תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
חבר'ה, מבקש את עזרתכם להגדרת הפקס למחשב. המדפסת (משולבת) HP OFFIECJET J4580, ניסיתי להגדיר את הפקס לפי חוברת היצרן, פשוט לא מצליח. אבקש עזרה מפורטת אם זה אפשרי. תודה רבה! ושבת שלום!
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מה עושים במצב כזה? יש משהו שצריך להוריד כדי שזה יפעל?
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
- 1 follower
-
-
הHD חובר בהתחלה כMASTER ל-IDE1 וזוהה כשהמחשב עלה (זוהה, כלומר בDETECTING MATER DRIVE בעמ' הראון שמדליקים את המחשב). ע"י דיסקט הפעלה מA: ניסיתי להגיע לדרייבר עצמו של הHD אבל כלום לא עזר- ניסיתי את כל האותיות והוא לא נמצא. ניסיתי לפרמט מ:A אבל הוא רשם לי משהו על NTFS ו עוד 4 אותיות תוך כדי שהוא מסביר שהוא לא יכול למצוא את הדרייבר. גם צ'קדיסק, סקאן דיסק וFDISK לא עזרו- הוא פשוט לא נמצא. ללא מוצא חיברתי אותו כSLAVE לHD השני שלי (שאיתו אין בעיה) דרך IDE2. קיוויתי שדרך "המחשב שלי" הוא יזוהה ואז אוכל לעבוד עליו. כלום! הוא מזוהה דרך הDEVICE MANAGER, כלומר המחשב יודע שהוא שם, אבל אין לי גישה אליו. וגם אם תהיה לי, אני לא יודע מה לעשות כשהוא סלייב. מה עושים? איך אני יודע אם הוא NTF…
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש השבוע, intel quad 8800gt 2gb ram.. כאמור המחשב אמור לעבוד יחסית מהר, אבל מאז שקיבלתי אותו אני מרגיש שהוא לא מפקד כמו שצריך, ומיד שמתי לב שההארד דיסק עושה רעשים חזקים כשהוא כותב או עובד.. אני לא יודע אם אלו רעשים שאמורים להישמע, או שהוא לא בסדר, כמובן שיש לי אחריות, אבל לפני כל הסיפור של להחליף, אני רוצה לדעת בוודאות שהוא אכן יוצר את הבעייה. הפעלתי את התוכנה MHDD וקיבלתי תמונת מצב, לצערי אני לא כל כך מבין אם המצב שם הוא בסדר או לא. ההארד המדובר הוא מדגם wd3200aaks עם SATA 2 ו 16MB CACH.. הנה התוצאות:
-
- 11 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי מארז HEC Compucase CI-6A21 400W והלוח שמצויין בכותרת. ובתוך המארז יש 2 מאווררים גדולים אחד מקדימה ואחד מאחור. המחשב נקנה לפני כחצי שנה והמאוורר האחורי התחיל להרעיש לתדהמתי כאשר פתחתי את המארז התברר לי שהמאוורר הקידמי בכלל לא מחובר לחשמל ניסיתי למצוא מקום לחבר אותו על לוח האם ולא מצאתי. המאוורר האחורי (שזהה לקידמי) מתחבר ליציאה עם 3 פינים (סימנתי בתמונה המצורפת). לאיפה אני יכול לחבר את המאוורר הקידמי? אחרי ששני המאווררים יעבדו, האם כדאי לשים את שניהם על כניסת אוויר למארז ולהסתפק במאוורר של הספק להוצאת האוויר, או לשים אחד לכל כיוון? בתודה מראש, ערן [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום. צרבתי דיסק בעזרת התוכנה - clone cd ובסוף הצריבה המחשב נתקע. מערכת הפעלה - xp. כשאיתחלתי את המחשב, ה-win לא עלה. ראיתי בביוס שבמקום שם הצורב, יש סוגריים ריקות. ד"א הצורב מסוג פיליפס x48 . מחשב פנטיום 2.4 עם לוח של אינטל brownsville 2 . ניטרלתי בביוס את ה- secondery ide controller והמחשב עלה !! אך כמובן שאין גישה לדיסקים. יש לי גם cdrom lg שמחובר לאותו הכבל - seconery slave.
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אהלן, לא מזמן החלפתי את ה9800GT שלי שעשה לי בעיות בGTX 460 של אסוס. בהתחלה הכרטיס עבד ללא דופי והייתי בטוח שהבעיה מאחורי,אבל היום בבוקר פתחתי את פיירפוקס וקראתי קצת חדשות פתאום *טק* המסך נהיה שחור ואני מקבל No Signal משמע הכרטיס הפסיק לשדר נתונים למסך... עכשיו הבעיה הזאת הייתה קיימת ב9800 בתדירות גבוהה לעומת זאת היא הייתה מתרחשת רק כשאר שיחקתי במשחקים. חשוב לציין שבזמן שהכרטיס כיביכול מפסיק לשדר המחשב עדיין רץ,משמע אם הייתי בשיחת סקייפ אני עדיין מסוגל לדבר עם האנשים אותו הדבר לגבי מוזיקה וכו. הקטע המוזר הוא שהמחשב לא מקבל פקודת כיבוי רגילה אחרי שזה קורה,כלומר אני חייב לתת או "hard shutdown" (לחיצה ארוכה על הכפתור) או פשוט ריסט. קראתי קצת ברשת בעניין חלק אומרים שזה כרטיס ת…
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מתאם HDMI לDELL XPS13 9350. החיבור במחשב: USB Type-C port with support for Thunderbolt 3 האם זה מתאים: http://www.ebay.com/itm/USB-C-Type-C-USB-3-1-Male-to-HDMI-Female-Adapter-Cable-For-LeTV-Phone-MacBook-12-/272276843895?hash=item3f64f6ed77:g:MzMAAOSwbYZXYlcf או אולי זה עדיף: http://www.ebay.com/itm/Hot-selling-type-C-to-USB-HDMI-Type-C-adaptor-for-new-macbook-/122018285332?hash=item1c68db4714:g:reoAAOSwjXRXX2Tk תודה מראש, אוראל
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי מחשב מבוסס סלרון 1000 טולטין עם 256 K זיכרון מטמון ובאס של 100, המעבד יושב על לוח מתוצרת ASUS דגם: TUV4X. 1) כאשר אני מנסה להתקין את מערכת ההפעלה הוא קורס לי כל הזמן, עדכנתי את הביוס לגרסאות הכי חדשות ולא עזר, (גרסא רשמית ובטא חדשה יותר), יש עליו 256 מ"ב זיכרון תקינים. בנוסף כל פעם שמכניסים כרטיס לאחד הסלוטים המחשב נתקע בפוסט - רק אם הוא ללא כרטיסים חוץ מ AGP הוא עולה בסדר. יש למישהו רעיון או ניסיון עם הלוח הזה? 2) איך המעבד הנ"ל לעומת פנטיום 3 1000, שניהם עם אותה מהירות, אותו גודל זיכרון מטמון רק באס שונה 100 לעומת 133, האם יש הבדל משמעותי בביצועים?
-
- 13 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום היום קניתי כרטיס מסך חדש. היה לי בעיות להגדיר את הדריוורים שלו ,הרוולוציות ולפעמים המסך ביכלל לא עבד... הציון שקיבלתי ב 3dmark 2001 היה 14000 ... שמתי לב גם שאני התקנתי תדריוורים שלו לקח הרבה זמן לא יודע ביכלל בזמן האחרון לוקח זמן להתקין דברים וגם למשל במשחקים שאחרי שאני תוען את המפה יש לי לגים קטנים כאלה ואחר כך זה מפסיק.... ותמיד לקח למחשב(הרד דיסק)לו ככה הרבה פחות זמן ליתעון:,( ולפני זה לא היה לי שינוי בתוצאת ה 3dmark ליפני שהיה לי את ה 9800 לפני שהתקנתי את הדריוורים של ה9800 מחקתי את הישנים שלי של ה 9000 והתקנתי תחדשים... קיצר המחשב שלי עובד לעט מידי וגם איזה קובץ של הWMP ניפגם והייתי צריך להתקין מיחדש!! נ.ב. אני חושב שמתי התחילו הלגים האלה אחותי סגרה לי תמחשב …
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (לפני שבוע). מהיום הראשון שהמחשב אצלי הוא עושה את אותה הבעיה: 1. הדלקה חלקה אבל ללא הודעה מוקדמת הוא מבצע איתחול. 2. האיתחול הספונטני הזה יכול להתרחש בכל שלב (אפילו עכשיו!). 3. ההשלכות לכך חמורות וידועות לכולנו. 4. דיברתי עם המוכר והוא אומר שייתכן ומדובר בספק. אני לא סומך על המוכר הזה ולכן אני פונה אליכם: 1. איך אפשר לבודד את הבעיה הזו (איזשהי בדיקה שתוכל להוכיח שמדובר בספק). הודה לכם מאוד על עזרה דחופה בנושא. :'( chesl
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום חברים לידידה שלי יש מחשב ישן פנטיום 3 500הארטז ,הייתה לה בעיה עם הכרטיס מסך , סידרתי הכל ואז החלטתי למה לא לעשות לה אוורקלוק אז העלתי את המכפלה ועכשיו המחשב רץ על 620 במקום 500 הבעיה היא שהמחשב עכשיו לא עולה הוא מגיע עד המסך הראשונים שבו כתוב ההארטז וזהו ככה הוא נתקע , גם המקלדת לא מגיבה בכדי להיכנס לביוס ולשנות את ההגדרות בחזרה רציתי לדעת כייצד ניתן לאפס את הביוס ולשחזר הגדרות הלוח זה לוח PCI ישן מיועד לפנטיום 3
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
לפני מספר ימים קראתי את המאמר על עיגול כבלים והחלתתי לעשות זאת בעצמי. לקחתי את המחשב היותר ישן שלי (P2 350MHZ) כדי לנסות כודם עליו, עיגלתי לו את כל הכבלים, חיברתי, הפעלתי, ו... כלום. המסך לא מגיב, אפילו לא משנה את צבע הנורה ממצב המתנה לדלוק. ניסיתי לחבר את המסך למחשב השני ושם הוא עובד כרגיל. ניסיתי לשחק עם סידור הכבלים וגם לא עוזר. אני טועה אם הבעיה נוצרה בגלל סידור הכבלים, או שפשוט בצרוף מקרים מדהים הכרטיס מסך החליט למות בדיוק באותו הרגע ד"א כשאני מפעיל את המחשב, נורות ה PAWOR וה HDD עובדות. אבל נורת ה HDD נשארת דלוקה רצוף
-
- 10 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אהלן. יש לי מחשב Dell Precision Tower 5810 שאם אני מוסיף לו כרטיס מסך Nvidia Quadro NVS 295, בנוסף ל- NVS 310 שבא עם המחשב, אני מסוגל לחבר לו 3 מסכים ואני רואה תצוגה בשלושתם. הבעיה מתחילה כאשר אני מפרמט את המחשב, מתקין דרייבר של Nvidia עדכני, והוא משדר תצוגה רק או מכרטיס אחד או מהשני, כשאת האחר מערכת ההפעלה מנטרלת בטענה שיש שגיאה. איך אפשר לגרום לכך שהמחשב יעבוד עם 2 כרטיסי מסך כמו במערכת הפעלה שבאה מהמפעל? מדובר על Windows 7 sp1 מעודכן.
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
היי חברה בשעה טובה עברתי לסיבים. יש לי adapter של tp link model TL-WN822N ver 3.0 והוא לא מצליח לקלוט את הראוטר (שיאומי ax6000). יש למישהו רעיון למה? בפלאפון אני מוצא את הרשת. כשניסיתי לחבר את המודם ראוטר שהיה לי בבזק, ה-adapter כן מצא אותו.
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
- 1 follower
-
-
עוד הוכחה שחלונות 11 היא "אותה גברת בשינוי אדרת", והפעם, מדובר בשימוש בכונן ב- 100 אחוז גם כשלא נעשה כל שימוש במחשב, כפי שיש בלא מעט מקרים בחלונות 10. אז הנה כמה דרכים לתיקון הבעיה - https://beebom.com/how-fix-100-disk-usage-windows-11/amp/
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה קנייתי מחשב חדש עם הצורב NEC 3540A שהופיע בתור כונן D אך גם הWINDOWS התקין אותו ועכשיו יש לי גם F צורב למורות שיש רק כונן אחד. יש לציין הכונן השני לא עובד ומוגדר SCSI אייך לבטל ,מה לעשות? תמונות מצורפות:
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
היה לי לוח אם שך MSI AGPX8 DDR הכול רגיל ועם שני חיבורי SATA היה לי גם דסק 200GB של WD SATA אבל הוא נהרס לי אז החלפתי אותו ועכשיו אני לא מצליח להתקין אותו... נכון שלפני ההתקנה של הווינדוס צריך ללחוץ על F6 ואז להתקין את DRIVER של SATA!!! אז אחרי שאני עושה את כל זה והוא מגיע לחלון שבו הוא שואל אותי אם אני רוצה להתקין את וונדוס אז ללחוץ על ENTER אם אני רוצה לתקן את הדיסק ללחוץ על R וכו.... אני לוחץ על ENTER ואז הוא מראה לי חלון שבו הוא אומר לי המחשב לא מזה שום דיסק קשיח מותקן!!!! איך זה יכול להיות???? יכול להיות שהלוח אם הלך? נסיתי גם לשנות את החיבורים של הSATA (יש לי 2).... תודה אני מאוד מקווה שתעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם . לאחרונה הגיע אליי לוח אם של אסוס : http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5NT_Deluxe/ בפעם הראשונה שהפעלתי אותו הוא נדלק רגיל אך המערכת הפעלה עלתה אחרי שתיים שלוש דקות. אחרי כמה ימים ניסיתי שוב להפעיל ולא היה דבר הייתי צריך לאפס ביוס ואז שוב עלה הביוס ואז המערכת הפעלה באיטיות , שבועיים אחרי ניסיתי שוב המחשב נדלק (מאווררים עובדים) אך הביוס לא עולה ואין פקודה למסך (לא נדלק) , ניסיתי הכל איפוס ביוס, החלפת זכרונות , אין לי מושג מה הבעייה ? אם למישהו יש מושג מה זה יכול להיות אני אשמח לקבל עזרה.
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם, נכנסתי לסרטון ולא הבנתי איך זה עובד אשמח אם תוכלו לעזור לי
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אהלן הרצתי היום scan באנטי וירוס וזה מה שזה מצא לי מה לעשות למחוק את הקבצים או שהם בכלל לא פגומים.. http://www.siz.co.il/up.php?file=wzkj4izkjzmn.jpg וגם יש לי עוד בעיה נגיד אני סתם רואה סרט או משחק סתם פתאום המשחק נתקע ולא זז אין לי מה לעשות חוץ מרסטרט וזה סתם מעצבן ומן הסתם זה מקלקל... מי שיכול לעזור תודה רבה...
-
- 10 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום , יש דיסק קשיח שמזוהה בביוס ומזוהה בוינדוס שהותקן על דיסק קשיח נוסף שמחובר למחשב ויש גישה לקבצים . הבעיה היא שלא מצליח להתקין וינדוס על הדיסק קשיח הזה ,השלב של הפירמוט עובר וברגע שצריך להעלות הממשק של וינדוס להמשך התקנה ,המחשב מאתחל את עצמו וחוזר חלילה . בדיקה במחשב שלי מראה שנוצר קובץ של וינדוס בכונן . יש למישהו רעיון מה עשויה להיות הבעיה ? איזה בדיקות צריך להריץ ? נ.ב הדיסק קשיח עדיין תחת אחריות .
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחצי שנה רכשתי לוח אם. לאחר שבועיים עבודה המחשב קרס, כששוב עבד למשך שבועיים הוא עשה פריז, לפעמים יש בעיות רצידות ובלוקים שחורים קטנים נמצאים על המסך כשמגלגלים דף אינטרנט למעלה ולמטה ועוד כל מיני בעיות קטנות שקורות לפני הקריסה\פריז. החברה שממנה רכשתי את הלוח העבירה לי קורס שלם בחוסר אחריות ומקצועיות (אמרו לי שהם לא רואים את הבעיה ולכן אין בעיה), כיום לאחר חצי שנה היא נסגרה\פשטה רגל. הלכתי למומחה כדי לראות אם הוא אולי יוכל לעזור לי וכבר בטלפון הוא אמר לי שהוא מכיר את הבעיה וכל מה שאני צריך לעשות זה לקחת את כל כבלים של הSATA שלי ולהעביר אותם לחיבורים אחרים על הלוח. כך עשיתי ואכן המחשב לא קרס עוד. בשלב הזה אתם אומרים לעצמכם "יופי נו אז הבעיה נפתרה לא?" לא. כש…
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן תמחשב הזה: GA-K8N NF-4 U-9 6600GT AMD 3200 winc הייתה לי הרבה זמן בעיה עם משחקים, הגראפיקה נראית מגעילה (גם עם פילרים) כול משחק שאני מריץ עובד גרוע (גם CS 1.6 עם תקיעות) ניסיתי לבטל את ה VERTICAL SYNC וגם לעשות אותו על ON ומושב וכלום לא פותר. מה שעשיתי הוא שהחלפתי עם חבר תכרטיס מסך שלי ל X500\600 READON וזיכרונות של 256*2 במקום ה 512 שלי, והמשחקים עבדו בגראפיקה מדהימהה בלי פילטרים ראוו תתמונה מדהים. מה שקרה שהתקיעות נמשכו לי עדיין ב CS1.6, והתוצאות ב3DMark06 היום נמוכות יותר מה 6600GT. מה אני יכול עוד לעשות במצב כזה?? הגיוני שבשני כרטיסי מסך יש אותה בעיהה?, אוו שהבעיה היא נגרמת מהמעבד\לוח\HD שלי???
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה למי שעוד זוכר אותי לאחרונה לא הייתי כאן אבל עוד מעט אחזור(אני מקווה) אבל עד אז יש לי בעיה מציקה ביותר עם הרדון של ג'יגהביט שקניתי לחבר שלי הכרטיס עושה flickering בוינדוס 98 שלי ולא מציג צבעים נכון(פשוט שחור בחלק מהמקומות כמו tray וstart). הוא גם מסרב לשנות refresh rate דרך מאפייני תצוגה, בקיצור אין לי מושג למה win98 4In1 4.43 agp driver 4.3 ati driver 7.76 dx 8.1 mb chipset via apollo pro 133a אין לי מושג, אולי זה בגלל המסך, אולי בגלל הכרטיס או לוח אם? תעזרו לי בבקשה חבר'ה כי אני קצת אבוד!
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-