עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by saarxee,

אלו התוצאות מ-FANSPEED, זה בסדר אתם חושבים? גם הטמפ' בתוכנה HWMONITOR מצויינת ולא ניקיתי את המחשב מעולם והוא בן שנה, ובתוכנה HWMONITOR כתוב שמהירות המאוורר של הכרטיס מסך היא 3%, זה בסדר? (הכל צולם בזמן מנוחה) http://imageshack.us/photo/my-images/577/66184190.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/23/29819709.png/

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  2. Started by Hitman_47,

שלום אני חדש פה ואני חייב לציין שהמליצו לי לבוא לפה בחום! אז ככה יש לי כרטיס (בקר) סל SCSI של חברת בסלוגיק ואני לא יודע איפה לחפש דריברים מישהו יכול לעזור לי ?

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  3. ההרד דיסק מחובר דרך אחת כניסות הUSB. והכל עובד טוב ויפה ברגע שאני מחבר את הכבל של הHDMI, יש לומר אפילו רק נוגע עם המגעים שלו במגעים של החיבור! ההרד דיסק מתחיל לעשות קולות ומופיעות לי הודעות שהרד דיסק צריך לעבור פורמט לפני שאני אוכל להשתמש בו. עם זאת כאשר אני מחבר את ההרד דיסק דרך יציאת USB אחרת אין לי את הבעיה הזו. איזו סוג של בעיה זו? חלוקת כוח ליציאות ע"י הספק או מה? המחשב הוא מחשב נייד, והדיסק קשיח הוא 3.5 ככה שאת הכוח שהוא לו מקבל חיצונית תודה

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  4. Started by shayhibah,

שלום אני חדש פה. אני ממש נואש... שמעתי שזהו אתר שבטוח ידעו מה הבעיה או לפחות מה אפשר לעשות. זה סיפור קצת ארוך: לפני כ-7 חודשים קניתי מחשב. את המחשב קניתי מיבואן של אינטל ומהחנות KSP בראשון לציון. כל המחשב עלה לי (הבוקסה עצמה) כ-6 וחצי אלף. לאחר שבוע מהרכבת המחשב התגלתה בעיה: המחשב שלי עושה לי ריסטים. זה קורה כאשר אני מפעיל משחק, או שומע מוזיקה או כל דבר אחר. פתאון, ללא שום התרעה הוא זורק לי ריסט ומתחיל את עצמו מהתחלה. בחודשיים הראשונים שלחתי ליבואן של אינטל לבדיקה והם לא הצליחו למצוא את הבעיה. השארתי את המחשב 5 חודשים בצד, פשוט לא נגעתי בו, השתמשתי במחשב הישן שלי. לפני שבוע נמאס לי ואמרתי שאני חייב לתקן אותו. הלכתי למישהו שמבין במחשבים, והבאתי לי את המחשב. הוא בדק לי אותו…

• 9 תגובות
    • 939 צפיות
  5. יש לי הארדיסק 80GB של WD עם 8MB עם מערכת XP PRO וכל פעולה שאני מנסה לעשות עם הPARTITION MAGIC הוא לא נותן לי הוא מפעיל את המחשב מהתחלה מתחיל את הפעולה ואז אומר לי שיש בעיה CODE 100 ובסוף Bad partition table מה אני עושה?!!? נב ניסיתי לאחד כוננים ולשנות גודל של כונן :-\

• 9 תגובות
    • 938 צפיות
  6. Started by snoopdogg,

שלום לכולם קניתי ספק חדש CORSAIR HX620 הרכבתי אותו במחשב והמחשב לא נדלק. החזרתי חזרה את הספק הקודם והמחשב עובד. דיווחתי לטי אם אס שמהם קניתי את הספק והם שלחו תוך יומיים ספק חדש (כל הכבוד להם). היום הרכבתי אותו ושוב אותה תופעה. אני חייב לציין שאני מעביר את מצב הספק ל-1 הלד בעכבר נדלק , אבל המחשב מסרב להידלק, ושוב החזרתי את הספק הישן והכל עובד. (עכשיו אני כותב מהמחשב ) למישהו יש רעיון? המפרט הוא: AMD 3200 64 GIGABYTE GA-K8N51GMF BALLISTIX 1G GIGABYTE 3D AURORA 570 8800GTX

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  7. Started by haimborada,

שלום לכם אני היום התחברתי אליכם לאתר פעם ראשונה במיקרה נחתקלתי באתר הזה והוא ניראה לי מזה מגניב אני עדיין לא יודע איפה רושמים מה ואיפה אז אל תיכעסו יש לי שאלה 1 היה לי וירוס מאוד קשה באר דיסק טרה נייד היה לי בו חומר שלא יכולתי ליראות אותו והנוד לא הסיר לי וירוסים שהיו בו לקחתי מחבר אנטי וירוס קרספאקסי משהוא כזה של טכנאים והסרתי את הוירוסים אבל חלק מהם עדיין חוזרים גם אחרי שהסרתי יש לו אנטי וירוס של מיקרוסופט שהוא הכי טוב ניראה לי אבל הוא לא נותן 2 שאני עושה הצג קבצים מוסתרים זה מראה לי קובץ בשם Thumbs.db איזה 1400 פעם בכול המחשב אני מנסה להסיר אותו והוא חוזר אני מנסה להסיר דרך מצא קבצים של הווינדוס מה אני אמור לעשות כדי למחוק אותו לצמיתות תודה

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  8. הדיסק: Drive model: WDC WD300AB-00BPA1 Serial number: WD-WMA6W1691847 Capacity: 30.0 GB Drive interface: IDE השגיאה: ID: 5 Attribute name: Reallocated Sector Count Threshold: 112 Value: 112 Worst: 112 Status: Bad מה השגיאה הזאת אומרת ? איך אפשר לפתור אותה ? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  9. Started by BenSalem2,

זה משהו מוזר בהתחלה היה לי מסך כחול כל פעם שהמחשב "הלך לישון" וחזר לפעולה אז הוא נכנס למסך כחול עכשיו כל פעם שאני לוחץ על התיקייה של הקראק של מאקס פיין 3 הוא עושה לי את זה שוב מצורף תמונה תודה לעוזרים שיהיה סופ''ש נעים

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  10. היי אני משתמש בגוגל כרום כבר הרבה זמן ועל כמה מחשבים ואף פעם לא קרה לי משהוא כזה לפני כמה ימים הדפדפן עדכן לי גירסה לגירסה 20 ומאז נהיה איטי יותר ויותר (הכוונה בממשק הדפדפן עצמו) ומקרטע ולפעמים נתקע ניסיתי להתקין גירסאות אחרות שלו ולנקות את כול המטמון ואפילו ביטלתי הרחבות וזה לא שינה כל דבר יש למישהו מושג איך אני מסדר את הבעיה הזאת? בינתיים עברתי ל-FF 13...

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  11. Started by Budi Franco,

בעיה בהתקנת DRIVER מה מומלץ לעשות תודה רבה מראש

12. לא הצלחתי לתקן עם CD של חלונות 7 עכשיו המלצה קטנה למי שמחפש ביטחון בעבודה התקנתי חלונות 7 מחדש - עבר במהירות מאחר ומדובר על SSD כל מה שחשוב נמצא בגיבוי ענן חינמי אצל גוגל ועוד חברה נוספת הדואר של גוגל ממילא מחוץ למחשב בקיצור תוך שעה המחשב עבר פירמוט כולל התקנה מחדש של חלונות, אופיס, אנטי וירוס וכל הדרייברים. והכל כרגיל.

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  13. שלום רב אנשים יקרים ושבת שלום פירמטתי היום את המחשב של אמא שלי , ולפי זה עשיתי גיבוי לדואר נכנס של האוטלוק לקובץ PST שמשקלו הוא 1.2 גיגה. לאחר הפרמוט הכנסתי את הקובץ לתוך האוטלוק, הכל טוב ויפה, ואז ניסתי להעביר את כל מיילים לתוך התיקיה inbox , האוטלוק התחיל בעברה של הקבצים, ואז פשוט הכל נעלם, אני לא מוצא את כל המיילים. ניסתי להתקין מחדש את האופיס ולאחר מכאן הכנסתי את הקובץ מחדש, ושוב הקבצים לא נמצאים. אני שובר את הראש איפה המיילים, זה ממש חשוב. ניסתי לחפש בכל התיקיותב אוטלוק בלי הצלחה. בבקשה תצילו אותי תודה רבה

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  14. Started by odedraz,

שלום חברים, יש לי לוח אם ConRoe945G-DVI המעבד שמותקן עליו כרגע Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz אני עוניין להחליף מעבד Intel® Core™2 Quad Processor Q6600 (8M Cache, 2.40 GHz, 1066 MHz FSB) האם הלוח יתמוך? במדה וכן האם אני נדרש לעשות שינויים כלשהם בלוח?

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  15. Started by greenvector,

שלום כמו שנכתב בכותרת, יש לי כרטיס מסך ATI 4850 שכאשר הרצתי משחקים מעט כבדים (כמו Witcher) המחשב פשוט נכבה. לאחר בדיקה בלוג של הווינדוס + תוכנה PC WIZARD 2008 גיליתי שגם במצב מנוחה הטמפרטורה של כרטיס המסך היא כ- 90 מעלות ובזמן הרצת משחק הטמפרטורה מעל 100 מעלות. רכשתי את הכרטיס ב- KSP (עדיין תחת אחריות) , כשהלכתי לשם הם אמרו שהם יראו מה אפשר לעשות ואם זה בכלל מוגדר כבעיה בכרטיס ושגם אם ניתן לעשות משהו אני אקבל כרטיס מתוקן במקום כאשר כל הפוצדורה תיקח לא פחות משלושה שבועות. האם בוודאות הכרטיס שברשותי דפוק? עשיתי כל בדיקה שעולה לי בראש והכל מצביע לכיוון הכרטיס.. וגם מה הנהלים המקובלים בכל הנוגע להפעלת אחריות על מוצר מחשב אם מישהו יודע.. תודה.

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  16. Started by The-Who,

שלום רב, אני מתנצל על הכותרת באנגלית, אך לא מצאתי ניסוח ראוי בעברית. ברשותי מחשב עם Gigabyte GA-965P-DQ6 (rev. 1.0) Motherboard ומעבד מומהר DualCore Intel Core 2 Duo E6300, (7 x 333) 2,331MHz, אך עם טמפ' סבירות (בשעת מאמץ הCORES מגיעים ל-62 מעלות מקסימום). לפני כשבוע המחשב שלי סירב להדלק לאחר שהיה מכובה במשך יומיים. כל לחיצה על כפתור ההדלקה לא זכתה לכל תגובה שהיא מצידו. לאחר בדיקה מקיפה ונסיונות חוזרים הוא נדלק ועבד כראוי עד לפעם הבאה שזכה למנוחה. עיקר חשדותיי היו בכפתור הPOWER שקצת חורק במארז שלי. הפעם הבעיה חזרה, אך לא חלפה. בעקבות זאת ניקיתי שנית את המארז, בדקתי את החיבורים, בדקתי את ספק הכוח לכשעצמו שהגיב כראוי (ואכן היה החשוד המיידי) וכן לא היה ידוע לי בעיה כלשהי בחו…

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  17. Started by momi mvmNEW,

היי חברה. בניתי לי מחשב מחלקים ישנים שהיו לי ויש לי תקלה שכל כמה דקות המחשב פשוט עושה לעצמו ריסטרט שוב ושוב. מעבד i5-650 gtx 650ti לוחם אם evga p55le 8gb ram לפני שעשיתי פירמוט למחשב אז הוא היה מגיע לי לווינדוס ופשוט לאחר כמה דקות של שימוש בו הוא היה עושה ריסטרט לבד או מראה לי מסך כחול כזה. חשבתי שזה בעיה בווינדוס או משהו וניסיתי לפרמט וכל כמה דקות במהלך הפירמוט זה קורה שוב. יש לציין שהטמפרטורה של המעבד תקינה ולא עולה מעל ה40 מעלות ללא מאמץ. לפי החומרה הכל נראה תקין ואין משהו שהוא לא יושב במקום או משהו. יש לי השארה שזה בעיה או בהארד דיסק או בספק כוח שהוא ישן מידיי ומלא אבק. אשמח לעזרה

18. Started by adirss,

שלום חברים ברשותי דיסק קשיח ssd 80 gb של חברת intel שמותקן במחשב נייד של לנובו אתמול שהדלקתי את המחשב עלה לי ציור של מנעול ומקום לרשום סיסמא {כניראה שהדיסק ננעל } לאחר מס ניסיונות של איפוס ביוס הבעיה לא נפתרה שחיברתי את הדיסק למחשב אחר דרך usb ניראה שהמחשב מזהה אותו ללא בעיה אך לא מראה את הכוננים במחשב שלי אשמח לפתרון לבעייה תודה לכם

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  19. Started by izikd,

שלום, אומנם זה לא הסורק שלי אלא של חבר שלי. אז ככה יש לו סורק HP ScanJet 2200 ולא מזמן הוא התחיל לסרוק מוזר, יש מין שני קוים אדומים באמצע הסריקה. אז חשבנו אולי זה איזה בעיה במחשב או משהו אז הלכנו אליי והתקנו את הזורק ואותו דבר.. משהו מוזר.. משהו נתקל פעם? (צירפתי את הסריקה, סריקה ריקה ללא כלום)

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  20. שלום יש לי מצלמה דיגיטלית C-750UZ של OLYMPUS ושאני מחבר אותה למחשב הוא מראה באייקון של הוצאת חומרה באופן בטוח את המצלמה והיא מותקנת כמו שצריך אבל המחשב מסרב להראות את הכונן שלה במחשב שלי כאילו כלום לא מחובר! ואם אני נכנס ל כלי ניהול--ניהול מחשב--כונני דיסקים אז הוא מראה לי את הכונן שנוסף מהמצלמה אבל לא מראה אות כלשהי, אז שמתי לו אות (H) ועכשיו יש לכונן שם ואם מנסים להכנס לכונן דרך כלי ניהול הוא נותן הודעה ("התיקייה \:H לא קיימת..") ואם אני מנסה שוב אחרי שנייה אז הוא נכנס לכונן שהוא בעצם המצלמה ואפשר רק דרך שם להעתיק את התמונות מהמצלמה למחשב..ויש לי שעון עם USB כזה עם 128 MB שקיבלתי מתנה מישראכארד אבל שאני מחבר אותו למחשב,המחשב בכלל לא מגיב לא מראה אותו בשום מקום ולכן אי …

• 11 תגובות
    • 938 צפיות
  21. לוח אם הוחלף וכרטיס מסך הוחלף מATI לNVIDIA הWINDOWS נשאר אבל עושה RESTARTSלפעמים ולא נותן DUMP FILE שאלה העם כדי להתכין מערכת הפעלה מחדש ? למרות שמחקתי את הדרייברים של ATI עם DRIVER SWEAPER אני עדיין רואה בתיקיה שלWINDOWS כל מיני קבצים של ATI וגם TASK MANAGER יש תמיד איזה ATIEDXX תמיד ראשון ברשימתPROCESSES

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  22. Started by SuB,

מה עושים? תודה.

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  23. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

פעם היו לי ארבע פרטישנים שתיים בכל הרד דיסק אחרי שהתקנתי וינדוז 2000פרו בתור NTFS ושיחקתי איתו קצת משחקים ושטויות נמאס לי אז רציתי למחוק אותו עכשיו מה אני בא למחוק והוא לא מוחק לי את הוינדוז הוא מוחק לי את המחציה הבאה בתור!! עכשיו אחרי שכל המידע במחיצה הכי חשובה שלי הלך לעולמו אמרתי טוב אין מה לעשות תמצא הכל מחדש... אבל מה כל המחיצה של הוינדוז 2000 נעלמה!! לאן?? איך אני מחזיר את זה?? מזמן לא עבדתי אם FDISK אז שכחתי מה אני צריך לעשות שם :-[ אהה ועוד משהו עכשיו המחיצה של הוינדוז נעלמה אז במקום נגיד היה כונן F הוא נהיה כונן E בבקשה עזרה :-\

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  24. Started by Avielgg,

שלום לכולם, מערכת הפעלה וינדוס 11 שהותקנה לאחרונה. המחשב עבד תקין עד היום בבוקר. המחשב בהפעלה עולה עד המסך של השם משתמש ואז קופא מצורפת תמונה. מה שמוזר שבמסך בוא המחשב קופא השעון והתאריך מתקדם פשוט אין תגובה. ניסיתי לנתק את כל ההתקנים שמחוברים ואף לחבר מקלדת ועכבר אחרים ואין שינוי. משהו מכיר את הבעיה?? תודה לעונים

25. לפני ההדלקה הנורה בתוך המחשב דולקת ניתקתי את הזכרונות ואת הכוננים הקשיחים .את הכול ועדיין המחשב לא דולק מה עושים? תודה רבה נעם

• 5 תגובות
    • 938 צפיות

דיונים חדשים בפורומים