עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום. יש לי מחשב נייד ישן שאני מנסה להשמיש אבל הוא לא עולה (ביוס עולה, מע' הפעלה לא עולה). עשיתי דיאגנוסטיקה להארד דיסק דיסק. היא עוד לא סיימה אבל זו ההודעה שקיבלתי. עושה לי רושם שזה לא ניתן לתיקון (לפי מה שקראתי עד כה). האם יש דרך לתקן? אם לא, האם לדעתכם תהיה בעיה להתקין SSD במקום?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. שלום לכולם. יש לי לוח אם מסוג Asrock z370 Gaming K6, מעודכן לBIOS האחרון ביותר. ללא אובר קלוקינג או שינוי פרט להמהרה של הזכרונות. השבוע החלפתי בין המעבדים והמחשב עלה כרגיל, הכל נראה בסדר גמור. כשבדקתי טמפ' ראיתי שה idle יושב סביב ה 35 מעלות. הרצתי Cinebench20 והטמפ' הסתובבו סביב ה98 מעלות אבל המחשב סיים את ההרצה והתוצאה היתה די מפתיעה לטובה (4841 ל 9900K למול 3280 של ה 8700K) מצד אחד נפלא אלא שכשהרצתי Prime95 המחשב קרס בערך אחרי עשרים דקות. המאווררים שלי נשלטים על ידי התוכנה של ASROCK ומכוונים להגיע לפעולה מקסימלית כבר ב 70 מעלות בערך. לדעתי הבעיה היא במתחים, הם מרגישים לי גבוהים מדי... מצרף פה תמונות של Hwmon ב IDLE ותחת עומס (Cinebench). מ…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם. לפני מספר ימים רכשתי מחשב חדש, והחלטתי להעביר כרטיס טלוויזיה PCI מדגם Asus Tc 7314. הכרטיס היה מחובר ללוח אם בחיבור נוסף מלבד הסלוט עצמו, וקצת התקשתי בניתוק. לאחר שהצלחתי לנתק אותו וחיברתי את המחשב מחדש אין תצוגה בכלל, וגם אין שום צפצוף תקלה מהלוח אם. ניסיתי לנתק ולחבר את הכרטיס מסך מספר פעמים, וגם את הכונן הקשיח, ואפילו להוציא ולהכניס את הסוללה של הלוח אם, אבל שוםדבר לא עזר. לוח אם׃ ASUS A8V DELUXE כרטיס מסך׃ GeForce 6800GT תודה רבה מראש לכל מי שינסה לעזור.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by ilanb0,

יש לי עכבר אופטי ותיק של מיקרוספוט, wireless optical 2.0 (מאלו שעובדים ללא חוט, אבל יש להם מן סוג של ממיר שמחובר למחשב עם חיווט). משמש אותי מצויין. אבל לפתע, הלחצן השמאלי לא עובד. ניסיתי איתחול, ניסיתי עדכון תכנה, החלפת בטריות - כלום. אני מבין שאפשר לקנות עכבר חדש בהוצאה לא גדולה - אבל אולי יש פתרון פשוט שעוד לא ניסיתי ויעזור? כרגע נעזר בעכבר בלוטות' של הטאבלט שמחובר לדונגל שתקוע ביציאת USB. אבל מעוניין לחזור לעכבר הישן.

5. שלום לכולם, כבר שבועיים שלושה שאני תקוע בבעיות עם מערכת חצי חדשה, אולי חלקכם ראו את הפוסטים הקודמים שרשמתי פה. אספר את הסיפור מההתחלה בקצרה: היה לי מחשב בבית ששכב כמה שנים ללא שימוש, הבאתי אותו עכשיו למעונות אצלי ושידרגתי לו חלק מן המערכת. המערכת לפני השדרוג (שעבדה): intel i5 2500 intel cold lake dh67cl 2 Gb ram WD 500 GB רכשתי לו ספק וקניתי כרטיס משומש אך עדיין באחריות seasonic 620W sapphire 7950 3Gb dual-x עכשיו התחלתי לקבל כל מיני תקיעות מוזרות, בכולן המחשב לא הגיב לחלוטין אך לפעמים היה חוזר לעצמו אחרי 5-10 דקות. זה היה קורה בעיקר במשחקי DOTA2 ובמהלך סרטוני פלאש כמו יוטיוב וכו'. ניסיתי הכל, דרייברים מעודכנים\ישנים יותר, פרמוטים, אפילו התקנתי מערכת הפעלה ממקורות שונים…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by benyben,

שלום. במחשב בעל מערך RAID-0, הבוקר הדלקתי את המחשב - ומשום מה קיבלתי הודעה שמערכת הפעלה לא נמצאה. מה קורה פה? כל עצה תתקבל בתודה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by meni32,

התחדשתי היום בכרטיס מסך חדש - HD6850. עם הכרטיס הקודם לא הייתה לי בעיה כלל (HD3870). המסך שלי הוא טלויזיה של פיליפס דגם 9704H ארבעים אינץ'. הבעיה היא שמדי כמה דקות המסך הופך כולו לירוק ואז חוזר לתצוגה שהייתה (בין אם זה המערכת הפעלה או משחקים) בצבע ורוד! לאחר יום שלם של ניסיונות לפתור את הבעיה אני חושש שהכרטיס פגום. התקנתי דרייבר עדכני, הסרתי אותו, התקנתי דרייבר שהגיע עם הכרטיס - לא פתר את הבעיה, בשני הדרייברים הבעיה מתרחשת. החלפתי חיבורים בכרטיס מסך, גם ב DVI וגם ב HDMI זה קורה. החלפתי כבל HDMI - לא עזר. כשהמסך הופך לורוד הייתי משחק קצת עם החיבור של הכבל לכרטיס מסך וזה היה נפתר. אבל היה מקרה אחד שגם ניתוק וחיבור מחדש של הכבל דרש כמה שניות בשביל שהתצוגה תסתדר. אי…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by יוליוס,

כשמנגן ב VLC מסך שחור ושומע קול. BS PLAYR מופיע ההודעה הבאה http://www.siz.co.il/my.php?i=yiljjizm4b3t.jpg כשמממשיך לצפות מופיע מסך הפוך בצפייה. משתמש בשני הנגנים הרבה זמן. מה עושים ? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by כפיר_19990,

הCD ROM ןה- צורב DVD נעלמו לי מהמחשב שלי .. שבדקתי במנהל ההתקנים סומן עליהם !(סימן קריאה ) ושניסיתי לעדכן אותם זה לא הגיב מה לעשו ת!?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by udi,

יש לי למעלה משנה צורב של SONY 12/8/32 לאחרונה התחלתי להוריד סרטים באינטרנט כאשר אני צורב אותם הצורב רושם שהצריבה היתה מוצלחת וכאשר אני בא לעלות את הסרט מהדיסק ה-MADIA PLAYER רושם שהקובץ פגום האם משהוא יודע מה היא הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. שלום רב. זה הולך להיות קצת ארוך אבל לדעתי זה ישתלם לכמה משתמשים שנתקלו באותה בעיה. מערכת הפעלה XP SP3. דיסק WD 1000GB GREEN EARS... היום נתקלתי בכמה שגיאות מערכת: "שגיאת מערכת כתיבה מושהת נכשלה לא נתין לרשום לנתיב ...כנראה יש בעיה בחומרת המחשב או נתיב הרשת" היו כמה כאלה והמחשב קפא לגמרי ואז אחרי אתחול המחשב ניסה בכח להכנס לCHKDSK. במקום לתקן את כונן המערכת © התעקש דווקא לבדוק את H ...נתתי לו לבדוק ואז פתאום אתחל את עצמו... המערכת ניסתה לעלות אבל בכל פעם שהופיעה לוגו של חלונות (עם הנחש שרץ למטה) שניה אחרי קיבלתי מסך כחול לעשירית השניה ואז שוב המערכת אתחלה את עצמה. עקב המהירות הרבה שהמסך הכחול נעלם לא יכולתי לקרוא את השגיאה. וזה חזר על עצמו המערכת לא עלתה. הרצתי RECOVERY C…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני מתכוון ברמה של חומרה... ושל תוכנה...

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by מגן,

אני מקבל הודעה זו ב boot של win xp במערכת של win 2000

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by dzold,

יש לי קבצי IK USB mp3 שאני רוצה לשים בmp3 והוא אומר לי "אין אפשרות להעתיק אין אפשרות ליצור ספריה או קובץ וזה ככה לתקייה שלמה במחשב אין בעיה לשמוע יש לי משהו שאני יכול לעשות תודה ויש לי מערכת הפעלה XP

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אז ככה, לפני כמה חודשים קניתי חלקים למחשב בארה"ב והרכבתי הכל. לפני כמה ימים התחילו לי מסכים כחולים כל שעה בערך אז הרצתי MEMTEST. נמצאו איזה 20 שגיאות. כבר שלחתי טופס RMA ל-G.SKILL והתכוננתי נפשית לשלוח את הזכרונות. במקרה שמתי לב היום שיש גרסת BIOS חדשה ללוח (asrock z77 extreme4) אז התקנתי אותה. הפעלתי שוב MEMTEST ועכשיו כבר פועל 4 שעות בלי שום שגיאה (כשמקודם התקבלו שגיאות תוך 10 דקות...) אז מה זה אומר בעצם?? זכרונות תקולים או תקינים?? יש לציין שבשתי הפעמים הזכרונות רצו עם פרופיל XMP על התדר ותזמוני יצרן בלי OC וכו'.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אז הסיפור הולך ככה: אני, כמו כל גיימר שמכבד את עצמו, מחזיק ברשותי Game pad למשחקי ספורט כמו NBA ו FIFA. *מצורפת תמונה עם מה שכתבתי אבל האקספולרר התרסק אז לקחתי פרינטסקרין כי אין לי כוח לכתוב מחדש....* כל מי שיודע איך אני יכול לפתור את הבעיה ולהשתמש ב Game port כמו שצריך בבקשה שיעזור עדכון: בתחתית יש תמונות של תחומי הכתובות האחרים... אני מקבל שגיאה שכל תחומי הכתובות תפוסים וזה משגע אותי...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום לכולם, קניתי אוזניות+מיקרופון עם חיבור USB , ואני משתמש גם ברמקולים המחוברים ללוח. הבעיה היא שאני רוצה לעבור משמיעה ברמוקלים לשמיעה באוזניות אני צריך מבטל את היציאה של הרמקולים דרך ה- DEVICE MANAGER ואז ב-SOUND AND AUDIO DEVICES אני מעביר לאופציה של עבודה עם האוזניות+מיקרופון . השאלה שלי היא האם יש כבל המפצל בין היציאת USB ל-2 יציאות (זכר) של אוזניות ומיקרופון. או שיש אפשרות של תוכנה מסוימת שמחליפה בין הרמקולים לאוזניות (מערכת הפעלה XP). או כל פיתרון יצירתי אחר. לפותרים נכונה יוגרל ממני ( ) מושון

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by snapdragon,

המחשב נתקע בכל פעם שאני מריץ איזה סרט, וגם התחיל להתקע לי הCOH לפעמים זה קורה מיד ולפעמים אחרי כמה שניות. המחשב נתקע לגמרי ורק ריסט מציל אותו, לפעמים המסך נכבה ונכנס לסטנדביי - כאילו שאין שדר מהכ. מסך. עדכון דיירבר לכרטיס מסך גרם למחשב כולו לעבוד בצורה איטית אז אני עדין עובד עם דרייבר ישן. רעיונות ? תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by rata,

הי,יש לי לוח אם MSI G41TM-P33https://www.msi.com/Motherboard/G41TM-P33.html#hero-overviewכניסת PCI E מקצרת כשמכניסים כרטיס מסך, הכניסה המובנית של המסך רופפת וכניסות ה USB לא עובדות.אני רוצה לקנות לוח אם חדש ב KSP. האם הלוחות שמוכרים היום מתאימים בגודל למארז שיש לי?האם אני יכול להעביר ולהשתמש במעבד שיש לי (http://ark.intel.com/products/40478/Intel-Pentium-Processor-E5400-2M-Cache-2_70-GHz-800-MHz-FSB) ובזכרונות ?מדובר על לוח האם הראשון ברשימה:http://ksp.co.il/?store=eilatLaguna&select=.1030..3..52.האם זה יתאים ?עד כמה מסובכת החלפת הלוח ?תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by Dima67,

קורה לי מדי פעם, כשאני מדליק את המחשב והוא עולה, הוא נדלק לכמה שניות ומתכבה לכמה שניות. ואז הוא שוב עולה, ושוב מתכבה. הכל לכמה שניות. בלי סוף ככה. אני אני אפילו לא רואו את המסך של ה-BIOS. אתמול גם החלפתי את הלוח אם, מעבד והזיכרונות שלי והבעיה עדיין נשארה. אני מניח שהם לא הבעיה כאן. לא בוצע שום OC על המעבד החדש, אומנם בוצע על הישן, אך ביטלתי אותו בסופו של דבר כי קיוויתי שהבעיה תעלם (והיא לא נעלמה גם אז). מה הבעיה? מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אהלן, יש לי בעיה. כשאני נכנס למשחק כלשהוא לאחר מסך הטעינה המחשב עושה ריסט ומאתחל את עצמו, המעבד הלוח אם הראם והדיסק קשיח חדשים לגמרי, יש למישהו מושג אולי ממה זה יכול לקרות ואיך אפשר לתקן את זה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. החלפתי לא מזמן כרטיס מסך מasus eax850 xtpe ל leadtek 7800gtx tdh בעיה נמשכת באמצע משחקים יש מסכיםן כחולים ארורים אתחול מחשב גם כשלא משחקים ועושים פאוז זה נמשך פירמטתי את המחשב והבעיה נמשכת והטכנאי אל דיוע מה הלגיד לי והוא בודק ומריץ סריקות הכל תקין והבעיה קורת רק במשחקים מה עושים להחליף לוח אם אולי הבעיה נמצאת בלוח אם?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by lior2009,

היי, לאחרונה התחילה לי בעיה שאני לא רואה כלום במסך, המסך שחור. המחשב נדלק, יש נורות, מאווררים עובדים אבל שחור... המסך תקין, בדקתי אותו עם מחשב אחר. חשבתי שהכרטיס מסך שלו לא תקין אבל חיברתי אחד אחר ועדיין אותה בעיה. ניסיתי גם לחבר את הכרטיס מסך שלי למחשב אחר והוא עובד. מה עוד יכולה להיות הבעיה? נתונים: לוח אם gigabyte ga-8s648 p-4 2.8ghz 512mb geforce fx5200

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. יש לי את המחשב שמופיע הפירוט מחשב שלי האם המעבד הזה מספיק חזק לתפקד עם הכרטיס מסך הזה כי במשחקים עושה לי תקיעות SHOCKS במיוחד ב CS 1.6 איתכן שזה עושה לי צבר בקבוק ? כל הדרייברים הכי חדשים http://youtube.com/watch?v=1hYjYdVlFJ8 זה ודיו קטן למה שקורה זה לא רק הקול מתעווט גם התמונה נקפאת קצת מעבד INTEL dual core 2 6320 לוח אם INTEL 965DQGF ספק כוח 500W זכרון פנימי 2GB DDR2 667 Kingston כרטיס מסך PFG GEFORCE 8800GT OC 512MB הארד דיסק samsung 160GB

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Flash_v5,

אני בעל מערכת רמקולים klipsch promedia 2-400 לפני מספר ימים החלה הפרעה בצליל שמאופיינת בכך שהבסים משובשים לחלוטין ונישמעים כמו רעש-חשמלי (כחחחכחכחכחכחכ.....) לאחר בדיקה מתברר שהבעיה אינה המחשב מאחר והיא מופיעה גם כאשר מחברים את הרמקולים למקור ניפרד כמו דיסקמן. כנראה שהבעיה ב subwooofer של המערכת אשר כולל בתוכו reciver. אם אתה בעל רמקולים דומים או יכול לאזור לי אנה השאר לי מודעה בלוח זה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים