תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי הרגשה שמשהו לא בסדר עם הזכרונות. המחשב עובד לאט מידי ורק אתמול החלפתי HD והתקנתי הכול מהתחלה. יש לי זוג זכרונות 256 DDR400 אבל הBIOS מראה אותם בתור: [ltr] 256/166MHZ (DDR333) [/ltr] לוח אם P4i65G http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4i65G אני מקווה שזה עוזר לניתוח הבעיה - דוח על הזכרונות מהאוורסט (אמרו לי אם אתם זקוקים לדוחות אחרים). [ltr] --------[ Motherboard ]------------------------------------------------------------------------------------------------- Motherboard Properties: Motherboard ID 63-101-0000010-00101111-051606-INTEL$P4I6G101_P4I65G BIOS P1.10 Motherboard Name …
-
- 12 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב P4 ישן. כבר הרבה זמן יש לו ציפצוים מעצבנים. התדירות של הצפצופים עולה ככל שהכרטיס מסמך מתאמץ יותר(משחקים קלים, סרטים), גלישה באינטרנט כמעט ואין. אך אני יכול לבדוק האם הבעיה היא הכרטיס מסך או בלוח אם? האם אפשר לנתרל את הציפצוף של הלוח אם? תודה,
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה בעיית החומרה, אתם תשפטו: לאחרונה דוד שלי חווה בעיות עם המחשב כך שהוא מתכבה ללא סיבה מיוחדת. כשהוא הביא לי את המחשב עשיתי את הבדיקות הבאות: בדיקת טמפרטורת המעבד - לא חריג. החלפת הארד דיסק - עדין מתכבה. החלפת כבל IDE- עדין מתכבה. הדברים שלא בדקתי ואין לי את האמצעים לבדוק: החלפת ספק כח החלפת צורב DVD הבעיה מתחילה כשווינדוס מגיע לחלון שבו הסמל של מיקרוסופט מתחבר ביחד מארבע צבעים. כמו כן מצב בטוח לא עובד. BOOT מהדיסק גם לא עובד. אני עכשיו מפרק את כל המחשב לחלקיו ומרכיב שוב (אולי קצר כלשהו). תודה מראש על כל עזרה.
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי ספק seasonic s12ii-520 במקום הספק הג'אנרי שהיה לי. הרכבתי את הספק והמחשב נדלק אבל לא עולה,המקלדת והעכבר לא מקבלים חשמל,המסך לא נדלק,בדקתי את הכבל חשמל של ה4 פינים ללוח אם והוא מחובר. מה יכולה להיות הבעיה? יש לי לוח asus p5ql-am Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk
-
- 11 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש, חיברתי את המסך למחשב והמסך לא מזהה את המחשב! הוא אומר ששום דבר לא מחובר, זה נראה כאילו הוא פועל ויש בעיה במחשב. חיברתי גם את vga וגם dvi ואף אחד לא עובד - מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, הכרטיס מחובר ב-DVI למסך LCD וב-VGA לטלוויזה LCD (תצוגת ה-extended display). הכל פעל ונראה מעולה, עד התקלקל ה-System HDD (עליו היה מותקן Win7). התקנתי מחדש Win7 ב-HDD אחר, וכעת בטלויזיה מוצגת התמונה פחוסה שבוודאות אינה 1366x768 (כפי שהיתה לפני). Display Properties מתיגים 1360x768, אך זה גם רחוק מן המציאות ... . הסרתי והתקנתי GF8500GT drivers, אך זה לא עזר. האם ניתן לפתור את הבעיה ? תודה זאב
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז נתחיל מהתחלה. מערכת ההפעלה שלי היא win7ult 32b לפני כשבועיים התחילה הבעיה הזו. לאחר כיבוי מלא או לאחר restart של המחשב, הוא עולה וכדקה לאחר עבודה הוא נתקע. רק restart נוסף מחזיר אותו לעבודה רגילה כאילו לא קרה כלום. דברים שעשיתי: מחקתי את כל הדברים שהתקנתי במהלך השבועיים הקודמים להופעת התקלה. משחקים, תוכנות, עידכונים וכן את הדרייבר של כרטיס המסך(מסוג 8800GTS ה- 640MB) עשיתי ניקוי קבצים, תיקון שגיאות כולל שטח ואיחוי. במהלך הבדיקות שלי העלתי את ה-win במצב בטוח. עבד יפה אבל כשחזרתי למצב רגיל הוא נתקע. העלתי win ללא דרייבר כרטיס מסך והוא עדיין נתקע. התקנתי עידכוני win חדשים במקום אלו שמחקתי ועדיין הוא נתקע. זהו. אני דיי אובד עצות וחושב לפרמט את המחשב. אגב זו הפע…
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
יש לי מחשב טיפה ישן שסידרתי אותו ונשארה בעיה אחת בדיסק קשיח כנראה. אני רוצה לשמור על המידע שהיה בדיסק קשיח (כגון תמונות ומסמכים), אבל המחשב דורש פירמוט שבו ימחקו כל המסמכים. חשבתי אולי להשתמש בהתקנה של Windows XP כדי לעשות פירמוט אבל לא בשיטה QUICK שמוחקת אלא פרמוט ששומר על הקבצים. האם יש דרך כלשהו להציל את הקבצים בכונן? תודה רבה דניאל
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
נכנסתי לביוס בגלל בעיה שיש לי עם הכרטיס מסך , ובדף MB INTELLIGENT TWEAKER הוא נתן לי את ההודאה הזאת : "The system has experienced boot failures because of overclocking or changes in voltage. Last settings in this page my not coincide with current H/W states." ולא נגעתי בכלום . אחרי זה ראיתי שכתוב לי כש robust graphics booster מסומן ככה- "warning : vga graphics card is not guaranteed to operate normally.". וגם האופציה PCI Express Clock Drive על 800Mv , אולי זה קשור. הבעיה בכרטיס מסך היא קריסות במשחקים (המסך מפסיק לקבל אות ). כשאני מוריד קצת את הGPU וMEMO CLOCK, עכשיו הGPU על 715 (במקום 750) והMEMO על 885 (במקום 900) ואין קריסות. מקווה שתוכלו לעזור לי . מפרט בצד ...[br]פורס…
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
יש לי שתי כוננים אחד רגיל והשני צורב בכונן הרגיל לא קורא יותר דיסקים בכלל כל הזמן כותב לי Windows Cannot Read This Format... הכונן השני (הצורב) קורא את הדיסק אבל לא מצליח לתפעל אותו 0 למשל הכנסתי דיסק של סרט אני מנסה להפעיל את הסרט עם Bsplayer וזה נתקע שעות ולא זז והמחשב נתקע... למישהו יש פתרון משהו או שפשוט הלכו הכוננים , הצורב מסוגל לצרוב (אם זה חשוב ) ואני משתמש בWinXP (אם אם זה חשוב) תודה לכל מי שיעזור! 8)
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד קומפאק 1515 (פנטיום 4 2.4) עם מערכת הפעלה XP HOME בעברית. יש לי יציאת S-VIDEO וקניתי כבל מתאים אך איני מצליח לחברו לטלויזיה. איזה הגדרות אני צריך לעשות במחשב?
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
אז ככה, לאחרונה שמתי לב לבעיה בכרטיס קול שלי. או לא בדיוק בעיה, אבל משהו מוזר קרה: הכרטיס קול (SBlive Value) מוציא סאונד רק במצב של DirectSound. כלומר כל סאונד "רגיל" ממערכת ההפעלה לא שומעים, ובעצם המחשב מודיע לי הודעה שאין לו משאבים שקשורים בכלל לכרטיס קול כשזה נוגע לניגון קבצי מדיה דרך waveout (נגיד הסאונדים של ווינדוס, פלאש 6 וכד'). אבל שוב מה שמוזר שיש סאונד כאשר הוא מגיע מערוצי ה DX (משחקים, מדיה פלייר 9, ווינאמפ וכד'). הדוגמא הכי בולטת היא בעבודה עם ווינאמפ: כאשר אני בוחר את output Plugin של Directsound אז אני שומע סבבה. כאשר אני בוחר את ה Output Plugin של Waveout אז אני נתקל בהודעת שגיאה: No Sound Devices found. התקנתי את הדרייברים מחדש, הזזתי את כרטיס לסלוט PCI א…
-
- 9 תגובות
- 993 צפיות
-
-
מחשב חדש , מעבד amd64 , זכרון USI , לוח ga-k8ns ultra ,דיסר WD . המחשב הותקן כמו שצריך כולל מערכת הפעלה XP. מאז שהתחלתי לעבוד עליו מצאתי תופעה משונה: המחשב מאתחל את עצמו ומתחיל לבצע קליק אחד ארוך (לא ברור מאיזה חומרה זה מגיע). בנוסף , כרטיס הקול לא עובד (כנראה בגלל התקנה לקויה). מה הסיבה לאתחולים הללו ? מדוע הקליקים הללו ? מדוע כרטיס הקול לא עובד. אשמח לעצות תודה
-
- 12 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אוקיי, יש לי לוח אם של אביט, וקיבלתי איתו את הגורו. נכנסתי לOCGURU, לראות מה אפשר לעשות שם... ראיתי שיש מצב טורבו ושיט כאלה (וזה כבר היה על טורבו, כנראה ששינתי את זה כבר)... ואז ראיתי שיש אפשרות להעלות את המהירות של משהו (לא זוכר מה.. אולי הבאס... אם זה עוזר אז המהירות ברירת מחדל הייתה 204Mhz)... העלתי את זה בדי הרבה (עד 250), ושכחתי מזה... אחרי כמה זמן קרס המחשב, וכשהוא עלה, הוא כתב שהווינדוס עולה במצב של Fail-Defualts (משהו כזה... אולי Fail-SafeMode)... ואמר משהו על להחזיר את הברירות מחדל של הCMOS. הלכתי לביוס לעשיתי: Load Optimize Defaults. שמרתי ונכנסתי לווינדוס. הווינדוס לא עלה (הפס טעינה נמשך לדי הרבה זמן), עשיתי ריסטרט והעלתי את המחשב בסייף מוד. עשיתי קלי…
-
- 16 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום רב לאחרונה קיבלתי כרטיס מסך מחבר מדגם Asus strix GTX 1050 ti oc 4gb ומישום מה המאוורר שמובנה בכרטיס אינו עובד לאחר 5-10 שניות לאחר ההדלקה של המחשב אך הכרטיס מראה תצוגה ומגיב כרגיל תחילה חשבתי שזה בעיה במאוורר אך החלפתי את אחד מהם ועדיין הם מסתובבים רק 5-10 שניות וזהו תודה לעונים מראש
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב ישן שהחלטתי לשדרג, הוספתי RAM וקניתי GPU חדש, היה לי GTX 660 והחלפתי לGTX 1650 SUPER. הGPU הורכב במחשב, היו דרייברים של הGTX660 מותקנים, השתמשתי בDDU בשביל להסיר אותם אבל אני לא מצליח לעדכן את הדרייברים בשום צורה. יש לי WIN 10 64 bit, ניסיתי דרייברים ישנים, גרסת standard וגם גרסה רגילה, ניסיתי לעדכן דרך GeForce experience אבל גם שם זה לא מצליח. במנהל התקנים\device manager מופיע Microsoft basic display adapter ולא זה של NVIDIA. תודה מראש למי שינסה לעזור..
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך nvidia gtx 1060 אבל לפני שקניתי אותו היה לי את ה Intel hd graphics 630 שזה מאיץ גרפי של המעבד(די בטוח) יש לי שאלה פשוטה אני צריך להוריד את הדרייבר של intel כי כבר הורדתי את הדרייבר של nvidia אז אני לא יודע אם יש סיבה או אם אפשר בכלל להוריד את הדרייבר של intel אז אם אפשר תשובה פשוטה אני אשמח
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
יש לי בחנות קופה שמבוססת על וינדוס 2000 ואני מעוניין להתקין לו כרטיס רשת אלחוטי של level oen, באתר שלהם יש דרייבר מXP ומעלה. איך אפשר להשיג לוינדוס 2000 תודה
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היוש. הלך לי כונן ssd 128g במחשב נייד בן כשנתיים. מחפש כונן אך כל המקומות שמצאתי מחזיקות את הגרסה הארוכה יותר פיזית. אשמח להכוונה היכן ניתן לקנות. תודה! מצרף תמונה
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים אני זקוק לעזרתכם, יש לי בעיה ממושכת בזמן האחרון ואני מנסה לפתור אותה ועדיין אין מנוס והיא פוגעת במחשב שלי.. יש לי הודעה של מסך כחול מכיתוב : NETIO.SYS . קוד שגיאה - 0x000000d1 בכותרת של המסך הכחול - DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUAL. אמרו לי שהבעיה כנראה שהדרייבר של הכרטיס רשת לא מעודן , עידכנתי אותו . חשוב להזכיר שהמסך קופץ רק כאשר אני מפעיל את הטורנט להורדה . כל עוד הטורנט סגור הכל תקין , ברגע שאני מפעיל אותו כדי להוריד משהו מסוים המסך קופץ . אני חייב את עזרתכם בבקשה , ..
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד Dell Vostro V131, קיימת בעייה כבר הרבה זמן שבחרתי להתעלם ממנה עד עכשיו. בבחירת הPowerPlan יש אופציה 'Turn Off Display', באופן קבוע ברגע שהמסך מתכבה גם כשאין שום דבר פתוח במחשב והטמפ' נמוכה ככל הניתן, המאוורר של הCPU מתחיל לעבוד ולעשות רעש בלי הפסקה עד שאני יוצא מהמצב הזה של סטדנביי .. מבדיקה שעשיתי כאשר המסך מתכבה הטמפ' עולה מספיק ,והמאוורר מתחיל לפעול השאלה למה ? אני מניח שהאופציה הפשוטה ביותר לפתור את הבעייה היא לבטל את כיבוי המסך, אבל בלילה האור של המסך מציק לי ואין שום סיבה שהוא יהיה דלוק ולכן אני נהנה מהיתרון של הכיבוי האוטומטי. למישהו יש רעיונות איך פותרים את העניין?
-
- 9 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם משתמש מוגבל מאוד. אין כניסה ללוח הבקרה, מנהל המשימות, ועוד. לא ידוע על משתמש מנהל. בתיקיית משתמשים יש תיקיה בשם Administrator אבל היא ריקה! אשמח לעזרה. - - - תגובה אוחדה: - - - נפתר, תודה. (פתחתי משתמש דרך CMD)
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לפני שבוע הופיע לי תקלה בוינדוס ,windows dedicated a hard disk problem ונאמר שיש לגבות את המידע שבHARD DISK ולהחליפו. החלפתי אותו והתקנתי את הוינדוס מחדש ושוב עולה אותה תקלה. יש למישהו פיתרון? תודה
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
היי חברים יש לי מחשב נייד שהגיע עם windows 8 , כמובן שעדכנתי לwindows 10 ... ועכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב, לפני שאני מתחיל בפירמוט אני רוצה לדעת אם התקנה של הווינדוס החדש תהיה 10 או 8 (אני ממש לא רוצה לחזור ל8 הנורא) מישהו יודע ?
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך PCI רגיל ישן של ATI 9250 שכולל DVI ויציאה כחולה רגילה וS-VIDEO. השאלה שלי האם הוא ייפעל על לוח מהלוחות החדשים? כלומר נגיד הלוח הזה: P31-S3L שהוא בלי כרטיס מובנה עם הכרטיס מסך הזה יעבוד? התצוגה תועבר אוטומטית לכרטיס מסך הזה כשאני ייחבר אותו? פשוט ניצלנו את כול התקציב הזעום במיוחד למחשב וזה מחשב לילדות ולא לביצועים של משחקים, אינטרנט וכאלה אבל צריך שיהיה לו אפשרות שידרוג, זה לא קשור אבל בכול מקרה השאלה היא אך ורק כזאת. יעבוד הכרטיס מסך PCI רגיל על הלוח הנ"ל שציינתי?[br]פורסם בתאריך: 8.12.2007 בשעה 12:25:43 חייב עזרה דיי דחופה, מיצטער על ההקפצה, אין לי זמן לשלוח ה"פ למנהלים אני חוזר מחר לבסיס, רק תשובה חד משמעית של כן או לא וזהו,תודה מראש ואני מיצטער,…
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-