עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by refael11,

כל פעם שאני מכבה את המחשב ומדליק אותו בחזרה הוא מועלה בפרופיל שונה זאת אומרת שהרקע עובר לברירת מחדל הכול נמחק ומה שנשאר זה המחשב שלי וסל המיחזור השאלה מה עושים כי תוכנות אי אפשר לשים כי הם מבקשים ריסט למחשב ואז כשוא מתכבה הכול נמחק מישהו יודע מה הבעייה וכיצד ניתן לטפל בה?.

• 10 תגובות
    • 892 צפיות
  2. Started by zoman,

יש לי בעיה קצת מוזרה - יש לי מחשב P-4 2.4 ,זיכרון 768 מגה... ,מסך סמסונג 753DF ,נוצרה מין בעיה מוזרה שאני מדליק את המחשב מתחילה לעלות מערכת ההפעלה (WIN XP ) ופתאום ניכבה המסך ,המחשב ממשיך לעבוד ,האם מישהו ידוע מה יכולה להיות הבעיה?? ,וזאת לפני שאני מפרק אותו ומתחיל לבדוק מאורר וכדו.. :s05:

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  3. Started by oh,

שלום לאחר שהחולף לי לוח אם וגם הארד-דיסק, כבר כמעט והתייאשתי מכיוון שהמחשב לא מפסיק לעשות לי "צרות". הבעיה כרגע היא באתחול המחשב , בשלב ההתחלתי בו רואים את ציור הBIOS, ישנם מספר צפצופים. עשינו (גם המעבדה וגם אני אישית) בדיקות חומרה להכל! - זכרונות, הארד-דיסקים, לוח אם, כרטיס מסך וכו'. כביכול הכל תקין. גיליתי משהו "מעניין" שברגע שלמחשב מחוברים רק כבל המסך, כבל החשמל, העכבר והמקלדת - יש צפצוף אחד בלבד (תקין). ברגע שאני מתחיל לחבר חיבורי USB שונים, הצפצופים מתחילים (רק באתחול כמובן). לדוגמה- מצלמת רשת, כבל לאל-פסק, כרטיס רשת אלחוטי (TP-LINK), מחבר BLUETOOTH - כאשר הם מחוברים - ישנם צפצופי אזהרה ! ממה זה נובע? מה הבעיה כאן????? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  4. Started by MASTER HACKER,

שלום לכולם, יש לי מחשב של חבר שהמחשב לא עולה בכלל. שהוא מנסה לעלות הוא מנסה לטעון את האר דיסק אבל הוא בכלל לא מוצא אותו. חשבתי לעצמי אולי זה בעיה באר דיסק וצדקתי..החלפתי אר דיסק והמחשב עלה מצויין. הבעיה היתה ונשארה שהיה גם ציפצוף כזה. חשבתי אולי זה הזכרון RAM בדרך למות..החלפתי לזכרון אחר וגם הוא לא עזר והציפצופים עדיין קיימים... כרגע המחשב עולה כמו גדול, השאלה מה זה הציפצופים האלה?? צירפתי קישור ליוטיוב שלשם העלתי את הצליל של הציפצוף אורך של 3 שנים בערך.. חשוב להדגיש הלוח אם של MSI. יש למישהו רעיון מה זה הציפצוף הזה? תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  5. Started by xtract1,

יש לי AMD 3800DC s939.. לפני שעה שעתיים שמתי לב שהוא פתאום עובד לי על חמישים אחוז כל הזמן כשאני בעצם לא עושה כלום...רק מסנג'ר... כשתמיד הוא עובד לי על 0-1 אחוזים כשאני במסנג'ר ולא עושה שום דבר מיוחד. הינה המפת תהליכים תראו מה תופש לי ואני אשמח אם תגידו לי מזה בדיוק... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  6. Started by Proww,

אהלן. הוצאתי את הפלופי מהמחשב (הוא לא רצוי). כאשר אני פותח את המחשב, עולה לי בהתחלה ככה: איך אני מבטל את זה?

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  7. Started by Aviv C,

לפני שבוע פירמטתי את כל הכוננים שלי. לאחרונה, המחשב שלי נתקע הרבה מאוד פעמים (פעם אחת הגיע ל- 4 פעמים ב- 10 דקות). שמתי לב שזה קורה בדרך כלל כשאחי או אחותי משחקים MapleStory אבל זה המשחק היחיד שמותקן על המחשב כרגע אז לא בטוח אם הבעיה היא בו. יש לציין שלא מופיעים לי שום מסכים כחולים, אלא המחשב פשוט נתקע ואז אני חייב לעשות ריסט. בנוסף לזה, לפעמים כשאני עושה log in ה- Windows אומר לי ש "המערכת שוחזרה לאחר בעיה חמורה" (בדרך כלל אחרי הריסטים). אני ממש נואש ואין מושג מה לעשות. זה ממש מעצבן את האחים שלי וממש מתסכל אותי. יש למישהו פיתרון לבעיה?

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  8. Started by blackwolf,

שלום במחשב שלי נשרף הספק כנראה בגלל שהמאורר של הספק נתקע. אני צריך המלצה לספק כוח מה שהיה לי במחשב היה 300W ג'נרי המפרט שלי : P4 2.4GHZ 512 DDR RADEON 9250 את כל השאר אני לא זוכר מה אתם אומרים על הספק הזה: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2839 יתאים?? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 892 צפיות
  9. Started by Elad Ben Itach,

שלום לכולם. אני מלמעלה מחודשיים מנסה להכנס לחשבון שלי בORIGIN וזה אחרי שינוי סיסמאות וכו , וזה עדין מראה לי את ההודעה הזאת " "We're sorry, but we're having some technical difficulties. Please try again later." אשמח לעזרה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  10. שלום רב, קניתי מחשב חדש וניסיתי להתקין עליו WIN7 מדיסק און קי. השתמשתי בתוכנה של מיקרוסופט והעברתי את ההתקנה לדיסק און קי. כשאני מפעיל את המחשב , לאחר ששיניתי את הסדר בביוס, אני מקבל את השגיאה: a disk read error occurred press ctrl+alt+del to restart. במחשב הישן ישנה אותה הבעיה (pentium 4). לעומת זאת בנטבוק שיש לי ההתקנה עולה כשורה. המחשב samsung f3 500gb, core i3 2100, gigabyte h61m d2 . המחשב הגיע ללא מערכת הפעלה. הדיסק און קי הוא של transcend 8GB . אשמח לכל עזרה, ארז

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  11. Started by The-Fox,

הבעיה היא די מוזרה אני חייב לציין בכל חיי לא ראיתי כזאת. מה שקורה זה המחשב מתחיל לעבוד כרגיל ואז אחרי מספר דקות או מספר שניות הוא נתקע, בלי התראות ובלי כלום. בנוסף, לפעמים כשמאתחילם את המחשב אז הוא לא עולה בכלל והמסך אפילו לא נדלק, ובדרך כלל זה מלווה בזה שהמאורר לא מתחיל לעבוד (מוזר ביותר). הכל התחיל באיזה יום שישי כשחזרתי מהצבא, ראיתי שהמחשב אפילו לא עובד חיפשתי ומצאתי סימני שריפה על החיבור של ה ATX. חשבתי שאו הספק הלך או הלוח, ניסתי ספק אחר וגם לא עבד, וגם ניסתי את הספק שלי במחשב אחר וזה עבד מצוין. אני חושב שהבעיה בלוח, אבל שלחתי אותו לפנדה והם החזירו לי אותו אז כנראה שהלוח בסדר (אני עוד צריך לברר את זה). אז לסיכום הבעיה יכולה להיות או במעבד, או בלוח - הזיכרון וה…

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  12. Started by hakimon1,

יש לי מחשב נייד של אייסר פחות משנה אני מדליק אותו והוא ממש ממש מתחמם רותח ותוך כמה דקות הוא מתחמם ונסגר לבד משהו יכול להגיד מה הבעיה ואיך אני מטפל בה תודה רבה וסופ"ש נעים

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  13. Started by עידו ארבל,

שלום משחק פורזה הוריזון 5 קורס לאחר שלוחץ START בתפריט המשחק והמחשב עושה ישר ריסט לא יודע מה לעשות מעבד i5 8600 לוח אם b365DH3 גיגה בייט זיכרנות ראם 2400 hyperx kingstone16GB 8X2 500 גיגה SSD TOSHIBA XPG m.2 512 GB כרטיס מסך 1080TI EVGA FTW2 ספק כוח 850W ססוניק.

14. Started by Oprapc,

כל פעם שאני שומע מוסיקה יש מדי כמה זמן קולות פאקים כאלה וזה קורה בכל שיר מדי 20 שניות בממוצע. כל עזרה תתקבל בברכה! תודה מראש ;D

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  15. התקלה הזאת לרוב מתרחשת בזמן שאני משחק ב-World Of Warcraft. המשחק עצמו נתקע לכמה שניות, אחרכך מתקבלת תמונה של פסים צבעוניים/אפורים על המסך גם כן לכמה שניות בודדות, ואחריהן המסך פשוט נהיה שחור ומופיעה לי הודעה בצד שמתחלפת בין דיגיטאלי לאנאלוגי! התקלה מסתדרת אחרי שאני עושה ריסטרט למחשב. צירפתי כאן תצלום של טמפרטורות שונות בזמן שהמשחק פעיל, והן נראות לי תקינות. את המפרט אתם יכולים לראות בצד. מה יכול לגרום לבעיה הזאת? אני לא מאמין שזאת תקלה תוכנתית, כי הווינדאוס עבר פירמוט והתקלה המשיכה למרות זאת. http://img269.imageshack.us/my.php?image=17391044.jpg http://img269.imageshack.us/my.php?image=19841509.jpg

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  16. Started by ankond,

לפני שבועיים בערך התחילה להתעוות הגרפיקה במשחק מסויים אצלי , אחרי כמה זמן זה עבר למשחקים אחרים והעיוות רק התחזק ונהייה ממש חמור, יש צבעים משונים כל מיני הפרעות ואי אפשר כבר להבין כלום, התקנתי דרייורים חדשים וזה לא עזר, לקחתי מחבר שלי כרטיס מסך כמו שלי והחלפתי עם שלי וזה עדיין ממשיך, עשיתי פורמט וזה עדיין ממשיך. האם הבעייה היא בAGP שלי? או במהשהו אחר? בבקשה תעזרו לי אני כבר לא יודע מה לעשות ??? ויש לציין שזה קורה אצלי רק במשחקים תלת מימדיים

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  17. Started by QG001,

יש לי לוח amd f2a88x d3h של חברת gigabyte והירכבתי 8 דיסקים של 4 טרה מכוון שאני לא יודע אנגלית אם מישהו בבקשה היה יכול להסביר לי איך לעשות רייד5 פשוט בלוחות אינטל זה בקלות וכאן היסתבכתי תודה

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  18. Started by GWeizman,

טוב, החלטתי שהגיע הזמן לנקות את המחשב כמו שצריך, פתחתי, ניקיתי (הכל עם נייר, לא נגעתי בשום לוח),מאווררים, רצפה וכרטיס מסך (בלוח אם לא רציתי לגעת). סגרתי את הדלת, הפעלתי מחדש את המחשב, ומיד אחרי מסך טעינת ווינדוס - מסך כחול. אלה פרטי השגיאה: UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME Technical Information: *** STOp : 0x00000ED (0x89d5d900, 0xc0000006, 0x00000000, 0x00000000) בדקתי באתר של מיקרוסופט, כתוב שם שזה או משהו בכבלים (לא לגמרי הבנתי על מה הם מדברים) של 'התקן הזיכרון', או בעיה תוכנתית. אני בספק אם זה תוכנתי כי לא התקנתי שום דבר בזמן שהמחשב היה מכובה -.- אני מניח שנגעתי בטעות במשהו שלא הייתי אמור לגעת בו, אבל אין לי מושג במה ואיך לתקן את זה, ואני לא רוצה להתחיל לחפש בתוך המחשב מחשש …

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  19. Started by ron56,

ניסיתי לשלוח מייל כנראה כבד והוא לא נשלח, כל פעם כשאני רוצה לשלוח מייל או לקבל הוא מנסה שוב לשלוח את המייל הכבד ולא מצליח ומוציא לי הודעה שאי אפשר לשלוח את המייל. לכן אני מקבל הודעות אחרי הרבה זמן. איך אני יכול לבטל את המייל הזה ? הוא לא נמצא בהודעות שנישלחו .

20. ניתקתי את כל הכוננים, התקנתי WIN10 על כונן SSD חדש, לאחר סיום ההתקנה כיביתי את המחשב, חיברתי את הכוננים, ועכשיו המחשב לא מזהה אותם (הוא זיהה אותם כשנכנסתי להתקנה של ווינדוס בפעם הראשונה, שכחתי לנתק את הכוננים). המלצות?

21. Started by -LosNir-,

שלום, אפשר לראות את המפרט שלי בצד. כרגע מותקן Windows 7 64bit חדש, וכאשר אני נכנס ל Sleep אני יכול לצאת ממנו בלי בעיות. הבעיות מתחילות כאשר אני עושה Overclock. אני נכנס לביוס, מגדיר BUS 333Mhz 11.5x (יוצא 3.8Ghz) וכאשר אני נכנס ל Sleep, ואח"כ מנסה לצאת ממנו, המחשב מתחיל להדלק כרגיל, אבל לאחר 1-2 שניות הוא נכבה, ואז לאחר 1-2 שניות שוב נדלק, ואז לאחר 1-2 שניות שוב נכבה, עד אינסוף (יש לציין שבכל הזמן הזה המסך נשאר כבוי). מה אפשר לעשות? תודה!

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  22. המחשב מצפצף לי צפצופים מהירים בקצב אחיד איזה חלק עושה את הבעיה?

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  23. Started by shmulik509,

אני מנסה להתקין דיסק של סמסונג HD103UJ במחשב עם לוח אם gigabye ga-p35-ds4. כאשר אני מסתכל בbios על נתוני הדיסק הוא מראה גודל של 33 מגה בלבד. באתר של gigabyte יש גירסא של bios שלכאורה מתקנת בעיה דומה אך גם אחרי התקנת הגירסא עדיין נתוני הדיסק שגויים. האם הבעיה פתירה או עלי להחליף לדיסק אחר (נפח יותר קטן/יצרן שונה)?

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  24. Started by Gregorian,

היי... חיברתי דיסק דרך סקאזי...שעליו מותקן הווינדואוס... השאלה שלי...זה איך אני מוסיף לו דיסק דרך IDE...?? איך אמור להיות מחובר....?? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  25. היי, זהו בעצם לתקן לוח אם חדש שהפסיק לעבוד, ולפני שהולכים וקונים לוח אם חדש הייתי מעוניין להתייעץ. לוח האם הוא בסך הכל בן חצי שנה, והסיבה שאני לא מחליף אותו במסגרת האחראיות היא שהחנות שממנה קניתי אותו, הראתה לי שיש עליו "נזק פיזי" ועל כן הוא לא באחריות. מדובר בשני פינים עקומים בתושבת של המעבד שהתעקמו כנראה בעת פירוק המעבד לצורך מסירת לוח האם לבדיקה. אני טוען שהבעיה לא בפינים מאחר והמחשב עבד נהדר במשך חצי שנה עד להשבתתו הפתאומית. לפני מסירתו של לוח האם לבדיקה, המחשב עוד היה נדלק אבל לא מגיע לביוס. כרגע המצב הוא שהוא לא נדלק בכלל. יישרתי את הפינים, אבל זה לא סייע לכלום כצפוי. ניסיתי לדבר אל החנות שיחליפו לי בכל זאת, אבל הם מסרבים בכל תוקף. לפני שאני קונה לוח חדש, האם יש אפש…

• 6 תגובות
    • 891 צפיות

דיונים חדשים בפורומים