תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להפעיל את הידאו של mako ולא מצליחה אולי יש לכם רעיון מה הבעיה אפרט קצת: אני נכנסת לחלון הצפיה לדוג' מסטאר שף וכו' ורואה את הפרסומת ומשם הכל נעצר העיגול המסתובב מסתובב ולא מגיע לתוכנית עצמה אני משתמשת בווינדוס 8 64 ביט ובגוגל כרום תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי בשביל מחשב נייח כרטיס D-Link Wireless N 150 USB Adapter DWA-125 הוא מצליח להתחבר, ויש 3-5 קוים, אבל המהירות היא תמיד בערך 0.3 ויש הרבה ניתוקים. ניסיתי גם להחליף ערוצים בהגדרות הראוטר אבל זה לא עבד. חשבתי שאולי המתאם לא טוב, אבל כשחיברתי אותו למחשב הנייד שלי, הוא כן עבד והוריד במהירויות גבוהות (יש לי 15 מגה מהירות). במחשב הנייד יש ווינדוס ויסטה ובנייח ווינדוס 8 64, אני לא יודע אם זה בגלל זה. אשמח לכל עזרה! תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משום מה פתאום עושים לי רעש סטטי וצפצוף בווליום מסויים (9,13,14,27 ועוד),לא שומעים את זה בכלל כאשר מפעילים מוזיקה/סרט/משחק. לא היה לי זמן לבדוק את זה,כבר כמה חודשים אני לא עם הרמקולים,מישהו מכיר את הבעיה? לפי דעתי זאת בעיה שקשורה לחשמל,כי גם כשהם לא מחוברים למחשב זה קורה וגם עד שהעברתי אותם חדר זה לא היה קורה. היה רעש סטטי,אבל בקטנה...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם משתמש מוגבל מאוד. אין כניסה ללוח הבקרה, מנהל המשימות, ועוד. לא ידוע על משתמש מנהל. בתיקיית משתמשים יש תיקיה בשם Administrator אבל היא ריקה! אשמח לעזרה. - - - תגובה אוחדה: - - - נפתר, תודה. (פתחתי משתמש דרך CMD)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. במחשב בעל מערך RAID-0, הבוקר הדלקתי את המחשב - ומשום מה קיבלתי הודעה שמערכת הפעלה לא נמצאה. מה קורה פה? כל עצה תתקבל בתודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני זורק את הסוגיה באוויר - לא מאמין שזה פתיר... (אגב בפוסט יהיו המלצות על תוכנות) יש לי התנגשות בין אפליקציות (חינמיות) שמשגעת אותי. אז ככה: יש ברשותי את התוכנה Xmouse button control - מאפשרת לשלוט בצורה מדהימה בעכבר. יש לי את תוכנת עכבר הגיימינג שלי, Logitech G603. נקראת Logitech gaming software - גם היא מאפשרת לתכנת את העכבר, אך מאחר והפונקציות של XMOUSE הרבה יותר רלוונטיות אליי - אני משתמש בה רק כדי לפתוח באמצעות כפתור אחד בעכבר (שXMOUSE כלל לא מכיר בקיומו) -כדי לפתוח את החלון של ווינדוס. עוד ברשותי - Task bar hide . ווינדוס הרי מאפשרים רק למזר את שורת המשימות, אבל אם אתה מרחף עם העכבר קרוב לשם - שורת המשימ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש בידי מחשב המיועד למשחקים(רציתי כבדים אבל לא היה לי תקציב..) אז רציתי לשדרג אותו. היה לי 800 ש"ח חופשיים אז קניתי לי כרטיס מסך ולאחר כמה זמן סטיק זכרון SAMSUNG DDRI 1 GB. עכשיו לוח האם שלי תומך עד 2 גיגה ראם. ולפני הקנייה היה לי סלוט ימני פנוי ובסלוט השמאלי שהה לו מקל של KINGSTON 512 MB RAM )DDRI( .... עכשיו שמתי את המקל עם הג'יגה בסלוט של הקינגסטון ואת קינגסטון עצמו שמתי בסלוט הימני.... הקטע הוא שכמו שהבנתי המחשב מרגיש רק בסלוט השמאלי! כי כשאני ניכנס למרכיבי המערכת (דרך "מחשב שלי") כתוב שם רק ג'יגה 1!!! יכול ליהיות ששני זכרונות באותו תדר אבל חברה שונה לא יכולים לתפקד ביחד? :s05: :s05: :s05: או שפשוט אני צריך להדליק את הסלוט השני בביוס? תודה מראש.... נ.ב אם צריך …
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ישלי מחשב די ישן ואחרי שבאתי להעיר אותו מהמקלדת אולי דרך מצב שנה הוא לא הגיב. לחצתי על כפתור הדלקה כדי להעיר אותו. הוא לא הגיש אז לחצתי לחיצה ארוכה והוא גם אל הגיב יש כפתור של הספק מאחורה העברתי לצד השני וניתקתי את הכבל של הספק והוא נכבה. החזרתי שוב את הכפתור לצד שהיה והמחשב לא נדלק. העברתי לצד השני והוא שוב אל נדלק. הכפתור מצולם בתמונה יש שני צדדים לכפתור מה לעשות? בברכה דביר.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קניתי כרטיס מסך gtx 650 ti 2gb ויש קבל מסוים שצריך לחבר ואין לי מקום מתאים לחבר אותו לספק כח שיש לי מה אני אוכל לעשות? עריכה הוספתי תמונות הקטע הוא שהקבל שיש לי שחבר הביא לי לא מתאים למה שיש לי בספק כח מישהו יכול לומר לי איזה סוג קבל אני צריך לקנות כדי להתאים ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבאתי קירור לכרטיס מסך והרכבתי אותו באתי להפעיל את המחשב הוא נדלק כמה שניות וישר נפל מאז הוא לא נדלק לי.. פתחתי את המחשב חיברתי רק את החוט של הספק כוח ויש מנורה דלוקה על הלוח אם מנורה בצבע צהוב כזאתי בקצה הלוח P5VD2-MX ולא יודע הייתי בטוח שזה הספק שהלך לי כי הוא לא משהו בכלל אבל נדלקה המנורה מבינים אז לא יודע מה הבעיה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב של המשפחה שלי לא עלה הבוקר. בקיצור, הוצאתי את הHDD וחיברתי אותו למחשב שלי. את המחיצה הראשית שעליה מותקנת מערכת ההפעלה- הוא לא קורא. הוא מראה שהיא קיימת אבל דורשת פרמוט. תוצאות בדיקת S.M.A.R.T מצורפות. א. האם ואיך ניתן להוציא את המידע שמאוחסן במחיצה הפגועה? ב. האם הכונן הרוס או שלאחר חילוץ המידע אפשר לאתחל אותו ולהשתמש בו? (אני מבין קצת במחשבים אז אין בעיה לאתגר אותי. אני רק צריך הכוונה.) תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
איך אני עושה איחוי דיסק(יש לי XP PRO באנגלית),מה זה נותן וכל כמה זמן מומלץ לעשות את זה? ויש עוד כמה אפשרויות כמו תיקון שגיאות ו-BACK UP,מה זה בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי את המסך וחיברתי לו עכבר ל usb אבל הוא לא מזהה אותו ולא פועל איך אפשר לפתור זאת ??? חיפשתי באתר של lg ולא מצאתי דריבר או משהו כזה תודה על כל עזרה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה יכול להיום הגורם למסך שחור פתאומי לאחר בוא נגיד חצי יום של עבודה? יש לציין שאני לא יודע מה קרה ממש כי ישנתי באותו זמן... יש לי amd t-bird 1.4 ghrz , 512 ddr , asus a7m , מערכת הפעלה win 2k sp3. תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה קניתי אוזניות האלו https://www.amazon.com/gp/product/B00IORDD7S/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 התקנתי את הדריבר מאתר הבית שלהם עכשיו השאלה שלי איך אני עובר לשמע מהרמקולים של המחשב לאוזניות? יש לי ווינדוס7
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב נייד Lenovo G570 נתקע בהפעלה שלו על המסך טעינה של הווינדוס (Starting windows), המחשב מריץ מערכת הפעלה Windows 7 home premium 64bit. בצעתי במחשב מספר פעמים פירמוט, אך עדיין הווינדוס מסרב לעבוד ,לאחר כמה פעמים אשר בצעתי פרמוטים קיבלתי מספר מסכים כחולים עם אותם מספרי שגיאה stop 0x000000F4 המחשב הפסיק לציג מסכים כחולים אבל נתקע במסך טעינה של הווינדוס(Starting windows) גם דרך הSafe mode המחשב נתקע מה אוכל לעשות כדי לפתור את הבעיה הנוכחית?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בא לעלות SAFE MODE אחרי המסך השחור עם כל הקבצים שניטענים לSAFE MODE אני מקבל מסך כחול. במקום שיעלה לי הווינדוס במצב בטוח אני מקבל מסך כחול שאפילו לא עושה ריסטרט לעצמו פשוט מסך כחול וזהו. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון המחשב שלי מגלה תקיעות רבות במשחקים בסיסים, תקיעות באינטרנט , עבודה איטית של המחשב ואינני יודע למה. למען הסר ספק פירמטטי את המחשב וווידיתי בעזרת כמה תוכנות שאין VIRUSIM על המחשב. כמו כן המעלות של כל הרכיבים במחשב תקינים , מעבד 36 מנוחה כ.מסך 55 מנוחה. בעבר המחשב היה רץ ממש מהר גם בגלל שפעם הוא מן הסתם היה נחשב לטוב..אבל אני לא צריך יותר מהמחשב שיש לי כרגע ואני לא רוצה לקנות מחשב סתם רק בגלל שאני צריך מחשב שיעבוד לי מהר..כי בשביל סתם מחשב שיעבוד מהר המחשב שלי בתאכלס מספיק.. בכל מקרה המפרט שלו זה E6550 GEFORCE 8500GT 2GB RAM 667 ASROCK CONROE היום פירמטתי את המחשב וראיתי שיש עדיין תקיעות למיניהם במשחקים והמחשב מרבה גם להיתקע בעבודה בסיסית. אני שם לב לתופעה…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך 17" אני עובד איתו למעלה מ-4 שנים אתמול אחרי שעשתי RESTART כל הסיכרון של המסך הלך לעזאזל והרוחב של המסך ניהיה קטן ב-50% אפי' לפני הכניסה ל-WIN אני לא יכול להגדיל אותו ב-MENU של המסך (H-SIZE) לעומת זאת כשאני נכנס לWINDOWS הרוחב נהיה גדול פי 2 וכאשר אני מנסה להקטין אותו בתפריט של המסך, הוא אומר לי שאני נמצא על 0% ומה שאני יכול זה רק להגדיל אותו יש לי RADEON 9800 PRO נסתי להחליף כ.מסך וגם נסתי את המסך על מחשב אחר ואותו דבר בכולם! מי שמכיר איזו תוכנה או איזו שיטה לסדר את המסך יעזור לי מאוד בתודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, שמתי לב בימים האחרונים שאני לא יכול לשמוע דרך הדוק של האוזניות. כלומר דרך הספיקרים אני שומע, אבל כשאני מחבר את האוזניות שלי למקום אין סאונד דרכם וממשיך לצאת סאונד רק דרך הרמקולים המובנים. פתחתי את המחשב לבדוק האם יש חוט משוחרר וחיברתי הכל מחדש, עדיין אין פתרון. בעבר כיבוי המערכת והדלקה מחדש היתה פותרת את התקלה, לא עובד יותר. יש סיכוי שאפשר לדעת מה התקלה? או שעלי להחליף כרטיס קול חדש? נ.ב אני במסך הנ"ל כמו בתמונה וכשאני עושה TEST אין סאונד באוזניות.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
המחשב שלי נדבק כנראה בוירוס שגורם למחשב להכבה. נפתחת חלונית ומודיעה שמתבצע כיבוי המחשב עם ספירה לאחור והסבר שהכיבוי נעשה בגלל NT AUTORITY\SYSTEM 32 מספר הטעות הוא: 2147483641 האם זה וירוס? האם יש לו אנטי באינטרנט? דרך אגב הבן שלי אמר שגם המחשב שלו נדבק בזה וזה וירוס שקיבלנו כנראה דרך הICQ
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזמן האחרון המערכת עובדת בצורה לא יציבה עם נטייה להתקע. לעתים אני מקבל BSOD. ניסיתי לסרוק את קובצי ה- DUMP אבל לא הצלחתי להגיע משם למסקנה ברורה. [tt]On Thu 05/04/2012 08:40:58 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\040512-16458-01.dmp This was probably caused by the following module: ntkrnlpa.exe (nt+0xDCE34) Bugcheck code: 0xC000021A (0xFFFFFFFFB4E84160, 0xFFFFFFFFC0000006, 0x7502D1BF, 0x18FF448) Error: STATUS_SYSTEM_PROCESS_TERMINATED file path: C:\Windows\system32\ntkrnlpa.exe product: Microsoft® Windows® Operating System company: Microsoft Corporation description: NT Kernel & System Bug check description: This means that an error has occ…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. זקוק לעזרה באופן דחוף המחשב קורס לאחר מספר דקות של הפעלה(מבצעה כיבוי - לא ריסטרט) הבעיה : חום מעבד (טמפרטורה גבוהה מנתונים שמציג הביוס) - מעבר לכך כאשר אני מדליק את המחשב למספר דקות שהוא מתפקד לאחר דקה בערך המאוורר שעל תושבת המאבד מתחילה לעבוד בקצב רצחני ללא סיבה (כלומר ללא הפעלת תוכנות או שירותי מערכת שמכבידים על המאבד) תחילה חשדתי בספק הכח - הוצאתי אותו וניקיתי באופן יסודי אבק והחזרתי למקום יכול להיות שהספק על פניו עובד בצורה תקינה (נותן מתח ללוח -אם והמאוור שעליו עובד) אבל הוא "עייף" ולא באמת מספק מתח מתאים ולכן המחשב קורס לאחר מספר דקות ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ?? לסיכום אני חושב שזה או ספק כח או וירוס ששינה הגדרות בביוס (מהירות מאווררים ו…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, המחשב ת'אמת חדש, בקושי שבוע יש עליו שתי מערכות הפעלה, XP 64BIT ו VISTA 64BIT הכל היה בסדר עד אתמול בבוקר ככה יש לי תקיעות כל איזה 15-20 דקות הטמפ' בסדר גמור של כל הרכיבים, גם במאמץ מה שמוזר זה שכשאני עובד סתם ככה התקיעה באה יותר מהר שיחקתי מקודם ב ASSASSIN CREED בערך שעה ומשהו ורק אז זה נתקע כשאני משחק זה נתקע אחרי הרבה זמן עשיתי בדיקה לזכרונות עם windows memory diagnostics ולא אמר כלום, עזבתי את המחשב וכשחזרתי המערכת כבר עלתה אז אני מניח שזה בסדר נציין בנוסף שמוזר שהכל התחיל כשהתקנתי את הצורב DVD החדש שקניתי תודה על העזרה אם צריך עוד פרטים רק תגידו
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-