עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, ביצעתי את הבדיקה של ה-Minidump וקיבלתי שם את ההודעה הבאה: Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini122907-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*[url]http://msdl.microsoft.com/download/symbols[/url] Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp2_qfe.070227-2300 Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x805624a0 Debug session time: Sat Dec 29 13:52:46.187 2007 (GMT+2) System Uptime: 1 days 3:43:23.899 Loading Kernel Symbols ... Loading User Symbo…

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  2. Started by zglazer,

שלום לכולם ברשותי מחשב P4 שאני מעוניין לפרמט והתקין מחדש WINXP SP2 יש לי cd bootאך אני לא מצליח לראות את הבאיוס רשום BAIOS IS NOT AV והמסכים רצים מהר כך שאני לא יודע איך נכנסים לביוס ניסיתי מקש TAB ,DEL לא עוזר אנא עזרתכם

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  3. Started by roc,

שלום,יש לי את הספק הזה: http://digma.co.il/shop/product_info.php/cPath/80/products_id/5278?osCsid=0f8a17e4225b5a5980c9a8fd63e7b978 אתמול לאחר שהמחשב עבד בערך כמה שעות,התחיל לצאת מהספק ריח ממש מסריח (ועדיין יש) של פלסטיק נשרף.המחשב עדיין עובד רגיל ואפילו פתחתי את הספק כדי לראות מה שרוף שם וראיתי איזשהו פלסטיק נוזל.. המתח של החשמל במחשב רגיל,אין לי שום אוברקלוק על המחשב והטמפ' יחסית נמוכות..35-40 מעלות בספק בזמן מנוחה וכל שאר המחשב מתחת ל40 אני כמעט ואף פעם לא מאמץ את המחשב יותר מידיי..בקושי משחק ומוריד.מה יכולה להיות הבעייה??

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  4. Started by Scorp,

יש לי כרטיס מסך radeon x1600 pro אם יציאת DVI, קניתי טלוויזית full HD וכבל DVI to HDMI לטלויזיה יש גם יציאת VGA שכרגע אני עובד איתה, אך אני רוצה לעבור לDVI המחשב מצליח לזהות שמחוברת עליו הטלויזיה ושהצורת חיבור היא HDMI, אבל בטלויזיה זה לא מראה שנקלט איזה שהוא אות עדכנתי את הדרייברים ואת הקטליסט ועכשיו אני מחפש עצה כי אני לא מצליח למצוא לזה פתרון. בתודה מראש. טלויזיה של fujicom

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  5. Started by mashas,

לפני מספר חושדים הלך לי ספק כוח בהמון רעש, למזלי לא נהרס הלוח אם והחלפתי את הספק, אבל מאז מסיבה כלשהי המחשב לא מזהה את ה USB הקדמי של המחשב, כלומר אם אני מחברת DISK ON KEY לUSB הקדמי המחשב לא מזהה בכלל, ואם אני מחברת לאחורי הוא מזהה בלי בעיה, השאלה, האם יכול להיות שהספק כוח כשהתפגר לקח איתו את השקעים הקדמיים? או אולי זה משהו אחר?

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  6. קניתי מחשב לפני 9 חודשים הכל תקין בו. שלשום אני מבחין כי כונן די (שמורכב על ההרדיסק החדש מבין השניים) מתחיל להעילם ולחזור זמנית (בערך ל2 דקות) לאחר כל ריסט. כל פעם שאני מפעיל את המחשב, רואים אותו למשך משהו כמו שתי דקות ב"המחשב שלי", אבל לאחר מכן הוא נעלם ואם הייתי בתוכו אני חוזר לשולחן העבודה ומקבל eror מעצבן שאומר: delyed write failed ביום וחצי האחרון זה ממש החמיר, המחשב החל להתקע (קפיאות), ריסטים, מסכים שחורים, טעינות מרובות. האנטי וירוס לא מזהה כלום. מה אתם אומרים?

7. Started by BeN CoHeN,

אהלן חבר'ה, יש לי בעיה פתחתי לפני שבוע ומשהו נושא לגבי הנורית hdd שהייתה עובדת קבוע והייתי שובר תראש כדי לגלות מה הבעיה אולי החוטים חשבתי הפוכים או שיש בעיה בלוח אבל היום גילתי שהצורב די וי די לא מקבל חשמל בכלל ואחרי שנתקתי אותו לגמרי הנורית התחילה לעבוד זה בכללי הבאתי תיאור לכל העניין עכשיו מה יכולה להיות הבעיה שהוא לא מקבל חשמל ? הצורב די חדש הצורב שלי הוא sony dw-q30a צורב חיה אין מה להגיד מעניין מה קרה לו פתאום בבקשה עזרה חברים ושבת שלום

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. היי קניתי מחשב חדש הכל עובד מצוין חוץ מדבר אחד, כשאני יוצא ממשחק אז אחרי דקה או שתיים המסך מתחיל לרעוד כזה (מופיעים גלים יורדים מלמעלה למטה כמו נגיד שמצלמים מסך מחשב עם מצלמת וידיאו) לכמה שניות ואז הכל חוזר רגיל...בדקתי את הטמפ' של הכרטיס מסך (עם התוכנה PC WIZARD 2008) מיד אחרי שיצאתי מהמשחק הייתה על 75 מעלות, ואחרי זה התחילה לרדת..יש להדגיש גם שפתחתי היום את המארז נפלה המדבקה שהייתה על הכרטיס מסך. כמו שאמרתי בכותרת הכרטיס מסך מסוג Sapphire ATI RADEON 3850 והמסך מסוג L192W Lenovo. התקנתי שבוע שעבר את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של AMD ..(הבעיה הייתה גם לפני התקנת הדרייברים החדשים). המשחקים ששיחקתי בהם עד עכשיו הם COD 4 , PES 2008 , NFS PRO STREET . בכולם יש את הבעייה הזאת. …

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  9. Started by ofer1928,

לפני כמה שעות המחשב שלי התחיל פשוט לעשות רעש של צפצוף אז כיביתי אותו עכשיו פתחתי מחדש והוא עדין עושה את הרעש הזה, הרעש יוצא עצמו מהמחשב, יש למישהו מושג מה זה ואין אני מפסיק את זה?

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  10. אהלן, אני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי. אתמול ביצעתי ocלכרטיס מסך על התדרים המקסמליים האפשריים והרצת 3dmark05 הסתימה בהצלחה. לאחר מכן שיחקתי שעה+ cod4 , עזבתי את המחשב לשעה וכשחזרתי ראיתי את הצג שחור והמחשב עובד, אז עשיתי ריסט.. ועכשיו הבעיה- המחשב מנסה לעלות ומוצג לי הדף של וינדוס שמדווח שהיה שינוי בחומרה או בתוכנה ויש אפשרות לעלות את וינדוס במצב נורמלי או במצב בטוח וכו'.. בטוח מכירים תהודעה הזאת... לאחר מכן כשאני לוחץ על אחת האפשרויות, אני רואה שהוינדוס נטען, ובסוף כשהו מסיים לטעון המחשב מרסטט את עצמו [br]פורסם בתאריך: 28.12.2007 בשעה 11:06:05 ההודעה הזו נכתבה מהפלאפוןוכבר לא נשארו לי תווים, אנא מכם עזרו לי לפתור את הבעייה. הזזתי תג'אמפר של הלוח ולא עזר... ואין מצב שאני מפ…

11. Started by sarkise,

http://www.siz.co.il/up/yzntez4wjzaz.jpg היום נסעתי לטכנאי שהכין לי את המחשב, בעקבות בעיית זיהוי הטמפרטורה של שני הליבות במחשב שלי.. מפרט בצד המחשב זיהה ששני הליבות מגיעות לעיתים קרובות מאוד לטמפרטורה מתחת ל0, מה שממש לא הגיוני אה ? הוא כמובן טען שהכל בסדר ושזה אמור להיות ככה .. ככה זה בעולם החארות ... הוא עדכן לי את הביוס לחדש ביותר כדי לוודא שזה לא קשור לביוס, ופלא פלאים, שום דבר לא שתנה.. הוא הפעיל תוכנה שמעמיסה על שני הליבות במאה אחוז, יש לי ויסטה ויש לי גאדג'ט שמראה את השימוש בליבות ובזכרון.. בקיצור הליבות עלו ל18-20 וזה עוד במאמץ.. שוב לא הגיוני.. אוקי הכל סבבה, חזרתי הביתה מעוצבן מהבנאדם, נשכבתי על המחשב ויופי איזה כיף אני נהנה לי משחק איזה שעה במחשב, יוצא נכנס לHW…

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  12. Started by ben060,

הכול היה עובד מצויין, כשהפעלתי אותו היום הוא פשוט הפסיק לעבוד. תחילה הוא היה מגיע לשלב הראשון ונתקע שם (מתי שיש אפשרות ללחוץ DEL ולהגיע לביוס) אחרי 5-6 פעמים הוא הפסיק להידלק. כשאני מוציא את החיבור מהחשמל ומחזיר אותו, הוא נדלק לחצי שניה ונכבה, ואחרי זה שוב לא נדלק. בנוסף לזה שהוא נדלק לחצי שניה, יש גם נורה אדומה על הלוח שדלוקה כל הזמן, כך שלא נראה לי שנשרף הספק. יש לציין שהיית היום הפסקת חשמל, אבל המחשב לא היה דלוק. תודה לעונים.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Dima99,

שלום לכולם, אני לא בטוח שזה הפורום המתאים לשאול את זה אבל לא ראיתי שום פורום אחר שיכול להתאים לזה. כשאני מחבר את המחשב שלי לטלוויזיה (רגילה, לא פלזמה, לא LCD- סתם TV גדולה ושמנה של סמסונג) דרך כרטיס המסך (X1950 PRO לצורך הענין) עם כבלי AV ומדליק את המחשב הוא מתחיל לעלות, וישר אחרי הקטע של הBOOT SCREEN של הווינדוס (למי שלא הבין: http://www.theeldergeek.com/images/XP%20Pro%20Setup%20Graphic/OO.gif) נהיה מסך שחור ולא מראה כלום. (ובמסך שמחובר במקביל רואים הכל!) אחרי בערך 10 ריסטרטים וחיבור מחדש הוא עובד, אבל זה ממש מעצבן. מקווה שמישהו יודע מה הבעיה הזאת ויודע איך לפתור אותה. תודה רבה מראש לכל מי שיעזור

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  14. Started by LORIANTA,

עשיתי פורמט למחשב וכשחיברתי את ההארד דיסק הנייד המחשב הודיע שיש חומרה חדשה ושהיא מוכנה לשימוש אבל לא הצלחתי לראות אותה ביחד עם הכוננים כנל למחשבים אחרים....... wd1600jb

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  15. היום הייתי ב witcher והמחשב נתקע באחת הטעינות והופיעו קווים על כל המסך עשיתי ריסט והקווים הופיעו שוב (מהמסך הראשון שעולה המחשב) אני כמעט בטוח שהבעיה לא במסך כי נתתי לו כמה דקות ולא היה את הקולות שעלה הוינדוס ואייסי וכו עכשיו נתתי לו כמה דקות והדלקתי שוב וקרה אותו דבר, כיביתי ובטעות הדלקתי מיד (בלי לתת לו להסגר לגמרי ,המסך למשל עוד לא עבר למצב המתנה שלו) והמחשב עלה רגיל עכשיו חזרתי מהאוניברסיטה ועשיתי אותו דבר שוב (הדלקתי והיו פסים,כיביתי והדלקתי מיד ועלה רגיל) בהתחלה הייתי די בטוח שהלך הכרטיס מסך (gefroce 6800ultra בן איזה 4 שנים כבר) אבל כשאני מכבה ומדליק מיד הוא עולה רגיל אז,למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? אני יוסיף את המפרט אם מישהו צריך intel pentium 4 2.8 geforc…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום. יש לי מחשב שמותקנת עליו XP PRO SP2 המשמש אותי ליצירת מוזיקה בעזרת התוכנה קיובייס SX 3 (למטה תראו תמונה של המפרט שלו). בזמן האחרון אני מרגיש ירידה בביצועים של המחשב.. עקבתי אחרי זה מעט. בהתחלה הייתי בטוח שהבעיה היא זכרון מועט, אך לאחר שביררתי ובדקתי ראיתי שבמצב עבודה מלא בתוכנה המחשב השתמש בערך בשלישש מהזכרון (500-600MB מתוך 1.5GB) (למטה תראו תמונה של הביצועים של המחשב) בדקתי את הטמפרטורות וראיתי שהמעבד מגיע ל- 81 מעלות שזה הדאיג אותי מאוד בנוסף לכך אציין שהמאורר של המעבד מגיע למהירות של 4,500RPM והוא עושה רעש חזק מאוד (לא רעש של משהו שמפריע לו אלא רעש של סיבובים) ובנוסף בסכמה המובנית שבווינדוס במצב עבודה מלא ניצול מעבד מגיע ליותר מ 70%). צירפתי גם תמונה שהיא בעצם הפ…

• 10 תגובות
    • 840 צפיות
  17. Started by marik,

שלום רב המחשב עושה RESTART על דעת עצמו מדי פעם בדקתי זכרונות ב MEM TEST הכל תקין מה עוד יכול להיות ? הלוח נראה גם בסדר אין קבלים נפוחים תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. בעיה שנמשכת כבר הרבה מאוד זמן: כל פעם שאני מדליקה את המחשב, המסך לא נדלק (לא מקבל סיגנל מהמחשב), וגם לא העכבר והמקלדת. בהתחלה יכולתי להוציא את כל החיבורים מהמחשב ולאתחל, וזה גרם למחשב לעבוד, אבל עכשיו גם זה לא עובד. כשאני מדליקה את המחשב יש ציפצוף אחד ארוך ו2 קצרים, מה שהבנתי שאומר שיש בעיה בכרטיס מסך, אבל הכרטיס מסך שלי הוא חלק מהלוח אם. מה עושים? יש רעיונות? בנוסף, יש המלצות לאיזה מעבדת מחשבים טובה ואחראית באיזור חוף הכרמל, קיסריה, חדרה?

19. המחשב הוא P42.6 Ghz, Asus P4S800-VM, 512 mB Ram. ה- Windows עולה די לאט (דקה+ במסך עם הפס הכחול), הסאונד מאוד מקוטע כשהוינדוס עולה (למשל צליל הפתיחה נשמע מאוד מקוטע). גם אח"כ כששומעים מוזיקה היא קצת מקוטעת, והיא הופכת לעוד יותר מקוטעת כשאיזו תוכנה פשוטה פועלת ברקע (כמו AntiVirus למשל). מדי פעם אפילו אין בכלל סאונד. עד עכשיו סרקתי לוירוסים, SpyWares, והתקנתי מחדש את הדרייברים של הכרטיס קול אבל זה לא עזר. (אין מסכים כחולים גם) אשמח להצעות לפתרון הבעיה. תודה!

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אני חושב שהרעש הזה מגיע מהספק שלי זה כעש כמו שהמחשב עושה שהוא נדלק או שהוא עושה ריסט פעם עשיתי קצר בטעות במסילה של ה 12V והיה את אותו רעש משהו מבין אותי ויודע מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  21. Started by assafbes,

שלום יש לי בעיה שניראה לי כשורה לחומרה כשאני מדליק את המחשב הוא ניפתח, מתחיל לעלות ובאת איתחול מארחת ההפעלה הוא נחבה. לאחר מכן אי אפשר להדליק אותו מחדש ללא הוצאה של המחשב מהחשמל. התקנתי אליו סוגים שונים של LINUX וזה כורה בכולם באירך באותו הזמן, עם איתחול מערחת ההפעלה. דבר מוזר הוא שאם אני מפאיל את ה-LIVE CD אז המחשב עובד בלי בעיה, גם אחרי ההתקנה של מארחת ההפעלה אין העיה, אני יכול ליפתוח וליסגור את המחשב אין סוף פעמים, אבל כשאני מחבה אותו לזמן ממושך (לילה), למחרת כשאני מדליק אותו הוא נחבה כפי שתיארתי. אני לא מצליח לחשוב על שום דבר שיסביר את התופעה אז אנה הושיעו!

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  22. יש לי מחשב נייד של ג'יגה ביית והתקנתי את הדריבר מהדיסק שקיבלתי הכל טוב ויפה התקנתי משחק splinter cell double agent למיטב ידיעתי תומך בכרטיס מסך שלי אבל אני רואה מלא כתמים שחורים במהלך המשחק ( אי אפשר לשחק ככה לא מבינים כלום) המשחק אומר שיש לי דריבר לא מעודכן אז חיפשתי דריבר מעודכן והורדתי דרך האתר הזה http://www.giga-byte.com/Support/Notebook/Driver_Model.aspx?ProductID=2504 הורדתי את הדריבר המעודכן מתאריך 26/10 ככה כתוב שם באתר אבל אצלי במערכת עדין מזוהה מתאריך יותר ישן (דאגתי להסיר את הדריבר הישן ואז התקנתי את החדש) בכל מיקרה אני בטוח שזה עניין של דריבר ואני פשוט לא מוצא דריבר חדש לכרטיס המסך שלי (הדריברים המקורים מהאתר של nvidia לא תומכים במחשבים ניידים ) למישהו יש א…

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  23. ברגע שאני מנסה לנגן קבצי קול מדיה פליי מאומר שיש בעיה וWINAMP אמר שכרטיס קול לא מזוהה... התקנתי דרייבר גם מהדיסק וגם מהאתר של INTEL הכרטיס קול הוא Intel High Definition Audio Realtek ALC888

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Bragiz,

אוקיי אז בוא נתחיל ככה.. בהגדרות של הקול הכל שם בסדר , המיקרופון עובד (יש לי 2 ) והם עובדים לא 100% אלא 2343254335% התקנתי את הדרייברים שבאים עם הדיסק של הלוח אם.. וגם ניסיתי למחוק ולהתקין שוב.. הורדתי את הדריבר של הלוח אם שלי .. קיצר .. עשיתי ה-כ-ל ! מה הבעיה? http://img156.imagevenue.com/img.php?image=04134_untitled_123_1117lo.JPG רואים? הירוק והכחול עובדים... אם אני מכניס משהו זה ישר קופץ ונותן לי להגדיר את החיבור.. אבל החיבור הוורד של המקירופון לא עובד.. אני מכניס מיקרופון אבל כלום לא קורה.. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by EEstudent,

שלום, זה נשמע ממש מוזר, יש לי אוזניות שעובדות כרגיל בכל מחשב אבל אצלי יש בעיה, אם אני מכניס את הכבל עד הסוף(בכניסת כרטיס הקול)אני שומע רק בצד אחד, אבל אם אני משאיר מרווח קטן(עד חצי בערך) אני שומע חלש בשני הצדדים מה זה יכול להיות?

• 8 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים