תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב לפני שבוע זה המפרט i5 750 זכרון 8GB KINGSTONE 2X4 KVR1333D3N9/2G לוח P55A-UD3 GIGABYTE כ.מסך GTX460 GIGABYTE ספק MODU82+ 525W ENMARX טמפרטורות טובות גם מעבד גם כ.מסך ווינדוס 7 64 ביט במשך כל השבוע המחשב עבד כרגיל יפה וטוב ומהיר התקנתי משחק בשם PROTOTYPE בזמן המשחק המחשב קפא ללא אפשרות לעשות כלום חוץ מריסט לאחר מכן כל פעם שמנסים לעלות את הווינדוס הוא קופא כל פעם בשלב אחר של הטעינה התקנתי ווינדוס מחדש ועדין אותו הדבר ניסתי לעשות בדיקה לזכרון ב MEMTEST ולפני בכלל שהוא מנסה לעלות הוא קופא ניסתי לבדוק רק עם כרטיס זכרון אחד זה מצליח לבדוק ולפעמים גם קופא יש למישהו רעיונות מה יכול לפתור את התקלה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב esprimo mobile דגם v5355. הגיע עם ויסטה. לאחר התקפת וירוס עליו התקנתי עליו XP. ניסיתי להתקין את כרטיס הקול מהאתר של fujitsu (http://support.ts.fujitsu.com/com/support/linkapplication.html?LNG=EN&ID=25510) אך עדיין אני לא מצליח להתקין משהו שיעזור לי. מה עוד ניתן לעשות? אם צריך עוד פרטים אני אתן. תודה ויום טוב, אמסטי
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
הבעיה והשלב שהגעתי אליו מתוארים בלינק ביוטיוב .. צרבתי ביוס אתמול. שיחקתי .. הכל היה בסדר. אחה"צ החלפתי מעבד בלי צורך לשנות דבר בביוס. עבד בסדר כמה שעות, שיחקתי, מתחים מצוינים. ואז היה פריז בזמן גלישה. והבוט נכנס ללופ תוך השניה הראשונה - נשמע כמו סירנה. לפני הביוס. הוצאתי את הכל , וגם שמתי את המעבד הישן . הבעיה נשארה. איפסתי ביוס כשעה : ג'מפר , בטריה , וספק מנותק מהקיר. ה"סירנה" נעלמה , יש בוט כנראה !. הרכבתי חזרה יש בוט של כמה שניות ! כבר יותר טוב ( אין לי רמקול בלוח), אין מסך . ואז ריסט ושוב בוט ... ואחרי כמה פעמים חוזרת ה"סירנה" . ניסיתי ללחוץ על INSERT בזמן הלחיצה על הpower ... לא עושה כלום . לא נראה לי שהסוקט התלכלך בפנים.. ממה ? אוף ממש לא בא לי לפרק …
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך עזרה דחופה בעדכון ביוס או יותר נכון החזרה לביוס ישן יותר ממה שקיים אצלי כרגע... יש לי לוח של ASUS עם צ'יפסט של SIS 648 והוא עושה לי בעיות עם הכרטיס מסך רדיאון 9500 פרו לכן כחלק מהניסיונות שלי לפתור את הבעיות ( בעיות של גלים בתמונה ) חשבתי שעדכון ביוס אולי יפתור ת'בעיה אבל ההפך קרה , עכשיו יש לי את הביוס האחרון שהוא בעצם גירסת בטא והבעיות החמירו בהרבה ... במשחקים יש לי מריחה של התמונה לגמרי עד שהוא ניתקע , לפעמים אחרי אתחול או כשאני פותח ת'מחשב הוא לא מדליק לי בכלל את המסך... יש לי הבהובים שחורים כאלה כל פעם שחלונות עולה.. בקיצור בלאגן שלם ואני כבר דיי מיואש כי בתוכנה של ASUS LIVE UPDATE הוא לא מסכים לעדכן לי ביוס לאחד ישן יותר ממה שקיים אצלי כרגע…
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מה החלקים המינימליים הדרושים למחשב בכדי שהוא יעלה..?? ??? "יעלה" אני מתכוון בלי תצוגה רק יעלה ולא יעשה כל מיני צפצופים או דברים מוזרים אחרים..... בבקשה רק מי שיודע שיענה...אל תנסו לשער עכשיו מהם החלקים האלו.... עריכה: והאם זה אותו דבר במחשבים החדשים וגם בישנים? יענו האם החלקים המנמליים להפעלה במחשב ישן הם אותם החלקים הדרושים במחשב חדש (ולהפך..)? 10X
-
- 9 תגובות
- 859 צפיות
-
-
המחשב שלי איטי ואני לא יודע למה ?הוא בן שנה intel pentium 4 2.8C ghz לוח אם -ASUS P4P800 שני זיכרונות 256 שעובדים בדואל צ'נל כרטיס מסך FX5200 עבר פירמוט ועדיין איטי ... אין שום תוכנת ריגול !!!! או וירוס ... הוא עולה מאוד לאט ,שנה עד שעולה וינדוס ... כל התקנה של משהו לוקחת הרבה יותר זמן ... :s05: :jump1:
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
כל פעם שאני שומע מוסיקה יש מדי כמה זמן קולות פאקים כאלה וזה קורה בכל שיר מדי 20 שניות בממוצע. כל עזרה תתקבל בברכה! תודה מראש ;D
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד וכונן קשיח חדש 60 ג'יגה, בצעתי fdisk והכל הלך חלק, יצרתי מחיצה וגם "הפעלתי" אותה בסוף הוא מבקש ללחוץ esc ושאני לוחץ אני מקבל את ההודעה הבאה: write protect error writing fixed disk ניסיתי כמה פעמים אך ללא הצלחה. תודה מראש,
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
i went to the shower and when i came back the keyboard didn't work. it'a a microsoft wireless multimedia keyboard. i've tryed to replace the batteries and reconnect it with the button o the base no luck :'( help me! i have no alternative keyboad, only this virtual one
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 64 3000+ עם לוח אם ABIT KV8 מאתמול בערך הלוח אם מפעיל את ה"אזעקה" שלו ואומר שהטמפרטורה של המעבד מעל 80 מעלות (בסביבות ה85) פתחתי את המחשב וזה בכלל לא היה חם... ליתר ביטחון כיביתי את המחשב לכמה שעות טובות... שהדלקתי אותו הטמפרטורה הייתה אותו הדבר בדקתי את הטמפרטורה בכל מיני תוכנות ובתפריט הפעלה של הלוח אם... הרצתי בדיקת ווירוסים עם נורטון אני ווירוס ובדקתי ספייואר עם אד אוור. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 859 צפיות
-
-
לאחרונה כל פעם שאני פותח סרט במחשב רואים הכל בצבע אפור מוזר כזה אין לי מושג אם זה בעיה בכרטיס מסך ועלי להחליף אותו או שניתן לסדר את זה עם הגדרות יש לי כרטיס מסך די ישן geforce 4 440mx. תודה מראש דור
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
-
הוספתי למחשב 256/266 עוד זיכרון 256/400 ועוד עכבר. הכל עובד תקין אבל פעם ביום לא בשעה קבועה הוא כבה פתאום! כבר פירסמתי הודעה והציעו לי להחליף את המקום של הזיכרון אבל זה לא עבד. הוא גם לא נכבה בזמן קבוע (פעם באמצע סרט פעם בגלישה באינטרנט) אם למישהו יש רעיון אז בבקשה!
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום למומחים, קניתי מחשב חדש, שכולל :לוח אם של ABIT NF7 עם מעבד SEMPRON 2600 עם זיכרונות של ADATA 512, עכשיו,התקנתי מ"ע הפעלה XP PRP SP1 ,זה בערך העיקר ,עכשיו מתחילה הבעיה,בדקתי והסתבר לי שאחרי שאני מתקין את הדריב של לוח האם שקיבלתי עם הלוח,לאחר שהמחשב עולה,הוא נתקע ,כלומר לוקח לו כ-2 דקות עד שניתן להפעיך אותו דרך לחצן התחל,גם כאשר העכבר נמצא על שורת המשימות, רואים את העכבר שהוא תקוע, אנה מכם ,אם אפשר להבחן עבורי את מקור התקלה , ? בכבוד רב
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום יש לי את המשחק הזה אך הוא עובד לי באיטיות בטעינה וגם במשחק עצמו יש לי דיליי יש לי amd 1.5xp וכרטיס מסך גיפורס 64 עשיתי את העדכון החדש לכרטיס מסך מישהו יודע מה צריך לעשות או אולי הכרטיס חלש מידי למשחק? יש לציין שהורדתי למינימום גרפיקה של המחשחק ולמינימום אפקטים וכו... וזה השפיע במעט
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
יש לי PIII 800MHZ, WINDOWS XP, וכרטיס רשת ETHERNET 100MBPS. XP מזהה מצוין את הכרטיס ואני חולק קבצים עם הכרטיס, מדפסת ומה שאני רוצה. הבעיה היא שהכרטיס לא נקלט במשחקים. המשחקים שניסיתם הם RED ALERT 2 ו-COUNTER STRIKE. עזרו לי!
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
כל פעם שאני מעלה את המחשב הוא נותן לי הודעת ארור, גיליתי שהבעיה טמונה שהמתח של ה 3,3 volt יורד כל פעם, זה בעיה בספק?
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל סרט קליפ סרטון באינטרנט המחשב פשוט נתקע ממש והאפשרות היחידה היא לעשות רסטרט אם הכפתור שעל המארז, התקנתי תדריברים הכי חדשים של נוידיה ודרך אגב יש לי כרטיס מסך Geforce 6600 series . אני מתקין את המקודדים הכי חדשים ועדיין נתקע, ומה שמוזר זה שאם אני מוריד את הדריברים של נוידיה זה עובד אני יכול לראות סרטים אז ניסיתי להתקין דריברים ישנים וזה גם עדיין אותה בעיה ואפילו פירמטתי מחדש ועדיין לא יכול לראות אני כבר מתחרפן מזה בבקשה שמישהו יעזור לי..תודה מראש בבקשה עזרו לי !!!! תודה...........
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלוםםםםםםםםםםם הבעיה היא ככה: אני לא: יכול לפתוח כל קובץ שהוא תמונה מכל סיומת שיש (GIP.JPEG.MWF וכו...) אני כן: אני כן רואה תמונות מתוך הרשת... עכשיו ניראה לי אני יודע מה הבעיה... שמעתי על פירצת אבטחה(כרגיל) במיקרוסופת דרך קובץ התמונ שיוצר הפרייהנד MWF משהו כזה :-\ אז מישהו מהפורום הביא לינק אם פיתרון זמני לבלום את הפריצה.. הינהההה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=159522.0 מה שרשום זה כך: הכותב: Kobayashi התגלה חור אבטחה בווינדוס בטיפול בקבצי WMF , כל מערכות win xp\2000\2003\ME כרגע חשופות לאיום, עוד לא יצא פאטצ' ממיקרוסופט אמור לצאת אחד בכל רגע בעיקר חשופים לסכנה משתמשי IE בביקור באתרים שמפעילים קבצים כאלו באופן אוטומטי, וגורמים למ…
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי בעיות כשאשר אני משחק במשחקים במחשב.. תקיעות באמצע המשחק ניסיתי לעשות הכל לפרמט להתקין מחדש תמשחק לעדכן דרייברים אך כלום לא עזר אני מקבל באמצע המשחק הודעה כזו. אני לא יודע אם זה קשור לבעיה אבל זה ממש מעצבן כל פעם נתקע לי משחק וממשיך זה מאוד מעצבן מישו יכול לעזור לי??
-
- 13 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום. הכרטיס רשת האונבורד שלי מסרב לחדש את הכתובת איי פי. וינדוס מזהה אותו כמותקן אבל מדווחת על אי קשר. בדקתי את החיבורים, החלפתי כבל רשת, ועדיין אותה בעייה.. למישהו יש רעיון ? הלוח שלי זה ABIT AV8. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הדיסק הקשיח שלי התחיל לעשות בעיות אז פתחתי את המחשב בעודו מכובה ומנותק והוצאתי את הדיסק הקשיח מהמחשב בדקתי את הכבלים והדלקתי את המחשב כאשר הכל מחובר אבל עכשיו אמנם הוא לא עושה רעשים אבל המסך לא נדלק לי ובדקתי את הכרטיס מסך והמסך עצמו ושניהם מתפקדים פיקס! מה יכולה להיות הבעי?? יכול להיות שצריך לעשות משהו שמחזירים את הכונן הקשיח למחשב? כי המסך פשוט לא נדלק לי! בעיות הכוונה רק לרעשים וכן..חיברתי אותו נכון למחשב...
-
- 10 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום. אני סיימתי הסמכות MCSE ואני צריך עזרה ושיעורים פרטיים . למי שמעונין נא ליצור קשר במייל ofer018@gmail.com. תודה.
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי WIN 10 ' , silverlight מותקן משתמש עם IE לוחץ על - RUN FREE VERSION ומקבל את הדף המצ"ב. האם מישהו יכול לעזור
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אהלן יש דרישה לשלוח ל x אנשים שאלון בעברית בלבד, הכולל בתוכו שאלות והרבה מלל, וטבלאות למילוי. לאחר מכן, יש צורך לנתח את הטבלאות האלו (עדיף באקסל או איזשהו מעבד טבלאות), ולייצר התנייות, לדוגמא - אם בטבלה כלשהי דווח על עמודה מעל Y, אז שייעדכן אותי בהתראה או משהו כזה. לא מצאתי שירות או משהו כזה ברשת. הדבר היחיד שמצאתי שקרוב לזה,זה: ONLINE FORM BUILDER, אחרי שעברתי על כל מה שמציע חיפוש בגוגל (כולל גוגל פורמס שאינו רלוונטי כי לא מציג טבלאות) - הגעתי לאתר בשם JOTFORM (בחינם עד 5 טפסים, וכרגע אני צריך יותר ולא יודע אם לשלם להם כי זה לא זה) שנותן אפשרות להכין את הכל בצורה נחמדה, אבל הפלטפורמה הזו לא מיועדת לשימוש לטווח רחוק, וגם לא מותאמת לעברית באופן מלא. בעזרת האתר ה…
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-