תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,310 דיונים בפורום זה
-
מה לעזאזל? אין לי מושג איך זה קרה... ושום אנטיווירוס שאני מריץץ לא מזהה את זה... ניסתי KASPERSKY 7.0 SPYWARE S&D מה קרה?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
המחשב שלי אינו חדש. לאחרונה שדרגתי המחשב הישן שלי בעזרת חברי הפורום. הגדלתי זכרון ל - 8 גיגה (DDR3), שדרגתי למעבד Q6600 בעצת חברי הפורום במקום מעבד הרבה יותר נחות שהיה לי. רכשתי קרור אימתני למעבד מבית זלמן אבל לצערי, המכונה מקרטעת. השימוש הגדול שלי הוא באינטרנט וביישום האאוטלוק שלי שאני מתממשק דרכו לג'ימייל ויש בו כ - 31000 הודעות דואר נכנס ומחובר ב - IMAP לג'ימייל. כל כניסה לאאוטלוק היא סיוט. הדפים נתקעים, לא זזים, במצטבר, שעות מתבזבזות לי על המתנה שמשהו יזוז. כל תנועה באאוטלוק הוא מסתנכרן עם הג'ימייל ולוקח לו דקות ארוכות להתאושש מהסנכרון הזה. אני חשבתי שלאחר השדרוג שעשיתי, המערכת תרוץ כי המחשב שלי מיועד בסה"כ לעבודה - אינטרנט ואופיס. שניהם על הפ…
-
- 37 תגובות
- 11.7k צפיות
- 2 followers
-
-
תראו, רציתי לפרמט את המחשב (יש לי 2 הארד דיסיקים) ובאחד היה מותקן כבר ווינדוס אז ניתקתי את אחד, עכשיו שהתקנתי את הווינדוס רציתי לחבר את השני בשביל לפרמט אותו להעביר דברים לארד דיסק החדש. עכשיו, כיביתי את אבל שחכתי להוציא אותו מהחשמל וחיברתי את הארד דיסק הישן ועכשיו המחשב שלי לא מזהה אותו.. הוא מת?
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
כשאני עושה קליק ימני על השולחן עבודה ובוחר ATI CCC אני מקבל את ה-ERROR הבא : יש לי כרטיס מסך מסוג X1800GTO ואני עם הדרייבר הכי חדש שהורדתי מהאתר של ATI. מה עוד זה שגם אין לי את האייקון של ATI בצד ימין למטה איפה שיש את כל התוכנות שפתוחות.
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היום חזרתי הביתה הדלקתי את המחשב והוא הראה לי הודעה של "american megatrends" הוא לא נתן לי להיכנס למחשב, אני לא יודע מה הבעיה ניסיתי לכבות ולהדליק אבל עדיין הוא ממשיך להראות לי את ההודעה הזאת המחשב שלי מחשב טוב הוא בחיים לא עשה לי בעיות כאלו הוא אצלי כבר שנתיים וחצי אם תוכלו לעזור לי אני מאוד אודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שאני פתחתי את הפוסט בתת פורום הנכון... ברשותי כרטיס קול מדגם M-AUDIO REV5.1 + VISTA32 ULTIMATEעד היום נהניתי מאיכותו, לאחרונה החלה אצלי בעיה מציקה מאוד. כאשר אני שומע שירים ומבצע פעולה נוספת נניח פותח חלון נוסף (MY COMPUTER לצורך הדוגמא) אני שומע מן צקצוק ברמקולים, כאשר אני מבצע יותר פעולות אני שומע יותר רעשים והפרעות. ניסיתי את הכרטיס במחשב זהה לשלי והבעיה לא הייתה קיימת, לגבי הדרייבר מדובר בגרסא האחרונה שMAUDIO שיחררה. ניסיתי להעלות את הPIORITY שWINAMP או בכלל לשמוע דרך הFOOBAR, גם כן ללא הצלחה יתרה. פרט נוסף, לאחרונה פירמטתי את המחשב האם יתכן שמדובר בדרייבר או CODEC מסויים שעלי להתקין? האם מישהו נתקל בתופעה הנ"ל???? מה אתם מציעים לעשות?? לצורך ה…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ארור בהתקנה עזרה בבקשה:the nvidia setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware.setup will now exit תרגום לעיברית:התוכנית של התקנה של נוידיה לא יכלה לאתר כל נהגים שמתאימים עם הציוד הנוכחי שלך.התקנה עכשיו תיצא בבקשה עזרה תודה לפותרים עריכה:מי יכול לחפס ליייי את הקובץ או הדרייבר בבקשה תעזרו לייייייי האתר נימצאה פה:http://www.guru3d.com
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 מחשבים בעלי 2 מערכות הפעלה שונות windows 10 pro ו windows 7 ואני לא יכול לוותר על תוכנות מסויימות שמותקנות עליהם ואין לי אפשרות להתקינם מחדש. שניהם על HDD. HD אחד שוקל 150G והשני 250G. אני מעוניין להעתיק כל HD למחיצה לכונן SSD חיצוני שארכוש. שאלותיי הם כדלקמן: 1. האם אפשר לעלות כל פעם את המחשב החדש דרך USB מערכת הפעלה אחרת מהמחיצה שאבחר? 2. במידה וכן, איזה כונן SSD כדאי לרכוש? 3. איך עושים את זה? תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
קניתי 9800pro 256mb של sapphire ויש לי בעיה איתו למשל ב-farcry וב-breed יש מעין קוים לאורך כל המסך כלומר הכל עולה אך יש את הקוים האלה צריך את עזרתכם דחוף
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי. מה שקרה הוא ככה - המחשב עשה דיי הרבה רעש בלילה, אז החלטתי לכבות אותו. הייתי דיי עייף ולא היה לי כוח לחכות אז כיביתי דרך הכפתור (לחיצה ארוכה), אם זה משנה. היום בבוקר כשהפעלתי את המחשב העכבר פתאום לא פועל. עשיתי ריסטרט, עדיין לא פועל. העברתי לחיבור USB אחר, שמעתי אפילו את הצלילים של חיבור USB מהווינדוס, ועדיין לא פועל. לייתר ביטחון, שמתי אותו בחיבור של המקלדת ובחיבור של המדפסת (שני ההתקנים פועלים), ועדיין לא עבד. לא היה שום שינוי במחשב במשך הלילה. כשהוא מחובר, יש אור חלש בחור של הליזר ואור חלש בכניסה למשקולות (G5), אבל האורות שעל העכבר עצמו לא דלוקים (אני דיי בטוח שלפני שהעברתי לUSB אחר האורות האלה כן דלקו, דרך אגב). חשבתי שיכול ליהיות שהוא לא מקבל מספיק מתח או משהו, א…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי חיבור אוזניות/מיקרופון בפאנל הקדמי של המארז (איפה שנימצא החיבור יו אס בי) ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר אותם לכרטיס קול שלי במקום ללוח אם (כי אין לי חיבור כזה בלוח) יש לי כרטיס קול אוודיג'י הראשון וכן אני יודע שמגיע לי פאנל עם האוודיג'י שכבר הדברים האלה נמצאים בו, אבל חבל שההתקן הזה בפאנל הקדמי לא יעבוד... יש למישהו מושג? או אולי בערך או שנידמה לכם שאפשר לשלב את זה איכשהו עם הכרטיס קול?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש דרך להתקין את ההארד-דיסק הישן על המחשב החדש? אם לא, מהי הדרך הטובה ביותר להעביר את הנתונים להארד-דיסק החדש?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
כשחיברתי את ההארד דיסק הנייד שלי לטלויזיה כדי לראות סרטים בצורה ישירה הטלויזיה קלטה את ההארד דיסק ולא היתה בעיה (חיבור USB) אני צריך שבאופן קבוע ההארד דיסק יהיה קצת רחוק מהטלויזיה ולכן קניתי כבל מאריך לUSB של 3 מטר ודרך הכבל מאריך הטלויזיה לא מזהה את ההארד דיסק כשחזרתי לחנות (חשבתי שהכבל לא תקין) נאמר לי שבגלל איבוד מתח אין מצב לחבר הארד דיסק נייד דרך כבל מאריך האם זה נכון? איך אני יכול בכל זאת לחבר אותו דרך כבל מאריך? (אני צריך הארכה של 2-3 מטר)
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לוח: p5ql-e מערכת הפעלה: windows 7 חיברתי למחשב כרטיס קול ישן ישן ישן: creative sound blaster pci 128 חיברתי אותו כי יש לו כניסת gampad ואני רוצה לחבר את ההגנה שלי. בכל מקרה, חיברתי אותו ולאחר שעולה הווינדוז, היא לא מזהה אותו או יותר נכון, היא לא מזהה שום התקן חדש ככה שאפילו אין עניין של התעסקות עם דרייברים עדיין. ראוי לציין שכבר יש על הלוח שני כרטיסי PCI מותקנים ועובדים.
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום! היום הייתי במחשב הישן של אח שלי הקטן,יש לי אותו 4 שנים אז סתם הייתי באינטרנט,בפורומים,פיתאום המחשב התכבה,ויותר לא רצה להידלק,יש לציין שמתי לב שאני מנתק את הנורה האדומה במפצל ואז מדליק המחשב נידלק ממש לחצי שנייה וישר ניכבה,ממש כזה יש רעש של המאווררים לשנייה ובום ניכבה,ניסיתי לנקות אבק,להחליף את הכבל של הספק מאחורי המחשב לא עזר!,לפי דעתי הבעייה כימעט ב 98% בספק כוח מיפרט של המחשב מעבד p4 זיכרון 256 ram הארד דיסק 80gb לוח אם משהוא עם msi כרטיס מסך מובנה בלוח אם nvidia mx440 תספק כוח לא זוכר תשם שלו אבל כימעט 100% גנרי מארז גם גנרי עם הבעיה בספק אתם יכולים להבביא לי ספק שיתאים למיפרט הזה (כמה שיותר זול!!) תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, נכון לרגע זה הווינדוס מותקן לי על כונן SSD ישן יותר של 250GB. כעת קיבלתי כונן SSD חדש של 1TB והייתי רוצה לבצע Migration לווינדוס לדיסק החדש. הבנתי שזה לא תהליך מאוד מתוסבך ושיש כל מיני Tools לעשות את זה אבל אני מעדיף ללכת על כאלו עם המלצות. תוכלו להמליץ לי על כלי כלשהו לעשות את ההעברה איתו? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי לכולם, המסך של המחשב הנייד שלי התחיל פתאום לרצד בלי שום התראה מראש DELL XPS 15Z המסך מרצד לכמה שניות ומפסיק לבד. אין שום תבנית מסוימת או משהו ספציפי שאני עושה שגורם לזה. מרגיש רנדומלי לגמרי.... מצורפת תמונה של התקלה תודה לעוזרים מורן (אני בת, כדי שהתגובות יהיו בלשון נקבה )
-
- 20 תגובות
- 25.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני חייב להבין למה כל פעם שאני מעדכן גרסת דרייבר של הכרטיס מסך RX 480 ולא נוגע במחשב פרק זמן מסוים המחשב שלי עושה לי שומר מסך ירוק שמופיע ונעלם לסירוגין ואם אני מתקין גרסה יותר ישנה של הכרטיס מסך אז אין לי את הבעיה הזאת. תמונה להמחשה:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, זאת בעיה שכבר יש לי כמה זמן ברשת הביתית, שבכמה מועדים ניסיתי לסדר אך עדיין ללא הצלחה. אני מקווה שאולי אתם תוכלו לעזור. ברשת הביתית שלי יש 4 מחשבים המריצים windows 10. הם מחוברים ביחד כך ששלושה מהם נמצאים פיזית על אותו ראוטר, ואחד מחובר דרך ראוטר אחר (כולם מחוברים באופן קווי). דאגתי להגדיר את כולם באותו אופן (אצרף תמונות של ההגדרות). היה Homegroup מוגדר על מחשב שמאז פורמט, אך לא ניתן להתחבר אליו יותר (מכניסים את הסיסמא, וזה פשוט יכול להישאר במצב טעינה שעות ולא קורה כלום). באחד המחשבים, לא מופיעה בכלל האפשרות להתחבר ל- homegroup, משום מה נראה שאפילו לא קיימת האפשרות להיכנס להגדרות של Homegroup, שזה מוזר ב…
-
- 11 תגובות
- 23.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אחרי שהלך לי דיסק קשיח חיצוני, הבנתי שהפיתרון הכי טוב לראות סרטים וסדרות זה כאבל HD ישירות מהמחשב לטלוויזיה. לטעמי הכי אמין והכי נוח בלי בעיות. עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. כרגע אני מחובר למסף בחיבור הלבן עם הרבה פינים. בכרטיס מסך שלי יש גם יציאת HDMI. האם אני יכול למשוך כאבל מהמארז מחשב שלי אל הטלווזייה ישירות, והמחשב יעבוד גם על המסך מחשב בחיבור הרגיל וגם בטלוויזיה? כלומר הם יעבדו במקביל? 2. ניסיתי לחבר כאבל HD מהמחשב לטלוויזיה. כרטיס המסך שלי Ati radeon hd 2400 הטלווזיה של סמסונג 46" חדשה סדרה 5 כשהעליתי את המחשב בטלוויזיה בכאבל HD תקין (כי הוא מראה את הממיר של יס ואקס בוקס בצורה תקינה), רואים מלא נקודות על המסך ואי אפשר לעבוד ככה ולראות סרט. מה הבעיה.? תודה מראש תמ…
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום , אני חדשה פה ונרשמתי במיוחד, מקווה שתוכלו לעזור. המחשב שלי לא מזהה שהרמקולים מחוברים למחשב למרות שכל הדרייברים מותקנים והכל מחובר (ניתקתי והחזרתי אלף פעם לכמה חיבורים שונים) ניסיתי גם את העזרה של windows וזה גם לא פתר את הבעיה .. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
פירמטטי מחשב של חבר ואני לא מוצא את השם של הלוח אם שלו איך אני מוצא את השם ומוריד את הדריברים?!?!?
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
היי, המאוורר של הלפטופ התפגר. מצורפת תמונה שלו (באיכות טובה שרואים את הכיתוב על המדבקה). השאלה אם זה משהו ספציפי לדגם או סטנדרטי שאפשר למצוא בחנויות מחשבים? באינטרנט מצאתי רק עם כל הגוף קירור שזה גם יקר וגם משלוח מחו"ל. הדגם של הלפטופ הוא טושיבה L645 אם זה משנה. תודה
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
היי, לפני שבועיים החלפתי מאווררים (מעבד, חיצוני) בעקבות כך שהמסך היה נכבה כל שתי דקות (ואחריו המחשב היה נכבה גם). לאחר ההחלפה: הטמפרטורה בכרטיס מסך בסביבות 60 מעלות. הטמפרטורה ב-CPU סביבות 50 מעלות. הבעיה שלמרות זאת המסך נכבה כל כמה זמן (שעה) בערך והמחשב מאתחל את עצמו. הטכנאי אמר לי בזמנו (לפני שבועיים) שאם זה קורה צריך להוציא ולהחזיר את הכרטיס מסך מהמסילה בהתחלה זה עבד אבל זה לא פתרון לטווח ארוך. רציתי לדעת האם החלפת כרטיס מסך תפתור את הבעיה שרשמתי? אני שואל כי אני חושב שאני מסוגל להחליף לבד וחבל לי לקחת שוב למעבדה לבדיקה בתשלום. רושם בהמשך את נתוני המחשב. תודה לעונים, ניבר נתוני מחשב: מחשב ביתי - נקנה לפני כ-9 שנים לא להיבה…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב ומאז התחילו לי צרות בכונן C, בכונן יש לי בערך 20 גיגה בשימוש אבל המחשב כל הזמן מתריע לי שאין מקום ויש פחות מ 100 מגה ושאני עושה קליק ימני על כונן C ואפשרויות אז אני באמת רואה שאין מקום ובתוך הכונן הנפח הכולל של כל הקבצים הוא 20ג'גה. ניסיתי לראות אם יש תיקיות מוסתרות או שאולי ה SYSTEM RESTORE יוצר נקודות שיחזור כל הזמן ואפילו עשיתי סריקה לוירוסים ועדיין הבעיה ממשיכה, לא משנה כמה אני מוחק דברים מהכונן אחרי 10 דקות הוא מתחיל להתמאלות לבד. מה עושים? תודה
-
- 3 תגובות
- 4.7k צפיות
-