תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
לפני חודשיים שלחתי לפנדה את הR9500 שלי לתיקון כי המאורר שלו לא עבד, חשבתי שזאת הסיבה שלפעמים המסך נכבה ומשמיע טיקים ולאחר מכן התמונה מתכווצת ומתעוותת אך מתברר שזה לא נכון... יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? הורדתי את הדרייברים הכי חדשים
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין XP על מחשב כלשהו, הדיסק בפנים, אני מדליק את המחשב, והוא פותח לי תפריט הגדרות BIOS בלי שביקשתי. כשאני מדפדף שם בין התפריטים, באחד מהם רשום שבBOOT הקודם שלו הייתה לו בעיה עם המהירות של המעבד ושעכשיו הוא בSAFE MODE. אבל רשום בביוס שהמעבד על 2400MHz בדיוק כמו שרשום על המעבד. בנוסף רשום גם שהוא על מכפלה 18 של 133/33, אבל כמובן שאי אפשר לשנות את זה כשאני במוד של 2.4 ולא של יידני. מה הבעיה שלו? תודה!
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
היי חברה. בניתי לי מחשב מחלקים ישנים שהיו לי ויש לי תקלה שכל כמה דקות המחשב פשוט עושה לעצמו ריסטרט שוב ושוב. מעבד i5-650 gtx 650ti לוחם אם evga p55le 8gb ram לפני שעשיתי פירמוט למחשב אז הוא היה מגיע לי לווינדוס ופשוט לאחר כמה דקות של שימוש בו הוא היה עושה ריסטרט לבד או מראה לי מסך כחול כזה. חשבתי שזה בעיה בווינדוס או משהו וניסיתי לפרמט וכל כמה דקות במהלך הפירמוט זה קורה שוב. יש לציין שהטמפרטורה של המעבד תקינה ולא עולה מעל ה40 מעלות ללא מאמץ. לפי החומרה הכל נראה תקין ואין משהו שהוא לא יושב במקום או משהו. יש לי השארה שזה בעיה או בהארד דיסק או בספק כוח שהוא ישן מידיי ומלא אבק. אשמח לעזרה
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי לוח אם מדגם :Gigabyte GA-MA78LMT-US2H ומארז שמגיע אם ספק מדגם: ANTEC NSK2480 ללוח אם יש חיבור של 8 פינים אך לספק יש חיבור רק של 4 פינים האם עליי להחליף ספק כח אם חיבור של 8 פינים או שיש באפשרותי להשתמש בספק הנוכחי ולחבר ללוח רק 4 פינים ?
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אהלן חברים...צריך את עזרתכם אתמול בלילה המחשב עבד רגיל לא הייתה שום בעייה...היום לאחר הלדקה הווינדוס לא עולה ועולה ישר הbios בדקתי את החומרה והכל תקין לפני כל הדלקה יש צפצוף של מכשיר קטן שחברתי המסמל שהחומרה תקינה... החלטתי להתקין את הווינדוס מחדש כלא חשבתי על רעיונות לפתרון שאני מגיע לבחירה של איפה להתקין שני הכוננים ssd שבו מותקן הווינדוס ו hdd ריקים ורשום עליהם drive unlocated space בכונן השלישי של mve כן מזהו ככונן g ומראה ש130 גב בשימוש...איך יכול להיות ששתי הכוננים נמחקו או לא מזהוים כי בלוח אם בביוס כן מזהוים לי 2 הכוננים
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Gforce MX440 ולוח אם של MSI 6309 תומך ב AGP X4. היתקנתי דרייבר חדש של nvidia Deternator, וכאשר אני ניכנס להגדרות הדרייבר של כרטיס המסך אני רואה שהכרטיס מוגדר AGP X2 ולא AGP X4 כמו שצריך להיות. הביוס מוגדר על זיהוי אוטומטי וניסיתי גם ידני וזה לא עובד. יש למישהו עצה?
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני מקבל מסך כחול כל פעם שאני משנה להפעיל משחק לא משנה האם המשחק כבד או לא המפרט E6600 ASUS P5B 8600GTS 2GB 800MHZ של OCZ 550WATT CHIEFTEC תמונה: http://www.siz.co.il/up.php?file=y1mmjgykmzzm.jpg מה הבעיה? התופעה לא מתרחשת בישומים כמו סרטים ואינטרנט. תודה.
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
חיברתי דיסק קשיח נוסף למחשב איך אני מפצל אותו?
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמה דיגיטלית C-750UZ של OLYMPUS ושאני מחבר אותה למחשב הוא מראה באייקון של הוצאת חומרה באופן בטוח את המצלמה והיא מותקנת כמו שצריך אבל המחשב מסרב להראות את הכונן שלה במחשב שלי כאילו כלום לא מחובר! ואם אני נכנס ל כלי ניהול--ניהול מחשב--כונני דיסקים אז הוא מראה לי את הכונן שנוסף מהמצלמה אבל לא מראה אות כלשהי, אז שמתי לו אות (H) ועכשיו יש לכונן שם ואם מנסים להכנס לכונן דרך כלי ניהול הוא נותן הודעה ("התיקייה \:H לא קיימת..") ואם אני מנסה שוב אחרי שנייה אז הוא נכנס לכונן שהוא בעצם המצלמה ואפשר רק דרך שם להעתיק את התמונות מהמצלמה למחשב..ויש לי שעון עם USB כזה עם 128 MB שקיבלתי מתנה מישראכארד אבל שאני מחבר אותו למחשב,המחשב בכלל לא מגיב לא מראה אותו בשום מקום ולכן אי …
-
- 11 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אהלן חברים, המחשב שבמפרט בצד נכבה לי רנדומלית בזמן הרצה של TUNEUP , לאחר ניסיון הדלקה , המחשב לא עולה ואין תצוגה על המסך בכלל. בהתחלה חשבתי שאולי מדובר בכ.מסך אבל גם לאחר החלפה שלו לישן שלי (GTX 275) לא היה שינוי. על הלדים שבלוח אם מופיע ישר בהדלקה קוד 68. ניסיתי לאפס עם הג'מפר, להוציא את הסוללה ואפילו הוצאתי את הסטיקים של הזכרון אך הכל לא עזר. אשמח אם תוכלו לנסות לעזור לי. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אחרי שהחלפתי את המארז התחילו כל הבעיות.... כשאני מדליק מחשב לפעמים הוא נדלק אבל המסך וההרד דיסק לא נדלקים, לפעמים הוא נתקע בבדיקת הזיכרון, לפעמים הוא כותב לי מעבד 667MHZ כשלי יש 1000, לפעמים כשהוא עולה ונכנס ל XP הוא לא מתחכה או עושה RESTART... אני חושב שהבעיה היא הלוח או בזיכרון. מה אתם חושבים?
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
[TABLE] [TR] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 35%][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 35%][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 35%][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 35%][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 35%][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=wi…
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אלו התוצאות מ-FANSPEED, זה בסדר אתם חושבים? גם הטמפ' בתוכנה HWMONITOR מצויינת ולא ניקיתי את המחשב מעולם והוא בן שנה, ובתוכנה HWMONITOR כתוב שמהירות המאוורר של הכרטיס מסך היא 3%, זה בסדר? (הכל צולם בזמן מנוחה) http://imageshack.us/photo/my-images/577/66184190.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/23/29819709.png/
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אז ככה, הבעיה מופיעה כשאני משחק, פתאום המחשב נתקע ואי אפשר לעשות כלום אלא לעשות ריסט ידני. בדקתי בerror report של הוינדוס וזה מה שהופיע לי שם: Description Faulting Application Path: C:\Program Files\Microsoft Security Essentials\MpCmdRun.exe Problem signature Problem Event Name: APPCRASH Application Name: MpCmdRun.exe Application Version: 2.1.6519.0 Application Timestamp: 4b207819 Fault Module Name: mssewat.dll Fault Module Version: 1.0.1961.0 Fault Module Timestamp: 4b81283b Exception Code: c0000005 Exception Offset: 00000000000045a4 OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional Information 1: 596a Additional Information 2: 596a00e4119d83fcb7efdc8e18dfc043 …
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום , לפני כמה ימים המחשב שלי פשוט קפא כשרואים שהעכבר זז . מה שישר שולל כרטיס גרפי ומעלה חשד שמדובר בתקלה במערכת ההפעלה. אז ניסיתי לפרמט את הפרטישן ולהתקין מחדש. רק מה.... ההתקנה אומרת שאי אפשר לפרמט את הפארטישן. שגיאה לא ידועה. האם זה אומר שהלך על ההארד דיסק? או שאתם מכירים טריקים שימושיים להציל אותו מבעיטה חזרה לSkypc. תודה על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין לבנות אותו בעצמי. כלומר לקבל הכל בקופסאות ושאני ארכיב בעצמי וישים כל דבר במקום. כבר התעסקתי עם מריחת משחה טרמית, הוצאת והכנסת גופי קירור, הוצאת ספקים וחיבורם, והוצאת HDD וחיבורם וגם הוצאת כרטיסי מסך וחיבורם. אבל אם צריך להגדיר משהו בלוח אם וכדומה איך שמדליקים את המחשב וזה - אני פשוט לא יודע. אשמח לשמוע על כאלה שניסו להרכיב בעצמם ונתקלו בבעיות כלשהן. ואחרי שאני מרכיב ? יש איזושהן בדיקות שאני צריך לעשות ? שהכל תקין ופועל כראוי ? בתודה, Quantom.
-
- 9 תגובות
- 947 צפיות
-
-
המודם שלי לפעמים מזהה את המתקשר, ולפעמים לא. בדקתי ב Hyper Terminal מה עובר על הקו, ואכן לפעמים יש ולפעמים אין שיחה מזוהה. על צג הטלפון תמיד יש שיחה מזוהה. בדקתי עם מודמים שונים ובמחשבים שונים, ובכולם אותה הבעיה. השתמשתי גם ב voice modem (שזה מה שאני צריך), וגם במודם אנלוגי רגיל. הבעיה קיימת גם בקו עם ADSL וגם ללא. אפילו בקו של 072 (VoB)הבעיה קיימת. בסה"כ בדקתי על 3 קווים, עם 4 מודמים שונים שתומכים ב CID. האם יש דרך לעקוף את הבעיה? אני גם מוכן להשתמש ברכיב חיצוני אם זה יפתור את הבעיה והמחיר יהיה סביר. בזק לא עוזרים וזה מטריף אותי.
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני משתמש בשלושה רזולוציות עם המסך שלי: 1024X768 על תדר רענון 85 800X600 על תדר רענון 100 640X480 על תדר רענון 120 כשהמסך עובר לרזולוציה 640X480 אז התמונה לא מוצגת על כל המסך האם יש דרך לכוון שכשאני עובד בשלושת הרזולוציות האלה אז התמונה תהייה על כל המסך? וד"א אני משתמש בPower Strip
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי ממיר עם חיבור RCA של חברת YES ואני מעוניין לקנות מחשב נייח חדש שיחליף לי את הטלויזיה הישנה (כנראה מחשב All in One). הבעיה שבמחשב שאני מעוניין יש רק חיבור HDMI, כלומר אני צריך מתאם RCA ל-HDMI. על איזה מתאם אתם ממליצים מבחינת מחיר וביצועים? ומאיזה מקום בארץ הכי כדאי לקנות? ד"א עוד שאלה, איך בדיוק עובדת ההמרה הזו, האם אני רק צריך לחבר למתאם, או שאני צריך גם להגדיר משהו במחשב כדי שאוכל לראות על מסך המחשב את ערוצי הטלויזיה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
לפני כחצי שנה רכשנו מחשב עבור עבודת ניהול חשבונות. במחשב הזה לא משחקים, והוא מיועד אך ורק לעבודה יומיומית (לכן זה גם דחוף לי). בחודש וחצי האחרונים החלו בעיות רבות עם המחשב, תצוגות תקלה שונות, פעם המחשב נתקע, פעם הוא לא עולה, וכו'. כרגע יש ברשותי רק הודעה אחת, שבאה לפני שעולה הווינדוס, והיא מופיעה רק לפעמים. אני אתן קצת אינדיקציה לגבי ההודעות שמופיעות : כאשר הווינדוס כן עולה, מופיעות לפעמים הודעות שונות שמתייחסות למיטב זכרוני להארד-דיסק. הם מופיעות בצורת בועה עם סימן קריאה במשולש צהוב (Windows XP) בצד סרגל ה"התחל". לאחרונה גם החלו לפעמים להופיע הודעות שגיאה במרכז המסך, עם משולש צהוב גם כן, ומוצגים הודעות שגיאה לגבי קבצים שונים, של הווינדוס ולמרבה ההפתעה גם של המודם האלחוטי…
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
Text שלום שתי בעיות: 1. יש לי כרטיס מסך: Asus AGP v 7700 deluxe ואני לא מצליח להשתמש באופציה של capture כשאני מחבר את המצלמת וידאו למחשב. 2. עם הכרטיס מסך קיבלתי משקפיים תלת מימדיות ואני לא מצליח לראות איתם במישחקים תלת מימדיים. יש לי לוח אם:GIGABYTE GA-7VTXE מערכת הפעלה win xp מה עליי לעשות תודה
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום וברכה, המסך שלי מתמלא לאורך ולרוחב במשבצות צבעוניות ושחורות, מצורף קובץ תמונה. - המחשב עובד כרגיל בזמן האיתחול והעלה של החלונות, רק אחרי כמה דקות ספורות מזמן הכניסה לווינדוס מופיעה התקלה. - בsafe mode המסך עובד כרגיל. פרטי מערכת laptop hp pavilion dv3-4333ej intel core i3 WIN7 home premium 64bit דרייברים כרטיס מסך: - ATI Mobility Radeon HD 6370 - Intel® HD Graphics מה שניסיתי: - system restore לא פתר את הבעיה. - הרצתי כל מיני בדיקות בזמן איתחול המחשב, כמו לזיכרון ולהר-דיסק ולא מצא שום בעיה. - ניסתי disable לדרייברים של כרטיס המסך כאשר עשיתי disable לדרייבר Intel® HD Graphics בלבד לא מופיעה לי התקלה כלל(אני יכול לעבוד שעות עם המחשב בלי שום תקלה) אך התצוגה איטית…
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
יש לי את הלוח P4C800 הידוע , אני רוצה להתקין לו את הדרייבר ל USB2.0 . מאיפה אני משיג את הדרייבר עצמו ? הבנתי שיש גם דרייבר מיוחד משהו של אינטל לצ'יפסט , זה נכון ?
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
שלום. בעיה מוזרה יש לי. יש לי מחשב i7-4790 16 GM ram מחשב די חזק ויש לי את המערכת קולנוע הזו http://www.hye.co.il/LG/entertainment&audio/Home-Theater-System/DH7520T היא מחוברת למחשב ושאני מדליק אותה אני שומע בה והכל טוב. הבעיה שאני מכבה את המערכת. המערכת מחוברת דרך כבל hdmi ללוח האם. לצערי הכרטיס קול ששמו לי מעפן. לפעמים היא נתקעת לכמה שניות ואז כתוב לי במחשב שהמחשב ביצע שחזור ואז חוזר לעצמו אבל ב99 אחוז מהמקרים המחשב פשוט תקוע ולא מגיב לכלום עד שאני מכבה אותו מהכפתור. ממה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני משחק בNFSU2 וכל כמה זמן באקראיות המשחק קורס. יש לי גם כמה משחקים שעובדים בסדר גמור והם יותר כבדים ויש כמה שגם קורסים. החלטתי לבדוק טמפרטורות, יש לי תוכנה שנקראת: INTEL DESKTOP UTILITIES (יש תמונה) ותוכנה של הכרטיס מסך: WINFOX. אני לא יודע אם זה הבעיה אבל הטמפרטורות נראות לי קצת גבוהות. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 946 צפיות
-