תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, קניתי לפני חודשיים מסך חדש Dell P2314H, מכיוון שהמחשב שהוא מחובר אליו קצת עתיק, וכרטיס המסך שהיה בו הלך נאלצתי לחבר את המסך לכ.מסך שבלוח אם עם כבל VGA שמתי לב שבחציו העליון של המסך יש ריצוד מציק שמבחינים בו הכי טוב כשמסתכלים על טקסט אבל הוא תמיד קיים כשחיברתי את המסך עם כבל HDMI ללפטופ (אין בלפטופ כניסת VGA) הריצוד נעלם מכיוון שאני יודע מה ההצעות הבסיסיות לבדיקה אני אקדים ואומר שהחלפתי את הכבל לכבל חדש, אין לי מסך אחר לבדוק עם המחשב ואין לי מחשב אחר לבדוק איתו ההנחה שלי שהריצוד מגיע מהכרטיס מסך ולא מהמסך עצמו, אבל כדי להיות שקט החלטתי להתייעץ עם המומחים פה באתר אשמח לשמוע את דעתכם
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב DELL Inspiron 5537 ולפני כמה חודשים כאשר לחצתי על כפתור ההדלקה, הוא היה נדלק ונכבה לאחר מספר שניות, לפעמים הוא לא נכבה, אבל על המסך לא הוצג כלום (הבעיה לא במסך). ניסיתי לעשות כל מיני דברים כמו פריקות מתח, עם סוללה, בלי סוללה שום דבר לא עזר. עזבתי את המחשב במנוחה לכמה שבועות עד שיהיה לי זמן לשלוח לתיקון. אחרי כמה שבועות החלטתי לנסות להדליק אותו בלי סיבה מיוחדת ובאורח פלא הוא פשוט חזר לעבוד כאילו כלום. היום, אחרי שהשתמשתי בו בלי שום בעיות במשך יותר מחודשיים, הבעיה שוב חזרה על עצמה. מה יכול לגרום לדבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי את הווינדאוס ממייקרוסופט, עכשיו, כהווינדאוס עולה הוא נכנס למטרו במקום להכנס יש לשולחן העבודה, למה ככה?
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי לכולם, אז ככה: היה: Win 7 32bit professional, כאשר הלפטופ מחובר לרסיבר שבתורו מחובר לטלויזיה , דרך HDMI. הכל עבד טוב ויפה. הערב, התקנתי Win7 64bit ultimate כדי להנות ממלוא 4GB הזכרון שלי בגדול, ואני סובל משני דברים עיקריים: כאשר כבל ה HDMI מחובר, והרסיבר פועל, התמונה עוברת אוט' לטלוויזיה, רק ששם לא רואים כלום (no signal), וכך אין לי אפשרות אפילו לשחק עם הפרמטרים כדי להגדיר Dual View או כל דבר אחר. כאשר הכבל מנותק/רסיבר כבוי, התמונה חוזרת ללפטופ עצמו, ואז לא מצאתי דרך להגדיר שאם אני מחבר מסך חיצוני, שלא יעבור אליו אוטומטית. דרייברים מותקנים ומעודכנים וה Win עצמו מעודכן (7.1) טיפ טופ. אני מדגיש- הכל עבד טוב ויפה עד התקנת ה Win החדש. הכבל, רסיבר והטלוויזיה תקינים ומוגד…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי והתקנתי היום כרטיס Gigabyte GTX 980 Ti, G1 Gaming. לאחר שהמחשב עלה, שמתי לב שמתוך 16GB של RAM שנמצאים על הלוח, ה-BIOS מזהה 12GB בלבד. גם CPU-Z מזהה רק 12GB ורואה את הלוח כ-Triple channel כשהוא בעצם Quad channel. המפרט שלי: Core i7-3820, Socket 2011 Asus P9X79 LE motherboard - Quad channel 4x4GB DDR3 1600MHz sticks, standard - nothing out of the ordinary Sapphire FirePSU 625W האם יש למישהו רעיון מה יכול לגרום ל-RAM להעלם בצורה כזו? תודה רבה מראש על כל רעיון ו/או כיוון.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
קנו לי מחשב נייד חדש ואין לו כרגע וינדוס ויש לי בUSB וינדוס 7 הבעיה אני לא מצליח להעלות אותו דרך הביוס בוט וכדומ..אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי אפילו טלפונית.. - - - תגובה אוחדה: - - - יש לציין שבדקתי אופציה להציב את הUSB ראשון ברשימה ולא הצליח
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום קניתי והרכבתי לפני כחודש, מחשב חדש עם המפרט הבא: מעבד i7-5820k, כרטיס מסך gtx-970, לוח אם asus x-99/a, זכרון 16GB ddr4. מארז fractal design r5 וספק כח seasonic 650w x-seriers gold. הבעיה/תופעה שיש לי היא שכל 2 או 3 הדלקות אני מקבל מסך של הביוס שבו הביוס מתריע לי שהיו power surges (ספייק מתח או זרם) מספק הכח. צירפתי תמונת מסך של ההודעה. האם המשמעות היא שספק הכח בעייתי ועלי להחליפו במסגרת האחריות ? נ.ב לא שמתי לב לחוקיות בהופעת ההתראות הללו לשימוש שלי במחשב (משחק או רק גלישה באינטרנט).
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יומיים אחרי השידרוג המחשב הפסיק לגלוש אני מקבל "ללא גישה לאינטרנט" בעוד מחשבים אחרים שלא שודרגו גולשים רגיל והכל תקין מה הבעיה?? דיברתי עם בזק אצלהם הכל תקין, מופיע לי על הרמת קליטה של הWIFI משלוש צהוב עם סימן קריאה (!) וכתוב ללא גישה לאינטרנט
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר עדכון ווינדוס 10 המערכת לא מתקינה דרייבר לכרטיס מסך עד מלפני העדכון הכל עבד מעולה בווינדוס 7 כרגע לא מתקין וגם לא מביא להתקין מחדש דרך אתר NVidia
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקנתי את windows 10 pro 32bit על המחשב אבל למשל שאני לוחץ על סמלים בשולחן עבודה יש לי אופצייה לסמן אותם כמו טאבלט וגם שמתי לב לזה :
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כרטיס קול מובנה creative, אין יציאה ברמקולים או באוזניות וינדוס 8, היה עדכון שבוצע אבל שחזרתי מערכת ועדיין אין קול בוינדוס נראה שהכל מותקן תקין, ואפילו רואים שיש קול בגרף
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , התקנתי את ווינדוס 10 , וכל פעם כמה זמן מופיע לי מסך כחול עם השגיאה : dpc watchdog violation חיפשתי באינטרנט קצת ומצאתי את הפיתרון הנל : להוריד את הוי מאתחול מהיר באפשרויות סוללה בלוח בקרה וגם דרך מנהל התקנים לעדכן את הדרייבר של הדיסק הקשיח ועדיין השגיאה חוזרת חלילה. עכשיו המצב עוד יותר הסלים וכאשר המחשב עולה מחדש ואני מפעיל תוכנית פשוטה כמו דפדפן המחשב ישר נתקע ממש אחרי 2 דקות ... ולא ניתן להשתמש כך במחשב . אם מישהו גם נתקל בתופעה הזו ויודע איך לתקן את המצב אני אודה לו מאוד .
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
זה התחיל לפני כחודש רק כששיחקתי במשחקים יחסית כבדים, לאחר כעשר דקות היה קורס ועושה ריסטרט. בימים האחרונים זה התחיל לקרות גם מגלישה באינטרנט וכנראה כל פעולה אחרת, ממש אחרי כמה שניות. כלומר המצב מחמיר. כל המאווררים של כל הרכיבים והמארז עובדים, בדקתי טמפרטורות וגם הם תקינות. חיפשתי על הנושא ונראה שזה בעיה בספק הכוח. רציתי להתייעץ ולוודא אם זאת אכן הבעיה. אם זה משנה המפרט בגדול הוא I5 2500K GTX560TI הספק הוא של THERMALTAKE 800W המחשב בן 4 שנים בערך.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה לחבר את המחשב הנייד לטלוויזיה, הוא לא נותן לי אפשרות לעשות שכפול, האפשרות היחידה היא לראות או דרך המחשב או דרך הטלוויזיה, אז אני מעביר את התמונה לטלוויזיה, וזה יוצא יותר מדי גדול, האייקונים כבר יוצאים מהתמונה זה כאילו מתרחב יתר על המידה, לא עוזר בלשנות רזולוציה. נסיתי לשחק עם זה, אבל שום דבר לא עובד..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, בזמן האחרון יש לי בעיה עם המסך (הייתי מאשים את הכרטיס מסך?) נגיד אני רואה סדרות / משחק (סתם גולש באתרים הכל טוב) יש באמצע המסך פס כזה שעובר עד למעלה ונעלם, ואיפה שהוא עובר הוא מטשטש את המקום (כשהוא ממשיך לעלות המקום חוזר לרגיל ואיפה שהוא נמצא מטושטש)... באמצע סרטים ומשחקים זה ממש מעצבן ומוציא מריכוז. מה אני יכול לעשות בנוגע לזה? כרטיס מסך HD7970, מסך SyncMaster2333
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט שלי כרגע: לוח - GIGABYTE GA-P55-USB3 מעבד - Intel i5 750 זיכרון 4GB DDR3 כרטיס מסך - Saprkle GeForce GT240 512MB GDDR5 128-bit ספק: SeaSonic SS-500ET 500Watt המחשב נקנה לפני כ-5 שנים. כרטיס המסך תקול (מאוורר לא עובד, לא הצלחתי לסדר אותו) אני מעוניין לקנות כרטיס חדש וזול עם ביצועים דומים לכרטיס הקודם. צריך יציאות DVI, HDMI, VGA. האם הכרטיסים הבאים מתאימים למחשב: http://ksp.co.il/?uin=24904 http://ksp.co.il/?uin=24060 http://ksp.co.il/?uin=23433 אני מבין שרק האחרון יעלה עליו בביצועים אבל לא בטוח שכדאי לי להשקיע על מחשב ישן. לגבי משחקים, מתכוון להריץ עליו משחקים שיצאו לפני 3-5 שנים ב-1080p ופיפא אם בכלל.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקבות חוסר מקום משווע בכונן C רציתי לאחד את כונן D (הוירטואלי) אליו. העברתי את כל תכולתו לכונן חיצוני ומחקתי אותה. העניין הוא שכשאני נכנס לכונן D רשום תיקייה זו ריקה, אך כשאני לוחץ על 'מאפיינים' של כונן D הוא מראה שיש 4 GB בשימוש. איך זה ייתכן???( כמובן שוודאתי שאני יוכל לראות קבצים מוסתרים) אני פשוט חושש שיש שם משהו שיגרום נזק לפעילות המחשב אם אפרמט את הכונן. כמו כן כשאני נכנס לניהול דיסק, ורוצה למחוק את מחיצה D, האפשרות מחיקת אמצעי אחסון לא מוארת - לא ניתן לבחור בה. מה ניתן לעשות? כיצד אני יודע מהם ה4 ג'יגה האלה שלא נמחקים? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל לילה אני מקריא למחשב סיפור לפני השינה, ואחרי הסיפור אני אומר לו במיקרופון שהלילה נועד לשינה הוא נשכב על שולחן העבודה מנסה לישון,אפילו עוצם את המסך ומיד קם בלי שנגעתי בו או עשיתי רעש. איך מלמדים את המחשב לישון בלילה כי הוא מרעיש לי עם המאווררים שלו. יש לי חלונות 9 פרוץ לא 9.1 אלה 9 הפריצה לא עבדה ועשתה לי הרבה בעיות חלקן נפטרו אחרי זמן מה (אולי עדכונים). תעזרו לי קשה למחשב שלי לישון אבל לכבות וריסט הוא עושה רק לישון לא.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, 2 מסכים לחבר למחשב אחד זה פשוט, האם ניתן לחבר למחשב אחד 2 עכברים ומקלדת נוספת שתהיה רלוונטית רק למסך ספציפי? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכרטיס מסך הוא:GIGABYTE GTX660 "OC" 2GB GDDR5 - RETAIL והמסך:DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL שיחקתי עד מאוחר בכמה משחקים כמו wow/league of legends אחרי שעה וחצי שלא שיחקתי פתאום ראיתי תמסך מתחיל לשנות צבעים כאילו הכרטיס הולך להשרף חשוב לדעת שאני בודק תמעלות כל הזמן והן לא קפצו או היו קרובות לבעייתיות עכשיו אחרי חצי דקה זה הפסיק אבל הפך תמסך לחצי רגיל וחצי צבע ירוק כזה חלש עם נקודות/קווים חיפשתי תבעיה לא ממש מצאתי תשובה אני יודע שבדר''כ זה הכרטיס מסך אבל אני לא יודע אם זה הבעיה יש לי תמחשב כבר שנתיים בערך הנה תמונה של בחור שיש לו את אותה הבעיה שעשה צילום בטלפון כל המסך - http://prntscr.com/7iizcv צד שמאל, ירקרק - http://prntscr.com/7ij06m צד ימין, רגיל …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה התחילה אצלי בעיה בכרום שמדי פעם אני מקלידה וההקשות לא נקלטות. הבעיה נפתרת זמנית ע"י יציאה מכרום וכניסה שוב. זה קורה רק בכרום ובזמן שזה קורה המקלדת עובדת באפליקציות אחרות (לדוגמה Notepad). חיפשתי בגוגל וראיתי שיש עוד אנשים שסובלים מהבעיה הזו אבל לא ידוע ממה זה נגרם ואיך לפתור את זה. אשמח לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, בחודש האחרון התחלתי לחוש בבעיות ביצועים, לדוגמא את המשחק הנהדר insurgency, לפני כחודש הרצתי MAXD OUT, על 8x MSAA, ב60 FPS, ללא דרופים, היום ללא AA, צליליות ואפקטים על מדיום, אני מקבל דרופים ל58 - 50 FPS, באופן תכוף, כך גם בעוד משחקים, אז הרצתי FIRE STRIKE, ואלו התוצאות http://www.3dmark.com/3dm/8678614? בדקתי טמפרטורות עם HWinfo, וEVGA precisionX 16, והכל היה תקין, הרצתי בדיקת אנטי ווירוס עם aviria, בקרוב אריץ עם MB, ובדקתי עם דרייבר ישן (29 ליולי), שאני זוכר שהמערכת שלי הייתה בסדר כאשר יצא, הרצתי עוד שתי בדיקות האחת vRam BandWidth Test, והשנייה אני לא זוכר את שמה. מה עליי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, משהו מוזר שקרה לי היום, כפתור CTRL פשוט החליט להפסיק לעבוד. גם השמאלי וגם הימני. לא מצליח לעשות CTRL+C, CTRL+V, CTRL+ALT+DELETE, ממש כלום לא עובד. ניסיתי לחבר מקלדת אחרת וזה אותו הדבר גם בה, כנראה שהתקלה מגיעה מכיוון מערכת ההפעלה. מדובר במחשב נייד, windows 7, ניסיתי להפעיל מחדש וזה לא עזר. מישהו נתקל בתופעה דומה? לא מצאתי מידע ברשת על התקלה.
-
- 3 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום, אני פרמטתי את המחשב לא ממזמן ואז פתאום אני מזיז קצת את העכבר הוא עושה לי פריז לשנייה וככה כל כמה שניות ואני לא יודע מה לעשות תמונה של המעלות: [ATTACH=CONFIG]9670[/ATTACH]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במחשב הנייח שלי מערכת ההפעלה לא עולה (win7) , לא מצליח לאושש אותה, חיברתי את הדיסק הקשיח לתוך קופסא של כונן חיצוני כדי להציל את הנתונים, הלפטופ שלי מזהה את הכונן אבל כשאני מנסה לגשת לתיקיית users שבה נמצאים רוב הדברים שאני רוצה להעתיק אני מקבל שגיאה שאין לי הרשאה להכנס לתקייה הזאת, אשמח לעזרה אם מישהו מכיר פתרון, תודה
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-