תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
מה השיטה הנכונה לקבוע כי ספק נשרף או לוח או שניהם. האם חיבור ספק שמיש ללוח מקולקל יכול לגרום נזק לספק , אניי מניח שחיבור לוח תקין לספק מקולקל יכול להסתיים בלוח שרוף. אפשר הסבר קצר על הנושא.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם, אני כותב אליכם מאיטליה אחרי שכאן כבר הרמתי ידיים כי לאף אחד אין פיתרון לבעיה.... לפני שבועיים הרכבתי מחשב עם: - לוח אם INTEL 945GTN - מעבד P4 3600 , - קרור THERMALTAKE - דיסק קשיח 80 ג'יגה SATA - כרטיס מסך RADEON 550EX (שאחרי שבוע עבודה שבק חיים והוחלף בחדש ללא מאוורר). - מודם ISDN של HAMLET USB 128TA ... כן כן כאן אין עדיין ADSL..... הבעיה היא שהמחשב מידי פעם עושה REBOOT לבד בלי שום התרעה, כשהוא נדלק יש את החלונית של התקלות של WINDOWS שואמרת שהיתה תקלה חמורה והיא נובעת כנראה מDRIVER לא מתאים. עם הודעה שכזו חרשתי את כל עידכוני האתרים של היצרנים של החומרה שיש לי ועידכנתי הההההכל .... אבל הבעיה ממשיכה בדיוק כמו קודם. מה שמוזר הוא שאין לזה עיקביו…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך מדגם: R7 260X על מנת לחבר את הכרטיס הנ"ל למחשב יש צורך בחיבור חשמל ( שש פינים) לכרטיס. בספק כח הנוכחי אין לי כזה. האם יש מתאם לדבר הזה ? כמו כן, במידה וארצה לקנות ספק כח שיש לו את היציאה זאת, אך זה נקרא בשפה המקצועית ? ראו תמונה מצורפת של כרטיס המסך. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הי,יש לי לוח אם MSI G41TM-P33https://www.msi.com/Motherboard/G41TM-P33.html#hero-overviewכניסת PCI E מקצרת כשמכניסים כרטיס מסך, הכניסה המובנית של המסך רופפת וכניסות ה USB לא עובדות.אני רוצה לקנות לוח אם חדש ב KSP. האם הלוחות שמוכרים היום מתאימים בגודל למארז שיש לי?האם אני יכול להעביר ולהשתמש במעבד שיש לי (http://ark.intel.com/products/40478/Intel-Pentium-Processor-E5400-2M-Cache-2_70-GHz-800-MHz-FSB) ובזכרונות ?מדובר על לוח האם הראשון ברשימה:http://ksp.co.il/?store=eilatLaguna&select=.1030..3..52.האם זה יתאים ?עד כמה מסובכת החלפת הלוח ?תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בזמן עבודה שוטפת (גלישה, מייל או מסמכים) המסך פשוט קופא ואחרי 5-6 שניות המסך משחיר ומתבצע ריסטרט ללא כל הודעת שגיאה. מצורף MINIDUMP שמציין איזו בעיה עם דרייבר של ATI - לא ברור לי מה. ניסיון להתקין דרייבר 11.11 (יש לי ה-HD3400) נכשל. מצורף MINIDUMP וה-SPECS של המפרט מ-EVEREST. הרצת מבחני סטרס לא הפילה אותו (כולל לכ.מסך), טמפרטורות ומתחים נראים תקינים (אם כי S&M לא הצליחה לרוץ עד הסוף במבחני זיכרון). אשמח לעצה. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי במחשב 4G זיכרון (2X2G), ביום שישי התחילה בעיה עם זיהוי הזיכרון. במקום להראות 3.2G (מערכת הפעלה 32BIT) המערכת המפעלה הציגה 340M זיכרון בלבד. הבעיה הסתדרה וביום שבת הכל עבד כמו שצריך, היום שב הבעיה חזרה והפעם לא הצלחנו לסדר אותה. ניסיתי לפרמט את המחשב אבל הוא התקשה לעשות BOOT מ CD (שוב כניראה מחסור בזיכרון). עכשיו אני מריץ MEMTEST אבל הוא כותב שיש 1090M זיכרון ולא 4G (גודל שונה ממה שהוצג במערכת הפעלה). לפני שבוע-שבועיים היה לי בעיות עם הורדה ופריסה של קבצים מקובצים (RAR/ZIP), הוצאתי את הסטיקים של הזיכרון ובדקתי כל אחד בנפרד, MEMTEST הראה שהכל תקין, באחד בהם באמת הייתה בעיה עם קבצים מקובצים אבל אחרי שהוצאתי והכנסתי אותו הוא הסתדר ומאז ועד שהתחילו הבעיות בששישי הכל עבד …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם חיברתי את ההארדיסק שלי בSATA CHANEL 3 ועליו התקנתי את הווינדוס עכשיו איני מנסה להחליף לSATA CHANEL 1 והוא נותן לי מסכים כחולים שעולה הווינדוס.... מה עושים? תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קורה לי מדי פעם, כשאני מדליק את המחשב והוא עולה, הוא נדלק לכמה שניות ומתכבה לכמה שניות. ואז הוא שוב עולה, ושוב מתכבה. הכל לכמה שניות. בלי סוף ככה. אני אני אפילו לא רואו את המסך של ה-BIOS. אתמול גם החלפתי את הלוח אם, מעבד והזיכרונות שלי והבעיה עדיין נשארה. אני מניח שהם לא הבעיה כאן. לא בוצע שום OC על המעבד החדש, אומנם בוצע על הישן, אך ביטלתי אותו בסופו של דבר כי קיוויתי שהבעיה תעלם (והיא לא נעלמה גם אז). מה הבעיה? מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מדפסת לקסמרק Z-25 בהתחלה לא היו בעיות והיא אכן הדפיסה ועבדה בצורה תקינה לאחרונה צצה בעיה -- כאשר אני רוצה להדפיס אני מקבל הודעה : זוהתה יציאה לא נכונה מדפסת זו מיועדת לעבודה עם כבל usb בלבד ודא כי הנך משתמש בכבל USB והמדפסת מוגדרת ליציאה USB כל החיבורים תקינים , הגדרות נראות בסדר ניסיתי להחליף במספר נקודות חיבור של USB במארז אבל בכולם אני מקבל את אותה תשובה תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מיקרופון . חיברתי אותו ליציאה הוורודה הדלקתי את המחשב וניסיתי לשמוע את עצמי ברשמקול ואני לא מצליח... מה אני צריך לעשות? ניסיתי בהגדרות של המיקרופון: ואני לא יודע על מה זה צריך להיות...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, במהלך ניסיון תיקון מחשב שלא נדלק לחבר (אותו לוח שפורסם כאן) ראיתי שהמעבד שלו בלי רגליים, זה כאילו שהרגליים נשארו בתוך הסלוט. אני רגיל למעבדים עם הרבה רגליים קטנות, שאפשר להוציא, ושבסלוט יש חורים לרגליים הללו. ולא שהרגליים בתוך הסלוט. וזה לא שמשכתי בכח את המעבד החוצה, הוצאתי אותו ממש בקלות בלי מאמץ. תמונות:
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי מודם d-link g225 ונתב xiaomi 3gs. איך אני גורם לשניים לעבוד ביחד? כרגע מצליח להתחבר רק עם המודם, הwifi שלו על הפנים ולכן מנסה להתקין את השיאומי, ללא הצלחה. לא מצאתי מדריכים שמסבירים את העניין, ניסיתי להגדיר את המודם כbridge לפי הגדרות היצרן אבל זה לא עזר. תודה מראש, אילן
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעביר נתונים בין המחשב בבית למחשב הנייד בעזרת כבל מקבילי. עד לא מזמן העברתי רק קבצים קטנים, כך שלא היה אכפת לי כל כך קצב העברה. אבל, לאחרונה יצא לי להעביר קבצים ממש גדולים וזה לוקח המון זמן (קובץ של 100MB לוקח להעביר קצת יותר משעה (שעה ו-7 דקות לקובץ של 104MB ליתר דיוק))! קצב ההעברה דרך הכבל המקבילי נע בין 20 ל-30 קילו בייט לשניה. החיבור בין המחשבים אומר שהוא ב-4.0Mbit, שזה בערך 500 קילו בייט לשניה, אז למה אצלי ההעברה כל כך איטית?!? בנוסף, קראתי בהסבר על חיבור שני מחשבים בכבל מקבילי Direct-Parallel, שקצב ההעברה האפקטיבי אמור להיות בין 250 ל-300 קילו בייט לשניה, אז מה צריך לעשות כדי להגיע לכזה קצב?!? בהמון תודה מראש! נתונים: מחשב שולחני: P-III 550Mhz עם Win…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! היום החלפתי כרטיס מסך לכרטיס sapphire 7750 1gb gddr5 מאז קורות לי 2 תקלות : 1. המחשב קופא לאחר כמה דקות של שימוש , המסך מאבד אות ונראה שהמחשב גם נתקע (אין לי אינדיקציה מלבד זה שהאורות במקלדת נכבים) 2. לוקח למסך להידלק ולקבל אות 20 שניות לאחר הפעלת המחשב. אשמח לעזרה! Intel Core 2 Duo E4500 ASUS P5GC-MX/1333 3GB DDR2-SDRAM - - - תגובה אוחדה: - - -
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, שמתי לב בימים האחרונים שאני לא יכול לשמוע דרך הדוק של האוזניות. כלומר דרך הספיקרים אני שומע, אבל כשאני מחבר את האוזניות שלי למקום אין סאונד דרכם וממשיך לצאת סאונד רק דרך הרמקולים המובנים. פתחתי את המחשב לבדוק האם יש חוט משוחרר וחיברתי הכל מחדש, עדיין אין פתרון. בעבר כיבוי המערכת והדלקה מחדש היתה פותרת את התקלה, לא עובד יותר. יש סיכוי שאפשר לדעת מה התקלה? או שעלי להחליף כרטיס קול חדש? נ.ב אני במסך הנ"ל כמו בתמונה וכשאני עושה TEST אין סאונד באוזניות.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי שלושה מחשבים (חלונות xp ), מסך אחד עכבר אחד מקלדת אחת-קניתי מפסק kvm (לארבע מחשבים) אבל לא כל ההעברות בין המחשבים (עם המפסק) מתבצעות כראוי למרות שבמפסק אין פגמים. האם התקלה ידועה לעוד משתמשים? האם יש פתרון? תודה ממני joe
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי הרגשה שמשהו לא בסדר עם הזכרונות. המחשב עובד לאט מידי ורק אתמול החלפתי HD והתקנתי הכול מהתחלה. יש לי זוג זכרונות 256 DDR400 אבל הBIOS מראה אותם בתור: [ltr] 256/166MHZ (DDR333) [/ltr] לוח אם P4i65G http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4i65G אני מקווה שזה עוזר לניתוח הבעיה - דוח על הזכרונות מהאוורסט (אמרו לי אם אתם זקוקים לדוחות אחרים). [ltr] --------[ Motherboard ]------------------------------------------------------------------------------------------------- Motherboard Properties: Motherboard ID 63-101-0000010-00101111-051606-INTEL$P4I6G101_P4I65G BIOS P1.10 Motherboard Name …
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבריה שלום לאחרונה קרה לי שהמחשב איבד את זיהוי כונן ההפעלה שבו המערכת ההפעלה והיה נדרש לכנס לBIOS ולעדכן ולהפעיל מחדש יש לציין שהמחשב כל הזמן עובד וזה קרה במהלך הלילה שבבוקר ראיתי מסך שחור עם הודעת שגיעה שהבנתי מממנה שאין זיהוי לכונן אשמח לקבל הדרכה לתופעה מה לעשות SOS בברכה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בומים מהדיסק הקשיח כל איזה כמה שניות הוא עושה בום בום בום זה רעש ממש מטריף והוא די חזק! זה מהדיסק הקשיח בוודאות פתחתי את המארז וזה מגיע ממנו 100%. לקחתי לאייבורי אמרו שהחליפו אבל עדין הבעיה נמשכת! הדגם הוא WASTERN DIGITAL 5001AALS. מה אפשר לעשות/לבדוק/לנסות? תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני תקוע בבעיה מסוימת. שפת ברירת המחדל אצלי במערכת היא עברית ובהתקנות מסוימות שהשפה בה היא רוסית הכל מופיע בגיבריש. אני יודע שאפשר במערכת לשנות לדוגמא לרוסית וזה יסתדר אבל זה לא פתרון אידיאלי בשבילי. השאלה שלי אם יש תוכנה שאני יכול להגדיר באיזה קידוד לפתוח לדוגמא קובץ התקנה ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. במחשב בעל מערך RAID-0, הבוקר הדלקתי את המחשב - ומשום מה קיבלתי הודעה שמערכת הפעלה לא נמצאה. מה קורה פה? כל עצה תתקבל בתודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יושב על המחשב ופתאום המחשב קורס ויש ריח של סרוף בכל החדר (אני מהמחשב הנייד עכשיו) פתחתי תספק LG 350W ויש ריח שרוף וכל הלוח על ההלחמות צהוב עם נוזל מלמעלה עכשיו אני לא יודע למה זה קרה אולי מישו יודע הוספתי מאווררים לפני יומיים אולי זה זה אני מקווה שתעזרו זה דחוף תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשמנגן ב VLC מסך שחור ושומע קול. BS PLAYR מופיע ההודעה הבאה http://www.siz.co.il/my.php?i=yiljjizm4b3t.jpg כשמממשיך לצפות מופיע מסך הפוך בצפייה. משתמש בשני הנגנים הרבה זמן. מה עושים ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התחדשתי במסך ועכשיו יש לי 2 מחוברים בכבל DP. ברגע שהמחשב נכנס להשהייה או מצב שינה הם נכבים אבל אם אני לוחץ על המקדלת או מזיז את העכבר הם לא נדלקים תמיד מה שכן המחשב עצמו לפעמים מגיב כי אם אני לוחץ alt+f4 ואנטר (סוגר את כל החלונות ובסוף זה עושה כיבוי) אז יש תגובה. אני מנסה להבין אם זה בעיה מהמסכים, מהכרטיס מסך, מהווינדוס , הגדרות צריכת חשמל?. להשאיר הכל מבלי לכבות זה סתם יכול לעשת צריבות במסך. זה גם לא קורה תמיד. לפני שחיברתי את המסך זה היה קורה לי לעיתים ממש רחוקות וזה היה מהמסך עצמו שפשוט הייתי עושה פריקה (מנתק מהספק שלו, לוחץ כמה פעמים על הכפתור הדלקה ואז מחבר והכל היה עובד) עכשיו זה משהו אחר.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הדיסק הקשיח רגיל 1 טרה ווסטרן דיגייטל מרעיש כמו רעש של מאוורר תקול למשך חצי דקה ואז מפסיק. מה לדעתכם הבעיה? האם הוא בסוף הדרך? בינתיים ליתר ביטחון גיביתי את הנתונים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-