עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. פרמוט עזר לאיזה שבועיים ושוב כל העסק התחיל מחדש , פעם נותן שגיאה עם קובץ ,פעם בלי , פעם עם קובץ אחר ,התחרפנתי כבר , מה עושים?

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  2. להלן המפרט: מעבד AMD 4800 מארז NSK2400 עם ספק 380W לוח אם ASUS M2A-VM זיכרון OCZ הבעיה: המחשב לא נדלק כשלוחצים על כפתור ההפעלה. אם אני מנתק את חיבור החשמל ללוח אם כבל 4 פינים (12V?) אז המחשב נדלק כל המאוררים פועלים אבל כמובן שאין תצוגה במסך. האם הלוח אם הלך או המעבד? תודה יוגי

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  3. Started by sza,

לא יודע למה, פתאום זה התחיל... פרמטתי את המחשב ועדיין... הנה קבצי הminidump [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 917 צפיות
  4. Started by davidsskory,

חבר'ה יש לי בעיה במחשב בעיה מעצבנת... היה לי כרטיס מסך 8800 GT עכשיו הוא מחובר ל-LCD 32 של TOSHIBA עכשיו הוא היה עושה לי בעיות כל פעם היה נתקע והיה מראה לי כל מיני צבעים ורדים על המסך פתאום היה נהיה מסך לבן כחול מתחלף כזה אבל המחשב היה נתקע לא משנה מה הייתי עושה.. בכל אופן ניסיתי לנקות את הכל אבל כנראה שעשיתי משו לא בסדר ונשרף הכרטיס החליפו לי אותו אבל לא היה במלאי אז שמו לי את ה9800 שבוע זה עבד טוב ופתאום עכשיו זה קרה שוב.. מישו יודע מה הבעיה וממה היא יכולה להיגרם? ואיך פותרים אותה.. דרך אגב יש מצב שהבעיה היא בטלויזיה? תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  5. שלום לכולם שיחקתי במשחק NFS SHIFT בערך 4 שעות (דרך אגב יש לי X1950 PRO)אחריי ששיחקתי הרבה זמן המסך ניכבה שמעתי רק סאונד מקוטע כזה והייתי חייב לעשות ריסט ואיך שהמחשב עולה כל המסך ניהיה בהיר כזה ושהאייקון של הכרטיס מסך עולה הוא חזר לצבע המקורי שלו ולפניי זה לא היה לי את זה מישהו יודע ממה זה ואיך פותרים את זה?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  6. Started by TheKiLLEr,

שלום לכם, ישלי פה בעיה עם המחשב.. אני מדליק הכל טוב ויפה גולש באינטרנט, משחק, שם שירים וכל זה..ואחרי כמה זמן שיש עומס על המחשב וזה, המחשב נתקע לשניות ומתכבה לבד.. שמתי לב שהכרטיס מסך ממש מתחמם..החלפתי לאחר ועדיין אותו קטע הכרטיס מתחמם ,נתקע ומתכבה ישירות, בדקתי בBIOS את הטמפרטורה של המעבד זה עולה ויורד..משו בסביבות 55-60 שיש עומס, פירמטתי תמחשב לא עזר, במחשב שלי מותקנים 4 מאוררים גם. איך אפשר להיפטר מהבעיה הזו? מקווה שתענו לי בהקדם האפשרי.. תודה מראש הנה תמונה מתוכנת SPEEDFAN: http://www.sup.co.il/52934432

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  7. Started by parik,

have a LG 22" Flatron widescreen monitor. I get the followning Message at start up. Digital Power saving mode יש לי מסך מחשב LG FLATRON W226IV כשמדליקים את המחשב מופיע עליו כתובת DVI מצב חסכון בחשמל. אי אפשר להגיע לווינדוס. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by iyehuda,

משום מה המודעה הקודמת שלי נמחקה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  9. המחשב שלי בבית הוא מחשב נייח. לפעמים הוא עוד כאלה קולות של פיפ ...... פיפ ....... פיפ ואני לא יודע למה. לפעמים אפילו הוא נכבה ועושה את הWindows is logging off ולא נכבה ישר. למה? אני לא יכול להכנס למשחקים כי הוא ישר נכבה וזה ממש מעצבן. לפעמים אפילו אני רק פותח אותו והוא נכבה. הוא חדש יחסית [פחות משנה]. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  10. Started by ranko,

למחשב שלי מחובר כרטיס מצלמות על יציאה של ה"פיסי אי",כרטיס זה נקרא GV800 8.2 גירסה הכי עדכנית שיש. הוא מותקן בסדר גמור,ועובד מעולה ללא תקלות. רק בעיה אחת ,המחשב לא נשאר דולק ברציפות למעלה מ3 ימים. אז נכנסתי לקובץ DMP שזה יוצר,וזה מראה לי שהבעיה היא בקובץ של התוכנה של המצלמות. ואני משתגע מה לא בסדר. צירפתי תקובץ אם מישהו ידע איך לעזור אני ישמח[br]פורסם בתאריך: 19.09.2009 בשעה 16:54:33 הקובץ[br]פורסם בתאריך: 19.09.2009 בשעה 16:54:59הוספתי עוד תמונה שמראה לי תשגיאה(לוח בקרה\כלי ניהול\\מציג אירועים\מערכת)[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  11. שלום, קיבלתי מחשב יחסית ישן מחבר: לוח אם: MSI 848P Neo-LS (MS-6788) כרטיס מסך: geforce fx 5200 זיכרון 2X256MB DDR 1 השאר פחות חשוב.. המחשב נדלק אבל אינני רואה תצוגה באף שלב.. (no signal) מה יכול להיות מקור הבעיה? בהנחה שכרטיס המסך והזכרונות תקינים לחלוטין..(נבדקו על מחשב אחר..) תודה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני מכניס דיסקים להתקין כל מיני דברים וכמעט בכל דיסק הצורב אומר שחסר קובץ מסוים (כל פעם משו אחר) ואני מחפש את הקובץ בחיפוש ומוצא בבקשה תעזרו!!! :'(

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  13. Started by Tomerb1,

יש לי בעיה במחשב קצת ישן. הכונן מוגדר שיעלה ראשון, אני מכניס את הדיסק של הווינדוס והוא כאילו לא מזהה את הבוט. הדיסק תקין נבדק ב2 מחשבים אחרים [דיסק מקורי]. חבר שלי קנה כונן חדש מהניילונים התקין וגם לא עוזר. הארדיסק תקין הוא טוען את המערכת הישנה [רק שהיא לא עולה כמו שצריך]. מישהו יכול לכוון אותי לבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by linkinuser,

שלום לכולם שנה טובה וחג שמח, יש לי איזשהי בעייה עם הנייד ואנלא מצליח לפתור אותה לא משנה כמה ניסתי... יש לי מחשב מדגם msi pr601 שנקנה לפני 4 חודשים , המחשב עובד על מערכת ההפעלה windows vista home basic. עד לפני כמה ימים המחשב עבד נהדר והכל היה פצצות עד שפתאום לפני איזה שבוע התחילה לי בעייה בכל פעם שאני מנסה לעלות את המחשב הוא מציג לי הודעת שגיאה winload.exe קובץ לא נמצא וכאלה. בהתחלה כשזה התחיל הייתי עושה ריסט למחשב ואז הווינדוס היה עולה והכל היה בסדר , אבל היום כבר התחילה בעייה אחרת... אני מנסה לעבוד עם Windows Vista Recovery Disc ובכל פעם כשזה מסיים את כל ההכנות להתקנה עולה לי מסך כחול שאומר לי שהווינדוס נסגר בשביל למנוע נזק למחשב , נא לבדוק ווירוסים ואם לא אז לבדו…

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  15. אהלן בעיה ממש מוזרה, ראיתי סרט והזזתי את העכבר ופתאום הופסק הקול ברמקולים,חיברתי אוזניות ושומעים ממש מוזר כאילו יש הד...ניסיתי להבין מה הבעיה ולא הצלחתי, את הסרטים ניסיתי להריץ בכמה תוכנות ואותה הבעיה,הרמקולים זה מה שהכי מטריד אותי שהם פתאום הפסיקו לעבוד, תודה וחג שמח.

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  16. מפרט: gigabyte ma770-ud3 amd athlon 6000+ geforce 8800 gts corsair 520w 2 GB ddr kingston hdd - 320+160 gb wd כשאני לוחץ על הכפתור הפעלה כל המאווררים עובדים, יש אורות על המארז והלוח אם אבל אין את הצפצוף, גם אין תצוגה. הכפתורים של הריסט והכיבוי לא עושים כלום אחרי ההדלקה הראשונית, ז"א שכדי לכבות את המחשב אני צריך לכבות את הספק. אין אורות במקלדת...וגם אין את הקול של וינדוס עולה. ניסיתי להדליק את המחשב בלי זכרונות. בדקתי את כל החיבורים. הכל יושב כמו שצריך. כלום...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום! היום הייתי במחשב הישן של אח שלי הקטן,יש לי אותו 4 שנים אז סתם הייתי באינטרנט,בפורומים,פיתאום המחשב התכבה,ויותר לא רצה להידלק,יש לציין שמתי לב שאני מנתק את הנורה האדומה במפצל ואז מדליק המחשב נידלק ממש לחצי שנייה וישר ניכבה,ממש כזה יש רעש של המאווררים לשנייה ובום ניכבה,ניסיתי לנקות אבק,להחליף את הכבל של הספק מאחורי המחשב לא עזר!,לפי דעתי הבעייה כימעט ב 98% בספק כוח מיפרט של המחשב מעבד p4 זיכרון 256 ram הארד דיסק 80gb לוח אם משהוא עם msi כרטיס מסך מובנה בלוח אם nvidia mx440 תספק כוח לא זוכר תשם שלו אבל כימעט 100% גנרי מארז גם גנרי עם הבעיה בספק אתם יכולים להבביא לי ספק שיתאים למיפרט הזה (כמה שיותר זול!!) תודה

18. Started by silky,

הכונן מדגם ST31500541AS (להלן לינק לאתר של סיגייט: http://www.seagate.com/www/en-us/products/desktops/barracuda_hard_drives/barracuda_lp/) הוספתי תמונה מניהול הדיסקים. אגב הוא מזוהה ב Device Manager ככונן SCSI (הדגם המתאים-הוספתי תמונה מספר 2), מצד שני ה 103UJ שלי גם מזוהה כ SCSI ואין איתו בעיות. פתרון? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  19. Started by 114508534,

אהלך, במהלך צפייה בסרט נעלם פתאום הקול ברמקולים, חיברתי אוזניות ושומעים הכל בדקתי בהגדרות שמע והכל בסדר, מישהו יודע מה הבעיה ולמה פתאום הפסיק לצאת קול ברמקולים, תודה, מערכת הפעלה אקס פי. תודה

20. Started by erans2007,

היי,קודם כל קבלו צל"ש על התוכן המעניין והעדכונים המרהיבים שהצוות מעיף פה.. כל הכבוד!! אני עוסק בתחום הרבה ואני אשמח לשתף אתכם בידע שלי, לעזור ולתרום לקהילה. ולעניינו: יש לי שני הארדיסקים, אחד 160 GB מחובר דרך כבל SATA והשני 80 GB מחובר דרך IDE, כאשר אני מחבר את שניהם,ומגדיר אחד מסטר ואחד סלייב הוא מעלה אותם, ונותן לי הודעה: F1 TO RESUME אני מבין שיש פה בעיה בביוס אבל כשאני נכנס לשנות משהו אני לא נתקל בבעיה הכל כמו שצריך.. מה יכל להיות? נ.ב לפעמים הוא בכלל לא מזהה לי את ה 80 GB !!ושאני נכנס לביוס, וסלוטים הוא פתאום מראה לי אותו

• 9 תגובות
    • 852 צפיות
  21. Started by mugello,

שלום,יש לי תקלה מופלאה ואני אשמח לעזרה . לפני שבוע בערך באמצע משחק,המשחק נתקע ועל המסך והיו "כתמים" לכל אורך המסך.לאחר ניתוק של המערכת הכתמים חזרו כבר בשלב של BIOS והמסך מהבהב בשלב של הפעלת מערכת ההפעלה ולא ניתן לבצע שום פעולה . לאחר שיחזור מערכת שביצעתי התקלה נעלמה לכמה שעות ויותר ולאחר מכן חזרה(כמה פעמים).אני עכשיו במצב של פירמוט המחשב אבל התקלה לא נעלמה . כאשר אני מנסה להתקין את הכרטיס מסך מחדש התקלה חוזרת(המסך מהבהב).ללא התקנה של כרטיס המסך אני רואה פשוט כתמים ירוקים. אני מנסה להבין היכן התקלה בלוח אם,בכרטיס מסך אולי ווירוס? אני אשמח לאיבחון של התקלה ועזרה בתיקון הבעיה. תודה.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  22. Started by ivgitsab,

בחיבור הספק לחשמל (מבלי ללחוץ על כפתור ההדלקה), המאווררים מתחילים לעבוד עצמאית, יש צפצוף קצר מהלוח ואז הספק מתנתק (כבה) הLED בלוח נשאר דולק, ואין תגובה חשמלית לכפתור ההדלקה. ניתקתי את הHD כונן אופטי וכל הרכיבים פרט למאוורר של המעבד, לא עזר. חיברתי ספק אחר, לא עזר. הוצאתי גם את הזכרון, לא עזר. האם נדפק הלוח? אולי מפסק ההדלקה דפוק? מחשב P4 לוח אסוס P4SP-MX

23. שלום תיאור הבעיה ככתוב בכותרת. אוסיף גם שזה יכול לקרות אחרי כמה שעות שנאי לא נוגע במחשב, או אחרי כמה ימים. אני משמ לא חושב שזה חיבורים, אפילו די מאוד בטוח, מ 2 סיבות 1- הוא מחובר דרך ה USB 2- כשאני עושה ריסטרט הוא עובד תקין ואני בכלל לא נוגע בו מאחורה. זה קרה לי לא מזמן בזמן שעבדתי על המחשב כתבתי מסמך וורד ממש ארוך ופתאום נתקע המחשב! ניסיתי בעזרת כפתור ה ALT ללכת ל SAVE והוא לא נתן לי לשמור!!!! הוא רשם איזה הודעת שגיאה, ואחרי ריסטרט כמובן שהכל חזר לקדמותו והכל היה בסדר, אבל אני בטוח שיש קשר בין אי היכולת שלי לשמור את הקובת לבין העכבר התקוע- ההבעיה היא שלא עולה לי מה זה יכול להיות?? וירוס? באג של ווינדוס?? אשמח לקבל רעיונות תודה

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  24. Started by arik_bulldog,

בלי שום אירוע מיוחד, יום אחד אני מדליק את המחשב והמסך לא מגיב. המסך פעיל, הנורה שלו דולקת, וכשאני מדליק את המחשב בד"כ נורה כחולה נדלקת, אך עכשיו זה לא קורה. בנסף לזה, יש לאחר כמה שניות צליל חזק כזה מהמחשב ל2-3 שניות, משהו שאין בד"כ. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?[br]פורסם בתאריך: 16.09.2009 בשעה 19:19:38 אוקיי, עכשיו המחשב עובד, אבל אני עדיין רוצה לדעת מה היית הבעיה. מה שעשיתי זה פשוט "חיזקתי" כל מני רכבים במחשב, כמו זכרון וכאלה, פשוט נתתי להם דחיפה קלה מתוך הנחה שאולי הם זזו או משהו.

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  25. Started by ShayKing,

קניתי GT9800 + 1 ג'יג'ה 256 ביט והחלפתי ספק כוח ל550 לחדש כי שלי היה ישן הרכבתי אותו הדלקתי נכנס התקין וקרס (בווינדוס XP PRO) עשה מסך כחול מהיר ולא הספקתי לראות מה הבעיה ,השאלה למה קרס ,אני צריך לעדכן תביוס או משהו?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים