עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by AEnima,

יש לי מערכת סטריאו HI-FI עם רמקולים פאסיבים Bַ&W 602 ומגבר NAD310.(דגמים לצורך מפרטים) קיימים במגבר חיבורי RCA, לאחד חיברתי מתאם בלוטות'. במידה ואני שומע מוזיקה עם פלאפון שמחובר למתאם אני מקבל סאונד עם טווח צלילים ועוצמה מלאים. בחיבור RCA אחר חברתי כבל עם יציאת AUX, כאשר אני מחבר אותו ללפטופ (DELL INSPERTION 3593 i5) הסאונד חלש משמעותית וגם הרמקולים מאבדים מה"צבע" שלהם. הכל נשמע חלש ושטוח. יש למישהו רעיון?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אני מחבר את הלפטופ למסך חיצוני אך ברגע שאני סוגר את כיסוי המחשב הקשר עם המסך החיצוני נעלם. איך פורים את הבעי?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by PuG3o6,

אז יש לי כרגע i5-7500 + 1070gtx 16gbRAM ובדקתי באתר וכתוב שהמעבד חלש לכרטיס הזה. לוח אם b150m-dv2 איזה מעבד אפשר לשדרג? זה רשימת המעבדים ללוח הזה: i7-7700 זה טוב? עיקר השימוש גיימינג וסטרימינג תקציב של 1300 ש"ח

4. שלום מחשב שנדלק ממצב שינה רושם reboot and Select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key בלחיצה על ENTER או ESC ההודעה חוזרת ALT+CNTRL+DELETE המחשב מאתחל ואז עולה הוינדואוס רגיל איך ניתן לפתור תקלה? תודה לכל המגיבים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by פרקדוש,

שלום, 1. האם ניתן לחבר כונן (SATA SSD (SAMSUNG 850 EVO לשקע M.2 על לוח האם (ASUS H110M-A/M.2)? 2. אם כן, לאיזה שיפור בביצועים אפשר לצפות אם בכלל? תודה מראש.

6. אשמח אם מישהו יוכל לשלוח לי תמונה או להסביר לבכתב מה לאפשר ומה לא לאפשר בביוס כי הבנתי שאם אני רוצה UEFI Windows אז אני צריך לבטל CSM ו Secure Boot... אשמח אם מישהו יעזור לי עם זה.ואם זה באמת נכון... בקיצור אני רק רוצה שמישהו יגיד לי האם ההגדרות ביוס שלי מוכנות להתקנת הווינדוס במצב UEFI תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום חברים יקרים, נתקלתי בתופעה מוזרה. אשמח לשיתוף מידע מיצדכך בנושא. יש לי לפטופ של asus k450v הסוללה מתה. משמע שהסוללה לא נטענת והמחשב לא נדלק ללא מטען. הסוללה בדגם הזה פנימית. קניתי סוללה חדשה, והחלפתי. הכל עבד תקין והסוללה החדשה נטענה והלפטופ עבד ללא מטען מחובר באופן קבוע. שבוע לאחר מיכן נתקלתי שוב בתופעה. שהסוללה לא נטענת, והלפטופ לא נדלק ללא חיבור פיסי של המטען. אגב... במחשב מראה שהסוללה על 52% קבועה. לא יורד ולא עולה. השאלה שלי היא: 1. האם זה המטען שהרס לי את הסוללה החדשה 2. או שאולי בלוח אם יש תקלה שהרסה את הסוללה 3. או שהסוללה פשוט באיכות גרוע וזה התוצאה. (אגב.. הסוללה נקנתה באליאקספרס) אשמח לחוות דעת …

8. Started by abr328,

שלום רב, המחשב שלי מאד איטי לאחרונה, בדקתי ומצאתי שמותקנות בו 3 תוכנות אנטי וירוס : MACAFEE , AVAST ו MICROSOFT SECURITY ESSENTIAKS על איזה מהן עדיף לוותר ? בתודה אברהם

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by יהודה רוזנקרנץ,

יש לי מחשב נייח שמחובר לראוטר של 013 ואני רוצה שגם עם המחשב אני יוכל לגלוש מה האופציות העומדות בפני תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. מע' הפעלה ווינדוס 7. כאשר מעביר מסמכים בקופי-פייסט או גרירה בין תיקיות - נתקע לשניות ארוכת וחלון הפולדר נהיה שחור עם כותרת חלון "לא מגיב". אותה התקיעה קוראת כשמשנים שם למסמך.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. לפני זמן קצר הרכבתי מחשב חדש עפ"י המפרט הבא: מעבד AMD Ryzen 7 3800X קירור Cooler Master MasterLiquid LC240E RGB זיכרון Crucial Ballistix Elite 3600 MHz DDR4 DRAM Desktop Gaming Memory Kit 16GB (8GBx2) CL16 דיסק קשיח Samsung 970 EVO Plus SSD 500GB M.2 NVMe (עליו יושבת מערכת ההפעלה) דיסק קשיח Samsung 960 PRO SSD 500GB M.2 NVMe לוח אם MSI MPG X570 Gaming PRO Carbon WiFi בנוסף מותקנים במחשב עוד כמה דיסקים קשיחים מכניים (עוד 5 בנוסף ל 2 ה SSD). בשבועיים הקרובים אני חווה סידרה הזויה של בעיות להן אין לי הסבר, דברים כגון קפיאה של ה TASKBAR (דבר שבאופן הזוי נפתר מייד כשאני מפעיל את ה TASK MANAGER), קפיאה של נגני ווידאו (הווידאו מ…

12. היי, יש לי נייד של דל לא מעט שנים. המאווררים שלו כמעט אף פעם לא מופעלים, אולי פעם ביום-יומיים כשיש ממש הרבה מאמץ. שלחתי את המחשב לניקוי מאווררים לפני כשנה במעבדה מקצועית. בימים האחרונים המאוורר דלוק כל הזמן, גם אם אני לא נוגע במחשב במשך שעות, וזה עושה רעש מעצבן. בspeedfan כתוב HD0 38 ובשאר פחות מ-50 מעלות והכל על צבע ירוק. בtask manager אין שום דבר חריג והcpu usage יכול להיות גם על 0-1 אחוז במשך שעות. והמאווררים נדלקים אחרי כמה דקות מהדלקת המחשב. אז למה זה כך ואיך אני מחזיר את המצב לקדמותו?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by iveco,

שאני שולח פינג לראוטר הממוצע זה 1 MS אבל שמתי לב שיש קפיצות של 60 MS וכו' רציתי לדעת אם מסתכלים על הממוצע רק ? או ששווה להחליף כרטיס רשת ? כי ב WOT פתאום המשחק משתגע עם הפינגים 90 קופץ 140 ושוב חוזר ל 90 יכול להיות שזאת בעיה בכרטיס רשת ?

14. שלום, אשמח להסבר כיצד ניתן לפרמט את המחשב שלי דרך הבוט ולא דרך הוינדוס. פשוט פירמוט דרך הוינדוס לא עובד. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. היי, אני מקווה שאני לא עובר על אחד מחוקי הפורום בכתיבת דיון זה. תיאור התקלה: מחשב בן שנתיים, ללא תקלות, ללא בעיות ושתמיד מבצע את העבודה על הצד הטוב ביותר. לפני כחודש נתתי לו מכה קלה(לכונן) עם הרגל, והמסך החל רועד ללא הפסקה, המחשב נתקע, עד שניתקתי אותו מהחשמל, לאחר מכן המחשב חזר לקדמותו. הבוקר, שוב אותה הסיטואציה. המחשב קיבל מכה קלה (הכיסא צמוד לכונן), החל רועד והפעם רסטרט פשוט הצליח 'לאפס' אותו. הבעיה לאחר מכן, שהוא נכבה, ולא הצליח לעלות. הסבר מפורט: המחשב נדלק, מצפצף, יש אור כתום של לוח האם, ושוב נכבה וחוזר חלילה ללא הפסקה. הווינדוס לא עולה! אין תגובה במסך, סך הכל יש ניסיון להידלק, ואחרי מחצית השנייה, הוא מבצע רסטרט. …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by KF,

יש לי בעיה עם הכרטיס מסך או הספק .. אחד מבין השניים. (המחשב מרסט בעת הפעלת משחק) איך אני יכול לדעת האם הבעיה היא בספק עצמו מבלי להתחיל לפרק את הכרטיס מסך הנוכחי ושאר חיבורים .. האם אני יכול לחבר ספק כוח ממחשב סמוך ישירות לכרטיס מסך הנוכחי כששני המחשבים דולקים בו זמנית ? או שאני חייב לנתק את המחשב בשלמותו ? אינני מעוניין להתחיל לנתק את כל המחשב מחיבורי החשמל. תודה

17. Started by mikfeld,

בוקר טוב לכולכם,רכשתי מחשב ASUS X409 ללא מערכת הפעלה. בפתיחת המחשב הוא עובר ישירות למסך ה BIOS ובמסך ה- BOOT האופציה של לבחור מהיכן ה- BOOT יעלה בתחילה אינה אפשרית (disable) ה - Secure Boot גם ב - disable מה פספסתי פה ? או איך פותרים את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  18. שלום לכולם, לאחרונה שמתי לב לביצועים נמוכים במיוחד של המחשב במשחקים של fps ובקריסות של המחשב. כאשר קריסה מתרחשת המסך מציג no signal והמחשב נשאר פועל עם סאונד, לכן חשבתי שיש בעיה בכרטיס מסך , בדקתי אותו עם התוכנה occt והבדיקה מקריסה את המחשב בדרך שאמרתי. בנוסף לבעיה הזאת הטמפרטורה של המעבד גבוהה מהרגיל , מגיעה ל 70 מעלות בשימוש פשוט בגוגל ול 100 מעלות בעת משחק פשוט. מה ניסיתי: עדכון דרייבר של כ.מסך / שימוש בגרסא יישנה יותר של דרייבר. ניקוי אבק מהמחשב - להוריד טמפ. המפרט שלי: הציעו לי משחה טרמית למעבד , אבל עדיין אני צריך עזרה בקריסה של הכרטיס מסך בבקשה

19. Started by אליה אלבז,

אני מנסה להפעיל את ההתקנה של הנט סטיק וזה מציג לי הודעה : האם ברצונך לאפשר לאפליקציה זו לבצע שינויים במחשב שלך אני לוחץ כן וזה לא עושה כלום

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by matanha123,

היי! אני לא מבין גדול ולכן מתייעץ פה איתכם. יש לי מחשב Lenovo Thinkpad E590 עם מעבד I5 ו 8GB RAM, ואני רוצה עכשיו להרחיב לו את זיכרון ה RAM לעוד 8 או 16. עדין מתלבט. השיקול להרחבה נעשה כי נכנסתי קצת לעולם עריכת הוידאו - ומאחר והמחשב לא מצויד בכרטיס מסך רציני, אלא בכרטיס המובנה של אינטל (UHD 620), חשבתי שאוכל לחפר על כך עם עוד RAM. (אם אני מדבר שטויות אז תתקנו אותי, שוב, אני חובבן בתחילת הדרך :). מצרף פה שני צילומי מסך - אחד של הזיכרון הקיים אצלי במחשב, והשני של הזיכרון שאני רוצה לרכוש. השאלה שלי היא האם הם מתאימים אחד לשני, ואם אין בעיה עם כך שמדובר בשתי חברות שונות? אשמח לעזרתכם. חג שמח ובריאות לכולם :) מתן

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  21. שלום, יש לי בעיה שנמשכת כבר כמה חודשים, לא היה לי כח להתעסק עם זה. עכשיו זה כבר נהיה מעצבן. אז כך: יש לי כרטיס מסך R9-280X GIGABYTE. לא משתמש בו יותר מדי למשחקים, אבל כן לצפיה בסרטונים. הבעיה היא שלפני כמה חודשים AMD הוציאו עדכון לדרייבר שלהם והוא התחיל להופיע לי כך : מאותו יום כשאני מפעיל סרטונים מופיעים לי באגים מוזרים כאלה - כתמים מעצבנים, בעיקר כשאני מזיז את העכבר, ובמקביל קופצת לי הודעה שאומרת לי לפתוח את התוכנה של הדרייבר כפי שמופיעה בתמונה. עידכנתי כמה פעמים את הדרייבר אך ללא הועיל. אני מדגיש, לפני שהתקנתי את התוכנה הזו (הווינדוס ביקש לעדכן לתוכנה הזו), לא היו לי בעיות בכלל. אני מדגיש - הבעיה היא בצפי…

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  22. יש לי לוח אם GIGABYTE B450 AORUS M ועליו כניסת NVME לכונן קשיח. המעבד שלי הוא AMD Ryzen 5 3400G With Radeon RX Vega 11 Box אם זה רלוונטי. התקנתי שני הארד דיסקים פנימיים - SSD אחד לחיבור ה-NVME, ואחד נוסף ל-SATA כרגיל. ועוד אחד חיצוני בחיבור USB (איזשהו Seagate expansion). התבלבלתי והתקנתי את ה-windows על האחד שמחובר ל-SATA, ושמתי לב רק זמן מה לאחר מכן שהאחד שמחובר ל-NVME למעשה לא זוהה מעולם, והמחשב שלי חושב שיש לו רק הארד דיסק אחד. ניסיתי להסתכל אם יש הגדרות רלוונטיות ב-BIOS ולא מצאתי כלום, וגם אחרי שהתקנתי את AMD Chipset Driver 19.10.16. פתרון - מסתבר שבסוף כונן ה-NVME עבד מצוין. זה דווקא הכונן הרגיל שלא עבד, אבל …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by רחל מתנה,

שלום העכבר זז יש סימן העגול שמסתובב . לא ניתן לעבור בין אתרי האינטרנט בזמן התקינה המסך מתחלף לכחול לאחר מכן שחור משתחרר אחרי הרבה זמן או שאני מבצע הפעלה מחדש נבדקו זיכרונות/ וירוסים / תוכנות ריגול מערכת הפעלה 10 תודה זה קורא בזמנים משתנים .לפעמים לאחר שעות ללא שימוש במחשב

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ענת עובד,

שלום, אשמח לקישור להתקנת מצלמת רשת חברת elta דגם 104 לא מצאתי בשום מקום כבר מיואשת.

25. אהלן חברים, בשורות טובות לכולם! לצערי הלכתי קצת לאיבוד לאחר ניסיון תחקור של הנושא בעצמי (גם לאחר חיפוש נרחב בפורום על הנושא). עדיין לא סגור כ"כ על כל האפשרויות והאופציות הקיימות עבור הסוגייה שלי, אשמח למעט אור יש לי בבית 2 מסכים שהייתי רוצה לחבר (לא בו זמנית כמובן) לאחד מהמחשבים הניידים (extender) כאשר אני עובד בבית. (אפשרי שהמחשב יהיה סגור "חיצונית" ו 2 המסכים יעבדו) -במשרד יש לי תחנת עגינה, שמקל מאוד על כל הנושא - אבל עקב המחיר (800 ש"ח) + השוני בחומרת המחשבים - מעדיף למצוא פתרון אחר. ברשותי : מחשב נייד מסוג Think Pad E480 מהעבודה מחשב נייד מסוג ideapad s145 14iwl של בת זוגתי 2 מסכי מחשב מס…

• 3 תגובות
    • 986 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.