תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
כבר נשבר לי מזה, קניתי מחשב חדש, שלפי כל התוכנות שבודקות ביצועים (כולל systemrequirementslab) אני אמור להריץ את כל המשחקים שיצאו עד היום על ההגדרות הגבוהות ביותר עם 60+ FPS, אבל המצב האמיתי הוא שאני מריץ משחקים (כמו רומא 2 שיצא עכשיו) על ההגדרות הכי גבוהות רק ב40-8 FPS, הגעתי ל8 FPS!! הדרייבר של הכרטיס מסך מעודכן, ולפי ווינדוס אפדייט גם האחרים, אין לי מושג מה לעשות, האם הציפיות שלי מהמפרט גבוהות מדי? הנה הוא: כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE 690 GTX מעבד: INTEL CORE QUAD 6MB I5 4670 3.4 GHZ זיכרונות: RJ X G.SKILL 2X4 DDR3 1600MHZ קירור למעבד: CORSAIR H80I ספק: ENERMAX NAXN 750 W דיסקים קשיחים: SAMSUNG 840 PRO SATA3 128 SSD 2TB S3 7200 64MB SEAGATE
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי תקלה שפעמים באמצע משחק מופיע לי מסך כחול של תקלה הלכתי לטכנאי הוא החליף את הלוח וזה לא עזר והוא הוא שם לי כרטיס קול(במקום זה שעל הלוח) והתקלה מופיע פחות פעמים והיום המחשב עשה לי את התקלה כמה פעמים וגם ריסט כמה פעמים מה לעשות תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי צורב YAMAHA 16 10 40 SCSI שקניתי מלפני שלוש וחצי שנים והבעיה איתו היא כזאת... בזמן האחרון התחילו איתו הבעיות, כשאני צורב איתו קבצי DATA (אודיו עוד לא ניסיתי בזמן האחרון) תוכנת הצריבה שלי מראה שהדיסק ניצרב בסדר גמור... אבל כשאני מכניס את הדיסק לסי די רום שלי ומנסה להעתיק את כל הדיסק שצרבתי למחשב תמיד יהיו כמה קבצים שאני לא יוכל להעתיק כי הם לא ניצרבו טוב, ניסיתי להעתיק את הקבצים הפגומים מהצורב עצמו אבל הוא מראה את אותה הבעיה וניסיתי גם להעתיק את הקבצים הפגומים אצל חבר וגם אצלו אי אפשר... ניראה לכם שהצורב שלי מתחיל להידפק??? ואם כן אז איזה צורב כדאי לי ליקנות
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. מה שקרה הוא ככה - המחשב עשה דיי הרבה רעש בלילה, אז החלטתי לכבות אותו. הייתי דיי עייף ולא היה לי כוח לחכות אז כיביתי דרך הכפתור (לחיצה ארוכה), אם זה משנה. היום בבוקר כשהפעלתי את המחשב העכבר פתאום לא פועל. עשיתי ריסטרט, עדיין לא פועל. העברתי לחיבור USB אחר, שמעתי אפילו את הצלילים של חיבור USB מהווינדוס, ועדיין לא פועל. לייתר ביטחון, שמתי אותו בחיבור של המקלדת ובחיבור של המדפסת (שני ההתקנים פועלים), ועדיין לא עבד. לא היה שום שינוי במחשב במשך הלילה. כשהוא מחובר, יש אור חלש בחור של הליזר ואור חלש בכניסה למשקולות (G5), אבל האורות שעל העכבר עצמו לא דלוקים (אני דיי בטוח שלפני שהעברתי לUSB אחר האורות האלה כן דלקו, דרך אגב). חשבתי שיכול ליהיות שהוא לא מקבל מספיק מתח או משהו, א…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי מפרט יחסית טוב. מעבד E8400 וכרטיס מסך 9600GT 1GB. והוא התחיל לקרוס לי במשחקים בזמן האחרון. זה לא קרה לי לפני. זה כאילו מראה שהמסך לא עובד אבל המחשב כן ואני לא יכול לעשות איתו שום דבר. זה קורה לי גם במשחקים חזקים כמו CRYSIS וגם במשחקים יותר ישנים. מה אני אמור לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול פירמטתי את המחשב, התקנתי את הצ'יפסט שיש לי מהדיסק, ואז באתי להוריד דרייבר לכרטיס מסך שלי (geforce 6800gs) אבל בהתקנה של הדרייבר קיבלתי הודעה שההתקנה לא מוצאת את החומרה, חיפשתי במנהל ההתקנים ושם אין אפילו התקני תצוגה, הדבר הכי קרוב זה משהו עם VGA וזה בסימן שאלה עם סימן קריאה עליו, ניסיתי לראות אם אולי טעיתי בכרטיס מסך אז פתחתי את המחשב וניסיתי למצוא את השם של הכרטיס אבל לא ראיתי שום דבר כזה, ניסיתי להוריד 20 תוכנות של דרייברים והן לא מצאו לי את הכרטיס מסך, אני עכשיו מתכנן לפרמט שוב אם במקרה והייתה בעיה בהתקנה של הווינדוס שגרמה לזה. הנה תמונה של מנהל ההתקנים: בבקשה תעזרו, אני עושה לאן בבית שלי היום ואני חייב שהמחשב שלי יעבוד.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
משום מה פתאום עושים לי רעש סטטי וצפצוף בווליום מסויים (9,13,14,27 ועוד),לא שומעים את זה בכלל כאשר מפעילים מוזיקה/סרט/משחק. לא היה לי זמן לבדוק את זה,כבר כמה חודשים אני לא עם הרמקולים,מישהו מכיר את הבעיה? לפי דעתי זאת בעיה שקשורה לחשמל,כי גם כשהם לא מחוברים למחשב זה קורה וגם עד שהעברתי אותם חדר זה לא היה קורה. היה רעש סטטי,אבל בקטנה...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כשאני משחק VICE CITY אני לא יכול להשתמש בגז והברקס של ההגה אלא רק בימין שמאל!!! אז ככה, כשאני הולך (מחוץ למכונית) אני יכול לשלוט ע"י הפדאלים אסל בתוך אוטו זה פשוט לא מגיב ניסיתי לכוון את המקשים באפשרויות של המשחק, אך גם שם הוא לא קולט את ההגה במשחקים אחרים הוא עובד כמו שצריך!! כרגע הוא מחובר לUSB (אין לי אפשרות אחרת) והדרייבר הוא, אין!! שאלה: יש אפשרות להשתמש בדריבר כאשר ההגה מחובר לUSB???? עוד שאלה: אם התשובה לשאלה הקודמת היא כן (וגם אם לא) משהו יודע איפה אני יכול להוריד דרייברים להגה הזה? או מה אתר הבית של החברה??????? תודה אוהד
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן לכולם... מזמן לא הייתי פה. בקיצור, החלפתי לפני כמה ימים לוח אם, ל NF7-S ומאז אני לא מצליח לכבות את המחשב, חוץ מלהוציא אותו מהחשמל. לחיצה על הכפתור פשוט תכבה ותדליק (יעני reset... אבל עם כיבוי מלא) חשבתי שלא שמתי את הכבלים נכון (מה שלא נראה לי מההתחלה...) והכל נכון. ניתקתי הכל והשארתי רק את הכבל של כפתור ההפעלה... הדלקה, עובדת יופי, אבל כיבוי, לא. מה יכול לגרום לזה?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע המצב הוא שאני מדליק את המחשב הוא נכבה לאחר שניה ומאתחל את עצמו וחוזר על עצמו. שמתי לב שהמאוורר על המעבד לא עובד והשאר לעומת זאת כן(כרטיס מסך ספק ועוד מאוורר גדול). זה קרה לי כמה פעמים בעבר ואני לא יודע איך הוא פשוט הפסיק ועבד כמו שצריך. אתמול המחשב עבד כמו שצריך לפתע נתקע אז איתחלתי את המחשב , הגיע למצב שהוא מראה את נתוני הכרטיס מסך ואז נתקע ולבסוף הגיע למצב של מה שכתוב בתחילת הפוסט. הוצאתי את הזכרונות והחזרתי וניקיתי גם אבק. אין שום ציפצופים מהלוח אם/מעבד. קראתי לטכנאי אך יגיע מחר, יש לכם אולי מושג מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מחשב (ראו מפרט) כאשר הרכיבים נקנו מכמה חנויות (חלק מחניות באזור חיפה וחלק ממקומות אחרים). אחרי הרכבת המחשב (כולל שני 6pin מהספק לכרטיס הסמך) ולחיצה על כפתור Power התקבלו החיווים הבאים: - נדלקו נורות הלוח אם והמאווררים פעלו. - לא נתקבלה תמונה על המסך. - התצוגה על הלוח אם (שני 7-segment) לא דלקו, ולא היו ציפצופים ברמקול. - שלושה led-ים על כרטיס המסך דלקו (D1601, d1602, d1603) כאשר led אחד כבוי (D601). פירוש ה LEDs ב 4870 - D1601 - Red LED On, shows critical temperature fault D1602 - Red LED On, shows External power connector A was removed D1603 - Red LED On, shows External power connector B was removed D601 - Red LED On, shows critical Core power fault אין …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה מוזרה. במחשב שלי מותקן XP. כאשר אני נכנס ל-BIOS ובודק את מהירות המעבד שהיא למעשה 1.5GHZ אך כאשר אני נכנס ל-WINDOWSהוא מראה שהמהירות 1.1GHZ(ב-CONTROL PANEL-SYSTEM) מה הסיבה לכך?? האם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה המוזרה הזו??? תודה מראש!!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי שבת שלום לכולם ! לאחרונה קניתי מחשב חדש והחלטתי לפנק את עצמי בכרטיס רשת אלחוטי חדש,האחרון היה נפלא,פרט לכך שהמגעים שלו נהרסו ויכולת הקליטה הייתה סבירה. לכן החלטתי להתחדש בכרטיס usb חדש. זה קניתי את כרטיס TP-Link TL-WN722N ומאז אני אוכל מרורים ממנו פשוט בלתי נסבל. מס' בעיות: אם אני מוציא את הכרטיס מהפרונט usb של המארז אני מקבל מסכים כחולים. קיבלתי כמה פעמים את המסך הזה : http://upng.co.il/uploads/abf12e4a1fc11014102a1c43ea26600b.jpg זה המסך האחרון שקיבלת ומאז כשאני מחבר את ה usb מחדש המחשב בכלל לא מזהה חומרה חדשה,ניסית להתקין את הדרייבר מהתחלה אבל בתוכנה הוא רושם לי לחבר את הכרטיס על מנת לחפש רשתות,והכרטיס מחובר ): חזרתי לedimax הישן עם המגעים הרופפים עד שאני אחשוב ע…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב , אני זקוק לעזרתכם 1- אני קניתי לפטופ חדש,והגדרתי הדאר שלי ל- Gmail הכל עבד כשורה בקבלת ושליחת אימל. פתאום ביומיים אחרונים קיים תקלה כאשר לפתוח אימל הכל תקין אך בשליחת אימל כאשר אני רוצה לשלוח אימל ולא לוחץ על חשב או העבר לא מגיב ולא נפתח ולא ניתן לשלוח אימל. 2- כמו כן ניסיתי גם להכנס להגדרות לוחץ ולא מגיב. 3- במידה והצטרך להתקין מחדש את Gmail , איך מסירים הישן תודה מראש רוברטו
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אולי כרטיס מסך הלך?...אולי יכול להיות חלק אחר?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה כונן ה - DVD שלי מזהה רק מדיות של CD-ROM השאלה שלי היא אם אפשר להתקין איזשהו דרייבר או שאני חייב לקנות כונן חדש? תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מקבל מסכים כחולים .. אבל כל פעם יש לי הודעה שונה שאומרת שהגורם לבעיה הוא קובץ אחר אני מצרף את קבצי ה DUMP תודה לכל מי שיעזור [attachment deleted by admin]
-
- 25 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה כשה אני משחק במשחק Tom Clancy's Rainbow Six Vegas אחרי כמה דקות של משחק הוא נתקע לי ומראה לי את המסך הזה ואני לא יוכל לעשות שום דבר אני חייב לעשות RESAT למחשב מפרט המחשב שלי הוא AMD X2 3800+ זיכרון 1G DDR2 667 וכרטיס מסך GEFORCE 7600GT מערכת הפעלה XP PRO SP2 הנה תמונה :s05:
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאני גולש באינטרנט אז שאני גורר את העמוד למטה ולמעלה אני שומע רעש זמזום מאוד מאוד חלש מהמחשב. המחשב עובד מצוין ואין את הזמזום בעבודה רגילה במחשב (צפיה בסרט,מוזיקה וכו'...) אני בטוח לא הוזה, יש זמזום וזה לא מהעכבר עצמו... ממה זה נובע? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני אסביר. ברשותי מספר כרטיסי זיכרון. אחד מהם, Samsung CF 32GB מתנהג מוזר. בכל מחשב, עם כל קורא כרטיסים, כולל במחשב הנוכחי (בהתקנה אחרת של ווינדוס או לינוקס) הכרטיס עובד, מופיע, נקרא, נכתב, הכל. גם במחשבים אחרים, עם קוראים אחרים, ביציאות USB שונות - בקיצור, בכל קומבינציה אפשרית הכרטיס מתפקד מצויין. רק בהתקנה הנוכחית של הווינדוס (8.1) - הוא לא מופיע במחשב שלי. בדקתי בDisk Management, והוא מופיע שם ללא אות כונן. כשמנסים לפרמט אותו או להחליף אות כונן (שתי האפשרויות היחידות שלא אפורות), נתקלים בשלל הודעות שגיאה, לדוגמא: Cannot find the File specified וכו'. בדקתי עם Acronis Disk Director - מופיע ועובד, ניתן אפילו לסייר בקבצים. לא ניתן לפרמט בטענה שהוא לא מזוהה במערכת ה…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה , לאחר ההדלקה הוא מציג את המסך מספר שניות מראה את סמל הטעינה של אקס פי ולאחר מכן נכנס למעין מצב המתנה שבו אין תצוגה הבעיה אינה במסך ואין גם צפצופים לדעתי הבעיה אולי מאשף ריבוי התצוגה של nvidia שהתעסקתי איתו לפני הבעיה וכעת אין תצוגה לא במסך הטלויזיה, ולא במחשב . כמו כן אין אפשרות גם לפרמט , גם הכנסה של דיסק איתחול של ווינדוס אני לא רואה את שלב ההתקנה למישהו יש מושג איך אפשר להחזיר התצוגה למסך????!!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התחדשתי במסך חדש 22 של chimei עכשיו למסך יש גם dvi וגם vga יש לי קופסאת מיתוג kvm שמחברת שתי מחשבים עם מסך אחד מקלדת אחת עכבר אחד... יש לי מחשב אחד שעובר עם dvi שמחובר למסך ישירות עכשיו.. ומחשב אחד עם vga הקופסאת מיתוג הזאת עובדת עם vga השאלה שלי עם אני יחבר אותה ישירות למסך לכניסת vga ויחבר אותה למחשב עם שיש בו רק vga ויחבר תמחשב השני ישירות למסך לא יהיה לי בלאגן... שהמסך משתמש גם בvga וגם בdvi אני יודע שזאת בעיה דיי מסובכת (אני לא מוכן לוותר על יציאת הdvi) תודה לעוזרים..
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום בשעה טובה קניתי מחשב חדש, עכשיו אני בשלבי התקנות והגדרות. הדבר הראשון שעשיתי זה להגדיר בדיסק מחיצה מיוחדת למערכת ההפעלה. מכיוון שהוא הגיע עם windows 7, ניסיתי לבצע את החלוקה של הדיסק עם הכלים של מערכת ההפעלה. הבעיה היא שהכיווץ המקסימלי שהיא היתה מוכנה לבצע עבור המחיצה בה יושבת מערכת ההפעלה היא למחיצה של 250GB, לי אישית זה נראה גדול מידיי, לכן הורדתי תוכנה וכיווצתי אותו ל - 80 GB. כרגע אני לא רואה בעיה עם פעולת המחשב, השאלה היא, האם הפעולות שלי לא יפגעו הפעולת המערכת בעתיד? מה הגודל המינימלי המומלץ כדי לעבוד עם המערכת? מדובר על WINDOWS 7 עם 64 ביט (גודל הדיסק המקורי הוא 50 GB) יש לי דיסק שהיה במחשב הישן שגודלו 500GB, הייתי שמח להפוך אותו לדיסק נוסף במחשב או דיסק גיב…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-