עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by .AloN,

אתמול שמתי לב לרעש די מוזר מהמארז שלי (בפתאומיות מוחלטת), קשה לתאר בדיוק איך הרעש נשמע.. כמו שעוברים על תחנת רדיו אבל לא משודר בה כלום. (זאת הדוגמא הטובה ביותר שיש לי..). בכל מקרה, פתחתי את המארז ומאוד קשה להבחין מאיפה הוא בא אך אני די בטוח שהוא מגיע הדיסק הקשיח. שמתי לב גם כאשר אני מגלגל למטה בדף אינטרנט הרעש נפסק ממש לחצי שניה, כנ"ל כשאני פותח תוכנה מסוימת. אין לי שום מאורר על הדיסק הקשיח, יכול להיות שזה מהחום ? מישהו מכיר את התופעה ? תודה לכם.

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  2. יש לי לוח אם של ג'יגה בייט 8IEX לפנטיום 4 ואין לי מושג איפה משנים את יחס הזכרון ואת שינוי ה400\533 של המעבד בלוח יש רק של ג'אמפר אחד של איפוס הביוס ובחוברת של הלוח גם לא מוסבר שום דבר בקשר לזה

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  3. Started by haim652,

שלום, יש לי בעיה עם המחשב שקורת לפעמים ואני לא יכול לדעת מתי היא תקרה, היא בדרך כלל קורת לאחר שאני משחק משחק כבד (בד''כ) זה יכול להיות גם סתם לפעמים, למרות שנדיר, אחרי שאני סתם עושה ריסט למחשב. (כשזה במחשק זה פשוט נתקע ואני לא יכול לעשות כלום אלא ריסט, וזה קורה אחרי שאני משחק באותו המשחק אחרי כמה זמן, יכול לקרות אחרי 5 דק' ויכול להיות אחרי 20 דק') כשני עושה ריסט למחשב כשהוא עולה ישרת עוד בתחילת המסך יש לי הרבה כמו פיקסלים מוזרים כאלה או איזה משהו שמסתיר לפעמים את הכתוב במסך, וזה ככה עד שעולה הווינדוס, וכשעולה ווינדוס איאפשר בכלל להבין מה אני רואה במסך מרוב כלכך הרבה דברים מוזרים כאלה שעל המסך, קשה לי להסביר את זה, אני אנסה להוסיף תמונה בהמשך אם אוכל, בנתיים אם משהו יוכל ל…

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  4. Started by yoni1234,

לא מזמן קיבלתי דיסק קשיח חדש. המחשב שלי לא הכי חדש ולפניו היו לי 2 דיסקים קשיחים( הם עדיין קימים בחיבור ישן כבל אפור כזה). הדיסק החדש שקיבלתי הוא SATA ( כבל אדום) חיברתי אותו הכל עבד כמו שצריך.. בשבוע האחרון אני נתקל בבעיה מוזרה מידי פעם בזמן שהמחשב דולק (זה קורה פעם בכמה שעות) פתאום הדיסק הקשיח החדש כאילו מתנתק, נעלם מהמחשב שלי, אני פשוט לא רואה את הכונן, והמחשב כאילו מזהה שהוא לא מחובר למחשב.. (הכוננים הקודמים נמצאים ואיתם אין בעיה) בשביל לפתור את הבעיה הזאת אני חייב להפעיל את המחשב מחדש ככה כל פעם. בהתחלה כמו שציינתי הכל עבד טוב, וזה בעיה חדשה.. תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 962 צפיות
  5. שלום לכולם אז כמו שתיארתי בכותרת- שני ה HDD שלי מופיעים ב"הוצאת חומרה באופן בטוח". בטעות, או שהמחשב החליט שבא לו לעשות זאת, "הוצאתי" את אחד ההיטאצ'י (שאותו כנראה אפשר בגלל שמערכת ההפעלה יושבת על השני...) השאלה- איך אני מבטל כלל את המצב שבו הם מופיעים לי בקטגוריה הזו? מצ"ב תמונת מסך... אם זה משנה משהו. המון תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  6. Started by effymr,

כאשר אני מנסה להכנס למחשב מהטלויזיה באמצעות הרשת הביתית, אני מקבל בקשה לזיהוי USER NAME ו - PASSWORD לא היתה לי בעיה כזו בעבר, עש לפני שבוע-שבועיים בכל עבד תקין והייתי רואה בטלויזיה סרטים שמותקנים במחשב הביתי דרך הרשת הביתית. אשמח לקבל יעוץ.

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  7. Started by דנינו,

היתה לי בעיה במחשב ופירמטתי אותו..אחרי הפירמוט המחשב הפך לאיטי מאוד...לוקח לו הרבה זמן לעלות..ושאני מעביר קובץ מכונן לכונן לוקח לו כמה דקות שפעם זה היה לוקח 50 שניות. ומדובר במחשב חדש ודי טוב.. פנטיום 4 3000 512 זכרון DDR 2 מה עליי לעשות שהמחשב יחזור להפוך מהיר כמו תמיד ?? בתודה מראש !

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  8. המחשב בן 3 בערך, לוח ABIT IP35-E, ספק Antec Earthwatts 500W. כבר פעמיים רצוף קרה לי שאחרי Cold boot המחשב נתקע באמצע כתיבת הטקסט ב- POST (הוא כותב Memory c ומספיק לכתוב רק חלק מהתו c). ברור שלתפריט של הביוס הוא כבר לא יכול להיכנס במצב הזה. לא עדכנתי ביוס בחצי שנה האחרונה, אבל קרו לו כבר כמה תופעות משונות שגרמו לי לעשות לו reset to defaults. בינתיים הפתרון שעבד לי (פעמיים) הוא לנתק את המחשב מהחשמל לרבע שעה, לחבר חזרה, לחכות עוד כמה דקות ואז להדליק, ואז הכל מתנהג נורמלי. גם hot-boot לא מפריע לו. הטמפרטורות נורמליות לגמרי, אם כי החיישן של ה- system fan התחיל לצפצף בלי סיבה (לא קיים מאוורר על לוח האם עצמו) אז השתקתי אותו. ההשערה שלי היא שמשהו נדפק בספק או באיזה רכיב חשמלי על …

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  9. Started by Iniesta,

הי, יש לי מסך למחשב 19 אינץ' שלפני שבוע שבק חיים. אופי תקלה: מסך לא נדלק. מסרתי אותו למעבדה ובתיקון החליפו ספק כשבאתי לביתי המסך דלק אולם הצבעים שלו השתנו והפכו להיות לא טבעיים, יש איזושהיא תקלה בצבע - הוא לא עשיר וחד כמו שהיה לפני כן. שיחקתי עם כל הגדרות התצוגה במסך ובמחשב אך שום דבר לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? דגם FP93GX, Benq

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  10. Started by limer,

ברשותי לוח אם מדגם :Gigabyte GA-MA78LMT-US2H ומארז שמגיע אם ספק מדגם: ANTEC NSK2480 ללוח אם יש חיבור של 8 פינים אך לספק יש חיבור רק של 4 פינים האם עליי להחליף ספק כח אם חיבור של 8 פינים או שיש באפשרותי להשתמש בספק הנוכחי ולחבר ללוח רק 4 פינים ?

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  11. Started by Reich,

קודם כל תודה לאנשי האתר שעזרו לי בשאלות קודמות- כל החלקים הגיעו ויש לי מחשב חדש (גם) בזכותם! בעיה ממש רצינית היא הרעש שהמחשב מייצר- מחשב חדש וכל כך רועש! קניתי במיוחד מארז שאני יודעת שהוא שקט. והמעבד מהיר רק במעט מהמעבד שהיה לי במחשב קודם שלא ייצר בכלל כזאת כמות של רעש (היה לו מארז זהה). איך אני יכולה לבדוק כמה מאווררים פועלים בתוך המארז? אני משתמשת במחשב לאינטרנט ופוטושופ בעיקר, כך שאין לי בעיות של חימום וכאלה, אולי אני יכולה להפעיל רק את המאוורר של המעבד? תודה!

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  12. Started by mcsheh,

שלום, קניתי את המחשב לפני כשבוע ולא התייחסתי לזה שאין לי CD ROM שאמור להופיע במחשב שלי מכיוון שלא השתמשתי בדיסקים, (יש לי DELL 5520) אז ניסיתי לפתור את הבעיה מחקתי את ההתקן דרך מנהל ההתקנים עשיתי ריסטרט לא עזר, ניסיתי דרך פותר הבעיות של הווינדואוס לא עזר. מה רק לא עשיתי הוא עדיין מראה את התמונות הבאות אם תוכלו לעזור לי אודה מאוד.

13. Started by itaym85,

שלום רציתי להבין מה בדיוק קרה במקרה הבא: צפיתי בטלוויזיה באמצעות התקן USB בו השתמשתי גם לצרכים אחרים לפתע הטלוויזיה הפסיקה לזהות אותו פירמטתי וניסיתי לשנות סוג מערכת קבצים וכו' - אך הדבר לא עזר (במחשבים הוא דווקא עבד טוב בהעברת מידע) כבר התייאשתי אבל אז החלטתי לנסות לעשות את אותם דברים דרך MiniTool Partition Wizard הדבר עזר והטלוויזיה מזהה את הUSB מה לדעתכם העניין כאן?

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  14. יש לי בעיה במחשב, יש לו קושי להריץ משחקים לא הכי כבדים. אני לא מדבר על FAR CRY או דברים כאלה אלא על יותר כמו FIFA 12/13 גם על ההגדרות הכי נמוכות המחשב פשוט לא מצליח והכל נתקע ונשאר על FPS נמוך המפרט: Intel C2D E6750@2.66GHZ 4GB Ram Windows 7 ATI Readon HD4850 512MB Gigabyte P35-DS3 רזולוציה FHD מה צריך לעשות? יכול להיות שפשוט עבר זמנו ואפילו פיפא הוא ליכול להריץ? ואני יתעלק על האשכול של עצמי, יש לי מחשב אחר שיש בו בעיה, יום אחד הזזתי אותו והוא פשוט התקצר מעצמו ומאז הוא לא נדלק החלפתי ספק כוח והוא עדיין לא עובד, ממה יכול להיות הבעיה? ייתכן שהלוח אם נשרף?

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  15. Started by House M.D.,

יש ברשותי נייד מדגם Dell n5010. לאחרונה שמתי לב לבעיה מוזרה. זה התחיל בכך שחצי מחיבורי ה USB הפסיקו לתפקד והאייקון של הבלוטוס נעלם לגמרי. נכנסתי למנהל ההתקנים וראיתי שאכן אחד מהבקרים של ה USB לא מותקן והבלוטוס בכלל לא נמצא. לחצתי על update driver על הבקר של ה USB וזה התקין גם אותו וגם משום מה מצא את הבלוטוס והתקין אותו. ניסיתי לפני זה להתקין את הבלוטוס עם הדרייבר מהחברה והדרייבר טען שאין התקן בלוטוס, רק אחרי התקנת הבקר של ה USB הבלוטוס זוהה משום מה. הכול עבד טוב עד ההפעלה מחדש, ואחר כך עוד פעם אותו סיפור... לא עובדים החיבורים הנ"ל, מתקין מחדש את הבקר USB, זה מוצא גם אותו וגם את הבלוטוס, ועובד עד ההפעלה מחדש. מה ניתן לעשות בקשר לבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  16. Started by chen6373,

שלום לכולם, אני מנסה לחבר ראוטר של אדימקס למחשב הנייח שלי אך ללא הצלחה. הדגם הוא BR-6204WG אני מחבר לחשמל אחר כך את הכבל שהיה מחובר למודם אני מחבר לראוטר לכניסה של WAN וכבל אחד מהראוטר (יש 1-4 בחרתי ב-1) אני מחבר למודם שלי. לפי מה שהבנתי אני צריך לפתוח דפדפן ולהקליד את המספר 192.168.2.1 ואמור להיפתח לי דף חיבור של אדימקס. אך הדף לא נפתח לי. אשמח לקבל עזרה, תודה

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  17. 4 קבצי מינידאמפ, המחשב החל לקפוא עם המסך הכחול הזה... בנוסף מרבה להתקע או לקפוא... משהו אומר לי שזה קשור ל INTERNET EXPLORER 8 שהתקנתי... בקיצור - מצורפים קבצי מינידאמפ אשמח אם מישהו מכם יוכל לעזור לי לפענח אותם... תודה... [attachment deleted by admin]

18. הי, יש לי לפטופ HP PROBOOK 455 G2 עם וינדוס 7 ואני רוצה לעבוד עם 2 מסכים (במקום המסך של הלפטופ). יש לו יציאת VGA ויציאת HDMI ומספר יציאות USB אבל אני לא יודע אם הם יעבדו במקביל. מישהו יודע אם זה אפשרי?

19. Started by superginiman,

שעולה המחשב יש את זה אבל לא עשיתי אוברקלוקינג.... זה קרה אחרי שהיה היום נפילת כוח

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  20. Started by MasterGal,

שלום פורום נכבד, לא מזמן קניתי HDD חדש תוצרת WD והרכבתי אותו על מחשב הP3 450MHZ הBIOS שלי כנראה ישן ולא מזהה לי את הHDD, אני בכל זאת השארתי את הHDD וקיוויתי שה WIN_XP יזהה אותו ובאמת בלי שום בעיות הוא זיהה לי אותו. לא מזמן שיניתי פיזית את מיקום הHDD על ה IDE (לא זוכר איך הייתה התצורה הקודמת) ומאז הWIN לא מזהה לי אותו ורק לאחר שאני מבצע זיהוי חומרה חדשה הוא מוצא לי את הHDD ומתקין לי אותו, בכל פעם שאני מדליק את המחשב אני צריך לבצע את הפעולה הזאתי על מנת שהמחשב יזהה לי את הHDD. אני מאמין שיש דרך פשוטה יותר (עידכון IDE או BIOS או HDD) אבל כל מה שאני עשיתי לא עזר - אולי בגלל שאני גם לא יודע בבקשה עיזרו לי,כי זה מעצבן!!!! תודה מראש גל.

• 13 תגובות
    • 962 צפיות
  21. אני צורב עם NERO והוא צורב לי את הקובץ הזה:MSO410.NRI מה זה הקובץ הזה?

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  22. האם זה כאן ? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  23. Started by AMD-Z,

יש לי את הלוח NF7 של אביט ורמקולים 4.1.... כשאני הולך ללוח הבקרה אני רואה שיש סראונד ושהוא עובד, גם הרצתי בדיקה ושמעתי בסראונד אבל יש לי בעיה אחת... אין לי סראונד במשחקים!! למשל בETM כיבית את הקדמיים ולא יוצא שום קול מהאחוריים.... מישהו יודע מה לעשות??

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  24. Started by AlcHEMisT,

שלום לכולם! בזמן האחרון יש לי בעיה עם המקלדת, היא פתאום מפסיקה לעבוד ללא שום סיבה מיוחדת. הנורית במקלדת דלוקה אבל הקלידים פשוט לא מגיבים. זה קורה לי סתאם כך אפילו לאחר שעבדתי אם המקלדת והכל בסדר, אני חוזר לעבוד אחרי זמן מה ופתאום אין תגובה!!! זה לדעתי די מוזר ואני לא רואה מה יכול לגרום לבעיה, יכול להיות שהלוח אם קצת דפוק? אחרי הפעלה מחדש המקלדת חוזרת שוב לעבוד. זאת מקלדת פשוטה ביותר אבל עד עכשיו היא עשתה את העבודה מצויין... בעבר (ללא קשר לבעיה הזאת) ניסיתי להשתמש במקלדת natural של microsoft והיתה לי בעיה שאם האיתחול הראשוני של המחשב המקלדת לא עבדה, כאשר הייתי מאתחל שוב היא כן עבדה, בזמנו הנחתי שהבעיה היתה במקלדת ולכן המשכתי להשתמש במקלדת הפשוטה שלי, אבל עכשיו אני רו…

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  25. פירמוט והתקנת WIN במחשב נייד זה אותו הדבר כמו במחשב רגיל? מה אני צריך לדעת ליפני שאני מתקין WIN חדש במחשב נייד נ.ב אני יודע הכל על מחשב שולחני אבל על נייד אף פעם לא נישיתי

• 4 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים