עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by rikimaru,

היי חברים אני צריך את עזרתכם. בזמן האחרון בזמן שאני משחק (לא משנה באיזה משחק) המחשב שלי נכבה באופן הבא: 1. ספק הכוח ממשיך לעבוד, 2. האורות על לוח האם ממשיכים לעבוד, 3. המאווררים במארז, של המעבד, ושל כ.מסך ממשיכים לעבוד, 4. התמונה במסך נתקעת, 5. המקלדת והעכבר לא מגיבים, 6. הדבר היחיד שלא מראה סימני חיים הוא ה-LED המעיד על פעולת הדיסיקים הקשיחים... אחרי שאני לוחץ על כפתור ה-Rest והמערכת עולה אין הודעות שגיאה כל שהם ואפילו ב-Event Log לא מופיע כלום, אפילו שהמערכת עובדת במשך ימים רצופים היא לא ניתקעת או נותנת איזו שהיא הודעת שגיאה... אלא רק בזמן שאני משחק (למרות שכשהאזנתי למוזיקה כמה פעמים קרה לי אותו הדבר). אני סוחב את התקלה הזו כבר חודש ואני חושב שזה בגלל הספק כוח שהוא לא ח…

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  2. Started by Master Boo,

שלום לפני כמה ימים חיברתי iPod Nano למחשב על מנת להטעין אותו. שניה אחרי שחיברתי אותו, המקלדת והעכבר שלי הפסיקו לעבוד (מדובר עלWireless Logitech Wave). את האייפוד חיברתי לפאנל הקידמי, המקלדת והעכבר מחוברים לאחורי (בנוסף לHD חיצוני וHUB). בנוסף קפצה לי הודעת שגיאה של USB device not recognized ללא הפסקה. ניתקתי את האייפוד וההודעה המשיכה להופיע. מאז- חיבורי הUSB דפוקים לגמרי. עשיתי ריסטרט למחשב והוא לא עלה- נעצר אחרי הLoading של ווינדוס. אחרי כמה ריסטרטים הוא הסכים לעלות, ואף התקן USB לא עבד. ניסיתי: 1. לנתק את הפאנל הקדמי. 2. לבטל בBIOS את הUBS 2.0 Controller. 3. (הדבר היחיד שעזר) לבטל לגמרי התקני USB. מאז המחשב עולה כמו שצריך. בהחלט נשמעת כמו בעיה בלוח האם, השאלה היא מה יש …

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  3. שלום לכולם, לפני 4 ימים קיבלתי מחשב חדש עם מעבד E8400 וכרטיס מסך 9800GT. כבר אז התחילו הבעיות, כשניסיתי להתקין את הדרייבר זה לא נתן לי ובאמצע ההתקנה כשזה צריך לעשות מסך שחור לכמה שניות זה עשה לי מסך שחורה ואז הופיע הסימן "_" למעלה בצד שמאל והתחיל להבהב. שלשום בערב אחד אמר לי להוריד את התוכנה DRIVER SWEEPER ולמחוק את הדרייבר כמו שצריך ואז להוריד דרייבר מאיזה שהוא אתר(משהו GARU3D לא זוכר) משהו 180.42. הורדתי והתקנתי והכל היה טוב ויפה, הלכתי לראות סרט ועבד כמו שצריך(כן הורדתי קודקים) הכל טוב ויפה. אתמול הלכתי לבית ספר חזרתי כרגיל ואז כשקיבלתי משחק זה עשה לי מסך שחור כזה ואז ריסטרט, ולחבר שלי זה עבד ויש לו מחשב בערך פ2 יותר גרוע משלי. בסדר הלכתי לראות סרט אחר והופה אותה…

4. שלום, ראשית, אני מתנצל על האורך של ההודעה - ניסיתי לפרט כמה שיותר. תודה על הסבלנות! התיאור של הבעיה ישמע בהתחלה כבעיית תוכנה - אך זו לא בעיית תוכנה. יש לי בזמן האחרון בעיה שבעת הצגת גרפיקה (לא משהו מסובך או כבד) או הצגת וידאו (סרטים) התמונה מדי פעם מקרטעת ולפעמים המחשב עושה ריסט. זו לא בעיית תוכנה בוודאות. זה קרה ב-XP. החלטתי לנסות להתקין ויסטה (שפעם היה מותקן ועבד בסדר - אבל אז היה לי רק 1GB זיכרון והחלטתי לחזור ל-XP) ושם נתקלתי ב-2 בעיות על ההתחלה - כאשר הויסטה עולה ויש את ה"כדור" עם ארבעת הצבעים (לפני מסך ה-welcome) לוקח לו לעבור את זה כ-15 שניות (במקום ה-2-3 שניות שאמור לקחת). בנוסף, הויסטה לא מצליח להפעיל את ממשק ה-aero (למרות שבעבר, עם ה-1GB זיכרון הוא פעם בסדר) - ו…

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  5. Started by yok,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם מחשב חדש , שקיבלתי עם ויסטה ל 30 יום. לאחר התקנת XPP המחשב קיבל הודעות ERROR (הפסקת אקספלורר, הפסקת מדייה פלייר) ואז גם נפילות של החלונות. מאז ניסיתי להתקין מספר פעמים את חלונות וללא הועיל. מפרט המחשב: seagate st3500320as 500GB sata2 asus drw-2014 x20 gigabyte ga-ma78gm-s2h mushkin ddr2 4096MG (2048x2) 800Mhz cl 4-4-4-12 XP amd athlon 64 x2 4850e box hec 6a19b 400W בביוס הגדרות: onchip ide channel - enable onchip SATA controller- enable onchip SATA type - native ide onchip SATA port 4/5 type- ide לסיכום: אני מצליח להתקין את חלונות אבל המערכת לא מצליחה להיות יציבה כלומר עדכונים לא מצליחים לעלות אקספלורר מתנתק מדי פעם, מדייה פלייר גם , התקנת תוכני…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by TNTx2,

אהלן, לפעמים המחשב קופא לי, בד"כ במשחקים אפילו לפני שהם עולים לגמרי. המפרט : Q6600 לוח GIGABYTE סידרה S כרטיס מסך 9800GT של GIGABYTE 2x2GB DDR800 KINGSTON הארד דיסק SEGATE 500 G"B 32mb DVDRW של חברת NEC הספק הוא של TERMALTEK 400W לדעתכם הבעיה היא בספק?..כי בחנות אמרו לי שהספק חלש מידי המחשב דנדש פחות משבוע. תודה מראש ויוםטוב

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. התקנתי וינדוס אחר וזה לא שינה איפסתי ביוס ידנית וזה לא שינה יש למשהו רעיון?

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך של radeon 1950x pro של saphire. הבעיה הופיעה לא מזמן, לפני זה הוא עבד מצוין. מה שקורה הוא שאחרי שאני משחק במשחק כבד כ 10 דקות, המחשב ניתקע והמסך מיתנתק ל no signal. בדקתי את כל המאווררים, כולל הזה שנימצא על הכרטיס עצמו, כולם עובדים, אבל לכל מיקרה גם ניקיתי אותם. כמו כן אני לא חושב שזאת בעיית חום כי הוא לא מתחמם יותר מדי, ונישאר יחסית חם, וגם יש לי מארז גדול עם ארבעה מאוורירים והכל מסודר בו לזרימת אוויר טובה. במשחקים הקלים (ישנים) זה לא קורה לי והכל עובד ניפלא. התקנתי גם מחדש את הדרייבר מהדיסק שהגיעה איתו, וזה לא עזר. עוד תופעה שיש היא שעם אני מסתכל סרט בווינדווס מדיה פלייר, ושם אותו על pause אז אחרי כ-5 דקות התוכנה ניתקעת, אני לא יודע עם זה קשו…

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  9. Started by mistuki,

מחשב עם לוח אם 865PE NEO3 כשמדליקים המחשב מצפצף, ניתקתי זכרונות והפעלתי מחדש והוא לא מצפצף ? וכמובן עדיין אין תצוגה! מה יכולה להיות הבעייה?

10. Started by cvtt.z88,

המחשב נכבה ונדלק פתאומית רק במשחקים בדקתי זיכרון לוח כרטיס מסך ועדכנתי דרייברים ועדיין יש אותה בעיה אגב הטמפרטורות בסדר מפרט המחשב לוח ASUS P5QC כרטיס מסך Gainward 9800GTX+ 512MB מעבד אינטל q9550 זכרון 4GB תודה מראש למי שעוזר

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אז ככה.. היה לי בעיה שאחרי שאני משחק בערך 20 דקות באיזשהו משחק אז הוא נתקע לי ולא היה לי מושג למה זה ואף אחד לא אמר לי מה הבעיה עד שהבנתי מה הבעיה, לא יכולתי להשים על רזולציה גבוה ( 1680X1050) אז אני עכשיו שם על 1050X768 ובהתחלה אמרתי סבבה לפחות שלא יתקעו לי המשחקים אבל אז זה התחיל לעצבן כי אני רוצה איכות גבוה אז בקיצור למה אני לא יכול להשים על רזולציה טובה?? אם זה חשוב אז הנה המפרט שלי: inno3d nvidia geforce 9800gt intel quad core q6600 mother board:p43(לא יודע יותר מזה) AOC 22 inch הורדתי כמעט את כל הדרייברים הקימיים ואפילו כאלה שאמרו שהם מיוחדים וזה עדין לא עזר.... זאת לא בעית חום, בדוק. בבקשה תעזרו לי, שאלתי בפורומים אחרים והם לא יכלו לעזור לי עד שנזכרתי שז…

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by Helter Skelter,

שלום עד עכשיו הכל פעל מצוין היום כשנכנסתי למשחק, ראיתי תצוגה מאוד מרצדת של פיקסלים, עד שהמסך פשוט נכבה ל no signal וחוזר אחרי כמה שניות, הדבר הזה אימץ לי את הכרטיס מסך וככה גם תקע את המחשב ומאז כל פעם שאני מנסה להפעיל משחק כלשהו זה קורה לי, גיליתי שהבעיה היא כנראה שהכרטיס מסך מזהה לסירוגין את המסך, וכשהוא לא מזהה אותו הוא עושה force לתצוגת defult כלשהי. חשבתי אולי זה כבל וניסיתי לחבר את המסך עם כבל פשוט ולא DVI אך גם זה לא עזר הורדתי את כל הדרייברים והתוכנות של הכרטיס מסך הכי חדשות וכלום לא עוזר מידי פעם כשמפעילים את המחשב אז כשהוא מגיע למסך הwelcome של windows המסך עובר לno signal. כמו שאמרתי כ. מסך readon x1300 pro, מעבד Pentium D 2.8Ghz Dual Core יש למישהו רעיונות מה א…

• 11 תגובות
    • 964 צפיות
  13. הכל התחיל לפני חודש וחצי בערך כשהמחשב הפסיק לעבוד אחרי שהוא היה עושה ריסטים לפעמים (בעיקר בגלל החום והמאווררים הדפוקים) אחרי שקניתי מאוורר חדש למעבד הוא הצליח לעבוד אבל עם כמה בעיות: 1. ארטיפקטים 2. למסך הבוט (הכוונה לזה של החברת לוח אם וכאלה) לוקח המון זמן לעבור (חצי דקה-דקה) 3. יכול להיות שמסך הבוט נשאר והלוח אם נותן צפצוף קטן על כל לחיצה על כפתור במקלדת 4. אם עוברים את כל זה, מגיעים למסך ה safe mode של הוינדוס - אם מנסים SAFE MODE הוא מתחיל לטעון את הקבצים אבל נתקע באחד הקבצים (giveio) אם מנסים START WINDOWS NORMALLY הוא נתקע ישר במסך עם הבאר התקדמות... שלחתי אז את הכרטיס מסך (לארטיפקטים). מסתבר שהוא לא באחריות אבל גם החנות אמרה לי שהוא תקול. היום סוף סוף החלפתי את הכר…

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by DavidBD,

שלום יש לי מערכת הפעלה Vista 64BIT. לאחרונה חיבורי הUSB הפסיקו לתפקד לי, לקחתי את המחשב לאייבורי (יש לי שם אחריות..), הם טוענים שהבעיה במערכת ההפעלה ושהכל תקין. העניין הוא, שיש לי המון דברים מותקנים על הווינדוס, שכולם בשימוש יום יומי ופרמוט זה עניין של 4 ימים +- אצלי (כולל התקנה של הכל). רציתי לבדוק אפשרויות נוספות לפני הפירמוט, אשמח לקבל מכם עצות בנוגע לבדיקות למינהן וכד'. תודה מראש, דוד.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by shahark55,

שלום לכולם לאחרונה אני נתקל בבעיה לחבר מכשירים דרך הUSB. מתקבלת ההודעה: USB DEVICE NOT RECOGNISED (וכמובן שאי אפשר לעבוד עם המצלמה) הדבר היותר מוזר הוא שעכשיו חיברתי עכבר אופטי לאותו חיבור USB והוא זיהה אותו ועובד איתו בצורה חלקה! יש המלצות? תודה שחר

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  16. הכל במפרט. יש ברשותי שני סטיקים כאלה: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_el_ddr_pc_3200_platinum_revision_2 במשך שנים הם עבדו מצויין. קניתי עוד 2 כאלה: <תמונה עם פרטים מצורפת> לא משנה באיזו קומבינציה, המחשב לא עולה. ניסיתי את ה OCZ וה GSKILL ביחד, להחליף בסלוטים. ניסיתי את ה GSKILL לבד, בסלוטים שונים. המחשב מפעיל את המאווררים, אבל שום דבר לא מופיע על המסך (שדולק). אולי הם לא תואמים? עשיתי משהו לא נכון? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  17. שלום, יש לי בעיה עצבנית עם המחשב שלי שאני לא מצליח לפתור והיא מציקה לי כבר חודש שלם. קניתי מחשב חדש לפני כחודש, הנה המפרט: מעבד: Quad Core 2.4GHZ 8MB 1066MHZ EQ6600 לוח אם: Intel Buffalo Creek DG33BU זיכרון: ADATA 800MHZ 1GB x4 כרטיס מסך: Winfast nVIDIA Geforce 9800 GX2 1GB כונן קשיח: W.D. 7200 BUFFER 16MB 320G צג: Samsung SyncMaster 151 N 15'' 1024x768 / 75Hz VGA input מארז: מארז n תקן אינטל (Mini Tower) + מאוורר זלמן ספק: ספק עם 400W טהור (לא זוכר כמה A, אבל נאמר לי ע"י יבואן כרטיס המסך שזה יספיק, למרות שבאתרים רשום לפחות 600W). Windows XP Proffesional לא מקורי. אם אני לא טועה החלפתי את המעבד למשהו דומה רק עם עוד חיבור של 8 פינים כדי שהכרטיס מסך יעבוד (כי הוא מתחבר ל6…

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  18. היי לכולם לגיסי יש בעיה עם המחשב . המחשב מפעיל את עצמו מחדש מידי פעם.לפעמים פעם אחרי פעם .מידי פעם המערכת עוברת לרזולוציה מאוד נמוכה עם הודעת שגיעה של האקספלורר היו גם הודעות שגיעה על חוסר יכולת לכתוב לכתובת מסויימת בזכרון. פעם המחשב התחיל להריץ תהליך בדיקה עצמית (הוא מריץ ובודק את כל הקבצים שבדיסק). האם תופעות אלו יכולות להגרם בגלל משהו שאני גרמתי ? בחשב החדש היתה מותכנת גירסת אנטי וירוס של NOD32 שהופעלה רק כשנכנסו לאינטרנט. לא מצאתי בדיסק או בהוספה והסרה שום סימן להמצאות התוכנה בדיסק בקשיח.רציתי לבדוק שאין על המחשב וירוס. ניסיתי להתקין גירסה אחרת של אנטי וירוס ולא הצלחתי .התחלתי להסיר את NOD32 מהרג'סטרי וראיתי ששם באחד המקומות היתה הפניה לאתר האנטרנט של נוד. ברג'סטרי במ…

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  19. Started by matizami,

החלטתי לנקות אבק סביב המאווררים, אז ניקיתי אותם בעזרת שואב אבק. כשפעלתי את המחשב, הארדיסק לא עלה, קיבלתי את ההודעה: disk boot failure. insert system diisk and press enter לא נגעתי בכלום. בדקתי את החיבורים והכל נראה מחובר כרגיל.

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  20. Started by idnile,

שלום לכולם. יש לי מחשב שהתקנתי עליו ויסטה אולטימייט SP1 וXP פרופסיונל SP3. ובשניהם יש לי בעיה של קראש דאמפ... ניסיתי כבר מיליון מדריכים ואני לא יודע מה לעשות . קבצי מיני דאמפ ומהויסטה: http://www.upfree.net/3977926 קבצי מיני דאמפ מהXP: http://www.upfree.net/925508 עזרה בבקשה... אם אני עושה משהו לא בסדר, תגידו לי ואני אתקן...

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  21. Started by theocampa,

היה לי אותו במשך שנה עובד תקין עד לאתמול.... אתמול הוא הפסיק לשדר תמונה לטלויזיה בtv-out דרך כבר s-video.(עד כה אני עבדתי בצג מחשב + טלביזיה) נסיתי להסיר ולהתקין דרייבר מחדש לא עזר ניסיתי כמה גירסאות כולל את הכי חדש. התקנתי מערכת הפעלה מחדש (xp) , אחרי התקנת הדיירבר עדיין מתפקד תקין אך ברגע שאני מכוון לשדר לטלויזיה באיזו צורה שהיא (clone , הרחבת שולחן עבודה,dual view) המסך של המחשב מרצד לשניה (קפיצה בשינוי צורת המצב ונותר שחור, הטלביזיה בכלל לא קיבלה אות), המחשב עצמו נתקע כי המקלדת לא מגיבה לnumlock , ובמצב של preview לתצוגה גם נתקע. נסיתי את אותו דבר עם ויסטה ואותו תוצאה, אני חושד שזו בעיית חומרה , יש עוד דרך לוודא את זה ? כמובן אם יש עוד פתרונות אשמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  22. Started by shahark55,

צהריים טובים ושבת שלום לכולם לאחרונה הוחלף לי לוח האם של המחשב ולצערי התייאשתי מללכת למעבדה ולנסות לתקן את כל הבעיות שצצו לאחר ההחלפה! יש לי בעיה עם כרטיס הקול... אני לא מצליח לשמוע כלום במחשב. התקנתי דרייברים .וכו.. ללא הצלחה הצלחתי לזהות את הבעיה ונרשם לי : Soundcard:Closed CaptionDecoder יש למישהו רעיון?? תודה מראש שחר

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  23. שלום לכולם, זה קצת ארוך אבל חשוב שתקראו הכל כדי להבין את הבעיה. יש לי לוח אם של gigabyte דגם ex38-ds4 ו 4 זכרונות של 1 גיגה של Corsair ומלפני כמה ימים המחשב מזהה לי רק 3 גיגה במקום 4 (זה קרה אחרי שהחלפתי קירור למעבד, התעסקתי הרבה הפירוק הלוח מהמקום אז יכול להיות שאחד הסלוטים נדפק פיזית). בכל מקרה ניסיתי להחליף את כל ארבעת הזיכרונות בכל הסלוטים וגיליתי שכל הזיכרונות תקינים אבל הסלוט הכי ימני בלוח אם לא מגיב ששמים עליו זיכרון (אם אני שם רק עליו זיכרון וכל השאר ריקים יש צפצוף של שגיאת זיכרון ואם אני שם גם עליו וגם על עוד סלוט אחד אז המחשב עולה אבל זה לא מזהה שגם על הסלוט התקול יש זיכרון), הסתכלתי עם פנס וזה נראה שיש ממש קצת שחור בתוך הסלוט עצמו ועל כל השאר אין את זה, כנראה מ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by תימני אחלה!,

שלום. אני מנסה להתקין XP על הארד דיסק,כרגיל. הבעיה היא שאחרי כל הקטע של המסך הכחול שמבקש ממני לבחור פירמוט מהיר או איטי ואז הוא מעתיק קבצים ועושה ריסטרט-הוא שוב מתחיל את ההתקנה מחדש. כאילו שעד עכשיו לא עשיתי כלום. איך זה ואיך פותרים את זה? זה משגע אותי.... *אני מנסה להתקין XP HOME EDITION

25. Started by Bug,

העברתי HD ממחשב אחד למחשב אחר, הכל טוב בביוס וגם כשמערכת ההפעלה עולה הכל נראה תקין, אפשר לראות את ה HD בMy Computer אבל אחרי כמה רגעים המחשב קופא ולא ניתן לבצע שום פעולה. אם אני מנתק את הHD החדש הכל עובד רגיל. שני ה HDs הם SATA. מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים