תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, לפני כמה ימים שמתי לב כי כאשר אני מבצע אתחול המחשב (התחל > 'כיבוי המחשב', לא ידנית.) , המחשב מבצע כיבוי, אך הוא פשוט לא מופעל מחדש. המחשב נשאר במן מצב standby?, המחשב דולק רק שהוא לא עולה, גם המסך נמצא ב-standby, כאשר אני מנסה ללחוץ על הכפתור שאמור לכבות את המחשב, הכפתור לא מגיב, כנ"ל גם כפתור ה-RESTART, הפיתרון היחידי זה פשוט לנתק למחשב את המתח ואז הוא עובד חלק. :-\ מישהו יודע מה הבעיה ? :-\
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
הוא רושם שחסר הקובץ msvcr71.dll ואז pcsx2 error vcruntime140.dll
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
בעייה עם התקנת ה via4in1 ו idetool על win2k לוחgiga byte GA7-VAX. יש לי דיסק של westran digital 80 gig 8mb buffer. התקנתי את המחשב החדש ואת כל הדרייברים של הלוח וכל הבלאגן שכולכם מכירים בהתקנות טריות. היה לי מותקן ה idetool של VIA. העניין הוא שהוא זיהה את הדיסק החדש בתור ATA66. הדיסק הוא ATA100 הכבל הוא ATA133 והדיסק נמצא לבד על בקר ה IDE. התוכנה נותנת לשנות את ההגדרה, מבקשת restart אבל אז חוזרת ל ATA66. חוץ מיזה ברשימת ה device manager הופיעו לי 4 בקרי IDE. הרגילים ועוד שתיים של VIA (זה לוח בלי raid) הרגילים היו עם סימן קריאה בגלל שאלו של ה VIA לקחו להם את המשאבים. בקיצור לא מצב שאתה רוצה להשאר איתו. הורדתי את ה 4in1 מהאתר של VIA והתקנתי. באמצע ההתקנה המחשב נתקע. עשי…
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
כל הזמן קופצת לי ההודעה הזאת: "יש צורך בתוסף נוסף כדי להציג אלמנטים מסויימים בדף זה" בשורה צהובה למעלה אני לוחץ התקן תוסף, ואז השורה נעלמת, ופשוט חוזרת שוב בדף הבא, לא משנה מה אני עושה, אני לא מצליח לגרום לזה להעלם.. יש למישהו רעיון למה זה קורה ואיך אפשר להפסיק את זה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
החלטתי להוא את אחד הזיכרונות המחשב עדיין מאד איטי אך עכשיו הוא לא נכבה ואין מסכים כחולים בנוסף שמתי לב שהמאוור של המעבד ש בקושי מסתובב
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
היי אנשים, אשמח לעזרתכם. בפשטות - רקע השולחן עבודה שלי שחור. למרות שהוא מוגדר כרקע מסוים, הוא עדיין שחור. הבעיה התחילה לפני כמה חודשים. לפעמים שאני מפעיל את המחשב מחדש הבעיה מסתדרת, אבל מספיק כמה דקות או Refresh אחד וזה חוזר לשחור. האמת שלפני כמה ימים זה לא היה שחור למשך שבוע, ואז ניקיתי קצת את המחשב עם תוכנת CCleaner, ובסיום זה חזר להיות שחור. אין לי מושג אם זה קשור, בעיה ממש מוזרה ומציקה.. לא קרה בעבר, ממש בחודשיים האחרונים. יש לי Windows 10 home אם זה רלוונטי. תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
- 1 follower
-
-
נייד E6400 + win 7, לאחרונה התחילו לי כל מיני מריחות בתצוגה (ראו תמונה מצורפת) עדכנתי דרייברים למסך + עידכונים לwin ולזה לא עזר. האם מדובר בבעיית חומרה או תוכנה? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום יש לי סורק די ישן של מוסטאק שעובד כמו שעון בכל פעולה שאני מנסה לעשות:סריקה, פקס וכו', מופיעה הודעה שנראית מהממשק של הסורק "אין מספיק זיכרון" ומיד אחריה "אין מסמך בסורק" - וכמובן יש מסמך בסורק... אמרו לי שאולי הסורק התקלקל אבל כדאי לנסות להתקין אותו על מחשב אחר. התקנתי על מחשב אחר - והסורק עובד מצויין. - מחשב סלרון ישן עם 1 ג'יגה זיכרון הסרתי את ההתקנה מהמחשב שלי והתקנתי אותו שוב מחדש- ושוב "אין מספיק זיכרון" אני לא מבין מה הבעיה- זה מחשב עם 4 גיגה זיכרון , מעבד Q6600 -מחשב מעולה מה לדעתכם קורה כאן? תודה ערן
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
בשבועות האחרונים רוב הפעמים שהמחשב היה כמה שעות ללא שימוש ונכנס למצב שינה - הוא לא מגיב ולא עולה כמו שהיה אמור.. אפילו כפתור הכיבוי והריסט לא מגיבים (למרות שיש נורה ירוקה מהבהבת שמראה על מצב שינה ולא כבוי..), רק הוצאת הכבל או כיבוי בכפתור של הספק כח והמתנה קצרה ושוב הדלקה עוזרת... המפרט הוא I3 530 עם לוח אינטל H55PJ , GTX 460 1GB , ספק אנטק TP TRIO 550W (די חדש) המחשב עובד ב OC של 3.7 בצורה משתנה בהתאם לעומס ( קירור פריזר 7 פרו , בצעתי את כל בדיקות העומס הנדרשות ואין בעית יציבות או חימום ב OC..) * היו מספר פעמים בודדות שהמחשב כאילו עלה אחרי השינה אבל במסך היה רשום NO SIGNAL.. * דרייברים של כ.מ מעודכנים יחסית ויש לציין שכשהמחשב בעבודה הוא מהיר מאוד (כולל בגיימינג) ו…
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מחשב IBM T61 שעבר מספר מסכים כחולים בשבועות האחרונים פתחתי את 4 קבצי הדאמפ האחרונים הראשון Probably caused by : resmgr.sys ושלושת האחרונים Probably caused by : mrxdav.sys אני לא ממש מוצא הרבה דברים ברשת ניסיתי לחפש בגוגל ועוד כמה אתרים אבל לא מצאתי משהו קונקרטי דרך אגב המשתמש אמר לי שהמסכים הכחולים קרו לו עם תחנת עגינה. T61 אחר שיש לו עובד כבר 3-4 ימים בתוך תחנת העגינה בלי שום בעיה. הT61 הבעיתי נמצא עכשיו אצלי יומיים בתוך אותה תחנת עגינה הרצתי אליו את כל בדיקות המאמץ של LENOVO TOOLBOX הכל עובר בהצלחה למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? אני ישמח לעזרה
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
ככה, יש לי 512 מגה דידיאר במהירות 333 MHZ וכשאני משאיר את המחשב שלי דלוק ליומיים עם האמיול פתוח פיתאום הכל מתחיל לעבוד קצת לאט בצורה מעצבנת ונישאר לי רק 225 מגה פנוי בזיכרון אחרי היומיים האלה... נגיד שאני משחק בקווייק 3 (כן כן הישן והטוב) פיתאום המשחק כזה ניתקע לחצי שניה וממשיך ואז הפריים רייט נהיה איטי לכמה שניות וחוזר לפריים רייט הרגיל שלו... ככה זה קורה כל כמה זמן כשהמחשב פתוח עם האמיול ליומיים... עכשיו, חשבתי להוסיף עוד 256 מגה זיכרון בשביל שהמחשב שלי יעבוד חלק תמיד, כאילו שעשיתי ריסטארט לא מזמן גם אם המחשב דלוק יומיים עם האמיול, זה ניראה לכם יעזור? או שזה שהמחשב מתחיל לעבוד לאט בכלל לא קשור לזיכרון? תודה לכל העונים, אם משהו לא מובן דווחו ואני מייד יתקן.
-
- 11 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, לפני כשנה רכשתי כרטיס מסך של POWER COLOR מדגם Radeon HD4850 512MB. לאחר שהמחשב התחיל להתחמם (שמתי לב כי הוא פשוט נכבה כל כמה זמן), פתחתי את המארז וראיתי שהמאוורר במארז לא עובד טוב, אבל יותר מוזר- גם המאוורר של הכרטיס מסך לא עבד. עכשיו, זה לא שהוא רק לא עבד.. הלהבים ממש היו מחוץ למסגרת ונתקלו בה! דיברתי עם החנות שמכרה לי, IQPC, והם אומרים שהיבואן, CD LOW (נדמה לי), לא יסכים לתקן את זה במסגרת האחריות משום שזה נזק פיזי וזה נראה שהתעסקו עם הכרטיס מסך. חשוב לי לציין שממש לא התעסקתי עם הכרטיס מסך/בכלל נגעתי במארז בשנה האחרונה. האם מישהו יודע אולי ממה דבר כזה יכל להיגרם? אני גם אודה אם מישהו יכול לתת לי המלצה מה אני אמור לעשות במצב כזה, שכן יש לי אחריות ובאמת הכרטיס נראה פ…
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב בן 7 שאחרי שהובלתי אותו מסרב להידלק. הרצתי כמה בדיקות ואני נוטה להאמין שזה הלוח אם אבל אשמח לדעת אם יש עוד בדיקות שאפשר לבצע על מנת לוודא. עד כה ניסיתי לעקוף את המתג(שבהתחלה חשבתי שהבעיה בו) ולהפעיל את הספק ע"י קיצור של החוט הירוק והשחור וראיתי שהספק עובד(גם בדקתי עם מולטימטר שיש מתח על הקווים) וגם שהכוננים הקשיחים נדלקים וכל המאווררים של הרכיבים השונים(מעבד כרטיס מסך וכו') עובדים גם הם(אבל הנורה שבקדמת המחשב לא נדלקה). לפני שאני קונה לוח אם חדש(ישן), האם יש סיכוי שהבעיה היא בכלל ברכיב אחר? תודה לכל עוזר!
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
- 1 follower
-
-
-
יש לי לוח amd f2a88x d3h של חברת gigabyte והירכבתי 8 דיסקים של 4 טרה מכוון שאני לא יודע אנגלית אם מישהו בבקשה היה יכול להסביר לי איך לעשות רייד5 פשוט בלוחות אינטל זה בקלות וכאן היסתבכתי תודה
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול התגלתה במחשבי בעיה לא מובנת כ"כ. הדלקתי את המחשב וכשהXP עלה, המסך היה מלא נקודות, לא ראו כלום, רק נקודות בכל מיני צבעים. עשיתי ריסט לא עבד כערך מאה פעמים נכנסתי בSAFE MODE עבד בצורה מקורטעת, ובסמך היו קווים אנכיים בצבעי ירוק כחול אדום, אבל הצלחתי לראות משהו, התקנתי מחדש את הדרייברים של הכרטיס מסך שלי (לא לצחוק - 3D BLASTER BANSHEE) וכשאיתחלתי את המחשב, שוב אותו בעיה של הנקודות. החלטתי לפרמט (מעשה שרציתי לעשות לפני הרבה זמן כי המחשב שלי היה מלא בוירוסים ודברים שלא עבדו) אז פירמטתי, לא היו בעיות, עד לקטע שאחרי העתקת הקבצים, שעושים ריסט ואז צריך להיות ממשק גרפי של ההתקנה, הייתה לי את הבעייה המוכרת של: משהו משהו משהו FAULT ואז הרבה אותיות ומספרי…
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
פתאום ככה, המחשב הפסיק לזהות את הHD. היו לי עליו נתונים לא מגובים, ועכשיו אני שוקל שחזור. ניסיתי להחליף בקר עם HD אחר (שהחנות נתנה לי בגלל האחריות), וזה לא עבד. חשוב לציין שהבקר לא היה 100% זהה. (אותו HD רק יוצר במדינות שונות). ניסיתי לבדוק אם זה רק הwindows אז השתמשתי באובונטו, והדיסק לא זוהה, במקום WD 0.5Tהוא זיהה 2T וunknown partition. בקיצור, יש עצות? ברור לי שהמידע נמצא על הדיסק, אבל אי אפשר לגשת אליו. אשמח לקבל כל עזרה שהיא.
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
הבעיה: המחשב נדלק אבל לא רואים כלום במסך המחשב לא עושה שום ציפצוף כשאני מדליק אותו הוצאתי את כל הכרטיסים חוץ מהמעבד והמחשב לא עשה שום ציפצוף לפעמים המחשב נדלק אבל אחרי כמה פעמים (או אפילו פעם אחת)חוזרת הבעיה בבקשה תעזרו לי אני צריך את זה דחוף
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי דיסק 1 טרה עם מערכת הפעלה XP. אני רוצה להעתיק את המחיצה של הXP בגודל 20 גיגה לדיסק אחר שהתפנה לי בגודל 320 מגה. על הדיסק שהתפנה היתה מותקנת מערכת WIN7 . איך אפשר להעביר את הXP לדיסק 320 גיגה.
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אהלן, צרות בצרורות. אחרי עדכון מ-8 ל8.1 נוצרו 3 בעיות חדשות: 1: כול תפריטי הWIN+X לא עבדו = התפריט עולה, לחיצה על הקישור לא עושה כלום. 2: הרשאות ADMIN לא עובדות לדוגמה לא ניתן לגשת לCMD כ ADMIN למרות שהיוזר מוגדר כADMIN. 3: המחשב לא רוצה לישון, רוצה להשתגע = לא נרדם מעצמו לפי הPOWER PLAN, והפעלת שינה ידנית של שינה או HIBERNATE מרדימה את המחשב למשך זמן רנדומאלי, אבל המחשב מעיר את עצמו. אחרי ניסיונות כאלה ואחרים, נמאס, עשיתי REFRESH לווינדוס. 1-2, נפתרו. 3 לא. ניסיתי לעשות ריבוט נקי, עשיתי DISABLE לכול הסרביסים שאינם של מיקרוסופט וביטלתי עליה אוטו' של כול התוכנות צד שלישי - לא עזר. ניסיתי להריץ : powercfg -lastwake ישר אחרי שהוא מתעורר וקיבלתי : Wake History Cou…
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום. כרגע במחשב מותקן לי 2*1G בדואל .היום ניסיתי להוסיף עוד מודול אחד של 2G של אותו יצרן ודגם ומשום מה ברגע שהוספתי אותו כל הגדרות האוברקלוק התאפסו וחזרו לברירת מחדל גם של המעבד וגם של הזכרונות. ניסיתי להגדיר אותם עוד פעם לאחר שינוי להגדרות ברירת מחדל , שמירה יציאה כניסה מחודשת לביוס והגדרות שהיו לפני הוספת הזכרון הנוסף וכמובן שמירה של ההגדרות החדשות,אבל זה עדיין מופיע כברירת מחדל. את המפרט ניתן לראות בצד. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
פתאום משום מה המחשב שלי החליט לצאת לשביתה, ולא להידלק. פתחתי וניקיתי אותו- עכשיו הוא נדלק, אבל המסך נשאר בסטנד ביי. כשאני מנתק אותו מהמחשב הוא מציג הודעה שהוא תקין. פתרונות? עריכה: הבעיה הסתדרה לבד, אבל עכשיו הוא מבקש דיסק boot, אפילו אם ב BIOS אני שם BOOT מדיסק קשיח בלבד. צריך להתקין מחדש את ווינדוס?
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
היי אנשים אני מנסה לצרוב IMAGE שאני יודע שהוא תקין וכולי אני מכניס דיסק TDK 700 מגה מסוג METALLIC DISK שרשום שהוא עד X40 שאני מתחיל את הצריבה לפני שנצרב משהו על הדיסק אני מקבל אררור של POWER CALIBRATION ERROR מישהו נתקל בבעיה כזאת צרבתי היום כמה דיסקים והם עבדו לעומת זאת הדיסק הזה ועוד דיסק שהוא בלי חברה פושט כזה מסרבים לעבוד מישהו יכול לעזור?
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, היה לי מסך כחול ואני לא מצליח לפתוח את הקובץ של הdump (קראתי מהנעוץ והורדתיאת התוכנות וערכות הסמלים אך ללא הועיל). צירפתי את הקובץ של ה-dump... אודה לכם אם מישהו יוכל לפענח לי ממה הייתה הקריסה של המחשב.. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
א. ברשותי כונן DVD של חברת טושיבה. הכונן פעל היטב כ - 3-4 שנים. לאחרונה הוא החל לעשות בעיות. הבעיה: הוא נפתח ונסגר לפי הקריזות שלו. בדר"כ זה קורה ממש כשמפעילים את המחשב - הכונן פשוט נפתח ונסגר מעצמו כמה וכמה פעמים. אי אפשר לעצור אותו. ככה עד שהווינדוס עולה. אז הוא משתתק. אבל כאן זה נהיה יותר חמור, שכן אז - ברגע שלוחצים על הכפתור ה - Eject, הכונן יוצא ונכנס מיד חזרה. אפילו אם מספיקים 'להשחיל' לו דיסק בינתיים - הוא פשוט לא קורא אותו. כאילו בכלל לא פתחו אותו. כשלוחצים על כונן הDVD ב'מחשב שלי' - הוא אומר להכניס דיסק לכונן, אפילו שיש שם כבר דיסק. בקיצור: בינתיים הוא חסר שימוש לחלוטין. א"א לקרוא ממנו דיסקים של DVD. מישהו פעם נתקל בתופעה כזאת? מה עושים? ב. לפני כמה ימים גיליתי פ…
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-