תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
גלשתי עם כרום במשך הרבה שנים פתאום אני לוחץ על האייקון של כרום ושום עמוד לא נפתח. עשיתי ריסטרט למחשב כמה פעמים ואותו דבר שום עמוד לא נפתח מה זה יכול ליהיות ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. היום קיבלתי מחשב חדש והכל עובד חלק חוץ מבעיה אחת מוזרה. כל פעם שאני מנסה לפתוח לינק בין אם מסקייפ או מתוכנות אחרות לוקח לזה בין חצי דקה לשתי דקות להיפתח. הבעיה קורת גם בכרום וגם באדג.... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך חדש למחשב הנייד שלי. האם הסרטון כאן ממחיש ב100 אחוז את תהליך השימוש בכרטיס מסך חיצוני? אתם מכירים מעבדה שמתמחה בנושא הזה בארץ?
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי מחשב בן שנה וקצת מסדרת Dell vostro 5000 8 גיגה זכרון 256 SSD ומעבד i7 בזמן האחרון אני שם לב שהוא ממש מתאמץ, המאוורר פועל ממש בלי הפסקה, בלי שאני עושה משהו מיוחד כשאני נכנס למנהל המשימות לראות מה הולך שם ניצול המעבד עומד על 35-50% ברגיל והדיסק לרוב גם בניצול של 80% ומעלה, בתמונות אתם יכולים לראות את הצרכניים העיקריים של הדיסק ושל המעבד, זה נראה לי ממש מוזר, האם מישהו נתקל בתופעה ויש לו פתרון? (בתמונה פתוחים במחשב שני קבצי PDF קובץ WORD וכרום עם 4 טאבים) תודה מראש לכל העוזרים:)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
חברים בעיה . אני מתחבר לדומיין של החברה שלנו כתובות איי פי ו די אן אס תקינים הכל כמובן משרת dhcp יש חיבור לדומיין אבל אין גלישה התקלה היא no internet access למישהו יש פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן . אז ככה יש לי כמה שאלות כלליות על השימוש במחשב נייד , המחשב יהיה אצלי (עוד לא קיבלתי אותו) כמו מחשב נייח רוב העבודה עליו תיהיה מהבית השימוש העיקרי זה אינטרנט ויוטיוב (סרטים ומשחקים קלים מידי פעם ) . איך להשתמש בו הכי נכון ? הרבה אמרו לי שבשימוש בבית עדיף להוציא את הסוללה ולעבוד איתו שהוא מחובר לחשמל , הבעיה היא שהסוללה בלפטופ לא נשלפת (רק לפרק אותו ולהוציא אותה ) מכל מיני מקומות באינטרנט רשמו שזה שטויות ואפשר להתשמש בו רגיל עם הסוללה מחוברת והמחשב מחובר לחשמל אפשר להתשתמש בו בזמן טעינה ? ועוד דבר אחרי סיום העבודה עם המחשב מה עדיף לכבות אותו ? להשאיר אותו דולק או על מצב שינה ? לסגור את המסך? להוציא מהחשמל או להשאיר אותו ? …
-
- 3 תגובות
- 4k צפיות
-
-
ערב טוב, קיבלתי מחבר מעבד I7 4790K משומש.. מפרט המחשב שלי לוח GIGABYTE H87-HD3 I5 4670 קירור למעבד H60 CORASIR זכרון 8 GB DDR3 כ.מסך-1060 6GB EXTREME ספק כח 520 SEASONIC לאחר שהרכתי את המעבד החדש המחשב נדלק, ומתכבה חשמלית. אני לא מצליח להגיע לביוס או לוינדוס.. לפעמים בניסיון ה4 או ה5 המחשב מצליח לעבוד ולהיכנס לביוס או לוינדוס בדקתי טמפ' תקין 35-68 מנוחה מאמץ ביוס מעודכן לגירסה האחרונה. אין פינים עקומים בלוח ניקיתי את הלוח מאבק ועם ספריי מגעים. איפסתי את הביוס על ידי הסוללה. הוצאתי את כל הכבלים שמחוברים ללוח והחזרתי בחזרה. ועדיין המחשב נדלק ונכבה . התי…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניינת לחבר את המחשב נייד שההתקלקל לו המסך, אבל המערכת הפעלה ווידוס 7 החומרה והתוכנה עובדים, למחשב הנייח הביתי, ואז לפתוח אותו ולתת בתוכו פקודה של מסך כפול, על מנת שאוכל לחבר לו אח"כ מסך חלופי. האם זה ניתן?
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
לראשונה פה עם שאלה לתותחים הכבדים: קניתי מחשב נייח HP מטורף יד שנייה מחברה והם שכחו לפרמט את המחשב. אין לי סיסמה למחשב ובטח יש תוכנה שיודעת לעשות זאת. שימו לב במחשב יש win pro 10 Enterprise שזה עולם אחר. הייתי נעזר בטכנאי אצלנו אבל הוא עסוק מאד. אשמח לעזרה, תודה, אמיר
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים, יש לי בעיה מוזרה במחשב נייד Lenovo Y520 (דגם 80WK00B7IV) עם עכבר MiMouse של Xiaomi כאשר אני מחובר על מצב BT כאשר המטען מחובר למחשב העכבר מפסיק לעיתים לעבוד, או לקרטע במקרה הטוב... אך כאשר אני מנתק את המטען העכבר חוזר לפעולה והחיבור מתחדש במהרה. לא הצלחתי למצוא שום איזכור לכך בגוגל, אשמח אם מישהו ידע איך לטפל בבעיה כזו, או שאצטרך לבלוע רוק ולהמשיך איתו כך? תודה לעוזרי
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני לא מבין גדול בחומרת מחשבים אני צלם והתקינו לי את הכרטיס מסך +GeForce 9800 GTX אגב אני אשמח לדעת אם הכרטיס הזה נחשב לכרטיס טוב עבור עריכת וידאו ועיבוד תמונות בלייטרום בבקשה בכל מקרה אני עובד עם תוכנת עריכה בשם davinci resolve ומאז שהתקינו לי את הכרטיס מסך החדש אני מקבל הודעה שאין לי את ה CUDA ניסתי להתקין את ה CUDA ואני לא מצליח בכל מקרה לא מצליח לפתוח את התוכנה אם מישהו יכול לעזור לי אני ממש אשמח תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לפעמים כשאני נכנס בלפטופ לפייסבוק, אחרי דקה - שתיים הwifi מפסיק לעבוד טוב ואני צריך לעשות ריסטרט ללפטופ. אני לא יודע אם זה באמת ככה, או שזה משהו אחר או שזה בכלל לא קשור וזה סתם נראה לי. האם יש כזה דבר?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בלפטופ החדש שלי (lenovo ideapad 720) יש כרטיס מסך של amd כשניסיתי לשחק במשחקים המחשב התחמם מהר מאוד אפילו שעל הנייר הוא אמור להחזיק את המשחקים (warframe, maplestory אם רלוונטי) אז בדקתי ומסתבר שבמקום להפעיל את הכרטיס מסך הנורמלי הוא מפעיל את הכרטיס שמשולב במעבד על 100% כשאני פותח את המשחקים. ניסיתי לסדר את הבעיה הזאת אבל לא הצלחתי... באותו מחשב (בלי קשר) יש איזה malware שגם האנטי וירוס של וינדוס וגם malwarebytes לא הצליחו לאתר (בדקתי בsafe mod) ואני לא מצליח להסיר אותו בגדול זה פשוט מצמיד לי איזה 4 אתרים שבחיים לא נכנסתי אליהם להיסטוריה בלי אופציה למחוק. כדאי להגיד - הווירוס הזה גם בפלאפון שזה פשוט מוזר בכל מקרה אני אודה לעזרה ואני חדש כאן א…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב בן 3 חודשים, המפרט שלו מצורף בתמונות, לאחר 20-25 דקות משחק בפיפא 18 על הגדרות מדיום (אם זה משנה - בעזרת 2 שלטים של סוני שמחוברים בבלוטות', כן כן הלכו לי הלימודים), מרגיש לי שהמחשב קצת מתחמם מדי, מצורף תמונה שמפרטת את הטמפרטורות (לא כל כך הבנתי איזה טמפרטורה שייכת לרכיב מסוים). האם זה תקין?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם לוח אם ומעבדה ישנים (2010) כרטיס מסך חדש יחסית (gtx970) ספק שהקנה עם הכרטיס מסך וכרטיס רשת של 1gb חדש מאוד (כמה חודשים). תחילה הייתי בטוח שההתקנה של הכרטיס רשת הייתה בעייתית כי הבעיות צצו איתו אבל עכשיו המחשב עבד זמן מה ולא היו בעיות כלל חשוב הבעיה חזרה. זה מתחיל בכמה פעמים שהמחשב ממש איטי ואז פתאום הוא לא עולה. ואז הוא מנסה להריץ תיקון אוטומטי ונכשל. לבסוף אני צריך לשים דיסק התקנה חדש של וינדוס והכל עובד אחרי איזה תיקון או שתיים של ההתקנה. כרגע המחשב חזר לחיים שוב אחרי אירוע כזה. יש לי כונן קשיח ssd בן 3 850evo 250gb. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים. יש לי אפשרות לרכוש שידרוג לווינדוס 10 כחלק מהמבצע של משרד החינוך. השאלה שלי, האם השידרוג הוא גם הוינדוס עצמו או רק השידרוג כי הוא מגיע כדיסק. שמעתי מכמה אנשים שצריך להתיקן פעם ראשונה שזה בעצם מתקין לי את הוינדוס ולאחר מכן יש צורך להתקין שוב פעם שזה בעצם השדרוג. לא מצאתי הרבה מידע על זה לכן טיפה מבולבל. סליחה אם יצאתי בור עם השאלה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב שלי קרס ומאז אני מנסה להדליק אותו כשאני מדליק המאווררים מתחילים לעבוד ואחרי 2 או 3 שניות הוא נכבה מה יכולה להיות הבעיה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי בעיה כפי שציינתי בכותרת. קורה לי גם ב- SSD של המערכת (סמסונג EVO 850) וגם בכונן איחסון (WD 2 TB). לחיצה של קליק ימני על כל קובץ גורם לסמן העכבר להפוך מיידית לעיגול חושב ואז רשום בתיקייה "לא מגיב". לחיצת קליק ימני שלא על קובץ (לדוגמא סתם בשולחן העבודה או על סל המיחזור) לא גורמת לתקיעה. חשוב לציין שהכוננים שניהם עם מספיק שטח אחסון חופשי ואין תכניות שפועלות ברקע. ניקיתי את המחשב אבל עדיין לא עוזר מה צריך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, משהו גורם למחשב להיות תקוע בשלב שבו מערכת ההפעלה נטענת (העיגול הכחול הזה שיש בחלונות 10) זה קורה לאחר "כיבוי והפעלה מחדש" זה תקוע כך איזה 5 דקות שבהם אין כל סימן לפעולה כלשהיא בדיסק. רק העיגול במסך העליה של windows לא מפסיק להסתובב. לאחר מספר דקות, פתאום הלד של הדיסק הקשיח מתחיל להבהב ותוך 5 שניות המערכת עולה והכל עובד מצויין, עד הריסטארט הבא... החומרה שלי מופיע למטה בחתימה, בבקשה אם למישהו יש רעיון כי לא ממש בא לי להתקין מערכת מחדש.
-
- 3 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
איך אני גורם לפדפן כרום לרענן את עצמו כל רגע בלי התערבות שלי תודה לעוזרים נועם
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
כשכבר יש לי בעיות חומרתיות זה חייב להיות הזוי... אז ככה- בשבוע+ האחרון המחשב שלי יכול להדלק כרגיל (ואז יש צפצוף אחד), אבל שרירותית יכול גם לא לעשות פוסט - הוא ידלק, הלדים וכל המאווררים במחשב עצמו פועלים אבל המסך מתנהג כאילו לא מחובר לכלום (אין צפצופים), ולפעמים אין לדים בעכבר ובמקלדת. מה שניסיתי לעשות - כרטיס מסך - לנתק את הכרטיס מסך - המחשב עבד, אז הנחתי שזה הכרטיס מסך. חברתי את הכרטיס במחשב אחר, והוא עבד שם באופן קבוע (שלושה כיבויים והדלקות), משמע זה לא הכרטיס. לקחתי כרטיס מסך שצורך יותר חשמל ממחשב אחר, חברתי במחשב אצלי, הדלקה ראשונה עבד, הדלקה שניה לא עבד, הדלקה שלישית עבד. לא ברור לי אם זה הספק כוח עד כה. דיסק…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ על תוכנה שעשויה לשפר ביצועי המחשב. כשאני מפעיל את AVAST הוא מראה לי שיש הרבה דברים לא תקינים.למשל: פריטי רישום שבורים, תוכניות שמאיטות את המחשב ועוד. אין לי בעיה לשלם על תוכנה אבל אני לא רוצה לעשות חשבון חודשי אלא לשלם פעם אחת וזהו. (ב AVAST אתה משלם כל חודש לעד...). אם יש תוכנה טובה חינמית, או בתשלום אשמח לשמוע. דרך אגב יש לי את CCLEANER ועדיין היא לא פתרה לי את מה ש AVAST הראה שעדיין יש לתקן במחשב תודה
-
- 3 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
כרטיס מסך נראה חדש אך לא מראה כלום על המסך. האם יש אפשרות לתקנו כי הוא מאוד יקר(כ1300 ש"ח)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מקבל מחשב חדש עם לוח אם של GIGABYTE, SSD של CRUCIAL RAM של HEYPER X. סה"כ מחשב פשוט לא מתכנן OC או שום דבר כזהץ מתכוון להתקין וונידוס 10. יש דרייברים מיוחד שכדאי לי להתקין או שלהשאר עם מה שהווינדוס יתקין? מעניין אותי הלוח אם. אשמח אם משהו שמבין יכול להסתכל כאן תחת קטגוריית Chipset ולאמר מה כדאי לי להתקין. https://www.gigabyte.com/Motherboard/Z370M-D3H-rev-10#support-dl תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-