עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי, ישלי מחשב נייד Lenovo legion y720 קניתי אותו ב 2016 בעל מפרט של מעבד : i7 , מסך : 16.5 fhd, כרטיס מסך : gtx 1060 . עכשיו ככה הייתי באמצע שימוש במחשב לא נגעתי בו 10 דקות , אני מסתכל הוא כבוי , ניסיתי להדליק מחדש לא נדלק , ראיתי באינטרנט כל מיני שיטות כמו לנתק סוללה ולחבר שוב וללחוץ דקה עד שהסוללה תתרוקן ואז שוב לנסות שוב , וגם יש איזה פתח שמכניסים פין וזה כביכול במקום הכפתור הדלקה/כיבוי גם זה ניסיתי לא עבד , שום דבר מהאינטרנט לא עבד , עכשיו חשוב לציין אין רעש מהמחשב בכלל לא מהמעבד לא מהאוורור כלום ושום דבר הדבר היחידי שכן עובד זה הנורות שבצדדים אחת שמראה שהוא בטעינה והשניה שהמחשב דלוק חוץ מזה שום דבר לא מראה שיש סימן חיים , לקחתי את המחשב לטכנאי שאני מ…

2. שלום וברכה חייב עזרב בצורה נואשת.... יש לי לפטופ Asus Laptop TUF F17 FX706HM עם כרטיס מסך NVIDIA® GeForce® RTX 3060 (https://www.asus.com/laptops/for-gaming/tuf-gaming/2021-asus-tuf-gaming-f17/helpdesk_download/?model2Name=FX706HM) אני משתמש בWIN11 ולפני תקופה התחילה לי תקלה מוזרה ביותר שמתי לב שכשאני משחק בCALL OF DUTY המשחק פשוט לא זז והגרפיקה מקרטעת עד 0 בדקתי וראיתי שמתאם התצוגה הוא לא מוגדר לזה של NVIDIA אלא INTEL המובנה בלוח אם, וכי הכרטיס מסך משום מה לא מזוהה לא עזר הסרה והתקנה מחדש של הדרייברים מNVIDA , גם במנהל ההתקנים הכרטיס מסך נעלם זה ניפתר רק אחרי שעשיתי עדכון גרסה לBIOS דרך USB מקובץ שדרוג שהורדתי מהאתר של ASUS - BIOS…

3. Started by PeteRoy,

התראה שכנראה מגיעה מ Google Chrome לחץ על "נקה את המחשב" כדי להסיר את כל הנגיפים ברור לי שזה וירוס אמיתי, מה הדרך הכי טובה לתקן את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by avivkah,

שלום, קניתי אתמול לילדים מחשב חדש, מפרט די זול, אבל המחשב לא אמור לעשות עבודות כבדות בכלל. מדובר על I3 עם 4GB זיכרון, אבל עם המפרט הכי זל שמצאתי. אין לו סי די, התקנתי עליו חלונות 7 בעזרת disk on key. ואז התרחשו שתי בעיות שונות שאני לא מצליח לפתור. 1. ההתקנה עברה חלק, אבל המערכת נתקעת במהלך העליה. 2. אני לא מצליח להתקין מחדש אף מערכת אחרת, מאחר והמחשב לא מוכן לקרוא קודם מה -disk on key לפני שהוא קורא מהדיסק הנייח שבמחשב. עכשיו, אני מנסה להבין מדוע המחשב נתקע עם חלונות 7 ואיך לגרום למחשב לקרוא מהדיסק החיצוני. ואני חושב שהבנתי איך להגדיר לביוס לקרוא קודם מהדיסק החיצוני, זה פשוט לא עובד. תודה…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. הרכבתי למישהו HTPC, כעת הוא חוזר עם תלונות על שמע שנקטע לשניה במהלך ניגון וידאו או אודיו באופן רנדומלי. (הבעיה התחילה מהרגע הראשון, לא משהו שהחל כעת), המחשב מחובר לשני טלויזיות, אחת באופן אנלוגי (VGA דרך DVI) ואחת בHDMI. השמע עצמו יוצא מהיציאה האנלוגית לרסיבר (PL to RCA). הכרטיס הוא Realtek מובנה. (לוח Gigabyte כלשהו עם צ'יפסט H97. האסוול ריפרש.) בוצע עדכון דרייברים, והבעיה חוזרת ונשנית בקידודים שונים ובתוכנות שונות (וידאו מתוך WMP, VLC, Power Point). אני יכול לספק פרטים נוספים כמובן. השאלה היא היכן צריך להתמקד.

6. המחשב יחסית ישן ושוכב כבר איזה שנתיים אצלי בחדר ומעלה אבק.. הוא נשאר תעלומה בעיניי ואני ממש רוצה לדעת מה בדיוק קרה לו שהוא הפסיק לעבוד... המפרט אני אפילו לא זוכר בדיוק מהו, אבל זה משהו כזה Asus m2n-sli Deluxe AMD Athlon 64 x2 כלשהו... אני כבר לא זוכר מה הדגם המדוייק 4GB ראם Nvidia 8500 מה שקורה הוא שפשוט כלום לא קורה המאווררים נדלקים, המנורה על הלוח אם נדלקת, אבל לא מופיע כלום על המסך, אין צפצופים ואין כלום. ספק, כ. מסך וזיכרון לקחתי ממחשב אחר שכן עובד (אלה אותם רכיבים מהמחשב הנ"ל, שכרגע מותקנים על מחשב אחר) מה שאין ביכולתי לבדוק זה הלוח אם והמעבד שאין לי עוד כאלו עם אותו הסוקט חשבתי לרכוש אחד מהמכשירים לבדיקת POST שמתחברים לPCI (כמו זה), אבל זה יכול להגיד לי א…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by gkman,

הי לכולם. המחשב שלי מאתחל את עצמו מחדש בלי שום קשר זמן קצר אחרי תחילת השימוש. אני שאבתי ממנו אבק ( לא היה כמעט מלכתחילה) כל המאוררים עובדים ואין בעיה של חום. הוא מתכבה לי בזמן שאני גולש באינטרנט עם פיירפוקס. אין לי שמץ של מושג למה זה עושה את זה. לא נראה לי שיש ווירוס. (יש אנטי ווירוס של AVAST מעודכן) למישהו יש רעיון ???(יש לי ווינדוס XP - אם זה משנה, המחשב ישן יחסית איזה 4-5 שנים לפני שנה עבר פירמוט מלא) (אני אריץ סריקה נוספת לבדיקה של ווירוסים רק ליתר בטחון.)

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שאלה נתונים: יש לנו מערכת הפעלה X32, (ידוע שהמערכת יכולה לנצל עד ל 3GB של RAM) יש לנו גם 8RAM (בעזרת 4 כרטיסים של 2GB האחד) עובדה: מאחר ויש לנו מערכת הפעלה X32 ומכסה של 8GB RAM, אנו יודעים שרק 3GB יהיה מנוצל. השאלה הנשאלת היא: האם משחקים המותקנים על מערכת הפעלה X32 , יהיו יכולים לנצל יותר מ3GB של RAM? תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום! יש לי מקלדת ועכבר אל חוטיים ובדוס הם לא עובדים[יש קטעים שכן ואז זה מתנתק] איך אני יכול לעשות ככה פורמט לווינדוס? יש איזו הגדרה בביוס שצריך לעשות בשביל שהוא יזהה אותם גם בדוס? תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by reyreymoo,

יש לי מפרט יחסית טוב. מעבד E8400 וכרטיס מסך 9600GT 1GB. והוא התחיל לקרוס לי במשחקים בזמן האחרון. זה לא קרה לי לפני. זה כאילו מראה שהמסך לא עובד אבל המחשב כן ואני לא יכול לעשות איתו שום דבר. זה קורה לי גם במשחקים חזקים כמו CRYSIS וגם במשחקים יותר ישנים. מה אני אמור לעשות?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. בזמן עבודה שוטפת (גלישה, מייל או מסמכים) המסך פשוט קופא ואחרי 5-6 שניות המסך משחיר ומתבצע ריסטרט ללא כל הודעת שגיאה. מצורף MINIDUMP שמציין איזו בעיה עם דרייבר של ATI - לא ברור לי מה. ניסיון להתקין דרייבר 11.11 (יש לי ה-HD3400) נכשל. מצורף MINIDUMP וה-SPECS של המפרט מ-EVEREST. הרצת מבחני סטרס לא הפילה אותו (כולל לכ.מסך), טמפרטורות ומתחים נראים תקינים (אם כי S&M לא הצליחה לרוץ עד הסוף במבחני זיכרון). אשמח לעצה. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by tohar55,

אני מתקין תדרייבר של הכרטיס קול ואז המחשב עושה לי הפעלה מחדש.... :bash: למישהוא יש סיבה למה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by גדעון,

הודעת שגיאה בהתקנת WIN98 על מחשב ישן כתוצאה מכך לא רואים את כונן CDROM כיצד מעדכנים את הדרייבר של כונני IDE?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם כבר חודש כל מה שרואים במחשב מופיע לי עם מעין גלים שמתגברים שיש תמונה עם הבדלי צבעים גדולים. ניסיתי לצלם את זה אבל המצלמה לא תפסה את זה כל כך http://www34.brinkster.com/fentilon/problem.zip המערכת היא: p4 1700 256DDR לוח: jetway 845gpro כרטיס מסך על הלוח ספק ג'נרי 320וואט מסך Flatron LCD 563LE מערכת הפעלה ווינדוס 98 כל הדרייברים מעודכנים. ניסיתי מסך אחר והבעיה נשארה ואין בעיה במסך כי הוא עובד טוב על מחשב אחר. ניסיתי גם כרטיס מסך אחר והבעיה לא נפתרה. ניתקתי את הכל מהמחשב חוץ מהמינימום וזה גם לא עזר. יש רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אז כמו שכתבתי הלוח הוא AN7 של ABIT ההארד דיסק הוא כמו שרשום למעלה והבעיה היא שהלוח לא מזהה את הHD התקשרתי לחנות החליפו לי את הHD לSEGATE עכשיו הוא מזהה את הHD אבל ההתקנה של הווינדוס אומרת שהוא לא קיים

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by HaimTS,

אחרי התקנת via4in1 438, מצב העברת הנתונים עבר לpio איך אפשר להחזיר אותו בחזרה לDMA?, הכונן מחובר בSecondary לבד Toshiba DVD-ROM SD-M1402 אני עובד תחת XP Pro 2600 תודה על כל עזרה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by מגן,

אני מקבל הודעה זו ב boot של win xp במערכת של win 2000

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. מישהו הביא לי איזה מצלמה דיגיטלית (משו צעצוע) עם 2 כפתורים בלבד: 1 בשביל לצלם השני זה on/off. משו ממש ממש צעצוע. מקדימה היא כחולה כזאת והשאר צבע כסוף. מקדימה כתוב עליה: DIGI CAM. ליד העדשה כתוב: Lens: f=3.6mmF2.6(54) היא מתחברת למחשב בעזרת חיבור ה-USB. באחד מן הצדדים הצריך יש לה מדבקה לבנה ורשום עליה: F030184097 סוללות: 2x AAA מי שהביא לי אותה אמר לי שקיבל אותה מתנה מאיזה בנק.... זה כל הפרטים שאני יודע עליה. לא כתוב עליה שום דבר נוסף... כשאני מחבר אותה למחשב, חלונות מזהה אותו כ: "USB DIGITAL STILL CAMERA" חיפשתי הרבה ולא מצאתי כלום על המצלמה. אנא, מי שבמקרה יש לו את הצעצוע הזה, שישלח לי בבקשה את הדרייבר שלו. תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם יש לי בעיה בחיבור המחשב לTV יש לי R9000 64 MB הטלוויזיה שבחדר שלי ישנה ורואים בה שחור לבן תיארתי לעצמי שזה בגלל היותה ישנה ניסיתי על עוד TV שיש לנו בבית גם יחסית ישנה וגם שחור לבן היום בשעמום של יום כיפור החלטתי להעלות את המחשב לTV PILOT 29 אינץ' למעלה בתקווה לראות בא כמה סרטים אך להפתעתי זה גם היה בשחור לבן חשוב לציין שניסיתי כמעט כל דבר שינוי רזולוציות, קצבי ריענון, עומק צבע, אזורים (ניסיתי את כל האזורים). ניסיתי עוד הרבה דברים ושום דבר לא עבד. אז אני צריך עזרה דחוף בתודה גיא.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. כשהבאתי לו את המחשב היה win ב אנגלית.................... כשקיבלתי את המחשב היה win ב עיברית...................... כשעיתי לו פורמט עם ה win באנגלית והיתקנתי את ה win באנגלית הישן שלי אז כל הבעיות חלו.. לא היה דרייבר של קול לא דרייבר של כרטיס מסך לא דרייבר של עכבר..ועוד אני לא ממש זוכר.. והשידרוגים שהוא עשה לי הוא סם לי פיקס 5200 + לוח אם חדש + 256 דידיהר מהרץ 400 מגהרץ אני חושב שזה בעייה בוואינדוס אקיספי שלי אולי הגירסא ישנה??? ושאני מפעיל מישחק הוא ניתקע קצת ואז הוא חוזר לעצמו .. זה יכול לפוצץ לי את כל המערכת נידמה לי איך אני מתקן את הבעייה הזאת? ניסיתי פורמט נוסף אבל זה לא עזר..תעזרו לי :s05:

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. בוקר אור! יש לי בעיה די מעצבנת עם המחשב, בכל פעם שאני מנסה לעלות אותו, הוא מאתחל את עצמו לפני שהווינדוס עולה. זה התחיל היום בבוקר, קמתי וראיתי את תוצאות בדיקת האנטי-וירוס (קספרסקי), מצא 4 ווירוסים.. 2 מחק ו-2 בודד.. המשכתי לעבוד קצת על המחשב ואז פתאום גיליתי שאני פשוט לא יכול להפעיל קבצי exe. אפילו וויאמנפ ודברים של הווינדוס (מדיה פלייר) לא עבדו יותר! אחרי שנרגעתי שמתי לב שיש לי מין חלון קטן עם תמונה (אין לי מושג מתי הוא נפתח ואיך), שהכיל תמונה של איש מוצלל וניק ניים של מישהו.. מתחת היה כתוב The freanch hacker (ההאקר הצרפתי). חשבתי שאולי הקספרסקי "נעל" לי את כל קבצי ה-exe כדי למנוע מאיזה ווירוס להתפשט.. קיצור עשיתי ריסטרט למחשב, הלכתי לצחצח שיניים ולאכול, ושחזרתי …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by cool_boy-PP,

טוב אנשים קיבלתי היום לידיי את המאקסטור 160 גיגה ......התקנתי ווינדוס וחילקתי את הכונן ל3 חלקים 1.(של הווינדוס)26GB 2.משחקים תוכנות וכו...92GB 3.שאר דברים...36GB הכל טוב ויפה התקנתי ווינדוס ונכנסתי למחשב שלי ואני רואה רק את שתי המחיצות (1,2) מופיעות שם וה36 גיגה לא מופיע שם...... התקנתי SP2 אולי זה יעזור אבל כלום זה עדיין נשאר ככה ......מה לעשות בבקקששששההה!!!????!?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by StarMo,

אני לא מצליח לעשות בוט למערכת שלי. אחרי השלב Verifying DMI Pool Data הוא כותב לי: NTLDR is missing Press any key to restrt למישהו יש מושג מה לעשות? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. התקנתי כרטיס מסך GEFORCE 4 MX 440, ועידכנתי את הביוס של הלוח גיגהבייט שלי, שני הדברים נעשו במקביל כך שאני לא יודע מה גורם לזה, המחשב קורס בכל פעולה פשוטה שגורמת לו לחשוב ולו טיפה.... אני כבר נושא ולא יודע מה לעשות, ניסיתי הכל - המחשב פשוט קורס, ועושה ריסטרטים על ימין ועל שמאל.... תשובותיכם תתקבלנה בברכה, (THE SOONER THE BETTER).... בתודה מראש...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Dadude,

עזרתם לי מאוד בבעיה הקודמת שלי אז רציתי להעלות לדיון בעיה מאוד רצינית שמטרידה אותי כבר כחצי שנה . יש לי כרטיס קול Creative sound blaster audigy שאמור להיות אחד מהכרטיסים הטובים ביותר שיש. ברגע שאני מתקין אותו ומפעיל משחק,כעבור כמה זמן מופיע צפצוף במקום הקול והמשחק נתקע . חשוב לציין מספר עובדות לעזרה בפתרון : 1)כבר ניסיתי לעדכן את כל הדרייברים לא פעם ולא פעמיים 2)העברתי אותו לסלוטים שונים בלוח אם ,לא עזר 3)יש לי כרטיס קול אונבורד,ביטלתי אותו בביוס ושיחקתי עם ההגדרות,לא עזר 4)החלפתי ספק כוח,עזר במקצת,עכשיו זה עובד וכעבור כמה זמן (שעה שלמה בספלינטר סל) זה נתקע נ.ב יש לי 4 רמקולים ולכן אני חייב את הכרטיס כי בשלי יש רק כניסה לשתי רמקולים בעיה נוספת היא שכאשר אני מחבר את הכרטיס…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.