תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
עשיתי איזה בדיקת ביצועים עם הכלי של אסוס EASYTUNE ופתאום אני רואה שתדר המעבד זינק ל5.91 .... אין לי ציוד לאוברקלוק ואני פוחד שמשהו קרה למעבד או יקרה במצב כזה ... יש לציין שלאחר מכן זה יירד ל 1.5 מהירות שעון . מה קורה פה כאילו ?....
-
- 30 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שאני גולש באינטרנט אז שאני גורר את העמוד למטה ולמעלה אני שומע רעש זמזום מאוד מאוד חלש מהמחשב. המחשב עובד מצוין ואין את הזמזום בעבודה רגילה במחשב (צפיה בסרט,מוזיקה וכו'...) אני בטוח לא הוזה, יש זמזום וזה לא מהעכבר עצמו... ממה זה נובע? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש איזה בעיה מוזרה שנתקלתי בה בזמן האחרון במספר מחשבים. כאשר מכניסים דיסק און קי או כרטיס רשת אלחוטי או מכשיר סלולרי ב-USB מקבלים X אדום בהתקנת הדרייבר. כלומר ההתקנה האוטומטית לא הצליחה. כאשר ניסיתי להתקין את הדרייבר ידני קיבלתי חסימה עם "הגישה נדחתה". ניסיתי כל מיני מדריכים מהאינטרנט של עריכת הרגיסטרי , ביטול בקרת משתמש ועוד אך ללא הועיל. יש לציין שהמקרה קרה בכמה מחשבים עם ציפסט של אינטל חלקם עם ווינדוס 7 וחלקם עם ווינדוס 8.1 . בחלק מהמקרים הבעיה נפתרה כאשר הסרתי את הדרייבר intel managment engine ובכך חשבתי שמצאתי את הגורם לבעיה. לפתע קיבלתי טלפון מחבר שמתלונן על אותה בעיה אולם למרבה הפלא במקרה שלו הציפסט הוא של חברת NVIDIA מדגם ישן. בנקודה הזאת הבנתי …
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
דגם vostro יש למישהו מושג מה ניתן לעשות? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מוציא את הכרטיס זייכרון מהפלאפון ומכניס אותו למעביר כרטיס זיכרון ומכניס אותו ל usb במחשב ונפתח לי כונן נשלף g אני מעתיק שירים ורוצה להדביק אותם בכונן g רשום לי שהדיסק מוגן מפני כתיבה ושאני צריך להסיר את ההגנה מפני כיבה מה עליי לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקחת את המחשב האישי למעבדה לבדיקה. האם ניתן למנוע כניסה לחומר אישי במחשב, לדוגמה: המסמכים שלי או ג'ימייל, ע''י סיסמה או דרך אחרת ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, רכשתי דיסק און קי חדש וגדול יחסית (128GB) ובגלל שאני ואנשים אחרים משתמשים בו הייתי מעדיף אם הייתה איזו דרך להגן על תיקייה או משהו שבה אני אשים את כל הדברים שלי ולאף אחד לא תהיה גישה. מישהו מכיר אולי משהו כזה? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
הדפדפן עדכן את עצמו לגרסא הכי עדכנית עכשיו אני לא יכול לפתוח לינקים בלשונית חדשה או בחלון חדש לא יכול ללחוץ BACK ללכת אחורה לעמוד קודם לא יכול ללחוץ בדפדפן ולהכנס לאופציות של הדפדפן עצמו בפינה הימנית למעלה שום דבר לא מגיב פשוט הרס כמעט הכל. מה זה...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לפני כחודשיים פרסמתי הודעה על הבעיה אך משום מה היא נעלמה אז אני כותב שוב עם עדכון לפני 4 חודשים קניתי מחשב חדש מפרט: לוח-אם: GIGABYTE EP45-DS4 מעבד:INTEL CORE 2 DUO E8500 3.16GHZ כטיס מסך:BFG 285GTX OC2 1GB 512BIT זכרון:A-DATA 4GB GAMING SERIES ספק: FSP 700W עכשיו הבעיה היא התחילה כיומיים אחרי הקניה עם משחקים :COD-2 ,COD-5 ,CRYSIS WARHEAD,CRYSIS,GTA4;LORD OF THE RINGS CONQUEST ועוד משחקים דומים.עכשיו הבעיה היא כל פעם שאני מריץ משחק לאחר 5-25 דקות הגרפיקה הופכת להיות מגעילה הצבעים משתנים יש ריבועים וכלי מיני רקעים לבנים כשענו לי על הבעיה אחד מהם קרא לזה ארטיפקטים. עכשיו ננתי את זה לבדיקה לחברה ששמנה הכטיס הגיעה לחנות זה חזר אחרי שבוע והם אמרו שהם הריצו על 3DMARK ואין …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי ושנה טובה יש לי מחשב נייד של אסוס מדגם GL553VD. לאחרונה, אני שומע הד ברמקולים כאשר אני משתמש בהם, מה שלא קרה בעבר. אני לא יודע בדיוק מתי הבעיה החלה מאחר ולא השתמשתי ברמקולים של המחשב כמעט שבועיים, אבל יכול להיות שהדבר קשור לכך שאתמול חיברתי אוזניות למחשב (SS סיביריה V2) - אני בספק גדול שזה מה שגורם לבעיה, אבל היה כתוב באינטרנט מהחיפוש הקצר שערכתי שיש לזה קשר למיקרופון וזה המיקרופון היחיד שחובר אי פעם למחשב. תודה רבה, חג שמח ושנה טובה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לא קישורים, אלא גירסת דף הדפסה(שכוללת טבלה ) של מחיר נאמר מ- KSP ,איך מדביקים כאן לפורם, אם אין ולא רוצים להתקין וורד או אקסל
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הוא כל דקה מופיע פעם ביטלתי אותו אבל אני לא מצליח להיזכר איך ביטלתי אותו זה קרציה כול שניה זה מופיע הינה תמונה:
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
קניתי לאחותי מחשב עם מעבד מובנה, המחשב הזה של אליט עם ה DURON 1400 עליו... עזבו עכשיו מה הוא שווה, או כמה הוא טוב - המחשב לא נותן לי להתקין XP, כאילו - הוא מגיע ל 7 דקות לסיום ושפשוט קופא, החלפתי הרדיסק וסידירום - הם לא הגורמים לתקלה... WINDOWS 98, עולה חלק. זיכרון 256 SDRAM, הלוח הוא K7SEM - ואין לי מושג מה התקלה הזאת!!! לכל המבין ויש מענה, שיבורך...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, נראה לי שהכותרת די מסבירה אבל... היום שמתי לב שכשאני מכניס דיסק לצורב שלי (LITEON 40125W) ומגביר את העוצמה של הרמקולים אני יכול לשמוע דרכם את סיבוב הדיסק בצורב ??? אני יודע שזה קורה בזמן קריאה של דיסק, לא בדקתי אם גם בצריבה. למה זה קורה ? זה יכול להזיק למחשב ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול, החלפתי למחשב הישן שלי (p2, 350) מאוורר לCPU, אחרי ההליך שעבר בקלות, המקלדת לא מגיבה, היא מקבלת חשמל, הלדים מימין דולקים, אך אין תגובה, לא ניתן לגשת לביוס או לבדיקת הזכרון, כרגע אין OS על המחשב (יש, RH עם לילו דפוק) האם יש לכם רעיון???
-
- 27 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
ניסיתי את המדריך הבא באנגלית אבל האותיות הסגורות נשארו עם לבן בפנים. רק הרקע השתנה. https://fredreh.wordpress.com/2008/06/01/gimp-for-dummies-how-to-highlight-part-of-image/ איך לעקוף את זה?
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
יש לי דיסק און כי של סנדיסק כרוזר. בדיסק און קי הזה גבתי קצת מידע מהמחשב וזה מתוך 16 מקום יש 3 פנוי. עכשיו כשני מכנס אותו למכשיר של מערכת הקולנוע הביתית , זה לא נכנס לי לסרטים ואומר שאין שם סרטים. (יש תקיה של הגיבוי מהמחשב וסרט אחד) למה זה קורה? האם יש קשר לתקית הגיבוי? הדיסק און קי עבר אתחול וואז החזרתי את תקית הגיבוי וגם זה לא עזר. תודה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום הבעיה שלי היא שהדיסק און קי שלי מופיע כדיסק מקומי במחשב. אני צריך שהוא יופיע כדיסק נשלף כדי שאוכל לצרוב עליו Windows דרך התוכנה המיועדת. אשמח אם תעזרו לי כמה שיותר מהר. מדובר על Sandisk Cruzer Blade 8gb **אחריי חיפוש ארוך ברשת מצאתי תוכנה שנקראת rufus שעושה לך את אותה העבודה בכל כונן שהיא מזהה כ USB אז הצלחתי.
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
המחשב שלי קרס לאחר מאמצים הצלחתי להפעיל אותו אבל משום מה אני רואה רק 2 גיגה מתוך 40 גיגה איך ניתן לשחזר את הדיסק בלי לחלק אותו מחדש יש לי עליו הרבה חומר חשוב אני משתמש ב winxp ויש לי דיסק של IBM תודה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח hd103sj. כאשר הוא פועל בתוך המארז אז יש מין כזה רעש הימהום מעצבן. אני יודע שהבעיה בקשר בין הקשיח למארז ולא בקשיח עצמו כי אם אני מוציא את הקשיח מהמארז ומפעיל אותו כאשר הוא על הרצפה אז אין בעית רעש. המארז שלי הוא compucase 6a19. הוא מחזיק את הקשיח במין כלוב מודולרי עם גומיות. שיניתי את המיקום של הדיסק בתוך החלק המודולרי הזה אבל זה לא עזר. יש רעיון איך לטפל ברעש הזה?
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
במשך יום הוא יוצר קבצים של ג'יגה + אני מניח שזה בזכות טיפשותי שביטלתי את האנטי וירוס לכמה ימים. עשיתי בינתיים סריקה מלאה של ADAWARE במשך 6 שעות וזה לא הסתדר מה עושים ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! קניתי הארד דיסק SATA2 של היטאצ'י על לוח DFI NF4 ULTRA-D... מישום מה זה נותן את התמונה המצורפת... למה? איך מעבירים לSATA2? [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה אחד משני הדיסקים הקשיחים שלי (איני יודע איזה) מייצר קולות משונים שלא שמעתי עד כה. הקול דומה לקול של דיסק קשיח כאשר הוא נכבה אך הוא חוזר על עצמו חמש פעמים בערך, לעיתים הוא אף מלווה ב"קיפאון" של המחשב (גם מספר שניות לאחר שהקול נפסק). אנא עיזרו לי לאתר את מקור הבעייה ולעקור את שורשה מן היסוד. בתודה מראש -גיא פ. נספח א' [מפרט]: שני הדיסקים הקשיחים הם מתוצרת מקסטור, אחד במהירות 7400 סל"ד (אני חושב) והשני במהירות 5400 סל"ד.
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הדיסק הקשיח רגיל 1 טרה ווסטרן דיגייטל מרעיש כמו רעש של מאוורר תקול למשך חצי דקה ואז מפסיק. מה לדעתכם הבעיה? האם הוא בסוף הדרך? בינתיים ליתר ביטחון גיביתי את הנתונים
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
בזמן האחרון הדיסק הקשיח שלי עושה קולות מוזרים כאלו לאורך זמן ארוך כמו צוויחה ארוכה כזאת לפעמים זה נמשך שעות ומה שמוזר זה שאם אני מביא תפיחה קטנה בצד של המחשב או ממש מזיז אותו קצת לצד ומחזיר למקום הרעש נפסק ואז אחרי כמה זמן חוזר שוב. מה זה אומר :\ תודה.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-