תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום אין לי מושג מה קרה למנהל התקנים שלי פתאום כמה דרייברים מראים סימן כזה והפסיקו לפעול.. http://up408.siz.co.il/img3/cmzdkz2o0znj.jpg' alt='cmzdkz2o0znj.jpg'> ניסתי לעדכן, להסיר,להשמיד,לרוצץ. את כל הדרייברים שלא פועלים אבל כלום עדיין לא מצליח.. מישהו יכול אולי להגיד מה אני צריך לעשות? תודה..
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש בכרטיס כתוספת זכרון לסמארטפון כאשר הכרטיס הזה עוד באחריות הסמארטפון שאני משתמש בו זה גלקסי 2. יום אחד אני מקבל הודעה שהכרטיס פגום איך אני יכול לבדוק שהכרטיס באמת לא תקין? וכך אנצל את האחריות
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי עותק חוקי של ווינדוס בגרסת 8.1. אני מעוניין להשתמש באפשרות "הסר הכל והתקן מחדש את windows" שמאפשר לי למחוק את כל הנתונים למעט מערכת ההפעלה. אך כשאני לוחץ על התחל עכשיו אני מקבל את ההודעה: "קבצים מסוימים חסרים. התקנת windows או מדיית השחזור שלך תספק קבצים אלו". מה עליי לעשות? נ.ב קניתי בזמנו ב-TMS את המחשב עם ווינדוס 7 ועדכנתי דרך האינטרנט לווינדוס 8, כלומר אין ברשותי דיסק. וגם במידה ואני מכניס את מפתח המוצר האם זה "מבזבז" לי הכנסה של הקוד או משהו כזה? עריכה: אם לא הובן מה אני רוצה לבצע http://windows.microsoft.com/he-il/windows-8/restore-refresh-reset-pc "הסרה של הכל והתקנה מחדש של Windows". נראה לי שהבנתי מה הבעיה, כשאני רוצה ליוצר כונן גיבוי, החלק של להעתיק את המ…
-
- 3 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
לפעמים קורה שאני לוחץ על תא בגליון ופתאום מודגש מספר תאים יחד - וזה לא מתאפס על עצמו רק שאני זז עם החץ במקלדת למישהו קרה כזה דבר ? תנקס'
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי יש לי מסך סמסונג 913b כרטיס מסך gforce 8400 gs לפעמים עובד, אבל אחרי שהמסך נכבה (לאחר הכמה דק שאני לא במחשב) ואז אני חוזר אז הוא נשאר שחור.. לפעמים מראה אתזה: [ATTACH=CONFIG]6275[/ATTACH] כשאני עושה ריסט, לפעמים מראה את התמונה הראשונה (של הלוח אם) ואז את הלוגו של הווינדוס כשהוא עולה, ואז המסך בד"כ כמה שניות שחור (לפני שהדסקטופ עולה) , ואז הוא נשאר שחור.. ולפעמים הוא מראה פשוט את מה שבתמונה. אגב, אני כבר ברזולוציה הזאת.. -ניסיתי עם מסך אחר, שעה גג אולי, והכל היה תקין. יש טעם לתקן את המסך או עדיף כבר לקנות חדש? (מקוה שאכן הבעיה במסך ולא בכרטיס אולי) יש עוד דרכים לבדוק שאדע בוודאות איפה הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כונן חיצוני של Seagte 3 גיגה שמחובר ליציאת USB3. לאחרונה כאשר אני מ]עיל את המחשב אני מקבל הודעה שהתקן זה מסוגל לביצועים טובים יותר... אני מנתק אותו ומחבר אותו ליציאת usb3 אחרת (למעשה ניסיתי בכול יציאות הUSB 3 שלי) ובכולם אני מקבל את ההודעה הזאת. גם במנהל ההתקנים הוא מזוהה כ usb mass sotrege devise, ניסיתי להסיר את ההתקן ושוב לחבר את ההארד דיסק וכלום... הוא תמיד מזוהה כUSB 2 . מה עוד ניתן לעשות?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולים במחשב שהם זוג, ואחד מהם התקלקל והשני עובד כרגיל וקניתי מחשב חדש ומותקן בו מערכת הפעלה של windows 7 והרמקולים לא עובדים משום מה (חיברתי לחיבור הירוק גם מאחורה וגם מקדימה)..... מה לעשות האם נראה לכם זה בעיה במחשב או לא כי חיברתי אחרי את הרמקולים למחשב אחר וזה עבד מה לעשות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי מבין טוב בהגדרות של אאוטלוק 2013? צריך עזרה 1. לוח השנה בעמודת המשימות לביצוע יתן לי את הפגישות הקרובות ולא רק של אותו היום. 2. האם אפשר לצמצם את העמודה שתהיה יותר צרה. 3. האם אפשר לשנות את צבע הרקע של הלוח? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי אתמול את האופיס החדש גרסה 2013 ופעם הייתי יכול ליצור אייקון של אאוטלוק על שולחן העבודה (לא קיצור דרך רגיל) שדרכו הייתי יכול להיכנס למאפיינים של האאוטלוק ולהגדיר הגדרות חשבון מייל ע"י הערך ברישום HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Desktop\NameSpace\{00020D75-0000-0000-C000-000000000046} אבל זה לא תופס בגרסה 2013, האם הערך השתנה? יש מיקום אחר ברישום של WINDOWS 7 ליצור את האייקון האמיתי ולא הקיצור דרך? תודה מראש לכל מי שיודע את התשובה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! היום פירמטתי מחשב של חבר בכדי להתקין 8.1. המחשב עלה, הכל טוב ויפה עד שלאחר מספר דקות של שימוש המסך משחיר (משמיע צליל ניתוק אך לא משמיע צליל חיבור מיד כמו שקןרה בד"כ) ומאז הוא נשאר מסך שחור. חשבתי אולי זה דרייברים אבל כשאני בא להתקין את הדרייבר מדיסק ההתקנה שבא עם הכרטיס אז זה פשוט תוקע את הווינדוס או לא יודע מה זה עושה ושוב משחיר את המסך אך כעת אני יכול לראות את מצביע העכבר אך שום דבר אחר. כשאני עושה ריסטרט למחשב זה מראה את הלוגו (ארבעה ריבועים) ולאחר מכן ישר משחיר ושוב רואים את המצביע של העכבר בלבד. **כשהמקרה הראשון קורה לי, אני מחבר את הכבל לכרטיס מסך המובנה ואז כמובן שהמסך עולה אך אני לא יכול לבצע כלום (פתיחת תיקיות, אינטרנט וכו').*** כרטיס מסך:gainward geforce 2…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צהריים טוביםאני מנסה להתקין וידוס 10משנה בבביוס שישאב מידע מהדיסקהמחשב מפעיל את עצמו מחדש בשביל להתחיל את ההתקנה ואז קורסומביא לי את השגיאה הנ"ל (מצורף צילום מסך)גם שלוחצת אנטר וגם F8 זה לא נתן לי פתרוןמה עושה? פליז http://www.siz.co.il/my.php?i=1z5tqtznnkko.jpg
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אשמח לעזרתכם לפני שאני מוציא כסף סתם יש לי מחשב בן 3.5 שנים בערך. מצורף המפרט לפני קרוב לחצי שנה קניתי כרטיס מסך חדש לאחר שהמחשב עשה ריסטרטים ללא הפסקה והמסקנה הייתה שמדובר בכרטיס מסך. לפני כחודשיים החלה בעייה חדשה שמתרחשת לפעמים בעיקר בזמן משחק. המחשב נתקע על מסך בצבע אחיד מסויים עם פסים. הסאונד ממשיך לכמה שניות ואז נתקע על ביט מסויים. לקחתי את הכרטיס מסך לבדיקה ב- KSP (באחריות) והם אמרו שהוא תקין. בשבוע הראשון אחרי שהכרטיס מסך חזר לא היה בעיות כלל. ואז הבעייה חזרה מידי פעם בזמן משחק הוא נתקע על מסך בצע אחיד רנדומלי (בלי פסים כבר) וביט סאנוד תקוע. האם התסמינים מתאימים לבעיה של ספק כוח (יש לי 450W והדרישה לכרטיס מסך היא 500W)? יש לכם ר…
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
כשאני מחבר את הפלאפון למחשב הוא רק נטען ואין אפשרות להעביר אליו דברים (הוא לא מופיע כתיקיה). כשאני מחבר אותו למחשב אחר הכל עובד סבבה.. קורה גם עם פלאפון אחר. מה עושים???
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הwifi של הבית תקין כי הוא מחובר לטלפון לשלי אך משום מה המחשב הנייד שלי הפסיק לקלוט wifi מהראוטר בבית יש סימן איקס על אפשרות חיבור לרשת בבקשה בברשה תעזרו לי.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני שנה מחשב חזק ושיחקתי בהרבה משחקים (על הגדרות גבוהות) במהלך השנה הזאת וכולם עבדו טוב, לפני שבוע התחילו לי תקיעות קלות במשחקים בזמן שה-FPS שלי יחסית גבוהה בין 50-80 תלוי במשחק. אחרי שחיפשתי באינטרנט הבנתי שיש לי מה שנקרא stuttering . הבעיה היא שלא ניתן לשחק באף אחד מהמשחקים בגלל התקיעות הקטנות האלה, המשחקים שאני משחק בהם כרגע הם: Witcher 3, Warhammer Total war, Elder of Scrolls Online. ניסיתי מספר דברים כדי לתקן את זה אבל אף אחד לא עזר: - להוריד הגדרות למינימום - איחוי דיסק - התקנה מחודשת של דרייברים לכרטיס מסך - הורדתי 3 תוכנות Anti Malware וסרקתי איתן את המחשב - ניקוי אבק בתוך המחשב - פירמוט של אחד מש…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, יש לי משהו מוזר בכרום אני מנסה לגלוש לאתרים וקופץ לי דף להתקנת תוספים עם דומיין הזה: "erutmfkijm.pw", כשמנסה לצאת מהדף זה נכנס למסך מלא ותוקע את הגלישה. צירפתי צלום של הדף שמופיע לי כשניסיתי להיכנס לספורט 5 לדוגמא. יש למישהו דרך לעזור? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי תקלה והמחשב לא עולה, עשיתי בדיקה ואלה התוצאות, מה זה אומר? מה אני צריכה לעשות? האם אפשר להציל את המחשב או לא?
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
הייתי שמח לעזרה בoverclocking ל-r9 295x2 של sapphire אני מצליח להגיע ל1085 core clock ו1350 mem clock האם אפשרי להגיע ליותר? אשמח להדרכה בנושא, אני די חדש בתחום.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי letitude e7270 ויש לו כונן ssd 256 gb רציתי לדעת אם אפשר להוסיף לו עוד ssd?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
גם ביוטיוב וגם במקומות אחרים הווידאו רץ עם תקיעה קטנה כל כמה שניות. אבל ללא הכבל הוא רץ מעולה. לפטופ דל XPS 15 חדש דרייבר של ניבידיה מעודכן. התקנתי את הדרייברים לבד אז אולי שכחתי משהו (אם כי לא מצאתי משהו כזה) כמו כן ניסיתי להריץ עם לפטופ דל ישן מאותו מקור ווידאו וכן עבד חלק דרך הכבל. רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, בעיה מוזרה וממש מעצבנת עם לפטופ של אסוס ווינדווס 10, כל פעם שאני פותח את המחשב אחרי כמה דקות קופצת לי הודעת שגיאה (המסך הכחול), המחשב נכבה, נדלק על הbios, אני עושה ריסטרט וזה מסתדר, התופעה הזאת קוראת פחות או יותר פעם אחת ביום שאני מכבה את המחשב, מישהו יכול לעזור, זה ממש מציק.
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שורת כותרת ומועדפים בכרום בגודל ענק מה עושים מצב תמונה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ביואסבי השמאלי קשה להוציא ולהכניס התקנים זה במיוחד נכון לדיסק און קי שיש לי של סאן דיסק צריך פשוט לממש את האחריות בקטע כמו זה או שיש איזה בדיקה נוספת לפני זה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז הלוח הוא: GA Z77 DS3H לא נכנס לביוס בכלל! המחשב נדלק ל 2-5 שניות ונכבה.... וחוזר חלילה. היה פתרון של לאפס ביוס ולשחק עם מתג ההפעלה..... כן זה בהחלט ידליק את המחשב ... אבל לאחר כמה זמן... שוב המחשב קופא -> ולא נותן לעשןת ריסטרט, ובהדלקה זה שוב BOOT-LOOP. אין בעיה בזכרונות ואין שום בעיה במעבד או בגוף קירור. גם אין בעיה בחשמל! לדעתי זה הביוס דפוק. אצלי זה בדרך כלל ... כשהמעבד עוצא ממאמץ.. הוא יוצא ושניות בודדות לאחר מיכן המחשב קופא ואז צריך לכבות ידני.. ומתחיל ה BOOT LOOP. זה קורה תמיד במשחקים (לאחר סיום השלב) .. ותמיד תמיד לאחר סיום של רינדור או סתם המרת קבצים מ MP4 ל MKV. המעבד הוא 3570K על לוח אחר אין את הבעיה הזו אל…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל את הקובץ. ייתכן שהנגן אינו תומך בסוג הקובץ או ב- Codec ששימש לדחיסת הקובץ. אני רוצה לצפות בקבצים של מצלמת הדרך שלי וזה ההודעה שאני מקבל. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-