עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by avraham711,

שלום, עשיתי היום סריקה עם הPERFECT DISK לSSD ונתתי לו לעבוד וגיליתי שלפני הוא עבד על 90 אחוז ואחרי 85 כאילו שהPERFECT DISK הזיק לו ואני גם שם לב עכשיו שהמחשב נדלק מאוחר יותר מהרגיל מחקתי את התוכנה הגועל נפש הזאת יש לי שאלה האם יש דרך להחזיר את הגלגל אחורה? ולמה זה קורה בכלל?

2. אז ככה, היה לי ווינדוס XP פרמטתי רק את כונן C התקנתי ווינדוס 7 והכל טוב ויפה. עכשיו אני בא להכנס אל הכונן D (אותו כונן שלא פורמט) והוא ריק, אבל כשאני מסתכל מבחינת מקום אחסון אני רואה שיש שם תפוסה של 60 GB. האם יכול להיות שזה קרה בגלל המעבר מXP ל7? יש אפשרות למצוא את הקבצים האלה? כי מבחינת מקום הם נמצאים, רק מבחינה ויזואלית לא.

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  3. Started by naor586,

כשאני מחבר את המסך למחשב של אח שלי לא קורא כולם גם כשאני מחבר למובנה בלוח אם אני מדלק את המחשב ומסך שחור כלום לא קורא

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  4. Started by omer69111,

שלום לכולם, המחשב אתמול בערב החל לעשות בעיות, הכנסתי כרטיס קול (די פשוט) לסלוט אחר כי הוא לא עבד ופתאום כניסת היו אס בי של העכבר הפסיקה לעבוד, המחשב כובה ע"י הפסקת החשמל (בכפתור) ואז נדלק ונכבה כל 4 שניות בערך (לא עלה, רק נדלק ונכבה), כעת הוא נדלק אבל לא עולה, גם העבר וגם המקלדת לא נדלקים בכלל שיחקתי עם הזכרונות כמו שאמרו לי, לא עוזר.. ישר חשבתי על ספק כוח אבל יש מצב שלוח האם שלי סיים את חייו? המחשב בן 5 שנים.. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  5. Started by rata,

שלום, אני מנסה להתקין מתאם הרשת האלחוטי מדגם TEW-444UB . לאחר התקנת הדרייבר העדכני, חיברתי את המתאם והמחשב לא מזהה אותו!! מדובר על WIN XP כל הדרייברים של ה USB במחשב מותקנים כראוי (במנהל ההתקנים). גם כשבדקתי התקן USB אחר המחשב מזהה אותו. במחשב אחר המתאם מזוהה כראוי. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ? תודה!

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  6. Started by royiy,

שלום, התקנתי וינדווס 8 על נטבוק. אני לא מצליח לפתוח קבצים פשוטים כמו פאוור פוינט. אני מקבל שגיאה - לא מצליח לפתוח אפליקציה זו בגלל רזולוציה נמוכה. ניסיתי לשנות כמה פעמים את הרזולוציה אך ללא הועיל. יש למישהו רעיון? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  7. Started by yns lab,

אם אני מריץ את הבדיקה MEMTEST דרך דיסק און קי אני יכול להוציא את הדיסק און קי אחרי שהוא מתחיל את הבדיקה ? שאלה שנייה מתי בדיוק הבדיקה מסתיימת כי יכולה לרוץ שעות ולא מפסיקה

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  8. המחשב נכבה מספר דקות אחרי ההפעלה, זה קרה לי בעבר וניקיתי אותו מאבק והוא חזר לפעול, ניסיתי גם הפעם אבל זה לא עזר.

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  9. Started by drorla1,

שלום! יש לי מסך כחול ואני לא מספיק לקרוא מה כתוב שם. איך מבטלים את האתחול האוטומטי אחרי מסך כחול? תודה.

10. Started by זוהר ארגוב,

שלום, מבחינת תוכנה, מה קורה במידה ואני מחליף את המעבד שלי באחר? כלומר, האם הווינדוז יעלה כרגיל, או שמא ידרוש פירמוט (או אולי מודיפיקציה אחרת כלשהי לחומרה החדשה)?

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  11. Started by Vidati,

ככה המחשב לא עולה, אני יודע בוודאות שהכ.מסך עובד, לוח אם עובד והמסך... ספק כוח אני מאמין שהוא עובד כי המערכת נדלקת אבל אין תמונה, ניסיתי גם להעביר למובנה אבל עדיין אין תמונה... מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  12. Started by inrock,

שלום לכולם המפרט שלי בצד. היו שמתי לב לטמפרטורה גבוהה, קרוב ל 70 מעלות במצב המתנה, המאורר עובד תקין הכרטיס בן פחות מחודש. עד היום הטפרטורה היתה על 30 מעלות במנוחה. (בדקתי במספר תוכנות ניטור כך שהבעייה לא בתוכנה (הכרטיס חם למגע) אין משהוא שרץ ברקע ומעמיס על הכרטיס.

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  13. ערב טוב יש לי מחשב כזה: i5 2500k katana 3 msi p67s-c43 ocz agility 3 hd 5870 8gb ram seasonic m12ii-620 p183 f3 1tb עכשיו הבעיה היא שהמחשב מצפצף. זה לא רעש של מאווררים אלא צפצופים מהמחשב. בהתחלה חשבתי שמדובר בנוריות ה-LED של הלוח אם, כי מספר הפעמים שהיא הייתה נדלקת בשניה היה דיי דומה למספר הצפצופים שאפשר לשמוע כל שניה. אז כיביתי את ה-LED דרך הביוס ולצערי זה לא עזר. לאחר מכן חשבתי שאולי מדובר בדיסק הקשיח samsung f3. אז הגדרתי בהגדרות צריכת החשמל דרך לוח הבקרה שהדיסק קשיח יתכבה לאחר 2 דקות. לקחתי טיימר של 2 דקות ובדקתי אם הרעש נפסק. ->הרעש לא נפסק. חשוב לציין שכאשר המחשב עולה, ואני בוחר להעלות את הביוס הצפצופים לא נשמעים(ממש מוזר), ורק שאני יוצא מהביוס והווינדווס עולה…

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  14. שלום לכם.. קניתי מחשב חדש עכשיו אני רוצה לחבר לו עוד דיסק קשיח 160GB (SATA) הבעיה פה שבדיסק קשיח הזה יש לי קבצים חשובים ביותר ואני רוצה שווינדוס 7 יציג לו אותו ככונן אבל שלא יאתחל לי אותו וימחק לי את הקבצים .. מישהו יודע מה אני צריך לעשות? אין אני מגדיר אותו ככונן? כי אני לא רואה אותו במחשב שלי... תודה מראש ! :s05:

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  15. Started by ירון מוסקוביץ,

שלום ביתי כנראה לחצה במקלדת על כפתור מסוים ומסך המחשב התקטן איך נית להחזירו למצב הרגיל

16. Started by nemesisx2,

שלום לכולם, קניתי לא מזמן מיני מחשב Asus PN50-B AMD R5 4500U. קניתי אותו בלי זיכרון וssd. קניתי זכרון וssd שנתמכים ע״י המחשב. הכנסתי הכל לבפנים, מדליק אותו אבל לא רואה במסך שום דבר, no signal. נסיתי בלי הssd, רק עם זכרון אחד וכל פעם שום דבר. האם יש לכם רעיון מה זה יכול להיות או מה עוד אני יכל לבדוק. תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  17. שלום בערך עד שנת 2012 היה לי מחשב נייח הוא כבר לא עובד ולא ברשותי אני רוצה להיכנס לכתובת שלו מה לפטופ שלי ולהוציא דברים איך אני מוצאת את הכתובת שלו או משהו שיעזור לי ?

18. Started by khto7896,

אני צריך קישור להורדת אוטו קיליקר

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  19. הייתי אצל חבר והוא התלונן על בעיות בדיסק הקשיח, הפעלנו אצלו את המחשב והכל פעל בסדר..לקחתי את המחשב הבייתה, והמחשב פתאום לא נדלק הלוח הוא intel desktop board 845gbv, ניסיתי לנתק את כל מה שמחובר ללוח-חוץ מהחשמל כמובן ועדיין הוא לא נדלק, יש לציין כי נורת הביקורת אכן עובדת, אבל כאשר אני מנסה להדליק הלוח פשוט לא מגיב, ניסיתי גם להצליב את שני שיני ההדלקה עם מברג, עדיין לא עוזר-הבעיה לא בכפתור.. רציתי לדעת אם יש לכם משהו שעולה בראש למה הלוח לא נדלק? תודה לעוזרים. עריכה: אגב החלפתי ספק, וזה גם לא עזר, והכרטיס מסך מובנה על הלוח.

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  20. ניסיתי לפרמט ארדדיסק, והמחשב נתקע באמצע הפירמוט, אז לחצתי על ריסטרט ועכשיו המחשב לא קורא את הארדדיסק הזה. אני יכול לראות אותו ב"מחשב שלי" , אבל כשאני מנסה ללחוץ עליו, אפילו לחיצה אחת, רק להדגיש, המחשב נתקע יש דרך להציל את הארדדיסק?

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  21. שלום לכולם יש לי מחשב דיי מהיר עם 512 DDR פנטיום 4 2.6 וכו... ויש לי אינטרנט בכבלים 750KPS עכשיו לאחרונה כל רגע היו לי התנתקויות של האינטרנט לא יכולתי להיות שעה מחובר בלי התנתקות והתקשרתי להוט וסיפרתי להם שאני מקבל פינגים בממוצע של מעל 2000MS שזה המון ושיש לי המון התנתקויות הוא בדק את זה ואמר שיש לי עומס על המחשב מצד תוכנה בלבד ובדקתי פינגים בלי אימיול והייתי בממוצע של 9MS שזה אדיר ושהעלתי את האימיול הייתי מעל 1500 2000 3000 אפילו שזה יוצר המון עומס על האינטרנט גורם לניתוקים ולמהירות נמוכה באימיול ובכל דבר! יכול להיות שזאת הגרסה הנוככית של האימיול או שזה תולעת אבל אני לא חושב שזה תולעת בגלל שאני קבוע עם פיירוול של נורטון אולי גרסה אחרת תעזור לי? האימיול דופק לי את …

• 11 תגובות
    • 836 צפיות
  22. Started by BLASTER,

שלום לא מזמן קניתי מחשב חדש ויש לי בעיה עם הספק כח הוא עושה רעש בלתי נסבל של מין שריקה כזאת.. האם יש דרך להשתיק אותו??????למה אני לא חושב שיש לי מספיק כסף בשביל לקנות חדש אם צריך...?? דרך אגב הספק הוא של 400 ואט וקיבלתי אותו עם המארז.... ??? ??? :-\

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  23. Started by MeTaLhAmMeR,

ככה, יש לי 512 מגה דידיאר במהירות 333 MHZ וכשאני משאיר את המחשב שלי דלוק ליומיים עם האמיול פתוח פיתאום הכל מתחיל לעבוד קצת לאט בצורה מעצבנת ונישאר לי רק 225 מגה פנוי בזיכרון אחרי היומיים האלה... נגיד שאני משחק בקווייק 3 (כן כן הישן והטוב) פיתאום המשחק כזה ניתקע לחצי שניה וממשיך ואז הפריים רייט נהיה איטי לכמה שניות וחוזר לפריים רייט הרגיל שלו... ככה זה קורה כל כמה זמן כשהמחשב פתוח עם האמיול ליומיים... עכשיו, חשבתי להוסיף עוד 256 מגה זיכרון בשביל שהמחשב שלי יעבוד חלק תמיד, כאילו שעשיתי ריסטארט לא מזמן גם אם המחשב דלוק יומיים עם האמיול, זה ניראה לכם יעזור? או שזה שהמחשב מתחיל לעבוד לאט בכלל לא קשור לזיכרון? תודה לכל העונים, אם משהו לא מובן דווחו ואני מייד יתקן.

• 11 תגובות
    • 836 צפיות
  24. Started by NuKe007,

ובכן, ניסיתי כבר את הפורום של אודיו (בלי להעליב חבר'ה וללא הועיל, עד היום אני מחכה לתשובה אז חשבתי לי שאולי אתם תוכלו לעשות משהו בנידון. המצב הוא כזה, הבעיה היא לא שלי אפילו, בשביל חבר שסובל (עם WIN 98)... אז ככה, חבר שלי יש לו מחשב AMD עם לוח אם של ASUS (אם אתם זקוקים לדגם מדויק יותר אני אוכל לבדוק) וכרטיס קול CREATIVE VIBRA 128. הכל החל טוב, כל עוד היה לו WIN 98 על המחשב, אבל מהרגע שהוא ניסה לעבור לXP הכרטיס קול שבק חיים והחליט שהוא לא מוכן לנגן יותר או להשמיע כל צליל בכלל. ניסיתי לפתור את הבעיה על ידי שינוי מלא אופציות (כמו למשל HARDWARE ACCELERATION או דרייברים מעודכנים), ולאחר מכן חיפשתי באינטרנט לקבל טיפת מידע על הבעיה, וכשפניתי לפורומים (במיוחד באתר של CREATIV…

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  25. יש לי את זה ב-bios .....תגידו לי לאיזה מצב לשנות את זה .....תודה..... הבורד הזה של PCPARTNER DRAM TIMING BY SPED [DISABLED] DRAM CLOCK [HCLK+33] BANK INTERLEAVE [DISABLED] SYSTEM BIOS CAHEABLED [DISABLED] VIDEO RAM CAHEABLED [DISABLED] AGP APERTURE SIZE [64] יש לי כרטיס של GEFORCE 4 MX440 AGP 4X MODE [ENABLED] AGP DRIVING [AUTO] AGP FAST WRITE [DISABLED] POWER SUPPLY TYPE [ATX] CPU …

• 1 תגובה
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.