עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אהלן, יש לי בעיה. כשאני נכנס למשחק כלשהוא לאחר מסך הטעינה המחשב עושה ריסט ומאתחל את עצמו, המעבד הלוח אם הראם והדיסק קשיח חדשים לגמרי, יש למישהו מושג אולי ממה זה יכול לקרות ואיך אפשר לתקן את זה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by MatanFrenkel,

אני פרמטתי לא מזמן והמחשב נקי, הכל רץ חלק ויפה. היום, כבר 3 פעמים, המחשב פשוט קפא, ורק ריסטרט סידר את זה. מה יכול לגרום לזה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Real_Me,

יש לי בעיה מוזרה במקצת: מדפסת CITIZEN 90 החלה לעשות חוכמות ובמקום להדפיס מזיזה דפים קדימה ואחורה ללא הפסקה ומשגרת הודעות טעות שאינן רלבנטיות כמו מחסור בנייר או צורך בשינוי פסק זמן (מה שבוצע). המוזרות מתבטאת בכך שאותה מדפסת עובדת כהלכה עם מחשב אחר (אפשר להסיק שמדפסת תקינה?) ואותו מחשב עובד כהלכה עם מדפסת סיכות אחרת (מחשב תקין?). רק שניהם ביחד עושים סמטוכה. ד"א, גם הכבל הוחלף וזאת לא הבעיה וגם בביוס נוסו כל האופציות של החיבור הפרללי, ללא הועיל. מישהו יכול לזרוק רעיון, מה קורה כאן? בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי את המחשב שמופיע הפירוט מחשב שלי האם המעבד הזה מספיק חזק לתפקד עם הכרטיס מסך הזה כי במשחקים עושה לי תקיעות SHOCKS במיוחד ב CS 1.6 איתכן שזה עושה לי צבר בקבוק ? כל הדרייברים הכי חדשים http://youtube.com/watch?v=1hYjYdVlFJ8 זה ודיו קטן למה שקורה זה לא רק הקול מתעווט גם התמונה נקפאת קצת מעבד INTEL dual core 2 6320 לוח אם INTEL 965DQGF ספק כוח 500W זכרון פנימי 2GB DDR2 667 Kingston כרטיס מסך PFG GEFORCE 8800GT OC 512MB הארד דיסק samsung 160GB

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by SHLOMI71,

יש אפשרות להפעיך את המקדלת בדוס? בעיה נוספת אני לא יכול לבחור בין שתי מערכות ההפעלה כשהמחשב עולה!! מה עושים? חייבים להשאיר את מקלדת PS2 מחוברת? תודה שלומי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by one123,

המחשב שלי בן 7 ועם זאת עובד לא רע - להוציא כרטיס הגרפי. אני עם לוח אם גיגהבייט X58-UD3R https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-X58A-UD3R-rev-20#ov מעבד I7-930 . אני מעדיף לקנות כרטיס גרפי חדש ולא מחשב . האם כרטיס כמו NVIDIA 1050 יעבוד על המחשב ? מבחינת כח לא אמורה להיות בעיה (הספק של 600W) , אני חושש מהענין של PCI-EXPRESS 3 היות והלוח אם תומך עד 2. 2 x PCI Express x16 slots, running at x16 (PCIEX16_1/PCIEX16_2) (Note 2) 2 x PCI Express x16 slot, running at x8 (PCIEX8_1/PCIEX8_2) (Note 3) (The PCIEX16_1, PCIEX16_2, PCIEX8_1 and PCIEX8_2 slots conform to PCI Express 2.0 standard.) 2 x PCI Express x1 slots 1 x PCI slot…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by dj_poo,

חבר'ה שלום, ותודה מראש על העונים אז ככה יש לי לאפטופ hp pavilion dv6126ea אני הורדתי באתר שלהם את 2 הדרייברים של הכרטיס קול אבל שניהם לא טובים ולא עובד לי הכרטיס קול מה אני עושה אני כבר אבוד רעיונות ואין לי מושג מה לעשות בעניין אני מחפש דריבר לווינדוס אקס פי דרך אגב תודה לעונים עוד פעם

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. המחשב שלי נתקע לעיתיים קרובות כאשר אני מעלה קבצי וידאו ,הסרט עולה רואים את התמונה שמועים את הקול ואז התמונה קופאת לי והקול ממשיך וכאשר אני מזיז את העכבר ולוחץ עליו מספר פעמים יש לי צפצוף יחיד מהמחשב ואז הוא נתקע וכל המחשב לא מגיב! נאמר לי שאולי זה בעיית זכרון ובעקבות זה עשיתי בדיקת של הזכרון במחשב ע"י תוכנת MEMTEST והיא לא גילתה שום בעיה בזכרון. תעזרו לי לפתור את הבעיה. נתוני המחשב שלי הם : 1GB של זכרון = DDR1 512 X 2 מעבד P4 3MHZ כרטיס מסך MSI RADEON X300 לוח אם של MSI 915P/G אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני רוצה להתקין ווינדוס 7 בתור מערכת משנית במחשב, כשהעיקרית היא 8. גם בגלל שיש לי כמה בעיות ב8. וגם כי הרישיון של ה8 הוא לא פרו, ול7 יש לי אולטימייט. בקיצור אני משתמש ב8 ולדברים שאני לא יכול אני רוצה 7. רציתי לדעת מה המינימום שמומלץ לתת למחיצה של 7. לא כ"כ חסר לי מקום כי יש לי דיסק של טרה בייט, אבל אני לא צריך לאחסן ב7 כמעט כלום. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, לפני כשבועיים המחשב שלי קרס ומאז אחד ההארדיסקים שלי (WD 200GB IDE) חדל לפעול. בנסיון לחברו למחשבים אחרים, המחשב לא הצליח לזהות אותו, או שנתקע עוד בבדיקת כונני ה-IDE. האם הארד דיסק גמור? האם יש אפשרות לשחזר מידע ממנו? בנוסף, מצ"ב שתי תמונות של ההארד דיסק, מצידו התחתון, הפלסטיק שם נראה מוזר. תמונה 1 http://www.gfoto.com/Files/C748985644B2412C87D5CAFD3C3DAE30/orig_B7E8AEE6221749B3801E7CDE7AD629E0.JPG תמונה 2 http://www.gfoto.com/Files/C748985644B2412C87D5CAFD3C3DAE30/orig_78089F19F8704180B9F1CB9A350B2DC8.JPG אודה לעזרתכם בנושא. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום. יש לי מחשב נייד ישן שאני מנסה להשמיש אבל הוא לא עולה (ביוס עולה, מע' הפעלה לא עולה). עשיתי דיאגנוסטיקה להארד דיסק דיסק. היא עוד לא סיימה אבל זו ההודעה שקיבלתי. עושה לי רושם שזה לא ניתן לתיקון (לפי מה שקראתי עד כה). האם יש דרך לתקן? אם לא, האם לדעתכם תהיה בעיה להתקין SSD במקום?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by devilon,

כשאני מדליק את המחשב אני מקבל את השגיאה הבאה http://img396.imageshack.us/img396/4046/untitledya2.jpg זה גורם לעומס ותוכנות לא פועלות יש עומס על ידי הדבר הזה אפילו בלי שהשגיאה תקפוץ ניסיתי לנקות על ידי Registry Mechanic ולסרוק עם KSP AVועדיין כלום לא עוזר אז מה לעשות אני ברגע לפני פורמט תודה מראש לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by mMmSaK,

שלום לכולם! (: יש לי 4GB RAM 1600 מה קורה אם אני מוסיף עוד 4GB אבל של 1333? האם זה אפשרי? מה המשמעויות של זה? לפי מה שהבנתי ותקנו אותי אם אני טועה זה פשוט יפעיל 8GB על מהירות הנמוכה שכאמור היא 1333 אגב זה DDR3 תודה מראש לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום. אנסה להיות קצר כמה שאפשר. 1. רכשתי מחשב ממכר שגר בחוף המזרחי של ארה"ב, בעוד אני גר בחוף המזרחי. 2. המחשב נשלח בדואר רגיל - ועבר לערכתי המון "טרטורים" לאחר ניקוי פנים המחשב, ניסיון להדליק אותו כשל. אין כל תגובה. לאחר שעות של לימוד-וטעייה, הגעתי להבנה שלחיצה על החלק העליון-שמאלי של לוח האם (בערך באזור בו המקלדת מתחברת ללוח) מביאה להדלקת המחשב. עזיבת הלחץ על הלוח מביאה לשיתוק מוחלט של המחשב [אם כי לא לכיבוי]. בדקתי את הבורג המחבר את לוח האם למארז בנקודה זאת, והבורג חזק, אבל לוח האם מראה תזוזה ברורה (כאילו הבורג משוחרר - ראו ווידאו ראשון). [מכיוון שכך, המחשב כעת מונח על צדו - ראו תמונה - כדי לשמור על הלחץ ועל כן להשאיר אותו פעיל] בבקשה צפו בווידאו הבא כד…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. בוקר אור! יש לי בעיה די מעצבנת עם המחשב, בכל פעם שאני מנסה לעלות אותו, הוא מאתחל את עצמו לפני שהווינדוס עולה. זה התחיל היום בבוקר, קמתי וראיתי את תוצאות בדיקת האנטי-וירוס (קספרסקי), מצא 4 ווירוסים.. 2 מחק ו-2 בודד.. המשכתי לעבוד קצת על המחשב ואז פתאום גיליתי שאני פשוט לא יכול להפעיל קבצי exe. אפילו וויאמנפ ודברים של הווינדוס (מדיה פלייר) לא עבדו יותר! אחרי שנרגעתי שמתי לב שיש לי מין חלון קטן עם תמונה (אין לי מושג מתי הוא נפתח ואיך), שהכיל תמונה של איש מוצלל וניק ניים של מישהו.. מתחת היה כתוב The freanch hacker (ההאקר הצרפתי). חשבתי שאולי הקספרסקי "נעל" לי את כל קבצי ה-exe כדי למנוע מאיזה ווירוס להתפשט.. קיצור עשיתי ריסטרט למחשב, הלכתי לצחצח שיניים ולאכול, ושחזרתי …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by omrik10,

המאורר בספק שלי התחיל להרעיש ורציתי להחליף אותו, הספק אמנם ישן מ2009 אבל עובד מצויין (Corsair VX550W), פתחתי את הספק ניקיתי וכד, לא עזר, למאורר יש 2 חוטים ומחבר מסוג שנראה שלא משתמשים בו היום, ראיתי שברוב המאוררים היום זה 4 חוטים, בדיון הזה , הציעו לו לחתוך את המחבר הישן ולהחליף במאורר החדש, וחוט אחד או שניים במקרה של 4 חוטים לא יהיה מחובר/ים, השאלה שלי האם משהו לא יתפקד במאורר החדש, למה יש היום 4 חוטים במאוררים? או שעדיף לקנות ספק חדש?

17. Started by alex542,

אני תקוע בבעיה מסוימת. שפת ברירת המחדל אצלי במערכת היא עברית ובהתקנות מסוימות שהשפה בה היא רוסית הכל מופיע בגיבריש. אני יודע שאפשר במערכת לשנות לדוגמא לרוסית וזה יסתדר אבל זה לא פתרון אידיאלי בשבילי. השאלה שלי אם יש תוכנה שאני יכול להגדיר באיזה קידוד לפתוח לדוגמא קובץ התקנה ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. ברשותי מחשב amd 4600 עם 2 גיבה זיכרון. כרטיס 8600gt המחשב משמש את אשתי בלבד, היא מורה כך שאופיס וגלישה הם הפעולות הכי מאומצות שעובר המחשב. המחשב מיום הקנייה לא מפסיק לקפוא, הוחלף לוח אם לפני 9 חודשים ועכשיו חזר מתיקון לאחר שלא עלה ונמצא כי הזיכרון היה פגום. כמו כן הפצירו בי לפרמט את המחשב מאחר ומערכת ההפעלה שבו הייתה מלאה שגיאות לטענתם. התקנתי מחדש את הווינדוז במחשב. המחשב קופא שוב. אני כבר מתוסכל מזה. האחריות נגמרת עוד 3 חודשים ואני כבר 3 שנים מנסה להבין למה. יש לי ספק כוח של ezcool 350w ולמחשב מחובר עכבר לוגיטק mx1000 ומקלדת USB. כמו כן מחוברות שני מדפסות למחשב בusb. בשיחה חוזרת עם המעבדה ניסו להגיד לי כי אחד מהחיבורים שלי יכול להיות וגורם לקצר ולנסות לנתק כל פעם אחד. ה…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by law89,

היי חברה מישהו כאן התנסה ברכישת מחשב נייד או פלאפון מחו"ל ויודע לומר אם המטענים שלהם מתאימים לארץ?

20. Started by RDS,

טוב אז הייתה לי בעיה במחשב, MB נשרף עקב הפסקות חשמל... בכל מקרה, מאז שהוא חזר, ניסיתי להכנס למשחק, ואחרי 6 שניות בערך ראיתי מסך שחור, כאילו המחשב כבוי, אבל המחשב פעל (מאווררים)... בכל מקרה, ניסיתי בATITOOL לעשות סריקה לארטיפקטים, ואחרי 10 שניות קרה אותו דבר....חשבתי שאולי זה קשור לספק כח (ג'נרי), ואולי קרה לו משהו כתוצאה מההפסקות חשמל... אבל המחשב פועל רגיל לגמרי כאשר זה לא במשחקים... כולל סרטי HD... הסתכלתי ב-SPEEDFAN והמתחים נראים בסדר (לא שאני ממש מבין בזה) את הספק הכח אחליף בכל מקרה, אבל אני רוצה לדעת מה מקור בעיה... חשבתי אולי לאמץ את המחשב בדרך שהיא לא גרפית (מאמץ של המעבד או משהו כזה)... אבל לא יודע... תנו רעיונות... עריכה: הוספתי כמה פרטים מאוורסט... תודה מרא…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Guy950,

אני יודע שהכותרת מטופשת, אבל באמת לא היה לי רעיון אחר לכותרת. אם היא לא מתאימה תודיעו לי. בכל מקרה, יש לי במחשב (מפרט בצד) שני כוננים קשיחים: 1x Intel ssd 520 180GB 1x WD 1TB black לאחרונה אני מרגיש שהמחשב נתקע כשהוא עולה, לוקח לו יותר זמן לעלות וכשהוא מגיע למסך פתיחה של הווינדוס (הרקע השחור שבמרכזו יש את הסמל של ווינדוס ולמטה הגלגל טעינה) החלון נתקע ואז מופיע בחדות לשולחן העבודה ולוקח לו איזה דקה עד שהוא מתאפס על עצמו ואפשר להשתמש במחשב. הורדתי את התוכנה intel SSD toolbox וצירפתי תמונה למה שכתוב שם. אבל זה לא משכנע אותי, יש דרך אחרת לבדוק את בריאות הכוננים? אגב, כבר הגדרתי שבאתחול יעלו דברים חשובים כמו אנטי וירוס, דרייבר לכרטיס רשת אלחוטי וכו'. אין משהו כבד.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by shar00750,

שלום לכל התותחים. הרכבתי כרגע מחשב ומערכת ויסטה אולטימט הכל היה בסדר עד שהתקנתי עדכונים ודרייבר של כרטיס המסך. המפרט של המערכת: לוח MSI NEO2 P-45 [urhttp://www.msi.com/product/mb/P45-Neo2.htmll] מעבד E2160 PALIT DDR2 800 כרטיס 9800GT SPARKLE 512MB ספק 405W ENERMAX TOMAHOK מארז אנטק 300 + 1 מאוורר 140 + 2מאווררים 120 קירור MUGAN עם המאוורר המקורי(120מ"מ) כונן צורב DVD LG X22 WD 80GB IDE לדעתי הספק לא מספיק אבל אני לא מומחה בעניין לכן אני רוצה את דעת המומחים בעניין זה. הבעייה עצמה היא שכאשר אני מדליק את המחשב הכל עולה עד לשלב הכניסה לחלונ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Electric Boom,

אהלן, נאי אנסה לקצר: התקנתי ויסטה על הכונן של ה-160(ראה מפרט בצד ימין), התחרטתי ועשיתי לכונן פורמט דרך XP(המחשב שלי->..פורמט) קיבלתי ריסטרט באמצע( ) משום מה ומשם המסיבה התחילה -- אני לא מצליח להגיע לא ל-XP ובטח שלא לויסטה.. יש לי מסך של Earlier version of windows או vista piece of %^&*, כשאני בוחר באפשרות הראשונה אני מקבל בחירה של גרסאת XP(יש לי אחת על כלאחד משאר הכוננים, לא רלוונטי) וכשאני בוחר אני מקבל סתם מסך שחור. ניסיתי להכנס ב-safemode וניסיתי לנתק את הכונן של ה-160 אבל זה עדיין לא עוזר, ונראה לי שעוד כמה ריסטים כאלה ואני מאבד לגמרי ת'דיסק.. מישהו יודע איך אני יוצא מברוך הזה? :'(

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי, זקוק לעזרתכם, במחשב נייד ACER ASPIRE 5002 אני מקבל הודעת שגיאה עם הפעלת המחשב (חלונות XP) Load needed dlls of hal please contact your support person to report this problem ניסיתי להפעיל ב-SAFE MODE, לא עבד. ניסיתי לעשות BOOT מ-CD כדי לנסות לתקן ולאחר טעינת הקבצים הראשונים, כשזה מגיע לשלב "Starting windows setup" אני מקבל BSOD, בכל פעם מחדש וזה ממש מעצבן. מה אפשר לעשות?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by dzold,

יש לי קבצי IK USB mp3 שאני רוצה לשים בmp3 והוא אומר לי "אין אפשרות להעתיק אין אפשרות ליצור ספריה או קובץ וזה ככה לתקייה שלמה במחשב אין בעיה לשמוע יש לי משהו שאני יכול לעשות תודה ויש לי מערכת הפעלה XP

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים