תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,293 דיונים בפורום זה
-
מעבד i7 כרטיס מסך 930MX 16 ראם היו לי כמה פעמים של נפילות FPS בלפטופ, גיליתי שזה קורה כשאני לא מחובר לחשמל ועשיתי מדריכים באינטרנט שפתרו את הבעיה. כעת זה קורה לי גם כשאני מחובר וגם כשלא. בנוסף נכנסתי למנהל המשימות וראיתי בביצועים שכאשר יש נפילות FPS מהירות המעבד היא 0.5 GHZ כאשר ברגיל הוא עובד על 3-3.5 GHZ אשמח לעזרה. תודה חברים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול שמתחבר למחשב ב FireWire... כשאני מחבר אותו למחשב הרגיל הכל עובד טוב, והבעיות מתחילות כשאני בא לחבר אותו למחשב הנייד. כמו שאתם בטח יודעים, במחשב ניידים החיבור של ה FIREWIRE הוא קטן כזה (רק 4 פינים במקום 6) קניתי את הכבל המתאים (בצד אחד 6 ובצד שני 4), ואמרו לי שזה יעבוד, ושבעצם 2 הפינים הנוספים הם בשביל חשמל, אבל אמרו לי שלא אמורה להיות בעיה בגלל שהכרטיס קול גם ככה מקבל חשמל מהקיר... ניסיתי את החיבור והוא לא עבד.... אמרו לי לנסות לתלוש את ה"מגנטים" האלה שבקצוות של הכבל (המגנטים האלה נגד הפרעות), וזה גם לא עזר... יש אולי כמה סוגים של כבלים?
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היי שמתי לב שברגע שאני מתקין משחק אז מהירות הליבה עוברת את ה3.9ghz , שימו לב לצילום מסך , מדוע זה?
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני מתחיל להדפיס... זה מדפיס קצת ואז המדפסת פשוט נתקעת, אני מקווה מאוד שתעזרו לי תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. היום גיליתי שאני לא יכול לפתוח את SARATIM.CO.IL וגם לא את SUBTITLE.CO.IL שניהם יושבים על אותו שרת של GODADDY . אני מצליח לעשות PING תקין לשני האתרים וגם לפי isup.me האתרים תקינים. השגיעה שאני מקבל היא " Could not connect: Can't connect to MySQL server on '127.0.0.1' (10061 " תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין XP על מחשב ישן. אחרי שהמחשב עושה startup מדיסק ההתקנה ובוחן את החומרה מופיע מסך המוות הכחול. אני לא מצליח לעשות כלום. אפילו לא פורמט. המחשב עבד מצויין לפני זה. מה שכן, שמתי לו HD ישן של 6GB שמותקן עליו כבר XP וכל שאר הפריטים נשארו זהים: 512+256MB Ram. AMD 1.6Ghz Ati Radeon 9100 Asus A7s motherboard יש לציין שהXP הנוכחי שמותקן על המחשב עובד כרגיל למיטב ידיעתי אבל אני מעדיף לפרמט בכ"ז. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אהלן, אשמח לעזרה. יש לי כונן חיצוני 500 ג'יגה מחובר ביואסבי למחשב. הוא עבד מצוין עד שהוא החליט היום להשתגע. אני לא מצליח להכנס לכונן, ואני מקבל את השגיאה הזו: אין גישה אל /:F הקובץ או הספריה פגומים ואינם ניתנים לקריאה. יש אפשרות להציל את הקבצים שבפנים ולסדר את העניין? \= תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מסך כחול ואחריו ריסטארט עם הבעיה שרשומה בכותרת מצורף קובץ RAR של דו"ח BlueScreenView Windows 7 32bit lenovo g550 נ.ב: זה התחיל לפני שבוע בלי שאני זוכר איזה התקנת תוכנה מיוחדת(חוצמזה אני גם שם לב לחיי סוללה די קצרים-תוך שעתיים שלוש המחשב מצפצף וישר נכבה מחוסר סוללה) תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הן rgb הן הלדים של כפתור ההפעלה אינם פועלים. מדובר במארז be quite 500xd לוח gigabyte x670 gaming ax ניסתי לחבר את יציאת הrgb למקומות אחרים בלוח אך ללא הועיל. בנוסף ניסתי לחיצות ארוכות על כפתור התאורה והבעיה אינה נפתרה. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
- 2 followers
-
-
המחשב לא מפעיל לי תמשחק cs 1.6 כמו שצריך מפרט : Intel Pentium 4 3066 MHz Intel Grand County 2 D102GGC2 NVIDIA GeForce 8600 GT 256 MB Palit Pqi 2GB 533MHZ DDR2 WD WD800JD DVD-RAM LG GSA-H22N black ספק + מארז גנרים אם הכרטיס מסך שהיה לי 6600GT וזיכרון 512MB הייתי מריץ תמשחק חלקקק בלי חצי תקיע ולא משנה מה היה קורה היה לי 120 FPS לא זז עכשיו אם 2giga ו 8600GT יש פעמים שאני משחק ב 50 FPS אני משתגע מזה לחבר שלי יש מחשב פחות טוב משלי PENTIUM D 3GHZ לוח אם msi 1 giga 7600gt מארז וספק גנרים והוא מריץ על 400 חופשי וגם לא יורד לו ה FPS ניסיתי לעדכן דרייברים פירמוט למחשב ביטול סכרון אנוכי אמרו לי שאם אני יגדיל ל 2GIGA אז זה יסתדר אבל שום דבר לא הסתדר מה אני עושה אני כבר מ…
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
המחשב פעל בסדר גמור, כמה שעות אחרי ניסיתי להדליק אותו והוא נדלק והופיעה הודעה על המסך לזמן ממש קצר והוא נכבה, ככה בכל פעם שניסיתי להדליק אותו ועכשיו הוא פשוט נכבה בלי ההודעה אפילו. פתחתי אותו וניסיתי לנקות את האבק וראיתי שהכונן והזכרונות מחוברים בסדר אבל זה לא עזר. לא עשיתי בו שום שינויים בחודש האחרון. המחשב הוא ASUS N550JV עם ווינדוס 8 שקניתי לפני כמה חודשים. הוספתי תמונה של ההודעה שמופיעה לי תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי 60 ג'יגה, אני רוצה לחלק אותו ל3 מחיצות אחד למערכת ולתוכנות, אחד להורדות שלי ואחד למשחקים איך לחלק?!
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היי חברה. לפני שבועיים בערך התחילה לי הבעיה המוזרה הזו. יש לי מחשב חזק, עם קירור מים, כל הרכיבים לא עוברים את ה 40-45 מעלות. - לאחר שאני מדליק אותו הוא עובד בערך שעתיים ואז הוא קופא, אי אפשר להזיז את העכבר או לעשות כל פעולה שהיא על המקלדת. אני כל פעם נאלץ לעשות Reset למחשב על מנת ל"דלג" על הבעיה. והיא חוזרת שוב כעבור שעתיים פחות או יותר. המחשב לא נמצא תחת עומס של משחקי מחשב או עיבוד גרפי גבוה, צריכת המשאבים נמוכה מאוד ואני לא מצליח להבין מה גורם לכך. אם מישהו נתקל פעם בבעיה או חושב שהוא יודע ממה היא נובאת\יש לו פתרון . אני יותר מאשמח לשמוע על כך. - תודה רבה לכל מי שיכול לעזור
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
כל פעולה שקשורה לניתוק/חיבור המודם ראוטר שלי גורמת לתקיעות במחשב. בזמן האחרון זה גם קורה בלי קשר אני חושב בדקתי בEVENT LOG, ובכל תקיעה יש 2 שגיאות קבועות: Critical 19/08/2010 22:40:12 Kernel-Power 41 (63) The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly. Error 19/08/2010 22:40:12 Kernel-Processor-Power 6 (6) Some processor performance power management features have been disabled due to a known firmware problem. Check with the computer manufacturer for updated firmware. מישהו פעם אמר לי לעדכן צ'יפסט ואת הדרייברים של הכרטיס רשת שלי. איך מעדכנים צ'יפסט? ואני לא יודע א…
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
? אני רוצה לקנות הרדיסק היום רוצהל דעת עד איזה נפח הוא יזהה......יש לי 80 ועובד כמו שצריך או שאני יקנה עוד אחד כזה או שאני יקנה 120 אני רוצה לדעת אם הוא יזהה את כל ה 120 או 160?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום. אחרי שניתקתי את ה-HD שלי לצרכי תפעול בלעדיו (נסיון לתחל את המחשב דרך USB), חיברתי את ה-HD חזרה, והמחשב אינו יוצא מה-SPLASH SCREEN. ברגע שאני מנתק את ה-HD, המחשב יוצא ממנו, ומנסה לתחל כרגיל (וככה עליתי עם Ubuntu Live CD). האם זה אומר שה-HD קרס? הוא בן כחצי שנה בסה"כ, והרבה חומר אינו מגובה... ניסיתי גם לחבר את ה-HD לחריץ SATA אחר (במקום ה-CD DRIVE שממנו העליתי את ה-UBUNTU) וזה עדיין לא פתר את הבעיה. יש למישהו רעיון מה לנסות? (המפרט המלא מתואר בצד) אני חייב לגבות את המידע איכשהו...
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
לא ידעתי אם לשייך את הבעיה לתוכנה או חומרה. בכל מקרה העניין הוא כזה: אני משתמש בתוכנות שונות (כדוגמת SpeedFan) למעקב אחר טמפרטורות המעבדים במחשב. אחד הערכים שהכי מעניינים אותי הוא ערך הטמפרטורה של מעבד כרטיס המסך. לאחרונה קורה דבר מוזר: כשאני מפעיל את המחשב ואת תוכנת הניטור, החיישן (סנסור) של טמפרטורת המעבד של כרטיס המסך בלבד אינו עובד, וכתוצאה מכך אינו מופיע בתוכנה כלל. מה שמצחיק הוא שהחיישן הזה עובד לסירוגין - לפעמים כן ולפעמים לא. אם החיישן לא עובד בהפעלה מסוימת של המחשב, אתחול המחשב בדרך כלל פותר את הבעיה. חשוב לציין שתי עובדות: 1. בדקתי את העניין עם תוכנות ניטור נוספות, וגם שם התופעה חוזרת על עצמה. במילים אחרות - זה לא נראה כמו בעיה של תוכנה. 2. אני זוכר שבאותה תקו…
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
היי רכשתי מחשב חדש הנה המידע הרלוונטי לוח אם : ASUS H170 PRO USB3.1 מערכת הפעלה : WINDWOS 10 HOME קודק מותקן : Realtek High Definition Audio Driver ברמקולים בבית אני שומע מצויין אין בעיה. הבעיה כשאני מנסה לשדר דרך הסטריאו מיקס לצ'אט מצלמות ,זה לא עובד ניסיתי כל מיני הגדרות כלום לא עוזר או שלא שומעים כלום או שיש רעש חזק בלבד. , אני מעלה תמונה של ההגדרות שתראו תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, כרטיס מסך במחשב התחיל לעשות בעיות. בהתחלה לא ראו כלום ונורת המסך הבהבה כמו במצב סטנד-ביי. הוצאתי את הכרטיס ואחרי שניקיתי, שימנתי מאוורר והסרתי התחמצנות של המגעים התצוגה הייתה הזויה - קווים וחיתוכים, צבעים מוזרים ואחרי כדקה המסך נכבה.. לפני שאני הולך לקנות חדש, האם מדובר בכ.מסך שנהרס? זה כרטיס AGP ישן, אבל הוא עבד עד לאחרונה.. אני זקוק לתשובה כמה שיותר מהר, אודה מאד לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
לפני כחודש רכשתי מחשב נייד חדש. בהזמנה היה המעבד דותן-סונומה 2G. כאשר הבנתי שהסונומה יותר חדש מהסנטרינו שגם הוא סוג של דותן. בכל תוכנה שבדקתי לא כתוב שזה מעבד סונומה רק כתוב דותן. (גם לא סנטרינו). איך אני יכול לדעת אם זה באמת סונומה? (מהירות מעבד? קאש? קלוק או דרך אחרת??) תודה
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע בערך כבל רשת של (15-20 מטר) והמחשב שלי לא קולט אותו יש לי ווינדוס 10 כשאני מחבר את הכבל רשת למחשב אחר הכבל עובד אני לא יודע מה לעשות אשמח לכל מי שיענה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום... מדובר במחשב נייד לנובו Y700. נשפך לי קפה על החלק הקדמי של המחשב, המחשב עבד כרגיל אבל אחרי שכיביתי אותו הוא לא נדלק. פתחתי אותו לראות אם עדיין יש בו נוזלים כדי לייבש אותם, היה נראה תקין ובלי נוזל וכמובן שלא נדלק. פירקתי שוב ושמתי ספריי מגעים, חיברתי ולא עבד. לאחר התייעצות עם חבר פירקתי שוב ניתקתי את סוללת הביוס והסוללה הרגילה, עדיין לא עבד, רק לאחר חיבור לחשמל התחיל לעבוד. היום בבוקר ניסיתי להדליק אותו אך ללא הצלחה, נאצלתי לחזור על התהליך של הוצאת הסוללה וחיבור לחשמל ואז שוב התחיל לעבוד... מה לדעתם יכולה להיות הבעיה? והאם אפשר לפתור אותה לצמיתות
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לאחרונה עם כרטיס קול VIBRA 128bit מובנה בלוח האם (7VTXH+ של ג'יגהבייט). משום מה כשאני מחבר את הרמקולים שהשתמשתי בהם של SONY לכרטיס הנ"ל, עוצמת הקול הנשמע גם במכסימום האפשרי היא ממש לחישה. עם רמקולים פשוטים וזולים שמיועדים למחשב (TEAC) אין בעיה עם העוצמה למרות שהאיכות נופלת במידה רבה ממה שהיה קודם. כך שאני לא יודע אם ה-VIBRA יוכל לתת לי איכות קול טובה אם אצליח לסדר את העניין עם הרמקולים של SONY או שלא תהיה ברירה ואצטרך להתקין את כרטיס הקול הקודם במחשב החדש. מקווה להיעזר בכם.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי בKSP, השם ייקום דמם, מחשב. עכשיו לפני כחודש הוא התחיל לעשות בעיות להאט ובסופו של דבר להיתקע, ולאחר ריסט הופיע מסך כחול שמציין את שם הבעיה...שלחתי לKSP הביעה סודרה ושוב אותו סיפור הם תיקנו לי אותו ואז עוד פעם אותה בעיה שלחתי להם סידרו וכך עוד פעם וסידרו ואז נגמרה לי האחריות והוא התקלקל שוב...עכשיו הבעיה היא שכשאני מפעיל אותו לא רואים כלום ויש רק רעש שהמחשב עובד...ויש צפצופים לא פוסקים במשך שתי שניות ואז הפסקה של שניות ושוב ככה הלאה... החלפתי כרטיס זיכרון עם מחשב אחר זה לא עזר כרטיס מסך זה לא... מה מהרכיבים פגום :s05: תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-