תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום.. אני מקבל בפוסט ציפצוץ אחד ארוך ואח"כ המחשב ממשיך לעלות רגיל.(קבוע בכל הדלקה) לפעמים אני מדליק מגיע לפוסט המחשב ניכבה לגמרי ואז נידלק לבד ועולה רגיל. יכול להיות שהספק כח התחיל לזייף? מפרט: gigabyte P35-DS3L HEC WIN+550W 80+ V2.3 INTEL CORE2DUO 2.66GHZ 6MB E8200 OCZ 800 2X1024 REAPER DDR2 RADEON HD5870
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
יש לי מעבד E8400 (קירור סטוק) והטמפרטורה שלו במנוחה 32-34 מעלות, זה בסדר??? וזה סה"כ מחשב חדש! והאם שאר הטמפרטורות בסדר?
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
היי כולם, לפני כשבועיים החלו לי בעיות במחשב והתקשרתי לhp שהם חברת המחשב הם אמרו לי שאני צריכה לפרמט אותו הסבירו לי שאני מגבה כל מה שחשוב לי בלי תוכנות הם אמרו שזו הדרך היחידה לפתור את הבעיות שהצגתי בפניהם אני עשיתי כפי שהם אמרו לי פירמוט בעזרת מקש f11 בעת העלאת המחשב... לאחר הפירמוט המחשב רושם לי שהווינדוס אינו מקורי ושנפלתי כקורבן לזיוף איך זה הגיוני שזה זיוף אם עד לפני הפירמוט הכל עבד כמקורי וטוב? הוא מבקש מפתח מוצר פרודקי ואין לי מושג מאיפה אני אמורה להשיג כי כשקיבלתי את המחשב ההפעלה הראשונה היתה פשוטה להדליק את המחשב לעשות כמה שלבים ולא זכור לי שהיה משהו עם מפתח מוצר וגם לא היה שום דיסק... חוץ מדיסק של hp... אני מצטערת על האירוך אבל אני ממש זקוקה לעזרה לדעת מאיפה אני…
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אצלי הבעיה בכך שהמסך מתכבה, ואני רוצה לבחון אותו עם תוכנה כלשהי שמסוגלת לאבחן האם הוא דפוק או לא. לרוב אני משתמש בתוכנות בדיקה לזכרון, דיסקים קשיחים ובודק את הטמפ' של המעבד, מה לגבי הכרטיס מסך ? ישנן תוכנות יעודיות שניתן לאבחן בעיות בעזרתן ?
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
מחשב נייד HP באופן קבוע כל פעם כשאני מעיר את המחשב, הוא עושה ריסטרט. מותקן עליו ווינדוס 10 הום, גרסה 20H2. פרמטתי אותו לפני שבוע אשמח לעזרה, תודה ושנה אזרחית טובה!
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם, הבעיה היא כך, כשאני מחבר מקלדת קומפי היא לא עובדת וגם כשאני מחבר את הגיים-פד של לוג'יטק (הצ'ילסטרים) הוא נדלק לרגע ונכבה, ובנוסף הוא גורם לשאר חיבורי הUSB במחשב לא לעבוד יותר עד שמאתחלים את המחשב. כשלקחתי את הגים-פד לבאג, הוא עבד על המחשב שלהם. יש גם מדפסת וזכרון ניד שאני מחבר דרך הUSB ולא עושים בעיות. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
חבר שלי קיבל מאחד מקרובי המשפחה שלו מחשב, שהיה בשימוש כבר הרבה זמן. הרכבתי לו את המחשב (לא הרכבה של המחשב, הכוונה לשים אותו בשולחן, לחבר מסך מקלדת רמקולים וכו'), המחשב עבד אחלה, הגדרתי לו רשת, הכל עבד יופי. מספר ימים לאחר מכן, הייתי צריך לחזור ולסדר את הרשת, כשהם טענו שהאינטרנט לא עובד. בדקתי הכל, הייתה תקשורת, אך לא כל היישומים פעלו עם האנטרנט (למעשה, רק קאזה עבד). לאחר מספר ימים, קראו לי שוב כשהמחשב לא נדלק. באתי, בדקתי, החלפתי כבלים של חשמל, שקעים, וכלום. פתחתי את המחשב, ראיתי את הלד הירוק דולק, ובנוסף יש לציין שלפעמים כשמנסים להדליק שומעים מעין זמזום מהרמקולים. במידה ומשהו תקול, מה יכול להיות תקול? או אם עשיתי משהו לא נכון, אז מה? *יש לציין שהספק ג'נרי. אקדים תודה, pM…
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
המחשב שלי מכבה את עצמו כל כמה שעות.. אין בעיות של חום וגם אין שום ארור שהמחשב כותב (גם לא בlog event) שהוא מכבה את עצמו הוא סוגר את כל התוכניות כאילו שאני מכבה דרך ההתחל.. (בדקתי, זה לא הכפתור של המחשב) הוא גם לפעמים מדליק את עצמו אחרי כמה שעות שהוא מכובה.. הכיבוי קורה סתם, רוב הפעמים אני בכלל לא ליד המחשב. אני לא משחק במשחקים ושניסיתי לעשות בדיקת מאמץ ועשיתי סריקה עם האנטי וירוס המחשב פעל ולא הייתה שום בעיה. יש אולי רעיונות ? אין לי מושג מה יכול לגרום לזה יש לי P4 2.6 gf7600gs 512 mb תודה
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
זה לא יכול להיות בגלל המשחק כי ניסיתי כבר שתי גרסאות
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האם יש דרך כלשהי לשחזר קבצים מה hard disk שהתקלקל? ברגע שאני מנסה לחבר אותו למחשב יש רעשים שלא נשמעים נשמעים טוב כמו כן ה- WINDOWS לא מצליח לעלות. חשבתי אולי שווה לעלות איזה live cd, ולראות אולי אני אצליח לגשת לכונן ולהעתיק את הקבצים. למי יש מידע בנושא? או שמע צריך ציוד חומרה נוסף בשביל לשחזר את הקבצים? חשוב לציין שה hard disk לא נפל. פשוט הפסיק לעבוד! תודה רבה ;D
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
בכל פעם ההתקנה נפסקת באמצע העתקת הקבצים(2 דיסקים שונים של ויסטה ואחד של XP). שמתי לב שכעת ב POST אני מקבל SMART ERROR על ה HDD -(סמסונג 103UJ). רציתי לפסול משהו- אין מצב שיש כבל SATA מיוחד לHD (כזה ששונה מכבל לכונן אופטי או כל מוצר שמתחבר אחר שמתחבר ב SATA) נכון(נאמר לי ע"י חבר, לא נשמע לי הגיוני בשיט אבל שווה בדיקה)? כרגע אני יוצא מנקודת הנחה שהHDD תקול ואממש אחריות עליו. רעיונות אחרים?
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
יש לי את הבעיה של הCRUSH והמסך הכחול בדקתי בעזרת תוכנה ולפי הMINIDUMP כתוב שהבעיה היא nv4_disp.dll הבנתי שזה בעיה בדריירים של NVIDIA אבל ניסיתי כבר את כל הפתרונות של הסרת הדרייברים במצב בטוח ואז להתקין את זה ניסיתי כבר כמה פעמים וזה לא עוזר.. ועכשיו זה כבר כל יופ יש 2 קריסות ומופיע המסך הכחול.. מה לעשות?? תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
כל כמה זמן אני מקבל את השגיעה הזאת על המסך אחרי רסטרט וכל התהליך קורה מחדש. זה קורה בתדירות לא קבועה גם בווינדוס וגם משחקים. כרטיס מסך 6200@6600 מסך 100HZ@VM413PRO דרייברים הותקנו מחדש,הותאם פרופיל למסך,חיבורים פיזיים תקינים. מה עושים עם החרא הזה?
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
-
אני כבר יומים שובר את הראש אני מנסה להתקין את ה-XP במערך RAID .הגדרתי בביוס של הלוח ובביוס של הבקר את הכל. אני לוחץ F6 בזמן ההתקנה ואז מתקין את הדרברים של הבקר . מיד לאחר שההתקנה מגיעה לבחירת הכונן שבו תתוקן המערכת הפעלה (אני רואה את 2 הכוננים ככונן אחד גדול) ולאחר סיום הפירמוט היא מבקשת שוב את הקבצים של הבקר RAID רושמת Cannot copy "iaStor.sys למרות שהם עדין בכונן A והיא גם נגשת גם לשם. לאחר כמה נסיונת אני עושה דלג על הקבצים היא מגיע ל100 אחוז ועושה ריסט ואז מסך כחול!!!! לוח אסוס P5B דלוקס.
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. אחי קנה מחשב חדש, אני מפעיל אותו והוא וכשמגיעים לשלב של ה BOOT הוא מציג את ההודעה NTLDR IS MISSING.... בכל מקרה ביררתי קצת באינטרנט ומצאתי את המאמר הבא (שדרך אגב הוא מצויין): http://www.computerhope.com/issues/ch000465.htm הלכתי לפיו וניסיתי לבודד את הבעיה. ניתקתי את ה CDROMים ואת ה FLOPY ועדיין הבעיה קיימת. ניתקתי את ה HD והחזרתי את כל השאר והבעיה נעלמה. עליתי עם KNOPIX STD והכל היה סבבה. בכל מקרה עוד לפני כל הבלאגן הכהסתי לBIOS והכל היה מוגדר פיקס... בשלב הבא כבר חשבתי שהכבלים של ה SATA לא תקינים, אז החלפתי כמה וכמה והבעיה נשארת בעינה. החשד העיקרי שלי כרגע הוא הג'ימפור. לא ג'ימפרתי כלום! והוא מחובר לבד (בביוס הוא מראה שהוא על SLAVE) אני מנסה להבין איך לג'מפר…
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה יש לי תקלה מוזרה, המחשב קופא מידי פעם- אני יכול להזיז את העכבר ולעבור בין תוכנות אך התוכנות עצמן תקועות. בזמן שזה קורה נורת הדיסק קשיח דלוקה קבוע. לאחר שנורת הדיסק קשיח ניכבת אפשר לעבוד כרגיל. מדובר בwindows 7 32bit המותקן על דיסק קשיח 320G מסוג SATA. התקנתי מחדש את ה windows7 והבעיה עדיין קיימת. התקנתי מחדש על דיסק קשיח אחר מסוג SATA והבעיה עדיין קיימת. התקנתי מחדש על דיסק קשיח ישן מסוג IDE ושם אני לא נתקל בבעיה. לוח אם כבר לא באחריות (מעל 4 שנים), מה עושים? אם אני אקנה כרטיס PCI SATA זה יפתור לי את הבעיה? תודה לכל העוזרים. ירון.
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק רגיל אבל זה נשמע כאילו איזה חלק נדלק כל כמה שניות מחדש וכנראה שזה הכרטיס מסך כי כלום לא מופיע על המסך.. משהו כזה כבר קרה לי אבל זה הסתדר כשהוצאתי כבלים והחזרתי אבל עכשיו זה לא מסתדר.. מה לעשות ??? המפרט E8400 EP45-DS3 2X2GB RAM 640GB SAMSUNG HD4870 1GB TOXIC CM690 CM REAL POWER PRO 650W Samsung T220
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום kvm של edimax, דגם EK-2U2CA, בסביבת ווינדוס הוא עובד מצוין, עם או בלי התקנת דרייבר שמסופק עם דיסק שהגיע איתו. בסביבת לינוקס(יובונטו) הוא לא עובד, ולא הגיע איתו שום דרייבר ללינוקס. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום פיתרון, גם לאחר שניסיתי כל מיני דברים שונים ומשונים שרשמו שם... יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות? תודה, רן.
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
מפרט: P4 2.4B ASUS P4S8X 768MB 333MHZ DDR MSI RADEON 9800 PRO HEC 300W ART WIN XP SP2 עכשיו ככה לפעמים שאני משחק במחשב, לאחר זמן די ארוך של משחק (שונה ממשחק למשחק, אחד נתקע אחרי 20 דקות אחד אחרי 10 ( הוא פשוט נתקע ומפסיק להגיב, זה קורה לעיתים רחוקות אבל אני לא מבין למה בידיוק תמיד שהוא נתקע אני עושה RESET...
-
- 10 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום למומחים, קניתי מחשב חדש, שכולל :לוח אם של ABIT NF7 עם מעבד SEMPRON 2600 עם זיכרונות של ADATA 512, עכשיו,התקנתי מ"ע הפעלה XP PRP SP1 ,זה בערך העיקר ,עכשיו מתחילה הבעיה,בדקתי והסתבר לי שאחרי שאני מתקין את הדריב של לוח האם שקיבלתי עם הלוח,לאחר שהמחשב עולה,הוא נתקע ,כלומר לוקח לו כ-2 דקות עד שניתן להפעיך אותו דרך לחצן התחל,גם כאשר העכבר נמצא על שורת המשימות, רואים את העכבר שהוא תקוע, אנה מכם ,אם אפשר להבחן עבורי את מקור התקלה , ? בכבוד רב
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
משום מה העכבר האופטי שקניתי לא מזמן כל הזמן נתקע באמצע משחקים.. ולא מספיק זה, היום כשיחקתי פתאום נתקע באמצע המשחק גם העכבר וגם המקלדת..כלומר המשחק המשיך לרוץ רק שאת העכבר לא היה אפשר להזיז והנורות של המקלדת כבו ולא היה אפשר להדליק ולא היה אפשר להשתמש במקלדת כאילו שהוציאו אותו מהחשמל אבל היא היתה בחשמל. ובקשר לעכבר איך אפשר לנקות עכבר אופטי אם בכלל? ואם כבר פתחתי אשכול אז: קניתי מחשב לפני כמה שבועות, מחשב מצוין עכשיו כל המשחקים פועלים עליו חלק הנה המפרט amd 2200 radeon9600pro saphire 512 ddr זה מה שחשוב במחשב ושיש שם 2 מאווררים עכשיו אני צריך לסגור את המחשב איזה 3 פעמים ביום כי אחרי משהו כמו 2-3 שעות ,משחקים מתחילים טיפטיפה לצלוע למישהו יש מושג?? אשמח עם תענו …
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי מחשב שלא דלק במשך כחודשיים, לאחר החודשיים הדלקתי אותו והוא עלה בא-י-ט-י-ו-ת, ואני בכוונה מדגיש כי לקח לווינדוס משהו כמו 30 דקות לעלות וגם אחרי זה כל פעולה נמשכה נצח... למחרת אחרי שלא הצלחתי לזהות את מקור הבעיה (ניסיתי להוציא סטיקים של RAM ולבדוק תקינות חיבורים), השארתי אותו דולק במשך הלילה וכשקמתי הכל חזר לקדמותו ונראה שהוא חזר לחיים מתוך סקרנות אבל הנושא מאוד מטריד אותי, מה יכולה להיות הבעיה? בעבר התעסקתי בתחום החומרה ומעולם לא נתקלתי בתקלה כזו... מפרט המחשב: Intel Core 2 Quad Q9450 GIGABYTE EP45-DS3 8GB RAM MEDION Radeon HD 4850 Samsung SSD 840 EVO 250GB SAMSUNG HD753LJ 750GB
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
היי, לאחרונה המחשב שלי מתכבה בפתאומיות ובצורה לא ברורה כיצד. לפי הרגשתי חשדתי שזה קורה עקב ספק כוח חדש, אך כנראה שזה לא כך. המפרט שלי בגדול זה: Q8200 HD 4650 3GB RAM EZCOOL 300W ^המחשב התכבה ביחד עם המערכת הזו, אבל החלפתי את הכרטיס ל- 9300GS שצורך לפי דעתי 50W פחות או יותר. למרות שהחלפתי את הכרטיס ל- 9300GS, המחשב עדיין מתכבה. ועזבו את זה שאני כמעט ולא משחק עם המחשב, הוא מאוד קריר. אני כבר משהו כמו כמעט חצי עם ה- HD 4650 ועד היום לא נתקלתי בבעיה כזאת. אני מאוד מקווה שתעזרו לי בבעיה, תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי לכולם. היה לי מעבר AMD 3500+ במחשב ועכשיו קניתי מעבר 5200+ Dual Core. הלוח אם שלי הוא C51PV-M2 DFI עם תושבת AM2. משום מה אחרי שחיברתי את המעבר החדש המחשב לא רוצה לעלות. אפילו אין מסך ואין אפילו את הביפ המפורסם כשהוא נדלק. עקב כך אני לא יכול אפילו להיכנס לBIOS ולראות מה קורה. ניסיתי לאפס את הלוח אם ע"י משחק עם הCMOS אבל זה גם לא עזר. כשאני מדליק את המחשב ישנה נורה ירוקה שמהבהבת ללא הפסקה. כשאני מחבר את המעבד הישן הנורה הזו דולקת בצורה קבועה ולאחר מכן המחשב עולה. כרגע אני מאוד נואש ואני מפחד שהלוח אם לא תומך במעבד. מקווה שתעזרו לי, ארז
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-