עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. כשאיתי משחק משחק שהמחשב אמור להריץ בקלות יחסית הוא קורס או נתקע ודורש ריסטרט כאשר אני עושה ריסטרט המסך מעבד סיגנל ולפעמים צריך להפעיל את המחשב מחדש כמה פעמים עד שהמסך חוזר, אני לא יודע אם זאת תקלה בכרטיס מסך או ברכיב חומרה אחר.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Joob69,

לאחר שהחזרתי את המחשב ממצב sleep, הוא נתקע על מסך שחור.... אז ריסטתי אותו... לאחר הריסוט הוא פשוט מת.... כאשר לוחצים על כפתור ההדלקה, המחשב נדלק, עושה שני ציפצופים (שהוא לא היה עושה קודם) ונתקע על מסך שחור עוד לפני שהוא בכלל טוען את ה-BIOS.... השערה שלי שזה נראה כאילו נוצר לו קצר בלוח אם או איזה תקלה עם הכרטיס מסך... מישהו מצליח לחשוב על סיבה ופתרון??? תודה! יובל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. עשיתי עכשיו repair למחשב והכל רץ טוב עד שהתחיל השלב האחרון. אחרי שהמחשב סיים את הקטע שלו במסך הכחול ונדלק הווינדוס, בשביל לסיים את התיקון. אני מאשר את הדבר הזה שקופץ עם הוראות או משהו בסגנון, זה מתחיל להריץ איזה פס ירוק, וכשכתוב למעלה שנשארו עוד 34 עד לסיום המחשב פתאום קופץ למסך שחור עם סימן כזה: _ שמהבהב למעלה והוא לא יותא מהמצב הזה. בבקשה תעזרו לצערי המחשב שלי לא מראה את הטמפרטורה של המעבד ולוח האם אז אני לא יכול לדעת אם זה התחמם יותר מדי לוח אם ga-945p-s3 v1 מעבד intel 945

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by roadrunner,

צרבתי סרט עם נרו בפורמט SVCD אבל הוא יצא באיכות נמוכה מאוד אני רואה ריבועים כאילו עשיתי זום לתמונה . איך אני יכול לשמור על האיכות של הסרט בצריבה? ב PROPERTIES כתוב שהתוכנה לא משתמשת ב hardware Acceleration יש קשר? אני משתמש ב asusdvd2000 (כאשר אני רואה את הסרט ישירות מהקובץ האיכות טובה)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם, המסך לא מציג כלום, מסך שחור, לא ברור לי מה הבעיה, שום דבר לא עולה... חברתי עכבר, מקלדת וכבל מהמסך למחשב DP (וכמובן חשמל) מה אני מפספס?

6. לפני יומיים התחלתי לראות שהאינטרנט האל חוטי שלי פתאום מתנתק אז עשיתי ריסט למחשב כל פעם שהוא היתנתק וככה זה נפתר אחרי כמה זמן אבל הבעיה החדשה שנוצרה היא שעכשיו האות חלש מאוד אבל הוא כל הזמן קופץ מ18% אות עד ל 100% אות וזה מעצבן כי אני משחק במשחקי רשת וכל הזמן יש לי הודעות התנתקות מהשרתים אני עם האינטרנט הזה אולי 3 שנים למה פתאום הבעיות האלו קורות לי ולמה דווקא עכשיו? לפי speedtest.net יש לי 3 מגה מהירות אבל זה אמור להיות 10 מגה אני לא מקבל 7 מגה בגלל האות החלש בכל מקרה עשיתי סריקות לרוגלות ולוירוסים כאלו ואחרים כולל טרויאנים עם NOD32 ועם AVIRA וגם עם AVG ככה שאין מצב שזה משהו כזה עידכון: עכשיו זה מוצג לי: http://www.siz.co.il/my/umbdwkznzjvz.jpg והאינטרנט פועל רק במצב בטו…

7. Started by xzfzx,

שלום היום הדלקתי את המחשב והוא לא מגיע למסך בחירה בין windows 7 לvista הוא פשוט רושם boot from cd/dvd ואז נתקע... אז הלכתי לביוס ועשיתי שהדבר היחיד שיעלה יהיה הכונן הקשיח...וזה עדיין נתקע... זה מאוד ירגיע אותי אם תגידו לי שאין צורך לפרמט כי יש לי על המחשב עבודת גמר...שעוד לא גמורה בבקשה תעזרו לי.. תודה! עריכה: הוא עלה...אבל עכשיו הכונן האופטי לא עובד..וגם אחד המאווררים בנוסף אני לא יודע יודע אם זה קשור לחומה כשאני בחרתי windows 7 הוא לא יכל לעלות אותו עשיתי ריסטרט בחרתי ויסטה וזה עובד אבל כמו שאמרתי הכונן האופטי ומאוורר לא עובד

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Dan Eitan,

שלום , יש לי מחשב מסוג DELL דגם INSPIRION 5480 מעבד i 7 דור 8 16GB RAM ומפרט כולל מתקדם באופן יחסי ללפטופ מסוג "notepad" המחשב לא מריץ משחקים באופן אידאלי, לדוגמה פיפא , 2K , PUBG וכו' בבדיקת FPS בזמן שהמשחקים רצים היא מצביעה על טווח שבין 3-12 פריימים בסה''כ. - דרייברים עודכנו -בחירת כרטיס גרפי כברירת מחדל ( MX250 Nvidia GeForce ) ובחירה באופטימיזציית ביצועים . - בנוסף, המחשב מחובר לחשמל ובאפשרויות נבחרה האופציה ל "ביצועים גבוהים". * יצא לי לראות ביטיוב איך מחשב עם מפרט דומה לשלי מריץ משחקים באופן חלק , וגם כאלה עם חומרה פחות מתקדמת ואותו כרטיס מסך. מה אוכל לבדוק בנוסף? האם זה תקין שמדד ה GPU מצבי…

9. אהלן. יש לי את המחשב הבא p4 3.0ghz prescot 478 msi mainboard 1.0gb ram ceon ddr 400mhz ומותקנת עליו מערכת הפעלה windows 7 ultimate x86 english b7600 בקיצור יש HDD wd 80gb sata שעליו יושבת המערכת הפעלה. ויש hdd wd 40gb ide שזה סתם דיסק משני. עכשיו המחשב קופא לעיתים קרובות והרצתי memory test 86+ ואין שום בעיה (הזיכרון די חדש שנה וחצי משהוא כזה). הרצתי occt ניראלי איזה שעה ומשהוא והמחשב לא נתקע. והרצתי mhdd והוא לא מצא שגיאות. עכשיו היום יש תיקיה של 13gb שנמצאת בimage של גוסט, העתקתי אותה וקרתה לי תופעה מוזרה. אני שומע רעש שהhdd נכבה ואז רשום "לא מגיב" ואז אני שומע אחרי דקה שהוא נדלק שוב וזה חוזר להעביר קבצים. אגב שניסיתי להעתיק את התיקיה להארדיסק של ה80gb אז לא נתקע …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by sosleepy,

אני מחפש תוכנה שמאפשרת העברת קבצים על ידי חיבור שני מחשבים בכבל USB יש דבר כזה ???? ???

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by legopart,

המצב כזה: ללא סיבה מוצדקת בזמן העבודה מול המחשב התצוגה במסך הופכת להיות שחורה, ניתוק הכבלים וחיבורם בשנית לא עוזר ולחיצה על מקשי המקלדת או העכבר גם לא עוזרים. רק ריסט עוזר ומחזיר את התצוגה בצורה מיידית. בגדול לא נראה לי שזה קשור למצב שינה כי אני מצליח לצאת ממצב שינה. חומרת המחשב היא כרטיס מסך GTX470 ולוח אם של AMD 955 שכולל כרטיס מסך מובנה ו2 זוגות זכרונות (לא מאותו דגם) של DDR3 והכונן הוא SSD אציין עוד מידע אם צריך. מה הכיוון שאני צריך לחפש?, מדובר על מצב עבודה רגיל ולא מאמץ, לרוב אחרי תעינת המחשב ועליית הווינדוס כ2-5דקות של כניסה לאינטרנט {במרבית היום זה לא קורה} *אין לי גם איך לדמות את המצב שזה קורה כדי לבדוק האם זה עשוי לקרות בשנית…

12. Started by MikMak,

הי , לפני שבוע קניתי מIVORY מחשב נייד : 14 HP 14-AC109NJ T1D82EA https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17223 עכשיו הפעלתי אותו אחרי הטענה והכל מצוין התקנתי אופיס ועוד איזה 2 תוכנות . לאחר מכן עשיתי כיבוי ואז שניסיתי להדליק אותו דרך הכפתור פשוט לא נדלק , חשבתי הוא במצב שינה או משהו ניסיתי כמה פעם ועזבתי אותו ואז ניסיתי שוב ונדלק , פחדתי ! היום זה קורה שוב מנסה ללחוץ בכפתור ושוב לא עובד ולא נדלק . מה עושים ? הדגם הזה ידוע בבעיות כלשהן ? או לדעתכם זה בעיה בכפתור ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם. יש לי לוח אם מסוג Asrock z370 Gaming K6, מעודכן לBIOS האחרון ביותר. ללא אובר קלוקינג או שינוי פרט להמהרה של הזכרונות. השבוע החלפתי בין המעבדים והמחשב עלה כרגיל, הכל נראה בסדר גמור. כשבדקתי טמפ' ראיתי שה idle יושב סביב ה 35 מעלות. הרצתי Cinebench20 והטמפ' הסתובבו סביב ה98 מעלות אבל המחשב סיים את ההרצה והתוצאה היתה די מפתיעה לטובה (4841 ל 9900K למול 3280 של ה 8700K) מצד אחד נפלא אלא שכשהרצתי Prime95 המחשב קרס בערך אחרי עשרים דקות. המאווררים שלי נשלטים על ידי התוכנה של ASROCK ומכוונים להגיע לפעולה מקסימלית כבר ב 70 מעלות בערך. לדעתי הבעיה היא במתחים, הם מרגישים לי גבוהים מדי... מצרף פה תמונות של Hwmon ב IDLE ותחת עומס (Cinebench). מ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Kirma,

היי, בתקופה האחרונה פעם בכמה ימים המערכת קורסת לב דווקא בשימוש אלא שהמחשב דלוק אבל ללא שימוש ושאני חוזר אני מקבל הודעה המערכת קרסה וקובץ minudump יש למישהו מושג איך לאתר את הבעיה ? רשימה מסודרת: http://jailbreak.co.il/CrashList.html

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ohad,

שלום לכולם יש לי בעייה מעצבנת נורא כול פעם שאני מסדר ידנית את התצוגה במסך גודל וצבע ואני שומר יש לי אפשאות שמירה במסך SAVE וזה שומר ואחרי כמה זמן שאני עובד במחשב או משחק בו התצוגה במסך שלי חוזרת למה שהיא הייתה לפניי שהגדרתי אותה וזה מעצצצצצצצצצצצצצצצצצבן נננננננננננננננורא אני לא יודע מה לעשות אולי יש איזו שהיא תוכנה שתסדר לי את העיניינים למצב שבמקור המסך צריך להיות. אולי פה יצילו אותי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. קיבלתי שני חשבונות קנית דלק וחשבון טלפון אני מנסה לפתוח את הקובץ שבדרך כלל לא היה בעיה ועתה מודיע לי שהקובץ גדול ואני לא מצליח לפתחו

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי מסך חדש של DELL 2209WA המסך מחובר למחשב בחיבור DVI כשהמחשב דלוק הרבה זמן ולא משתמשים בו המסך כאילו "נכבה" נכנס למצב שקט (מנורה כתומה) והוא לא נדלק, רק כאשר אני מכבה תמחשב דרך הכפתור כיבוי במארז אותו דבר קורה לי כשאני מכבה תמחשב ומדליק אותו אחרי כמה שעות... המחשב עולה אבל המסך לא (עוד הפעם מנורה כתומה) אז אני עוד פעם מכבה תמחשב דרך הכפתור במארז ואז מדליק שוב וזה מסתדר מה אמורה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. זה אותו ת'רד של "בעיות מאז התקנת אומגה (אפילו אחרי פירמוט)" פשוט יש עדכונים אז שיניתי כותרת (לא רציתי לפתוח סתם ת'רד חדש) אתם יכולים לרדת ישר לאחרי התמונה ששמתי השארתי את השאר רק בתור חומר רקע שלום כמו שסיפרתי כבר לחלק ממכם (במפגש וב ICQ) התקנתי אומגה ל Nvidia על המחשב שלי ושום דבר שדורש DirectX לא עבד יותר הסרתי אומגה הסרתי והתקנתי דרייברים מחדש התקנתי מחדש DX9 שום דבר לא עזר (אפילו לראות קבצי וידאו לא יכולתי) כשיצאו ה ForceWare החדשים של Nvidia התקנתי אותם ופתאום יכולתי לראות וידאו ולשחק ב Icy Tower שגם זה לא עלה קודם אבל... 3DMark 2001 עלה אבל לא הוצג המסך טעינה בין המבחנים וחצי מהטקסטורות לא הוצגו אחרי מיליון דברים הגעתי להחלטה לפרמט התקנתי היום XP ולהפתעתי לא יכולתי …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by FEARRR,

מחשב חדש תקין קניתי לפני חצי שנה הכל עבד עד לפני חודש בערך מאז הוא עושה בעיות. לקחתי אותו למעבדה שם הוא נדלק והיה תקין וגם אחרי שהחזרתי אותו הוא עבד יום יומיים כרגיל ושוב אותה בעיה השארתי אותו ככה הוצאתי את כל הכבלים מהספק הנחתי לו יום שהחזרתי את הכבלים הוא נדלק כיביתי אותו בלילה וקמתי בבוקר שוב אותה בעיה. נסיתי הכל כל הכבלים מחוברים כראוי, הוצאתי את הכבל מהחשמל הכנסתי כלום לא עוזר. ושוב מחשב תקין יש אור בלוח אם. לוח אם : Tuf gaming B450 Plus אם זה רלוונטי ממה זה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by almog1620,

כל כמה זמן כדאי להחליף את הסוללה שעל לוח האם שמפעילה את הביוס? האם מומלץ להחליף סוללה בת 8 שנים???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. היי. המחשב המדובר הוא לא שלי, הוא של בן דוד שלי... עכשיו זה בעקרון המחשב הישן שלי שמכרתי לו: AMD Athlon K7 1.2ghz Gigabyte GA-7ZX ידה ידה ידה אצלי בבית לא היו לי שום בעיות ואצלו זה מהיום הראשון ככה, אז אני מניח שזו בעיית תוכנה... בכל מקרה בדקתי טמפ' ומתחים, הכל יציב וטמפ' לא עוברות את ה50 במאמץ. משחקים לא הספקתי לנסות אצלו (הסיבה שמכרתי לו מחשב "חלש" זה כי אין לו צורך למשחקים וכו') אבל אני משוכנע שגם בהם זה יתקע בהתחשב בעובדה שזה נתקע בשמיעת קובץ MP3 (לא משנה באיזו תוכנה). הנה מה שבדקתי\ניסיתי: DirectX - יש לו 9.0c, בלי שום בעיות (בכל DXDiag). Codecs - ניסיתי כל מיני, לא משפיע מתחים וטמפ' - בדקתי - יציב. אני חושב שמחר על הבוקר אני ינסה להריץ Prime95 וMemtest86 - לבדוק אם …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. בווינדוס 10 וזה קרה לי לצערי הרב ב 2 המחשבים הנייחים ורק כשמחברים את הרמקולים ליציאה הירוקה הזאת מקדימה איפה שיש על המארז אז יש ווליום אבל אם מחברים ליציאה הירוקה מאחורה המחשב אין ווליום ולפני הורדה והתקנה של עדכון 1607 לא היתה בעייה כזאת האם למישהו עוד קרה הבעייה הזאת כי מוזר שבמחשבים הניידים אצלי אין בעייה כזאת וזה ממש מוזר שעדכון משתיק ואף משבית יציאה אחורית של כרטיס קול שעבדה לפני כן

23. היום החלפתי את הספק כוח שלי בספק כוח חדש(בדיוק אותו דבר כמו הקודם)חיברתי את הכל למחשב..הדלקתי את המחשב ואני רואה שיש 2 נורות דולקות בלי הפסקה : אדום(gpu led) וצהוב.. זה מוזר.. מישהו יודע מה הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום כולם ! מזה זמן מה יש לי ראדון 9700 של פאווארקולר, ויש לי בעיה שמופיעה לסירוגין ולתקופות ארוכות, הבעיה היא בTV OUT ומה שקורה זה שמספיק שאני מחבר את הכבל של הTV OUT לטלוייזיה וכבר מופיע שלג בלי לקנפג כלום ובלי לעשות כלום, עם הזמן החלפתי גם טלוויזיה בחדר והבעיה נשארה, ופעם אחת נשרף לי הכרטיס אז זה כרטיס חדש והבעיה עדיין אותה בעיה, כמו כן החלפתי ספק ולוח אם, והבעיה נשארת ! שידרגתי דרייברים, ניסיתי את של אומגה, וכלום ! החלפתי אזורי שידור בתוכנה התעסקתי בכל מיני דברים , אך הבעיה העיקשת נשארת ! יש לציין שלכרטיס מוקדשת צמה אישית מהספק כוח, והספק הוא טרמלטייק 420W (לפני זה היה אנרקמס 350W) אם אתם זקוקים לעוד מידע אני אשמח לנדב אותו. בתודה מראש, לירן

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים