עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם, מקווה שזה (לא) שייך לפורום הזה. קניתי מחשב חדש (<-- מפרט). עכשיו אני מדליק אותו ומדי פעם הוא פשוט נדלק (האורות והמאווררים) אך לא יותר מזה. יש אולי פעילות של 2 3 שניות של הארד דיסק וזהו. אין צליל של הדלקה כמו שיש בדר"כ. המחשב נדלק אך וינדוס לא עולה. לא משנה כמה זמן אני מחכה. כך צריך לנסות לכבות/להדליק אותו 3 פעמים עד שהוינדוס עולה. יש לציין שאין הודעת שגיאה או משהו (לא בעבר ולא בהווה), פשוט המסך כותב אין אות מהמחשב ולא עולה שום דבר (גם לא הביוס) לאחרונה שמתי לב לדבר מעניין: אם אני מוציא את הכבל של המודם (terayon tj715x) אז המחשב נדלק ללא בעיה מהפעם הראשונה. מכיוון שזה מטרד כל הדלקת מחשב להוציא כבל של המודם ואז להכניס אני רוצה לדעת מה הבעיה. כיצד ניתן לתקן או…

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  2. המחשב שלי הוא P4 לוח האם VIA SOCKET 478 V845SX WINDOWS XP HOME הבעיה שלי היא שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס קול {שמובנה על הלוח אם }והמחשב מראה שהדרייבר טוב אבל אני לא שומע כלום החלפתי כמה רמקולים ועדיין לא שומעים כלום {כשאני מפעיל שיר אז הנגן מראה שהוא מנגן אותו אבל לא שומעים כלום} הדרייבר של הכרטיס קול שהתקנתי הוא Realtek AC'97 AUDIO FOR VIA AUDIO CONTROLLER וכשהתקנתי את הדריבר המחשב כתב שמנהל ההתקן אינו חתום דיגיטלית אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי ויברר לי אם הדרייבר מתאים לי {לפי השם של הלוח אם כי הכרטיס מובנה עליו} ומה זה אומר אינו חתום דיגיטלית? ואיך אני מסדר את הבעיה הזאת?? תודה מראש איציק

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  3. Started by lir@n,

שלום כולם ! יש לי מסך LG75FT ולאחרונה קורה דבר מוזר כל מידי פעם הוא פשוט 'ממצמץ' הוא כיאלו מסגר לחלקיק שניה והתמונה חוזרת, זה מעולם לא קרה לי לפני זה, האם זה מעיד על גסיסות המסך? המסך אגב מחובר לראדון 9700, אם תזדקקו לעוד מידע אל תתביישו לשאול. בתודה מראש, לירן

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  4. על מנת מנת להקליט שירים וכדומה מאתרים אני משתמש בתוכנת Audacity. במחשב הזה יש כרטיס קול מובנה ואין אפשרות להגדיר "עירבול סטריאו" ולכן ההקלטה פועלת דרך המיקרופון. האם יש פתרון א תוכנה לבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  5. המחשב מצפצף לי צפצופים מהירים בקצב אחיד איזה חלק עושה את הבעיה?

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  6. שלום לכולם. פירקתי לאחרונה את המחשב שלי כדי להרכיב קירור אך כשחיברתי אותו המחשב נדלק אך המסך לא נדלק וכל 4 שניות המחשב מכבה את עצמו ומדליק את עצמו מחדש. ניקיתי מגעים, בדקתי מגעים שהם מחוזקים. הכל מחובר הכל מחוזק.ניסיתי להרכיב את הקירור 4 פעמים לא עזר.אפילו הרכבתי אחר כמו שצריך גם לא עזר. ניקיתי מגעים של המעבד עם אלכוהול נקי גם. עשיתי איפוס ביוס לא עזר. ממה יכולה לנבוע הבעיה? בבקשה עזרה כל המומחים

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  7. Started by ZoBy,

יש לי צורב חיצוני של סמסונג שקניתי לפני כשנתיים, עבד לי ללא בעיות במהלך הזמן (במעט הפעמים שהשתמשתי בו) אבל פתאום המחשב מסרב לקלוט אותו, אפילו במנהל ההתקנים הוא לא מופיע ופשוט אין לי מושג מה לעשות... אין לי מחשב נוסף בשביל לבדוק אם הוא קולט אותו לצערי. יש למישהו פיתרון?

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  8. שלום, יש לי בעיה שברגע שנגיד שאני לוחץ ימני בעכבר אז נפתח ההתקנה של norton anti virus ואין לי מושג למה זה קורה גם שמקישים ctrl+c וctrl+V איך לעזעאל אני מבטל את זה? יש צורך להביא תמונה? תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  9. יש לי מחשב שנקנה פחות מחודש, המאורר פועל הרבה לאחרונה, הורדתי תוכנה SPEEDFAN אני מצרף צילום מסך בנתונים של התוכנה שהורדתי כתוב TEMP1 60 TEMP2 30 לגבי ה GPU וכן לגבי המעבדים החום הממוצע הוא 57 מה זה אומר? מה אני צריך לעשות?

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  10. אצלי הבעיה בכך שהמסך מתכבה, ואני רוצה לבחון אותו עם תוכנה כלשהי שמסוגלת לאבחן האם הוא דפוק או לא. לרוב אני משתמש בתוכנות בדיקה לזכרון, דיסקים קשיחים ובודק את הטמפ' של המעבד, מה לגבי הכרטיס מסך ? ישנן תוכנות יעודיות שניתן לאבחן בעיות בעזרתן ?

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  11. Started by jeyjey,

דבר ראשון - אם זה לא שייך לפה תעבירו. עכשיו הבעיה, זה התחיל בקטן כשבכל ניסיון צריבה המחשב נתקע והראה לי מסך כחול שאני לא כ"כ זוכר מה כתוב שם, אני חושב משהו על פיזיקל ממורי. אחרי פירמוט הבעיה החמירה - המחשב לא מצליח להפעיל דיסקים אחרי ניסיון בשני הכוננים שבמחשב, הוא קורא אותם אבל לא מצליח להפעיל אותם. האנטיוירוס (קספרסקי) מתכבה לבד, והמסך הכחול חוזר אחרי שימוש ממושך במחשב. ניסיתי לפרמט גם עם ווינדוס אחר וזה לא עזר. אני ממש נואש אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה, תעזרו בבקשה.

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  12. Started by Anberlin0192,

קודם כל מפרטי הנ"ל: GIGABYTE Z77X-D3H sapphire hd 7950 x2 cfx i5 2500k seaconic 750w gold NZXT LEXA 4GB of ram אוקי, הבעיה.. לפני כחודשיים קניתי את המחשב ומאז תחילת השימוש בו חוויתי רק אכזבות. יש לי נפילות fps ובגלל השימוש בvsync המשחק הופך להיות בלתי שחיק בעליל. חשוב לציין שאני מקבל 40 fps. אני משחק באטלפילד 3 הכל על אולטרה וזה ברור שעל מחשב כזה אין בכלל אתגר להריץ על מעל ל60 fps .. אני משתגע חצי שנה שאני אוסף כל גרוש בשביל לקנות את המחשב הזה... תודה רבה לעוזרים הסקייפ שלי: Mika01922 חשוב לציין ששתי הכרטיסים נבדקו והם תקינים לחלוטין...

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  13. Started by vitali02,

יש לי את הבעיה של הCRUSH והמסך הכחול בדקתי בעזרת תוכנה ולפי הMINIDUMP כתוב שהבעיה היא nv4_disp.dll הבנתי שזה בעיה בדריירים של NVIDIA אבל ניסיתי כבר את כל הפתרונות של הסרת הדרייברים במצב בטוח ואז להתקין את זה ניסיתי כבר כמה פעמים וזה לא עוזר.. ועכשיו זה כבר כל יופ יש 2 קריסות ומופיע המסך הכחול.. מה לעשות?? תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  14. יש סכנה כלשהיא, או שזה ממש שקול למצב בו המחשב כבוי? העובדה שבמצב hibernate המחשב עולה חזרה אפילו מלחיצת כפתור בעכבר (בדומה לsleep), גורמת לי להניח שהמערכת לא באמת לגמרי כבויה- ולכן עדיין נשקפת סכנה. אבל אשמח לדעה קצת יותר מקצועית

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  15. Started by ARIK1984,

שלום יש לי מחשב די חדש הבעיה כשאני עובד באקסל או באופיס אחרי כמה זמן הוא כאילו מזהה CTRL לחוץ ואז הוא פותח חלונות או סוגר ומתחיל להישתולל המחשב עד שאני עושה ריסט החלפטי מקלדת התקנתי ווינדוס חדש אופיס חדש עדיין הבעיה לא נפתרה מי יכול לעזור לי תודה

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  16. Started by shay_1,

שלום, יש לי צורב DVD דגם NEC DVD _RW ND- 3500AG הבעיה היא שהוא לא מזהה דיסקים של DVD,אני מכניס לו דיסק קופץ לי החלון של ההפעלה האוטמטית אבל בתכלס הוא לא מראה מה שיש בדיסק,כשאני מכניס דיסק אחר (רגיל) הוא כן מזהה. יש למישהו פתרון? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  17. שלום, לאחרונה יש לי תקלה מוזרה, המחשב קופא מידי פעם- אני יכול להזיז את העכבר ולעבור בין תוכנות אך התוכנות עצמן תקועות. בזמן שזה קורה נורת הדיסק קשיח דלוקה קבוע. לאחר שנורת הדיסק קשיח ניכבת אפשר לעבוד כרגיל. מדובר בwindows 7 32bit המותקן על דיסק קשיח 320G מסוג SATA. התקנתי מחדש את ה windows7 והבעיה עדיין קיימת. התקנתי מחדש על דיסק קשיח אחר מסוג SATA והבעיה עדיין קיימת. התקנתי מחדש על דיסק קשיח ישן מסוג IDE ושם אני לא נתקל בבעיה. לוח אם כבר לא באחריות (מעל 4 שנים), מה עושים? אם אני אקנה כרטיס PCI SATA זה יפתור לי את הבעיה? תודה לכל העוזרים. ירון.

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  18. Started by Proww,

אהלן. הוצאתי את הפלופי מהמחשב (הוא לא רצוי). כאשר אני פותח את המחשב, עולה לי בהתחלה ככה: איך אני מבטל את זה?

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  19. Started by pelo911,

אני מפעיל את המחשב הכול טוב יפה, ואז אחרי 10 דקות,לפעמיים שעה,שתי דקות.. פתאום נתקע לי ה-USB ואני חייב לעשות ריסטרט בשביל שיפעל שוב... המקלדת שלי מחוברת לUSB האוזניות והמדפסת.. מישהו יודע מה לעשות.. תודה

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  20. שלום בזמן האחרון יש לי בעיה די מוזרה במחשב. היא מופיע אך ורק במקרה שמכבים את המחשב לכמה דקות ויותר. מה שקורה הוא בהדלקה המחשב מתחיל לעלות ומרסט את עצמו לפני שהוא מגיע בכלל לPOST ולפני שהמסך מגיב בכלל ככה שמבחינת תצוגה אין כל אינדיקציה. הבעיה מופיע כמו שאמרתי אך ורק בהדלקה אחרי כיבוי, במקרה ועושים למחשב ריסט, הוא עולה תקין. ניסיתי להוציא את הסטיקים של הזכרונות-אין שינוי כרטיס מסך-אין שינוי הארד דיסק-אין שינוי איפוס CMOS-כרגע חזר לעבוד, אבל עדיין ביצעתי את זה לפני כן, הוא חזר לעבוד אבל אחרי הכיבוי השני או השלישי הבעיה חזרה האם נראה לכם שהבעיה בלוח? מחשב: Intel I-5 3450 3.2GHZ GIGABYTE H-77 D3H rev1.1 G-Skill ares 4X4GB 1600MHZ ddr3 GIGABYTE GTX650 2GB OC SEAGATE 1TB sata3 …

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  21. Started by Eitan M,

מעוניין להוריד שומר מסך למחשב שרץ על כל המחשב בצבעים מגניבים. תודה למי שיכול לעזור

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  22. מפרט: P4 2.4B ASUS P4S8X 768MB 333MHZ DDR MSI RADEON 9800 PRO HEC 300W ART WIN XP SP2 עכשיו ככה לפעמים שאני משחק במחשב, לאחר זמן די ארוך של משחק (שונה ממשחק למשחק, אחד נתקע אחרי 20 דקות אחד אחרי 10 ( הוא פשוט נתקע ומפסיק להגיב, זה קורה לעיתים רחוקות אבל אני לא מבין למה בידיוק תמיד שהוא נתקע אני עושה RESET...

• 10 תגובות
    • 897 צפיות
  23. Started by hakimon1,

יש לי מחשב נייד של אייסר פחות משנה אני מדליק אותו והוא ממש ממש מתחמם רותח ותוך כמה דקות הוא מתחמם ונסגר לבד משהו יכול להגיד מה הבעיה ואיך אני מטפל בה תודה רבה וסופ"ש נעים

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  24. Started by silky,

היי המחשב היחסית ישן שלי עבר איתי דירה. סוף סוף חיברתי אותו ואת כל הציוד אבל משום מה הוא לא רוצה לפעול. מה קורה: אני שומע צפצוף של שניה כל 5 שניות(כל 5 שניות הוא מתרסט וחוזר חלילה). בדקתי חיבורים והכל נראה בסדר. המעבד יושב טוב, הכרטיס מסך מחובר כמו שצריך. לא מבין מאיפה זה נחת עליי. אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  25. יש לי מחשב שלא דלק במשך כחודשיים, לאחר החודשיים הדלקתי אותו והוא עלה בא-י-ט-י-ו-ת, ואני בכוונה מדגיש כי לקח לווינדוס משהו כמו 30 דקות לעלות וגם אחרי זה כל פעולה נמשכה נצח... למחרת אחרי שלא הצלחתי לזהות את מקור הבעיה (ניסיתי להוציא סטיקים של RAM ולבדוק תקינות חיבורים), השארתי אותו דולק במשך הלילה וכשקמתי הכל חזר לקדמותו ונראה שהוא חזר לחיים מתוך סקרנות אבל הנושא מאוד מטריד אותי, מה יכולה להיות הבעיה? בעבר התעסקתי בתחום החומרה ומעולם לא נתקלתי בתקלה כזו... מפרט המחשב: Intel Core 2 Quad Q9450 GIGABYTE EP45-DS3 8GB RAM MEDION Radeon HD 4850 Samsung SSD 840 EVO 250GB SAMSUNG HD753LJ 750GB

• 1 תגובה
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים