עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם (מקווה שזה הפורם המתאים) יש לי WD 80GB 8 MB BUFFER ויש לי את הבעיה הזאת כל פעם שאני בא להעביר קבצים להארד דיסק הזה הוא נתקע משמיע קולות של עבודה ונכנס ללופ רק שאני מכבה את המחשב אז הוא מפסיק עכשיו דיי ברור שפשוט האזור שאני מנסה לכתוב עליו נדפק השאלה שלי האם יש תוכנה שיכולה לחפש בעיות בהארד דיסק ואז לסמן את המקום שלהם כדי שהכונן ידע לא לנסות לכתוב עליהם כמו שהיה פעם ב Scan Disk של ה כוננים 1.44 דרך אגב עשיתי את Scan Disk של ווינדוס וזה לא עזר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  2. Started by garry,

אהלן לכל המומחים, אני צריך עזרה בנושא זכרון שלא מזוהה בוינדוס קניתי לאחרונה מחשב: Lenovo ThinkPad Edge E320 NWY37IV (מצורף לינק למפרט) http://www.ksp.co.il/facebook/part_uin.php?uin=13369 והוספתי לו עוד 4 ג'יגה זכרון, כך שסה"כ יש 8 ג'יגה. המחשב משתמש בוינדוס 7 64 ביט הבעיה היא שוינדוס מזהה שיש 8 אבל בסוגריים כותב שרק 6.91 בשימוש. את המידע הזה כותב וינדוס כאשר לוחצים התחל ושם לוחצים מקש ימין על מחשב ונכנסים למאפיינים. איך אפשר לתקן את הבעיה הזו? לאן נאלם 1.09 ג'יגה זכרון?! תודה מראש, גרי

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  3. היי, זאת בעיה שכבר יש לי כמה זמן ברשת הביתית, שבכמה מועדים ניסיתי לסדר אך עדיין ללא הצלחה. אני מקווה שאולי אתם תוכלו לעזור. ברשת הביתית שלי יש 4 מחשבים המריצים windows 10. הם מחוברים ביחד כך ששלושה מהם נמצאים פיזית על אותו ראוטר, ואחד מחובר דרך ראוטר אחר (כולם מחוברים באופן קווי). דאגתי להגדיר את כולם באותו אופן (אצרף תמונות של ההגדרות). היה Homegroup מוגדר על מחשב שמאז פורמט, אך לא ניתן להתחבר אליו יותר (מכניסים את הסיסמא, וזה פשוט יכול להישאר במצב טעינה שעות ולא קורה כלום). באחד המחשבים, לא מופיעה בכלל האפשרות להתחבר ל- homegroup, משום מה נראה שאפילו לא קיימת האפשרות להיכנס להגדרות של Homegroup, שזה מוזר ב…

4. Started by O-F,

חלק מהמקשים לא עובדים לי כמו: ENTER , SHIFT והסימן שאלה חוץ מזה הכל עובד. איך אני בודק עם הדרייברים מותקנים לי טוב (בהנחה שזה הבעיה).

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  5. שלום, אני מסתכל על תמונות באינטרנט ויש חלק שנחתכות בצורה כזאת: Uploaded with ImageShack.us למישהו יש פתרון לעניין? לנושא, התמונה לא פגומה..

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  6. כמו שנכתב בכותרת, יש לי בעיה בתקופה האחרונה שמפעם לפעם חלק מהמסך לא מגיב לעכבר. הבעיה נפתרת רק אחרי שאני ממזער את כל החלונות, ואז לוחץ Alt + F4. את הפתרון לבעיה מצאתי באינטרנט ובהסבר נכתב שיש כנראה איזה תוכנה בלתי נראית שרצה על השטח ההוא ולכן העכבר לא מגיב בשטח, לאחר שממזערים הכל ומשתמשים ב-Alt + F4 התוכנה בעצם נסגרת. השאלה שלי האם יש דרך לראות/לגלות מהי התוכנה הזו שנסגרת, אולי איזה דרך לראות מה התוכנה שנסגרה אחרונה ? הבעיה הזו חוזרת על עצמה די הרבה בזמן האחרון ואני פשוט לא מוצא את מקור הבעיה... (הרצתי סריקת וירוסים ושום דבר לא נמצא). תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by sandra,

אז ככה יש לי תבעיה הזאת מלפני חודש בערך ולא מצאתי פתרון אז חשבתי שכאן זה המקום למציאת הפתרון. הכול התחיל כשניסיתי לחבר שתי מאווררי מארז ביחד (לא קניתי אותם זה מ"אלתור מספקים ישנים") אז ככה זה הלך, היה לכל מאוורר שני חוטים אדום ושחור חיברתי אדום לאדום ושחור לשחור ואז חיברתי את האדום והשחור (שחיברתי מקודם ביחד) לדבר כזה (שחור עם שני חורים) שמתחבר ללוח אם ואז הפעלתי את המחשב שתי המאווררים פעלו, ואז החוטים בטעות התנגשו והיה כזה "קצר" ואז המאווררים הפסיקו לפעול, ואני לא ידעתי למה זה הפסיק לפעול ואז ניסיתי לחבר לפינים האלו שבלוח אם, עוד מאוורר לבדוק אולי שם הבעיה ופתאום אני רואה שהמאוורר לא פועל ואז ידעתי שהבעיה היא בלוח אם. אתם יודעים השלוש פינים שמחברים אילהם מאוורר לצ"פסט ו…

• 10 תגובות
    • 795 צפיות
  8. אני מתוסכל כבר. קניתי מארז חדש וקטן יותר למחשב שפעל בצורה מצויינת, העברתי את כל החלקים שממש לא נכנסו טוב למארז היותר קטן והמחשב אפילו לא נדלק. הוצאתי את הכל והרכבתי הכל פתוח על שולחן כדי לראות מה לא בסדר, אני לא יודע מה לא היה בסדר, אז ניסיתי להרכב את הכל על לוח אם אחר שיש לי (בול אותו לוח אם) וזה גם לא פעל, בקיצור ככה התבצעו ניסויים בהרבה חלקים: 2 מעבדי ATHLON64 3500+, שני לוחות אם MSI NEO2 PLATINUM, כרטיס מסך ATI X800XT AIW וזיכרונות DUAL CHANNEL CORSAIR TWINX XMS. עכשיו הגעתי למצב שהכל נראה שזה פועל ודולק, אבל אין שום פוסט על המסך (המאוורר של הכרטיס מסך פועל) ואין שום ביפ של ההתחלה. בנוסף על הזכרונות יש לי LED'S שמראים את הרמת פעילות של הזכרון, הם לא נדלקים בכלל. בנוסף…

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  9. Started by ifs2003,

שלום, קניתי לוח אם ‏EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E‎ חדש זכרונות OCZ DDR2 חדשים כרטיס מסך ZOTAC 8600GT וספק תואם 500W חדש. עכשיו הרכבתי את המעבד E6700 על הלוח עם וחיברתי הכל וכאשר אני מדליק המחשב נדלק אבל לא נכנס אפילו למסך ה BOOT והמסך נשאר חשוך. עשיתי עוד בדיקה, נתקתי הכל מהלוח, כוננים קשיחים, לדים, DVD ועדיין אותה בעייה. למישהוא יש השערה מה זה יכול להיות ?

• 12 תגובות
    • 988 צפיות
  10. Started by solo3,

אהלן, קיבלתי מחשב נייד של Gigabyte דגם W566N מקרוב משפחה הבעיה עם המחשב - הוא לא נדלק. ניסיתי כל מה שאני יודע, עד שפשוט פתחתי אותו כשפתחתי ראיתי דבר כזה : לחצו כאן לתמונה 2 החצים מתארים את 2 החלקים החסרים במחשב. חיפשתי בכל מקום באינטרנט ולא הצלחתי למצוא כלום. אני אשמח אם מישהו מכם יוכל להגיד לי איזה חלקים חסרים פה בדיוק, כי לי פשוט אין מושג. תודה,

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Dmoney,

מה החלקים המינימליים הדרושים למחשב בכדי שהוא יעלה..?? ??? "יעלה" אני מתכוון בלי תצוגה רק יעלה ולא יעשה כל מיני צפצופים או דברים מוזרים אחרים..... בבקשה רק מי שיודע שיענה...אל תנסו לשער עכשיו מהם החלקים האלו.... עריכה: והאם זה אותו דבר במחשבים החדשים וגם בישנים? יענו האם החלקים המנמליים להפעלה במחשב ישן הם אותם החלקים הדרושים במחשב חדש (ולהפך..)? 10X

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  12. Started by FraydiGo,

שלום. לאחר שניסיתי לעדכן את ווינדוס 7 (לווינדוס 8 ) ווינדוס חסם אותי כמנהל, כך אני חושבת לפחות, כי כל פעם שאני רוצה לעשות משהו כמו להוריד תכנה או לעשות כל דבר אחר שרק 'מנהל' יכול לעשות- אני מקבלת הודעה מבקרת משתמש שמבקשת ממני סיסמה בשביל לאשר את הפעולה אך הבעיה היא שבהודעה אין שום מקום לרשום את הסיסמה של המנהל וכתוב שההודעה נשלחה מהכונן הקשיח של המחשב, הווינדוס שלי לא חוקי, אז אני צודקת בכך שווינדוס השתלט לי על המחשב ולא נותן לי לעשות דברים כמנהל? אם כן, יש דרך לעקוף את זה? או שצריך להתקין מחדש את ווינדוס (ואם זה יעזור להתקין מחדש)? ואם אתה לא חושב שזו הבעיה, אז מה כן? אשמח לתשובה, תודה רבה, פריידי

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by מאיר אוליאל,

שלום לכולם. הותקנה אצלי במחשב תוכנת ההגנה k9 protect (חסימת אתרים) , וחלק מהאתרים התקינים לא עובדים בטענה שהאתר לא מאובטח. כמו האתר ספורט 5 לדוג( הקבצי וידיאו לא עובדים שם), אשמח לפיתרון. יש לציין כי אין לי כל כך גישה לניהול הk9.. , תודה לעוזרים!

14. Started by KF,

לא יודע אם זה מתאים לכאן או לרשתות ואינטרנט, המחשב במשרד חסום לחלק מהאתרים ע"י הארגון , האם יש דרך כלשהי להסיר את החסימה ולגלוש כרגיל ? ניסיתי עם NORDVPN אך ללא הועיל (ללא גישה לאינטרנט) , אתרי פרוקסי אנונימיים הם איטיים להחריד ולא עובדים ברוב הזמן. הרשת בעבודה מחוברת עם סקריפט של פרוקסי (proxy.pac). תודה

15. כל כמה זמן המחשב של סבתי נתקע והIE מתמלא סרגלי ג'אנק נוראיים. רציתי לדעת אם יש אפשרות להגדיר לIE *לא* להתקין שום תוספים או סרגלים או שאר מרעי בשין... תודה!

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  16. Started by yoni blender,

מישהו יודע איך אני יכול לחסום כתובת MAC דרך הראוטר של סלקום vv2220

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by geigera,

שלוםבשבוע האחרון אני הולך ונחסם בחשבון הפייסבוק שלי. לא מצליח לשתף אתרים ועכשיו גם לא לתייג אנשים בתגובות. אני מקבל הודעה שאני חסום בגלל חשש לוירוס או תוכנה זדונית. הרצתי סריקה של האנטי וירוס שלי (avg free) ולא מצאתי בעיה. בעזרה של פייסבוק כותבים להשתמש בתוכנות ניקוי שלהם אבל אני לא מקבל הפניה לתוכנות האלה.מה עושים?תודהארי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by SHLOMI71,

יש פתרון לנושא? איך אפשר לשנות את הגדרות האבטחה? תודה שלומי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by malako,

אשמח לקבל יעוץ.. קניתי מחשב חדש עם שני כוננים. קניתי ssd 120g שאתקין עליו רק את המערכת win 7 ,ויש לי עוד כונן נוסף 3T בשביל כל המדיה תמונות שירים וידיאו וכו׳... אני אצור 2 משתמשים לי ולאשתי עם סיסמה,הבעיה היא כשיש כונן משותף לכולם יש גישה לתכנים למרות שיש נעילה לכל משתמש. מה ניתן לעשות בכדי שלאף אחד לא תהיה אפשרות לראות את המדיה והתכנים של השני למרות הכונן המשותף?

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  20. Started by BlueSpear,

שלום! לפני כמה ימים התחילו לי בעיות של ריסטרטים, אחרי בדיקה במעבדה של מי שרניתי את המחשב מהם הם גילו שהייתה אפשרות בביוס שאמרה למאוורר לנוח אם המעבד לא חם מידי, והסנסור שלו כנראה נדפר והוא לא ידע מתי להפעיל את עצמו, בקיצור החליפו לי מאוורר ושמו לי גם ספק כוח חדש אבל גם שמו לי סיסמא בביוס כדי שאני לא ישנה שום דבר...האם יש דרך למצוא את הסיסמא בלי להסיר אותה? או אולי להסיר אותה? אני מאוד רוצה להפעיל אפשרות אחת של צפצופים מזהירים בחום גבוה (ולעשות OC פיצפון). תודה לעוזרים! המפרט שלי בלינק שבצד.

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  21. Started by evy,

אהלן, רציתי לדעת איך אני מתקין את הדרייברים של החומרה המופיעה ב other devices (מצ"ב תמונה)? אני חושב שזה קשור לחיבורי usb שיושבים על הלוח אם (כי שלושתם לא עובדים לי). המחשב הוא נייד dell vostro 5470 מע"כ הפעלה win 10 תודה

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by Snufkin,

אחות של חבר שלי התעסקה לו במחשב ומשום מה היא אכשהו מחקה את הדרייברים לפי מה שהבנתי, של כרטיס מסך. אבל, לחבר שלי אין כרטיס מסך, או לפחות או לא קנה (אולי מובנה)! עכשיו חצי מהמשחקים שלו, לא עובדים ובמנהל ההתקנים יש סימן קריאה צהוב על ההתקן!! מה עושים?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  23. רכשתי לוח חדש של ג'יגבייט - 965P DS3 ויש עליו רק 2 יציאות למאווררים אחד למאוורר המאבד והשני למערכת. יש לי לפחות עוד 2 מאווררים נוספים - 1 על המארז והשני לקופסת הHDD מה ניתן לעשות?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  24. שלום אני מנסה להתקין משחק בוינדוס 10 אבל מראה שחסר מקום, אני מנסה ללכת להסרת משחקים אבל כמעט ואין שם כלום כדי לרוקן שיהיה מקום. נאמר לי על אפליקציות משהו אבל גם אותם אני לא רואה, ניסיתי לעשות פתור בעיות לפי המלצת האתר של מיקרוסופט אבל לא עוזר. מה תופס לי מקום בכונן(יש לי 222 משהו כזה) ניסיתי גם לבדוק שטח איכסון לבדוק אולי יש כמה משתמשים שלכל אחד מוגבל עבורו שטח אחסון אבל לא ראיתי כזה דבר. מה ממליצים לעשות?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.