תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
ככה, אחי קיבל את המחשב החדש. המפרט (בקצרה): Intel E6600 Intel DG965RY Rogers City 2x1024mb Kingston 667 5-5-5-15 Sapphire x1950XT VIVO. המחשב לא מזהה את כרטיס הקול OnBoard. הוא פשוט לא מופיע במנהל ההתקנים. גם לא בתור התקן לא מזוהה (כל ההתקנים מזוהים). ניסיתי להתקין את כל ה-Hotfixes, ניסיתי גם עם Vista וגם עם XP, לא הלך. חיפשתי קצת בגוגל והבנתי שהבעיה הזאת מופיעה לפעמים בסאונד HD (כמו שיש לי בלוח אם) רק ב-XP אם אין KB888111. התקנתי את ה-Hotfix הזה, לא עזר. חוץ מזה, הבעיה קיימת גם ב-Vista. כשאני מנסה להתקין את הדרייבר (HD Audio של Sigmatel, מהאתר של אינטל) הוא כותב Device Object Not Present, או במילים אחרות - ההתקן לא נמצא. התקנתי את כל הדרייברים כולל דרייבר של צ'…
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מאוד מוזרה במחשב... המחשב נתקע סתם ככה... אני מדליק את המחשב.. הוא יכול להתקע שעה אחרי יכול להתקע 5 דק' אחרי יכול להתקע חצי שעה אחרי... אם אני שומע מוזיקה ברקע אז גם היא נתקעת ומפסיקה.. חשבתי שזה אבק.. אז פתחתי אותו וניקיתי הכל הכל הכל ולא.. לא פתר את הבעיה.. ב SPEED FAN הטמפ' הראשונה (שהיא הכי חשובה) היא בין 38 ל 41.. שזה חץ כחול או V.. הטמפ' השניה והשלישית הם עם חץ כחול.. הטמפ' של ההרדיסק הם עם ציור של אש האחד 50 והשני 55 וזה לא הגיוני שזה הבעיה (כי לפני זה זה היה אפילו י ותר גבוהה.. אחרי שניקיתי זה יותר נמוך חח ניקיתי ווירוסים .. AD WARE אין כלום המחשב WINDOWS XP PRO. SP 1 פנטיום 4 מעבד 2.3 זיכרון 512 מגה רם (256X2) אממ וזהו.. לקח לי פעמיים לרשוםאת ה…
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. כאשר אני לוחץ על קבצי וידאו מסוימים לחיצה אחת עם המקש הימני או השמאלי מופיעה לי הערה ש-EXPLORER.EXE נתקל בבעיה ועליו להיסגר ולאחר שאני לוחץ אישור מופיעה הערה ש-drwtsn32.exe נתקל בבעיה ועליו להיסגר והמחשב נשאר תקוע. אין לי מושג מה זה אומר וניסיתי לעשות שחזור מאז יום חמישי בשבוע שעבר לכל יום ורשום שהשחזור נכשל. כמו כן סרקתי את המחשב מוירוסים ולא נמצא כלום וב-AD AWARE 2007 נמצאו 3 בעיות ומחקתי את כולן. מאז יום שישי התקנתי פקד ActiveX לשימוש בצ'ט של נענע ולפני יומיים התקנתי Ghostsurf Platinum 2006 ונראה לי משום מה שהבעיה היא בתוכנה הזאת כי כאשר אני מנסה למחוק אותה לא מתרחש כלום. כמו כן אציין שכאשר אני פותח חלונות חדשים באינטרנט הם נתקעים למשך שנייה שתיים. אודה לכו…
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום קרה לי משהו מוזר במחשב אני מדליק אותו ומופיע לי מסך שחור עם הודעה: invalid partition table ניסיתי לפרמט דרך הדיסק של xp ולא הצלחתי ניסיתי לפרמט דרך partition magic גם לא הצלחתי מופיע שם שגיאה בצהוב. מה הבעיה? מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
I have insalled a fresh copy of Windows XP Professional in English, yet it seems that I cannot add the Hebrew language into my supported languages list. how can this be fixed?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
כדי למנוע את הצורך לכבות את מסך המחשב ידנית (מה גם שאומרים שזה לא בריא בשבילו) אני מגדיר בלשונית של השומר מסך שהמסך יכבה לאחר זמן מסוים (למשל 5 דקות). בפעמים הראשונות המסך נכבה כראוי לאחר 5 דקות, ולאחריהן המסך לא נכבה יותר אוטומטית. איך מטפלים בבעיה?
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
**אני לא בטוח שזה הפורום נכון, אז אם טעיתי בפורום בבקשה תעבירו אותי** כמו שבטח כבר הבנתם מהטופיק יש לי ויסטה 64ביט. הכל טוב ויפה והכל עובד חוץ מדבר אחד שהוא המדפסת שלי יש לי מדפסת לייזר PE220 XEROX. זיירוקס לא מספקים דרייברים לויסטה 64ביט (רק ל32ביט - מה שלא עובד ב64ביט), כששלחתי להם מייל בנוגע לכך הם הודיעו לי ש"אין בכוונתנו להכין דרייברים לויסטה 64ביט בעתיד הקרוב" כך שגם תקווה לכך שבעתיד יהיה דרייברים אין. השאלה שלי היא כזאת, אולי יש איזשהו דרייבר אוניברסלי (אני יודע שלHP יש משהו אבל זה רק למדפסות HP) או כל דרייבר אחר שיכול לעשות את העבודה. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי, קיבלתי מדוד שלי כרטיס מסך RADEON 9600XT והוא אמר לי שאני צריך לעשות עדכון של הBIOS של הכרטיס הזה כדי שהוא יעבוד כמו שצריך (כי עכשיו הוא עובד גרוע..).. אין לי מושג מאיפה אפילו להתחיל, אז באתי לפה.. איך אני עושה את זה? נתונים מאוורסט: Graphics Processor Properties Video Adapter Sapphire Radeon 9600 XT BIOS Version 008.015.058.000 GPU Code Name RV360 PCI Device 1002-4152 / 174B-7C29 Transistors 76 million Process Technology 0.13 um Bus Type AGP 8x @ 8x Memory Size 256 MB GPU Clock 500 MHz (original: 500 MHz) RAMDAC Clock 400 MHz Pixel Pipelines 4 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 2 (v2.0) Pixel Shaders 4 (v2.0) DirectX Hardware Support DirectX v9.0 Pixel Fillrate 2000 M…
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום יש בעייה שבא יש כמה מחשבים ביניהם ניידים, ורשת אלחוטית, אני רוצה לעשות שיתוף מדפסת שהראטור האלחוטי מחובר למחשב עם המדפסת, ואני משתף כמו שידוע, ושאני מנסה להתחבר הוא לא מזהה אותו מהמחשבים האחרים! מה אני יכול לעשות?!!?? איתי
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום! יש לי כרטיס מסך GF6800 AGP מעבד אינטל P4 2.8 1 גיגה זיכרון לפני חצי שנה בערך ועד עכשיו -כשאני משחק במשחקי תלת מימד התחילו להופיע לי כל מיני קווים על הדמויות בתלת מימד(שלא צריכים להופיע) בנוסף לכך התגלתה בעיה חדשה ביומיים האחרונים כשהתצוגה על מסך המחשב כל 2 דקות פתאום נהיית כהה קצת מתכווצת טיפה ואז מתרחבת ומתבהרת שום חלק במחשב שלי לא באוברקלוק עדכנתי דרייבר למסך קודקים ,ניקיתי אבק.בדקתי חיבורים של הכרטיס לAGP -ולחשמל - שום דבר לא עזר מה לעשות? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
הפעלתי שני תוכנות כבר שמראים את אותה תוצאה .הכרטיס מסך זה בטוח לא כי הוצאתי אותו והפעלתי את המחשב עם הכרטיס המשולב ושוב קיבלתי את התוצאה טמפ גבוהה .יש למשהו מוסג מה אני אמור לעשות כי אולי זה הלוח והמחשב הזה חדש .קניתי אותו לפני 4 חודשים הנה התוצאות שקיבלתי בשני תוכנות. בתמונה שעלתי > [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר ששני הרכיבים עובדים לאחר הדלקת המחשב אחריי פרק זמן הם מתנתקים לרוב זאת המקלדת אבל זה קורה לי גם בעכבר הם מחוברים ב USB כשאני מנתק ומחבר שוב הם חוזרים לחיים מה עלי לעשות בכדיי שתופעה זו לא תחזור על עצמה
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
במקרה של ספק חלש, המערכת יכולה להתקע? פשוט המפרט שלי הוא 2.8 ג'יגה פנטיום 4 1 ג'יגה בייט זיכרון 400DDR 6200 256 RAM 128 BIT 80 GB HD 7200 RPM ועוד 2 מאוורים אחד על 80 MM ואחד של 120 והביג טייפון של TT עכשיו כל זה פועל על ספק ג'נרי של חברה מעפנה..יכול להיות בגלל זה התצוגה נתקעת? פשוט עידכנתי ביוס, והכל, ועדיין..אני חייב לדעת אם כן אני יחליף ספק היום!
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני בטרוף של מציאת דירה ודווקא עכשיו כשאני מנסה להיכנס לצפייה במפות מתוך האתרים של הומלס / יד 2, המפה אינה מופיעה. מופיעה מסגרת אך ללא הרחובות אותם אני מבקשת לראות. מדוע זה קורה ? מה עלי לעשות ? המון תודה, זואי.
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם דוד שלי לפני כמה ימים פתח לי את המחשב ושיחק שם בכמה דברים (הוא לא ילד קטן הוא מהנדס). הוא לא שבר שום דבר אבל מאז שהפעלתי שוב את המחשב חיבורי-USB לא מזהים התקנים אחרים... פרמטתי את המחשב (זה היה התוכנית גם ככה) ואיפסתי את הביוס... בנוסף גם הסרתי את כל התקני ה-USB אבל שום דבר לא עוזר... יש הצעת? תודה
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום! מה יכול לגרום למסך להבהב במחשב נייד כאשר לא מחובר לחשמל (עובד ע סוללה). המעבדה במסגרת האחריות לא מצליחה לטפל בעניין והם כבר החליפו לוח אם (ואיתו כרטיס מסך), בדקו סוללה, מטען, דרייברים, התקנת וינדוס, BIOS,הגדרתו רזולוציה וקצב ריענון. נותר רק לבדוק כבל מהלוח למסך, ואת המסך עצמו.... מה יכול לגרום לכך? אני בסוף אחליף למחשב חדש לחלוטין.... תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תחילה אציג את מצב הדיסק לפני הבעיה: D (XP old) -> C (files) -> G (empty) -> F (XP new) אחרי הבעיה הדיסק היה כך: E (error) -> G (XP new) -> F (XP old) לפני כחודשיים יצרתי בעזרת תוכנת פרטישן מג'יק (PM) את מחיצה F, על חשבון C, כדי להתקין בה וינדוס נוסף, כי זו שהשתמשתי בה ב-D לא עבדה טוב (שתיהן XP). אז התקנתי XP נוספת על מחיצה של 1.5 גיגה בערך. בגלל שהגודל לא הספיק לי הוספתי מהמקום של C עוד מחיצה G כדי לאחד את F עם G. כשניסיתי לאחד אותם (באמצעות PM) כל הזמן היה כתוב ש-G הוא BAD ולכן המחיצות לא אוחדו. אח"כ נכנסתי לתוכנה PM מתוך 2 הדיסקטים (כלומר, בלי שהוינדווס עולה) ושם הגדרתי את מחיצה C (אם אני זוכר נכון, אבל אולי אולי זה היה D) שהיא לא תהיה אקטיב, וכך נראה …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחותי כבתה את המחשב שלה וכשניסיתי חהדליק אותו הוא לא הגיב (הספק,מאוררים,מנורות והמסך עושה רעש כאילו מקבל מטח אבל נכבה אחרי כמה שניות) מה אני עושה ני מוכר אותו מחר!!!!
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
1.אם נגיד ניסיתי לעדכן את הביוס וזה התפקשש והמחשב לא עולה אז איך מתקנים את הביוס בהנחה שאין לי שני ביוסים? 2.אני רוצה לשדרג את המחשב שלי שיתאים לויסטה יש לי 512 מגה זכרון ddr1 וכרטיס מסך מובנה .אני רוצה להוסיף גיגה זיכרון ולקנות כרטיס מסך שיתאים לויסטה על מה אתם ממליצים ואיפה אפשר לקנות חלקים משומשים? 3.האם אני יוכל להשים ddr2 על המחשב שלי ?
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
קניתי היום כרטיס 6200 256 זיכרון 128 ביט AGP ללא חיבור מולקס פירמטתי והתקנתי את הדרייברים האחרונים של NVIDIA כל פעם אחרי כמה זמן של עבודה המחשב קופא וחייב לעשות ריסט המפרט: מעבד פנטיום 2.8 לוח ג'יגבייט עם צ'יפסט SIS 946 נדמה לי ג'יגה זיכרון ספק subshine 350 w מה הבעיה? כל כך מבאס
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
פתאום הופיע לי איזה ערך מוזר בשם microsoft user-mode driver framework feature pack 1.0 אני מנסה למחוק אותו ואז הוא מאיים עלי שאם אני יסיר את wudf01000 חצי מהתוכנות לא יעבדו.. מה זה הערך הזה ומה הוא קשור ל"wudf01000" (מה זה בכלל?) ולמה הוא מאיים שחצי מהתוכנות לא יעבדו? לפי חיפוש בגוגל, אני לא היחיד שהערך הזה קיים אצלו, אבל פתרונות לא מצאתי.. הדבר היחיד שמצאתי זה שאולי הערך הזה בא עם מדיה פלייר 11, אבל אני לא בטוח בגלל הwudf01000... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן פירמטתי את המחשב וניקיתי את האבק שהצטבר בפנים המארז. הדלקתי את המחשב, הוא פעל כרגיל ולאחרי כמה דקות קצרות פשוט נתקע לגמרי ולא היה ניתן להזיז את העכבר\לפעול בשום צורה אחרת. המחשב נשכח (עקב היותי עסוק בדברים חשובים יותר) והשתמשתי במחשב אחר, לפני כמה זמן היה לי קצת זמן פנוי וניסיתי להפעיל את המחשב, הבעיה חזרה על עצמה. החלטתי שיכול להיות שהזכרונות לא מחוברים כראוי או שיש איזה בעיה בחיבורים השונים. פתחתי את המחשב והתחלתי לחבר מחדש את הרכיבים (זכרונות, מעבד וחוטים שונים) חיברתי הכל בצורה מושלמת וכשהפעלתי את המחשב צצה בעיה חדשה. המחשב הראה, לפני שה-Windows עלה בכלל, את השגיאה הבאה: [tt]A disk read error occurred Press Ctrl+Alt+Del to restart [/tt] כאשר אנ…
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום,המחשב שלי התחרפן סופית! אני מדליקה אותו ולפני שהווינדוס עולה[xp אם זה משנה] אז הוא נתקע ולא מגיב..כולל המסך והמקלדת והעכבר כלום כול פשוט נתקע ,לפעמים אני מצליחה להדליק והווינדוס עולה ואז הוא אחרי כמה דק' שוב נתקע..חיפשתי ווירוסים במחשב עם קרספסקי אנטי וירוס וזה לא מוצא כלום..בבקשה אמרתי נואש! יש למישהו מושג איך לתקן את זה? אגב-אני לא מצליחה אפילו להכנס לאפשרות של פירמוט תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אז ככה. המחשב שלי נדלק לאחר כמה פעמים שאני עושה ריסט הוא פשוט לא שולח סיגנל למסך רק אחרי איזה 5 דקות מה אתם מציעים לעשות?
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
על פי מה שקראתי כאן יש איזה תוכנה שיכולה לבדוק לי את החום של הזכרונות ואת המהירות סיבוב של המעבד האם זה קיים? ואם כן מישהו יכול בבקשה לצרף קישור עם מעט הסבר?
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-