תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
קניתי מיקרופון . חיברתי אותו ליציאה הוורודה הדלקתי את המחשב וניסיתי לשמוע את עצמי ברשמקול ואני לא מצליח... מה אני צריך לעשות? ניסיתי בהגדרות של המיקרופון: ואני לא יודע על מה זה צריך להיות...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במקצת: מדפסת CITIZEN 90 החלה לעשות חוכמות ובמקום להדפיס מזיזה דפים קדימה ואחורה ללא הפסקה ומשגרת הודעות טעות שאינן רלבנטיות כמו מחסור בנייר או צורך בשינוי פסק זמן (מה שבוצע). המוזרות מתבטאת בכך שאותה מדפסת עובדת כהלכה עם מחשב אחר (אפשר להסיק שמדפסת תקינה?) ואותו מחשב עובד כהלכה עם מדפסת סיכות אחרת (מחשב תקין?). רק שניהם ביחד עושים סמטוכה. ד"א, גם הכבל הוחלף וזאת לא הבעיה וגם בביוס נוסו כל האופציות של החיבור הפרללי, ללא הועיל. מישהו יכול לזרוק רעיון, מה קורה כאן? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, לפני כמה זמן החלה תופעה מוזרה במחשב, שלפני שהוא מעלה את הווינדוס (עוד לפני מסך הטעינה של הווינדוס) הוא מראה מסך שחור וכאילו הוא טוען משהו, רק שזה לוקח לו רבע שעה (!!!). הבעיה ממשיכה גם אחרי פירמוט והתקנה מחדש של הווינדוס ככה שלדעתי זו בעיית חומרה, תקנו אותי אם אני טועה. המחשב אצלי כבר 6 שנים ועוד לא נתקלתי בדבר כזה מוזר, אף פעם לא היו לו בעיות טעינה ועלייה ובטח שלא לקח לו כמעט 20 דקות לעלות... צירפתי תמונה של המסך טעינה הזה (ציירתי בצייר, יצא בול חח). כל השערה תתקבל בברכה. תודה לעוזרים ולכל מי שינסה לעזור. פנטיום 3 1000 (שבדרך כלל טס מהר וחזק, ונותן ביצועים הרבה יותר טובים ממה שנראה לפי הנתונים שלו) ווינדוס אקס פי פרו [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה (כמובן אחרת למה הת'ראד) שנמשכת כבר הרבה זמן ללא מענה לעיתים קרובות במשחקים כגון need 4 spd HP & Fifa2003 המחשב נופל בתפאומיות ולפעמים המשחק עובד בצורה תקינה מה שמוזר כאן זה שתוכונות שמשתמשות בAPI כמו 3DSMAX ודומיה לא גורמות לקריסת מערכת נשאלת השאלה, למה?... ומה אפשר לעשות? (הפיפא הוא לא גירסה פרוצה אלא ימאג' ונייד פור ספייד כן)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה,נישיתי לעדכן את הביוס והמחשב לא נידלק אחר כך נתתי אותו לטכני, המחשב נידלק והכל עובד כמו שעון, חוץ מזה שהוא ניתקע ליפעמים במחשב היו לי שני זכרונות: אחד היה 100 הרצ ואחד היה 133 הרצ 64X2 הוא ניתק את ה133 הרץ ועכשיו אתם מבינים מה נישאר הבעיה שלי היא המחשב לא מקבל שום זכרונות 133 הרץ ובעם הוא היה מקבל ניסיתי ליפנות לטכנאי שלי אבל הוא טס לחו"ל נ.ב לא החליפו לי לוח אם סימנתי אותו מה אני עושה בתודה עידן אשכנזי!!!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם! יש לי איזה סיטואציה מוזרה ובעיה יותר מוזרה ועכשיו אני מתחרפן. באתי הביתה, הזזתי את העכבר כדי שהמחשב יצא מהשומר מסך..סבבה נכנסתי והכל טוב ויפה. ואז נתקע לי העכבר, אז סבבה קורה לי לפעמים. הוצאתי וחברתי את הUSB של העכבר מחדש ו..לא עבד. אז החלטתי ללכת חזק ולחצתי על הריסט (הייתי עצלן מידי בשביל לרסט עם המקלדת, ולא אין לי כפתור של WIN, זה מקלדת משנת 80 כמו שאני אוהב - לא קריטי). המחשב עלה, אבל שוב, העכבר לא מגיב. לא נורא הפעלתי כל מיני תוכנות ובלה בלה בלה..והעמסתי קצת, ואז הוא קצת נתקע ופתחתי את הטסק מנג'ר, אם אני לא טועה אחרי כמה דקות המחשב נרגע ואז התחרפנתי ובצעתי שוב ריסט (ע"י הכפתור האיום). ואז......שקט.... המחשב לא עולה, המנורה של הארד דיסק טוחנת כמה שניות יותר …
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ווינדויס XP עם: כרטיס מסך - NVIDIA GEFORCE 8500 GT לוח אם - Gigabyte GA-P35-DS3L (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) מעבד - DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2000 MHz (6 x 333) אני רוצה לקנות זיכרון חדש, כרגע יש לי 2 ג'יגה ואני רוצה להוסיף עוד אחד כזה כדי שיהיה 4 ג'יגה. החיבור של הלוח אם הוא DDR2(וכתוב שיש 4 כאלה, זה הגיוני?) כמה שאלות: 1.איך אני בודק איזה סוג זיכרון יש לי כרגע? 2.האם 4 ג'יגה אמור להספיק לי עם המפרט הזה? 3.האם הדגם הזה מתאים ללוח אם: http://www.tronics.co.il/product.asp?productid=2123&catcode=32&AdCat=&parentid= 4.מה המהירות אומרת?(800MHZ לדוגמא). תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ברשותי שלושה מחשבים (חלונות xp ), מסך אחד עכבר אחד מקלדת אחת-קניתי מפסק kvm (לארבע מחשבים) אבל לא כל ההעברות בין המחשבים (עם המפסק) מתבצעות כראוי למרות שבמפסק אין פגמים. האם התקלה ידועה לעוד משתמשים? האם יש פתרון? תודה ממני joe
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי כשאני משחק VICE CITY אני לא יכול להשתמש בגז והברקס של ההגה אלא רק בימין שמאל!!! אז ככה, כשאני הולך (מחוץ למכונית) אני יכול לשלוט ע"י הפדאלים אסל בתוך אוטו זה פשוט לא מגיב ניסיתי לכוון את המקשים באפשרויות של המשחק, אך גם שם הוא לא קולט את ההגה במשחקים אחרים הוא עובד כמו שצריך!! כרגע הוא מחובר לUSB (אין לי אפשרות אחרת) והדרייבר הוא, אין!! שאלה: יש אפשרות להשתמש בדריבר כאשר ההגה מחובר לUSB???? עוד שאלה: אם התשובה לשאלה הקודמת היא כן (וגם אם לא) משהו יודע איפה אני יכול להוריד דרייברים להגה הזה? או מה אתר הבית של החברה??????? תודה אוהד
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, המחשב ת'אמת חדש, בקושי שבוע יש עליו שתי מערכות הפעלה, XP 64BIT ו VISTA 64BIT הכל היה בסדר עד אתמול בבוקר ככה יש לי תקיעות כל איזה 15-20 דקות הטמפ' בסדר גמור של כל הרכיבים, גם במאמץ מה שמוזר זה שכשאני עובד סתם ככה התקיעה באה יותר מהר שיחקתי מקודם ב ASSASSIN CREED בערך שעה ומשהו ורק אז זה נתקע כשאני משחק זה נתקע אחרי הרבה זמן עשיתי בדיקה לזכרונות עם windows memory diagnostics ולא אמר כלום, עזבתי את המחשב וכשחזרתי המערכת כבר עלתה אז אני מניח שזה בסדר נציין בנוסף שמוזר שהכל התחיל כשהתקנתי את הצורב DVD החדש שקניתי תודה על העזרה אם צריך עוד פרטים רק תגידו
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שהמערכת שלי הואטה בצורה משמעותית. אני פותח תפריט התחל או תיקייה ויש לה DELAY מסוים עד שהיא נפתחת, וגם כשהיא נפתחת אז קודם מגיע רקע לבן ואח"כ כל התמונה. בזמן שזה קרה היתה אצלי רק תוכנה פתוחה אחת ברקע, ורק היא השתמשה בכתיבה לHD זאת היתה FLASHGET והיא כתבה לHD בפחות ממגה לשנייה... עכשיו נשברו כל השיאים וחיכיתי 7 דקות כדי שהHD יעביר 1G בין C לD.... מה שמראה על תעבורת נתונים חלשה מאד... אני חייב לציין שהמחשב פתוח יומיים במהלכם קידדתי סרט במשך 9 שעות והורדתי לפחות 3G למחשב, וגם הפעלתי וסגרתי עשרות תוכנות אני יודע שאפשר להגיד שהזכרון מפוצץ אבל בהעתקה בין מחיצות מה משקל הזכרון בכלל??? חוץ מזה שגם בזמן ההעתקה פתאום הזמן המוערך קפץ ל-12 דקותלמשך 30 שניות , ואז ירד ל…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הוצאתי כרטיס זיכרון מהנייד LG G4 לצורך גיבויי הצלחתי להוריד כ 3 תיקיות של תמונות מתוך 12 ולפתע כל התיקיות נעלמו ומופיעה במקומם תיקיה ריקה.כשאני בודק את גודל הזיכרון אני רואה ש 25 גיגה מתוך 32 גיגה תפוסים אבל כשאני בודק גודל תיקיה היא ריקה .היכן מוסתר כל המידע?.אני רוצא לציין שהמידע חשוב לי יש שם אירועים משפחתיים חשובים כגון חתונה וחינה של הילדה שלי וכו' אשמח לעזרה שלכם תודה יאיר
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, להלן לוג הבעיה: 1K22-0867-0795-66M4-5090-2688-**** Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - NT-SPTI used Nero Version: 8.3.2.1 Internal Version: 8, 3, 2, 1 Recorder: <Optiarc DVD RW AD-7170A> Version: 1.05 - HA 1 TA 0 - 8.3.2.1 Adapter driver: <IDE> HA 1 Drive buffer : 2048kB Bus Type : default CD-ROM: <Optiarc DVD RW AD-7170A >Version: 1.05 - HA 1 TA 0 - 8.3.2.1 Adapter driver: <IDE> HA 1 === Scsi-Device-Map === CdRomPeripheral : Optiarc DVD RW AD-7170A atapi Port 0 ID 0 DMA: On DiskPeripheral : WDC WD1600AAJS-00PSA0 atapi Port 1 ID 0 DMA: On === CDRom-Device-Map === Optiarc DVD RW A…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל התותחים. הרכבתי כרגע מחשב ומערכת ויסטה אולטימט הכל היה בסדר עד שהתקנתי עדכונים ודרייבר של כרטיס המסך. המפרט של המערכת: לוח MSI NEO2 P-45 [urhttp://www.msi.com/product/mb/P45-Neo2.htmll] מעבד E2160 PALIT DDR2 800 כרטיס 9800GT SPARKLE 512MB ספק 405W ENERMAX TOMAHOK מארז אנטק 300 + 1 מאוורר 140 + 2מאווררים 120 קירור MUGAN עם המאוורר המקורי(120מ"מ) כונן צורב DVD LG X22 WD 80GB IDE לדעתי הספק לא מספיק אבל אני לא מומחה בעניין לכן אני רוצה את דעת המומחים בעניין זה. הבעייה עצמה היא שכאשר אני מדליק את המחשב הכל עולה עד לשלב הכניסה לחלונ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן החלטתי לפרמט את המחשב ולהתקין וינדוס 7 קניתי עוד קודם דיסק חיצוני של 1 טרה העברתי את כל הקבצים שלי (ממש ממש חשובים - תמונות ואיזה 300 סרטים ועל הפרקים של איך פגששתי את אמא מכל העונות) עכשיו אחרי הפרמוט אני לא יכול לפתוח את הקבצים בטענה שאין לי הרשאה (premmisions) וזה מבאס אותי ממש אני ממש לא רוצה לפרמט את הדיסק כדי להשתמש בו שוב כי ימחקו לי הקבצים :-[ :'( תודה רבה לכל העוזרים והתומכים :s05:
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, תופעה משונה - לא פעם ולא פעמיים נתקל בבעיה להעתיק קבצים מהCD לדיסק (יש לי שניים - DVD + צורב) - הבעייה בשניהם. כל מיני תקלות שונות. מחשב חדש - AMD 1800, GYGABYTE GA-8VRXP 256MB DDR 333 כ. מסך MSI GFORCE 4MX440 צורב ACER 20X10X40 מוגדר SEC MASTER דיסק מקסטור 60GB. - מוגדר PRIMARY MASTER DVD ישן של CREATIVE. מוגדר PRIM. SLAVE מערכת הפעלה - WINXP. רעיונות ????
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי הארד דיסק ישן של Maxtor בחיבור IDE, חבר שלי נתן לי אותו עקב מעבר למחשב חדש.. הקיצר, לפעמים ההארד דיסק עובד מעולה.. מילאתי 95% מתכולתו, אפילו התקנתי עליו מערכת הפעלה.. אבל לפעמים אין לו חשק לעבוד! בזמן פעילות המחשב קופא, או מופיע מסך כחול, או שמערכת ההפעלה שעליו לא עולה.. האינדיקציה שלי שההארד דיסק בעייתי זה שהמחשב שלי עובד חלק בלעדיו! מה הבעייה שלו? אפשר לתקן איכשהו?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחחשב נותן לי מסכים כחולים בתדירות גבוהה אם משיהוא יודע איך מסדרים את זה אני ישמח לדעת עוד קצת אינפורמציה מwho crashed On Fri 25/03/2011 08:20:49 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\032511-21278-01.dmp This was probably caused by the following module: ntoskrnl.exe (nt+0x70740) Bugcheck code: 0x7F (0x8, 0x80050031, 0x6F8, 0xFFFFF80002A98EB0) Error: UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP file path: C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe product: Microsoft® Windows® Operating System company: Microsoft Corporation description: NT Kernel & System Bug check description: This bug check indicates that the Intel CPU generated a trap and the kernel fail…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, המסך לא מציג כלום, מסך שחור, לא ברור לי מה הבעיה, שום דבר לא עולה... חברתי עכבר, מקלדת וכבל מהמסך למחשב DP (וכמובן חשמל) מה אני מפספס?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
חברים שלום, אודה לעזרתכם בבעיה שצצה בשבוע האחרון. ברגע שאני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב לא מגיב כחצי דקה עד 3 דק' שלאחר מכן פתאום נדלק והכל עובד כרגיל. במצב כבוי יש מנורה דולקת גם בלוח האם וגם בחיבור האינטרנט מאחור. ניסיתי להחליף סוללה לביוס אך לא עזר. ניסיתי לבדוק שכל החיבורים מחוברים כמו שצריך. אני חושד שהבעיה בספק הכח. האם יש דרך לברר מהיכן נובעת הבעיה? שכחתי להדגיש, המחשב רץ על WIN10, מחשב בן 6 שנים. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מעונינת לשדרג את הלפטופ שלי, אני כבר שנה איתו ועם הנסיון שיש לי אני מגלה עוד פיצ'רים שחשוב לי במחשב (לדוג' מסך מגע, קורא טביעת אצבע, מקלדת מוארת ועוד) אני מעונינת לרכוש מחשב חדש וכבר יש דגם מסוים שאני רוצה בו אבל מה עושים עם המחשב הישן? אני לא מעונינת להתחיל לפרסם ביד2 וכאלו מכיוון שאף אחד לא מבטיח לי שאני אכם אצליח למכור, ןגפ אני לא רוצה לקחת אחריות על האיכות של המחשב בקיצור, אני מעדיפה למכור לחנות שלוקחת על עצמה אחריות בנוגע לרמת האיכות של המחשב אילו חנויות קונות מחשבים משומשים? דבר כזה קיים היום בכלל? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אחי הקטן ביקש ממני זיכרון אחד שהיה לי ספר.. נתתי לו ואמרתי לו לחכות שאני ישים לו אבל המטומתם הקטן (בן 13 ו..) החליט לשים את זה בעצמו.. כשהוא שם המחשב פעל והמסך לא.. הדלקתי את המחשב לכמה דקות אחרי זה וכל החלקים התחממו חוץ מהזכרון.. כמובן שניסיתי להחזיר את המחשב כמו שהיה בהתחלה עם הזכרון שהיה בהתחלה וזה לא עבד ניסיתי להחליף את החלקים הבאים: כרטיס מסך,זכרון, וגם את המסך עצמו החלפתי לאחד שלי.. וזה עדיין לא עבד... הוצאתי והכנסתי את המעבד ועדיין לא עבד.. ניקיתי את כל המחשב כלל המאווררים מאבק בדרך.. אבל קיצור שום דבר לא עזר לי.. מה שאחי אמר לי זה כשהוא הכניס את הזכרון הוא נגע עם היד בכל הכבלים שקרובים להרד דיסק ולכוננים.. אז בדקתי שהכל מחובר טוב וזה לא פתר את הבעיה... חיזקתי את …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משהו מוזר מתרחש לי במחשב, הארדיסק שלי נע בין 0 ל100 אחוז שימוש והזיכרון הוא ב68 אחוז שימוש, אין לי משהו פתוח שצריך לצרוך ככה זיכרון. זה תוקע אותי אני לא יכול לעבוד בhyper v. הוא משתמש ב5.4 זיכרון מתוך 8 לא מבין על מה נ.ב הdisc פתאום ניהיה יציב על 2 4 אחוז, אבל מקודם הוא כן השתגע עלה ל100 אחוז, והזכרון נשאר אותו דבר.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, שמתי לב בימים האחרונים שאני לא יכול לשמוע דרך הדוק של האוזניות. כלומר דרך הספיקרים אני שומע, אבל כשאני מחבר את האוזניות שלי למקום אין סאונד דרכם וממשיך לצאת סאונד רק דרך הרמקולים המובנים. פתחתי את המחשב לבדוק האם יש חוט משוחרר וחיברתי הכל מחדש, עדיין אין פתרון. בעבר כיבוי המערכת והדלקה מחדש היתה פותרת את התקלה, לא עובד יותר. יש סיכוי שאפשר לדעת מה התקלה? או שעלי להחליף כרטיס קול חדש? נ.ב אני במסך הנ"ל כמו בתמונה וכשאני עושה TEST אין סאונד באוזניות.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-