה יכול להיות?עצות?רעונות?דברים לבדוק - אני אודה מאוד.

• 11 תגובות
    • 808 צפיות
  10. יש לי מחשב נייד של לנובו, אני מריץ התקנה של WIN 10 עד הרגע שהוא מבקש לבחור מקלדת ואז שם נתקע. אני פשוט לא יכול להזיז את העכבר או את המקלדת, ניסיתי לחבר עכבר ומקלדת חיצונים דרך USB כלום לא מגיב. נסיתי להתקין WIN 7, ניסיתי להתקין את הווינדוס על הווינדוס הקיים, ניסיתי להחליף HARD DRIVE כלום לא עוזר. זה נתקע על אותו חלון (תמונה מצורפת) יש הצעות מאיפה מגיעה הבעיה?

• 37 תגובות
    • 7.6k צפיות
  11. Started by EviLeader,

המחשב שלי לא נפתח לאחר כמה פעולות שעשיתי (אחד מהן הייתה סידור כבלים והשנייה נסיון לחבר מאוורר שבסופו של דבר גדול מדי ללוח אם) לכן פירקתי את כולו והרכבתי אותו מחדש. עכשיו, הוא נפתח לאחר שחיכיתי זמן מה (פתחתי אותו ופתאום אחרי 5 דקות אני שומע אותו נפתח) ואז הוא מעלה לי את המסך הרגיל. אני לוחץ לו להיכנס לBIOS ואז הוא שם לי מסך שחור לגמרי עם קו לבן קטן בצד כזה (יענו טוען). כשאני לא מנסה להיכנס לBIOS הוא מכניס אותי לאיזה דף שנקרא System Configurations (שמה הוא מציג לי את הכונן דיסקטים, כונן קשיח, צורב, מעבד) וזהו, נעצר ולא עובד. הלוח אם שברשותי הוא Gigabyte K8nf-9 (לצערי אני לא רואה עליו כפתור ל"שיחזור" הBIOS) והמעבד הוא AMD Athlon 64 3000+.. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  12. Started by itamar960,

אהלן אני מנסה לשנות את המנוע חיפוש שלי לגוגל בדפדפן כרום, אבל הוא לא נותן לי משום מה הנה תמונת מצב איך אני משנה את הברירת מחדל הזאת של tasearch? מה לעשות? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by izir,

שלום יש לי בעיה במחשב מתמשכת שנים המסך מחובר לכרטיס מסך כרגיל מידי פעם אני מדליק את המחשב ואז המסך לא מציג את המחשב הבעיה שזה לא מראה את ה no singal . כאילו זה מחובר ואני לא הדלקתי את המחשב דרכים לפתרון מידי פעם מכבה את החשמל מכבה את המתג של הסווטיג', ואו פתוח את המחשב ומוציא מהכרטיס מסך את חיבורי החשמל השאלה ממה הבעיה כאילו איזה חלק להחליף - ואיך אני פותר את זה קצת על המחשב i3 כרטיס מסך 6970 amd

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by כפיר,

משהו בביוס נתפס במחשב לא ניתן להיכנס לביוס הוא נותן שמנסים להיכנס 1/2 תמונה של משהו מעוות בביוס אין דרך לעדכן ביוס יש דרך לאפס את הביוס כדי להיכנס

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  15. Started by alone66,

כאשר אני מנסה להיכנס למחיצה d: הארד דיסק מתקבל ההודעה הבאה: לפי התמונה. המחשה לאחר פירמוט התקנת xp במחיצת c: (הראשית) תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  16. Started by יוליוס,

כאשר לוחץ F8 , המערכת עולה עם כל הנספרים , ולאחר מכן במקום להגיע למצב בטוח , מופיע לי הודעה : cannot display this video mode ' hange comuter displa input to 920X1080 @60HZ אצלי מופיע ברלוזוציה הזו. ניסיתי להוריד וגם לא עזר . עשיתי עדכון לכרטיס מסך

17. לאחר בעיות ותקלות רבות במחשב, הצלחתי לפרמט ולהתקין מערכת הפעלה מחדש (Windows XP). לאחר סיום ההתקנה, נדהמתי לגלות כי אחת מתוך שתי המחיצות של הדיסק הקשיח בלתי נגישה, כלומר לא ניתן להכנס אליה ובכל פעם שאני מנסה לעשות זאת אני מקבל את ההודעה הבאה: "The disk in drive D is not formatted Do you want to promat it now?" יש לציין כי יש לי מידע יקר במחיצה הזו, לכן גם אינני מפרמט את כל הדיסק אלא רק את מחיצת C. ערכתי בדיקה דרך דוס וגיליתי כי אכן יש גישה לקבצים דרך דוס וכל התוכן עדיין קיים. מה עלי לעשות כדי לתקן את הבעיה ולהציל את כל המידע? עכשיו תורכם, תודה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. הבעיה די מוזרה לי זה נראה כמו סוג של הגנה ,אי אפשר להתקין או להעביר חומרה לכנון מישהו יודע איך אני מבטל את זה ?

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  19. למה הוא לא נותן לי להיכנס לקבצים של הדיסק ?1 אני חייב את זה דחוף נא לעזור בדחיפות

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  20. Started by itzikl84,

שלום לכולם .. אז ככה, הרכבתי מחשב חדש (לוח אם 925XE NEO של MSI, מעבד P-4 3.0GHZ 64bit, 512MB DDR-2. הבעיה היא שאחרי שהוא מעלה הכל, שאני מגיע להתקנה של ה WINDOWS, אני מקבל שגיאה שההארדיסקים לא טובים .. מצורפת תמונה, המצב הזה מגיע אחרי השלב הראשוני בהתקנה שהוא בודק איזה חומרה יש למחשב .. יש למישהו איזשהוא רעיון איך אני יכול לפתור את זה ? ההארדיסקים מחוברים היטב, והכל יושב במקום .. המערכת הפעלה היא WINDOWS XP PRO, הגירסה הרגילה וגירסת ה-64ביט, בשניהם אותו ה ERROR. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  21. Started by chris_u16,

אי אפשר להתקין את המודם כי חלונות לא נותן לי ותמיד שאני מנסה למחוק את ההתקן, לעדכן, או להתקין איזהשהוא מודם (כל מודם) הוא נותן לי את ההודעה הבאה...

22. ערב טוב יש לי לפטופ אסוס חדש עם כרטיס מסך NVIDIA 3070 עד היום עבד מצויין היום הכרטיס לא מזוהה יותר ולא ניתן היה לעדכן את הדרייבר או להשתמש הכרטיס הסרתי את הדרייבר ואני לא מצליח להתקין אותו מחדש מקבל שגיאה שהדרייבר לא תואם למערכת ההפעלה ניסיתי הסרה מלאה דרך DDU לא עזר אודה לעזרתכם הדגם הוא FA506QR

23. היי לאחר התקנה חדשה של חלונות 8.1 ופיירפוקס ניסיתי להתקין תוספים שונים וזה לא מתקין רואים את התוסף ברשימת התוספים אבל הוא לא ממש מותקן תכלס לא רואים אייקון שלו איפה שאמורים לראות ואי אפשר להשתמש באף תוסף

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Adir207,

שלום, המחשב הנייח שלי לא מתכבה. כאשר אני מכבה את המחשב הוא יוצא מהווינדוס, אך לפתע מופיע החלון הכחול הבא והמחשב נדלק: חיפשתי כל מיני פתרונות לשגיאה באינטרנט - ללא הועיל. מערכת ההפעלה היא WINDOWS 7. מבחינת חומרה: מעבד INTEL CORE I5 760 לוח אם GIGABYTE P55-USB3 זיכרון 4 סטיקים של 2GB כל אחד כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE GT220 (את נתוני החומרה לקחתי מ-CPU-Z) אשמח לעזרה עריכה: זה מה שכתוב ב-PROBLEM DETAILS של ווינדוס כשהמחשב עולה חזרה: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional informati…

25. זקוק לעזרת המומחים.. במחשב ישן (פנטיום 4, לוח אינטל D850MV) לא ניתן לעשות בוט מ-CD. יש שני כוננים CD ו-DVD (ה-DVD חדש דנדש), שניהם מזוהים בביוס ושניהם מזוהים במערכת ההפעלה וניתן להעלות מהם דיסקים. אממה, אי אפשר לעשות מהם בוט (למרות שהוגדרו כהתקן איתחול ראשון בביוס) ואני לא מצליח להעלות התקנה של חלונות XP (מדיסק מקורי). הוא כאילו מדלג על השלב Press any key to boot from CD.. מה לעזאזל? למה זה קורה? הג'ימפור של הכוננים נכון (DVD סקונדרי מאסטר ו-CD סקונדרי סלייב), ניסיתי עדכון ביוס, ניסיתי הכל

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים