עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shogun47,

שלום רב יש לי בעיה עם המחשב היא התחילה בערך לפני חודש, כאשר אני מפעיל את המחשב הוא עובד כמה זמן בסדר(בערך 10-40 דקות ) ואחר כך הוא פשוט קופא ולא מגיב ואחר כך מסך ניהיה שחור והמסך השחור מתחיל להבהב ואז עושה ריסטרט(או לפעמים נתקע וזהו)יצא לי כמה פעמים מסך כחול עם שגיאה של video_tdr_failure ניסיתי להחליף דרייברים,לעשות פירמוט,להעדכן BIOS לעדכן CHIPSET,החלפתי לכרטיס מסך ישן שיש לי, וכלום....עכשיו זה קורה כמאט כול 5 דקות תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Culandur,

מפרט המחשב מימין כל פעם שסלולרי ליד המחשב ושולחים אליו הודעה או מתקשרים אליו המחשב מרביץ ריסט! למה זה?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by 8MiP6,

אז ככה חברים, כנראה שהלך לי סופית הארדיסק בנייד הישן דגם HP משנת 2007 ככה. העיניין הוא שיש לו חיבור IDE. וחבר הביא לי הרדיסק רזרבי בעל חיבור SATA העיניין הוא שאני רוצה למצוא מתאם כזה. מצאתי משהו באינטרנט ורציתי לשאול האם מישהו נתקל בזה יודע האם זה עובד ויעשה את העבודה ? והאם ניתן להשיג אחד כזה בדחיפות בארץ ? לינק למוצר: http://www.cooldrives.com/2sahadrtoide.html זה דיי לחוץ לי כי כרגע אני ללא מחשב נייד בלימודים ואני דיי חייב אותו לעבודה שוטפת.. ואין לי תקציב להוציא עכשיו לקניית מחשב חדש. תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by xena,

הנה מה שקרה. יש לי מחשב נוסף (לא זה שבמפרט כאן), PIII 866 על לוח של ASUS TUSI. שני סלוטים תפוסים של זכרונות: 128 כל אחד. דיסקשיח 80 גיגה של מקסטור. צורב של LG. פלופי רגיל. כרטיס מסך ONBOARD שלוקח 32 מגה מהזכרון הפנימי. זהו. מה שקורה כרגע זה שהמחשב עולה עד לשלב בו הוא בודק את ארבעת רכיבי ה IDE ואז נתקע. נתקע לחלוטין! לא עובר למסך הבא עם טבלת הרכיבים של המחשב, אלא פשוט נתקע אחרי ה IDE הרביעי. ניסיתי לנתק כל רכיב אפשרי במחשב, מלבד המעבד. זכרונות, דיקשיח, פלופי, צורב. ניתקתי את כל אלה יחד (השארתי זיכרון אחד כמובן). כלום. עדיין נתקע באותו מקום. מה עושים??!?!?!?!?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. הספק: ezcool ps-1000 500w12cm big fan psu מפרט: לוח אם: gigabyte ga-ep43-s3l מעבד:intel core 2 duo e5200 box כרטיס מסך: palit geforce 9600gt 512mb dd תודה מראש לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. ‏‏חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\040111-17160-01.dmp C:\Users\GAL\AppData\Local\Temp\WER-34211-0.sysdata.xml מה הפתרון הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by cena00,

שלום לכולם. אתמול ממש התחשק לי לשחק בCOD, אחרי שלפחות שנה-שנתיים לא שיחקתי במחשב. הורדתי, התקנתי, נכנסתי, והמשחק מקרטע על ההגרות הכי נמוכות. חשוב לציין שהמשחק עבד לי פעם בצורה מעולה במחשב, על הגדרות גבוהות אפילו. מה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה! מפרט: core2dou e4600 nvidia 9600gt 512mb 2GB ddr2 HU HITACHI 320gb

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. ברשותי מחשב amd 4600 עם 2 גיבה זיכרון. כרטיס 8600gt המחשב משמש את אשתי בלבד, היא מורה כך שאופיס וגלישה הם הפעולות הכי מאומצות שעובר המחשב. המחשב מיום הקנייה לא מפסיק לקפוא, הוחלף לוח אם לפני 9 חודשים ועכשיו חזר מתיקון לאחר שלא עלה ונמצא כי הזיכרון היה פגום. כמו כן הפצירו בי לפרמט את המחשב מאחר ומערכת ההפעלה שבו הייתה מלאה שגיאות לטענתם. התקנתי מחדש את הווינדוז במחשב. המחשב קופא שוב. אני כבר מתוסכל מזה. האחריות נגמרת עוד 3 חודשים ואני כבר 3 שנים מנסה להבין למה. יש לי ספק כוח של ezcool 350w ולמחשב מחובר עכבר לוגיטק mx1000 ומקלדת USB. כמו כן מחוברות שני מדפסות למחשב בusb. בשיחה חוזרת עם המעבדה ניסו להגיד לי כי אחד מהחיבורים שלי יכול להיות וגורם לקצר ולנסות לנתק כל פעם אחד. ה…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by GZA3,

או קיי אז קניתי ספק ג'נרי או איך שקוראים לזה 700W מחוסר ידע. יש לי מחשב עמוס מאוד במאוררים הרד דיסקים וכל מיני שטויות נוספים. התקנתי עליו XP וזה עבד רע עד שפרמטתי והתקנתי 2003 סרבר שיש לי ניסיון עם המערכת הפעלה הזאת שהיא מערכת ממש ממש טובה. קיצור גם שם המחשב ניתקע הרבה ועשה בעיות אז אמרתי ניתן לו להתקרר קצת כיביתי אותו לכמה דקות בודדות ושהדלקתי הוא עשה בום עצבני ועשה לי קצר בכל הבית ניסיתי לנתק את הכל מהספק ולהרים את הכפתור של הפיוז אבל גם אז נופל החשמל בכל הבית מה לעזאזל קרה כאן ?????? המחשב הזה עולה יותר מ 15 אלף שקל וכן עם הספק המזדיין הזה ! :bash: :bash: :bash: :bash:

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by dvirrr,

שלום ישלי מחשב די ישן ואחרי שבאתי להעיר אותו מהמקלדת אולי דרך מצב שנה הוא לא הגיב. לחצתי על כפתור הדלקה כדי להעיר אותו. הוא לא הגיש אז לחצתי לחיצה ארוכה והוא גם אל הגיב יש כפתור של הספק מאחורה העברתי לצד השני וניתקתי את הכבל של הספק והוא נכבה. החזרתי שוב את הכפתור לצד שהיה והמחשב לא נדלק. העברתי לצד השני והוא שוב אל נדלק. הכפתור מצולם בתמונה יש שני צדדים לכפתור מה לעשות? בברכה דביר.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by חיים החתיך,

מישהו יכול לעזור לי... קניתי נסטיק חדש אבל כל כמה דקות הוא מתנתק אני מוצא ומכניס ואז שוב יש לי עוד שתי דקות עד הפעם הבאה (אין לי אופציה לחזור לחנות כי היא סגורה בגלל הקרונה) אשמח אם מישהו ידריך אותי מה לעשות תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by BNavon,

מחשב נייד Lenovo, דגם: G550. כשהייתי משנה את הווליום בלחיצה על ההוט-קיס (Fn+right/left) הווליום היה משתנה בקפיצות של 10% ובקרת הווליום הייתה מוצגת על המסך (OSD volume control), עכשיו כשאני משנה את הווליום בלחיצה על ה-hotkeys הווליום משתנה ב-2% ולא מוצגת על המסך בקרת הווליום. קראתי בפורומי תמיכה של לנובו שצריך להתקין את הדרייבר של ה-Power/Energy Management, התקנתי והסרתי כמה גרסאות של הדרייבר כמה פעמים, ועדיין לא עזר. [כשהסרתי הבקרת בהירות לא נראתה, וכשהתקנתי היא נראתה. אבל לגבי הווליום לא היה הבדל - גם בלי וגם עם הדרייבר עדיין קפיצה של 2% ואין את הבקרה על המסך...] תודה רבה ויום טוב!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by haim85,

בזמן האחרון המחשב נהיה מאוד כבד כמו שציינתי בכותרת הם ממש מתחילים לי בגבוה מבלי מאמץ מאמץ זה כבר מחשב מת.. יש לי חשד קטן לריגול וכל דבר שקשור לזה במחשב שלי 0: (סתם דוגמא עם זה קשור קשור לא קשור אבל לא קשור אבל אתן תדוגמא שקרה לי באמת פרצו לי תמישתמש במישחק בטאפליד 3 שינו לי איימל וסיסמא והכל) תמונות ידברו בעד עצמן! להוריד רווחים ב co il http://www.siz.c o.i l/my/ev0kztz1zqgj.jpg http://www.siz.c o.i l/my/dnonvkmyjhyc.jpg בכל מיקרה מה אני אמור לעשות במצב כזה ואי ךבודק עם באמת יש ריגול פריצה ובלה בלה ..!!??

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני משתמש בנרו. בזמן האחרון מדי פעם בצריבות באמצע הצריבה מופיעה ההודעה - "COULD NOT LOAD FIXATION" והצריבה נפסקת. יש למישהו מושג מה השגיאה בדיוק אומרת? למה זה יכול להיות קשור? (צורב / תוכנה / דיסק). יש עוד משהו שצריך להוסיף - זה קרה לי בנתיים (לא ניסיתי משהו אחר) עם דיסקים לא הכי איכותיים, או לפחות לא מחברה מוכרת - "OPTICAL STORAGE" - ?!?!? (חבר שלי קנה כמויות מהדיסקים האלה כשהוא היה בחו"ל והביא לי קצת)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by itamarz_,

יש לי מחשב עם לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L ועליו מורכב זיכרון A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 אני רוצה להוסיף עוד 2X2GB , האם יש מגבלה לסוג הזיכרון שאני יכול להוסיף ? האם נדרש דווקא זיכרון מסוג CL4 במהירות 800 או ניתן לשים כל סוג של זיכרון מסוג ddr2? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. ב WIN XP יזייף לי כי הוא מזייף לי

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by 1337Din,

הFAT32 לא יכול להכניס קבצים מעל 4 ג'יגה,יש אפשרות להגדיל את זה? :s05: אני פשוט ממש צריך את זה!! תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by edoson,

כשהגעתי היום הביתה, המחשב די זחל. בגלל שהפעלתי תוכנת הורדה כמה ימים ברצף, זה היה נראה לי הגיוני, אז אתחלתי את המחשב. המחשב הגיע למסך הכניסה לווינדאוז ואז השחיר - ללא פעילות הארד דיסק מוחלטת. עשיתי ריסטרט ונתתי למחשב לעלות שוב, אותו סיפור. נכנסתי ל SAFE MODE. תוך כדי שהקבצים עולים, במסך DOS, נכתבה לי הודעה "PRESS ESC TO CANCEL 347BUS.SYS" לא לחצתי, ההודעה נעלמה, והמחשב נתקע. ניסיתי שוב, אותו סיפור. ניסיתי שוב SAFE MODE, אלא שהפעם לחצתי ESC, אחרי דקה הייתי בSAFE MODE. עשיתי בדיקת SCANDISK ולא היתה בעיה. מיד אחרי הבדיקה, במסך התכלת הזה, היה רשום לא נמצאו בעיות, ואז, מעלה את WINDOWS, ושם על המסך הזה זה נתקע... מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by rikimaru,

ה-HD המדובר מותקן על לוח ASUS ?M2NPV-VM עם חיבור SATA, והבעיה היא שהו מזוהה ע"י ה-XP ככונן נישלף?! אודה על עזרתכם.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by or2077,

יש לי בעיה בכרטיס קול שהרמקולים עובדים, יענו החיבור עובד... אבל כשמחברים מיקרופון זה לא מזהה, פעם היה לי את הדריבר של ריילטק אבל פירמטתי את המחשב ואין לי את זה כבר ניסיתי להוריד מהאתר של ריילטק את הדריבר המתאים אבל זה מוריד על 0.5 KB וזה לא בגלל האינטרנט שלי זה ככה בעוד כמה מחשבים שבדקתי... מישהו יכול לתת לי הורדה לדריבר? זה הכרטיס: Realtek ALC880(D) High Definition Audio Controller תודה

21. זכרונות החלפתי מעבד חדש לוח אם לא מזמן החלפתי ועדיין יש בעיה מוזרה כזאת מדי כמה ימים... מה אתם אומרים ספק 480 וואט לא מספיק? QUAD 6600 4GB DDR2 8800GTX שני קשיחים ב SATA לוח BAD AXE 2 הספק לא גנרי.

22. לחבר שלי יש את המחשב הבא: מעבד - Intel® Core2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz לוח אם - ASUSTeK P5VD2-VM זכרון - 2048 MB כרטיס מסך - VIA Chrome9 HC IGP הרדיסק - WDC WD1600AAJS-22PSA0 160GB במבחני זכרון של Everest הוא קיבל מקום טוב באמצע, אבל משומה, הוא משתמש במחשב לעריכת וידאו (Premier Pro 2), והמחשב פשוט ז-ו-ח-ל... למשל, כאשר צריך לרנדר אפקטים בפרמייר, הוא מבצע אותם פריים אחרי פריים, וכל פריים לוקח בין 3 ל5 שניות. תעשו את החשבון לבד... בכל אופן, המורה של אותו חבר אמר לו שמה שהוא צריך זה לקנות הרדיסק חדש, ולפצל אותו ל2. אז המחשב יעבוד יותר מהר. ואני שואל אתכם: מה באמת יעשה הבחור, ומחשבו יעוף כמו מטוס סילון? תודה על כל עזרה שתגיע, אם תגיע...

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום רב לאחרונה קיבלתי כרטיס מסך מחבר מדגם Asus strix GTX 1050 ti oc 4gb ומישום מה המאוורר שמובנה בכרטיס אינו עובד לאחר 5-10 שניות לאחר ההדלקה של המחשב אך הכרטיס מראה תצוגה ומגיב כרגיל תחילה חשבתי שזה בעיה במאוורר אך החלפתי את אחד מהם ועדיין הם מסתובבים רק 5-10 שניות וזהו תודה לעונים מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by ^GunX^,

הייי לכולם, יש לי בעיה כזאת : לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש, ולא יודע מתי ואיפה זה התחיל אבל רק אתמול הבחנתי בזה שהעכבר לא מתכבה (אופטי) כשמכבים את המחשב , אין לי מושג איפה הבעיה בעכבר או בלוח (הוא חדש לגמרי הלוח אם) אולי לפרמט ? מישהו יכול לעזור לי אולי ? תודה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by dj_poo,

חבר'ה שלום, ותודה מראש על העונים אז ככה יש לי לאפטופ hp pavilion dv6126ea אני הורדתי באתר שלהם את 2 הדרייברים של הכרטיס קול אבל שניהם לא טובים ולא עובד לי הכרטיס קול מה אני עושה אני כבר אבוד רעיונות ואין לי מושג מה לעשות בעניין אני מחפש דריבר לווינדוס אקס פי דרך אגב תודה לעונים עוד פעם

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים