תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי מתחמם אז החלתתי לפתוח ולנקות אבק החתלתי גם ונקות אבק מהצלעות קירור בקיצור הוצאתי את הצלעות קירור של המעבד וניקיתי אותם החזרתי הכל למקום ובדקתי אם לא שחכתי לחבר משהו הכל נראה לי בסדר אבל אחרי שניסיתי להדליק המחשב לא עובד : הוא נדלק המאווררים נדלקים נראה גם שהלוח אם נדלק אבל הוא לא מגיע לשלב של הצפצופ (לא זוכר איך קוראים לזה) ואז זהו המאווררים נכבים והמחשב לא מגיב לא מופיע שום דבר על המסך... מה יכולה להיות הבעיה/ תקלה ???
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי לוח של ASUS דגם P5VD1-X , הלוח כלל חיבור SATA ולמרות זאת הוא לא מקבל את הדיסק הקשיח החדש מסוג SATA שחיברתי אליו. שיניתי בביוס ל-SATA ,לא מקבל אותו. בדקתי את הדיסק במחשב אחר והוא תקין.מה עושים?יש למישהו רעיון? דבר שני, יש לא SLOT 1 של PCIE ואני מנסה להפעיל ולחבר לו כרטיס מסך מסוג PCIE דגם GEFORCE 9300 GS . שיניתי בביוס להגדרה עבור PCIE והוא פשוט לא רואה את הכרטיס. יש למישהו רעיון מה עושים או מה יכולה להיות הבעיה? הכרטיס עובד על מחשב אחר... תודה מראש TANGUSH
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אהלן חברה.. ביומיים האחרונים המחשב שלי פתאום החליט לעשות לי בעיות... הוא נתקע לי כבר פעמיים, המסך קופץ מידי פעם ולאחר מכן אומר שהייתה בעיה משו עם הדרייבר ושהוא חזר לפעולה (כבר מחקתי והתקנתי את הדרייבר החדש ביותר מהאתר של נוידיה). הגלישה באינטרנט לא זזה באתרים עמוסים, משחקים לא רצים טוב... קיצר כל המחשב לא זז. מכיוון שזה עתה רכשתי עוד זוג זכרונות RAM למחשב חששתי שאולי הבעיה בהם אבל מסתבר שלא, הרצתי כל הלילה את MemTest ולא הייתה שום בעיה אחרי 14 שעות שהיא רצה. אני חושש שמע זאת בעיה חומרתית במעבד או בכרטיס מסך. או שאולי תגידו לי אחרת... לכן אני זקוק לתוכנה לבדיקת המעבד ולתוכנה לבדיקת הכרטיס מסך. (ברשותי ווינדוס 7 32 ביט). תודה! עדכון: ניסיתי להריץ בדיקה של OCCT. עשיתי בדיקה …
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
(לא ידעתי אם לפרסם הודעה זו בפורום תמיכה טכנית או פורום לוחות אם ומעבדים. החלטתי לבסוף לפרסם את ההודעה בפורום תמיכה טכנית - אם ההודעה מותאמת לפורום לוחות אם ומעבדים, אני מתנצל) שלום, לאחרונה עשיתי שדרוג למחשב, ומסגרתו קניתי מעבד AMD Athlon XP 2500+ ולוח אם MSI K7N2 Delta-L. כאשר אני מפעיל את המחשב תחת הגדרות ברירת המחדל של הביוס, המחשב מזהה את המעבד כמעבד 1800MHz. ב- Windows(חלונות 2000), בלוח הבקרה, אני רואה גם כן Athlon XP 2500+. אבל, כאשר אני מריץ את 3DMark2001, הוא מזהה את המעבד כמעבד Duron, ורושם כי ה- Internal Clock שלו הוא 1.77MHz אמנם ה- Internal Clock Maximum הוא 2.20MHz. בביוס, ה- FSB הוא 166MHz. האם אני מפעיל את המעבד במהירות נמוכה מדי? ה- FSB לא אמור להיות 333…
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
חברה יש ליי בעיה שחוזרת על עצמה התקנת משחקיםםם נתקעת כללל הזמן באמצע ואין שום שגיאה זזה פשוט לא ממשיך להתקדם ניסיתי להתקין את המשחק רגיל לא דרך הדיימון טולסס ושוב אותה הבעיהה ושיוצאים מההתקנההה דרך מנהל המשימות זה פשוט לא נסגר עד שעושים הפעלה מחדשש ושאנ עושה הפעלה מחדש המחשב לא עושה ריסטרט עד שעושים ריסטט מיואששש אחרי החלפת לוח אם מאייבוריי...(ד"א בהתקנת תוכנות זה לא קורה) בבקשה תעזרו לי.
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
פעם קודמת שהוא עשה לי את זה(לא מוצא את האשכול בגלל החיפוש של הפורום) אז הוצאתי את הבטרייה וזה הסתדר היום אני מכניס דיסק לצורב ופתאום אני שם לב שהוא לא מופיע לי בכלל במחשב שלי וגם הדיסק לא עולה איך אני פותר את זה פעם אחת ולתמיד?
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום תופעה שהתחילה בימים האחרונים: כשאני מפעיל את המחשב המנורה של כונן הdvd מהבהבת והמחשב לא עולה (לא רואים כלום במסך). לפי הרעש מהמאווררים זה נשמע כאילו המחשב מפעיל את עצמו מחדש כל כמה שניות. כשאני פותח את הכונן, המחשב עולה כרגיל. בוינדוס הכונן עובד כרגיל. עריכה: הבעיה הייתה בכבל ide תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום, יש לאבא שלי מחשב P1 225 MHz 64MB שמותקן עליו כרגע WinXP. כשבאתי לפרמט אותו על מנת להתקין Win98se, גיליתי שהמחשב לא מגים לשום מכשיר BOOT שמוכנס אליו (הדיסק של הווינדוס). בדקתי בביוס, והאפשרות של First Boot Device היא CD Rom. ככה שאני לא מבין מה הבעיה.. כל הדיסקים תקינים. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי לוח אם של MSI ויש לו 2 חיבורי SATA של VIA ואני צריך להתקין דריברים בהתקנה של חלונות על ידי דיסקט אבל בזמן האחרון המחשב כל הזמן קורס ובישביל להדליק אותו אני חייב את הדיסק של הוינדוס זה ניתוח הקריסה מתוכנת windbg: ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 100000D1, {30, 7, 0, f84709a0} Unable to load image viamraid.sys, Win32 error 2 *** WARNING: …
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היתה לי סיסמה בbios ושככתי אותה אז הוצאתי את הבטריה והסיסמה נעלמה אבל ברגע שאני מפעיל את המחשב הוא רושם לי את ההודעה הבעה system hardware abnorl,press any key to continuw עכשיו זה מצפצף כמה שניות ואני לוחץ אנטר ו win עולה לי אבל לו מגלה את הcdrom אני לו יודע אם הבעיה הזו כשורה לבעיה שרשמתי
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול הייתי אצל בן דוד שלי וניסיתי לנקות קצת זבל מהמחשב שלו. מחקתי שני אנטיווירוסים שהיו מותקנים על המחשב והתקנתי חדש, מחקתי כמה משחקים חינמיים שהוא לא יודע מה הם בכלל ומחקתי טולבארים וכל מיני דברים כאלה. לאחר מכן רציתי להיכנס למצב בטוח בשביל לסרוק את המחשב שלו עם כל תוכנות ההגנה שהיו מצויות-אנטיווירוס אנטי ספייוור וכאלה. נכנסתי להתחל>הפעלה>msconfig(בשביל להגדיר שבבוט הבא המחשב יעלה במצב בטוח) אך הלשונית בה קובעים שהמחשב יעלה במצב בטוח לא הייתה שם(BOOT.INI). עשיתי ריסטרט ולחצתי על F8. לאחר כמה שניות המחשב נתקע אחרי BOOT FROM CD וכותב: ntldr is missing. press ctrl+alt+delete for restart אם עושים קונטרול אלט דליט המחשב עושה ריסטרט, וחוזר לאותו מצב. כיבינו …
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי mp4 של beeu technology חברה ישראלית,איבדתי את הדיסק של הדרייבר והמחשב לא מצליח לזהות את המכשיר ,מאיפה אני יכול להשיג דרייבר למכשיר הזה?..
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
אשמח אם יכולו להסביר לי את הבעיה והפתרון, הנה הטקסט לאחר פתיחת קורא המיני דאמפ: Microsoft ® Windows Debugger Version 6.4.0007.2 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Documents and Settings\Administrator\שולחן העבודה\Mini051210-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\symbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 3) UP Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp3_qfe.091208-2029 Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x80554040 Debug ses…
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול כנראה הייתה הפסקת חשמל שהפילה לי את המחשב. כשחזרתי הביתה ראיתי שהוא לא עובד והדלקתי אותו. הוא כמובן לא נדלק. המאווררים עבדו לשניה, נורת הביקורת נתנה היבהוב אחד של היי/ביי וזהו. עכשיו לעזרה: האם ישנה דרך לבדוק בבית שזה אכן הספק ולא לוח או משהו אחר? כמובן שאם אין דרך לבדוק בבית אני אקח אותו למעבדה, פשוט אני רוצה להיות בטוח כמה שיותר. אגב, אם באמת הספק הלך, אני אקנה את SEASONIC S12II 620W במקרה ומישהו רוצה להציע רעיון טוב יותר אני אשמח לשמוע. אשמח לתגובות כי אני לי מחשב בבית כרגע וזה מאוד מתסכל. נתראה מחר בבוקר.
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
התקנתי WXP SP2 אתמול ומאז כל כמה שעות המחשב פתאום עושה "Delayed Write Faild" כזה בצד ימין למטה ואז נעלמים לי 2 הארדיסקים(ההארדיסק של ה40 ושל ה60...) לפני זה הוינדוס היה מותקן על ה40 ולא הייתה שום בעיה.. אחרי שהם נעלמים אני פשוט הולך לDEVICE MANAGER ועושה ריפרש ואז הם חוזרים לMY-COMPUTER...
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי צורב LG חדש מחובר ללוח אסוס כולל כבל קול לכרטיס הקול של המחשב למרות שלא ברור לי במה מסייע הכבל הנ"ל. בכל אופן הבעיה היא שבזמן שאני שומע מוסיקה באמצעות הצורב נכנס זמזום לא בריא לשמע או אם למקד את הבעיה בכל מקרה בו ה- MASTER VOLUME של רכיב ה- CD PLAYER פתוח (כלומר פתוח על מינימום או שאינו מושתק הרעש הנ"ל נכנס בלי קשר למקור ההשמעה - בין אם הקבצים מושמעים מהמחשב ובין אם מהCD PLAYER הרעש הוא זמזום רקע ובהפעלת הCD PLAYER נכנסים רעשים של המראת מטוס סילון - כאילו היתה אמורה להיות הארקה איפושהו שלא קיימת . האם מישהו מכיר את התופעה ובעיקר את הפתרון? בעיה 2. הלוח שלי כולל יציאות דיגיטאליות. ברצוני לעשות בהן שמוש לחיבור כרטיס הקול של המחשב לכניסה דיגיטאלית של המגבר. אלא שהיציא…
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 4 שמשמש כמקום אחסון ושרת מוסיקה. לפני שלושה חודשים הוא עבר שדרוג קל: ניקוי, החלפת ספק ומאווררים, הוספת זיכרון והוספת HD. כל הרכיבים המקוריים וגם בשדרוג הם רכיבים איכותיים. לפני ארבעה ימים שמתי לב ש-windows מתקין עליו באופן אוטומטי עדכון אבטחה (זה win xp) ומבצע boot. אחרי ה-boot הוא התחיל לעלות ובזמן העלייה היה reset. ככה כמה פעמים. לא הצלחתי לתקן את זה ובסוף פירמטתי אותו והתקנתי win מחדש. הוא עבד תקין יומיים, ואז אתמול שמתי לב שעל המסך יש מריחות ופסים. ניסיתי לחזק את הכבל של המסך, ואז הוא החשיך לגמרי. פתחתי את המארז, ניסיתי לחזק את הכרטיס מסך אבל לא עזר. בהתחלה חשבתי שזה רק הכרטיס מסך, וניסיתי לגשת את המחשב מרחוק (file sharing ו-remote management ) אבל לא …
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מחשב IBM T61 שעבר מספר מסכים כחולים בשבועות האחרונים פתחתי את 4 קבצי הדאמפ האחרונים הראשון Probably caused by : resmgr.sys ושלושת האחרונים Probably caused by : mrxdav.sys אני לא ממש מוצא הרבה דברים ברשת ניסיתי לחפש בגוגל ועוד כמה אתרים אבל לא מצאתי משהו קונקרטי דרך אגב המשתמש אמר לי שהמסכים הכחולים קרו לו עם תחנת עגינה. T61 אחר שיש לו עובד כבר 3-4 ימים בתוך תחנת העגינה בלי שום בעיה. הT61 הבעיתי נמצא עכשיו אצלי יומיים בתוך אותה תחנת עגינה הרצתי אליו את כל בדיקות המאמץ של LENOVO TOOLBOX הכל עובר בהצלחה למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? אני ישמח לעזרה
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
ככה, יש לי 512 מגה דידיאר במהירות 333 MHZ וכשאני משאיר את המחשב שלי דלוק ליומיים עם האמיול פתוח פיתאום הכל מתחיל לעבוד קצת לאט בצורה מעצבנת ונישאר לי רק 225 מגה פנוי בזיכרון אחרי היומיים האלה... נגיד שאני משחק בקווייק 3 (כן כן הישן והטוב) פיתאום המשחק כזה ניתקע לחצי שניה וממשיך ואז הפריים רייט נהיה איטי לכמה שניות וחוזר לפריים רייט הרגיל שלו... ככה זה קורה כל כמה זמן כשהמחשב פתוח עם האמיול ליומיים... עכשיו, חשבתי להוסיף עוד 256 מגה זיכרון בשביל שהמחשב שלי יעבוד חלק תמיד, כאילו שעשיתי ריסטארט לא מזמן גם אם המחשב דלוק יומיים עם האמיול, זה ניראה לכם יעזור? או שזה שהמחשב מתחיל לעבוד לאט בכלל לא קשור לזיכרון? תודה לכל העונים, אם משהו לא מובן דווחו ואני מייד יתקן.
-
- 11 תגובות
- 873 צפיות
-
-
הייתי אצל חבר והוא התלונן על בעיות בדיסק הקשיח, הפעלנו אצלו את המחשב והכל פעל בסדר..לקחתי את המחשב הבייתה, והמחשב פתאום לא נדלק הלוח הוא intel desktop board 845gbv, ניסיתי לנתק את כל מה שמחובר ללוח-חוץ מהחשמל כמובן ועדיין הוא לא נדלק, יש לציין כי נורת הביקורת אכן עובדת, אבל כאשר אני מנסה להדליק הלוח פשוט לא מגיב, ניסיתי גם להצליב את שני שיני ההדלקה עם מברג, עדיין לא עוזר-הבעיה לא בכפתור.. רציתי לדעת אם יש לכם משהו שעולה בראש למה הלוח לא נדלק? תודה לעוזרים. עריכה: אגב החלפתי ספק, וזה גם לא עזר, והכרטיס מסך מובנה על הלוח.
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום!!! אני מבקש את הזרתכם כי עד לפני חודש אני קניתי מעבד חדש אינטל פנטיום 4 3.00 ואני כבר כמה ימים סם לב שהמעבד מתחמם לי יותר מדי בזמן של המתנה הוא 66 ומהירות המאוורר RPM 620 עכשיו רציתי לדעת עם אני יכול לעכליף אוורור ולאי מאוורר תודה
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה כבר יומיים, אתמול שמעתי שיר במדיה פלייר ופתאום נתקע לי השיר (כמו שנתקע שיר במערכת סטריאו), עשיתי הפעלה מחדש למחשב מהמחשב עצמו. ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב אחרי 2-3 שניות הוא נתקע למשך חצי דקה בערך ואז שוב אפשר להזיז את העכבר אבל רק ל 2-3 שניות. בנוסף שמעתי אתמול מהמחשב רעשים כמו תק תק וזה הפסיק לתקתק. אי אפשר לעבוד עם המחשב בכלל ! מה עושים ? מה יכולה להיות הבעיה ? אודה לכם על פיתרון.
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אממ חבר שלי ניסה לפרמט ואז כשהמחשב עשה ריסטרט זה הראה לו ntldr is missing press any key to restart
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם, במחשב הדיי ישן שלי קיימים 4 חריצים לזיכרון RAM. כרגע יש לי שני זכרונות כל אחד של 4GB בסך הכל 8GB, DDR3 - 160MHz של חברת Gskill, לוח אם H87-HD3 של חברת Gigabyte. אני מעוניין מתוך סקרנות להחליף אותם בזכרונות 4GB ישנים שמצאתי בעבודה והמנהל שלי אמר לי לזרוק אותם כי הם ישנים (הם שוכבים אצלנו במשרד כבר יותר משנתיים ויש אצלנו עשרות כאלה). רציתי לדעת - האם אני יכול להחליף את מה שיש לי באותם זכרונות שמיועדים לפח האשפה. כמובן שלא אעשה זאת מבלי לשאול ולבקש אישור שלו, וכמובן שלא אעשה סלט של זכרונות במחשב שלי., כיצד אני בודק האם הם DDR3 או אולי אפילו DDR2 (?) או שאולי קיימים סוגים נוספים? אני רק מעוניין לדעת האם זה יכול לי…
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר חודשים, התקנתי על המחשב שלי Windows 7 x32, הכל עבד בצורה מצויינת והייתי מרוצה מאוד מהתוצאות. לפני כשבועיים התחילו בעיות של איטיות כבדה על המחשב, אי התמודדות עם עומסים שונים - לדוגמא, בזמן התקנה של תוכנה, אפילו הפשוטה ביותר - לא ניתן לעשות כלום עם המחשב, ההתקנה עצמה איטית מהרגיל והמחשב נתקע מדיי פעם (גם ההתקנה). עקב זאת, התקנות שאמורות לקחת כ-5 דקות במחשב רגיל (דוגמאת סקייפ), לוקחות כ-45 דקות, וזה בלתי נסבל. לאחר התייעצות עם מספר אנשים, המליצו לי לעבור למערכת של 64bit, בטענה שהיא מנהלת את צריכת המעבד והזיכרון בצורה יעילה יותר והדבר יניב שיפור. התקנתי על המחשב Windows 7 x64, אבל עדיין אני סובל מאותה האיטיות - הבעיה לא נפתרה. חשוב לציין שהאיטיות באה ליד…
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-