תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. הסמן של העכבר שלי קופא מדי פעם וזה מטריף אותי, מה זה יכול להיות הפעם? כבר היתה לי הבעיה הזו בעבר ואחרי שניתקתי דונגל של בלוטות שהיה מחובר לי במחשב זה נפתר. זו לא בעיה של מחסור בזכרון או שמשהו פתוח, כאשר אני מזיז את העכבר על אתר פתוח זה קופא לרוב כאשר הסמן נפגש עם משהו כתוב או משהו שניתן ללחיצה אבל לא תמיד.
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
הילד הקטן שלי הפיל את המקלדת ולקח את האות "ק"... כמובן שלאחר מכן האות נעלמה איפה קונים השלמות ? מי היבואן?
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי בעיה יש ריח של שירוף מהמחשב וכל פעם שאני מדליק את המחשב יש ציפצוף ואז הוא נדלק וליפעמים יש בעיה והוא לא נידלק איך אני יכול לבדוק הם הוא נישרף או משהו אחר? תודה
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום, כיביתי את המחשב במפסק מאחורה שנמצא בספק כח (כמובן כשהמחשב היה כבוי), ומאז הוא לא נדלק לי. מישהו נתקל בדבר כזה? יכול להיות שהספק נשרף? מדובר בספק כח של HEC.
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
לאחרונה התחילו בעיות בהדלקת מחשב. המאווררים עובדים אבל אין קריאה מהדיסק וכמובן שלא מגיע אפילו לביוס. עשיתי ריסט לביוס והבעיה עברה. הבוקר שוב תקלה זהה. ריסט לביוס לא פתר כלום. קראתי כאן שצריך לנתק את ספק הכח וללחוץ מספר פעמים על לחצן ההדלקה כדי לפרוק קבלים. עשיתי והמחשב הסתדר. לדעתי הבעיה בלוח האם. מישהו מכיר הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום פירמטתי את המחשב והתיקנתי וינדוס 7 לאחר לאחר כמה ימים בקטע של "הברוכים הבאים" הוא ניתקע שם כ3 דקות ולאחר מכן הוא עולה ועובד רגיל מה עושים
-
- 10 תגובות
- 990 צפיות
-
-
המחשב שלי MSI 16362 חווה לאחרונה בעיה במסך באמצע עבודה - המסך הפסיק לעבוד והציג סוג של ארטיפקטים והבהרות מוזרות. כשניסיתי להפעיל מחדש את המחשב המחשב עלה (היה את הצליל שהווינודוס עלה) אך המסך היה לבן לגמרי והיו לו קצוות עגולים שחורים. ניסיתי לפרמט את המחשב והפירמוט עבר בהצלחה . אם זאת שאני מנסה להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך (8400M G GEFORCE) ועושה ריסטרט, הבעיה חוזרת כך שאני מוכרח להכנס לSAFE MODE ולהסיר את הדרייבר ולחזור לדרייברים של ווינדוס. אני חושב אולי שהבעיה היא בכרטיס מסך בחומרה שלו , אבל מעצם היותו המחשב נייד אי אפשר ממש להחליף את הכרטיס מסך כמו במחשב נייח. וגם הכרטיס עצמו עובד חלקית , חוץ מהפעלת משחקים שמשתמשים בהאצה גרפית שלא עובדים או שימוש למשל בשקיפות בווינד…
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
היי, המחשב שלי כבר בן 5 בערך, לוח אם asus p5q מעבד e8400 וכל זה יושב בתוך Antec p182. תאכלס הוא עובד בסדר לצרכים הנוכחיים שלי אבל יש לי בעיה אחת שאני לא יודע מה לעשות איתה, משום מה כשאני מחבר דיסק חיצוני לחיבורי ה USB המחשב בדרך כלל לא מזהה אותו. הוא מתקשה באופן כללי לזהות כל מה שאני מחבר לUSB אבל בדיסקים זה יותר בולט. החיבורים הקדמיים של המארז מגיבים פחות טוב אבל גם החיבורים האחוריים של לוח האם לא עושים עבודה טובה. יש למישהו הצעות מה אפשר לעשות כי לשפר את המצב הזה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך Shappire 4870 hd ddr5 512mb מחקתי את הדרייבר הישן של הכרטיס מסך הזה בשביל להתקין את החדש ואיך שהמערכת עולה ממש שניה לפני הברוך הבא המסך כבה ולא עולה רק אחרי מחיקת דרייברים דרך driver sweeper המערכת חוזרה כרגע אני לא יכול להתקין דרייבר לכרטיס מסך מה ניתן לעשות חשוב לציין ששחזור מערכת לא תקף מהסיבה שאין לי ימים אחרונים לשחזור
-
- 8 תגובות
- 990 צפיות
-
-
קניתי את המסך וחיברתי לו עכבר ל usb אבל הוא לא מזהה אותו ולא פועל איך אפשר לפתור זאת ??? חיפשתי באתר של lg ולא מצאתי דריבר או משהו כזה תודה על כל עזרה
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כמה ימים חבר שלי הביא לי את UNREAL2 על שני דיסקים של 800 מגה. משום מה המחשב שלי לא הצליח לקרוא אותם ואילו הישן כן. ניסיתי דיסק ISO אחר והוא עבד בסדר גמור. אנא עזרו לי עם בעייתי. בתודה מראש פני. נ.ב. יש לי DVD AOPEN 4816A Firmware 107
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום רב, זה כמה זמן יש לי בעיה במקש ה'נ' (b) במקלדת של הלפטופ שלי, לכפתור יש מצבי רוח - לפעמים הוא פועל ולפעמים לא, אבל תמיד אני צריך ללחוץ כמה פעמים עד שהוא נלחץ לי, אפילו בכתיבת הודעה זו. פירקתי לא פעם מקלדת של מחשב רגיל כדי לנקות את המקשים, ורציתי לדעת אם ניתן לעשות דבר דומה במקלדות של מחשב נייד - כיוון שאיני מתמצא ב'קרביים' של המערכת הזו ויודע שזה סיפור מהתחת להחליף את המקלדת או עד שאני אשיג מקש חלופי. בקיצור, רבותי - אשמח אם תאמרו מה עושים, איך עושים את זה ומה הסיכויים הכרוכים בכך? תודה רבה!! Vega.
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
כאשר אני מתקין win xp/98, לאחר העתקת קבצי המערכת לכונן, ההתכנה נכנסת למסך ההתקנה בסביבת windows, אולם מיד המחשב מאתחל את עצמו, כאילו נעשה ריסטרט. כך למעשה עד אין סוף מפני שכאשר המחשב מאותחל הוא מגיע אוטומטית לתוכנת ההתקנה. מה לעשות? בתודה מראש, עמית ר
-
- 9 תגובות
- 990 צפיות
-
-
תקשיבו אחרי שקניתי מחשב חדש ה DVD הישן לא פועל כראוי! יש דיסקים שהוא קורא ויש כאלה שלא ומציג אותם כדיסקים ריקים. יש לציין שבמחשב הישן הכל פעל פיקס!
-
- 13 תגובות
- 990 צפיות
-
-
היי, כאשר אני מכבה את המחשב, כרטיס הקול מתחיל לתקתק (רמז ראשון לבעיה)... כלומר רעש תיק תיק מהיר ברמקולים. כאשר פתחתי את המחשב (Intel 2.8GHz Multi-threading) אני רואה שגם הנורות וה-7Segment על ה Motherboard נדלקים ונכבים כל הזמן. הדבר הראשון שעלה לי בראש זה תקלת PSU אבל אז נזכרתי שניתן להדליק את המחשב (ממצב כבוי לגמרי) גם המהקלדת (צירוף מקשים שנקבע ב BIOS) ככה שלפחות תיאורתית אני (עם הנסיון שלי...) לא יכול לדעת בוודאות היכן הבעיה כי יש מתח לMB גם במצב כבוי. המאוורר של ה PSU לפעמים נשאר דולק לפעמים גם אחרי כיבוי. איך ניתן לזהות בוודאות היכן הבעיה? בנוסף שאלה כללית - אם כבר מתקנים את המחשב - יש לי DDR 2 400MHZ במחשב, איזה זכרון הכי עדכני אני יכול לדחוף לו ? תודה ליאור
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
צריך לשכפל מערכת הפעלה עם כל הכלול מHHD לSSD, מחפש משהו יעיל. תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
התקנתי התקנה נקייה של ווינדוס 10, חיברתי את המחשב ל-WIFI כדי שיתקין את הדרייברים הנחוצים, אבל אין גישה לאינטרנט קווי. ב"מנהל ההתקנים" הכל נראה תקין. אני מחובר לאינטרנט של פרטנר. אולי זו אשמתם? צירפתי שני צילומי מסך עם הבעיה. איך אפשר לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
- 1 follower
-
-
האנטי וירוס שלי הקפיץ לי את ההודעה שבתמונה. בשביל לבצע את התיקונים האנטי וירוס רוצה שאעשה מנוי בתשלום. אני מחפש המלצה לתוכנה שיודעת את שלושת הסעיפים שבתמונה בחינם.
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
היי, טוב אז ככה, כשניסיתי להוציא את הHDD מהתושבת שלו. הכבל SATA נתקע איכשהו, כך שהייתי צריך להפעיל לחץ בכדי לשחררו. כנראה שהפעלתי יותר מדי לחץ, ועכשיו כמה פינים נשברו והפלסטיק שמחזיק את הכבל במקום. דוגמה למה שקרה לי: רכשתי את הHDD שנה שעברה בKSP, האם אתם חושבים שיש סיכוי שהם יסכימו לתקן לי אותו? (הוא עדיין בתקופת האחריות). והאם זה אפשרי לתקן את זה בכלל, בלי להחליף את כל הלוח של הHDD?
-
- 7 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום, אחרי שפתרתי את הבעיה הקודמת שלי בעזרתכם (מצאתי פין בחיבור של הUSB שהיה הפוך וגרם לקצר) נתקלתי בבעיה חדשה. כאשר אני מפעיל את המחשב ומנסה לטעון את מערכת ההפעלה אני מקבל מסך כחול עם קוד 0X0000007B (תמונה מצורפת). וזאת לא בעיה של הדיסק הקשיח כי גם כאשר ניתקתי אותו מהמחשב וניסיתי להריץ מערכת הפעלה חיצונית (erd commender 2007) נתקלתי באותו מסך כחול. כחלק מהניסיונות הנואשים שלי מהתקלה הקודמת ניתקתי את הסוללה מהBIOS לעשרים דקות והחזרתי. יכול להיות שזאת הבעיה? אולי צריך לעדכן את הBIOS? יכול להיות שזה בעיה של הזיכרון? נגעתי בו קצת כשניסיתי לבדוק את הבעיה הקודמת. יש שני סלוטים כ"א 1G ונגעתי רק באחד אולי הקצר שנוצר בגלל הUSB גרם לאיזו בעיה אחרת ופגע ברכיבים אחרים? פרטי המחשב: l…
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחלתי לבצע OC למחשב - חדש בתחום, לאחר מציאת הגדרות ראשונות, ביצעתי בדיקת יציבות של 12 שעות והכל עבר חלק, פרמטתי את המחשב, כשהתקנתי את מערכת ההפעלה והגדרתי את הoc בbios מחדש עם אותם נתונים, המחשב קופא בכל פעם שהמעבד מגיע ל100% (2 שניות מתחילת הבדיקה), ע"מ לשלול בעיית מערכת הפעלה, פרמטתי והתקנתי שוב, והבעיה חזרה. כשאני מכבה את ה oc, המחשב עובד כרגיל.. המעבד: intel i7 4770k לוח אם: asus maxumus vi gene זכרונות: cl9 v corsair 2X4gb ddr3 1600mhz קירור: noctua nh-d14 הגדרות OC: מהירות שעון - 4.3 מתח - 1.27 תודה,
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
הUSB שלי בפרונט של המחשב לא עובד לי משום מה..USB3..לא עובד הכוונה אתה מחבר אליו דיסק און קי לדוגמא והוא לא מגיב.. הבאתי לכם תמונות שיעזרו לכם אולי.. זאת הבעיה:
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום הרכבתי מחשב ובהדלקה יש 3 צפצופים הפסקה 3 צפצופים וככה ממשיך... הרכיבים: intel DG43RK core 2 duo e8400 kingston kvr1333d3n9/2g מה יכולה להיות הבעיה? בהתחלה חשבתי שזה זכרון אבל בדקתי במחשב השני והוא פועל מעולה,הלוח אם חדש,והמעבד הוזמן מ EBAY. אשמח לעזרה,תודה
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום, יש לי נייד של dell עובד ונייד של לנובו שלא עובד (בעיית הכ"מ G84 למי שמכיר). dell: Intel CENTRINO 1.6GHz CPU RH80536 730 SL86G 1.6/2M/533 1.25GB ddr2 533 לנובו: t7700 3GB pc2 5300 אני מעוניין לקחת את המעבד והזכרונות מהלנובו ולחבר אותם לדל האם זה יעבוד? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
שאני מחבר את האוזניות אני שומע חלק דברים מהרמקולים של המחשב וחלק של האוזניות שלי (מחשב נייד) אכשיו שאני מנסה לכבות את הרמקולים בדיסיבל באפשרויות של ה סאונד זה לא נותן לי לישמוע חלק מהדברים שנינעלים כברירת מחדל ברמקולים בבקשה עזרה! תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-