עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by meowchita,

אני לא יודעת אם אני בפורום הנכון בכלל, אבל פתאום אני לא מצליחה לשמוע קול דרך האינטרנט, למרות שמהקבצים במחשב- כן. אין לי מושג למה זה ומה צריך לעשות כדי לתקן את זה. נכנסתי ללוח הבקרה וראיתי שהרמקולים פועלים וגם realtek digital output, ומה שלא מחובר הוא realtek hdmi output. העניין הוא שאין לי מושג מה לעשות כדי שיהפוך להיות מחובר. אשמח מאוד מאוד לעזרה

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  2. Started by 9raviv9,

כשאני עושה קליק ימני על השולחן עבודה ובוחר ATI CCC אני מקבל את ה-ERROR הבא : יש לי כרטיס מסך מסוג X1800GTO ואני עם הדרייבר הכי חדש שהורדתי מהאתר של ATI. מה עוד זה שגם אין לי את האייקון של ATI בצד ימין למטה איפה שיש את כל התוכנות שפתוחות.

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  3. Started by rander1,

שלום יש לי בעיה שאני לא יודע כיצד להתמודד איתה ואם אפשר בכלל. כל סרטון ביוטיוב ברזולוציה 4K אני לא מצליח לראות נתונים [ATTACH=CONFIG]9856[/ATTACH] העלתי ליוטיוב צילום מסך של הבעיה שלי תודה מראש לעוזרים https://youtu.be/GMusrsJzlnY

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. אהלן חברים, הבעיה אשר התחילה ממש לפני מספר ימים היא כזאת: כאשר אני מחבר את הלפטופ שלי למסך חיצוני ומעביר ל output to monitor, זה לא מאפשר לי להגדיר את הרזולוציה הטבעית של המסך (1920x1080), כלומר אני מקבל במסך החיצוני את הרזולוציה של הלפטופ שהיא 1366x768, כאשר התיבת הגדרת רזולוציית מסך מסומנת באפור ולא ניתן לשנות אותה. נתונים: laptop Dell E5430 כרטיס מסך intel HD graphics 4000 מסך samsung 2333sw מערכת הפעלה windows 7 64bit החיבור מתבצע באמצעות כבל VGA. ניסיתי את הדברים הבאים: (לאו דווקא בסדר הזה) -הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייבר של הכרטיס מסך. -ניתקתי את המסך החיצוני מהחשמל. -כאשר חיברתי ללפטופ אחר, עם אותו כבל VGA, כן היה ניתן לשנות את הרזול…

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  5. Started by yehudacn,

רכשתי לא מזמן 2 רכבי אטרנט על חשמל מדגם hp-5101 של edimax חיברתי אחד למחשב וראיתי אותו מייד ואחד לנתב שאליו מחוברים כל המחשבים כולל ספק הכתובות ( dhcp server rowter) אני לא מקבל שום כתובת לא מהdhcp ולא עובדת גם כתובת סטטית רק localhost למישהו יש רעיון? תודה מראש. יהודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Guy950,

פתחתי את הנושא הזה לפני כמה שבועות בפורום כוננים קשיחים, אבל לצערי לא קיבלתי מענה שם אז החלטתי לעבור לפה בתקווה לקבל עזרה. יש לי שני כונני SSD, הראשון הוא Intel SSD 520 180GB, את פרטי המהירות אפשר לראות פה. והכונן השני הוא Kingston V300 120GB שאת הפרטים אפשר לראות פה . החלטתי להוריד את התוכנות CrystalDiskMark ועוד אחת שאני לא מצליח למצוא אותה או להיזכר בשמה. בכל אופן, שתי התוכנות הציגו תוצאות זהות, ככה שזה לא מקרה יחיד. בתמונות שצירפתי אפשר לראות בוודאות שהנתונים בפועל הרבה פחות מהנתונים שבאתרים, והקטע המוזר הוא שישנו משתמש בפורומים שהציג את התוצאות שלו עם הV300 שהיו משמעותית גבוהים משלי וצמודים לנתונים של היצרן. אז בדקתי כמה דברים: 1) דרייברים של לוח אם מעודכנים, כולל דר…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  7. שלום יש לי מצלמה דיגיטלית C-750UZ של OLYMPUS ושאני מחבר אותה למחשב הוא מראה באייקון של הוצאת חומרה באופן בטוח את המצלמה והיא מותקנת כמו שצריך אבל המחשב מסרב להראות את הכונן שלה במחשב שלי כאילו כלום לא מחובר! ואם אני נכנס ל כלי ניהול--ניהול מחשב--כונני דיסקים אז הוא מראה לי את הכונן שנוסף מהמצלמה אבל לא מראה אות כלשהי, אז שמתי לו אות (H) ועכשיו יש לכונן שם ואם מנסים להכנס לכונן דרך כלי ניהול הוא נותן הודעה ("התיקייה \:H לא קיימת..") ואם אני מנסה שוב אחרי שנייה אז הוא נכנס לכונן שהוא בעצם המצלמה ואפשר רק דרך שם להעתיק את התמונות מהמצלמה למחשב..ויש לי שעון עם USB כזה עם 128 MB שקיבלתי מתנה מישראכארד אבל שאני מחבר אותו למחשב,המחשב בכלל לא מגיב לא מראה אותו בשום מקום ולכן אי …

• 11 תגובות
    • 937 צפיות
  8. Started by shachar yakobi,

יש לי מחשב של Dell 500 ג’יגה אין עליו כלום חוץ מהפורטנייט ואני לא יודע אם זה מהאינטרנט או מהמחשב.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by אלחנן דובק,

יש ברשותי מחשב HP Elitebook 2560p שהגיע עם ווינדוס 7 מותקן שדרגתי אותו לווינדוס 10 ואני רואה שחסר לו המון דרייברים באתר שלהם אין לו דרייברים לווינדוס 10 השאלה אם יש מה לעשות או להחזיר אותו לוויננדוס 7 תודה

10. Started by Splashy,

לא משנה, אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  11. Started by אילן ב מ,

רכשתי dir 825 d link הצלחתי להפעיל אותו ואפילו אלחוטי היום בבוקר חיברתי אותו שוב אך ללא תגובה לא מסתכרן עם הוט ואי אפשר להכנס אליו בכלל מה לעשות ניסיתי לאפס כמו שכתוב כלום לא מגיב

12. Started by דנית גל,

הי אני לקוחה של סלקום טי וי והאינטרנט אכן פעיל ומחובר אין בעיה איתו אבל שאני מנסה לגלוש לא ניתן כתוב שיש בעיה כנראה בהגדרות חומת האש וביציאות של הhttps משהו כזה מה ניתן לעשות ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by shalev473,

אני לא מצליח להתחבר לראוטר דרך WIFI .. בפלאפון וממחשב נייד דרך הWIFI זה קרה לי פעם הבעייה הזאת והיה צריך להיכנס לאתר ולסמן שיהיה אפשר להיכנס דרך אל חוטי (אני כמעט בטוח שזה מה שהיה צריך לעשות), אני לא זוכר את האתר הזה .. מישהו יודע את האתר הזה או שיש לו רעיון איך לסדר את זה ? היתקשרתי להוט והם לא הצליחו לעשות עם זה כלום

• 2 תגובות
    • 4.9k צפיות
  14. לוח: MSI 970A G43, מעבד: 640 AMD Athlon II X4, ספק: סיני גנרי ב-5$ של Rosewill (על המדבקה 350W), כ. מסך: AMD HD6750. כרגע בהדלקה המאווררים נדלקים, אין תצוגה או צליל בקרה. אין ליבה גרפית במעבד או בלוח, אך בדקתי והכרטיס הנוסף תקין. הבעיה קיימת גם עם ספקים תקינים אחרים (גרועים, זה מה שיש לי כעת). כנראה שהספק אינו המקורי, משום שיש לו חיבור 4pin בלבד למעבד ולא 8pin כפי שצריך. (אין לי ספק עם 8pin כרגע כדי לבדוק). הזמנתי מתאם Molex to 8pin. השאלה היא האם בכלל זו הבעיה, או שלכתחילה הלוח יכל להדלק גם עם 4pin והבעיה היא אחרת. שאלה נוספת, למרות שברור לי שהספק לא מומלץ כלל, לו הבעיה היא בחיבור 8pin החסר, האם הוא יכול בכלל להפעיל את המערכת? או שההספק ההתחלתי של המערכת הזו גבוה מ…

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. Started by kfirbep,

אני מנסה למחוק את התוכנה jdownloader ואני לא מצליח מופיעה לי ההודעה הזאת:make sure the disk is not full or write -protected and that file is not currently in use. מה לעשות? אני משתגע!!! תודה לכל העוזרים כפיר

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  16. שלום רב, נתקלתי בתקלה שקורה לסירוגין וכרגע לא ניתן להתגבר עליה. מדובר על לוח אם + כ.מסך מובנה ASUS-M2AVM. לא ניתן לקבל תמונה על מסך המחשב.אני מדליק את המחשב כרגיל,המאוררים עובדים+HD נטען אבל לא נשמע צפצוף יחיד - מה שתמיד קיים. האם ניתן לקבוע שמדובר בתקלה שקשורה לצ'יפ הגרפי על לוח האם? תודה,

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  17. Started by HolyDevil,

שלום לכולם, בהרכבה של מחשב חדש, חיברתי ספק של HEC 500 ללוח אם asus p5q pro, המחשב לא נדלק. אני בטוח שחיברתי הכל נכון. ללוח יש חיבור 8PIN ATX למעלה, מקריאה במדריך הבנתי שצריך לחבר רק כבל 8PIN, לספק יש יציאה אחת של 4. זאת הבעיה?לקנות מתאם?איך הגיוני שלא סופק עם הלוח/ספק?

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  18. Started by dot com,

מישהו מהמושב ביקש ממני עזרה במחשב.. המחשב לא נדלק.. בדקתי את כל החיבורים וכולם מחוברים כמו שצריך.. עכשיו המסך מחובר לספק והוא כן פועל.. מה יכולה להיות הבעה?? תודה רבה לכולם!! עריכה: אני לא יודע את מפרט המחשב רק אני כן יודע שהספק הוא 300W והלוח אם של ג'יגה בייט.. אני אנסה למצוא את הדגם המדויק ואת שאר הרכיבים.. ושוב תודה רבה לכול העוזרים..

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. ניסיתי כמה פעמים לעדכן את ווינדוס 10, העדכון מתקדם והכל, ואז כשזה מגיע לשלב של הפעלה מחדש הוא לא נדלק, ואם אני מנסה להדליק לבד אחרי כמה שעות, הוא מבטל את כל העדכונים

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by CrashZone,

היי, המחשב לא נדלק:\ אני מנסה להדליק אותו וכל מה שאני שומע זה ביפפפ ארוך ואז שניה שקט ואז שוב ביפפפ וחלילה.. הלוח אם של DFI, זה הלאן פרטי אולטרא D. הכל מחובר הכל במקום, הכל פועל.. ניסתי להעביר את הראם לסלוטים הכתומים, זה לא עזר. נסתי להוציא את הבטריה של הלוח אם ולעשות ריסט לביוס, לא הצליח, אני לא מצליח אפילו להיכנס לביוס. מישהו יודע מה הציפצוף אומר?אולי הזכרונות נשרפו?אבל שניהם?אם רק אחד היה נשרף זה עדיין היה אמור לפעול..:\עזררההה מה זה יכול להיות?עצות?רעונות?דברים לבדוק - אני אודה מאוד.

• 11 תגובות
    • 839 צפיות
  21. יש לי מחשב נייד של לנובו, אני מריץ התקנה של WIN 10 עד הרגע שהוא מבקש לבחור מקלדת ואז שם נתקע. אני פשוט לא יכול להזיז את העכבר או את המקלדת, ניסיתי לחבר עכבר ומקלדת חיצונים דרך USB כלום לא מגיב. נסיתי להתקין WIN 7, ניסיתי להתקין את הווינדוס על הווינדוס הקיים, ניסיתי להחליף HARD DRIVE כלום לא עוזר. זה נתקע על אותו חלון (תמונה מצורפת) יש הצעות מאיפה מגיעה הבעיה?

• 37 תגובות
    • 7.6k צפיות
  22. Started by EviLeader,

המחשב שלי לא נפתח לאחר כמה פעולות שעשיתי (אחד מהן הייתה סידור כבלים והשנייה נסיון לחבר מאוורר שבסופו של דבר גדול מדי ללוח אם) לכן פירקתי את כולו והרכבתי אותו מחדש. עכשיו, הוא נפתח לאחר שחיכיתי זמן מה (פתחתי אותו ופתאום אחרי 5 דקות אני שומע אותו נפתח) ואז הוא מעלה לי את המסך הרגיל. אני לוחץ לו להיכנס לBIOS ואז הוא שם לי מסך שחור לגמרי עם קו לבן קטן בצד כזה (יענו טוען). כשאני לא מנסה להיכנס לBIOS הוא מכניס אותי לאיזה דף שנקרא System Configurations (שמה הוא מציג לי את הכונן דיסקטים, כונן קשיח, צורב, מעבד) וזהו, נעצר ולא עובד. הלוח אם שברשותי הוא Gigabyte K8nf-9 (לצערי אני לא רואה עליו כפתור ל"שיחזור" הBIOS) והמעבד הוא AMD Athlon 64 3000+.. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  23. Started by itamar960,

אהלן אני מנסה לשנות את המנוע חיפוש שלי לגוגל בדפדפן כרום, אבל הוא לא נותן לי משום מה הנה תמונת מצב איך אני משנה את הברירת מחדל הזאת של tasearch? מה לעשות? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by izir,

שלום יש לי בעיה במחשב מתמשכת שנים המסך מחובר לכרטיס מסך כרגיל מידי פעם אני מדליק את המחשב ואז המסך לא מציג את המחשב הבעיה שזה לא מראה את ה no singal . כאילו זה מחובר ואני לא הדלקתי את המחשב דרכים לפתרון מידי פעם מכבה את החשמל מכבה את המתג של הסווטיג', ואו פתוח את המחשב ומוציא מהכרטיס מסך את חיבורי החשמל השאלה ממה הבעיה כאילו איזה חלק להחליף - ואיך אני פותר את זה קצת על המחשב i3 כרטיס מסך 6970 amd

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by כפיר,

משהו בביוס נתפס במחשב לא ניתן להיכנס לביוס הוא נותן שמנסים להיכנס 1/2 תמונה של משהו מעוות בביוס אין דרך לעדכן ביוס יש דרך לאפס את הביוס כדי להיכנס

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים