עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי. אין לי מושג כבר מה לעשות. הווינדוס עולה ברזולוציה 640x480, הצבעים מזוויעים! כשאני מנסה להפעיל תוכנה כמו Ad Aware אז הוא מקפיץ שגיאה Exception EAccessViolation In module Ad-Aware.. וככה זה קורה עם כל מיני תוכנות, אבל לא עם כולן. סרקתי עם ספייבוט S&D, והוא מצא כמה פריטים [אין לי מושג מה הם היו, לא הצלחתי לראות], וסרקתי עם נוד32 לווירוסים והוא לא מצא כלום. פתחתי ת'מחשב ניקיתי את האבק, במיוחד מהכרטיס הגראפי, לא עוזר.. מה זה יכול להיות? הדבר הכי אחרון שעשיתי זה לנסות לגרום לinTune.fm בפייסבוק לעבוד, הוא הקריס לי את הפיירפוקס, ואז קפצו כל מיני בעיות ועשיתי ריסטרט. מאז - שומדבר לא אותו הדבר. למישהו יש רעיון?

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  2. צהוריים טובים לכם, רכשתי את הכרטיס קול הנ"ל לפני כשבוע ובנסיוני להתקין אותו, ממש בסוף כשהדרייברים מותקנים (ב-WIZARD), הוא נתקע ולא מסיים את ההתקנה. כל המחשב נתקע באותו רגע ולא חוזר לעצמו. הדבר מוביל גם אחרי ריסט לאי-זיהוי של צורבי ה-DVD שלי, הכרטיס קול OB אפילו ועוד משהו של PLUG & PLAY ב-DEVICE MANAGER. אם אני עושה את זה ב-SAFE-MODE, אז הוא כן מסיים את ההתקנה עד הסוף, רק שכאשר עושים ריסט ה-WINDOWS נתקע עוד ב-STARTUP שלו (הסימן הכחול פשוט נתקע ומפסיק לזוז, וזה נשאר ככה), ואז המחשב עולה רק אם בוחרים ב-LAST CONFIGURATIONS THAT WORKED. פרמטתי את המחשב, מאחר והוא גם ככה היה צריך פרמוט (אני מחזיק כבר את המערכת הפעלה יותר מ-5 שנים בלי פרמוט), ואחרי הפרמוט התקנתי אותו ונדמ…

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  3. יש לי מחשב עם המפרט הבא: amd 3000 939 1 Gb 667Hz Gigabyte K8NS-Ultra 939 Compucase 6919 + PSU (ה-PSU שמגיע עם המארז, אני חושב 300 Watt של HEC) יש בו שני מאווררים של 120 מ"מ. HD 80GB IDE HD SATA 160GB התקנתי לא מזמן כרטיס 7600GT AGP והמחשב התחיל (אומנם לעיתים רחוקות) להתרסט באופן עצמאי. אני לא זוכר בודאות שלא היו ריסוטים לפני ההתקנה. שאלה ראשונה: מה יכולה להיות הסיבה לריסוטים האלה? שאלה שנייה: אם אני רוצה להתקין דיסק SATA חדש, יספיק לי ספק הכח? שאלה שלישית: אני רוצה לקנות דיסק SATA נוסף, לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש. נכנסתי לאתר של gigabyte - לעמוד של הלוח אם שלי: http://www.giga-byte.co.il/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1839&ModelName=GA-K8NS%20U…

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  4. Started by solari0,

יש לי מחשב חדש ואני שם לב שבהרבה הורדות ישירות מאתרים מוכרים(אתרים חוקיים של תוכנות להורדה בחינם) ההורדה מסתיימת אבל זה רושם לי את הדבר הבא מצד ימין למטה: http://i40.tinypic.com/f2t2zn.jpg

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  5. Started by DanielHatuka,

יש לי מחשב טיפה ישן שסידרתי אותו ונשארה בעיה אחת בדיסק קשיח כנראה. אני רוצה לשמור על המידע שהיה בדיסק קשיח (כגון תמונות ומסמכים), אבל המחשב דורש פירמוט שבו ימחקו כל המסמכים. חשבתי אולי להשתמש בהתקנה של Windows XP כדי לעשות פירמוט אבל לא בשיטה QUICK שמוחקת אלא פרמוט ששומר על הקבצים. האם יש דרך כלשהו להציל את הקבצים בכונן? תודה רבה דניאל

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  6. לפני שעה בערך פתחתי את המחשב של חברה שלי כדי לנקות אותו מאבק אם לחץ אוויר, אחרי שבדקתי שהכל מחובר הדלקתי את המחשב ולא היתה תצוגה במסך, המחשב עצמו לא השמיע שום צליל, עשיתי מספר רסטרטים והמחשב עלה והראה לי שגיאה של OC FAIL, המשכתי הלאה לווידוז והוא עלה אך העכבר לא עבד, עשיתי רסטארט ונכנסתי לביוס והגדרתי שהוא יקרא את המקלדת ואת העכבר בUSB במידת הצורך. ואחרי ששמרתי המחשב איתחל את עצמו וחזר לבעיה. איפסתי את הביוס בהוצאת הסוללה למספר דקות וזה לא עזר ניסיתי מסך אחר וגם הוא לא העלה תמונה. הכרטיס מסך מובנה אז לא היה לי מה לנתק, היה מחובר זיכרון אחד של ג'יגה, וכרטיס רשת, ניתקתי את שניהם הרצתי את המחשב ואין שום ביפ. יתכן שהבעיה בלוח אם? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  7. Started by PTTM,

היי הרכבתי לאחי מחשב חדש מבוסס i5, וכשהדלקתי אותו כדי שאוכל להתחיל בהתקנה של הOS ראיתי שהPOST ממש איטי! המוזר הוא, שאחרי הPOST האיטי המחשב מעלה ווינדוס כרגיל... גם הביוס עובד כרגיל, כמו כן גם המסכים שלפני הPOST... ניסיתי להפעיל את המחשב עם מינימום חלקים (לוח, מעבד, כ. מסך, וסטיק אחד של זיכרון) והפוסט עדיין היה איטי... Intel Core i5-750 2.66GHz Quad Core Gigabyte GA-P55M-UD2 Intel P55 4Gb DDR3 1600MHZ PC3-12800 8-8-8-24 Gold Sparkle GeForce GT220 512Mb DDR3 PCI-e WD 500gb 32mb 7200 Caviar Black SATA II WD5001AALS Seagate 320gb 16mb 7200 SATA II ST3320613AS SeaSonic 500w SS-500ET Active PFC Antec 300 מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  8. שבל שלום חברים. לא יודע מה קרה פתאום שהאפשרות הזאת מבוטלת.איך אני יכול להחזיר אותה ? תודה לעוזרים תמונה: http://www.fastup.co.il/images/93268222.jpg

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  9. אז אחרי חיפושים ברשת כולל בפורום פה, התברר שיש מצב שהכרטיס מסך החיצוני גורם לבעיה. ניתקתי אותו והנה שוב תוך כדי הרצת Ubuntu 11.04 המחשב פשוט קפא אחרי כמה דק' !. הרצתי MEMTEST במשך 3 שעות בלי שום שגיאה. מה עוד אפשר לעשות כדי לקבוע מי האשם בתקיעה?

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  10. Started by adiras,

מחשב חדש , מעבד amd64 , זכרון USI , לוח ga-k8ns ultra ,דיסר WD . המחשב הותקן כמו שצריך כולל מערכת הפעלה XP. מאז שהתחלתי לעבוד עליו מצאתי תופעה משונה: המחשב מאתחל את עצמו ומתחיל לבצע קליק אחד ארוך (לא ברור מאיזה חומרה זה מגיע). בנוסף , כרטיס הקול לא עובד (כנראה בגלל התקנה לקויה). מה הסיבה לאתחולים הללו ? מדוע הקליקים הללו ? מדוע כרטיס הקול לא עובד. אשמח לעצות תודה

• 12 תגובות
    • 994 צפיות
  11. שלום רב, אתמול הרכבתי דיסק קשיח חדש, בלי לשים לב משכתי את הכבלים שיוצאים מהמארז מכפתור הריסטארט ומתחברים ללוח אם. עכשיו יש לי שמונה כבלים, בצבעים שונים ומספרים ואותיות שרשומות עליהם, מישהו יכול להגיד לי איך לחבר ע"מ שכפתור הריסטארט יפעל לי ? 8 כבלים והם : צבע מספר ואותיות שרשומים עליו אדום 1+5V לבן 2 מינוס D לבן 1 מינוס D ירוק D פלוס 2 ירוק D פלוס 1 אדום 2+5V שחור 1GROUND שחור 2GROUND את הסדר משמאל לימין בבקשה. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 994 צפיות
  12. Started by Eylon,

מה יכול להיום הגורם למסך שחור פתאומי לאחר בוא נגיד חצי יום של עבודה? יש לציין שאני לא יודע מה קרה ממש כי ישנתי באותו זמן... יש לי amd t-bird 1.4 ghrz , 512 ddr , asus a7m , מערכת הפעלה win 2k sp3. תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  13. פנטיום 2 266, HD WD 30G. המחשב היה תקין עד שהועבר דירה, ואז פשוט לא ראה את ההארדיסקים (היו לו 2 אז) באתחול, אחרי חיבורים ניתוקים והתעצבנויות התברר שרק היה צריך לאפס את הביוס. העפנו HD אחד שעשה רעשים, השארנו רק את ה30G, אחרי כמה זמן, שוב - מדליקים את המחשב ומקבלים "operation system not found". פתחתי את המחשב, הכל נראה בסדר, הדלקתי אותו - עובד. היום שוב - אני מדליק את המחשב - אין הארדיסק. כיביתי, שיחקתי עם הכבלים מאחורה, - איזה פלא! יש הארדיסק. אבל המחשב נתקע בעליה של וינדוס :-\ (אני מקווה שזו בעיה אחרת ולא קשור לקודמת) בקיצור - מה יכול לגרום ל"העלמויות" כאלה של ההארדיסק? ההארדיסק יחסית חדש, תקין ועדיין בטווח האחריות. יכול להיות שזה קשור לכרטיס מסך שיושב קצת חופשי? (הוא הר…

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  14. אולי כרטיס מסך הלך?...אולי יכול להיות חלק אחר?

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  15. Started by MetalHead,

שלום לכם. מאז שקיבלתי את המחשב שלי שמתי לב שהוא תמיד משמיע את הרעשים האלו בכל פעם שאני מדליק אותו. רציתי לברר מה בדיוק עומד מאחוריהם, והאם יש סיבה כלשהי לדאוג. מקווה שתוכלו לענות לי. תודה!

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  16. יש לי קיר משותף בין הממ"ד לסלון קדחתי עם מקדח כוס יהלום 50 מ"מ (בשביל החוטים מהמחשב ל- LCD בסלון) ושמתי צינור אינסטלציה 50 מ"מ (כדי שלא יהרס לי את החוטים) הרכבתי מחשב HTPC בחדר בממ"ד שמחוברים לו 2 מסכים אחד מסך PC בממ"ד והשני טלויזיה LCD "42 בסלון והגדרתי למחשב שתי חשבונות ב- WINDOWS 8 חשבון אחד PC והחשבון השני נקרא HTPC מה שאני מעוניין זה שכשאני נכנס לחשבון HTPC הוא יפעיל את מסך ה - LCD (עם הרזולוציה שמתאימה לו) + הרמקולים שלו בטלויזיה שכשאני נכנס לחשבון PC הוא יפעיל את מסך ה - PC (עם הרזולוציה שמתאימה לו) + הרמקולים 2.1 שלו בממ"ד ניסיתי ולא הצלחתי כול פעם אני צריך לשנות את זה ידני גם המסך וגם את הרמקולים יש פתרון לבעיה? תודה

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  17. יש בשרותי ראוטר EDIMAX BR6542N מודם מוטרולה של HOT וספק HOTNET. ללא חייגן ווינדוס 8. בעיקרון הבעיה הייא שהמחשב הנייח לא מצליח להתחבר לראוטר בצורה חוטית. כאשר המחשב הנייח מחובר ישירות למודם הוא כן גולש-אין בעיה בכרטיס רשת. כאשר אני מחבר מחשב נייד אחר בצורה קווית על אותו הכניסה בראוטור יש אינטרנט-אין בעיה בראוטר. יש לציין שאלחוטית הראטור עובד בצורה תקינה. עשיתי ריסט מלא לראוטר. ניסתי להחליף כבלים. ניסתי להחליף כניסה בראוטר. מחקתי והתקנתי מחדש את הדריבר של הכרטיס רשת. עידכנתי את הFRIMWARE לגירסא 1.58 אני אובד עצות כבר. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  18. Started by Momochi,

כאשר אני מכניס diskonkey למחשב אני רואה שכל הקבצים שאמורים להיות בו מופיעים כקיצורי דרך ולא כקבצים רגילים. הקיצור דרך מכוון ל: "C:\Documents and Settings\All Users\..\..\windows\system32\cmd.exe" /c "start %cd%01.Xaris_Kostopoulos_-_breite_mou_kapia_(live).mp3 & start %cd%JeFlMDYYAEBKpEv.exe & exit" כאשר זה שם הקובץ: 01.Xaris_Kostopoulos_-_breite_mou_kapia_(live).mp3 כשאני לוחץ על הקבצים נפתח לי טרמינל cmd עם הודעת שגיאה שהקובץ JeFlMDYYAEBKpEv.exe לא נמצא ולאחר מכן נפתח הקובץ. בדקתי את הdiskonkey עם אנטי וירוס של מקפי ואין עליו וירוסים אני אשמח לעזרה בנושא תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  19. Started by Mr.House,

משום מה פתאום עושים לי רעש סטטי וצפצוף בווליום מסויים (9,13,14,27 ועוד),לא שומעים את זה בכלל כאשר מפעילים מוזיקה/סרט/משחק. לא היה לי זמן לבדוק את זה,כבר כמה חודשים אני לא עם הרמקולים,מישהו מכיר את הבעיה? לפי דעתי זאת בעיה שקשורה לחשמל,כי גם כשהם לא מחוברים למחשב זה קורה וגם עד שהעברתי אותם חדר זה לא היה קורה. היה רעש סטטי,אבל בקטנה...

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  20. Started by Pilp3l,

היי חברים יש לי מחשב נייד שהגיע עם windows 8 , כמובן שעדכנתי לwindows 10 ... ועכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב, לפני שאני מתחיל בפירמוט אני רוצה לדעת אם התקנה של הווינדוס החדש תהיה 10 או 8 (אני ממש לא רוצה לחזור ל8 הנורא) מישהו יודע ?

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  21. Started by legopart,

המצב כזה: ללא סיבה מוצדקת בזמן העבודה מול המחשב התצוגה במסך הופכת להיות שחורה, ניתוק הכבלים וחיבורם בשנית לא עוזר ולחיצה על מקשי המקלדת או העכבר גם לא עוזרים. רק ריסט עוזר ומחזיר את התצוגה בצורה מיידית. בגדול לא נראה לי שזה קשור למצב שינה כי אני מצליח לצאת ממצב שינה. חומרת המחשב היא כרטיס מסך GTX470 ולוח אם של AMD 955 שכולל כרטיס מסך מובנה ו2 זוגות זכרונות (לא מאותו דגם) של DDR3 והכונן הוא SSD אציין עוד מידע אם צריך. מה הכיוון שאני צריך לחפש?, מדובר על מצב עבודה רגיל ולא מאמץ, לרוב אחרי תעינת המחשב ועליית הווינדוס כ2-5דקות של כניסה לאינטרנט {במרבית היום זה לא קורה} *אין לי גם איך לדמות את המצב שזה קורה כדי לבדוק האם זה עשוי לקרות בשנית…

22. Started by יוני777,

הורדתי בטעות את ask [לא ברור לי אם זה תוכנת חיפוש, או סרגל כלים, או עלוקה דביקה]. אני מנסה למחוק ולא מצליח. נכנסתי לתכניות לעשות הסרה\ אבל אני לא רואה שהתכנית מופיעה. זה מציק ומטריד צריך עזרה דחוף תודה חברה

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  23. היי יש לי מחשב גיימינג עם המעבד Ryzen5 3600x והמאורר שלו מאוד רועש איך אפשר להנמיך את מהירות המאורר דרך הביוס (asus).

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  24. Started by law89,

היי משתמש כרגע בפרגון. אני מדי פעם אאלץ לעשות שינוי בגודל של המחיצות ונראה שבמצב כזה פרגון לא עובדת כמו שצריך (ניסיתי למחוק את המחיצות החדשות ולהחזיר את המחיצה המקורית לגודלה המקורי וזה לא עבד. מישהו יודע אם ניתן לעשות זאת עם אקרוניס או תוכנה אחרת?

25. Started by gogogo455,

יש לי כרטיס מסך nvidia gtx 1060 אבל לפני שקניתי אותו היה לי את ה Intel hd graphics 630 שזה מאיץ גרפי של המעבד(די בטוח) יש לי שאלה פשוטה אני צריך להוריד את הדרייבר של intel כי כבר הורדתי את הדרייבר של nvidia אז אני לא יודע אם יש סיבה או אם אפשר בכלל להוריד את הדרייבר של intel אז אם אפשר תשובה פשוטה אני אשמח

• 1 תגובה
    • 994 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.