עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by DORAZABI,

כשאני בא לשנות שמות של קבצים תמיד הוא מבקש אישור עם סימן של מגן...איך אני מבטל את ההרשאות האלה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Lapua23,

שלום , יש לי שאלה די מטומטמת , אבל רוצה להיות בטוח . יש לי מחשב ישן מ2010 עם ספק 520 ואט Cooler Master - קניתי מחשב חדש עם ספק Corsair RM750X - אבל הוא הגיע בלי כבל חשמל . האם אפשר להשתמש באותו כבל ? האם צריך כבל יחודי שלו? והאם זה מסוכן באיזושהי צורה למערכת? תודה

3. שלום שלום, יש לי מחשב נייד עם מסך 4K,האם יש אפשרות לחבר אליו את הנייח ולהשתמש רק במסך של הנייד?(כ מסך GTX1060) ניסיתי לחבר דרך הכבל HDMI וללחוץ על צפיה במסך המשני דרך כפתור הווינדווס+P..לא עבד.. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 11.1k צפיות
  4. Started by Roni Y,

רציתי לשאול איך לפנות מקום בכונן C אני לא יודע מה למחוק כדי לא לגרום נזק שמתי לב שבתיקיה WINDOWS יש 35 גיגה. האם הכל חיוני למערכת או שיש דברים שאפשר למחוק

5. Started by aviadzi,

היי, אני צריך עזרה בבחירת לוח אם למחשב בן 6 (מעבד intel i5-2488). ראיתי שהסוקט שלו הוא מסוג LGA1155. האם כל לוח אם שיש לו סוקט כזה יתאים לי? הלוח אם הישן הוא msiH67MA-E45. אשמח לעזרה כדי למצוא לוח אם שמתאים לי (אני מניח שבebay). אומנם המחשב בן 6 אבל תיפקד יפה ושימיש בעיקר לצפייה ביוטיוב לילדים. לכן אני מעדיף להשקיע כמה מאוד שקלים מאשר לזרוק אותו ולקנות חדש. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by uskatin,

היי יש לי במחשב 400GB של תמונות וודיאו שאני מעוניין לגבות לענן. בעבר ניסיתי לעלות הכל לgoogle photos ובמשך שבוע זה לא העלה אפילו 10% וגם תקע לי את כל האינטרנט בבית. מישהו יכול להמליץ על דרך לגבות תמונות לענן כלשהו? ושגם אולי האיכות לא תיפגע? תודה!

7. Started by duki1,

היי חברה רכשתי מחשב חדש עם שני דיסקים קשיחים. המחשב מאוד שקט למעט מצב שמדי פעם הוא משמיע רעש לשתי שניות והנורה הצהובה (של המחשב חושב) מהבהבת. האם יכול להיות שאחד הדיסקים פועל על מצב של חסכון בחשמל או משהו בסגנון ולכן בכל פעם שהוא "חוזר לפעול" מושמע הרעש הזה? במידה ולא, מה יכול לגרום לרעש?

8. בשעה טובה התקנתי כונן ssd במחשב,(מחשב בן 5 עובד מעולה)ביצעתי התקנה נקיה של ווינדוס 10,הכל עובד מצוין,והדבר האחרון שנשאר זה היציאת אוזניות שלא פועלת,מצרף צילומי מסך לנתוני המחשב אם זה יעזור לפיתרון הבעיה. הסרת הדרייבר והתקנה מחדש ע"י ווינדוס לא עזרה.עידכון דרייברים דרך תוכנה גם לא עזר. תודה מראש.

9. Started by DT2387,

היי, השבוע קניתי מחשב lenovo 720s והכל טוב פרט לבעיה ב touchpad. הבעיה היא : בצורה לא עקבית לפעמים כשמדליקים את המחשב ה touchpad לא מגיב כלל, ואז כשעושים אתחול הוא חוזר לעבוד כרגיל. כיוון שכשה touchpad עובד הוא עובד טוב אני נוטה להאמין שלא מדובר בבעיית חומרה. המחשב חדש לגמרי ומבאס עכשיו לשלוח אותו במסגרת האחריות לתיקון כלשהו. האם יש למישהו פה רעיונות למה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה !

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Ilan Mermelstein,

הזמנתי מחשב והתקנתי עליו WINDOWS 10. מערכת הפעלה חמודה, אבל אני מעדיף הרבה יותר את הWIN 7.. במדריכים שמצאתי רשום איך לחזור מWIN10 לWIN7 לא איך להתקין את זה מההתחלה לגמרי.. מישהו שמתמצא בזה יכול לעזור בבקשה?

11. Started by nir2,

שלום לכולם, מקווה שתוכלו לעזור לי עם משהו די מעצבן. התחברתי בלי כוונה לחשבון microsoft שלי ב-win 10 ומאז אני לא מצליח לחזור לשימוש באמצעות חשבון מקומי. בנוסף, תמונת הפרופיל שונתה לזאת שהייתה בחשבון, ללא אפשרות מחיקה. בעליית המחשב, מבקש ממני סיסמאת תהחברות לחשבון. לא רוצה שום דבר מזה, לא רוצה קשר בין המחשב לחשבון microsoft. מה ניתן לעשות בעניין? האם מדובר בחתונה קתולית? שקלתי כבר לעשות איפוס למחשב בגלל השטות הזאת. תודה מראש.

12. ערב טוב לכולם, ביום ראשון רכשתי מחשב חדש שאחד מרכיביו היה i7 8700k בתצורת TRAY, לא שמתי לב לזה בחנות וכשהגעתי היום הביתה ראיתי שיש מבדקה עם ברקוד על אחורי המעבד (צורפה תמונה) מה זה אמור להביע? יש להסיר אותה/היא מפריעה בכלל? זה יפגע לי באחריות? אני ממש מבולבל...

13. Started by shpring10,

שלום רב, מקווה שמישהו יוכל לעזור לי אחרי שכל יום אני עם תמיכה טכנית של החברות , שלא ממש מכירות/יודעות ... תקציר הפרקים הקודמים : יש לי ראוטר של dlink : dsr-1000, שמשמש לחיבור כל הבית , שמחווט כולו . (נשאיר את הויי-פיי בצד, כי זה לא רלוונטי לבעייה) . עד היום בבוקר היה לי חיבור בזק . הקופסא של בזק שימשה, כמובן, רק בתור מודם . ב-ראוטר שלי היה מוגדר wan עם חיבור PPPoE + כבל רשת שמחובר ישירות מהראוטר למודם . הכל עבד יופי-טופי . היום התקינו לי את התשתית של הוט : קופסת Hotbox . כמובן שהמטרה היתה שהקופסא של הוט תתחבר לראוטר שלי ושהאינטרנט יעבוד ... :-) לא אלאה בפרטים וכל מה שעברתי היום, אלא רק במה המצב עכ…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by exeaction,

מחקתי כל תוכנה שנראית חשודה וגם התקנתי את הכרום מחדש ולא עזר.. תמונה להמחשה. (שימו לב לעברית המשובשת ומצד שני הם כתבו אישה עם ניקוד) יש למישהו טיפ? נראה לי שחשוב לציין שהאתרים לא קופצים אלא פשוט נפתחים מעצמם. לדוגמא אני הולך לישון וקם עם מה שאתם רואים בתמונה.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by Dor co,

היי לכולם, אני דיי חדש ולא הכי מבין במחשבים. ככה: לא מזמן במהלך משחק פיפא המחשב שלי פשוט קרס ולא נדלק יותר. לקחתי אותו לבדיקה, ונאמר לי שצריך תיקון לוח בעלות של 900 שח. השאלה שלי היא כזאת: האם ברגע שלוח אם נדפק זה משהו שבהכרח יחזור על עצמו ולא שווה תיקון? או שאפשר לתקן ולהיות רגוע? אני מתעסק בעיצוב גרפי ולקנות מחשב עבורי אומר להוציא לפחות 4000 ש''ח, במקום ה900ש''ח האלו של התיקון. האם זה שווה אתזה? חייב את עזרתכם. (Lenovo Y700)

16. Started by silverrfox,

שלום לכולם... ברצוני לדעת האם ביטול העדכונים של וינדוס 7 עלול להזיק או שזה לא ממש יגרום לשינוי כלשהו, אני שואל זאת מכיוון שבזמן האחרון שמתי לב שהמחשב שלי נהיה ממש איטי אחרי כמה עדכונים שעשיתי כמו למשל: KB4343894 https://support.microsoft.com/he-il/help/4343894/windows-7-update-kb4343894 העדכון עצמו שוקל 229.2MB וכמובן אחרי ששמתי לב שהמחשב שלי נהיה די איטי אז מחקתי את העדכון והכול חזר לעבוד בסדר גמור, כרגע ביטלתי את העדכונים של הוינדוס. אשמח לתשובות תודה מראש. זאת החומרה של המחשב שלי: מעבד: lvy bridge QuatCore Intel Core i5-3570K 3.40GHz לוח אם: Gigabyte - GA-Z77M-D3H כרטיס מסך: GIGABYTE Radeon R9 280X Windfor…

17. Started by yanivd28,

יש כרגע כרטיס usb 3 שלא עובד טוב, שוקל לשדרג ל 3.1 האם מדובר עדיין על אותו כבל כחול (שאני משתמש בו בתור מאריך לכניסה שמאחורי המחשב) כמה אמינים הכרטיסים והטכנולוגיה? ועד כמה הוא יותר מהיר מה-3 תודה רבה

18. Started by kfir1200,

שלום לכולם ושבת שלום אני מנסה לפצל את כונן C שלי ומשום מה הוא מגביל אותי, אני יכול לפצל עד 242011 MB : ואם אני מנסה לבחור מעל 242011 MB זה רושם לי שהגודל לאחר כיווץ יהיה 0 MB : ויש לי 422GB פנויים, כפי שניתן לראות בתמונה : ניסיתי כמה מדריכים אבל זה לא עזר ואני אשמח לעזרה :)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. היי. יש לי 2 דיסקים על המחשב. אחד רגיל, 1TB ואחד SSD 128GB. התקנתי על הקטן אובונטו, ועל מחיצה מהגדול (50GB) ווינדוס. אני מעוניין להעביר את התקנת הווינדוס לכונן הSSD או להתקין מחדש ולשחזר נקודת שחזור על הSSD. מצרף תמונה של 2 הדיסקים:

20. Started by itzkoo,

יש לי SSD המשמש כדיסק הראשי עם הוינדוס ויש לי HDD משני שפתאום החליט להשתגע אם החשמל מחובר המערכת עולה אבל אם הSATA מחובר המחשב לא עולה ניסיתי להחליף כבל SATA, ניסתי להחליף SLOT אני מניח שהHDD הלך אבל האם יש דרך להוציא את הקבצים שנמצאים שם?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by yossi21,

יש לי מסך 22 אינץ' של דל, דגם dell p2214h ולאחרונה שמתי לב שיש מריחות במסך, אין לי מושג איך זה קרה ואשמח לעזרתכם לגבי איך ניתן לתקן את זה. שיחקתי עם ההגדרות של המסך ושום דבר לא סידר את זה. אני מצרף כאן צילום מסך של הבעיה, תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום המחשב LENOVO LIGION Y530 נקנה לפני מס חודשים ולאחרונה הווינדוס עולה ממש לאט ,כמה דק לפחות , לאחר מכן המחשב כבר רץ יחסית רגיל . על המחשב מותקן נורטון אנטי וירוס וSTEAM עם משחק אחד בגדול אז לא אמורה להיות בעיה של עומס על הדיסק קשיח. אודה לעזרתכם.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. קניתי כרטיס מסך מאיביי במצב של New (other) המוכר כתב שהקופסא רק פתוחה.. הכרטיס מסך מדגם XFX RX 460 2GB התקנתי את הכרטיס מסך היה לי מסך כחול עם ניסיון ההתקנה של הדרייברים ואז מצאתי פתרון באינטרנט לעשות מחיקה של דרייברים ישנים ואז התקנתי ועבד ואז נמצאה בעיה חדשה.. בטח אתם מכירים שהמחשב מכבה לעצמו את המסך אחרי כמה זמן של אי עבודה איתו (אחרי המתנה של 15 דקות כפי שמוגדר בהגדרת צריכת החשמל) אז ברגע שהמחשב שלי מכבה לעצמו את המסך אז אם אני מזיז מהר את העכבר ישר אז המסך נדלק חזרה אבל אם אני משאיר את המסך מכובה אז אחרי דקה או שתיים (תוך כדי שהמסך מכובה) המחשב מפעיל את עצמו מחדש כשהמחשב נדלק מתברר שהיה בעיה של מסך כחול: זה האבחון של קובץ הdump: העלתי את הקבצים של הdu…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by nirzxc,

שלום לכולם, ניסיתי לפתוח את הפורטים לבד בעזרת המדריך הזה: https://portforward.com/hot/hotbox/ וגם נציגי התמיכה של הוט עשו זאת אך ללא הצלחה הפורטים עדיין סגורים. אני חייב לציין שהם היו פתוחים לפני שבועיים (נסגרו לאחר ניתוק מהוט והתחברות לבזק וניתוק של בזק וחזרה להוט, בעצם שחזרתי להוט הפורטים הפכו לסגורים), טכנאי בזק עשה משהו בארון תקשורת, האם יש קשר? האם יש עוד משהו שאני יכול לעשות?

• 3 תגובות
    • 7.4k צפיות
  25. Started by Cynicoren,

שלום, הבן שלי שבר 2 יציאות USB במחשב שלו. האם ניתן לתקן זאת במעבדה/טכנאי? כמה זה יכול לעלות? תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.