עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני אסביר, בתקופה האחרונה, נגיד בשנה האחרונה ככה, כל פעם שקורה מצב שהמחשב מתכבה בצורה לא נכונה או ריסטרט בצורה לא נכונה, כשאני פותח אותו מחדש הכוננים הקשיחים לא מזויים בכלל והוא רושם לי שהוא לא מוצא בוט למחשב. תמיד הייתי מחכה איזה רבע שעה והופה .. קסם .. המחשב עולה בלי בעיות. בשבוע האחרון המצב החמיר פצצות, המחשב נתקע לעיתים קרובות יותר ולא מספיק לחכות רבע שעה, עכשיו מדובר בשעות ואף ביום שלם עד שעולה מחדש. פתחתי את הקופסא של המחשב וראיתי שאחד המאווררים לא מסתובב בכלל, המאוורר נמצא ליד החיבורים של ה SATA של המחשב ( אם זה משנה משהו .. ) אז עכשיו אני מנסה לתקן את המאוורר או להחליף אותו ( אחד החוטים נקרע או משהו ) בכל אופן, השאלה שלי היא כזו: למה דווקא כאשר יש ריסטרט…

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  2. Started by ^pb^,

יש לי במחשב 3 כוננים קשיחים, מתוכם 2 כוננים חדלו מלפעול. הכונן הראשון הוא כונן E, הכונן השני הוא כונן G. כל אחד נמצא על כונן קשיח משלו, ואינו משתף קיבולת עם כוננים נוספים. כשנכנסים למסך הגדרות הBIOS רואים את כל שלושת הכוננים הקשיחים, לכן הכוננים מחוברים למחשב ללא כל ספק. אמנם: * כונן E לא קיים ב"מחשב שלי", לא בdisk managment וגם לא בdevice manager. * כונן G אף יותר מוזר: הוא קיים במחשב שלי, בdisk managment ובdevice manager ולכאורה הוא מותקן ומזוהה והכל טוב ויפה, אבל כשמנסים לגשת אליו נתקלים בתקלה הבאה: G:\ is not accessible. The file or directory is corrupted and unreadable. תמונת מסך של הdisk managment: ניתן לראות כאן שכונן E לא מופיע כלל, וכונן G משום מה חסר f…

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  3. Started by K0sTa,

שלום ! אז ככה אני בא להפעיל את המחשב ואחרי כמה זמן זה רושם לי הודעה bootmgr is missing ומבקש לאתחל מישהו יכול לעזור לי בזה ?

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  4. שלום לכולם, אני שוקל לשדרג את אחסון השרת שלי ואני בוחן את הכונן SAS 6GBPS HDD/600GB-15K RPM-3.5Inch. אשמח לשמוע מחברים שיש להם ניסיון עם הכונן הזה: איזה סוג של שיפורי ביצועים אפשר לצפות בהשוואה למערכת הנוכחית שלי? האם יש בעיות תאימות שעלי לדעת עליהן? יש עצות לגבי התקנה או הגדרות? תודה מראש על התובנות שלכם!

5. Started by amitaiz,

בעיה חמורה! הWIN XP שלי לא כבה. כשאני עושה כיבוי למחשב הוא מגיע למסך של WIN XP מבצע כיבוי ונתקע הוא לא מכבה את המחשב. WIN 98 כן מכבה אותו וXP לא. מישהו יכול לעזור???

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  6. שלום לכולם. המחשב קרוב למיטה שלי בלילה, אני לרוב משאיר אותו דולק ומוריד מביטורנט\אימיול. במצב הזה נראה לי שהמחשב לא מתאמץ יותר מדיי אבל בכל זות הוא רועש מהמאווררים גם במחשב עצמו וגם בכרטיס מסך שבעצם לא בשימוש בכלל כי המסך סגור... מה אני יכול לעשות בשביל לגרום למחשב להיות שקט ובאותו הזמן שלא יתחמם יותר מדיי? לקנות או לשנות מערכת קירור לא בא בחשבון, אני מדבר רק על משהו שאפשר לעשות עם המערכת הקיימת. רשימת מאווררים: 1 כ.מסך, 4 במארז, 1 בספק. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by IdL,

אהלן חבר'ה, ברשותי מחשב סלרון 466 סוקט 370. התקנתי עליו עכשיו XP וכל פעם שאני עושה כיבוי - המחשב מסרב להכבות - יש צורך ללחוץ באופן ידני על כפתור הכיבוי. כבר שיחקתי עם כל הגדרות ה-Power Management ב-XP וגם עם הגדרות ה-APM בביוס, ועדיין נאדה. מה שעוד מפליא זה שאין לי אפשרות Sleep במחשב...אבל ב-DOS כשאני לוחץ לחיצה קצרה על כפתור הכיבוי הוא כן נכנס ל-Sleep. רק לחיצה ארוכה מכבה אותו. אז מה עוד זה יכול להיות? תראו זה לוח אם סוקט 1 שמתאים לכל מעבד פנטיום 3 - ויש לי בבית גם פנטיום 3 1000 ששם אין שום בעיה כזו. יש לכם רעיון איך לפתור את שתי הבעיות (1. למה המחשב לא נכבה מעצמו? 2. למה אין לי Sleep? ) תודה!

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  8. Started by ariel_rg,

שלום, יש לי רשת מחשבים עם שרת. אני מעוניין לגרום לכיבוי אוטומטי של המחשבים ברשת (למעט השרת) ביום מסוים בשבוע. האם זה אפשרי (דרך המחשבים ו/או השרת)? מערכות הפעלה: בעמדות WINDOWS XP, בשרת WINDOWS SERVER 2003. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  9. Started by Developer,

אני רוצה לבטל את האפשרות של הכיבוי דרך הווינדוס,כאשר עושים ShutDown שהמחשב לא יתכבה,שיתן לי לכבות אותו . מישהו זוכר איפה מגדירים את זה???

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום כבר כמה זמן יש לי כיבויי מסך אקראים ורק אחרי ריסט המחשב חוזר לעבוד.הזיכרונות חדשים ולכן אני פוסל את האפשרות ואת המערכת הפעלה התקנתי נקי מחדש. יכול להיות שהכרטיס מסך עושה בעיות?? את הדיסק הקשיח מחקתי לגמרי ולא פורמט אלה UNLOCATED אשמח לקבל פתרונות.

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  11. Started by stingeR-,

היום אחרי שתי צריבות של דיסקים אני בא לצרוב עוד דיסק הוא מגיע ל3אחוז(לפני תחילת הכתיבה) ופתאום המחשב מכבה את ההארדסיק! WTF !? חשבתי אני מת! המחשב פועל. הוא עשה ריסטרט והדליק תהארדיסק , הוינדוס עלה ועבדתי איתו בערך 15דקות ופתאום עוד כיבוי הארדיסק ! WTF ? אנשים זה מוזר מאוד! אחרי שהוא מכבה אותו הוא גם מעלה הודעת שגיאה כחולה כזאת שלWINXP שההארדיסק כבר מכובה אבל אני לא יכול לראות כלום כי הוא ישר מרסט... עכשיו אחרי הריסטרט אני כותב כאן תהודעה ונראה מה יקרה, עזרה בבקשה! ד"א : שלשום החלפתי לזיכרון סלוט לסלוט אחר והמחשב נראה לי כאילו הוא זז יותר מהר אז פשוט השארתי את זה, אבל לא נראה לי שהבעיה היא כאן...

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  12. Started by יאיר מואל,

שלום לאחרונה אני מוריד קבצים שהורדתי פעם ושהגוגל מגיעה לשניייה אחרונה של ההורדה הוא אומר ש"נכשל-זוהה וירוס" מה עושים? מישהוא יודע איך מכבים את זה?

13. אני לא נמצא בבית רוב היום, אני משתמש במחשב רק בערב ולאחר מכן בבוקר. אם אני אכבה אותו כל יום למשך היום האם זה מזיק למחשב? תודה

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  14. Started by alergic,

אני לא יודע אם זה בעיית החומרה, אתם תשפטו: לאחרונה דוד שלי חווה בעיות עם המחשב כך שהוא מתכבה ללא סיבה מיוחדת. כשהוא הביא לי את המחשב עשיתי את הבדיקות הבאות: בדיקת טמפרטורת המעבד - לא חריג. החלפת הארד דיסק - עדין מתכבה. החלפת כבל IDE- עדין מתכבה. הדברים שלא בדקתי ואין לי את האמצעים לבדוק: החלפת ספק כח החלפת צורב DVD הבעיה מתחילה כשווינדוס מגיע לחלון שבו הסמל של מיקרוסופט מתחבר ביחד מארבע צבעים. כמו כן מצב בטוח לא עובד. BOOT מהדיסק גם לא עובד. אני עכשיו מפרק את כל המחשב לחלקיו ומרכיב שוב (אולי קצר כלשהו). תודה מראש על כל עזרה.

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  15. מה המצב אנשים ?.. המחשב שלי נתקע ולא יכולתי לעשות כלום כדי להפעיל אותו מחדש (אין לי כפתור Restart במארז) אז נאלצתי לכבות אותו ע"י לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי ... עכשיו השאלה שלי היא האם זה הורס את החלקים השונים במחשב (כמו: ספק, כרטיס מסך, מעבד, כרטיסי זכרון, דיסק קשיח) ?.. וגם אם כן, נגיד וזה קרה לי רק פעם אחת יש מצב שזה גרם לי לנזק או אולי לנזק לטווח ארוך ?.. חג שמח ותודה מראש לעונים, משה

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by LivingDead,

קניתי מדפסת חדשה,לייזר,היא מעולה ואני מת עליה. אבל יש לי שאלה פשוטה : אני שונא שהיא דולקת,המנורה שלה,כשאני לא משתמש בה,האם זה שאני מכבה אותה עם הלחצן האחורי,כל הזמן שהיא לא בשימוש,זה עלול לקלקל אותה???

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by amitey,

לאחרונה קורה לי מקרה מוזר. אני עובד על המחשב וללא כל התראה הוא עושה איתחול או שמופיע מסך כחול . מה זה יכול להיות ? ממה יכולות לנבוע הבעיות? תוכנה או חומרה? אני מריץ ויסטה על מחשב עם מרובע ליבות ו4 ג' זיכרון.

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  18. Started by MoMo-P,

מחשב HP Compact nc6220 בעיה מוזרה של המחשב, הוא עובד על ווינדוז XP POR וכשהוא מעלה חלונות אין בעיה מיוחדת.. היום אני רוצה לפרמט ולהתקין מחדש את הוינדוז אבל אחרי שעושים ריסטרט למחשב הוא נכבה בכל רגע, כשאני נכנס לביוס הוא נכבה, כשאני מפעיל את דיסק ההפעלה והוא מתחיל לאסוף נתונים הוא נכבה!! פעם אחת נכנסתי לביוס וחשבתי אולי שם הבעיה בהגדרות, אפסתי אותן אבל דבר לא השתנה.. יש מושג מה קורה פה ?? התחממות זאת לא הבעיה כי אם כן גם כשהחלונות בפעולה הוא היה נכבה..

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  19. Started by tidan27,

שלום ברשותי מחשב מיני pc חיברתי את המחשב באמצעות כבל dp למסך ובטעות חיברתי ל-out ולא ל-in המחשב עבד ולא היתה תצוגה על המסך ונאלצתי לכבות את המחשב בצורה ידנית ואת המסך על מנת לחבר את הכבל ל-in האם גרמתי נזק כלשהו למחשב בגלל שכיביתי אותו ידנית ולא דרך מערכת ההפעלה מכיוון שלא היתה לי תצוגה על המסך ברצוני לציין שזאת פעם ראשונה שאני מכבה אותו בצורה ידנית דרך הכפתור

20. Started by tidan27,

יש לי בעיה מוזרה ברשותי מערכת הפעלה ווינדוס 10 אני לוחץ על התחל הפעלה כיבוי הוא רושם שהוא מבצע כיבוי וחוזר לי למערכת ההפעלה ולא נכבה מה הסיבה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ruff stuff,

יש לי xp pro לא מסוגל לסגור האם זאת בעייה בכפתור power המחשב מאתחל במקום להסגר. לא בעיית מודם.

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  22. ברשותי מחשב פנטיום 3 עם מע' הפעלה חלונות XP PRO. המחשב עובד מצויין למעט בעייה מעט מטרידה - הכיבוי. כאשר עושים כיבוי דרך החלונות מופיעה הודעה שכעת המחשב במצב בטוח לכיבוי וכעת אפשר לכבות את המחשב. המחשב לא נכבה אוטומטית כנראה מסיבה אחרת של בעיית חומרה או בעייה של אי תאימות של הספק. אינני יודע מהי הבעיה ומדוע זה לא נכבה אוטומטי אך מה שמוזר - גם הכיבוי הידני דרך כפתור POWER לא עובד! אין בעיה עם הכפתור מכיוון שההדלקה עובדת בסדר גמור. פתרון זמני שמצאתי לבעיה היא ללחוץ RESET ואז מיד תוך שניה ללחוץ על כפתור הכיבוי על מנת "להצליח" לכבות את המחשב וזה עובד בינתיים. למי יש פתרון אחר טוב יותר לבעיה זו?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by SupeRnovA,

אני יודע שפתחתי כבר פעם ת'ארד בנושא אבל לא קיבלתי תשובה וכנראה לא הסברתי נכון מה היה לי אוקיי אז יש לי: AMD Athelon 64 3000+ ספק 300W וכ-4 מאוררים לא כולל של הספק עכשיו שמתי לב שהמאוורר של הספק מוציא חום בטירוף!! ( לא כל פעם, בשעת מאמץ ) אז בזמן האחרון המחשב נכבה לי בשעת מאמץ בעיקר במשחקים וכ'ו.. והטמפרטורה שלי הייתה פעם אחת 82 ופעם 30 היא כל הזמן משתנה. אז מה יכול לפתור את הקריסות האלה? החלפת ספק ל400W? הוספת קרור? אולי אין מספיק כוח מהספק? בבקשה אני ממש רוצה לפתור את זה כי זה מתחיל לעצבן ואני מפחד שיגרם לי נזק לאחד החלקים או יותר.. תודה רבה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  24. Started by IG,

פתחתי שירשור על הבעיה גם בפורום תוכנה- אפשר למחוק אותו (כי נראה לי לא רלוונטי שם) יש לי בעיה מוזרה: המסך של הלפטופ שלי (פרובוק 4530S של HP) נכבה אם אני לא נוגע בו דקה. בדקתי בכול תוכנות בקרת צריכת החשמל שמצאתי במחשב, בדקתי עם מטען, בלי מטען... כל מה שיכולתי לחשוב עליו. לא מצאתי פיתרון. יש לכם אולי רעיונות למקומות שאפשר למצוא בהם איזה פונקציה שמשכתבת את התוכנת בקרה של HP והניהול צריכת חשמל של הוינדוס? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by mozess,

שלום חברים יש לי מחשב נייד דל XPS אותו אני מחבר עם כבל מיני DP למסך חיצוני של דל. כשהמזגן דולק, אז כל זעזוע קטן בחשמל (כנראה שמדחס מזגן נכנס לפעולה וכדו') מכבה את המסך מידי דקה שתיים לשניה. יש לפעמים שהכבל DP בסדר ולא עושה בעיות, אבל כמה כבלים כבר עשו לי בעיות ואין לי דרך בדוקה לדעת איזה כבל יהיה בסדר.. למישהו יש איזה פתרון לבעיה המעצבנת הזו? תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.