עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by תומר רושל,

אהלן לכולם... יש לי בעיה שמטריפה אותי, אשמח אם תנסו לעזור. המחשב שלי: I5 4690 3.5 8 gb ram ddr3 Rx 580 8g oc כשאני משחק במשחקים הכי חדישים בקמפיין ולא ברשת, יש לי fps מעולה... מעל 60 כל ההגדרות על אולטרה. למשל במשחקים כמו טומב ריידר החדש, היטמן החדש, פאר קריי 5. לעומת זאת, במשחקי רשת כמו באטלפיילד 1, squad, insurgency כשאני משחק ברשת ה fps עומד בערך על 40 עם ירידות ועליות. גם כשאני משנה גראפיקה מאולטרה ואפילו להכי נמוכה, המשחק פשוט עובד אותו הדבר ללא שינוי ב fps. איך ניתן לסדר? ממה זה נובע? אשמח לעזרה... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש לאחרונה ורציתי לוודא שהטמפרטורות של המעבד וכרטיס המסך תקינות (ללא OC). זה המפרט: ASUS ROG Swift PG279Q Gaming Monitor Intel Core i9 9900K Gigabyte GeForce RTX 2080 Ti GAMING OC-11GC NZXT Kraken X72 Gigabyte Z390 AORUS Pro Gigabyte AORUS DDR4 RGB 16G (8GX2) 3200 Corsair Crystal 570X RGB ATX Mid-Tower Case White Corsair RM1000i 1000W PSU 80+ Gold Modular Corsair SP120 RGB LED High Performance 120mm Fan X3 Samsung SSD 500GB 970 EVO NVMe M.2 Samsung SSD 1TB 860 EVO 2.5" SATA III בזמן מאמץ המעבד על 42 מעלות וכרטיס המסך על 72 מעלות הם זה נורמלי? באילו טמפרטורות אני צריך להיות "מודאג"?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. קניתי מחשב יחסית חדש (חודש) gtx 1060, i5 8400, 16gb ram והייתי רוצה לדעת האם כדי לי לכבות אותו בכל פעם שאני הולך לישון ב11 בלילה או להשאיר אותו דלוק (אני חוזר אליו בשלוש בצהריים) תודה לעונים

4. Started by ofir2808,

שלום לכל חברי הפורום, לפני מספר שבועות הלך לי כרטיס המסך במחשב מדגם 4870 (אני יודע, ישן מאוד אבל עבד וזה מה שחשוב), עבדתי מספר שבועות עם הכרטיס המובנה בלוח אם. אתמול רכשתי כרטיס מסך מדגם RX570, לפי הנתונים הטכניים שלו צריך להתקין אותו על חריץ PCI 3.0, יש לי כזה בלוח האם וחיברתי אותו לשם, אני לא מצליח לקבל תצוגה כשאני מחבר את הכרטיס (ניסיתי ב-HDMI ובחיבור DVI-D), ברגע שאני מנתק את הכרטיס וחוזר למובנה של הלוח, המחשב עובד תקין. איפסתי ביוס, חיברתי את המתח הנדרש מהספק כח (שעובד על 700W, היצרן דורש לפחות 500W). אני עובד עם לוח אם של MSI מדגם Z77Z-G45 למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? תודה מראש על העזרה

5. קניתי מחשב נייד גיימינג מNEWEEG. לאחר הקנייה עלה איזשהו נושא שהכבל חשמל שיגיע הוא כבל של חו"ל ויכולה להיות גם בעיה של הרצים ו-וולטים לא תואמים לחשמל של הארץ מלבד החלפת הכבל מישהו יכול יותר להסביר לי על הנושא? ולהביא לי פתרונות? זה המחשב BTW https://www.newegg.com/global/il-en/Product/Product.aspx?Item=N82E16834234950

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. החלפתי ספקים בין שני מחשבים בבית. אחד עובד תקין אבל השני, מחשב HP מלפני 10 שנים בערך עם מעבד אינטל עושה חוכמות ומשמיע ארבעה צפצופים קצרים. הספק שחיברתי אליו הוא ג'נרי בגודל 500 של סיגמה, בן שנה וחצי, שעבד בלי בעיות במחשב שממנו הוצא. חשבתי שהצפצופים מעידים על בעיית שעון, זכרון או לוח אם אבל זה נכון לביוס AMI ולפי תוכנת אבחון הביוס הוא של HP כך שלא בטוח מה משמעות הצפצופים. עשיתי ריסט לביוס עם הוצאת והחזרת סוללה, ניסיתי כל מיני קומבינציות של הוצאה והחלפת מקום של שלושת הצ'יפים של הזכרון וגם בדיקה של צ'יפ בודד בכל ארבעת חריצי הזכרון , ללא שינוי. ניתקתי והחזרתי את חיבור 12 הפינים ללוח האם כמה פעמים, לפעמים עזר בעבר, הפעם כלום. לוח האם נוקה ונראה תקין. האם זו איכשהו בעיי…

7. שלום לכולם. תופעה מאד מאד מוזרה. אני מקבל מסך כחול מיד כשאני מנסה להפעיל קבצי וידאו מקומיים וגם סרטים שאני מנסה לראות אונליין (יו טיוב למשל) . אבל ואבל גדול.. התופעה קוראת אך ורק לאחר שאני משחק משחק תלת מימד כלשהו. איך הבעיה נפתרת? אני מבצע ריסטרט למחשב ואז יכול לראות סרטים ללא כל בעיה! שיחקתי שוב משחק? שוב אני מקבל מסך כחול בהפעלת קבצי וידאו. מה ניסיתי לעשות על מנת לפתור את הבעיה? 1. הסרה לגמרי של דרייבר כרטיס מסך,כרטיס קול,צ'יפסט,כרטיס רשת והתקנתם מחדש בגריסה הכי מעודכנת. 2. הסרה של חבילת codec pack (משתמש בK-LITEׂ) והתקנה מחדש 3. הרצה של אנטיוירוס ותוכנה נגד רוגלות. 4. בדיקת זיכרון ארוכה של ווינדוס. נ…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. מחשב ניד LENOVO 330s עם דיסק קשיח 265GB SSD אני מנסה להתקין מדיסק או קי מגיע למסך שבו צריך לבחור היכן להתקין (ראה תמונה) ושם לא מצליח מה הסיבה? אם צריך לפרמט, איך עושים זאת במחשב ללא מערכת הפעלה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. היי חברים, לא השתמשתי במחשב שלי (מחשב נייח) בערך חצי שנה הוא היה בקופסא כאשר הכבל חשמל וכבל hdmi היו מחוברים למסך אך לא למחשב. יש לי מחשב טוב מחשב גיימינג שקניתי לפני שנה ומסך של dell u2414h אני מחבר את המסך למחשב בכבל hdmi. יש שתי יציאות hdmi במסך. ניסיתי את שתיהן כמו גם לשנות בהגדרות hdmi1/hdmi2. חיברתי כבל hdmi חדש ועדיין אותו מקרה. כאשר אני מדליק את המחשב יש הודעה על המסך שלא מחובר מחשב - no cable hdmi is connected אם אני עובר ליציאת hdmi השניה אז הוא נותן לי הודעה אחרת entering power save mode. המחשב עולה עם נורות ונראה שעובד בסדר. עכבר ומקלדת מחוברים עם נורות. הבעיה היא שאין לי מסך נוסף שאני יכול לבדוק איתו כדי לבודד את הבעיה. ממש אשמח לעזרה כאן ח…

10. Started by eliezer,

הכרטיס הנ"ל הותקן בסלוט PCI-E של לוח אם ASUS מודל P8H61-MLX והדרייבר הותקן בהצלחה, כפי שמראה התמונה המצ"ב. אולם כל ציוד שמחובר לפורט USB בכרטיס הזה, לא מזוהה. יש למישהו רעיון לפתרון?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Yans,

היי חברים הרמקולים משמיעים רעש סטטי חלש וכל מיני קליקים, בעיקר כשהמחשב מבצע פעולות או חושב - למשל בתנועות עכבר, הרעש ממש מלווה את התנועה. אין קשר לעוצמת הקול - גם כשאני משתיק לגמרי, או אפילו מחבר אוזניות, זה עדיין שם (לא דרך האוזניות). הדרייברים עדכניים וזה מחשב חדש לגמרי עם לוח אם ברמה גבוהה מאוד אז אני לא מבין מה הבעייה כאן. עצות, רעיונות? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by מיכאלה,

שלום, מקווה שאפשר לשאול על מדפסת-פקס. העניין הוא שקניתי מדפסת חדשה שאמורה לתפקד גם כפקס, והפקס מסרב לעבוד. כל החיבורם וההגדרות נבדקו כמה פעמים על ידי נציגי שתי החברות - קנון של המדפסת וסלקום של התקשורת. והן הרימו ידיים. כל אחד טוענת עכשיו שהאשמה בצד השני. אשמח לעצה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by eidoil32,

שלום, יש לי בעיה במחשב נייד Lenovo legion y520, i5-7300HQ + GTX1050 4GB. בזמן משחקים המחשב לא משתמש בכרטיס מסך ואני מקבל FPS נמוך ברמת הלא ניתן לשחק. ביצעתי עדכון דרייברים, התקנה מחדש של הווינדוס ושוב עדכונים אחרונים. בזמן משחק הכרטיס מסך כן בשימוש 100 אחוז (לפי מנהל משימות) ככה שלא ברור למה לא ניתן לשחק. תודה לעוזרים.

14. Started by eliezer,

לאחר מריחת משחת קירור טריה והרכבה חוזרת של גוף הקירור התעקמו 2 מהפינים מפלסטיק שמחברים את הגוף ללוח האם. (כדי להבהיר זהו גוף קירור Arctic Alpine 11 GT Rev2 שמתחבר ללוח האם ע"י דחיפת הפינים מפלסטיק . כמו בגוף המוצג ביוטיוב המצ"ב, למקרה שיש צורך בהבהרה נוספת ). לוח האם הוא מתוצרת ASUS תואם תושבת 1155 עם 4 חורים לגוף קירור, והמעבד הוא I3. הזמנתי גוף קירור חדש רק עפ"י תאימות 1155, ומה שהגיע אינו מכיל פינים מפלסטיק, אלא bracket שאליה מתחבר הגוף בברגים. כפי שרואים בתמונות המצ"ב. השאלה, איך מחברים גוף כזה ללוח האם? https://www.youtube.com/watch?v=5qczGR4KMnY

15. Started by CrezyMen,

היה תקופה שהוא היה קורס לי פעם ב... בימים האחרונים זה על בסיס יומי... ועכשיו לא נדלק לי בכלל https://youtu.be/pmgN8U25z6M

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. יש לי dell inspirion 5000 עם 1T SATA, אני רוצה להחליף אותו ל 256 Ssd. בנוגע לזה יש לי כמה שאלות: 1. האם אפשר להוסיף את הSSd או רק להחליף ? 2. במידה ואני מחליף איך אני מעביר להארד דיסק החדש את מערכת ההפעלה window 10 ואת חבילת הoffice שיש לי על ההארד דיסק הישן? 3. איזה SSD מומלץ לקנות? תודה לכל העוזרים !

17. שלום לכולם חדש בפורום הזמנתי מחשב בהרכבה מפלונטר, קיבלתי אותו לפני פחות משבוע. ביום הראשון הכל עבד חלק והכל בסדר. אחרי זה אני מדליק את המחשב, המסך שחור ובכלל לא מקבל תמונה, המחשב שנדלק עושה ביפ (לא עושה כשהוא נדלק כרגיל) והמאווררים של הכרטיס מסך רצים בפול ספיד. המחשב גם לא מכיב לכיבוי דרך הכפתור הרגיל ואפשר לכבות אותו רק מהמפסק מאחורה שליד הספק. שלחתי אליהם לתיקון ואצלם הכל היה נראה בסדר ולא הייתה שום בעיה. בזמן שהמחשב היה אצלם בתיקון חיברתי את המחשב הישן שלי, ואותה תקלה פתאום הופיע, אחרי שהמחשב הזה כבר תקין בלי בעיות 5 שנים... ניסיתי להחליף כאבל חשמל (קומקום), החלפתי את הנקודה שממנה המחשב מחובר, אבל באמת שכבר נותרתי אובד עצות …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by dante123,

אהלן, אשמח לטיפים לגבי שמירת אורך חיים של לפטופ. לדוגמא: א) האם כדאי להשאיר אותו במצב של מסך סגור (מצב שינה) כאשר מעבירים אותו ממקום למקום בהנחה שהוא עדיין פועל במתח נמוך וכל פגיעה קטנה עלולה לפגוע ברכיבים? ב) במצב של שימוש תמידי (אפילו 12 שעות רצוף) האם לנתק את הסוללה ולפעול איתו היישר מעמדת ההטענה? הבנתי שסוללות אמורות לתמוך ב500 הטענות באופן כללי וממוצע. ג) על כמה לשמור את הטמפרטורה? והאם הטמפרטורה של רכיבים ספציפיים זה משנה? ד) כשסוחבים את הלפטופ (בתיק למשל)- לשים אותו בקייס נפרד או משוחרר בתיק זה בסדר? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אחרי כמה שבועות ללא שימוש ניסיתי להדליק את המחשב, אבל הוא כל הזמן תקוע ב"עובר למצב תרדמה". ניסיתי ללחוץ על מקשים, להזיז את העכבר, לכבות וכו' ושום דבר לא עזר

• 3 תגובות
    • 5.1k צפיות
  20. לא שומע 5.1 דרך כבל אופטי בחיבור למחשב WINDOWS 10 לוח אם: asus z390-a https://www.asus.com/il/Motherboards/PRIME-Z390-A/ מחובר ל- https://www.cnet.com/products/logitech-z-5500/spec... דרך כבל אופטי במחשב הישן עבד לי, בחדש לא עובד... כשאני נכנס ל-SOUND ואז מקש ימיני על SPDIF DIGITAL OUT אין אופציה של CONFIGURE וכשאני לוחץ על TEST זה משמיע לי רק 2 רמקולים ימין ושמאל. מישהו יועד איך מסדרים את זה? …

21. היי, אחרי הפסקת חשמל בסופ"ש, תצוגת המחשב התחילה להבהב: https://streamable.com/v9wp9 בדקתי עם מסך אחר וכאבל אחר, ועדיין ההבהוב נמשך. הנחתי שמדובר בתקלה בלוח אם.(כרטיס מסך מובנה בלוח אם) . שמתי את המחשב במעבדה למימוש האחריות, ונטען שם שההבהוב ממשיך גם עם לוח אם חדש. אם ככה מה שנשאר זה רק מערכת הפעלה.. לא? נראה לכם הגיוני שזה נגרם בעקבות הפסקת חשמל? והאם יש דרך לתקן זאת? או רק לפרמט? תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by avi chezi,

הווינדוס כותב לי על האר דיסק בניהול RAW כונן H מה זה אומר האם יש תקווה הכונן נפל פעמיים מצורף תמונה

23. אני רוצה להוסיף את הכוננים הישנים שלי למחשב החדש. הבעיה שאין לי מספיק כבלים לחשמל במחשב. אז רציתי להוסיף כבל חדש, אבל לא סגור לאיפה מחברים אותו. האם ישירות לספק כוח? או שיש גם כזה יחידה קטנה שאפשר לחבר כבל אחר? תמונות להמחשה:

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Kobi Shamir,

שלום לכולם, ההארד דיסק הנוכחי שלי מתחיל להראות סימנים של שביקת חיים ותקלות זיהוי. לפני שאני אומר שלום לכל החומר שנמצא בפנים אני רוצה לקנות אחד חלופי לצורך גיבוי דאטה (תמונות,סרטים מוזיקה וכו') על כן אני זקוק לדיסק קשיח בנפח של לא יותר מ-2TB. אשמח להמלצות על דיסק קשיח פנימי למחשב נייח שפשוט ייתן לי רמת אמינות גבוהה למספר שנים ללא הפתעות. תודה רבה, קובי.

25. מה א ומרת הבדיקה הנ"ל

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.