עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Monopoly,

עשיתי אבחון לBSOD שאני מקבל כל בוקר בעזרת BlueScreenView מקווה שתוכלו לעזור לי לפתור את התקלה דו"ח מצורף בקובץ תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום יש לי מחשב נייד מסוג Asus Zenbook . כרטיס מסך מסוג GEFORCE 940M . אבל משום מה המחשב לא מזהה את הכרטיס מסך הזה אלא רק את המובנה של אינטל. בבדיקה במנהל ההתקנים כן מותקן לי הכרטיס של Nvidia ואף ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייבר. הורדתי את התוכנה everest וגם שם זה מזהה רק את הכרטיס המובנה ואין זכר ל940M. ניסיתי להתקין דרייברים מחדש וזה לא עזר. אני חושב שזה קרה מאז ששדרגתי את המחשב לWIN10. ויכול להיות שזה אולי משהו חומרתי שהתנתק בפנים? (כי גם לא מזמן החלפתי לכונן SSD - ויכול להיות שלא שמתי לב לזה עד עכשיו) אז לפני שאני פותח את המחשב יש עצות נוספות לפתור את הבעיה הזאת? תודה. יש לי Windows 10 Home 64Bit Asus Zenbook UX303LB

• 2 תגובות
    • 4k צפיות
  3. אני מקווה שאני בפורום הנכון פירמטתי את המחשב, התקנתי XP (חוקי) ומשום מה הוא לא מזהה את הכרטיס רשת. הוא לא מופיע ב divice maneger ניסית להתקין את הדרברים של הלוח אם עוד הפעם ושום דבר לא עובד ניסיתי לפרמט ולהתקין XP מחדש ועדיין אותה בעיה חזרה על עצמה. זאת לא בעיה של דרייברים, הורדתי את הדרריברים החדשים מהאתר של abit ועדיין שום דבר לא השתנה. יש לי לוח אם מסוג abit - kn8 ultra עזרה תתקבל בברכה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שאני רוצה לכבות את המחשב דרך הSTART זה עושה לי ריסט במקום כיבוי, עשיתי ריפייר וזה לא עזר, יש פתרון אחר?

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  5. עשיתי עידכון ביוס F11 דרך עידכון מאינטרנט החלפתי מעבד E6300 ל- /Q6700 בביוס יש שורה שהוא כותב שם CASHE OPEND..........................NO וצריך להיות שם YES זה מה שהיה לי במעבד הקודם במערכת ההפעלה הוא מזהה את המעבד טוב גם בתוכנה של הלוח אם הוא מזהה את המעבד ואת המהירות אבל התקנתי את תוכנת CPU - Z ובמהירות כתוב שם ב CLOCS CORE SPEED 1600 MHZ ולפעמים היה כתוב 2666MAZ האם יש כאן בעיה איפה ? אני יכול לבדוק אם המעבד שלי עובד טוב ?

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  6. Started by dadtrade,

המסך נכבה בפתאומיות עם הודעות attention! entering sleeping mode ומיד מתקבלת הודעה no video input. כיצד פותרים את הבעיה החוזרת על עצה גם באמצע הקלדה..

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by stam,

שלום לכולם! יש לי בעיה עים המדפסת פיתאום היא לא מדפיסה . התקנתי את הדרייור מחדש מספר ופעמים ועדיין אותה שגיאה "יציאת ltp1 לא נמצאה" ובדקתי במאפינים מערכת ויציאת ltp1 נמצאת . אולי מישהו יכול לעזור בדקתי חיבורים והכול. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  8. Started by igallagi,

מעבד i7 כרטיס מסך 930MX 16 ראם היו לי כמה פעמים של נפילות FPS בלפטופ, גיליתי שזה קורה כשאני לא מחובר לחשמל ועשיתי מדריכים באינטרנט שפתרו את הבעיה. כעת זה קורה לי גם כשאני מחובר וגם כשלא. בנוסף נכנסתי למנהל המשימות וראיתי בביצועים שכאשר יש נפילות FPS מהירות המעבד היא 0.5 GHZ כאשר ברגיל הוא עובד על 3-3.5 GHZ אשמח לעזרה. תודה חברים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by oded6188,

יש לי כרטיס קול שמתחבר למחשב ב FireWire... כשאני מחבר אותו למחשב הרגיל הכל עובד טוב, והבעיות מתחילות כשאני בא לחבר אותו למחשב הנייד. כמו שאתם בטח יודעים, במחשב ניידים החיבור של ה FIREWIRE הוא קטן כזה (רק 4 פינים במקום 6) קניתי את הכבל המתאים (בצד אחד 6 ובצד שני 4), ואמרו לי שזה יעבוד, ושבעצם 2 הפינים הנוספים הם בשביל חשמל, אבל אמרו לי שלא אמורה להיות בעיה בגלל שהכרטיס קול גם ככה מקבל חשמל מהקיר... ניסיתי את החיבור והוא לא עבד.... אמרו לי לנסות לתלוש את ה"מגנטים" האלה שבקצוות של הכבל (המגנטים האלה נגד הפרעות), וזה גם לא עזר... יש אולי כמה סוגים של כבלים?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  10. היי שמתי לב שברגע שאני מתקין משחק אז מהירות הליבה עוברת את ה3.9ghz , שימו לב לצילום מסך , מדוע זה?

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  11. Started by The Terminator,

אני מתחיל להדפיס... זה מדפיס קצת ואז המדפסת פשוט נתקעת, אני מקווה מאוד שתעזרו לי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by kozimus,

שלום. היום גיליתי שאני לא יכול לפתוח את SARATIM.CO.IL וגם לא את SUBTITLE.CO.IL שניהם יושבים על אותו שרת של GODADDY . אני מצליח לעשות PING תקין לשני האתרים וגם לפי isup.me האתרים תקינים. השגיעה שאני מקבל היא " Could not connect: Can't connect to MySQL server on '127.0.0.1' (10061 " תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by SteelCat,

אני מנסה להתקין XP על מחשב ישן. אחרי שהמחשב עושה startup מדיסק ההתקנה ובוחן את החומרה מופיע מסך המוות הכחול. אני לא מצליח לעשות כלום. אפילו לא פורמט. המחשב עבד מצויין לפני זה. מה שכן, שמתי לו HD ישן של 6GB שמותקן עליו כבר XP וכל שאר הפריטים נשארו זהים: 512+256MB Ram. AMD 1.6Ghz Ati Radeon 9100 Asus A7s motherboard יש לציין שהXP הנוכחי שמותקן על המחשב עובד כרגיל למיטב ידיעתי אבל אני מעדיף לפרמט בכ"ז. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  14. Started by RoeyTNT,

אהלן, אשמח לעזרה. יש לי כונן חיצוני 500 ג'יגה מחובר ביואסבי למחשב. הוא עבד מצוין עד שהוא החליט היום להשתגע. אני לא מצליח להכנס לכונן, ואני מקבל את השגיאה הזו: אין גישה אל /:F הקובץ או הספריה פגומים ואינם ניתנים לקריאה. יש אפשרות להציל את הקבצים שבפנים ולסדר את העניין? \= תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מסך כחול ואחריו ריסטארט עם הבעיה שרשומה בכותרת מצורף קובץ RAR של דו"ח BlueScreenView Windows 7 32bit lenovo g550 נ.ב: זה התחיל לפני שבוע בלי שאני זוכר איזה התקנת תוכנה מיוחדת(חוצמזה אני גם שם לב לחיי סוללה די קצרים-תוך שעתיים שלוש המחשב מצפצף וישר נכבה מחוסר סוללה) תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  16. Started by ishay0703,

הן rgb הן הלדים של כפתור ההפעלה אינם פועלים. מדובר במארז be quite 500xd לוח gigabyte x670 gaming ax ניסתי לחבר את יציאת הrgb למקומות אחרים בלוח אך ללא הועיל. בנוסף ניסתי לחיצות ארוכות על כפתור התאורה והבעיה אינה נפתרה. תודה לעוזרים.

17. המחשב לא מפעיל לי תמשחק cs 1.6 כמו שצריך מפרט : Intel Pentium 4 3066 MHz Intel Grand County 2 D102GGC2 NVIDIA GeForce 8600 GT 256 MB Palit Pqi 2GB 533MHZ DDR2 WD WD800JD DVD-RAM LG GSA-H22N black ספק + מארז גנרים אם הכרטיס מסך שהיה לי 6600GT וזיכרון 512MB הייתי מריץ תמשחק חלקקק בלי חצי תקיע ולא משנה מה היה קורה היה לי 120 FPS לא זז עכשיו אם 2giga ו 8600GT יש פעמים שאני משחק ב 50 FPS אני משתגע מזה לחבר שלי יש מחשב פחות טוב משלי PENTIUM D 3GHZ לוח אם msi 1 giga 7600gt מארז וספק גנרים והוא מריץ על 400 חופשי וגם לא יורד לו ה FPS ניסיתי לעדכן דרייברים פירמוט למחשב ביטול סכרון אנוכי אמרו לי שאם אני יגדיל ל 2GIGA אז זה יסתדר אבל שום דבר לא הסתדר מה אני עושה אני כבר מ…

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  18. המחשב פעל בסדר גמור, כמה שעות אחרי ניסיתי להדליק אותו והוא נדלק והופיעה הודעה על המסך לזמן ממש קצר והוא נכבה, ככה בכל פעם שניסיתי להדליק אותו ועכשיו הוא פשוט נכבה בלי ההודעה אפילו. פתחתי אותו וניסיתי לנקות את האבק וראיתי שהכונן והזכרונות מחוברים בסדר אבל זה לא עזר. לא עשיתי בו שום שינויים בחודש האחרון. המחשב הוא ASUS N550JV עם ווינדוס 8 שקניתי לפני כמה חודשים. הוספתי תמונה של ההודעה שמופיעה לי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. יש לי 60 ג'יגה, אני רוצה לחלק אותו ל3 מחיצות אחד למערכת ולתוכנות, אחד להורדות שלי ואחד למשחקים איך לחלק?!

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  20. Started by Pro modder,

היי חברה. לפני שבועיים בערך התחילה לי הבעיה המוזרה הזו. יש לי מחשב חזק, עם קירור מים, כל הרכיבים לא עוברים את ה 40-45 מעלות. - לאחר שאני מדליק אותו הוא עובד בערך שעתיים ואז הוא קופא, אי אפשר להזיז את העכבר או לעשות כל פעולה שהיא על המקלדת. אני כל פעם נאלץ לעשות Reset למחשב על מנת ל"דלג" על הבעיה. והיא חוזרת שוב כעבור שעתיים פחות או יותר. המחשב לא נמצא תחת עומס של משחקי מחשב או עיבוד גרפי גבוה, צריכת המשאבים נמוכה מאוד ואני לא מצליח להבין מה גורם לכך. אם מישהו נתקל פעם בבעיה או חושב שהוא יודע ממה היא נובאת\יש לו פתרון . אני יותר מאשמח לשמוע על כך. - תודה רבה לכל מי שיכול לעזור

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  21. Started by dman22,

כל פעולה שקשורה לניתוק/חיבור המודם ראוטר שלי גורמת לתקיעות במחשב. בזמן האחרון זה גם קורה בלי קשר אני חושב בדקתי בEVENT LOG, ובכל תקיעה יש 2 שגיאות קבועות: Critical 19/08/2010 22:40:12 Kernel-Power 41 (63) The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly. Error 19/08/2010 22:40:12 Kernel-Processor-Power 6 (6) Some processor performance power management features have been disabled due to a known firmware problem. Check with the computer manufacturer for updated firmware. מישהו פעם אמר לי לעדכן צ'יפסט ואת הדרייברים של הכרטיס רשת שלי. איך מעדכנים צ'יפסט? ואני לא יודע א…

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  22. ? אני רוצה לקנות הרדיסק היום רוצהל דעת עד איזה נפח הוא יזהה......יש לי 80 ועובד כמו שצריך או שאני יקנה עוד אחד כזה או שאני יקנה 120 אני רוצה לדעת אם הוא יזהה את כל ה 120 או 160?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  23. Started by lioryb,

שלום. אחרי שניתקתי את ה-HD שלי לצרכי תפעול בלעדיו (נסיון לתחל את המחשב דרך USB), חיברתי את ה-HD חזרה, והמחשב אינו יוצא מה-SPLASH SCREEN. ברגע שאני מנתק את ה-HD, המחשב יוצא ממנו, ומנסה לתחל כרגיל (וככה עליתי עם Ubuntu Live CD). האם זה אומר שה-HD קרס? הוא בן כחצי שנה בסה"כ, והרבה חומר אינו מגובה... ניסיתי גם לחבר את ה-HD לחריץ SATA אחר (במקום ה-CD DRIVE שממנו העליתי את ה-UBUNTU) וזה עדיין לא פתר את הבעיה. יש למישהו רעיון מה לנסות? (המפרט המלא מתואר בצד) אני חייב לגבות את המידע איכשהו...

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  24. Started by Wile E Coyote,

לא ידעתי אם לשייך את הבעיה לתוכנה או חומרה. בכל מקרה העניין הוא כזה: אני משתמש בתוכנות שונות (כדוגמת SpeedFan) למעקב אחר טמפרטורות המעבדים במחשב. אחד הערכים שהכי מעניינים אותי הוא ערך הטמפרטורה של מעבד כרטיס המסך. לאחרונה קורה דבר מוזר: כשאני מפעיל את המחשב ואת תוכנת הניטור, החיישן (סנסור) של טמפרטורת המעבד של כרטיס המסך בלבד אינו עובד, וכתוצאה מכך אינו מופיע בתוכנה כלל. מה שמצחיק הוא שהחיישן הזה עובד לסירוגין - לפעמים כן ולפעמים לא. אם החיישן לא עובד בהפעלה מסוימת של המחשב, אתחול המחשב בדרך כלל פותר את הבעיה. חשוב לציין שתי עובדות: 1. בדקתי את העניין עם תוכנות ניטור נוספות, וגם שם התופעה חוזרת על עצמה. במילים אחרות - זה לא נראה כמו בעיה של תוכנה. 2. אני זוכר שבאותה תקו…

25. היי רכשתי מחשב חדש הנה המידע הרלוונטי לוח אם : ASUS H170 PRO USB3.1 מערכת הפעלה : WINDWOS 10 HOME קודק מותקן : Realtek High Definition Audio Driver ברמקולים בבית אני שומע מצויין אין בעיה. הבעיה כשאני מנסה לשדר דרך הסטריאו מיקס לצ'אט מצלמות ,זה לא עובד ניסיתי כל מיני הגדרות כלום לא עוזר או שלא שומעים כלום או שיש רעש חזק בלבד. , אני מעלה תמונה של ההגדרות שתראו תודה לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.