תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום. המחשב שלי עד עכשיו היה מחובר לאינטרנט דרך הראוטר. אתמול באמצע היום שהייתי בטלפון שמחובר לwifi האינטרנט הפסיק וראיתי שכתוב מחובר ללא אינטרנט. ניכנסתי למחשב וגם שם אותה בעיה. זה מה שמראה לי בראוטר. וזה מה שמראה לי המחשב. מה עושים כדי לתקן את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, יש לי מחשב נייד של אסוס מדגם ZenBook-Flip-14-UX461. עשיתי פירמוט והתקנתי ווינדווס 10 של 64 ביט. הווינדווס מראה שאין זיהוי לרשתות כלשהן. יש לי מחשב נוסף והוא כמובן כן מזהה את הוייפיי וגם את הרשת הקווית כשמחברים את כבל הרשת. ניסיתי להוריד פחות או יותר את כל הדרייבירים שניתן להוריד להבנתי ובפרט מהאתר הרשמי של אסוס ושל אינטל: https://www.asus.com/Laptops/For-Home/ZenBook/ZenBook-Flip-14-UX461/HelpDesk_Download?model2Name=ASUS-ZenBook-Flip-14-UX461UA https://downloadcenter.intel.com/download/30057/Windows-10-Wi-Fi-Drivers-for-Intel-Wireless-Adapters באתר של אסוס הורדתי והתקנתי את כל הדרייבירים כולל זה …
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
- 1 follower
-
-
כמו שחלקכם יודעים, רכשתי מחשב שנפל במשלוח ולכן הוחזר לחנות. המצב כרגע הוא שיש לי SSD שנקנה ממקום אחר עם מערכת הפעלה וכל התוכנות שאני צריך ועם הדרייברים של המחשב הקודם. הזמנתי היום מחשב חדש. המעבד אותו מעבד אך שאר החלקים שונים (לוח אם של ASUS במקום ג'יגהבייט וכו'). האם יש לי דרך פשוטה למחוק את הדרייברים הקודמים ולהתקין את החדשים או שעדיף כדי לא ליצור בעיות עתידיות לפרמט את הכונן ולהתקין הכל מחדש?
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
- 1 follower
-
-
היי בשעה טובה קיבלתי את המחשב החדש. האם הגיוני שקיבלתי מחשב חדש והחנות (KSP) אומרת שאין שום ברגים וחלקים עודפים? (יש בסך הכל 4 ברגים שקשורים ללוח אם, אין בכלל חוטים, אין בכלל קופסא של המאוורר וכו'). בחנות אומרים שהם השתמשו בכל החלקים. מהסתכלות ביוטיוב זה נראה ממש לא נכון. לדוגמה דקה 17:00: נשארו די הרבה ברגים. אני מצרף את המפרט:
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
- 2 followers
-
-
היי לכולם, כבר תקופה ממושכת שאחת לכמה ימים סדר הכוננים ברשימת כונני האחתול בביוס ( BOOT OPTIONS PRIORITIES, GYGABYTE B450 AORUS ELITE) משתנה על דעת עצמו, במקום שיהיה מקובע לנצח נצחים על windows boot manager. המשמעות היא שבעת האתחול עלי להפעיל את המחשב מחדש, להכנס להגדרות הביוס, לשנות בחזרה את הסדר ולבצע שמירה והפעלה מידש, רק שזה לא ממש עוזר. מצרף תמונה כפי של הגדרות סדר התחול כפי שהן צריכות להיות. הצעות לפתרון הבעיה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח בממד, המחשב מקבל רשת ע"י כבל ישירות מהנתב (הכבל מושחל בקירות). הבעיה שאין בממד קליטה של הרשת האלחוטית עבור הטלפון\טאבלט. האם יש אפשרות לחבר למחשב דונגל WIFI USB ולהגדיר אותו כ HOTSPOT עבור הניידים תוך שהוא גם מקבל רשת אלחוטית? מותקן WIN10 תודה חן
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
המחשב נתקע תוך כדי שימוש לא משנה מה, לא מגיב עשיתי ריסטארט על ידי לחיצה בכפתור והוא לא עולה הוא נתקע בהתחלה שרואים את החברה של הלוח אם ורק אחרי בערך שעה אני מנסה שוב להדליק הוא נדלק, עשיתי פירמות והוא נתקע ב73 אחוז לא יודע מה לעשות מסתבר שזה חומרה לא טובה לא? ה-win מותקן על ssd
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום , יש לי 2 שקעים בחדר. כשמטען מחובר לשקע מספר 1 , אני מרגיש זרמים כשאני נוגע עם החלק האחורי של כף היד (עם השיער) בשוליים שהם ממתכת . כשאני מחובר לשקע מספר 2 , לא מרגיש שום זרם -ניסיתי גם שקע נוסף בבית ואין זרם . בקשתי לא מזמן מבן משפחה , לגעת בצורה שתארתי בשוליים והוא קיבל זרם מידיי (עקצוץ לא משהו עוצמתי אבל הוא הרים את היד בבהלה. בקשתי היום מאבא שלי להניח את כף היד והוא לא הרגיש דבר. שוב בקשתי מאותו בן מפשחה קודם להניח את כף היד והוא לא הרגיש כלום הפעם . מה זה יכול להיות ? שוב , אם אני מחבר את המטען לשקע מספר 2 אני לא מרגיש דבר. המחשב נטען רגיל . זה לא קורה כשעובד על סוללה , עקבתי אחר המא…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם. כפי שמתואר בכותרת, מסך הטאצ' הפסיק להגיב כאשר בבדיקה מדוקדקת ראיתי שריטה ארוכה על רוב המסך. מן הסתם, ההצעה הסבירה תהיה להחליף מסך, אולם היות והתצוגה לא נפגעה כלל (גם במקום של הסדק) אני שואל האם יתכן להחליף רק את הציפוי שנסדק מתוך הנחה שהדבר יפתור את התקלה, ובתקווה במחיר זול יותר. דגם המחשב: thinkpad x1 yoga 3gen תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
כל הנסיונות לפתוח ולשייך קבצי טקסט עם האייקון המוכר (פנקס כחול) לא צלחו. אומנם פותח ושומר קבצי טקסט בסדר,אבל ללא האייקון המוכר אלא בצורת דף קטן עם שורות כך זה נראה: האייקון הרגיל שאמור להיות הוא:
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב נייד: Lenovo Legion Y730-17ICH-81HG כונן SSD של 1 ג'יגה זיכרון: 32.0 GB מערכת הפעלה: Windows 10 x64 מעודכנת עד העדכון האחרון. כל הדרייברים מותקנים בצורה תקינה ואין שום סימן של בעיה על אחד ההתקנים ב "מנהל ההתקנים" של ווינדוס. המחשב ברשותי כבר כמעט 3 שנים. ומהיום הראשון שהמחשב יצא מהקופסא כחדש והופעל בפעם הראשונה אז כל פעם שעושים פעולה קצת "כבדה" במחשב (כגון העלאה של קבצים גדולים לענן של DRIVE או שבעליית המחשב הוא סורק את כל הקבצים לבדוק אם צריך סנכרון, או שמעבירים קבצים גדולים מהכונן C לכונן D) המאווררים של המחשב מתחילים להיכנס לפעולת אמוק ועושים רעש חזק מאוד שממש מפריע לעבו…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
קבלתי מחשב חדש לפני יומיים, עם מארז של Antec nx800, (ברצוני לחבר תמחשב לטלוויזיה ) החיבור של ה HDMI למטה, עובד כמו שצריך, אך החיבור למעלה "Hdmi" לא עובד כלל, כשפניתי ל KSP הם אמרו לי שהחיבור הזה מנוטרל, כלומר יש לי רק כניסת HDMI אחד, אז הוא הביא לי כבל של Display port, קניתי אותו וחזרתי הביתה, (display port to hdmi) ניסיתי לחבר תכבל, וזה לא הראה לי שום תצוגה, אז בשביל לוודא שזאת לא בעיה בטלוויזיה, ניסיתי לחבר גם למסך של המחשב,וגם לא עבד. הלכתי ל KSP שוב והם אמרו לי שאני צריך לעשות "ריבוי מסכים" להגדיר את זה כביכול, וזה מה שזה עושה לי : הכרטיס מסך שלי הוא nvidia 2080 ti וגם הלכתי לפה : וזה לא מראה לי שום צג נוסף, אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
המחשב שלי כל כמה דקות,כל חצי דקה-דקה, אין זמן מוגדר נתקע, נתקע זה אומר שהנורית של הדיסק קשיח דולקת ועד שהיא לא נכבית התקיעה לא משתחררת. בזמן הזה אני יכול להזיז את העכבר. התקיעות זה בזמן הגלישה באינטרנט שאז הדפדפן קפוא או גם שאני עושה חיפוש בווינדוס או סתם פותח אפליקציה, אין משהו קבוע, זה יכול להתקע וזה יכול לפעול טוב. לפעמים זה תקיעה מלאה ולפעמים זה תקיעה קלה שבה הכל זז איכשהוא. הורדתי SEATOOLS ,מדובר בדיסק קשיח מכאני של SEAGATE מלפני כמה שנים. בבדיקת סמראט הכל עובר טוב, עשיתי אח"כ בדיקה עצמית קצרה וזה נפל לי ולאחר מכן עשיתי FIX ALL. בהתחלה דרך הFIX ALL שעשיתי תיקון ארוך זה הגיע ל80 אחוז ואז נפל ואח"כ שעשיתי F…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכם, יש לי מחשב נייד חדש יחסית מדגם lenovo l340-15IWL. הסוללה שלו הפסיקה להטען היום. ספק הכח נבדק ונמצא תקין (מתח - 20.1V). המחשב יכול לעבוד עם הסוללה עד שתתרוקן, לכן אני מניח שהבעיה אינה בסוללה אלא במקום כלשהו בין הספק לבין הסוללה. מה לדעתכם עשוי לגרום לתקלה הזו? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מחשב ישן של דל ווינדוס 7 והיום הוא נפל לי על הרצפה והוא נותן לי הודעה כזו
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
- 2 followers
-
-
יליד שנת 2009, שזה מוצר ארכיוני לכל הדעות (לא להבהל. יש לי אחד נוסף, יליד 2019). האם כיום ניתן עוד לשדרג מחשב כזה? האם בכלל כדאי, או שעדיף לקנות חדש במקומו? יש בכלל בשוק רכיבים לשדרוג מחשב כזה? מצרף תמונה להתרשמות.
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברה שלוש שאלות: 1. האם בכל המקלדות של ניידים הבקסלאש נמצא מעל המקש של האנטר בניגוד למקלדות רגילות שהוא נמצא משמאל? 2. האם הגודל של המקשים בנייד שונה ממקדלת רגילה? קשה לי מאוד עם הקלדה עיוורת כי מרגיש לי שהמקשים בגודל שונה. 3. מה ההבדל בין הסויצ'ים (אני מקווה שזה המושג). הלחיצה בנייד שונה. אני עוד לא בטוח אם זה נוח יותר או פחות. האם ההקלדה אמורה להיות נוחה יותר בנייד ביחס למקלדת לא איכותית?
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
- 2 followers
-
-
קופצת לי כל כמה שעות הודעה באנטי וירוס eset / איך אני מוצא את המקור של זה ומוחק ? http://www.up2me.co.il/imgs/77584864.png
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
- 1 follower
-
-
למרות ששמתי עליו מלא משחה טרמית, והמחשב מצפצף. המחשב נקנה לפני 7.5 שנים. האם זה אומר שהמעבד סיים את חייו? יש תצוגה במסך. תודה.
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי לוח GIGABYTE AB350M-DS3H V2 https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-AB350M-DS3H-V2-rev-11#kf ומאורר למארז פשוט CoolerMaster SickleFlow 120 ARGB https://www.coolermaster.com/catalog/coolers/case-fan/sickleflow-120-argb/ רציתי להוסיף מאורר למארז, או לפחות להחליף את הקיים שמובנה במארז אני רואה שיש רק חיבור אחד על הלוח, אז החלפתי, ושחברתי זה פועל, אבל RGB לא פועל. צריך בשביל זה בקר או משהו? אין לי צורך לשלוט על התאורה או מהירות המאורר, רק שהתאורה תדלק ושהיו על 100%, תודה
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים ברשותי נייד של ASUS דגם ZenBook Flip UX360 נקנה ב 2017. מעונין להחליף לו או להוסיף לו זיכרון פנימי . כרגע יש לי 8 גיגה. מעונין שיהיה לי 16. האם אני צריך אחד של 16 או פשוט חש אופציה להוסיף עוד אחד של 8 ? אלו הנתונים של המחשב : Device name ארז Processor Intel(R) Core(TM) i7-7500U CPU @ 2.70GHz 2.90 GHz Installed RAM 8.00 GB (7.89 GB usable) Device ID 95AFB935-6411-4C34-A5DF-D81ABC52524B Product ID 00325-96103-35266-AAOEM System type 64-bit operating system, x64-based processor Pen and touch Touch support with 10 touch points
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
- 1 follower
-
-
אני כרגע בתשתית הוט על 30 מגה כי אני לא צריך יותר..לרוב משתמש באינטרנט של הפון ובקושי במחשב. והספק בזק בינלאומי שאמר שלא ניתן יותר לחדש חבילות של 30 והכי נמוך שלהם זה 200 מגה. השאלה אם ניתן יהיה לגלוש ככה ולא יהיו תקלות בחווית הגלישה? נציגי התמיכה שלהם אמרו שיהיו בעיות אבל אני לא סומך עליהם מניסיון ארוך שנים
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מסוג asus ux431f כיום אני עובד איתו עם המסך של המחשב עצמו ועוד מסך ליד שמחובר לפורט HDMI הבודד של המחשב. אני יודע שיש מחשבים ניידים ייעודיים עם תחנת עגינה שמאפשרת לחבר מספר מסכים ואביזרים נוספים עם חיבור טאנדרבולט. למחשב שלי אין את החיבור הנ"ל ואני מחפש פתרון, אם קיים כדי לחבר עוד מסך חיצוני אחד (ככה שיהיו שני מסכים חיצוניים). ראיתי שקיימות תחנות עגינה "אוניברסליות" אך איני יודע מה טיבן ואם בכלל יעבדו עם המחשב שלי. אשמח לקבל המלצה לתחנה כזאת אם לדעתכם היא תעבוד. או כל פתרון אפשרי אחר. תודה .
-
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום המחשב הנייד היקר שלי הזדקן והתעייף, אז לפני שאני קוברת אותו ורוכשת חדש אשמח לברר אתכם, האם ניתן איכשהו לשדרג אותו כדי לשפר את ביצועי המחשב לגלישה באינטרנט? נתונים טכניים Device DELL Precision M4800 15.6" Processor Intel(R) Core(TM) i7-4800MQ CPU @ 2.70GHz 2.70 GHz Installed RAM 8.00 GB System type 64-bit operating system, x64-based processor Edition Windows 10 Home Version 21H1
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
- 1 follower
-
-
היי , יש לי מחשב די ישן. המליצו לשים במחשב כונן SSD. האם זה בא במקום הרדיסק או בנוסף לו? האם המפרט שלי תומך בכונן SSD? בתודה מראש ויום מקסים מפרט: מעבד: פנטיום דואל קור E-5200 2.5 GHZ זיכרון ראם: 4G כרטיס מסך : GEFORCE 1030 לוח אם: ASUSTeK, P5KPL-CM מערכת הפעלה : ווינדוס 10
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-