עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by HuGeMouTh,

יש לי במחשב 4G זיכרון (2X2G), ביום שישי התחילה בעיה עם זיהוי הזיכרון. במקום להראות 3.2G (מערכת הפעלה 32BIT) המערכת המפעלה הציגה 340M זיכרון בלבד. הבעיה הסתדרה וביום שבת הכל עבד כמו שצריך, היום שב הבעיה חזרה והפעם לא הצלחנו לסדר אותה. ניסיתי לפרמט את המחשב אבל הוא התקשה לעשות BOOT מ CD (שוב כניראה מחסור בזיכרון). עכשיו אני מריץ MEMTEST אבל הוא כותב שיש 1090M זיכרון ולא 4G (גודל שונה ממה שהוצג במערכת הפעלה). לפני שבוע-שבועיים היה לי בעיות עם הורדה ופריסה של קבצים מקובצים (RAR/ZIP), הוצאתי את הסטיקים של הזיכרון ובדקתי כל אחד בנפרד, MEMTEST הראה שהכל תקין, באחד בהם באמת הייתה בעיה עם קבצים מקובצים אבל אחרי שהוצאתי והכנסתי אותו הוא הסתדר ומאז ועד שהתחילו הבעיות בששישי הכל עבד …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by idoleff,

שלום, יש לי מחשב שאמור לשמש רק כגיבוי ברשת, כלומר, להיות פעיל, אך ללא התקנים מחוברים אליו. כשאני מנסה להפעיל אותו הוא לא מוכן לעבור את הביוס ללא מקלדת שמחוברת אליו. למישהו יש רעיון איך לפתור את זה? תודה...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by magus972,

שלום שלום ויום טוב לכולם לאחרונה המחשב שלי עושה לי צרות אני משתמש בWINDOWS XP לפעמים ... כמה פעמים ביום המחשב עושה לי RESET בצורה ספונטנית אין צורך לציין עד כמה זה מטריד עכשיו, אחרי כל פעם כזאת כאשר הוינדוס עולה הוא רושם שהקובץ PCI.SYS שנמצא בספרית דריברס בוידוס דפוק ושצריך לעשות לו ריפאר אבל כמובן שלא טרחתי לעשות זאת מכיון שאם בשלב הזה עושים RESET יזום אז הוינדוס עולה בלי כל בעיה ובכן מה מחובר לי לPCI ? כרטיס קול - נמצא שם יותר משנה לא נראה לי שזאת הבעיה כרטיס רשת - אולי יש נפילות מתח זעירות ברשת שגורמות למחשב לעשות RESET ? מודם - יכול להיות שקפיצות מתח שמגיעות מקו הטלפון ? 1 הוא דיגיטלתי 2 הוא מחובר לUPS IDE CONTROLER - אולי בגלל שכל הסלוטים מלאים הם צורכים יותר מידי מת…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by yonix7,

כבר נשבר לי מזה, קניתי מחשב חדש, שלפי כל התוכנות שבודקות ביצועים (כולל systemrequirementslab) אני אמור להריץ את כל המשחקים שיצאו עד היום על ההגדרות הגבוהות ביותר עם 60+ FPS, אבל המצב האמיתי הוא שאני מריץ משחקים (כמו רומא 2 שיצא עכשיו) על ההגדרות הכי גבוהות רק ב40-8 FPS, הגעתי ל8 FPS!! הדרייבר של הכרטיס מסך מעודכן, ולפי ווינדוס אפדייט גם האחרים, אין לי מושג מה לעשות, האם הציפיות שלי מהמפרט גבוהות מדי? הנה הוא: כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE 690 GTX מעבד: INTEL CORE QUAD 6MB I5 4670 3.4 GHZ זיכרונות: RJ X G.SKILL 2X4 DDR3 1600MHZ קירור למעבד: CORSAIR H80I ספק: ENERMAX NAXN 750 W דיסקים קשיחים: SAMSUNG 840 PRO SATA3 128 SSD 2TB S3 7200 64MB SEAGATE

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם! אני מעביר נתונים בין המחשב בבית למחשב הנייד בעזרת כבל מקבילי. עד לא מזמן העברתי רק קבצים קטנים, כך שלא היה אכפת לי כל כך קצב העברה. אבל, לאחרונה יצא לי להעביר קבצים ממש גדולים וזה לוקח המון זמן (קובץ של 100MB לוקח להעביר קצת יותר משעה (שעה ו-7 דקות לקובץ של 104MB ליתר דיוק))! קצב ההעברה דרך הכבל המקבילי נע בין 20 ל-30 קילו בייט לשניה. החיבור בין המחשבים אומר שהוא ב-4.0Mbit, שזה בערך 500 קילו בייט לשניה, אז למה אצלי ההעברה כל כך איטית?!? בנוסף, קראתי בהסבר על חיבור שני מחשבים בכבל מקבילי Direct-Parallel, שקצב ההעברה האפקטיבי אמור להיות בין 250 ל-300 קילו בייט לשניה, אז מה צריך לעשות כדי להגיע לכזה קצב?!? בהמון תודה מראש! נתונים: מחשב שולחני: P-III 550Mhz עם Win…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by GWeizman,

היי. מה שקרה הוא ככה - המחשב עשה דיי הרבה רעש בלילה, אז החלטתי לכבות אותו. הייתי דיי עייף ולא היה לי כוח לחכות אז כיביתי דרך הכפתור (לחיצה ארוכה), אם זה משנה. היום בבוקר כשהפעלתי את המחשב העכבר פתאום לא פועל. עשיתי ריסטרט, עדיין לא פועל. העברתי לחיבור USB אחר, שמעתי אפילו את הצלילים של חיבור USB מהווינדוס, ועדיין לא פועל. לייתר ביטחון, שמתי אותו בחיבור של המקלדת ובחיבור של המדפסת (שני ההתקנים פועלים), ועדיין לא עבד. לא היה שום שינוי במחשב במשך הלילה. כשהוא מחובר, יש אור חלש בחור של הליזר ואור חלש בכניסה למשקולות (G5), אבל האורות שעל העכבר עצמו לא דלוקים (אני דיי בטוח שלפני שהעברתי לUSB אחר האורות האלה כן דלקו, דרך אגב). חשבתי שיכול ליהיות שהוא לא מקבל מספיק מתח או משהו, א…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. לאחי יש מחשב עם מעבד E6300 או E6400 אני לא בטוח כרטיס מסך Geforce 8400GS (לפני כן היה לו ATI X1650PRO) לוח אם של ASUS P5VD2-MX (אם אני לא טועה) ויש לו ספק כח ג'נרי של 450 ווט אם אני לא טועה ויש לו אותו משהו כמו שנה בערך אם לא יותר. הוא קנה לפני כמה זמן מסך 24 אינצ' של סמסונג והוא עובד על רזולוציה של 1920X1080, ממתי שנשרף לו המאוורר של הכרטיס מסך והוא החליף את הכרטיס מסך על הלוח אם התחילו לו בעיות שהמסך נכבה ונדלק. הוא עובד עם תוכנות גרפיות של אנימציה ותלת מימד ועריכת וידאו ותמונות. יש מצב שזה הספק כח , מכיוון שהוא עובד על רזולוציה גבוהה והספק כח לא מצליח לתפקד בצורה יעילה בהעברת כמות הזרם המספקת ? יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות חוץ מספק כח? בדקתי איתו בלוח בקרה שבאפשרו…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. אני לא מצליח להפעיל את הAHCI אצלי במחשב הווינדוס 8.1 קורס הדלקה ישר ועשיתי את השינויים בביוס וברג'יסטרי אז אין לי מושג מה הבעיה ואני לא מצליח להתקין את הIntel Rapid storage זה אומר לי This Platform is not supported הלוח אם הוא Gigabyte GA-Z68X-UD7-B3 עריכה: הסתדרתי פשוט הפעלתי את msconfig וסימנתי שבהפעלה הבאה שיפעל בסייפמוד הפעלתי דרך הביוס את הAHCI עליתי בסייפמוד ביטלתי את הסייפמוד דרך הAHCI והמחשב עלה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by liran877,

יש לי מחשב דל 3537 חדש עם ווינדוז 8.1, כבר פעם שניה שהוינדוז קורס לי בלי שום סיבה בפעם הראשונה עשיתי שחזור הגדרות יצרן וזה פתר את הבעיה לשבוע בערך שהיום זה שוב קרה, בפעם השניה עשיתי רענון של הווינדוז, השאלה שלי היא איך אני יכול לבדוק אם התקלה היא בגלל קובץ דפוק של הווינדוז? פניתי למעבדה ופתחתי אצלם קריאת תקלה אבל בגלל היום והשעה הם סגורים ורק בשבוע הבא יחזור אליי טכנאי וחשוב לי לסדר את המחשב לפני שבוע הבא כיוון שזה מחשב עבודה - - - תגובה אוחדה: - - - הבעיה שלי היא כמו הבעיה כאן ובאמת אחרי שעשיתי רענון אז הווינדוז חוזר לעבוד, רק שזה כבר קרה פעם שניה אז חשבתי שאולי יש בעיה בהתקנה שלו

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by recondriver,

שלום לכולם, ברשותי לפטופ Levono E440 מזה כשנתיים. במהלך התקופה המחשב לא היה פעיל בכלל, וישב במגירה כבוי. הוא במצב חדש לחלוטין. היום רציתי להדליק אותו, אבל שום דבר לא קורה. דברים שניסיתי ולא פתרו את הבעיה: 1.חיברתי לחשמל, טענתי אותו למשך יומיים. 2.הוצאתי את הסוללה, לחצתי על כפתור הPOWER מספר פעמים, הכנסתי חזרה את הסוללה וניסיתי להדליק, גם כאשר הוא מחובר לחשמל וגם כשלא- זה פתרון שבדרך כלל עובד במחשב לנובו אחר שברשותי. 3.איפסתי את סוללת הCMOS מחיפוש באינטרנט הבנתי שזה פאק של היצרן עם הדגם הזה, ולרוב מדובר בלוח אם. שגם אחרי שמחליפים אותו, הבעיה חוזרת על עצמה. למישהו יש פתרון לנושא? עצה? המלצה למעבדה מקצועית במחיר הוגן? תוד…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. בגדול - 2 מחשבים חדשים - אחד תותח ב-4000 שקל, אחד שני ב-1500 שקל. המחשב ב-1500 רץ משמעותית יותר מהר. איך אני מאתר את הבעיה או צוואר הבקבוק של מחשב ה-4000? זה מבאס רצח. תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. הנה תמונה http://img141.imageshack.us/my.php?image=726556hs.jpg האם מה שסימנתי בירוק זה הביוס? ואז אם אני מוציא אותו הביוס מתאפס לי?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם! נתקלתי בבעיה מוזרה במחשבי. מדי כמה שניות/דקות אני שומע את הצליל שמשהו מתנתק (כמו שמוציאים משהו של USB מהמחשב) ואין זכר למשהו שעבר המחשב. איך אני יכול לאמוד מה התנתק ואם בכלל?

14. Started by ofirg1,

יש לי בומים מהדיסק הקשיח כל איזה כמה שניות הוא עושה בום בום בום זה רעש ממש מטריף והוא די חזק! זה מהדיסק הקשיח בוודאות פתחתי את המארז וזה מגיע ממנו 100%. לקחתי לאייבורי אמרו שהחליפו אבל עדין הבעיה נמשכת! הדגם הוא WASTERN DIGITAL 5001AALS. מה אפשר לעשות/לבדוק/לנסות? תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by sixclub,

כשאני עושה כיבוי של Windows המחשב עושה Reset במקום לתת חלון "Now safe to turn off " מדובר ב Asus P2L-B , Win98SE , ספק AT . בדקתי שהנקודה היא על "shutdown " , וב msconfig יש V על "disable fast shutdown " אנא אזרו לי, אני תקוע...

16. אני יושב על המחשב ופתאום המחשב קורס ויש ריח של סרוף בכל החדר (אני מהמחשב הנייד עכשיו) פתחתי תספק LG 350W ויש ריח שרוף וכל הלוח על ההלחמות צהוב עם נוזל מלמעלה עכשיו אני לא יודע למה זה קרה אולי מישו יודע הוספתי מאווררים לפני יומיים אולי זה זה אני מקווה שתעזרו זה דחוף תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by DORAZABI,

זה מסוכן לשים את הנייד על הרגליים או על הפין ? או שזה רק מיתוס. אני יודע שזה לא ממש קשור חח

18. Started by Master_K,

אנשים.... יש לי פה מחשב פנטיום 4 לצערי קניתי את זה בבאג (החנות...) הקיצר... אני מתקין win98 הוא לא נכנס לי בכלל ל desktop הוא כותב לי משהו כמו windows protection error nisd משהו כזה... מה זה יכול להיות? אני חייב עזרה דחוף

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום רב, יש לי לוח חדש דגם: GIGABYTE B550 AORUS PRO AC AM4 AMD B550 DDR4 כל פעם שהמחשב לא מקבל חשמל, אם הוצאתי לדוגמא את הכבל מהספק כח (מן הסתם שהוא כבוי) פעם הבאה שאני אדליק את המחשב הוא ידלק אבל הלוח לא ימשיך לעלות, אני מקבל נורה אדומה בלוח ורק אם אני אעשה ללוח איפוס דרך הגמפר וכל ההגדרות גם יתאפסו המחשב יעלה מישהו יודע למה זה קורה ואיך ניתן לפתור את זה? לוח חדש, עשיתי לו עדכון ביוס לעדכני ביותר וזה קרה גם עם הביוס לפני שעשיתי עדכון למעשה עשיתי עדכון כי חשבתי שזה יפתור את הבעיה. יש לציין שזה לא קורה כל עוד המחשב\הספק כח מחובר לחשמל, זאת אומרת זה לא בעיה של הסוללה

20. Started by ron56,

כשאני מדליק את המחשב הדיסק הקשיח רגיל 1 טרה ווסטרן דיגייטל מרעיש כמו רעש של מאוורר תקול למשך חצי דקה ואז מפסיק. מה לדעתכם הבעיה? האם הוא בסוף הדרך? בינתיים ליתר ביטחון גיביתי את הנתונים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שמתי לב לבעיה מוזרה מאוד היום המסך שלי מרצד בזמן נגינת שירים (שירים עם באסים בעיקר, טראנסים) ממש רואים ריצוד קל על המסך וזה מעצבן. כשאני שם שירים שקטים פחות רואים את זה יש לי 2 רמקולים גדולים שמחוברים למחשב כבר המוןןן זמן עם מגבר ורק עכשיו הבעיה קיימת. כשאני משתיק את המוזיקה אז הבעיה נעלמת. או שכשאני מכבה את המגבר אבל עדיין המוזיקה פועלת במחשב אז אין את הבעיה. ניסיתי להרחיק את הרמקולים מהמחשב למרות שהם מורחקים בערך מטר - 2 ממנו ולא עזר מה אני עושה?

22. Started by GB,

שלום לכולם! יש לי בעיה כשאני מפעיל את המחשב מתי שהוא נטען מופיעה לי הודעה כזו sec master drive atapi incompatible sec slave drive atapi incompatible press F1 to resume

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by woodk1d,

אי אפשר ככה יותר המחשב אצלי רק חצי שנה הוא חדש ואיזה חודשים כשרק קניתי אותו בחיים לא היה עושה רעש הוא רועש 24/7 לא משנה עם אני במשחק או ב פיירפוקס אפילו כשאני לא נוגע במחשב הוא רועש כל כך חזק אני לא יודע מאיפה זה מגיע אני גם לא יכול לפתוח תמארז כי זה KSP ועם אני יפתח לא תהיה לי אחריות עליו אחרי זה GTX460 DirectCU TOP 768MB GDDR5 DX11 Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box thermaltake wingrs 100 זה מארז בקיצור מה הבעיה? אחד המאוורים פה מרעשים בצורה מוגזמת... אנלא יכול לישון חברה D : באמת שזה עד כדי כך מפריע

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. התקנתי כרטיס מסך GEFORCE 4 MX 440, ועידכנתי את הביוס של הלוח גיגהבייט שלי, שני הדברים נעשו במקביל כך שאני לא יודע מה גורם לזה, המחשב קורס בכל פעולה פשוטה שגורמת לו לחשוב ולו טיפה.... אני כבר נושא ולא יודע מה לעשות, ניסיתי הכל - המחשב פשוט קורס, ועושה ריסטרטים על ימין ועל שמאל.... תשובותיכם תתקבלנה בברכה, (THE SOONER THE BETTER).... בתודה מראש...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. בוקר טוב, אני מוסר מחשב למעבדה ,עשיתי גיבוי לכל התוכן להוציא היסטורית גלישה וססמאות האם יש אפשרות שמירה מבלי למחוק את הססמאות השמורות ? תודה

דיונים חדשים בפורומים