תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
האם אני צריך לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש כדי שהכרטיס החדש יעבוד טוב והאם זה בכלל משנה ? (WINXP) בבקשה תענו 8)
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אז זה הסיפור... המחשב עולה ממש לאט אבל ממש לאט!! (פעם הוא היה טס) חשבתי שזה הארד דיסק אבל החלפתי אחד וממשיך אז זה לא הארד דיסק! גם זיכרון החלפתי!! מה הבעיה?? לוח או מעבד?
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-
-
בכל כניסה חדשה לאתר כלשהו באינטרנט המחשב חושב הרבה זמן,ובסוף מופיעה הודיעה:יש צורך באבחון רשת.ברגע שאני מפעיל את אבחון הרשת האתר מופיע.בהמשך אין בעיה בכניסה נוספת לאתר זה.איני מצליח לפתור את הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אני ישים ללוח זיכרון יותר מהיר, חוץ מזה שזה יוריד לי מהירות זה יעבוד?
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
כאשר אני מחבר את המחשב עם קבל HDMI או DisplayPort אני מקבל תמונת מסך גדולה ואן לי שליטה ברזולוציה של המסך בכדי לכונן אותו מה עושים תודה
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
שלום רב, אני בזמן האחרון חווה בצרה של קצרי חשמל באיזור שלי, ועקב כך כמובן המחשב נכבה. אני משתמש ב BITLORD ומוריד טורנט השוקל 90 גיגה. כבר כמה פעמים קרה, כאשר אני בשלב של כ 90% מההורדה (אזי אמורים להמצא במחשב סביבות ה80 גיגה) ופתאום קופץ החשמל. אני מדליק את המחשב מחדש, ורואה שההורדה מתחילה מחדש ( 😡 ) ! השאלה - זה תקין<? אם המחשב נכבה פתאומית במהלך הורדת טורנטים, הכל אוטומטית נמחק? והאם יש דרך שהקבצים שבהורדה לא ימחקו אם קרה הדבר ושוב המחשב נכבה ? רב תודות על העזרה
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יום בהיר אחד בכל שעה בערך קופץ לי חלון בצד הימני של המסך עם פרסומות שונות ומשונות, כולן מגיעות מאתר שנקרא "PIKDO" לא זכור לי שאי פעם נרשמתי לאתר הזה. הפרסומות מעצבנות וחלק מהם גם לא מתאימות לילדים... איך אפשר להפסיק את זה? (אני משתמש בכרום וב- WIN10)
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מקבל מסך כחול שחוזר על עצמו A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer. The problem seems to be caused by the following file: ntoskrnl.exe UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any Windows updates you might need. If problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. Disable BIOS memory options such as caching or sha…
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
חבריה שלום הסתבכתי עד שהמחשב לא עולה זה התחיל כנראה שהורדתי מהמחשב את האנטי ווירוס ואז התחילו לי כל מיני נפילות עדכנתי את הביוס ומערכות הקול מחדש ואז קרה לי שכל ההתחלה של המחשב ישר הגיע למסך XP HEBWIN ללא כל סקירת המסכים השחורים ולא היה לי גישה לBIOS בהמשך מסך האש של WIN נפל ואז ניסתי להתקינו מחדש ולא היה ניתן משהו חסם חשבתי שי לי ווירוס התקנתי תוכנת AVG חופשית וסרקתי ואל היה דבר ואז שוב הרצתי המחשב הגיע לשולחן העבודה וביצי אתחול מחדש עש שבשלב מסויים המחשב לא מעלה דבר אני שומע צליל של סקירה ראשונית אבל המסך שחור חשבתי לעצמי שאני יפרק את הסוללה של הBIOX ואז הכל יחזור על מיקומו אבל כלום המחשב פועל אבל לא נצפה אז החלטתי לנתק את כל הHD ולתת למחשב לעלות ושו…
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם חברה יש לי שאלה! קניתי מאורר של ZALMAN דגם VF 2000 והחיבור שלו זה רק שלוש פינים ולא 4 מישהו יודע איפה אפשר למצוא מעביר מ3פין ל4 אם יש דבר כזה בכלל חייב עזרה דחוף בזה או שאולי יש פיתרון אחר יש לי כרטיס מסך 8800 GT מעבד 6750 6GB זיכרון 3 הר דיסק מערכת הפעלה וינדוס 7
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום קניתי לאחרונה כרטיס מסך חדש - Asus GeForce GTX 460 768MB. לצורך העניין (ולפי החשדות שלי), אני אציין שהספק כוח שיש לי הוא Corsair 520W כזה. משהו ואם לא 520W. (אולי 620). אתמול באמצע הלילה קמתי שהמחשב עושה רעשים מטורפים, מסתבר זה הגיע מהרמקולים. כיביתי, קמתי בבוקר, המחשב לא מגיב (המסך כבוי, המחשב דולק). ריסט, המחשב עולה. לא מגיע הווינדווס, נתקע. ריסט, עובד. עכשיו המחשב כבר לא עולה, נתקע במסך welcome של הווינדווס. עכשיו החשד שלי. שחיברתי את הכרטיס הוא מצריך 2 חיבורים כאלה שחורים, שנראה לי שהם מתח. לי היה רק 1 פנוי במחשב, אז הוצאתי מהסידי וחיברתי לכ.מסך, וזה עבד נפלא בלי בעיות שבועיים. ראוי לציין שאני ל-א יודע מזה החיבור הזה (שחור קטן עם כזה 6 פינים אני חושב), ושהסידי כ-…
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שבת שלום הלוח נקנה בחו"ל (חדש באריזה) המובנה פועל תקין כאשר אני מתקין כ.מ חיצוני אין תצוגה (ניסיתי שני כרטיסים) עשיתי שינויים בביוס (למרות שלדעתי הלוח אמור לזהות שיש כ.מ חיצוני) האם מישהו מכיר את הלוח ויכול להדריך אותי מה לעשות בברכה
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
אומנם לא ממש בעיה אלא יותר סקרנות ולא ידעתי איזה פורום מתאים.. המהירות שבא נפתח קובץ RAR מי הרכיב הכי משפיע על זה? ואם אני פותח 2 במקביל הם נפתחים יותר לאט מאחד אחרי השני, למה המערכת הפעלה לא יודעת לטפל בזה כמו שצריך?
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
לוח אם הוחלף וכרטיס מסך הוחלף מATI לNVIDIA הWINDOWS נשאר אבל עושה RESTARTSלפעמים ולא נותן DUMP FILE שאלה העם כדי להתכין מערכת הפעלה מחדש ? למרות שמחקתי את הדרייברים של ATI עם DRIVER SWEAPER אני עדיין רואה בתיקיה שלWINDOWS כל מיני קבצים של ATI וגם TASK MANAGER יש תמיד איזה ATIEDXX תמיד ראשון ברשימתPROCESSES
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
שלום, אני פירקתי את המחשב כדי לנקות אותו ולהחליף לו גוף קירור למעבד.. (אני משתמש בלוח מסוג Gigabyte GA-P35-DS3P בעל שתי יציאות לכרטיס מסך) אחרי שהרכבתי הכל חזרה למקום התחילו צפצופים בהפעלת המחשב והמערכת הייתה מעלה system restore.. הוצאתי שוב את כרטיס המסך (מיציאה PCIE_16_1 העליונה) וחיברתי אותו ביציאה השנייה (PCIE_16_2 התחתונה). עכשיו הכל עובד כראוי, אבל עכשיו יציאות ה- PCI1 ו PCI2 (ששימשו אותי לכרטיס טלויזיה ומפצל USB), חסומות ע"י גוף הקירור של כרטיס המסך! ניסיתי כמה פעמים לחבר ולנתק, לנקות.. אבל זה נשאר באותו המצב.. רק היציאה התחתונה עובדת יש מצב שהרסתי לגמרי את היציאה העליונה (PCIE_16_1) או שעוד יש תקווה? תודה, גיל.
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב חשב בקושי שבוע עובד מותקן אליו וינדוס ויסטה אתמול שמתי את הכרטיס הטלויזיה שרכשתי לא היה בעיות כלל ההתקנה של הדרייברים הלכה חלקה וגם של התוכנות של הכרטיס טלויזיה אבל לא יודע מזה אבל כשאתמול הלכתי מהבית כשחזרתי ראיתי את המסך של המחשב לבן הריסטים לא עזרו ולא כלום אחרי כל ריסט אפילו את התמונה הראשונית שמציג הלוח אם המחשב לא מציג אלא תמונה לבנה כשאני מוציא את הכרטיס טלויזיה הבעיה עדיין ממשיכה אבל אחרי הרבה ריסטים וכניסה לביוס ויציאה ממנו זה מסתדר ופועל חלק אז כיביתי את המחשב והכנסתי שוב את הכרטיס טלויזיה לראות עם יש התנגשויות והוינדוס לא מוצא התנגשויות בין הכרטיס טלויזיה למשהו במחשב מה לפי דעתכם יכולה להיות הסיבה למסך לבן פתאומי ? יש לי כרטיס מסך ATI RAD…
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר שנתיים שהמחשב שלי עושה מסכים כחולים (בערך 8 ריסטים ביום). המחשב כבר היה מספר פעמים אצל LOGICPC (המעבדה של החברה) והם אמרו שאין שום בעיה עם הזכרונות או משו כזה.. אבל זה כבר לא מעניין אותי מה הם אומרים כי נראה לי שהם מחרטטים אותי וכן יש בעיה עם החומרה. בכל מקרה, העלתי את הקבצים של ה- MINIDUMP תסתכלו עליהם ותגידו אם אתם יכולים לזהות את הבעיה כדי שאני אוכל לדעת אם להתלונן אצלהם שוב כדי שיסדרו את הבעיה. (שימו לב לכמות הפעמים שהמחשב עושה מסכים כחולים ביום אחד =\ ברשימות של הקבצים של הMINIDUMP) בעיה נוספת: נעלמה לי האופציה של ה- Recovery Console כשאני מנסה להכנס לשם דרך הדיסק של הווינדוס XP כשאני מאתחל את המחשב.. מישהו יודע מה הבעיה ואיך אפשר לסדר את זה? כי …
-
- 11 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת 3325 של HP מדפסת פשוטה ואמינה שעבדה לי מעולה עד היום. באחת ההדפסות נתקע לי הנייר , הוצאתי אותו וניקיתי את מה שנשאר. הבעייה היא שמאז המדפסת לא עובדת, כשאני שולח מסמך להדפסה הוא כותב לי "נייר תקוע" (אני עובד על VISTA). ניקיתי כמיטב יכולתי ואני לא רואה שום נייק תקוע. מה לעשות? אגב, ברוב ייאושי הסרתי והתקנתי מחדש את המדפסת אבל זה לא עזר.
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי.כבר שבועיים שהבעיה לא נפתרת.התקנתי אינספור חבילות מקודדים מהטובות והמומלצות שיש אך לשווא.שום תוכנה חיצונית גם לא מנגנת קבצי וידאו בטענה שאין מקודדים :kopfpatsch: מה עושים?!! אני מתחרפן כבר :pissed:
-
- 8 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם. עזרתם לי מאד בעבר ואני מקווה שתוכלו לייעץ לי גם הפעם. ברשותי מחשב חדש יחסית. פנטיום 4, 3 גיגה הרץ, 512 זכרון פנימי של קינגסטון, צורב DVD, דיסק קשיח בגדול 120 גיגה בייט של ווסטרן דיגיטל, 2 מאווררים, ספק כוח סטנדרטי, כונן סי.די רום, לוח אם של Asus, כרטיס מסך של nvidia 6600 GT. ועכשיו שתי הבעיות שיש לי: 1. לעיתים, כשאני משחק במשחקים יחסית כבדים כדוגמת פיפא 2006, Gun, Need For Speed, Sniper Elite- לאחר מספר דקות אני מקבל מסך של nvidia שאומר שלא מגיע כוח לכרטיס המסך ולכן, באופן אוטומטי, תצורת המשחקים תרד להגדרות מינימום כדי למנוע התחממות כרטיס המסך. אנ י יודע שהכרטיס שלי הוא בין הטובים שיש ליציאה של AGP כפול 8 (כי זו היציאה שיש לי במחשב), האם זו בעייה של הספק כו…
-
- 10 תגובות
- 906 צפיות
-
-
הביאו לי מחשב פנטיום 2 אבל אני לא יכול להתקין מערכת הפעלה בלי לעשות שהוא יעלה ע"י הדיסק ולא הפלופי בלי כניסה לביוס בגלל שיש סיסמא ואני לא יודע אותה ניסיתי להוציא תה סוללה של בלוח אם אבל זה לא עזר(במחשב שלי זה עזר פעם) מישהו יודע איך לפרוץ את זה? תודה למי שיעזור.
-
- 11 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר מספר החודשים, אני חושד שהמחשב שלי איטי מידי, אני לא מצליח לבודד את הבעיה, יכול להיות שזה הכטיס מסך כי זה קורה בד"כ שאני מפעיל משחקים אבל זה יכול להיות שזה סתם בגלל שהמחשב עמוס. אני יודע שהמחשב קצת ישן, רובו בן שנתיים, אבל הבנתי שהוא עדיין אמור להיות מספיק טוב, קודם המפרט: Process: Intel P4 2.4GHz MotherBoard: Asus P4P800 Graphic Card: MSI 6600 GT,1 year old HD: Maxtor 160GB, 1 year old Memory: 512MB, can't remember CL לדוגמא שאני מפעיל את המשחק Elder Scroll IV או Heroes V המשחק איטי מאוד, גם ברוזולוציות הכי נמוכות, ללא פילטרים וכל השטיות האלה למינהם. הייתי רוצה איזו תוכנה שבודת ביצועים של מחשב, ע"י בדיקות או הרצה ברקע בשמן המשחק, האם מישהו מכיר? יש מצב אולי…
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכל מי שקורא את ההודעה ואולי יבין למה אני מתכוון ויוכל לעזור לי... קניתי כרטיס מסך e-GeForce 7300 GT (כרטיס מסך חמוד...) בכל מקרה הרכבתי אותו על המחשב התקנתי את הדרייבר ואז זה התנגש לי עם הכרטיס מסך של הלוח (GeForce 6300 או 6100 לא זוכר בדיוק עכשיו...) , אז ביטלתי אותו... עד פה הכל היה סבבה פחות או יותר אבל אז.... נעלם לי הקול... הוא אומר שהדרייבר לא מותקן והוא כן... ולא מופיע שום דבר שם שלא מותקן מה זה יכול להיות ואיך אני יכול לסדר את זה?
-
- 13 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי, לאחרונה אני מרגיש שהמחשב שלי נעשה מאוד איטי אחרי שאני מתקין עליו משהו או שאני עושה פעולת העתקה. בנוסף המחשב מעתיק קבצים מאוד לאט מכונן לכונן (יש לציין שזהו אותו הארד דיסק עם כוננים נפרדים). כמו כן גם במשחקים, לאחר שאני משחק רבע שעה בערך , מתחילים להיות יותר קרטועים ותקיעות. בדקתי קצב העתקה מכונן C ל D , העברתי 2.5GB ב 6 דקות... האם זה סביר? יש אפשרות לבדוק אם יש בעייה כל שהיא בהארד דיסק? מבדיקה שעשיתי ההארד דיסק הוציא ציון של 1288 ב PCMARK 2002 מפרט מחשב: Athlon 3500+ 64bit Asus A8v-mx ddr 256X2 266mhz
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום ברוב המשחקים שאני משחק יש לי תקיעות והמחשב קופא ומצריך איתחול הגעתי למסקנה שזה או הכרטיס מסך שלי 6600GT או הספק הגנרי המחשב לא נתקע בכל משחק אלא בעיקר בכבדים רמזים: המחשב עבר בדיקת מאמץ למעבד ולזיכרונות בלי בעייה המחשב נתקע ב 3D MARK ולא מצליח לסיים את הבדיקה
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-