תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
היי חברים, אשמח אם משהו יכול לענות לי על השאלה. יש לי כונן קשיח של 1TB שעליו מותקנת מערכת הפעלה וינדוס 10. אני רוצה לקנות דיסק קשיח נוסף מסוג SSD של 500GB ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה. האם ניתן למחוק מהכונן של ה1TB שלי רק את המערכת ההפעלה וינדוס 10 ללא ביצוע פרמוט מלא? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שהכותרת מטופשת, אבל באמת לא היה לי רעיון אחר לכותרת. אם היא לא מתאימה תודיעו לי. בכל מקרה, יש לי במחשב (מפרט בצד) שני כוננים קשיחים: 1x Intel ssd 520 180GB 1x WD 1TB black לאחרונה אני מרגיש שהמחשב נתקע כשהוא עולה, לוקח לו יותר זמן לעלות וכשהוא מגיע למסך פתיחה של הווינדוס (הרקע השחור שבמרכזו יש את הסמל של ווינדוס ולמטה הגלגל טעינה) החלון נתקע ואז מופיע בחדות לשולחן העבודה ולוקח לו איזה דקה עד שהוא מתאפס על עצמו ואפשר להשתמש במחשב. הורדתי את התוכנה intel SSD toolbox וצירפתי תמונה למה שכתוב שם. אבל זה לא משכנע אותי, יש דרך אחרת לבדוק את בריאות הכוננים? אגב, כבר הגדרתי שבאתחול יעלו דברים חשובים כמו אנטי וירוס, דרייבר לכרטיס רשת אלחוטי וכו'. אין משהו כבד.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום! בזמן האחרון אני מגלה שוב ושוב שהמחשב קורס ומביא לי מסך כחול ואני כימעט בטוח ב100% שזה ביגלל הכונן DVD הדגם שלו: DVD-LG GSA-4165B BULK BLACK כמובן צורב DVD עכשיו זה קורה לי לפעמים שאני צורב דיסק בנרו ולקראת הסוף המחשב קורס ... לפני דקה שהפעלתי דיסק מוזיקה ושמעתי דרך הכונן DVD ולאחר הרצת הקטע קדימה ... שוב קרה הקריסה.... וגם שניסתי ליבא את הקבצי אדיו זה קרה... בקיצור אני לא יודע מה לעשות למישהו יש רעיון מה הגורם לבעיה??? (מפרט של המחשב רשום )
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב שקיים בו הכרטיס הנ"ל אני קניתי מתאם בין היציאת dvi לhdmi ולפי אתר החברה הכרטיס תומך באודיו דרך hdmi. אך שחיברתי את הכבל אין שום סאונד. רציתי לדעת איך מפעילים אותו ואם לא ניתן ואני קונה כרטיס חדש האם צריך להתאים את השבב (nvidia/ati) לחברת המעבד. תודה. ניצן
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח של Abit KV8 Pro וקניתי את הHD הזה: WD1600AAJS 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II מKSP. חיברתי את הכבל מידע לחיבור SATA1 בלוח אם ואת כבל החשמל. שהכנסתי את הדיסק של XP הHD לא זוהה, הבנתי שאני צריך דריבר (מה שאין לי). אז נכנסתי לאתר היצרן ומצאתי הורדה לדריבר של SATA לדגם הלוח שלי. הבעיה היא שהקובץ ZIP שהורדתי ובתוכו הרבה קבצים שוקל קרוב ל7MB, איך אני אמור להכניס את זה לדיסקט?! ולפי מה שהבנתי רק עם דיסקט אפשר להתקין SATA על XP. מה עושים? איך אני אמור להתקין את הHD? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח להמלצה לכונן שמתאפיין באורך חיים ארוך, ומספר מחזורי כתיבה ומחיקה גדולים,עניין המהירות לא הכי קריטי בשבילי,(הבנתי מקריאה בפורום שיש כל מיני סוגי שבבים כאלה שמאופיינים ביותר מחזורי כתיבה ומחיקה). יש לי לוח אם ישן,ומתכנן לחבר אותו במתאם pci.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מוסר מחשב למעבדה ,עשיתי גיבוי לכל התוכן להוציא היסטורית גלישה וססמאות האם יש אפשרות שמירה מבלי למחוק את הססמאות השמורות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב של המשפחה שלי לא עלה הבוקר. בקיצור, הוצאתי את הHDD וחיברתי אותו למחשב שלי. את המחיצה הראשית שעליה מותקנת מערכת ההפעלה- הוא לא קורא. הוא מראה שהיא קיימת אבל דורשת פרמוט. תוצאות בדיקת S.M.A.R.T מצורפות. א. האם ואיך ניתן להוציא את המידע שמאוחסן במחיצה הפגועה? ב. האם הכונן הרוס או שלאחר חילוץ המידע אפשר לאתחל אותו ולהשתמש בו? (אני מבין קצת במחשבים אז אין בעיה לאתגר אותי. אני רק צריך הכוונה.) תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה יכול להיום הגורם למסך שחור פתאומי לאחר בוא נגיד חצי יום של עבודה? יש לציין שאני לא יודע מה קרה ממש כי ישנתי באותו זמן... יש לי amd t-bird 1.4 ghrz , 512 ddr , asus a7m , מערכת הפעלה win 2k sp3. תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, לפני כמה חודשים קניתי חלקים למחשב בארה"ב והרכבתי הכל. לפני כמה ימים התחילו לי מסכים כחולים כל שעה בערך אז הרצתי MEMTEST. נמצאו איזה 20 שגיאות. כבר שלחתי טופס RMA ל-G.SKILL והתכוננתי נפשית לשלוח את הזכרונות. במקרה שמתי לב היום שיש גרסת BIOS חדשה ללוח (asrock z77 extreme4) אז התקנתי אותה. הפעלתי שוב MEMTEST ועכשיו כבר פועל 4 שעות בלי שום שגיאה (כשמקודם התקבלו שגיאות תוך 10 דקות...) אז מה זה אומר בעצם?? זכרונות תקולים או תקינים?? יש לציין שבשתי הפעמים הזכרונות רצו עם פרופיל XMP על התדר ותזמוני יצרן בלי OC וכו'.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, תופעה משונה - לא פעם ולא פעמיים נתקל בבעיה להעתיק קבצים מהCD לדיסק (יש לי שניים - DVD + צורב) - הבעייה בשניהם. כל מיני תקלות שונות. מחשב חדש - AMD 1800, GYGABYTE GA-8VRXP 256MB DDR 333 כ. מסך MSI GFORCE 4MX440 צורב ACER 20X10X40 מוגדר SEC MASTER דיסק מקסטור 60GB. - מוגדר PRIMARY MASTER DVD ישן של CREATIVE. מוגדר PRIM. SLAVE מערכת הפעלה - WINXP. רעיונות ????
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי גיבוי מהמחשב הקודם בשיטת DirectCD, על דיסקים TDK 700mb, Silverline 700mb וגם Philips. חלק מהדיסקים - TDK בכלל לא נקראים על ה-DVD ASUS שלי! וחלק מהדיסקים שכן נקראים בעלי כמה פגמים לפי זה שחלק מהשירים יצאו "מעורבבים" בקטע מהם עם עוד שיר. :-\ בקיצור המצב דרעק לגמרי! העברתי כבר את הצורב HP הישן שלי למחשב החדש, והמחשב הישן עדיין מכיל את הקצבים אבל אין לי איך להעביר אותם למחשב הישן... רוב הקצבים הם mp3. למישהו יש רעיון??? אני ממש מיואש!! :'( תודה לכל העונים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ה - OC של המעבד שמופיע בחתימה כבר התבטל לפני למעלה מחצי שנה והכל עבד מעולה. אתמול בהאזנה לשירים ביוטיוב, פתאום המחשב נפל וביצע ריסט לעצמו... נכנסתי למנהל משימות בלשונית (ביציועים), שם אני רואה שהתדרים של המעבד קופצים בלי קשר 1.22, 3.71, 2.40 וכו'... חשוב לציין שהמעבד במשך כל התקופה היה בפיקוח מבחינת מעלות ולא התגלו דברים חריגים. במנוחה המעבד עומד על 24-28 מעלות לכל הליבוד ובמאמץ סביב ה - 65/70. מקווה שהמעבד לא עומד לסיים...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב חדש עם לוח אסוס H110-D3 כאשר אני מחבר את המסך בכבל מסוג DVI יש תצוגה בזמן הפוסט אבל ברגע שחלונות 8.1 מתחיל לעלות המסך הופך שחור. את העכבר רואים על גבי הרקע השחור. חיבור D-SUB עובד טוב וגם HDMI. האם זו בעיית הגדרה במאפייני התצוגה של חלונות או של המתאם הגרפי?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן אני כרגע במצב בטוח, יש לי ווינדוס 7 והכל היה בסדר עד שיום אחד הוא פשוט החליט לכבות את עצמו, ומאז הוא נתקע לי שום ושוב בהפעלה של ווינדוס בקטע של הלוגו (של 4 החלונות)...אם אני עושה ריסטרט הוא כותב לי שהוא FAIL TO BOOT , ואז אני צריך לכבות אותו ולהכנס דרך מצב בטוח.. עשיתי סיסטם רסטור, וזה עובד, אבל אחרי כחצי שעה הוא נכבה עוד הפעם.. בלי חלונות כחולים בלי כלום, אני לא חושב שזאת תקלה בחומרה..אם יש תוכנה כלשהי לתיקון הווינדוס דרך מצב בטוח אני אשמח מאוד תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב נתקע בכל פעם שאני מריץ איזה סרט, וגם התחיל להתקע לי הCOH לפעמים זה קורה מיד ולפעמים אחרי כמה שניות. המחשב נתקע לגמרי ורק ריסט מציל אותו, לפעמים המסך נכבה ונכנס לסטנדביי - כאילו שאין שדר מהכ. מסך. עדכון דיירבר לכרטיס מסך גרם למחשב כולו לעבוד בצורה איטית אז אני עדין עובד עם דרייבר ישן. רעיונות ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום שלום ויום טוב לכולם לאחרונה המחשב שלי עושה לי צרות אני משתמש בWINDOWS XP לפעמים ... כמה פעמים ביום המחשב עושה לי RESET בצורה ספונטנית אין צורך לציין עד כמה זה מטריד עכשיו, אחרי כל פעם כזאת כאשר הוינדוס עולה הוא רושם שהקובץ PCI.SYS שנמצא בספרית דריברס בוידוס דפוק ושצריך לעשות לו ריפאר אבל כמובן שלא טרחתי לעשות זאת מכיון שאם בשלב הזה עושים RESET יזום אז הוינדוס עולה בלי כל בעיה ובכן מה מחובר לי לPCI ? כרטיס קול - נמצא שם יותר משנה לא נראה לי שזאת הבעיה כרטיס רשת - אולי יש נפילות מתח זעירות ברשת שגורמות למחשב לעשות RESET ? מודם - יכול להיות שקפיצות מתח שמגיעות מקו הטלפון ? 1 הוא דיגיטלתי 2 הוא מחובר לUPS IDE CONTROLER - אולי בגלל שכל הסלוטים מלאים הם צורכים יותר מידי מת…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את המחשב שמופיע הפירוט מחשב שלי האם המעבד הזה מספיק חזק לתפקד עם הכרטיס מסך הזה כי במשחקים עושה לי תקיעות SHOCKS במיוחד ב CS 1.6 איתכן שזה עושה לי צבר בקבוק ? כל הדרייברים הכי חדשים http://youtube.com/watch?v=1hYjYdVlFJ8 זה ודיו קטן למה שקורה זה לא רק הקול מתעווט גם התמונה נקפאת קצת מעבד INTEL dual core 2 6320 לוח אם INTEL 965DQGF ספק כוח 500W זכרון פנימי 2GB DDR2 667 Kingston כרטיס מסך PFG GEFORCE 8800GT OC 512MB הארד דיסק samsung 160GB
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב שלי כרגע, בהתחלה רציתי לשים 32 ואז להוסיף בעתיד אבל אמרו לי שאתה לא יכול להוסיף בddr 5 וכל פעם שאתה רוצה אתה צריך לקנות קיט חדש מההתחלה, אז השאלה שלי האם לשים 64? בהתחלנה חשבתי 128 אבל אמרו לי שזה סתם יאמץ את המעבד, כדאי לי להתקין שניים של 32 כל אחד וזהו?
-
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 3 followers
-
-
חברי הפורום, שלום. הסיפור קצת ארוך: 1. ב 12/2002 קניתי מחשב (לוח 7VAX, מעבד AXP 2000, זיכרון 256MB, מארז עם ספק). 2. אחרי כחצי שנה (7/2003), התקלקל הלוח והוחלף בחדש (אותו דגם). באותה הזדמנות גם קניתי כ. מסך חדש - GeForce4 MX440 128MB 128bit של חברת PalitDaytona. 3. מאז ההחלפה הופיעה לי בעיה מאד מעצבנת במחשב - לעיתים אקראיות המחשב נתקע והמסך עובד ל Stand-by. לא מופיעה כל הודעת שגיאה. 4. התקנתי את מערכת ההפעלה פעמיים (Windows XP), אך הבעיה לא נפתרה. 5. קניתי דיסק קשיח חדש (WD 80GB JB), ועליו התקנתי את מערכת ההפעלה, אך הבעיה לא נפתרה. 6. בדקתי את הזיכרון. הזיכרון נמצא לא תקין והוחלף באחריות לדגם של 400MHz (במקום 266MHz). הבעיה לא נפתרה. 7. קניתי עכבר אופטי עם חיבור USB, שה…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התחלתי לשחק קצת יותר במשחקים ולאחר כמה זמן המשחקים נתקעים, שומעים מין סאונד לשנייה כמו שמקליטים בתוכנה של WINDOWS רק בלי מיקרופון והמשחק נתקע. אי אפשר לצאת מהמשחק כל המחשב תקוע וחייבים לעשות Reset. המשחקים שנתקעים לאחר כמה זמן: Keepsake Heroes Of Might And Magic 5 Demo המחשב שלי ממש חדש (בן חודש) והחלקים שבו אמורים לתפקד טוב... Intel P4 3.0Ghz 630 2Mb Sapphire X800GTO 256 GA-8I915P Duo Spectech 512Mb DDR2 קניתי את הכרטיס מסך מ KSP יש מצב שהבעיה אצלו... יש לכם מושג אולי מה הבעיה ??? הינה טמפרטורה של המעבד (למה אני לא רואה את הטפרטורה של הכרטיס מסך?) http://img159.imageshack.us/img159/3160/untitled7vc.gif ועוד שאלה מזה החיבור הלבן שיש בכרטיס מסך שלי (בתמונה בצד ימין) צריך …
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שתי כוננים אחד רגיל והשני צורב בכונן הרגיל לא קורא יותר דיסקים בכלל כל הזמן כותב לי Windows Cannot Read This Format... הכונן השני (הצורב) קורא את הדיסק אבל לא מצליח לתפעל אותו 0 למשל הכנסתי דיסק של סרט אני מנסה להפעיל את הסרט עם Bsplayer וזה נתקע שעות ולא זז והמחשב נתקע... למישהו יש פתרון משהו או שפשוט הלכו הכוננים , הצורב מסוגל לצרוב (אם זה חשוב ) ואני משתמש בWinXP (אם אם זה חשוב) תודה לכל מי שיעזור! 8)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי כרטיס רשת פנימי TP-LINK TL-WN851N. חיברתי אותו מאחר וכרטיס רשת USB שלי (TL-WN721N) לא עובד עם המחשב לאחר התקנת WIN 8.1. ניסיון התקנת דרייברים הסתיים במסך כחול (הורדתי דרייברים מיועדים ל 8.1). הבעיה בכרטיס העכשווי (TL-WN851N הפנימי) היא שכל פעם שהכרטיס בודק רשתות זמינות (אפילו כשהוא מחובר) הוא גורם לרמקולים שלי (Z506 LOGITECH) לקרטע קצת ולעשות רעש של ניילון עבה שמקפלים אותו. את הצליל הזה אני מצליח לשחזר באופן קבוע על ידי פתיחת עמוד הרשתות. הרעש לא קורה כאשר לא מנוגן צליל. השאלה העיקרית שלי היא זו - האם ישנו פתרון? או האם לקנות חדש? אם כן לקנות חדש, לקנות פנימי? חיצוני? מה הממולץ היום? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כן, עוד בעיה. אני משתגע. צורב SAF 24X4X4, כן ענתיקה, צרב די טוב עד עכשיו אבל עכשיו לא מצליח לסגור דיסקים הוא צורב את כל הדיסק בסדר אבל אז אני מקבל בנרו: Could not perform EndDisc והדיסק לא קריא בשום מקום. Help please:|
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי עכבר אופטי ותיק של מיקרוספוט, wireless optical 2.0 (מאלו שעובדים ללא חוט, אבל יש להם מן סוג של ממיר שמחובר למחשב עם חיווט). משמש אותי מצויין. אבל לפתע, הלחצן השמאלי לא עובד. ניסיתי איתחול, ניסיתי עדכון תכנה, החלפת בטריות - כלום. אני מבין שאפשר לקנות עכבר חדש בהוצאה לא גדולה - אבל אולי יש פתרון פשוט שעוד לא ניסיתי ויעזור? כרגע נעזר בעכבר בלוטות' של הטאבלט שמחובר לדונגל שתקוע ביציאת USB. אבל מעוניין לחזור לעכבר הישן.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-