תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, במחשב הדיי ישן שלי קיימים 4 חריצים לזיכרון RAM. כרגע יש לי שני זכרונות כל אחד של 4GB בסך הכל 8GB, DDR3 - 160MHz של חברת Gskill, לוח אם H87-HD3 של חברת Gigabyte. אני מעוניין מתוך סקרנות להחליף אותם בזכרונות 4GB ישנים שמצאתי בעבודה והמנהל שלי אמר לי לזרוק אותם כי הם ישנים (הם שוכבים אצלנו במשרד כבר יותר משנתיים ויש אצלנו עשרות כאלה). רציתי לדעת - האם אני יכול להחליף את מה שיש לי באותם זכרונות שמיועדים לפח האשפה. כמובן שלא אעשה זאת מבלי לשאול ולבקש אישור שלו, וכמובן שלא אעשה סלט של זכרונות במחשב שלי., כיצד אני בודק האם הם DDR3 או אולי אפילו DDR2 (?) או שאולי קיימים סוגים נוספים? אני רק מעוניין לדעת האם זה יכול לי…
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
פתחתי את הלפטופ לאחר זמן רב שלא היה בשימוש... פתאום רואה כי חסרים לי רכיבים במנהל התקנים כמו עכבר, שאני רואה את הזמן אבל הוא לא זז. התקני ממש אנוש וכו... ניסיתי להוריד כמה תוכנות לעדכון דרייברים אבל לא מצליחה לתפעל ללא העכבר (וניסיתי עם המקלדת, אני יודעת לעבוד עם הקיצורים שלה ממש טוב. התוכנות שהורדתי לא מותאמות כנראה..) רעיונות נוספים לטיפול? אשמח אשמח לשמוע... מצרפת תמונה של המנהל התקנים של המחשב. מדובר במחשב של חברת FUJITSU LIFEBOOK AH531
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
המחשב הנ"ל בן שנתיים בדיוק, נקנה בארה"ב ואינו באחריות. לפני כחודש ובשימוש רגיל לחלוטין (על שולחן) המחשב נכנס לסליפ, ולא התעורר מעולם. כשניסיתי להדליק שומעים שהמאוורר מסתובב, ונורית הקאפלוק מהבהבת פעם בשלוש שניות בערך, פעם אחת באופן רציף. המאוור עדיין מסתובב. המחשב לא משמיע שום קול של עליית המערכת, לא נשמע שמשהו קורה בפנים. הלפטופ מחובר למסך חיצוני שהפסיק לקבל תמונה, וללא המסך החיצוני מסך הלפטופ כבוי גם כן. לפי האתר של HP נורית מהבהבת אחת משמע הלך הCPU http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=il&lc=he&dlc=he&tmp_geoLoc=true&docname=c01958828 אבא שלי פירק כדי לנתק את הזכרונות ולחברם חזרה, לא עזר. אני עשיתי איפוס מתח, הוצאתי את הסוללה ולחצתי לחיצה ארוכ…
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היום שלא הייתי בבית אמרו לי שהיה פיצוץ קטן בתוך המארז פתחתי את המארז ניסיתי להפעיל את המחשב וניראה לי שהספק כוח הלך יש קצת ריח שרוף מימנו. יש אולי רעיונות אחרים? אם זה יעזור זה המפרט של המחשב מארז מהודר: P4 ATX 400W + U.S.B FRONT לוח אם :INTEL ROCK LAKE 865PE 800FSB HT + SOUND מעבד : PENTIUM 4 2.8 GHZ 1024 PR 800MHZ HT זיכרון פנימי: 512 DDR דיסק קשיח: W.D 80GB 7200 8MB כונן: 1.44 כרטיס מסך:ATI RADEON 9200 128MB DDR + TVOYT צורב: LG 52+32+52 כרטיס קול: AC97
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אז אני חושב שזה במעבד הבעיה היא די מוזרה . המחשב כל פעם נתקע כזה כבר לא שיש עליו עומס או משהו למשל אני רואה איזה סרט אז ממש אי אפשר לראות אותו הוא נתקע כל פעם או עם אני מחלץ משהו בRAR רשום נגיד שזה מסיים עוד 30 שניות פתאום זה קופץ ל5 דקות . כבר ניקיתי את האבק בתוך הקופסא זה לא עזר . זה לא קורה כל הזמן רק מתי שיש עומס ממש קטן שלא צריך לקרות מתי שיש 2 GB זכרון . זה הפרטים אם זה יעזור . אני מקווה שאפשר לעשות משהו .
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי חברה יש לי איזה בעיה בזכרונות של gskill ddr2 800mhz אמממ בדקתי ב cpuz ולא יודע למה אבל התדר שלהם זה מראה לי רק 400... מישהוא יכול להגיד לי למה?
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
המחשב נקנה מאייבורי והבנתי שזאת חברה דפוקה והכל שעושות קומבינה אבל חייב להיות הסבר כלשהו למה שקורה למחשב. הוא היה עם ויסטה ואז ניסיתי לפרמט ולשים 7, והמחשב נתן שגיאות כאילו הוא לא יכול לקרוא מהדיסק והתחלתי עוד התקנה. תוך כדי המשב התחיל להשמיע 'ביפ' שגיאה כשהוא עולה, ואחרי שהתקנתי 7 שוב פעםקיבלתי ממש לקראת הסוף את השגיאה הבאה: windows could not apply unattend setting during pass [offline servicing] פירמטתי שוב את המחיצה והתחלתי שוב התקנה של 7 על המחיצה השנייה, ביינתים המחשב כבר עלה עם רשימה מערכות של ויסטה, 7, ועוד 7. בהתקנה הזאת קיבלתי את אותה שגיאה בדיוק אבל בסוגריים היה כתוב משו אחר, כבר שכחתי. כשהרמתי ידיים והתקנתי מחדש ויסטה ההתקנה הייתה בלי בעיות. מה זה יכול להיות? נ…
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות המחשב התחיל ממש לזחול בכל פעולה שקשורה לכתיבה או קריאה מהדיסק, אז זה נראה לי זכרונות או הארד דיסק. המערכת די ישנה, בת 6 בערך: P4 2.4GHZ 1GB RAM HD WD 80GB RADEON 9600XT הרצתי בדיקה עם תכנה שנקראת HD TUNE ואלה התוצאות: באתר של התכנה הזו יש תוצאות של כל מיני דיסקים, ביניהם גם שלי: אפשר לראות שאצלי הרבה יותר איטי. לפני שאני רץ לקנות חדש, אני רוצה לוודא שזו באמת הבעיה. איך אני יכול לבדוק את הזכרונות? יש עוד תכנה לבדוק את ההארד דיסק? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
אוקיי, זה סיפור ארוך, אז ככה לפני חודש בערך הקירור של המעבד הפסיק לעבוד... החלפתי אותו ונתתי לסקייפיסי לעשות את ההחלפה(המעבד הוא Q6600) הקירור הוא AC FREEZER 7 REV 2. מאז שהגיע המחשב עם הקירור, חמש דקות בערך אחרי שאני משחק במשחק, כל משחק המחשב נתקע, על המחשק ולא יעזור כלום עד שאני עושה ריסט... והכרטיס מסך שלי סוחב כאלו(8800GT) ולא היו שום בעיות עם כאלו דברים לפני שהם החליפו לי את הקירור, עשיתי בביוס שהמחשב לא יכבה את עצמו בגלל טמפרטורות, עשיתי שהמאוורר של המעבד יהיה על מקסימצום וכל פעם לפני משחק אני מגדיר את האיוורור של הכרטיס מסך על מקסימום והוא מסתובב על 9000 RPM... מה אני יכול לעשות?? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
http://www.directron.com/installusb.html קניתי קורה כרטיסים ומה גיליתי ? ל גיגגבייט יש layout משלהם והחיבור שיש על הקורה כרטסים הוא שלם .. חוץ מלהחליף לאחד אחר ..אין עוד פתרון ?
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היום קניתי לאחי 5 חלקים למחשב. מעבד - E6300 לוח אם - G31-ES2L זיכרון - 2GB כרטיס מסך - HD4770 אך הוא נשאר עם המארז הישן. עכשיו.. מי יכול להביא לי תמונה של איפה מחברים בלוח אם (בזה של הPANEL) את כפתור ההדלקה של המחשב? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
עשיתי פורמט, התקנתי מחדש Windows7. עדכנתי כל מה שהיה אפשר לעדכן: מערכת הפעלה, דרייברים של לוח אם, קול, כרטיס מסך. יש לי screen tearing מטורף. אם זה בסרטים, או סתם כשמזיזים את החלון של הwindows (החלון לא זז חלק אלא כל כמה סנטימטרים רואים באופן בולט שחלא תחתון בכלל בצד אחר של ציר הX מחלק מרכזי למשל וככה זה הולך גם עם חלק עליון. לפעמים החלון בכלל "משאיר" אחריו "העתקים" של מיקומו האחרון [בערך 20 כאלה] כאילו שאין למערכת הפעלה מספיק זיכרון כדי למחוק את התמונה הקודמת של מיקום החלון) מה זה יכול להיות? דרייברים של כרטיס מסך? (התקנתי את הדרייבר הכי עדכני של nvidia והתקנתי גם אחד לפניו, ולא עזר). סרטון:
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי מחשב עם מערכת XP דיסק קשיח IDE אני רוצה לחבר דיסק קשיח נוסף גם PATA על אותו כבל IDE שקיים מחובר איך אני אמור לשים את תצורת הJUMPERים בדיסקים ומה לשים את מה?באמצע של הכבל או בסוף? תודה
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שעושה שישה צפצופים כשאני מפעיל אותו ואח"כ הוא נשאר דלוק אבל לא מראה כלום במסך הכנסתי כרטיס POST למחשב והוא הביא לי תוצאה של C5 - oem specific-early shadow enabled for fast boot - PnP dual CMOS (optional) C7 - Initialize note dock late מה הכוונה של זה? איך אפשר לפתור את זה?
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך GTX 970 ומעבד i7 ובכל משחק שאני משחק אני צריך להפעיל VSYNC בשביל שזה ירוץ הכי טוב חוץ מADVANCED WARFARE מסיבה מסוימת ואני רוצה שהמשחקים ירוצו טוב גם בלי שלא יהיה INPUT LAG. כשאני מבטל VSYNC אני מקבל 70-90 FPS אבל לא יציב וזה גם זז פחות חלק מ60 למרות שאומרים שככל שזה גבוה יותר ככה יותר טוב אז משום מה אצלי זה לא ככה. וזהו זאת הבעיה אני אשמח לעזרה. כל הדרייברים מעודכנים.
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לכם איזה מדריך איך להרכיב צורב DVD אני רוצה לקנות צורב DVD יותר טוב שתיתנו לי מדריך עם תמונות
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון [חודש] יש לי בעיה במחשב שלי. [אני עכשיו במחשב של אבא שלי...] יש לי מחשב דיי ישן... [כמעט שלוש שנים] המפרט הוא: מעבד 2667 533 MHZ לוח Asus P4SGX - MX 256X2 סטיקים של זיכרון [133MHZ] SDRAM geforce 5500 256mb agp x8 ספק jtc 500W [כן אני יודע שזה חיקוי גרוע וחרא ספק] WD 80Gb 8mb צורב וכונן [סתם לא ממש חשוב] motherboard chipset SIS650gx טוב ניראה לי אפילו יותר מידי פרטים חחחח בקיצור כבר חודש שהמחשב עושה לעצמו ריסטים המעבד מגיע ל70 מעלות [אפילו שאני כותב את ההודעה המחשב עשה לעצמו ריסט בלי שאני יגע בו בכלל יזיז את העכבר] סרקתי את המחשב עם 3 אנטי ווירוסים [spy sweeper|nod32|kasepersky| הכי מעודכנים הגירסאות הכי חדשות] לא נמצא כלום. הדבר היחיד שעולה לי בראש …
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
טוב הוא תמיד היה עושה בעיות אבל כאלה לא טוב בהתחלה שמתי תגאמפרים בהארד דיסק לא טוב ונמחק הכול בקיצור ניסיתי לפרמט וזה הוא עושה הרבה ריסטים במהלך ההתקנה וגם מסכים כחולים כשאני מצליח כבר להתקין ת XP אחרי כמה דקות שהוא רץ הוא עושה ריסט החלפתי הארד דיסק לא עזר ניקיתי מלא אבק וזה :\ הרצתי 8 שעות בדיקה עם MEMTEST הכול בסדר יש אולי משו שבודק עוד דברים כמו הארד דיסק ? מבוט אבל כמו MEMTEST p4 1.5ghz 384 ram סטיק של 256 וסטיק של 128 fx5200 מה הבעיה יכולה להיות מה לא ניסיתי כלום לא עוזר
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב לפני חודשיים ועכשיו פתאום הוא מתחיל להתכבות לי בפתאומיות ....ולפעמים הוא גם לא עולה.. מתי שהמחשב כן מצליח לעלות אז בקטעים שאני מפעיל תוכנה\כמה תוכנות או פותח כמה דפדפנים הוא מתחיל לעשות רעש של המאוורר חזק...כאילו הוא מגביר מהירות ונראה לי שהוא מתחמם או משהו כזה...ואז לפעמים המחשב נכבה...=\ מחשב חדש איזה באסה תודה רבה לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 791 צפיות
-
-
איך אני הופך את Wireless-G PCI Adapter ל-TRANSMITER ולא רסיבר...יש לי חיבור אינטרנט קווי והכרטיס מותקן במחשב..אני רוצה שהכרטיס ישדר לי ללפטופ...איך אני מגדיר אותו...לא מצאתי...היצרן LINKSYS תודה
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
ברשותי מסך LCD 15" GERICOM... עכשיו הוא פעל יפה ויום אחד הפסיק לעבוד. בגלל שאני מתחום האלקטרוניקה פתחתי אותו ולא ראיתי שום דבר שרוף או דברים העלולים לפגוע בפעילות המסך ואף חיזקתי כל מיני חיבורים. לפתע המסך נדלק ושהוצאתי את הספק כוח שלו שוב הוא נכבה ולא נדלק שנית, חשוב לציין שהמכלול עצמו של המסך פועל 100% זה רק פאק בכרטיס. עכשיו השאלה שלי אם מישהו מכיר מקום לתיקון מסכי LCD?
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
אחרי פרמוט המחשב לא נכבה אוטומטית אלא הוא כותב "כעת ניתן לכבות את המחשב"..ואז צריך ללחוץ על כפתור הכיבוי כדאי שיכבה.. אני יודע שיש אופציה בוינדוס שעושה שהמחשב יתכבה לבד ללא הצורך בלחיצת הכפתור, מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איפה זה נמצא? חיפשתי בפוור מנג'מנט אבל לא מצאתי או פספסתי.. win xp SP2 heb. תודה.
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
אז ככה לחבר שלי יש שתי מערכות הפעלה אחת טובה.. והשנייה לא טובה היא אומרת שאיזה קובץ בסיסטם32 פגום או חסר לא זוכר.. והוא רוצה למחוק את הווינדוס הזה איך הוא מוחק?
-
- 14 תגובות
- 790 צפיות
-
-
הורדתי משחק לסוני 2 ואני צורב את ה iso שלו בנרו דרך disc image or saved project וזה לא עובד לי בסוני מישהו יודע מה הבעיה????
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לשאול את זה אז אני ישאל פה יש לי קבצים בכונן C (של הווינדוז) בתיקייה: c:\Documents and settings\owner\local settings\temp שתופסים יותר מ4 ג'יגה...האם זה בטוח למחוק אותם? ולמה הם תופסים 4 ג'יגה ואם אפשר, סתם בשביל ידע כללי..לדעת למה הם משמשים... תודה.
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-