תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי דולק 24 שעות, ובלילה אני שם אותו על מצב sleep. מה בדיוק פועל במצב זה (ומה לא פועל)? הכי מעניין אותי זה פעילות המאווררים, כי בכל פעם שאני פותח את המארז (כל כמה חודשים לצורך ניקוי או מכל סיבה שהיא), אני מוצא איזה מאוור קטן שאינו פועל ואני נאלץ להחליף אותו).
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
יש לי סרפייס פרו 3 ואני משתמש בו כמברת ללימודים, לפעמים יש קפיצות בעט, פתאום נמחק, פתאום צ לא מגיב, מישהו יודע מה אפשר לעשות??
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום אנשים! יש לי שני יציאות usb מקדימה ו4 מאחורה. ומשום מה כל מה שאני מנסה לחבר מקדימה המחשב לא מזהה, וכשאני מחבר מאחורה הוא כן מזהה....... :-\ מה לעשות??? איך להגדיר את היציאות הקדמיות........??? (הלוח תומך- msi - k7n2)
-
- 11 תגובות
- 866 צפיות
-
-
SATA, הוא בן שנתיים, והוא מרעיש כאשר מכניסים אליו דיסק והוא מנסה לקרוא אותו מה ניתן לעשות?
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
לפני כמה זמן נהרס לי ה-BIOS בלוח אם שלי של VIA. דרך אגב הלוח עדיין אצלי. אז החלפתי את הלוח אם ללוח חדש של PC PARTNER. בלוח הישן הוא תמיד היה רושם לי ב-XP שיש לי מעבד של 799 MHZ או 800. בדקתי בלוח הישן את זה הרבה פעמים ואף פעם, אף, אף, אף פעם הוא לא ירד מ-799!!!!! בלוח החדש הוא תמיד, תמיד, תמיד על או 796 או 797- לא יותר!!!!! וגם בלוח החדש בדקתי את זה מלא פעמים! יכול להיות שהלוח איטי יותר?
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
יש לי לוח של ASUS דגם P5VD1-X , הלוח כלל חיבור SATA ולמרות זאת הוא לא מקבל את הדיסק הקשיח החדש מסוג SATA שחיברתי אליו. שיניתי בביוס ל-SATA ,לא מקבל אותו. בדקתי את הדיסק במחשב אחר והוא תקין.מה עושים?יש למישהו רעיון? דבר שני, יש לא SLOT 1 של PCIE ואני מנסה להפעיל ולחבר לו כרטיס מסך מסוג PCIE דגם GEFORCE 9300 GS . שיניתי בביוס להגדרה עבור PCIE והוא פשוט לא רואה את הכרטיס. יש למישהו רעיון מה עושים או מה יכולה להיות הבעיה? הכרטיס עובד על מחשב אחר... תודה מראש TANGUSH
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מקווה שזה הפורום הנכון , אם לא אז בבקשה תעבירו לפורום הנכון , יש לי את הלוח הנ"ל של GIGABYTE , כאשר אני מחבר אוזניות לחיבור הקדמי אני שומע את ההארד דיסק , זאת אומרת כל פעם שההארד דיסק קורא\כותב יש מן כזה צרצור חלש ומציק ביותר. מישהו יודע איך אני נפתר מהצרצור הזה? תודה רבה על העזרה! נ.ב. אני לא חושב שזה קשור אבל המארז שלי הוא של GIGABYTE מדגם Poseidon . ושוב תודה
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אהלן חברה.. ביומיים האחרונים המחשב שלי פתאום החליט לעשות לי בעיות... הוא נתקע לי כבר פעמיים, המסך קופץ מידי פעם ולאחר מכן אומר שהייתה בעיה משו עם הדרייבר ושהוא חזר לפעולה (כבר מחקתי והתקנתי את הדרייבר החדש ביותר מהאתר של נוידיה). הגלישה באינטרנט לא זזה באתרים עמוסים, משחקים לא רצים טוב... קיצר כל המחשב לא זז. מכיוון שזה עתה רכשתי עוד זוג זכרונות RAM למחשב חששתי שאולי הבעיה בהם אבל מסתבר שלא, הרצתי כל הלילה את MemTest ולא הייתה שום בעיה אחרי 14 שעות שהיא רצה. אני חושש שמע זאת בעיה חומרתית במעבד או בכרטיס מסך. או שאולי תגידו לי אחרת... לכן אני זקוק לתוכנה לבדיקת המעבד ולתוכנה לבדיקת הכרטיס מסך. (ברשותי ווינדוס 7 32 ביט). תודה! עדכון: ניסיתי להריץ בדיקה של OCCT. עשיתי בדיקה …
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
ש לי בעיה מוזרה במחשב,המחשב אצלי כמעט חצי שנה. מדובר על I5 750 וכרטיס מסך 460 הכרטיס מסך מאוד חדש. באמצע משחק למשל BF 2 המשחק נתקע לי ואני צריך להכנס למנהל המשימות ואז להכנס למשחק בשביל לשחק בו. עכשיו לאחר שבדקתי בדיקת מאמץ למעבד ולכרטיס המסך, אין התחממות מאוד קריר המחשב. בדקתי זיכרון עם התוכנה במשך לילה שלם,יש להזכיר שהבעיה היית גם בכרטיס מסך אחר G210. אני חושב שהבעיה נגרמת מהסיבה שהמחשב משתמש ביותר מידי זיכרון וברשותי רק 2GB אז השאלה אם זה באמת אפשרי שבכלל שהזכירון נגמר המשחק נתקע, להזכיר שרק המשחק נתקע לא המחשב. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום תופעה שהתחילה בימים האחרונים: כשאני מפעיל את המחשב המנורה של כונן הdvd מהבהבת והמחשב לא עולה (לא רואים כלום במסך). לפי הרעש מהמאווררים זה נשמע כאילו המחשב מפעיל את עצמו מחדש כל כמה שניות. כשאני פותח את הכונן, המחשב עולה כרגיל. בוינדוס הכונן עובד כרגיל. עריכה: הבעיה הייתה בכבל ide תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אתמול ביצעתי ניקוי אבק של המאווררים ואחרי שהכל עובד טוב[המחשב עשה רעשים של בוינג 747] אני בא להעלות את המחשב וכרגיל אני בלי רמקולים [cuz of the cs] אז הוא עושה לי כל מיני זימזומים בהתחלה חשבתי שזה האוזניות אבל החלפתי אוזניות וזה לא זה,בסוף מסתבר שאני יכול לחבר רק רמקולים ואוזניות הוא לא מגיב לי הוא ממשיך בזימזומים שלו לעומת הרמקולים שאותם הוא מפעיל רגיל ושום דבר לא מזמזם.. some 1 can h3lp m3?!
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש בכרטיס מסך NVIDIA GeForce 9500 GT, ויש לי שגיאה שמציקה לי כבר זמן רב. מדי מספר דקות, המסך מוחשך למספר שניות, ואז קופצת הודעת שגיאה (התמונה המצורפת). התקנתי דרייברים חדשים, החליפו לי כרטיס מסך, החליפו לוח אם (וגם אחרי זה התקנתי דרייברים חדשים וזה לא עזר). בנוסף, מדי פעם המחשב קופא, ולפעמים פתאום מופיע מסך כחול לשניה ואז המחשב עושה ריסטרט לעצמו. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אתמול קניתי הארד דיסק של סיגייט חיברתי אותו והתקנתי את מערכת ההפעלה (VISTA X64). עכשיו אני שם לא שהוא כמעט ולא מפסיק לעבוד (המנורה שלו שבמארז מהבהבת) גם כשאני לא עושה כלום במחשב (הוא גם די מרעיש ז"א רעש נורמלי אבל יותר מהמקסטור שהיו לי). האם זה נורמלי ?
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב הוא לא קורא כל סוג של דיסק און קי או כרטיס זיכרון בקיצור כל התקן זיכרון שמחברים לו ליציאת היו אס בי. ניסתי לבדוק אם חסר דרייברים ולא חסר אבל כל התקן שמחברים שהוא לא זיכרון(כגון עכבר) הוא עובד אבל הוא עושה בעיות ברגע שמחברים התקן זיכרון. ניסתי לחבר עוד יציאות יו אס בי ללוח אם וגם זה לא הצליח זה עשה את אותה הבעיה. תודה ויום טוב.
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול מת לי ה-HDD במחשב ועליו כל החיים שלי ולצערי לרוב הדברים אין גיבוי... מדובר על seagate 2TB. הדגם המדויק זה st2000dm001 הוא לא מצליח אפילו להזדהות נ-BIOS ומשמיע מעין צפצופים אלקטרונים צורמים כל כמה שניות. נראה לי שזה קשור לרכיבים הפנימיים שלו. האם הדרך היחידה לשחזר מתוכו נתונים היא לפנות לחברות שחזור הנתונים למיניהן? עשיתי כמה בירורים והמחירים יכולים לנוע בין 600 ל-6000 ש"ח, תלוי בסוג התקלה. אמרו לי גם שמדובר בדיסקים בעיתיים יותר לתיקון ועם חלפים יקרים יותר. אשמח לשמוע כל עצה שיש לכם וגם המלצות על חברות שחזור זולות יחסית. תודה, המיואש. נ.ב. אין צורך במשפטי "חבל שלא גיבית" למניהן... אני כבר אוכל על זה מספיק סרטים
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
בעייה עם התקנת ה via4in1 ו idetool על win2k לוחgiga byte GA7-VAX. יש לי דיסק של westran digital 80 gig 8mb buffer. התקנתי את המחשב החדש ואת כל הדרייברים של הלוח וכל הבלאגן שכולכם מכירים בהתקנות טריות. היה לי מותקן ה idetool של VIA. העניין הוא שהוא זיהה את הדיסק החדש בתור ATA66. הדיסק הוא ATA100 הכבל הוא ATA133 והדיסק נמצא לבד על בקר ה IDE. התוכנה נותנת לשנות את ההגדרה, מבקשת restart אבל אז חוזרת ל ATA66. חוץ מיזה ברשימת ה device manager הופיעו לי 4 בקרי IDE. הרגילים ועוד שתיים של VIA (זה לוח בלי raid) הרגילים היו עם סימן קריאה בגלל שאלו של ה VIA לקחו להם את המשאבים. בקיצור לא מצב שאתה רוצה להשאר איתו. הורדתי את ה 4in1 מהאתר של VIA והתקנתי. באמצע ההתקנה המחשב נתקע. עשי…
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני קניתי מחשב חדש: מעבד E6300 לוח אם ASROCK בהתחלה לא הצלחתי להפעיל את המחשבב כלל, אחרי שאני פתחתי את המארז משני הצדדים הוא עלה סוף סוף ועכשיו כשאני בודק עם EVEREST את הטמפרטורה של המעבד היא עומדת על 80 מעלות בערך (לפעמים קצת פחות לפעמים יותר). המאוורר עומד על 2679 סיבובים. שאר הסנסורים מראים שהכרטיס מסך עובד על 64 מעלות והדיסק עובד על 45 מעלות... כל זה לרגע שאני כותב את ההודעה... אין לי מושג למה זה ככה, ואני בטוח שזה לא יותר מידי טוב למעבד לעבוד בטמפרטורות כאלו... מה יכולה להיות הבעיה??? אגב, אני הרכבתי את המערכת ויש לי קצת ניסיון בהרכה של מחשבים מהצבא... אבל זאת הפעם הראשונה שטמפרטורה עולה אצלי לכזה דבר עם מאוורר שעובד... אודה לכם ממש עם תעזרו לי בזה... ט…
-
- 9 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום, פעמיים היום בעת שאני צופה בסרטון יוטיוב המחשב פשוט קפא והתמונה התמלאה עיוותים וצבעים (והרמקולים השמיעו צפירה ואז חדלו) ממה יכולה לנבוע הבעיה? אני צפיתי ב-1080P בעייה מסוג זה קרתה בעבר, אבל פסקה לאחר שהחלפתי פלטפורמה. הנה המחשה: יש לציין שהמקרה קרה בשני סרטונים שונים, הייתי צריך לעשות ריסט מהכפתור כדי להחזיר את המחשב
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אווקי אז ככה כשאני מפעיל את המחשב הוא ניכנס לBIOS ורושם באדום בצד: During the last boot up your system hung for an improper CPU speed for DRAM settings your susttem is now working in safe mode (BUS 100 mhz pci:33 MHZ to otimize the system peroramance and reliaity make suret. cpu and DRAM condorms to the specifications. אין לי מושג מה הבעיה תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה למי שיגיד לי מה הבעיה או מה הפירוש של הדבר הזה בקיצור-מה התקלה.. :'(
-
- 11 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום יש לי סורק די ישן של מוסטאק שעובד כמו שעון בכל פעולה שאני מנסה לעשות:סריקה, פקס וכו', מופיעה הודעה שנראית מהממשק של הסורק "אין מספיק זיכרון" ומיד אחריה "אין מסמך בסורק" - וכמובן יש מסמך בסורק... אמרו לי שאולי הסורק התקלקל אבל כדאי לנסות להתקין אותו על מחשב אחר. התקנתי על מחשב אחר - והסורק עובד מצויין. - מחשב סלרון ישן עם 1 ג'יגה זיכרון הסרתי את ההתקנה מהמחשב שלי והתקנתי אותו שוב מחדש- ושוב "אין מספיק זיכרון" אני לא מבין מה הבעיה- זה מחשב עם 4 גיגה זיכרון , מעבד Q6600 -מחשב מעולה מה לדעתכם קורה כאן? תודה ערן
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני וחבר ביצענו באחד המחשבים ניסוי (במחשב של אחי :-\) עשינו אובר קלוקינג ובזמן שביקשתי מחבר להעלות לאט לאט הוא העלה הרבה במכה אחת והמחשב נפל מאז הוא נידלק והמסך לא מגיב כיאילו הוא מכובה \ אפילו אין ציפצוף של התחלה מה אפשר לעשות , האם אפשר לעשות ריסטרט להגדרות? מבלי להדליקו , דרך הלוח אם יש לו לוח אם של פוקסכנון מעבד אינטל דול קור די ישן
-
- 9 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מחשב IBM T61 שעבר מספר מסכים כחולים בשבועות האחרונים פתחתי את 4 קבצי הדאמפ האחרונים הראשון Probably caused by : resmgr.sys ושלושת האחרונים Probably caused by : mrxdav.sys אני לא ממש מוצא הרבה דברים ברשת ניסיתי לחפש בגוגל ועוד כמה אתרים אבל לא מצאתי משהו קונקרטי דרך אגב המשתמש אמר לי שהמסכים הכחולים קרו לו עם תחנת עגינה. T61 אחר שיש לו עובד כבר 3-4 ימים בתוך תחנת העגינה בלי שום בעיה. הT61 הבעיתי נמצא עכשיו אצלי יומיים בתוך אותה תחנת עגינה הרצתי אליו את כל בדיקות המאמץ של LENOVO TOOLBOX הכל עובר בהצלחה למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? אני ישמח לעזרה
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יש לי במחשב איזה 10 התקנים על IRQ 9 ! אני משתמש ב WIN XP PRO SP1 עכשיו שהמחשב עולה אז רואים שההתקנים מפוזרים על כל מיני IRQ-ים מיניהם (בטעינה של ה BIOS) אך שאני נימצא בווינדוס רוב ההתקנים על IRQ 9, כאילו שהוונדוס משנה את כולם ל 9 (או לא כאילו אלא באמת) ניסיתי לשנות את ה IRQ דרך המאפיינים של כל התקן אך האפשרות לא ניתנת (האופציה צבועה באפור) עכשיו אתם שואלים בשביל מה אני צריך לשנות את ה IRQ של התקן ? יש לי כרטיס טלויזיה והוא עושה בעיות של איטיות בהקלטה לפי התמיכה של החברה אני צריך לשים את הכרטיס טלויזיה ב IRQ ניפרד מכולם אך מה לעשות שהווינדוס החליט שהוא שם אותו ב IRQ 9? למישהו יש פתרון ? תודה...
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
ככה, יש לי 512 מגה דידיאר במהירות 333 MHZ וכשאני משאיר את המחשב שלי דלוק ליומיים עם האמיול פתוח פיתאום הכל מתחיל לעבוד קצת לאט בצורה מעצבנת ונישאר לי רק 225 מגה פנוי בזיכרון אחרי היומיים האלה... נגיד שאני משחק בקווייק 3 (כן כן הישן והטוב) פיתאום המשחק כזה ניתקע לחצי שניה וממשיך ואז הפריים רייט נהיה איטי לכמה שניות וחוזר לפריים רייט הרגיל שלו... ככה זה קורה כל כמה זמן כשהמחשב פתוח עם האמיול ליומיים... עכשיו, חשבתי להוסיף עוד 256 מגה זיכרון בשביל שהמחשב שלי יעבוד חלק תמיד, כאילו שעשיתי ריסטארט לא מזמן גם אם המחשב דלוק יומיים עם האמיול, זה ניראה לכם יעזור? או שזה שהמחשב מתחיל לעבוד לאט בכלל לא קשור לזיכרון? תודה לכל העונים, אם משהו לא מובן דווחו ואני מייד יתקן.
-
- 11 תגובות
- 865 צפיות
-
-
הייתי אצל חבר והוא התלונן על בעיות בדיסק הקשיח, הפעלנו אצלו את המחשב והכל פעל בסדר..לקחתי את המחשב הבייתה, והמחשב פתאום לא נדלק הלוח הוא intel desktop board 845gbv, ניסיתי לנתק את כל מה שמחובר ללוח-חוץ מהחשמל כמובן ועדיין הוא לא נדלק, יש לציין כי נורת הביקורת אכן עובדת, אבל כאשר אני מנסה להדליק הלוח פשוט לא מגיב, ניסיתי גם להצליב את שני שיני ההדלקה עם מברג, עדיין לא עוזר-הבעיה לא בכפתור.. רציתי לדעת אם יש לכם משהו שעולה בראש למה הלוח לא נדלק? תודה לעוזרים. עריכה: אגב החלפתי ספק, וזה גם לא עזר, והכרטיס מסך מובנה על הלוח.
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-