עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום , רכשתי לוח מסוג asus h81m-c ואני מעוניין לשדך לו את המעבד G3258 אבל לצערי נתקלתי בבעייה שאיני יכול לפתור בעצמי: כדי להפעיל את המעבד בלוח יש לעדכן את הביוס אבל כדי לעדכן את הביוס יש להתקין קודם מעבד מדור קודם - וכזה אין לי. האם מישהו מאזור המרכז יכול לעזור? אולי למישהו יש מעבד פנוי של אינטל שמתאים לתושבת 1150 ויסכים שאשתמש בו רק לעדכון? לדעתי כל התהליך לא יארך יותר ממספר דקות... תודה , עמית.

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  2. Started by shai11,

שבוע טוב לכולם ברשותי מחשב ישן פנטיום 3 MHZ450 256 RAM g-f 4 הבעייה התחילה לא מזמן כל כמה דקות אחרי שה WINDOWS עולה אחרי כמה דקות עבודה הוא נתקע והמסך מתכבה אבק וטמפ' במצב תקין איפסתי ביוס הזיכרון נבדק במחשב אחר בבקשה תעזרו לי אני צריך תמחשב להיוםם!

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  3. Started by lion03,

העתקתי את הקבצים לwin/system למרות שקודם הם לא היו קיימים מדיסק אבל זה עדיין לא עובד

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  4. Started by ronshafran,

אהלן, בעקבות פריצה לביתי, נגנב לי ההארד דיסק (פרקו את המחשב וגנבו את ההארד דיסק). שאלתי היא כזאת: לווינדוס שלי היה סיסמא - האם יכול להיות מצב שבו הגנבים יצפו בחומר הקיים בהארד דיסק? לפי מיטב הבנתי - לא ניתן לצפות כי הרי מערכת ההפעלה מותקנת על ההארד דיסק, לעומת זאת, אם הגנב יחבר אותו כSLAVE במחשב אחר, אני כמעט בטוח שיוכל לצפות.. תודה מראש לעונים, שבוע טוב. רון

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  5. שלום רב: בעת בדיקת הרמקולים (T-008 GPT, תצורת 2.1, מיועדים להגדרה כסטריאו) דרך הדרייבר של כרטיס הקול המובנה בלוח האם של המחשב של אמי, נוכחתי לשים לכך, שהרמקול הימני וכן הסאב וופר לא עובדים, ורק הרמקול השמאלי עובד. מה הסיבה לבעייה? האם יש צורך להחליף רמקולים?

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  6. Started by shmulik509,

אני מנסה להתקין דיסק של סמסונג HD103UJ במחשב עם לוח אם gigabye ga-p35-ds4. כאשר אני מסתכל בbios על נתוני הדיסק הוא מראה גודל של 33 מגה בלבד. באתר של gigabyte יש גירסא של bios שלכאורה מתקנת בעיה דומה אך גם אחרי התקנת הגירסא עדיין נתוני הדיסק שגויים. האם הבעיה פתירה או עלי להחליף לדיסק אחר (נפח יותר קטן/יצרן שונה)?

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  7. Started by nahum8,

חבר'ה, מבקש את עזרתכם להגדרת הפקס למחשב. המדפסת (משולבת) HP OFFIECJET J4580, ניסיתי להגדיר את הפקס לפי חוברת היצרן, פשוט לא מצליח. אבקש עזרה מפורטת אם זה אפשרי. תודה רבה! ושבת שלום!

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  8. Started by Yotam.B,

היי, אני משתמש במחשב די ישן Dell D630 עם 4 ג'יגה זיכרון שהוספתי לו והארדיסק 1 טרה הבית. כבר מעל שנה שהמחשב במפרט הנ"ל עובד מצויין ! אך בשבוע האחרון משהו נדפק בו בלי שום סיבה מיוחדת.. הוא פשוט עובד בצורה איטית להחריד - אני אסביר: לחיצה על "התחל" לוקחת כ10 דקות עד שהתפריט עולה. אם חלון בסייר הקבצים עולה אחרי רבע שעה זה מזל ! הפעלתי את המחשב במצב בטוח וביצעתי סריקה ב2 תוכנות אנטי וירוס - אחת מהם היא NOD32 ולא מצאתי שום דבר. כמו כן, ביצעתי ניקוי תוכנתי למחשב ועדיין ללא הועיל. פתחתי את המחשב פיזית וניקתי אותו בלחץ אוויר על מנת לנקות ממנו את האבק. הרכבתי ועדיין המצב אותו מצב. חשבתי אולי בעיה בוינדוס. ניסיתי לבצע שחזור לנקודת שיחזור לפני שבוע והוינדוס נותן שגיאה שלא ניתן…

• 10 תגובות
    • 900 צפיות
  9. זה לא יכול להיות בגלל המשחק כי ניסיתי כבר שתי גרסאות

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  10. Started by OrGAzmUs,

היי, אני חווה בעיות עם תקשורת בין העכבר שלי לתחנת הקליטה שלי. יש לי Wireless intellimouse explorer שמתקשר אל המחשב באמצעות תחנת בסיס המתחברת דרך פורט ה-USB במחשבי. בדקתי את הפורט עם עכבר אחר ולא הייתה עמו בעייה. כמו כן, החלפתי את הסוללות בעכבר בסוללות חדשות והבעייה נותרה בעיינה. בדקתי את המצאות הקבצים hidusb.sys hidclass.sys hidparse.sys בתיקייה Windows\System32\Drivers, כמצויין במאמר Q315973 http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;315973, והלכתי לפי כל שלבי ה-troubleshooting ועדיין הבעייה קיימת. כאשר אני לוחץ על הכפתור בתחנת הבסיס, נפתח לי חלון דיאלוג שמורה לי ללחוץ על הכפתור הקטן Connect channel בתחתית העכבר שלי. אפילו בודדתי את העכבר ותחנת הבסיס מכ…

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  11. Started by יוספי,

את אותה התוכנה בידיוק התקנתי במחשב אחר והוא עולה חלק למה הווינדוס עולה לי כ"כ לאט במחשב שלי? תודה רבה

12. Started by xtract1,

יש לי AMD 3800DC s939.. לפני שעה שעתיים שמתי לב שהוא פתאום עובד לי על חמישים אחוז כל הזמן כשאני בעצם לא עושה כלום...רק מסנג'ר... כשתמיד הוא עובד לי על 0-1 אחוזים כשאני במסנג'ר ולא עושה שום דבר מיוחד. הינה המפת תהליכים תראו מה תופש לי ואני אשמח אם תגידו לי מזה בדיוק... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  13. Started by CyberBot,

יש לי RPI שעליו מותקן RASBMC הכל יציב ויפה עד שאני מפעיל סרט מהמחשב אחרי בערך 15 דק' הוא נתקע ואני צריך לעצור את הסרט ואז להפעיל מחדש מהנקודת צפייה אחרונה ושאני עושה סטרימינג נגיד יוטיב/IPTV הכל פועל ללא בעיות גם משך זמן ארוך 90 דק'

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  14. הורדתי את הגירסא של הווינדוס.. Microsoft.Windows.XP.Professional.Corporate.SP2.Integrated.July.2006.MULTI.IMAGE-ETH0 ויש ברשותי HD SATA 80GB WD עם לוח NF7-SL והכונן דיסקטים שלי נדפק... ככה שאני לא יכול להתקין ווינדוס על הSATA אני חייב גם IDE מחובר ועליו הווינדוס אז השאלה שלי היא האם אתם חושבים שאם אני יעתיק את הקבצים של SATA מהדיסק של ABIT לדיסק של הווינדוס זה יעזור? או שאולי אני לא צריך את הדיסקט והווינדוס בגלל שהוא חדש יותר יש בו כבר תדרייברים???

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  15. Started by Aviv C,

לפני שבוע פירמטתי את כל הכוננים שלי. לאחרונה, המחשב שלי נתקע הרבה מאוד פעמים (פעם אחת הגיע ל- 4 פעמים ב- 10 דקות). שמתי לב שזה קורה בדרך כלל כשאחי או אחותי משחקים MapleStory אבל זה המשחק היחיד שמותקן על המחשב כרגע אז לא בטוח אם הבעיה היא בו. יש לציין שלא מופיעים לי שום מסכים כחולים, אלא המחשב פשוט נתקע ואז אני חייב לעשות ריסט. בנוסף לזה, לפעמים כשאני עושה log in ה- Windows אומר לי ש "המערכת שוחזרה לאחר בעיה חמורה" (בדרך כלל אחרי הריסטים). אני ממש נואש ואין מושג מה לעשות. זה ממש מעצבן את האחים שלי וממש מתסכל אותי. יש למישהו פיתרון לבעיה?

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  16. אורח
    Started by אורח,

יש לי E8400 GIGABUTE p43-ds3l ווינדוס 7. והיום כבר פעם שנייה שאני מקבל מסך כחול ואחריו המחשב קורס, הנה פירוט השגיאה בוינדוס: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 116 BCP1: FFFFFA8003C1A160 BCP2: FFFFF880048EF220 BCP3: 0000000000000000 BCP4: 0000000000000002 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\110809-20638-01.dmp C:\Users\Timor\AppData\Local\Temp\WER-45084-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409 If the o…

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  17. שלום רב, קניתי מחשב חדש וניסיתי להתקין עליו WIN7 מדיסק און קי. השתמשתי בתוכנה של מיקרוסופט והעברתי את ההתקנה לדיסק און קי. כשאני מפעיל את המחשב , לאחר ששיניתי את הסדר בביוס, אני מקבל את השגיאה: a disk read error occurred press ctrl+alt+del to restart. במחשב הישן ישנה אותה הבעיה (pentium 4). לעומת זאת בנטבוק שיש לי ההתקנה עולה כשורה. המחשב samsung f3 500gb, core i3 2100, gigabyte h61m d2 . המחשב הגיע ללא מערכת הפעלה. הדיסק און קי הוא של transcend 8GB . אשמח לכל עזרה, ארז

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  18. תקשיבו אני שעות על גבי שעות פשוט נשבר לי מנסה למצוא את האופציה בBIOS לקנפג את המצב HDMI /DVI ואני פשוט לא מוצא אין אצלי בBIOS אפשרות כזאת זה הגיוני??? לכל BIOS אמור להיות אפשרות לבחור לכבות מצב DVI ולהפעיל HDMI או להפך ... לבחור עדיפות לחיבור חיצוני..ץ. חרשתי את כל האינטרט את כל גוגל חרשתי ולא מוצא פיתרון בשום פורום שום מקור שום מקום!!! ניסיתי אפילו לחרוש על מקורות של מידע על הלוח אם ואין בMANUAL שום מידע בBIOS על זה חוץ ממידע על הגדרות בסיסיות... מקווה שאתה המומחים תושיעו אותי... ד"א הדגם של הלוח אם :msi g41tm-E43 לא שזה אמור לשנות משהו הדגם כי כמעט בכל BIOS אמורה להופיע האפשרויות האלו...

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  19. שלום. מידי פעם מופיעה לי הודעה על המסך שנפתחת הרבה מאוד פעמיים, ז"א נפתחים המון חלונות עם אותה הודעה שצריך לאשר את כולם. בהודעה רשום שכרטיס המסך לא מקבל מספיק חשמל ולכן הוא הוריד את הביצועים שלו על מנת למנוע תקלות. זה קורה מידי פעם ב-battlefield2 ולפעמיים סתם כשהמחשב דלוק הרבה זמן ואני לא נוגע בו . יש לי geforce 6800gs שעבר @ וספק 400W שאני אקנה ספק חזק יותר? יש דרך להעביר עוד מתח לכרטיס מסך? משהו אחר? תודה

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  20. Started by kobt,

פירמטתי לא מזמן והיה לי יורוס ימיים אחי ומחקתי אותו יש לי עכשיו AVG ו SPYWARE DOCTOR כימעט כל יומיים יש לי קוקיז של וירוסים ואני לא נכנס לאתרים שיכולים להכניס לי וירוסים ולפעמים הSPYWAR DOCTOR שואל אותי אם לעשות בלוק לאיזה אתר שמנסה להכנס ואני תמיד עושה לא... וגם שאני נכנס לIMAGE SHACK זה עושה לי את זה ויש לי תמיד קוקיז ואני לא קולט מאיפה!!! אני צריך למחוק את המקור שעושה את זה אבל שני התוכנות לא מוצאים אותו.. ותמיד יהיה מצב שוירוס יצליח להכנס אם התוכנה שלי נגיד לא קלטה אותו וזה... זה מסוכן , צריך למחוק את הגורם של הוירוסים נפני שיהיה מאוחר מידי

• 11 תגובות
    • 899 צפיות
  21. Started by alexrta,

האם אפשר להחליף את ה-PCI ב-AGP בלי להחליף את לוח האם?

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  22. שלום לכולם אני בעל מעבד AMD 2600+ ויש לי 512DDR , בזמן האחרון כל תוכנה שאני פותח הCPU שלי עולה בהדרגה והמחשב נתקע ז"א הוא לא קופא אבל הכל איטי ואי אפשר לעבוד איתו. ממה לדעכם זה נובע? המחשב שלי עבר פרמוט כבר תודה לכולם ולילה טוב.

• 13 תגובות
    • 899 צפיות
  23. שלום לכולם, ברשותי מחשב גיימינג בן חצי שנה פלוס מינוס המפרט של המחשב: Intel(R) Core(TM) i7-6700 CPU @ 3.40GH asus z170a nVidia GeForce GTX 960 16 ram קירור מים למעבד של cooler master seidon 120v plus מארז antec 1900 win 10 pro עכשיו בזמן סריקת ווירוסים מלאה ב windows defender המעבד מגיע לכמעט 80 מעלות בבדיקה בתוכנה speedfan . מצורפת תמונה. במצב של סריקה מהירה המחשב לא עובר את ה 60 מעלות. בזמן משחקים המעלות והכל בסדר ובכללי אני תמיד בודק ובמאמץ של משחק הכרטיס מגיע ל 51 - 60 מעלות והמעבד 32 מעלות ככה. רק בזמן סריקת ווירוסים הוא מגיע למעלות האלה שזה קצת מוזר לי.. הגיוני או שיש פה …

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  24. Started by ofir123,

המערכת עושה שבא לה ריסטרט עם XP PRO והוא מודיע לי שהמערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה ובדו"ח שגיאות אלה הקבצים שהוא מראה D:\WINDOWS\Minidump\Mini100402-02.dmp D:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WER9.tmp.dir00\sysdata.xml מה הם עושים? איך אני מתקן?

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  25. היי לכולם. היה לי מעבר AMD 3500+ במחשב ועכשיו קניתי מעבר 5200+ Dual Core. הלוח אם שלי הוא C51PV-M2 DFI עם תושבת AM2. משום מה אחרי שחיברתי את המעבר החדש המחשב לא רוצה לעלות. אפילו אין מסך ואין אפילו את הביפ המפורסם כשהוא נדלק. עקב כך אני לא יכול אפילו להיכנס לBIOS ולראות מה קורה. ניסיתי לאפס את הלוח אם ע"י משחק עם הCMOS אבל זה גם לא עזר. כשאני מדליק את המחשב ישנה נורה ירוקה שמהבהבת ללא הפסקה. כשאני מחבר את המעבד הישן הנורה הזו דולקת בצורה קבועה ולאחר מכן המחשב עולה. כרגע אני מאוד נואש ואני מפחד שהלוח אם לא תומך במעבד. מקווה שתעזרו לי, ארז

• 3 תגובות
    • 899 צפיות

דיונים חדשים בפורומים