תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
היי, (לא ידעתי מה הפורום המתאים. אם זה לא המקום, אנא העבירו את הדיון לפורום הנכון) מה המשמעות מבחינת בלאי המחשב כאשר משאירים אותו במשך זמן רב, בהשוואה לאפשרות לכבות את המחשב כאשר לא משתמשים בו? ספציפית, המחשב שלי דולק כל הזמן, 24/7, אבל בתקופות "רגילות" משתמשים בו רק בסופי שבוע, וכל השבוע הוא סתם דולק ומתבטל... בתקופות אחרות הוא בשימוש נניח 12 שעות ביום, ואז יש 12 שעות רצופות בהן לא נוגעים בו. האם יש לכך משמעות מבחינת בלאי? אילו רכיבים נפגעים? האם עדיף לכבות כאשר לא משתמשים במשך כמה שעות? (מה כלל האצבע? מן הסתם לא אכבה את המחשב כשאני עושה הפסקה של שעה, אבל מה לגבי 4 שעות? לילה? 24 שעות?) איך מחשבים את עלות צריכת החשמל כאשר …
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
יש לי לוח P35-DS3L של ג'יגבייט, ניסיתי להתקין את כל הדרייברים וגם הורדתי מהאינטרנט אבל הוא פשוט לא מזהה. יש לי XP SP2 אם זה עוזר. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
להלן תוצאות בדיקה של שני מעבדים שניתן לרכוש עם הטאבלט הזה . אני לא איש מחשבים. מאיזה מעבד אני אהנה יותר? https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Pentium-Gold-4425Y-vs-Intel-Core-m3-8100Y/m786431vsm648336
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי צורב LG חדש מחובר ללוח אסוס כולל כבל קול לכרטיס הקול של המחשב למרות שלא ברור לי במה מסייע הכבל הנ"ל. בכל אופן הבעיה היא שבזמן שאני שומע מוסיקה באמצעות הצורב נכנס זמזום לא בריא לשמע או אם למקד את הבעיה בכל מקרה בו ה- MASTER VOLUME של רכיב ה- CD PLAYER פתוח (כלומר פתוח על מינימום או שאינו מושתק הרעש הנ"ל נכנס בלי קשר למקור ההשמעה - בין אם הקבצים מושמעים מהמחשב ובין אם מהCD PLAYER הרעש הוא זמזום רקע ובהפעלת הCD PLAYER נכנסים רעשים של המראת מטוס סילון - כאילו היתה אמורה להיות הארקה איפושהו שלא קיימת . האם מישהו מכיר את התופעה ובעיקר את הפתרון? בעיה 2. הלוח שלי כולל יציאות דיגיטאליות. ברצוני לעשות בהן שמוש לחיבור כרטיס הקול של המחשב לכניסה דיגיטאלית של המגבר. אלא שהיציא…
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
מדובר במחשב DELL INSPERION 5010 באחריות. לאחרונה המחשב החל להיתקע, הוא קופא לדקה ואז משתחרר בזמן שהוא קופא התמונה קפואה ואי אפשר להזיז את העכבר ודברים הפועלים ברקע לא זזים. בנוסף הוא התחיל להתחמם ונראה שהמאוורר שלו עובד שעות נוספות וקשה יותר. המסך נכבה מידי פעם לכמה שניות וחוזר. זכור לי שיש לDELL כלי שיודע לאתר בעיות חומרה בלוח\הארדיסק\מסך וכו'. מישהו יכול להפנות אותי למדריך שניתן לבצע את זה? וכיצד ניתן לאבחן אם יש בעיה בהארדיסק\לוח\מסך וכו'? והאם יש דרך לפתוח טת המחשב ולנקות מאבק אולי בגלל זה הוא מתחמם? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש ללא מערכת הפעלה. כאשר הפעלתי אותו לראשונה קיבלתי הודעה בה כתוב שהמחשב עובד בIDE MODE והאם ברצוני לעבור לSATA MODE. כאשר אישרתי לו לעבור לSATA התחלתי בהתקנת ה (חוקי)XP ומיד אחרי טעינת הקבצים הראשונים קיבלתי את מסך הארור הכחול. ניסיתי שוב והתקלה חזרה בשנית, ובשלישית. לבסוף החלטתי לנסות להשאר בIDE MODE ולראות מה יקרה עם ההתקנה-ההימור הצליח והתקנתי את הXP בצורה חלקה. השאלות שלי: 1. מה זה IDE MODE ומה ההבדל בינו לבין הSATA MODE? 2.האם להשאיר את זה ככה או לעבור לSATA MODE, ואיך לעשות את זה? בעייה נוספת שניתקלתי בה היא שכאשר פתחתי את אייקון הSYSTEM בלוח הבקרה ראיתי שזכרון של המחשב הינו 1.75 GB ולא 2 GB כפי שהיה אמור להיות. זה אומר להיות ככה? נתוני המחשב: מעב…
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה צצו לי מספר בעיות במחשב וברצוני לפרמט את כל הארד דיסק הנוכח במחשבי. כיוון שיש שני מערכות הפעלה על המחשב (לינוקס,וינדוס) זה יוצר לי מספר בעיות, כיוון שאני לא יכול למחוק לינוקס ולאחר מכן לעלות את הוינדוס כיוון שהתוכנה שנותנת לך את האפשרות לבחור עם איזו מערכת הפעלה ברצונך לעבוד. אשמח אם תעזרו לי, תודה רבה מראש. שבוע טוב נ.ב מרוצה?
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום רב, הדיסק במחשב שלי נפגע ומסרתי אותו לחברה שעוסקת שבשחזור מידע. רציתי להציל כתובות מייל שהיו לי באאוטלוק אקספרס, אולם אינני יודע כיצד להגיע לקבצים המתאימים.. אודה על עזרה בנושא. אברהם
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
ניסיתי לשמוע היום שיר בווינאמפ והופיע לי הודעת שגיאה. בדקתי בהתקני השמע וראיתי שהתקן השמע משום מה נעלם. הורדתי את הדריוור של כרטיס הקול והתקנתי אותו והסאונד חזר, אך בכול זאת עדיין לא מופיע לי התקן שמע מה עושים? מערכת הפעלה: ווינדוס אפספי פרו+SP2 כרטיס מסך:soundmax ac97
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
לדוגמא כשמשחקים במשחקים וכשעושים vertical sync אז התנועה יותר חלקה נכון? ובלי זה כזה מפספס פריים אז ככה יש לי בסרטים זה לא חלק איך אני מסדרת את זה שזה יהיה vertical sync בסרטים? הבעיה הזו מפריעה ברמות כשרואים דמות בסרט רצה אז בכלל יש כזה תנועה לא חלקה. זה הכרטיס מסך: 7850 וזה הלוח: msi p67a-gd65 1155 מעבד I5 3450 חלונות 7
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר חודשים, התקנתי על המחשב שלי Windows 7 x32, הכל עבד בצורה מצויינת והייתי מרוצה מאוד מהתוצאות. לפני כשבועיים התחילו בעיות של איטיות כבדה על המחשב, אי התמודדות עם עומסים שונים - לדוגמא, בזמן התקנה של תוכנה, אפילו הפשוטה ביותר - לא ניתן לעשות כלום עם המחשב, ההתקנה עצמה איטית מהרגיל והמחשב נתקע מדיי פעם (גם ההתקנה). עקב זאת, התקנות שאמורות לקחת כ-5 דקות במחשב רגיל (דוגמאת סקייפ), לוקחות כ-45 דקות, וזה בלתי נסבל. לאחר התייעצות עם מספר אנשים, המליצו לי לעבור למערכת של 64bit, בטענה שהיא מנהלת את צריכת המעבד והזיכרון בצורה יעילה יותר והדבר יניב שיפור. התקנתי על המחשב Windows 7 x64, אבל עדיין אני סובל מאותה האיטיות - הבעיה לא נפתרה. חשוב לציין שהאיטיות באה ליד…
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי כרטיס זכרון ראם 256mb ככרטיס אחד (לא 2*128) 266mhz פירמטי את המחשב (כמו שעשיתי הרבה פעמים בעבר), ופתאום אני מגלה שכתוב לי גם בווינדוס וגם בבקרת לוח-אם(Bios אני חושב) שהוא עובד לי על 128... בבקשה תעזרו לי, אני יודע שיש איזה משהו שצריך לכבות/להפעיל כדי שיגלה לי עוד 128mb! תודה מראש, eXaLT נ.ב קרה לפני כמה זמן שהמחשב התחיל לצפצף לי... אבל זה הפסיק...(יכול להיות זה קשור?!)
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכל, יש לי מחשב בן 3, מפרט סביר ובכל מקרה לא נעשה בו שימוש מאמץ, שבשבועות האחרונים החל להכבות באופן ספונטני, וכרגע זה הגיע למצב שהוא מכבה את עצמו שתי שניות לאחר ההדלקה. פתחתי, ניקיתי מאבק - ועדיין. ניתקתי את ההרדיסק / סי די - ועדיין. הוא לא משחרר צפצופים כך שאיני יכול לאבחן את מקור הבעיה ולכן אני פונה אליכם לרעיונות. בתודה מראש לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
עברתי מאפל (מקבוק) לנייד של סאמסונג חדש. כרגע כשאני מחבר בHDMI יש מסך כפול ונראה לי שגם איכות פחות טובה בטלוויזיה. אני מעוניין לחבר אותו עם HDMI לטלוויזיה ולעבוד רק עם מסך הטלוויזיה כאילו שהמסך של הלטפופ לא קיים. במקבוק הייתי מחבר אותו בHDMI לטלוויזיה, סוגר את המסך פיזית כדי שיעבור למצב שינה, ואז מעיר את המחשב עם עכבר או מקלדת. מה צריך להגדיר בווינדוס ??? לא עבדתי עם ווינדוס 5 שנים...... תודה
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
שמח וטוב לב קיבלתי היום את הsapphire radeon 9800 bulk dvi card. פותח את הקופסא מחבר ללוח ומסדר את בוחטות המאוררים סביבו. מדליק את המחשב, נכנס לאנדרגראונד, מתחיל מרוץ ופתאום לאג. אולי 1 FPS היה לי. אז אני ממשיך ליסוע ועוד פעם לאג וחוזר חלילה עד שכבר נמאס לי ויצאתי. חשדתי שזה רק באותו משחק אבל הפעלתי את המשחק "שובר לבנים" פשוט כזה וגם בו היו תקיעות. לספק כח סה"כ מחוברים כרטיס מסך, מעבד, זיכרון, לוח אם, סידי, הרד דיסק ושני מאוררים. הכרטיס מחובר לספק. בבקשה תעזרו לי פה כי אני ממש מבואס ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הדריברים ובביוס ושום דבר לא עזר :-\ נ.ב התקנתי את הדריברים האחרונים של ATi. בתודה מראש, manbot.
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב דיי מהיר עם 512 DDR פנטיום 4 2.6 וכו... ויש לי אינטרנט בכבלים 750KPS עכשיו לאחרונה כל רגע היו לי התנתקויות של האינטרנט לא יכולתי להיות שעה מחובר בלי התנתקות והתקשרתי להוט וסיפרתי להם שאני מקבל פינגים בממוצע של מעל 2000MS שזה המון ושיש לי המון התנתקויות הוא בדק את זה ואמר שיש לי עומס על המחשב מצד תוכנה בלבד ובדקתי פינגים בלי אימיול והייתי בממוצע של 9MS שזה אדיר ושהעלתי את האימיול הייתי מעל 1500 2000 3000 אפילו שזה יוצר המון עומס על האינטרנט גורם לניתוקים ולמהירות נמוכה באימיול ובכל דבר! יכול להיות שזאת הגרסה הנוככית של האימיול או שזה תולעת אבל אני לא חושב שזה תולעת בגלל שאני קבוע עם פיירוול של נורטון אולי גרסה אחרת תעזור לי? האימיול דופק לי את …
-
- 11 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי אנשים אני מנסה לצרוב IMAGE שאני יודע שהוא תקין וכולי אני מכניס דיסק TDK 700 מגה מסוג METALLIC DISK שרשום שהוא עד X40 שאני מתחיל את הצריבה לפני שנצרב משהו על הדיסק אני מקבל אררור של POWER CALIBRATION ERROR מישהו נתקל בבעיה כזאת צרבתי היום כמה דיסקים והם עבדו לעומת זאת הדיסק הזה ועוד דיסק שהוא בלי חברה פושט כזה מסרבים לעבוד מישהו יכול לעזור?
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
הרכיבו לי מאוררר 80 M"M ליד הדיסק קשיח בקידמת המארז, הבעיה היא שהמאוור ר קצת מרעיש, ולא ממש עוזר בהורדת הטמפ', אני רוצה לפרק אותו, מה השיטה הכי טובה, בלי להוציא את כל הכבלים של הדיסק קשיח? או שמא חייבים להוציא אותם. ראיתי שהדיסק מחובר עם 2 ברגים מצד אחד, השאלה איך מגיעים לצד השני, בלי לפרק את הלוח אם. המארז הוא Antec TX1088 AMG . תודה רבה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, אחרי שהצלחתי לאתר ולתקן את בעיית התקיעות, יש לי עוד בעיה, הפעם זה המסך שהופך לשחור (על השולחן עבודה), ואז חוזר לעצמו, או מסך שחור וכתוב NO SIGNAL עד שאני עושה רסטארט למחשב, או בכלל תקיעה אחת ענקית ביחד עם הסאונד (שנתקע על איזה צליל) עד שאני מפעיל מחדש. הנה תצלום מסך של HWMONITOR עם כל הטמפ' והמתחים (שאגב לא נראלי שזו בעיית התחממות מן הסתם הטמפרטורות פה נורמליות לחלוטין) http://www.*צונזר*/my/mwmmkjtymndz.jpg זה מצנזר את הלינק, תכניסו שם SIZ אחרי הWWW נקודה CO.IL דרייברים מעודכנים (חזרתי לדרייבר שיש על הדיסק שקיבלתי עם הכרטיס מסך בעקבות הבעיה, כי ראיתי בEVENT LOG שהדרייבר היה קורס וכתוצאה מכך הייתי מקבל את הNO SIGNAL) ועם הדרייבר שעל הדיסק (גרסאת 280) יש לי ת'מס…
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם.. בזמן האחרון כשאני מעלה את הוינדוס אז עולה לי הודעה כזאת: THE NTVDM CPU HAS encountered an illegal instruction cs:... ip:..... choose 'close' to terminate the aplication זה עולה בכזה חלון...אני לא יודע מה זה אומר..אבל אני יודע שזה קשור למעבד בבקשה תעזרו לי... :-\ אני לא יודע להעלות תמונה...אם הייתי יודע הייתי מעלה!
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי, היום הדלקתי את המחשב ולפתעתי לא הופיעו לא שני הכוננים של הדיסקים. כלומר הם פועלים אך הם לא מופיעים לי במחשב. זה מה שמופיע לי ברשימת מנהלי התקנים: הכוננ ים D ו-E נעלמו. רציתי לשאול אתכם - ממה הבעיה נובעת ואם אפשר איכשהו לפתור אותה. תודה, גל.
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום יש לי תבעיה עם המסך כחול המעצבן הזה המחשב פעל יומיים ומאז הוא עושה את הבעיה הזו , הוא מגיעה עד לקטע של העליה של הווינ ונותן תמסך כחול עם ההודעה הזו 0x0000007f כדי לעבוד עם המחשב הורדתי ב oc את המעבד ל 1.5ghz במקום ה 3ghz במקום וככה זה עובד מישו יכול להגיד לי מזה יכול להיות אפילו לפרמט לא יכלתי שהמעבד על 3 ואני בטוח שזה לא משו שקשור בתוכנה כי פירמטטי אותו בסוף בדקתי גם תזכרון לראות אם יש בו בעיות והוא תקין זה יכול להיות בעיה במעבד..? win xp sp2 asus p4s800d cpu intel prescot 3ghz mem - 512
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לציין שעכשיו קיבלתי את המחשב אבל כבר יש לי ניסיון עם TVOUT במחשבים קודמים... קודם חיברתי הכל הכל ואז ניסיתי להפעיל ופתאום הופיעה תצוגה של המחשב על הטלוויזיה לשנייה בצורה מרצדת כזאת ואז זה נעלם ולא ראו כלום בטלוויזיה. במחשב הכל עבד פיקס. נחשבתי אולי הבעיה בטלוויזיה אבל גם שהחלפתי טלוויזיות זה לא עזר. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 888 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב בלי מפורמט ודיסק מקורי של ווינדוס 8 באנגלית האם יש אפשרות להפוך את זה לעברית או שזה יהיה רק באנגלית תודה
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
טוב אז הייתה לי בעיה של איטיות במחשב ותודה לנדב שעזר לי עכשיו הבעיה הייתה שההארד דיסק לא היה על מצב DMA, וצריך לעשות ריסטרט כדי שהוא יעבור למצב DMA מ PIO. הבעיה עכשיו שהוא כל הזמן "מתאפס" לי חזרה למצב PIO גם שהמחשב בעבודה, בלי ריסטרט בלי כלום. מה יכולה להיות הבעיה? הטמפ' מעולות. תודה רבה (!) מראש.
-
- 12 תגובות
- 888 צפיות
-