תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם: יש לי בעיה שאני כבר סוחב כמעט שנה במחשב... כל תוכן וידאו ושימושיו כלומר צפייה בסרטים סטרימינג מהאינטרנט (צפייה ישירה לדוגמה ערוץ הספורט חי) או כשאני עובד עם תוכנות עריכת וידאו כמו פרימייר ושם כמטבן אתה מנגן וידאו... בכל אחת מהתצורות שציינתי תמיד יש אותה בעיה כל כמה דקות לפעמים 20 דקות (לפעמים 40 10 אין תבנית קבועה) יש מין לאגים או תיקים או תקיעות קירטועים תקראו לזה איך שתרצו.. לכמה שניות משהו כמו 10-20 שניות בהם התמונה והכל מקרטעים קצת (קצת קשה להסביר הכוונה לאגים..) בכל אופן מה לא ניסיתי שללי כ מסך (בדקתי כרטיסים אחרים) הרצתי אלף תוכנות בדיקה על המעבד וכו אין שגיעות הכל סבבה שללתי גם הארד דיסקים (נתקתי כל כונן בנפרד החלפתי פה שם קיצר הכל) ועדיין הבעיה נותרה כ…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב קניתי מפלצת (בחלקים) על פי המפרט הבא GIGABYTE X97 UD3 2011 גירסה 1.1 ספק של 650 W זיכרון שני סטיקים של GGIL 1866 F3-1866-8GAB קירור נחמד של NOCTUA חיברתי הכול ...והתוצאה שאין ציפצוף והספק נדלק ונסגר וכך חוזר. יש לי אחריות... השאלה שלי מה אפשר לעשות מהנקודה הזו . והאם כדי להחזיר ל KSP שירכיבו לבד ....ואם כך ...האם רצוי לפרק הכול חזרה לקופסאות כדי שהם יתקינו ...או להשאיר במארז. (כרגע המחשב מורכב מחוץ למארז) תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי קנה כרטיס מסך gtx 560 ti לפני מספר חודשים, והתקין אותו במחשב חדש לגמרי (i5 4570, 16 ג'יגה זיכרון, SSD, וכו'). כשהוא משחק ב-world of warcraft ויש הרבה שחקנים ואפקטים (נניח, 25 שחקנים), הפריימים צונחים למספר חד ספרתי. הוא אומר שאפילו עם המעבד הגרפי המובנה של המעבד זה מתפקד יותר טוב. הוא כמובן התקין את הדרייברים העדכניים ביותר. איך אפשר לבדוק מה דפוק בכרטיס? כלומר, המחשב עובד והוא לא קורס או עם ארטיפקטים. יש איזשהן תוכנות benchmark שאפשר להריץ ולהשוות את התוצאות עם משהו שמצופה לקבל? יש סיכוי להחזיר דבר כזה תחת אחריות?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב, ברשותי נייד של DELL שהגיע מערכת הפעלה ווינדוס 7, הסרתי אותו ע"י ההתקנה (מחקתי את כל המחיצות והגדרתי מחדש, כמובן שפרמטתי אותם לאחר מכן). אח"כ נגשתי להתקין XP ועוד לפני שעולה המסך לבחירת המחיצה להתקנת מערכת ההפעלה אני מקבל את השגיאה הבאה: http://up400.siz.co.il/up2/zniy2v1jmy2u.jpg למישהו יש מושג? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב חדש, התקנתי עליו מערכת הפעלה ווידווס 7 64 ביט אולטימייט, ללא עדכונים המחשב כל הזמן נתקע אחרי הריסטרט, הוא מגיע לשלב של הקשת הססמא ונתקע ויש צפצוף ארוך לא פוסק, אני עושה ריסטרט כמה פעמים ורק אחרי הרבה פעמים המחשב עולה. איך יודעים מה מקור הבעיה? <<< System Summary >>> > Mainboard : ASUSTeK COMPUTER INC. Z97-A > Chipset : Intel Haswell > Processor : Intel P6 @ 3600 MHz (max : 4000) > Physical Memory : 16384 MB DDR3-SDRAM > Video Card : Intel® HD Graphics 4600 > Hard Disk : SAMSUNG HD103SJ ATA Device (1000GB) > Hard Disk : Samsung SSD 840 EVO 120GB ATA Device (120GB) > DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVDRA…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש, והמסך שיש לו הוא מסוג T23A350 של סמסונג. למסך חיבור VGA וחיבור HDMI, כלומר, ללא חיבור DVI. למחשב יש כרטיס מסך R9 280X של Saphire. אני מתלבט איך לחבר את המסך למחשב: 1. כבל HDMI. 2. כבל של DVI ל-VGA בעזרת מתאם. מה אתם ממליצים? למישהו יש נסיון עם המסך הזה\סדרת מסכים הזאת? אני רוצה להוסיף שכשניסיתי לחבר את המחשב נייד שלי למסך בעזרת כבל HDMI, התצוגה הייתה נוראית (הכ.מסך של הנייד הוא ATI Mobility Radeon HD 5470) תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תאור הבעיה: התקנת מסך חדש - מסך טלויזיה למחשב ממתי התחילה הבעיה:מהיום, מרגע ההתקנה. האם התקנת תוכנה כלשהי לפני שהתחילה הבעיה: שלילי. מערכת הפעלה ושפת ממשק (כולל ביטים: 32,64): WINDOWS 7 64BIT הערות נוספות: התקנתי כרטיס מסך חדש GTX 770 ויחד איתו שמתי מסך טלויזיה חדש בחיבור HDMI. כל הדרייברים הותקנה בהצלחה אבל איכות התמונה + הרזלוציה מאד נמוכים. מסך טלויזיה: TOSHIBA להלן תמונות: http://prntscr.com/4a5rsw
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי במחשב שתי HD כאשר בזמן התקנת המערכת שתיהם היו מחוברים. אני מעוניין להוציא אחד מהם, האחד הזה אין עליו שום קובץ. העניין הוא שמתי שאני מוציא אותו אז המחשב לא מוכן לזהות את השני והוא לא יטען את המערכת. מדובר בווינדוס 7 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, הבעיה שלי: במחשב שלי יש שלושה HD. אחד מהם פתאום נעלם מהאקספלורר (HD שעבד הרבה זמן והוא לא הראשי. מאחסן מידע ולא מערכת הפעלה). ה-HD היה מחולק לשתי מחיצות. כשניגשתי ל"ניהול דיסק" של חלונות 7, ראיתי שהדיסק קיבל את הסטאטוסים הבאים: - לא מוכר - לא מאותחל - לא הוקצה (שתי המחיצות לא מזוהות). דרך אגב, כל פעם שאני נכנס ל"ניהול דיסק" מופיעה לי התרעה על "עליך לאתחל דיסק כדי ש LOGICAL DISK MANAGER יוכל לגשת אליו. השתמש בסוג המחיצה הבא עבור הדיסקים הנבחרים: MBR או GPT" (צרפתי תמונה). מה יכולה להיות הבעיה ? מה אפשר לעשות ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מנורות חסכוניות פלואורסנטיות (20W-100W) וכו'.... מה קורה אם מחברים אותן למתג דימר ? יש לי מתג דימר ששולט על נורת ליבון רגילה, אני רוצה להחליף אותה בנורה חסכונית, אבל אין לי מושג איך זה מגיב לדימר....
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כונן C שלי כמעט מלא (חלונות 7). יש לי נקודות שחזור כל שבוע. שיניתי לשחזור חודשי. איך אני מוחק נקודות שחזור קודמות (משאיר רק את האחרונה) כדי לפנות מקום בכונן?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אתמול הפעלתי בדיקת זכרונות למחשב ( דרך הווינדוס ) מכיוון שהמחשב קופא לפעמים וחשבתי שזו בעיית זכרונות. בבוקר שמתי לב שהמחשב נשאר כאילו על מצב שינה ( המסך לא נדלק אך המחשב עובד ). הפעלתי מחדש, והתחילו הצפצופים. חשבתי לנתק את הזכרונות אך הייתי חייב קודם לפרק את כרטיס המסך ( 4790 ). לאחר פירוק הכרטיס מסך ופירוק הזכרונות, אחרי אין ספור נסיונות להפעלת המחשב ( הייתי בטוח שהזכרונות הם הבעיה ) חיברתי כרטיס מסך אחר והמחשב עלה. הכרטיס מסך שלי אמנם בן 5, אך לא הציג שום בעיות לאחרונה ( שיחקתי גם ממש מעט לאחרונה בלי שום בעיה, הטמפ' תמיד בהשגחה ותקינה - רכשתי אותו יחד עם TWIN TURBO ). לפני שחיברתי את כרטיס המסך בפעם הראשונה, ניקיתי את כל האבק עם שואב ופן, קשה לי להאמין שמכך …
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום. יש לי ווינדוס 7.ומחשב אסוס p5kpl. ועכשיו שאני מפעיל את המחשב. קופצת לי ההודעה הזאת no ide master hdd detected. איך אני מגדיר את זה נכון לפי הגרסה. של הביוס שלי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה זה מהירות לוח האם ? כיצד ניתן לקבוע את תדר לוח האם ואת המכפלה שלו , בשביל מה צריך את זה ??? בשביל מה צריך להיות מכפלה ?? ומה הקשר ביניהם ? אומרים שהתדר לוח אם וותדר המעבד צריך להיות זהה אם תדר המעבד הוא 300mhz אז תדר לוח האם צריך להיות 300 אז למה נגיד כתוב אם תדר המעבד הוא 1700 אז תדר הfsb הוא 400 ??? זה צריך להיות שווה לא? מישהו מוכן לעשות סדר בכל הנושא הזה תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה. ללוח אין יציאת hdmi, אז חשבתי לקנות כבל hdmi-dvi. אבל לא יהיה לי סאונד דיגיטלי. לפי מה שהבנתי בפורומים יש כבל שכזה או מתאם שאני יכול לחבר את המחשב לטלויזיה ולשמוע סאונד בטלוויזיה, אבל זה לא מתאים לכולם. האם אפשר למצוא אחד שכזה שמתאים? לפני קניית כרטיס מסך מיותר. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התחילו להיות לי blue screen כל פעם חלק מהביעות פתרתי זה בעיה שלא מצאתי תשובה אליה זה הפירוט מwhocrash On Thu 04/09/2014 10:38:00 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\090414-12573-01.dmp This was probably caused by the following module: cdd.dll (0xFFFFF9600069DC51) Bugcheck code: 0x50 (0xFFFFF900C29787A0, 0x0, 0xFFFFF9600069DC51, 0x0) Error: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA file path: C:\Windows\system32\cdd.dll product: Microsoft® Windows® Operating System company: Microsoft Corporation description: Canonical Display Driver Bug check description: This indicates that invalid system memory has been referenced. This appears to be a typical softw…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב נייד חדש וכל פעם שאני מפעיל את המחשב ניהיה לי מסך כחול וכתוב KENREL_DATA_INPAGE_ERROR וזה עושה restart או שזה מכבה את המחשב יש לי windows 8 GeForce GTX 870m Intel i7 4810MQ 16GB RAM אני חייב פיתרון תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. רכשתי לאחרונה את ה-HP Deskjet Ink Advantage 4645 ואם אני מדפיס בשחור, יש חלקים קטנים דהויים. ניסיתי להדפיס ריבוע אדום ומופיעים פסים לרוחב הריבוע. ניסיתי לעשות ניקיון למחסניות, אבל זה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שקיבלתי מחסניות פגומות? או שיש בעיה במדפסת עצמה?
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן יש לי בעיה עם זיכרון הראם במחשב שלי ואח שלי השיג לי 2 כרטיסי ראם אבל אני לא מצליח להבין אם הם תואמים לי ללוח האם או לא כרטיסי הראם 4GB 2Rx4 PC3 10600R 09 10 E1 P1 4GB 2Rx4 PC3 10600R 09 10 E2 D3 לוח האם gigabyte ga-g31m-es2l תודה לעוזרים (:
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב חדש windows 8.1 ובזמן האחרון קרה כמה פעמים שפתאום בלי שום התראה מוקדמת המחשב פתאום קופא- כלום לא מגיב לא עכבר ולא מקלדת ואז מופיע מסך כחול שאומר שיש בעית dpc watchdog violation או משהו כזה ושהמחשב יעשה רסטרט. הבעיה היא שהאחוזים נשארים תקועים על אפס אחוז המחשב לא עושה רסטרט מעצמו ואני נאלץ לכבות אותו פיזית. קראתי באינטרנט שהבעיה נובעת מהssd אבל אין לי ssd השאלה היא למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה? תודה לכולם!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP 6500A PLUS עם יחידת הדפסה דו צדדי יש לי קובף וורד 100 דפים מאוחסן על דיסק מלפני 3 שנים שמאז ומתמיד בעבר הדסתי ממנו הדפסה דו צדדי 4 עמודים לגליון כיום אני מנסה להדפיס ממנו ולא מצליח מדפיס לי חצאי עמודים לגובה מצורף תמונה להסכיר נסיתי להדפיס בוורד 2007 וגם בוורד 2003 ולא הלך אותו בעייה אם אפשאר עזרה משהו תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הבעיה: בזמן גלישה ( שזה רוב השימוש שלי) פתאום המחשב קופא, אין לי יכולת להזיז את העכבר או ללחוץ ctrl delete אם מוסיקה מתנגת ברגע אז היא גם נתקעת בלופ קצר גם לחיצה על כפתור ריסטרט לא עוזרת רק כיבוי שלם באחת מהפעמים קיבלתי מסך כחול. התייעצתי עם אנשים מעבודה ואמרו לי רוב הסיכויים כרטיס מסך גורם לבעיה, אז הוצאתי אותו וחיברתי את המסך ללוח אם אז התופעה ממשיכה, לא עשיתי שינויים לאחרונה במחשב גם לא התקנתי שוב דבר, רק הדבר האחרון שעשיתי היה עדכון ל FLASH חשוב לי לציין שהמחשב שלי דיי ישן, נקנה במרץ 2007 ספק ENERMAX לוח אם של gigabyte זכרונות של GSKILL עוד פרט חושב בחלק מהמקרים הייתי חייב ממש לנתק את המחשב מהחשמל על מנת שיעלה מחדש. אשמח לקבל רעיונות לפתור את התקלה, תוד…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, הכנתי BOOT DOK של ווינדוס 8, הDOK הוא 32GB, האם אני יכול להעביר אליו עוד דברים, או רק אחרי שאפרמט אותו?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כבר הרבה זמן שהגימייל חתוך ניסיתי לשנות לתצוגה COMFORT קומפקטית לא משנה מה זה נשאר חתוך באמצע האם זה קשור להגדרות תצוגה? זה קורה בכל הדפדפנים לאו דווקא באופרה גם בכרום.. יש לי וינדוס 8 32 ביט.. מצורפת תמונה תודה מראש! - - - תגובה אוחדה: - - - http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/907/kYHQsJ.png
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד חזק המכיל גם כונן SSD. לאחרונה המחשב התחיל לעבוד ממש לאט, כל תוכנה שאני פותח לוקח לה המון זמן להיטען, אפילו לדפדפן (כרום) לוקח נצח עד שהוא עולה. בקיצור המחשב נהייה ממש ממש "כבד". ניסיתי לסרוק וירוסים - אין. ניסיתי להריץ קומבו פיקס אבל בגלל שזו מערכת הפעלה win 8.1 - אי אפשר. מקום בהארד דיסק - יש. אני אפילו מריץ Ccleaner בקביעות. מה עוד עלי לבדוק?
-
- 4 תגובות
- 4.3k צפיות
-