תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, בחודשים האחרונים אני חווה בעיית מסך כחול, שמלווה כל פעם בהודעה אחרת. את הצילומים אביא בהמשך. הבעיה מתרחשת בזמן אקראי, ללא כל סימן מקדים ואף ללא נגיעה במחשב, בזמן טיסה בסימולטור טיסה FSX. פירמטתי את המחשב פעמיים, הסרתי והתקנתי דרייברים עדכניים מהאינטרנט, חיפשתי עשרות פעמים בגוגל אך שום דבר לא הועיל. אחרי עשרות מסכים כאלה, הופיע אתמול אחד שהפנה לבעיה בדרייבר של ATI ומספר פעמים גם לדרייבר שקשור לDirectX. לכן אני כבר חושד שמדובר בפגם פיזי בכרטיס מסך (HD Readon 5850 1GB) ואני אומר זאת משום שהבעיה קוראת באופן אקראי, סתם ככה, בעת מאמץ של הכרטיס מסך. אשמח אם מישהו יוכל להנחות אותי מה עליי לעשות - האם לרכוש כרטיס מסך חדש או שיש דרך לדעת האם הבעיה היא אחרת? האם ה…
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום היה לי פעמיים מסכים כחולים בזמן שראיתי סרטים דרך המדיה פלייר קלאסיק. הנה הקבצים שהיו בminidump . http://f2h.nana10.co.il/e3tix2azjz9z http://f2h.nana10.co.il/m3tfyrfhk8w1 מה לעשות ? תודה! דרך אגב, מישהו יכול לבדוק לי בבקשה איזה קובץ רשום בMinidump? כי התוכנה לא עובדת לי חח.
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי שיש בעיה עם דיסק - עשיתי בדיקה והכל תקין לאחר מכן עשיתי בדיקה של זכרון וגם שם הכל תקין אבל משום מה אחרי שעובדים על המחשב הוא מבצע ריסטרט למחשב. כאשר המחשב עולה ישנה הודעה מוזרה CPU is unworkable or has been changed האם יש תוכנה שמבצעת בדיקה היקפית למחשב ומגלה האם יש תקלות כלשהן ?
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום! אתמול קניתי מחשב נייד של אסוס k55vj והוא מגיע עם ami bios. המחשב הגיע עם ווינדווס 8 ואני רוצה להתקין ווינדווס 7 במקום. הבעיה כשאני נכנס לbios>boot מופיע רק ההארד דיסק, יש אופציה להוסיף boot device אבל הוא מבקש ממני path, filesystem ודברים שאין לי מושג מאיפה להביא. מישהו יכול לעזור לי בבקשה התיאשתי... תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השלט שקיבלתי עם הרמקולים Microlab solo 4C ממש לא מתפקד. כתוצאה מכך אני לא יכול לעבור בין מקורות שמע וצריך כל הזמן לחבר ולנתק כבלים בפנל האחורי. האם שלט אוניברסלי סטנדרטי יכול להוות תחליף טוב? איזה אפשרויות יש לי? תודה!. זה השלט דרך אגב: http://www.google.co.il/imgres?hl=en&sa=X&biw=1676&bih=833&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=pFSRfF--x4qsHM:&imgrefurl=http://sklep.chip.pl/product/153732/Sprzet_komputerowy/Peryferia/Microlab_pilot_zdalnego_sterowania_do_Solo_4C_5C_6C_7C_RCML_RC071.html&docid=-y3nTZGYj_sDAM&imgurl=http://sklep.chip.pl/product_picture/6/GLMICRCML-RC071/Microlab_pilot_zdalnego_sterowania_do_Solo_4C_5C_6C_7C_RCML_RC071.png&w=…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בלוח אם יש לי את הסטיקים של הראם בצורה הזאת |||||| (הצבעים גם ככה) אח שלי ניסה לשים ראם חדש של שתיים של ארבע ג'יגה במקום השתיים של שתי ג'יגה. כניראה לא שם טוב או לא יודע בדיוק מה קרה הוא ניסה לשים על האמצעים ובקיצור מה שירוק לא עובד |||||| החזרתי את הסט הישן אדום עם אדום ככה שאחד מהם לא עובד ובסה"כ כרגע יש 2 גיגה ראם השאלה שלי היא כזאת: יכול להיות שהסט החדש של שתיים של ארבע שרף אותם? כי המוכר אמר שבגלל שלוח אם כבר לא מייצרים אותו ואין לו עוד כרטיסי ראם שתומכים והאלה שקניתי יש סיכוי שיעבדו ויש שלא. ועוד משהו - האם אפשר לשים כרטיסי ראם על סטיקים היחידים שנשארו למרות שהם לא אותו צבע?
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום רב אשמח אם תוכלו לעזור לי אני מנסה להתקין דרייבר למדפסת אך כל הזמן נתקל בהודאת שגיאה DIFxDriverPackageInstall Error=1006 שוחחתי עם נציג תמיכה של BROTHR אך גם הוא לא יכל לעזור הוא טען שכנראה יש בעייה במערכת ההפעלה. כמובן אני מציין שמערכת ההפעלה היא WIN8 64Bit הודה לכל מי שיוכל לעזור או למי שכבר נתקל בבעיה שכזו ומצא פתרון:-)
-
- 3 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום בבוקר החלטתי להתקין Win8 מאחר והWIN7 כבר לא סיפק את העבודה. אחרי שהתקנתי את מערכת ההפעלה באופן חלק, החלטתי להתקין tuneup utilities, אחרי שהמחשב נכבה באמצע (לאחר 90 אחוז מההתקנה) - התוכנה התחילה לעשות המון בעיות ולכן החלטתי למחוק אותה. ברצוני להתקין אותה שוב מחדש, אך אחרי המחיקה היא עדיין מופיעה לי ליד השעון, וכאשר אני בא להתקין , ההתקנה אומרת לי שכבר קיים קובץ כזה ושאי אפשר להתקין על אותה הגירסה. בדקתי ומחקתי אותה ע"י Your Uninstaller, כיצד אני גורם לקובץ לעוף מהמחשב? אני משתגע.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום , התחילה לי בעייה ליפני שבוע במסך , כל פעם שהייתי רוצה לעבוד על המחשב והוא היה במצב סטנד ביי כזה או מכובה (המסך) היה לוקח לו משהו כמו 5 דקות לחזור לדלוק. כשהוא כבר חזר לעצמו הוא עבד בסדר גמור כרגיל. כל יום הזמן הידלקות שלו עלה עד שהיום הוא כבר לא עולה יותר , הנורית שלו מהבהבת בכחול והוא לא נידלק. המסך הוא : lg flatron L227WT האם המסך גמור או שיש עוד מה לעשות? , לשלוח לאנשהו לתיקון ? בכל זאת הוא עבד בסדר ברגע שהוא נדלק.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי חלונות xp.ויש כמה קבצים שכשאני מנסה למחוק מופיע לי הודעה שהקבצים בשימוש. אני מדגיש שניסיתי למחוק גם אחרי שביצעתי ריסטט וכיבוי למחשב. ניסיתי למחוק דרך טוטאל קומנדר וגם לא עבד .יש איזה דרך או תוכנה בבקשה להצליח למחוק
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אתמול בלילה עבדתי עם המחשב, הכל היה רגיל. היום בבוקר אני קם, נוגע בעכבר, ולא קורה כלום, על המסך יש אור כחול כאילו הוא דלוק ויצא מהשהייה אבל יש עדין שחור, הבעיה קרתה בעבר וניתקתי את המסך מהחשמל וחיברתי, התמונה חזרה גם הפעם. אני לא יודע אם יש לזה קשר לבעיה השניה: המחשב היה איטי בצורה מחרידה לכן החלטתי להפעיל אותו מחדש. המחשב עלה שוב, ולא זז. שוב הפעלתי אותו מחשב והפעם הוא כבר התחיל להתקע הרבה לפני שהוא עלה. מהרגע שרואים את התמונה של החלונות על רקע שחור(זה נתקע עוד לפני שאני רואה את זה) וגם שזה מגיע למסך הזה רק רשום STARTING WINDOWS ולא רואים את התמונה של החלונות(אני מניח שזה נטען כל כך לאט שאפילו לא רואים את ההתחלה של האנימציה של זה). ניסיתי להיכנס לSAFE MODE וגם הכניסה אלי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי לפנק מחשב ישן שברשותי ב-SSD לכבוד 2013, אך שחיברתי אותו למחשב והתקנתי עליו מערכת הפעלה קצת התאכזבתי המחשב מקרטע יותר מהארד רגיל, לא עולה מהר כמו שאמור SSD לעלות, לחיצות על אייקונים ו-right click לוקחות שנייה שתיים שלוש המפרט שלי הוא: לוח אם - http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5VD2MX/ מעבד - Core2Dou זיכרון - 2gb מערכת הפעלה - win7 SSD - קורסייר ניורטון GTX 120 יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות, האם ל-SSD יש Compability issues?
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
הבעיה היא במחשב של חבר. הלוח אם הוא ASROCK EXTREEM 4 וכרטיס מסך SAPHIR GTX 550 TI עם מערכת הפעלה ווינדוס 7 64 ביט, בעת הפעלת המחשב לפעמים עולה ומראה שגיאה בדוקטור די באג, ולפעמים מסך שחור לגמרי. המחשב חדש ונלקח לבדיקה בחנות ושם כאשר השכיבו את המחשב אז הכרטיס מסך עבד בצורה טובה, אך שהעמידו אותו שוב היו בעיות, וכאשר הטכנאי בחנות הרים מעט את החיבור חשמל לכרטיס מסך אז הכל עבד כמו שצריך ושעזב את החיבור שוב התחילו בעיות, וה"פתרון" שהומלץ ע"י החנות היא לקשור חוט שיחזיק את חיבור החשמל לכרטיס המסך בגלל שהכרטיס מסך הוא "מאוד כבד וזו בעיה נפוצה" (לפי דברי הטכנאי בחנות), אני אישית לא מכיר תופעה כזאת וגם לא נראה לי שאמורה להיות בעיה שכזאת עם מחשב חדש, כרטיס מסך חדש ולוח אם חדש, אני א…
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה ואני מתקשה להבין האם הבעיה היא בכרטיס מסך, ספק או לוח אם. תאור הבעיה: לפעמים המסך נדלק ולפעמים לא ברגע שמפעילים את המחשב, עושה רושם כאילו הוא לא מקבל סיגנל מכרטיס המסך. יש לציין שבזמן קורת הבעיה אני לא בטוח שהמחשב בכלל מתחיל להפעיל את המערכת הפעלה (זה נראה כאילו לא קורה כלום חוץ מלשמוע את המאוורירים), רק לאחר שאני עושה כיבוי ובפעלה מספר פעמים המסך בסוף נדלק והכל עובד כרגיל .... אני אשמח לעזרתכם אני פשוט לא יודע מה עשוי להיות החלק התקול ... כרטיס מסך או ספק או לוח אם :\ יש רעיונות... במידה וצריך זה המפרט שלי : [table][tr][td] 1[/td][/tr][/table][table][tr][td]CASE CM|RC-922M-KKN1-GP BK RT[/td][/tr][/table][table][tr][td]MB GIGABYTE GA-P55A-UD4P P55 RT [/td]…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני כנראה מפספס משהו בסיסי בהתקנה שאמורה להיות כל כך ברורה מאליה שהמאוורר לא הגיע עם הוראות התקנה אבל אני פשוט לא מצליח להבין איך המאוורר המקולל אמור להיתפס על המעבד. קניתי את המאוורר בKSP היום (רק בבית הבנתי שהם שיקרו כשאמרו שהמאוורר הישן שהיה לי ל i5-750 לא יתאים), וחשבתי שאם כבר דחפו לי מאוורר חדש אני אשתמש בו... המאוורר מגיע עם תושבת פלסטיק המתחברת ללוח האם, אבל לא ברור לי איך המאוורר נתפס על התושבת. מדובר בלוח אם של Gigabyte למעבד i5
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם. מאז שקיבלתי את המחשב שלי שמתי לב שהוא תמיד משמיע את הרעשים האלו בכל פעם שאני מדליק אותו. רציתי לברר מה בדיוק עומד מאחוריהם, והאם יש סיבה כלשהי לדאוג. מקווה שתוכלו לענות לי. תודה!
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
זה מחשב ישן יחסית, עוד מהדור האחרון של הC2D אני לא בטוח לגבי כל שאר החומרה, אך אני יודע בוודאות שהמעבד זה E7500 סטיק זכרון אחד של 1GB ואין כ.מסך נוסף (יש רק את המובנה שעל הלוח אם) המחשב של חברה שלי, והבעייה קרתה לה בעבר אך עברה מעצמה. ולפני שבוע בערך הביאו לה איזה הארד דיסק ישן בחיבור IDE אבל תקין לגמרי! שמתי לה אותו, והמחשב עבד חצי יום ואז זה שוב התחיל לקרות: המחשב נדלק, כל המאווררים, הלדים אבל אין פוסט. שום צפצוף. והמסך לא מגיב. אחרי כמה שניות נכבה ונדלק שוב וככה בלי סוף! ניסיתי כבר איפוס ביוס, הוצאה של כל חלק במחשב, החלפת ספק. מה שמעניין זה כשאני מוציא את הסטיק זכרון אז יש את ה3 ביפים שמעידים שיש בעיה עם הזכרון. ככה שהלוח נראה לי עדיין מתפקד. מחר אני הולך לנסות את הלוח…
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום אני מתקשה לאתר מקור של בעיה מוזרה המחשב שלי בן חצי שנה 3770K עם 16 גיגה זיכרון ללא כרטיס מסך כונן הDVD היה בעייתי מהתחלה והוא אכן התחיל לחרוק החלפתי אותו לחדש (של טושיבה)ומאז הסרטים שאני רואה באמצעותו נראים כאילו הם ברזולוציה דפוקה . הסרטים מקוריים באיכות הכי טובה נראים מרוחים ומלאים רעש עברתי על כל ההגדרות הכל מעודכן פיקס חומרים שנמצאים על המחשב כמו תמונות וקטעים שצילמתי נראים בסדר כלומר שהליבה הגרפית מתפקדת רק חומרים מהכונן דפוקים בדקתי את כל האופציות שתוכנה מאפשרת לשנות בליבה הגרפית וכלום לא עוזר רק גורע אולי יש לכם שמץ רעיון איפה הקצר המחשבה היחידה שיש לי שבזמן שהמחשב ניסה להתמודד עם הכונן שעשה בעיות הוא עבר לאיזה מודול חירום תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
לאחרונה התחילו אצלי רעשים כמו תיקטוקים או גימגומים בזמן צפיה בסרטונים מהיוטיוב לא בעיה של מהירות ההורדה ,זה קורה גם כשאני נותן לסרטון לרדת עד סופו הבעיה רק ביוטיוב אצלי במחשב הסאונד נישמע טוב מאוד גם אין בעיה בצפיה בסרטים מהמחשב הפלאג שוקוווב מעודכן וביטלתי כפילויות יש רעיון למישהו? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, הודעות שנשלחות אלי למכשיר סמסונג גלקסי נקסוס מטלפון סמסונג גלקסי S 3 מיני מתקבלות כסימני שאלה. כל יתר ההודעות שנשלחות בעברית מתקבלות כמו שצריך וגם הודעות שנשלחות מהטלפון שלי לסמסונג גלקסי S 3 מיני מתקבלות בעברית כרגיל. מה חסר לי בטלפון? מאיפה מורידים? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי זיכרון של 28 GB (זה הזיכרון של הפלאפון שלי) שאני מנסה לפרמט לNTFS ומשום מה לא מצליח. זה לא שאני מקבל הודעת שגיאה או משהו. פירמטתי כבר 3-4 פעמים (ניסיתי גם פורמט מהיר, דחיסה וכו') וכל פעם בסוף הפירמוט אני רואה שהכונן עדיין נשאר על FAT32. מיותר, אבל אציין בכל זאת - שכמובן שבשיל לפרמט לNTFS הלכתי כבר למנהל ההתקנים לשנות בהגדרות של הכונן את האופציה ל- optimized for performence . מה הבעיה ? בגדול אני רוצה להעביר משחק שהורדתי מהמחשב הזה למחשב אחר, המשחק שוקל 10 GB והזיכרון הכי גדול שלי זה הפלאפון, חוץ ממנו יש לי 2 דיסק און קיז של 8 GB כל אחד, אז גם אם יש איזה דרך להעתיק 2 קבצי ISO (אחד של 8 ואחד של 2 GB, וה8 גדול ממש בקצת מהקיבולת של הUSB ) לUSB אני גם אשמח לש…
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך פיליפס 200W בן כ 5 שנים. בימים האחרונים הוא מכבה את עצמו פתאום (תצוגה ורמקולים מובנים). אם אני לוחץ על מתג ההפעלה הוא נדלק. האם יש משהו שאפשר לעשות ? כדאי בכלל לנסות לתקן ? האם זה ערוב ימיו ? תודה
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם, הדלקתי היום את המחשב שלי, ושניות בודדות לאחר שלחצתי על הכפתור שמעתי סדרה של צפצופים מהזמזם של הלוח אם, לא בתבנית קבועה. אם אני זוכר נכון היו 4 צפצופים, כל אחד בערך 3-5 שניות. אציין שהתופעה קרתה לי כבר פעם בעת משחק BF3 כאשר שם, עד שלא יצאתי מהמשחק והמחשב "נירגע" והתקרר הצפצופים לא הפסיקו. במקרה הזה חשבתי שה OC שביצעתי למעבד לא היה יציב, ביטלתי אותו ואכן הפסיקו הצפצופים בזמן המשחק. מפרט: AMD 630X4 Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H 4GB RAM SEASONIC 500W S12II אודה לכם אם תוכלו לעזור לי להבין את מקור הבעיה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
נעלמו לי קבצים ותקיות ממש חשובות מהדיסק און קי , אבל בפועל הם עדיין תופסים מקום , מצורפת תמונה , אודה מאוד אם מישהו יעזור לי.. :'( * אין תיקיות מוסתרות.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כל, מצטער על אורך ההודעה. הוספתי קצת הדגשות בשביל לעשות קצת סדר בדברים. מפרט המחשב: http://up360.siz.co.il/up1/mkjz3ijn4bcn.jpg הקדמה לפני כחודש וחצי החלטתי לנסות את WINDOWS 8. התקנתי את המערכת, ובמהלך ההתקנה התבצעה שגיאה כלשהי, ולאחר ההתקנה המערכת קרסה בכל פעם שהעמסתי עליה קצת חלונות, סרטים, מוזיקה וכ"ו. (בFAR CRY 2 המערכת היתה קורסת לאחר מס' דקות). בנוסף, באחד המחיצות נוצרו תיקיות עם שמות מוזרים, שלא היה ניתן לגשת אליהם או למחוק אותם - לחיצה על התיקייה הייתה מציגה הודעת שגיאה. אחרי שהתייאשתי מהקריסות ומהאיטיות, ולא ראיתי שדרוג משמעותי במערכת החדשה, החלטתי לפרמט הכל ולחזור ל WIN 7 הישן והטוב. (כל המידע החשוב כבר מגובה על HD נייד) הבעיה המחשב קורס בשעת מעמס. ללא הוד…
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-