עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by hellfe,

שלום רב, היום הפעלתי את המחשב הנייד וקיבלתי הודעת שגיאה שאומרת שאין הארד דיסק. פתחתי חיברתי מחדש וכו' בקיצור אין זיהוי. מדובר בכונן SSD sandisk ultra II 240GB חיברתי את הSSD למחשב הנייח שלי באמצעות מתאם מיוחד לUSB3 . גם כן אין זיהוי. הוא בהתחלה מקבל זיהוי מוזר של דרייבר כונן חיצוני ולאחר כמה שניות זה מתנתק והוינדוס אומר שההתקן לא תקין או לשנות כניסה. ניסיתי לשנות כניסת USB אחר. לא עבד. ניסיתי להתקין יותר מ5 תוכנות שחזור. לא מוצאות בכלל את הכונן. ניסיתי לחבר את הכונן SSD למחשב הנייח בחיבור SATA. אין זיהוי בביוס. הSSD עדיין באחריות (עברו שנתיים מתוך שלוש) אך אין אחריות על המידע שאבד. אין גיבוי. אין חיים. אני אובד עצות...

2. אני רוצה לדעת על איזו איכות זה יפעל,האם יפעל חלק? מצפה לפחות על איכות גבוהה ולא על LOW MEDYUM ומה לגבי המחיר? 3.9 זה סבבה?

3. Started by iveco,

אני רוצה לשדרג את הזיכרון במחשב יש לי כרגע איי 3 7100 עם 8 גיגה וזה ממש נמוך בשבילי , הבעיה שהמעבד והלוח תומכים עד DDR4 2400 והזיכרון עם התדר הכי נמוך שאני יכול להשיג זה DDR4 2666 ואני מפחד שהמחשב לא יעשה בוט ! על הנייר התדר צריך לרדת ל 2400 אבל קרה לי מלא פעמים ששמתי זיכרון עם תדר גבוה והייתי בטוח שהתדר ירד ופשוט לא היה בוט ! , עדיף לחפש 16GB עם תדר 2400 ולא לקחת סיכון ? לפי האתר של Crucial זה אמור לעבוד אפילו בתדר של 3200 : https://www.crucial.com/compatible-upgrade-for/gigabyte/ga-h110m-s2h באתר של Gskill רשום שהכרטיס זיכרון שלהם DDR4 2666 עובד רק עם ציפסט H310 ושלי H110 https://www.gskill.com/specification/165/185/1575527599/F4-2…

4. Started by okarmi,

שלום, יש לי הרגשה שמשהו לא בסדר עם הזכרונות. המחשב עובד לאט מידי ורק אתמול החלפתי HD והתקנתי הכול מהתחלה. יש לי זוג זכרונות 256 DDR400 אבל הBIOS מראה אותם בתור: [ltr] 256/166MHZ (DDR333) [/ltr] לוח אם P4i65G http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4i65G אני מקווה שזה עוזר לניתוח הבעיה - דוח על הזכרונות מהאוורסט (אמרו לי אם אתם זקוקים לדוחות אחרים). [ltr] --------[ Motherboard ]------------------------------------------------------------------------------------------------- Motherboard Properties: Motherboard ID 63-101-0000010-00101111-051606-INTEL$P4I6G101_P4I65G BIOS P1.10 Motherboard Name …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ohadzamir,

היי כשאני משחק VICE CITY אני לא יכול להשתמש בגז והברקס של ההגה אלא רק בימין שמאל!!! אז ככה, כשאני הולך (מחוץ למכונית) אני יכול לשלוט ע"י הפדאלים אסל בתוך אוטו זה פשוט לא מגיב ניסיתי לכוון את המקשים באפשרויות של המשחק, אך גם שם הוא לא קולט את ההגה במשחקים אחרים הוא עובד כמו שצריך!! כרגע הוא מחובר לUSB (אין לי אפשרות אחרת) והדרייבר הוא, אין!! שאלה: יש אפשרות להשתמש בדריבר כאשר ההגה מחובר לUSB???? עוד שאלה: אם התשובה לשאלה הקודמת היא כן (וגם אם לא) משהו יודע איפה אני יכול להוריד דרייברים להגה הזה? או מה אתר הבית של החברה??????? תודה אוהד

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ilanb0,

יש לי עכבר אופטי ותיק של מיקרוספוט, wireless optical 2.0 (מאלו שעובדים ללא חוט, אבל יש להם מן סוג של ממיר שמחובר למחשב עם חיווט). משמש אותי מצויין. אבל לפתע, הלחצן השמאלי לא עובד. ניסיתי איתחול, ניסיתי עדכון תכנה, החלפת בטריות - כלום. אני מבין שאפשר לקנות עכבר חדש בהוצאה לא גדולה - אבל אולי יש פתרון פשוט שעוד לא ניסיתי ויעזור? כרגע נעזר בעכבר בלוטות' של הטאבלט שמחובר לדונגל שתקוע ביציאת USB. אבל מעוניין לחזור לעכבר הישן.

7. Started by yaelfrank,

שלום, בזמן האחרון, הופיעה לי תקלה במחשב ("כשל בתצורת לחץ והפעל" ) בכל פעם שניסיתי להיכנס לאופיס. לאחר נסיונות רבים לא הצלחתי לפתור את הבעיה ומאז נוצרה בעיה חדשה... ככל הנראה מחקתי את האופיס. ניסתי להיכנס מספר פעמים והופיעה לי השאלה לגבי המפתח של התכונה (יש לציין שהמחשב שלי - לפטופ-נקנה עם התוכנה ... ) ניסיתי להכניס את הקוד שמופיע מתחת למחשב אך משום מה המחשב לא אישר זאת בטענה שזה קוד לא נכון. לכן, הורדתי תוכנה שאומרת מה הקוד של התוכנה וגם הקוד הזה לא אושר... הוררדתי עוד 2 תוכנות: 1. bittorrent ואת powerISO ושם לא מצאתי בכלל שמופיע לי אופיס. עכשיו שאני מנסה לפתוח קבצים של הוורד ששמרתי, אבל מופע לי אייקון מוזר לא של הוורד ומתקבלת ההודעה:" לתוכנית זו אין אפשרות לפעול בשל…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. אהלן חברים, בשורות טובות לכולם! לצערי הלכתי קצת לאיבוד לאחר ניסיון תחקור של הנושא בעצמי (גם לאחר חיפוש נרחב בפורום על הנושא). עדיין לא סגור כ"כ על כל האפשרויות והאופציות הקיימות עבור הסוגייה שלי, אשמח למעט אור יש לי בבית 2 מסכים שהייתי רוצה לחבר (לא בו זמנית כמובן) לאחד מהמחשבים הניידים (extender) כאשר אני עובד בבית. (אפשרי שהמחשב יהיה סגור "חיצונית" ו 2 המסכים יעבדו) -במשרד יש לי תחנת עגינה, שמקל מאוד על כל הנושא - אבל עקב המחיר (800 ש"ח) + השוני בחומרת המחשבים - מעדיף למצוא פתרון אחר. ברשותי : מחשב נייד מסוג Think Pad E480 מהעבודה מחשב נייד מסוג ideapad s145 14iwl של בת זוגתי 2 מסכי מחשב מס…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by shimonsky,

שלום יש לי דיסק קשיח ישן של 80GB , אני מנסה לפרמט אותו ולוקח לו בערך שעה לכל 3%. זה הגיוני ? ממה זה יכול לנבוע? האם הדיסק הלך ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by FFFF,

קניתי מחשב חדש.. קיבלתי את המחשב לפני שעתים עכשיו התקנתי איזה דריבר שמשהו נתן לי לכרטיס מסך! ושאני יורד עם הגלדלת יש איזה גל התמונה יורדת מי למעלה למטה מה זה?? זה איזה בעיה בדריבר

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Master_K,

אנשים.... יש לי פה מחשב פנטיום 4 לצערי קניתי את זה בבאג (החנות...) הקיצר... אני מתקין win98 הוא לא נכנס לי בכלל ל desktop הוא כותב לי משהו כמו windows protection error nisd משהו כזה... מה זה יכול להיות? אני חייב עזרה דחוף

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Oranl,

בעיה מאד מעצבנת, נדרש פה סיוע המומחים. הרכבתי כבר הרבה מחשבים בעבר. הפעם הרכבתי מחשב HTPC במארז CoolerMaster 361. המפרט בגדול הוא לוח ג'יגהבייט H61MA-DV2; מעבד i3-2120; זיכרון 4GB; כ. מסך ATI 6450; ספק SeaSonic ss-400ET. לאחר ההרכבה וחיווט והכל, אני בא להדליק את המחשב - ואין תגובה. כלום. לא נדלק, המאווררים אפילו לא עושים חצי סיבוב. בדקתי שוב מתג הספק, חיבור פאנל קדמי, הכל במקום. חיברתי ספק חלופי, גנרי, והופ! הכל נדלק. השלב הבא היה לבדוק את הספק המקורי. אין ברשותי מערכת שלמה לבדיקה אז פשוט סגרתי מעגל עם מהדק נייר בחיבור 24 פין וחיברתי לחשמל. נחשו מה.. הוא נדלק. WTF?? לא נראה לי שמשהו מקצר כי המחשב עבד היטב מאתמול וכל הלילה. וגם אם משהו היה מקצר, בהדלקה הראשונה לפחות היה צר…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by bugo11,

התחלתי לפתוח קובץ גדול בווינראר והמחשב נכבה באמצע של הפתיחה ניסיתי שוב ועוד פעם נכבה... הורדתי את התוכנה s&m והמחשב נכשל בהתחלה בבדיקה של של המעבד והפסיק את הבדיקה... המחשב נכבה גם כשעשיתי memtest לבדיקת הזכרונות. רשום לי בתוכנה של האס אנ אמ best error detection is on higher cpu load. מה אני צריך לעשות ומה הבעיה בדיוק עם המעבד? המפרט amd 5000+artic freezer 9600gt כרטיס מסך 2g memory זכרון nzxt500w ספק דיסק קשיח 320

14. שמתי לב לבעיה מוזרה מאוד היום המסך שלי מרצד בזמן נגינת שירים (שירים עם באסים בעיקר, טראנסים) ממש רואים ריצוד קל על המסך וזה מעצבן. כשאני שם שירים שקטים פחות רואים את זה יש לי 2 רמקולים גדולים שמחוברים למחשב כבר המוןןן זמן עם מגבר ורק עכשיו הבעיה קיימת. כשאני משתיק את המוזיקה אז הבעיה נעלמת. או שכשאני מכבה את המגבר אבל עדיין המוזיקה פועלת במחשב אז אין את הבעיה. ניסיתי להרחיק את הרמקולים מהמחשב למרות שהם מורחקים בערך מטר - 2 ממנו ולא עזר מה אני עושה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by camera,

שלום לכולם, קודם כל אני חדש בפורום. אז ככה: אני צלם וקניתי לפני 3 חודשים מחשב נייד שאמור להיות חזק לעריכת וידאו וסטילס וגם למשחקים: intel core i7-4702mq 2.2GHz )up to 3.2), 8ram, כרטיס מסך radeon 8600m. המחשב של HP. המחשב מריץ את assasin 4 על איכות כמעט מינימלית כדי שיפעל בצורה סבירה (עדיין לא חלק מספיק...). -או שהמחשב באמת לא מתאים לזה אבל קשה לי לקבל את זה אחרי ששילמתי 4600 שח מחיר עלות של המחשב (ע"י חבר), אושהוא פועל על הגרפיקה של המעבד (intel hd4600) בלבד ולא משתמש בכרטיס מסך הייעודי. שאלה נוספת: המחשב משתמש בכרטיס מסך החיצוני והמובנה ביחד או שצריך להגדיר לו במה להשתמש? הערה: אני לא מצליח להיכנס לתפריט של הכרטיס מסך (דרך לחיצה ימיית על השולחן עבודה) הוא כותב: Catalyst…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, לחבר יש מחשב חדש ללא מערכת הפעלה. התקנתי WIN XP PRO SP2 בצרפתית (מה לעשות..) כדי לספק גלישה באינטרנט ו-email, חיברתי אותו בכבל רשת מוצלב לראוטר שמחובר ל-ADSL. אבל אין רשת: לא מופיע לי Local Area Connection בפאנל ה-Network Connections. תחת device Manager מופיע כרטיס רשת עם מספר רכיבים, כולם מופיעים כתקינים. כאשר אני מריץ ipconfig או ipconfig /all, אני מקבל רק "Windows IP Configuration" בלי נתונים. מה עוד עלי להתקין כדי שהרשת תעבוד? (יש לציין שיש PC אחר שמחובר לאותו ראוטר וגולש בלי בעיות, וכן המחשב הנייד שלי מתחבר לרשת כאשר אני מחבר אותו עם אותו כבל רשת לאותו מודם.) תודה רבה על כל רמז :s05:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by מגן,

אני מקבל הודעה זו ב boot של win xp במערכת של win 2000

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. קניתי מסך חדש L1732TQ של LG, לפני כן היה לי HITACHI ישן. הבעיה הזו גם היתה בהיטאצ'י אבל עכשיו זה מציק כי המסך חדש וזה אמור "להכיר" אותו טוב יותר. בהגדרות תצוגה אי אפשר לשנות את המסך, והוא תקוע על 60 או 75 MHZ בלבד. התקנתי את הדרייבר מהדיסק, לא עזר - נשאר ככה. מצאתי באינטרנט אחד, גם לא עזר - נשאר ככה. הלכתי אל device manager, הסרתי את הדרייבר וניסיתי למצוא מחדש - מצא מחדש את אותו דרייבר, ונשאר default monitor. ניסיתי לעשות את זה ב-safe mode, אבל שם בכלל לא היה דרייבר של המסך ברשימה שם, וכשניסיתי להוסיף לא היתה לי אפשרות לבחור במסכים בהוספת חומרה, אלא רק דברים אחרים. כשעשיתי "כל החומרה" או משהו כזה (כי לא היתה קטגוריה שהתאימה), זה חשב שעתיים ובסוף הציג איזו רשימה של…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכל חברי הפורום היקרים! לפני כיומיים בערך עבדתי על הפרוייקט שלי בעבודה (אני ערחיטכת) ופתאם נפל לי המסך מהחלון (אני גר בקומה רביעית) ויתנפץ לחלקים - חיברתי אותו בחזרה למחשב ומאז לא פועל לי המחשב! חבר שלי שמבין קצת אמר לי לעדכן את הBIOS אבל זה לא עזר!! בבקשה תעזרו לי אין לי עוד הרבה זמן עד הדדליין.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם התקנתי בהצלחה Windows 8.1 דרך דיסק און קי boot הבעיה שלי היא כזו, היה לי כונן אחד טרה שנעלם לו, ובמקומו מופיע הדיסק און קי, תחת השם e: אם אני נכנס ל mange אני רואה את הדיסק של האחד טרה, אך לא ניתן לעשות איתו כלום, כמו כן אם אני מוציא את הדיסק און קי מהמחשב, בביצוע ריסטארט המחשב לא עולה. מערכת ההפעלה הותקנה על כונן ssd אשמח לעזרה תודה רבה שי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם, קניתי אוזניות+מיקרופון עם חיבור USB , ואני משתמש גם ברמקולים המחוברים ללוח. הבעיה היא שאני רוצה לעבור משמיעה ברמוקלים לשמיעה באוזניות אני צריך מבטל את היציאה של הרמקולים דרך ה- DEVICE MANAGER ואז ב-SOUND AND AUDIO DEVICES אני מעביר לאופציה של עבודה עם האוזניות+מיקרופון . השאלה שלי היא האם יש כבל המפצל בין היציאת USB ל-2 יציאות (זכר) של אוזניות ומיקרופון. או שיש אפשרות של תוכנה מסוימת שמחליפה בין הרמקולים לאוזניות (מערכת הפעלה XP). או כל פיתרון יצירתי אחר. לפותרים נכונה יוגרל ממני ( ) מושון

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שאלה נתונים: יש לנו מערכת הפעלה X32, (ידוע שהמערכת יכולה לנצל עד ל 3GB של RAM) יש לנו גם 8RAM (בעזרת 4 כרטיסים של 2GB האחד) עובדה: מאחר ויש לנו מערכת הפעלה X32 ומכסה של 8GB RAM, אנו יודעים שרק 3GB יהיה מנוצל. השאלה הנשאלת היא: האם משחקים המותקנים על מערכת הפעלה X32 , יהיו יכולים לנצל יותר מ3GB של RAM? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by mire,

שלום, לאחר ביצוע ניקוי למחשב באמצעות התוכנה system mechanic בשעות הלילה התעוררנו למחשב כבוי. בניסיון להדליק אותו נראה שהוא נדלק לשניה (לא מגיע לעלות ביוס) ומיד נכבה (הנורה על הלוח אם נכבת). *יש לציין כי מדובר במחשב שהורכב עצמאית ב-2008 ומעולם לא עשה בעיות דומות. האם הבעיה בספק או בלוח אם? ספק: cooler master RS-460-PCAR-A3 לוח אם: abit IP35

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. שלום. אני מנסה לחבר הארד דיסק למחשב המריץ XP, ואני פשוט שומע מלא באוהדים של כניסה ויציאה של USB וההארד דיסק פשוט לא מזוהה. במחשב אחר אשר מריץ 7 הכל עובד

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by dot com,

יש לחבר שלי מחשב זיכרון פנימי733MHZ WIN98 256MB והוא נתקע לו במשחקים ובWORD המחשב כבר אחרי פירמוט והתקנה מחדש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים