תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
יש לי יציאות מקדימה ואחורה שאני מחבר את האוזניות מקדימה הרמקולים שמחוברים מאחורה מפסיקים לפעול דחוף!
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
קורה משהו מוזר. כשאני מדליק את המחשב המאורר של המעבד מתחיל להסתובב, נעצר המחשב מצפצף 2 שניות על כשל מאורר ואז הכל כרגיל. מה יכולה להיות הבעיה? מפרט בצד ללא OC.
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי בעיה ואין לי מושג איך לפתור אותה וממה זה נובע אז ככה: כשאני לוחץ על POWER על מנת להדליק את המחשב המנורות מסביב למארז נדלקות (והמחשב נראה לי נדלק) אך לא רואים שןם דבר על המסך אני עושה כמה פעמים RESTART וזה כל פעם משתנה לפעמים 7 פעמים אני עושה RESTART ואף יותר עד שבסוף אני רואה על המסך (החלק שרואים על המסך זה כאשר המחשב נדלק והעלת ה WINDOWS) אבל גם לאחר שרואים משהו על המסך ה WINDOWS עצמו לא עולה (אבל במצב בטוח הוא עולה תמיד) ושוב אחרי כמה פעמים של RESTART גם ה WINDOWS עולה במצב רגיל. יש לציין שאחרי שבפעם הראשונה רואים משהו על המסך (העלתה ה WINDOWS) כשאני עושה RESTART מאותה הפעלה והלאה המחשב תמיד מצליחלהשאר במצב של העלת ה WINDOWS אך שוב צריך ללחוץ RSTART עד שה WINDOWS …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.siz.co.il/up/yzntez4wjzaz.jpg היום נסעתי לטכנאי שהכין לי את המחשב, בעקבות בעיית זיהוי הטמפרטורה של שני הליבות במחשב שלי.. מפרט בצד המחשב זיהה ששני הליבות מגיעות לעיתים קרובות מאוד לטמפרטורה מתחת ל0, מה שממש לא הגיוני אה ? הוא כמובן טען שהכל בסדר ושזה אמור להיות ככה .. ככה זה בעולם החארות ... הוא עדכן לי את הביוס לחדש ביותר כדי לוודא שזה לא קשור לביוס, ופלא פלאים, שום דבר לא שתנה.. הוא הפעיל תוכנה שמעמיסה על שני הליבות במאה אחוז, יש לי ויסטה ויש לי גאדג'ט שמראה את השימוש בליבות ובזכרון.. בקיצור הליבות עלו ל18-20 וזה עוד במאמץ.. שוב לא הגיוני.. אוקי הכל סבבה, חזרתי הביתה מעוצבן מהבנאדם, נשכבתי על המחשב ויופי איזה כיף אני נהנה לי משחק איזה שעה במחשב, יוצא נכנס לHW…
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב P4 שאני מעוניין לפרמט והתקין מחדש WINXP SP2 יש לי cd bootאך אני לא מצליח לראות את הבאיוס רשום BAIOS IS NOT AV והמסכים רצים מהר כך שאני לא יודע איך נכנסים לביוס ניסיתי מקש TAB ,DEL לא עוזר אנא עזרתכם
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום! קראתי כתבה לפני כמה זמן בנענע מדריך על שיתוף קבצים. כתבו שמה על Shareaza (התוכנה שאני משתמש בה), ובין כל הדברים שציינו שמה כתבו שיש הגבלה בSP2.. מתוך נענע: מדריך שיתוף הקבצים המושלם. " הבעיה הראשונה מתעוררת דווקא אצל אלה מאיתנו שהיו ילדים טובים ועידכנו את מערכת ההפעלה שלהם כדרוש. בכדי למנוע התפשטות תולעים, החליטה מיקרוסופט, בחבילת העידכונים SP2 למערכת ההפעלה חלונות XP, להגביל את כמות ההתקשרויות היוצאות מהמחשב בשניה ל-10. מכיוון ש-Shareaza מנסה להתחבר למספר רשתות ולמספר משתפים בכל רשת במקביל, הגבלה זו עלולה לפגוע קשה בביצועי התוכנה. למרות שמיקרוסופט טוענת כי העדכון לא גורם לבעיות בשיתוף קבצים, מיהרה קהילת השיתוף לפרסם "תיקון" לבעיה. התיקון מסיר את המגבלה. לא בטוחים א…
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אוקי הבעיה היא כזאת יש לי כונן קשיח SATA שלhitachi DeskStar 160 gb עכשיו חיברתי אותו למחשב שלי הוא זיהה תכונן ניסיתי להכנס ל DUCOMENTS AND SETTINGS אבל הוא נתן לי שגיאה שהוא לא יכול להכנס לתיקייה ואו שהכונן דפוק או שמשהו כזה עכשיו בתוך התיקייה של ה DESKTOP של הADMINISTRATOR נמצאת תיקייה שנקראת שקד תמונות ששמה יש תמונות שאני צריך לחלץ הרצתי TuneUp Utilities 2007 והרצתי ת TUNE UP DISK DOCTOR לקח לו מלא זמן לרוץ אחרי איזה חצי שעה בערך שסיים כתב לי שאן שגיאות בכונן הקשיח ניסיתי להכנס לתיקייה.. והיא כן נכנסה לי ראיתי את כול היוזרים והכול טוב ויפה רק מה התיקייה של ה DESKTOP מישומה נעלמה כאלו לא היתה עכשיו נכנסתי לתיקייה של הדוקמטנס אנד סטינג והתחלתי לחפש תתומונות פתאום קפץ לי…
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
קנינו ב K.S.P נייד לנובו חדש וכונן חיצוני היטצ'י 250GB (HDT725025VLAT 80) הלנובו כמובן בא עם וויסטה אבל שיהיה, חיברתי את הכונן החיצוני שהוא, USB עם חשמל חיצוני, הוויסטה זיהתה ואמרה לפרמט, עשיתי על NTFS לקח איזה חצי שעה ובסוף הוא מראה בproperties של הכונן רק 32GB, אבל.. בdisk managment הוא מראה למטה 250G healty NTFS ולמעלה רק 32GB, לפני שאני מבזבז עוד חצי שעה על נסיון פירמוט חדש למישהו יש רעיון ?? צרפתי תמונה של ה disk mangment ושל המפרט של הלנובו. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
לפני יומיים הוינדוס ביצע עידכון ורשם לי שהוינדוס לא חוקי שניכנסתי למחשב כל השולחן עבודה נימחק... תוכנות חשובות שירים ודיסקים רבים נימחקו (בסביבות 20GB) כל ההגדרות של המחשב שונו...האינטרנט הוינדוס הכול..הוינדוס הפך מעברית לאנגלית... היו הרבה דברים מאוד חשובים לי זה קרה לי פעמיים יום שישי וגם היום זה קרה לאחר שכיביתי והדלקתי את המחשב השאלה שלי האם שיחזור מערכת יעזור כי היו שם דברים מאוד חשובים לי שירים בסביבות 18 גיגה שלקח לי הרבה זמן להשיג אותם!!! בבקהש עזרה :'( ****עכשיו שהפעלתי מחדש את המחשב שמתי לב שכל פעם שאני מעפיל מחדש את החשבון כל ההגדרות מתחילים מחדש נראה לי משהו בהגדרות נדפק הכל נמחק כל פעם
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
הצורב שלי לא נפתח. :'( כשאני לוחץ על כפתור הפתיחה הוא משמיע קול של דחיפה ולא יוצא, ואז כאילו נסגר (נדלקת הנורה של הקריאה) למרות שלא יצא בכלל. איך אפשר לתקן את זה?
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק קשיח חדש, אני רוצה לחבר אותו למחשב אני רוצה לדעת אם אני אמור לעשות משהו במחשב לפני שאני מחבר את הדיסק קשיח
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה המקום לשים את זה אבל אני כמעט בטוח שזאת בעיית זיכרונות: היו לי זיכרונות של 512X2 שדרגתי אותם לזיכרונות של 1024X2 ומאז המחשב קורס (נכבכה ונגל' מעצמו או רק כבה ולא אחרי זה איזה מסך כחול - כאילו עשיתי לו RESTART) בכל פעם שאני עובד עם PF גבוהה (גם לא ממש גבוה אלא 1.70GB ככה) לקחתי לחברה שממה קניתי כבר פעמיים לתיקון והבעייה לא מסתדרת!!! למישהו יש מושג מה זה?! תודה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
ניסיתי לפני בערך שבוע לפרמט את המחשב שלי הכנסתי דיסק וגם דרייבר של VIA SATA RAID DRIVER עכשיו שניסיתי לפרמט אז זה הראה לי את התמונה שיש בקובץ המצורף ולא נתן לי לפרמט ללחוץ על Boot.... זה רשם לי ככה באדום [רואים את זה שם מטושטש] the number of disk is not adequate to creat a RAID מישהו יכול להסביר לי מה זה ? ומה הייתי צריך לעשות כדי לפרמט את המחשב .? פרטים על המחשב ...: 80GB 512MB SATA 2 SP1 [היה לי הפכתי ל SP2] עוד משהו ? תודה לכל מי שיעזור לי !!! [br]פורסם בתאריך: 9.01.2008 בשעה 20:25:31 כל האפשרויות שבתמונה בצד שמאל ..לא הייתי יכול להגיע אליהם זה לא הגיב .. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
פתאום כל פעם שאני נכנס למשחק התצוגה שבמסך הפכה לכאילו המשחק יצא בזמניו של דום, וזה לא רק במחשק. התפריט הראשי של call4 נראה כאילו הכינו אותו בצייר לא יודע מה קרה למחשב שלי נשבע לכם!!! crysis נראה כמו QUAKE פתאום אין לי גרפיקה, כאילו אין shadering בכרטיס מה אפשר לעשות? מה זה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום רב! נרשמתי כרגע לאתר המעניין שלכם ,ואני מאמין שכאן אמצא תשובה לשאלתי. הזמנתי אתמול לוח אם asus prime z370-a ii ומעבד אינטל i5 8600k . לפי נתוני היצרן הלוח הזה עובד עם זיכרונות בתדר של עד 2133mhz (ללא o.c). אני כמובן לא עשיתי מימיי אוברקלוקינג וגם לא מעוניין לעשות זאת כרגע כדי לא להסתבך שלא לצורך. הבעיה שהזיכרון הנ"ל כבר יוצא מהשוק ולקנות אותו עולה יותר מזיכרון בעל תדר של 2400mhz. ולכן שאלתי היא : האם אוכל לקנות את הזיכרון 2400 והוא יעבוד בדיוק כמו 2133 (ללא צורך בהגדרות מיוחדות ב-bios) או שעליי להתאמץ ולקנות דווקא זיכרון 2133 למרות שזה יהיה פחות משתלם? תודה למי שיעזור לי . נ.ב. הזיכרון שאני חושב לקנות הוא : …
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לאחרונה בעיה שבמהלך שימוש רגיל במחשב, ללא שום הרצת תוכניות כבדות, לפתע פתאום הכל קופא, סמן העכבר נתקע ושום לחיצה עליו או על המקלדת לא עוזרת. מסך המחשב ממשיך להיות דלוק ולהראות את מה שזה לא יהיה, אבל פשוט אין לי שום שליטה על המתרחש ואך ורק כיבוי ידני של המחשב והדלקה מחדש מטפלת בבעיה. הקיפאון הזה קורה באופן רנדומלי לחלוטין ונדמה שאיננו תלוי כלל בעומס על המחשב שכן הוא יכול לקרות אף בעת שימוש פשוט בדפדפן. יהיה לי קשה גם להראות את הבעיה לחנות טיפול במחשבים שכן הסיכוי שייתקע להם בדיוק בעת הבדיקה מאוד נמוך. זה יכול לקרות לפעמים אחת לשבוע ולפעמים כמה פעמים ביום, מרגיש רנדומלי לחלוטין. מה נדמה לכם יכול ל…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, סיימתי להרכיב מחשב חדש, במחשב יש שלושה מאווררים, שניים קדמיים ואחד אחורי, לוח האם שרכשתי הוא ASUS ROG X570-F GAMING ויש בו רק שני חיבורי CHASSIS, אחד בחלק האחורי ואחד בתחתון האם זה קריטי לחבר כל אחד מהמאווררים לחיבור CHASSIS או שאפשר לחבר לנקודת M2 או PUMP? תוכנת הAI SUITE III לא מזהה את המאוורר השלישי בתור מאוורר סטנדרטי אלא על פי החיבור שאליו הוא מחובר ובשל כך אין שליטה של התוכנה כמו לשאר המאווררים, האם מומלץ להשאר בקונפיגורציה כזו או לקנות מפצל למאווררים ולחבר שניים מהם לאותה הכניסה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
IdeaPad D330 81H30065IV זה הדגם. רציתי לדעת אם יש אפשרות להרחיב את הזכרון שלו? (64 GB זה לא הרבה...) ראיתי שיש אפשרות להוסיף עד 128GB נוספים. תהיה בעיה להוסיף למשל 256GB?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי מחשב מחבר והוא אומר שהמחשב לא עולה לפי איך שאני מעלה אותו זה נראה שיש עליו ווינדוס 10 אך הוא טוען המון זמן ולא מעלה אז לקחתי אונקי שהשתמשתי בו הרבה פעמים להתקין מחדש ווינדוס על מחשבים אחרים (עם רופוס וכ"ו) אבל הוא גם לא מעלה לי בכלל כאילו הוא מזהה ב F12 את האונקי אני לוחץ על ENTER שיעלה מהUSB אבל אז הוא נותן לי מסך דולק ושחור מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב יחסית ישן בן 7 ככה מעבד: intel core i5 3470cpu 3.2GHz לוח אם: gigabyte H77-D3H עם 4 כניסות לכרטיס זיכרון כרטיס מסך: RX 470 4GB זיכרון ראם: 2X4GB שזה סה"כ 8GB במהירות 1600MHz תזמון 9-9-9-24. האם אני יכול להוסיף זיכרון של 8GM כרטיס בודד במהירות 3000MHz כשהתזמונים שלו שונים בערך 15-16?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום היה לי ווינדוס 10 במחשב עבד לא במהירות מי יודע מה אז החלטתי לשים ווינדוס 7 ואז לקראת סוף ההתקנה בחלון של בחירת מדינה שפה וכו' העכבר לא זז והמקלדת לא עובדת יש למישהו פתרון? אשמח לפתרון למה אני תקוע בלי מחשב
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
כל הלוחות היחסית חדשים 1151 דור 6 ומעלה ציפסט H170 UP יש להם M.2 PCIE MVME , יש גם M.2 SSD SATA שהוא כמו SSD SATA רגיל אותה מהירות חיפשתי לוח אם עם M.2 SATA SSD ולא מצאתי , באיזה לוח / ציפסט שמו את זה ? באיזה לוח יש את זה ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
צהריים טובים לפני כשבוע רכשתי שני קיטים של 2 סטיקים 8 גיגה כל אחד של חברת פטריוט 4000 מגה הרץ הם הורכבו על המחשב שלי ASUS Z270=- ומעבד I7 7700K אחרי שבוע קיבלתי שלושה ימים קיבלתי את הרייזן 3950X ו MSI X570 GAMEING EDGE WIFI היברתי את הזכרונות ללוח החדש והכל עבד נהדר אחרי יום עבודה המחשב קרס נשאר במסך שחור ישיתי ריסט המאוורים עבדו אבל לא היה פוסט ישבתי שעות הכנסתי והוצאתי חלק חלק במחשב עד שגיליתי שכשאני מחבר 4 סטיקים המחשב לא עולה ושאני מחבר 2 הוא כן עולה חיברתי כל סטיק בניפרד ובסטיק מסויים המחשב לעולם לא עלה אבל כן עלה שהוא מחובר עם סטיק נוסף ואז שניהם מזוהים ואין בעיה עם ה3 האחרים הם עולים גם לבד ניסיתי להגדיר את הזכר…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש בידי דיסק קשיח חיצוני של חברת Transcend הוא מתחבר לכל המחשבים אבל למחשב שלי לא... מה יכולה להיות הבעיה? (אני חושד שזה בהגדרות המחשב ושאין בעיה בדיסק עצמו כי הרי מתחבר מעולה לשאר המחשבים) אשמח לעזרה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-