תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
כל לילה אני מקריא למחשב סיפור לפני השינה, ואחרי הסיפור אני אומר לו במיקרופון שהלילה נועד לשינה הוא נשכב על שולחן העבודה מנסה לישון,אפילו עוצם את המסך ומיד קם בלי שנגעתי בו או עשיתי רעש. איך מלמדים את המחשב לישון בלילה כי הוא מרעיש לי עם המאווררים שלו. יש לי חלונות 9 פרוץ לא 9.1 אלה 9 הפריצה לא עבדה ועשתה לי הרבה בעיות חלקן נפטרו אחרי זמן מה (אולי עדכונים). תעזרו לי קשה למחשב שלי לישון אבל לכבות וריסט הוא עושה רק לישון לא.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב לאחרונה קיבלתי כרטיס מסך מחבר מדגם Asus strix GTX 1050 ti oc 4gb ומישום מה המאוורר שמובנה בכרטיס אינו עובד לאחר 5-10 שניות לאחר ההדלקה של המחשב אך הכרטיס מראה תצוגה ומגיב כרגיל תחילה חשבתי שזה בעיה במאוורר אך החלפתי את אחד מהם ועדיין הם מסתובבים רק 5-10 שניות וזהו תודה לעונים מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
הנה מה שקרה. יש לי מחשב נוסף (לא זה שבמפרט כאן), PIII 866 על לוח של ASUS TUSI. שני סלוטים תפוסים של זכרונות: 128 כל אחד. דיסקשיח 80 גיגה של מקסטור. צורב של LG. פלופי רגיל. כרטיס מסך ONBOARD שלוקח 32 מגה מהזכרון הפנימי. זהו. מה שקורה כרגע זה שהמחשב עולה עד לשלב בו הוא בודק את ארבעת רכיבי ה IDE ואז נתקע. נתקע לחלוטין! לא עובר למסך הבא עם טבלת הרכיבים של המחשב, אלא פשוט נתקע אחרי ה IDE הרביעי. ניסיתי לנתק כל רכיב אפשרי במחשב, מלבד המעבד. זכרונות, דיקשיח, פלופי, צורב. ניתקתי את כל אלה יחד (השארתי זיכרון אחד כמובן). כלום. עדיין נתקע באותו מקום. מה עושים??!?!?!?!?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך Shappire 4870 hd ddr5 512mb מחקתי את הדרייבר הישן של הכרטיס מסך הזה בשביל להתקין את החדש ואיך שהמערכת עולה ממש שניה לפני הברוך הבא המסך כבה ולא עולה רק אחרי מחיקת דרייברים דרך driver sweeper המערכת חוזרה כרגע אני לא יכול להתקין דרייבר לכרטיס מסך מה ניתן לעשות חשוב לציין ששחזור מערכת לא תקף מהסיבה שאין לי ימים אחרונים לשחזור
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שתי כוננים אחד רגיל והשני צורב בכונן הרגיל לא קורא יותר דיסקים בכלל כל הזמן כותב לי Windows Cannot Read This Format... הכונן השני (הצורב) קורא את הדיסק אבל לא מצליח לתפעל אותו 0 למשל הכנסתי דיסק של סרט אני מנסה להפעיל את הסרט עם Bsplayer וזה נתקע שעות ולא זז והמחשב נתקע... למישהו יש פתרון משהו או שפשוט הלכו הכוננים , הצורב מסוגל לצרוב (אם זה חשוב ) ואני משתמש בWinXP (אם אם זה חשוב) תודה לכל מי שיעזור! 8)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\040111-17160-01.dmp C:\Users\GAL\AppData\Local\Temp\WER-34211-0.sysdata.xml מה הפתרון הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הזיכרון במחשב הזיכרון הקיים הוא 2 ג'יגה 667 מה"צ (מצורף הפרטים מSIW) רציתי לשדרג לקינגסטון וראיתי שגם זיכרון ה667 וה800 הם באותו מחיר, האם כדאי לי יותר לקנות את ה800? תודה מצאתי G.SKILL יותר זול כאן http://www.iqpc.co.il/Home/Index.asp?productCat=1000 מה כדאי? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק קשיח ישן של 80GB , אני מנסה לפרמט אותו ולוקח לו בערך שעה לכל 3%. זה הגיוני ? ממה זה יכול לנבוע? האם הדיסק הלך ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה מזה זמן מה המערכת שלי עושה בעיות.. מדי פעם המערכת שלי מקפיצה הודעת BSoD שממנה יכולתי לקחת את המידע: "IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" לצערי ממה שחיפשתי לא מצאתי פתרון מועיל.. כמו כן מה שקורה בזמן הפעלת משחקים (לא מיידית אלא אחרי זמן מה) המקלדת והעכבר נכבים ואינם מגיבים, המסך מראה תמונה תקוע, מנורת הדיסקים הקשיחים במארז אינה מהבהבת כלל, רק המאווררים עובדים במארז, בספק הכוח והלדים של לוח האם.. הרצתי את OCCT: CPU: OCCT - בקושי עברה דקה וכבר יש הודעת שגיאה על המעבד.. הסתכלו במפרט שלי בכדי לקבל תמונת מצב שלה המערכת שלי. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב amd 4600 עם 2 גיבה זיכרון. כרטיס 8600gt המחשב משמש את אשתי בלבד, היא מורה כך שאופיס וגלישה הם הפעולות הכי מאומצות שעובר המחשב. המחשב מיום הקנייה לא מפסיק לקפוא, הוחלף לוח אם לפני 9 חודשים ועכשיו חזר מתיקון לאחר שלא עלה ונמצא כי הזיכרון היה פגום. כמו כן הפצירו בי לפרמט את המחשב מאחר ומערכת ההפעלה שבו הייתה מלאה שגיאות לטענתם. התקנתי מחדש את הווינדוז במחשב. המחשב קופא שוב. אני כבר מתוסכל מזה. האחריות נגמרת עוד 3 חודשים ואני כבר 3 שנים מנסה להבין למה. יש לי ספק כוח של ezcool 350w ולמחשב מחובר עכבר לוגיטק mx1000 ומקלדת USB. כמו כן מחוברות שני מדפסות למחשב בusb. בשיחה חוזרת עם המעבדה ניסו להגיד לי כי אחד מהחיבורים שלי יכול להיות וגורם לקצר ולנסות לנתק כל פעם אחד. ה…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה למצוא פתרון לבעיה למחשב נייד שלא עולה (רושם not bootable device) אבל ברגע שאני מוציא את הבטריה ומחזיר אותה הוא עולה כרגיל. אבל לאחר שעלה רגיל ואני מפעיל מחדש שוב הוא לא עולה ושוב פעם אני מנתק את הבטריה ומחזיר והוא עולה כרגיל. הגדרתי בביוס שיעלה דרך ההארד דיסק ועדיין לא נפתרה הבעיה. בדקתי שכלום לא מחובר למחשב (בכניסות הUSB) אפילו הפעלתי כשהוא מחובר למטען ובלי מטען. מחשב- DELL latitude e7440 אני אודה אם מישהו יוכל לעזור תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי סמכים כחולים והמחשב היה אצל טכנאי הוא הפחדי את תדירות הבעיה אבל זה ממשיך אולי יש התנגשויות חומרה ואם כן איך עולים על זה?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח במחב יש 2 מגה זכרון אני רוצה להוסיף עוד 4 איזה סוג זכרון אני צריך יש לי לוח אם של msi ומעבד 3.2 אשמח לתושבה תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! תגידו מה זאת אומרת ? Remove the Thoroughbred 2000+ above Vcore patch. זה ב BIOS F12 של GA-7VRXP VER 2. תגידו האם עדיף לעדכן???? יש לי ATHLON XP +2200 תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כל כמה זמן כדאי להחליף את הסוללה שעל לוח האם שמפעילה את הביוס? האם מומלץ להחליף סוללה בת 8 שנים???
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם ברשותי לוח אם prime a320-a ברצוני לחבר מיקרופון פנימי אשמח האם משהו יכול ליעץ לי כיצד לבצע זאת והאם זה אפשרי תודה יוסי
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. המחשב המדובר הוא לא שלי, הוא של בן דוד שלי... עכשיו זה בעקרון המחשב הישן שלי שמכרתי לו: AMD Athlon K7 1.2ghz Gigabyte GA-7ZX ידה ידה ידה אצלי בבית לא היו לי שום בעיות ואצלו זה מהיום הראשון ככה, אז אני מניח שזו בעיית תוכנה... בכל מקרה בדקתי טמפ' ומתחים, הכל יציב וטמפ' לא עוברות את ה50 במאמץ. משחקים לא הספקתי לנסות אצלו (הסיבה שמכרתי לו מחשב "חלש" זה כי אין לו צורך למשחקים וכו') אבל אני משוכנע שגם בהם זה יתקע בהתחשב בעובדה שזה נתקע בשמיעת קובץ MP3 (לא משנה באיזו תוכנה). הנה מה שבדקתי\ניסיתי: DirectX - יש לו 9.0c, בלי שום בעיות (בכל DXDiag). Codecs - ניסיתי כל מיני, לא משפיע מתחים וטמפ' - בדקתי - יציב. אני חושב שמחר על הבוקר אני ינסה להריץ Prime95 וMemtest86 - לבדוק אם …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי Toshiba Regza 42 LCD שמחוברת למחשב דרך כבל 5 מטר DVI ל HDMI כבר יותר מחצי שנה שזה עבד לי די טוב (!!). לא מזמן זה פשוט הפסיק לעבוד, הטלווזיה פשוט לא מציגה את האות מהחשב, כמובן שחשבתי שהבעיה במחשב/ווינדווס אז לצורך הפשטות את הבדיקות עשיתי לפני הכניסה לווינדוווס פשוט במסך של הביוס (שגם עבד בסדר פעם שרק הטלווזיה היתה מחוברת לכ.מסך) כדי לוודא שהכבל (5 מטר) תקין קניתי מעביר מHDMI חזרה לDVI וחיברתי ישירות למסך מחשב של סמסנוג, הכל היה תקין ומכאן הסקתי שהמחשב בסדר גמור. בשלב הבא השגתי DVD שיש לו HDMI וחיברתי לטלווזיה וגם זה עבר, מכאן הסקתי שכניסת ה HDMI של הטלווזיה תקינה רעיונות ? אני לא יודע מתי בדיוק הבעיה התחילה אבל זה קרה קצת אחרי שהכנסתי למחשב דיסק קשיח קצת תקול ש…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L ועליו מורכב זיכרון A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 אני רוצה להוסיף עוד 2X2GB , האם יש מגבלה לסוג הזיכרון שאני יכול להוסיף ? האם נדרש דווקא זיכרון מסוג CL4 במהירות 800 או ניתן לשים כל סוג של זיכרון מסוג ddr2? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד תוצרת toshiba, מערכת ההפעלה הינה windows xp. התקלה קצת מוזרה ואני לא ממש יודע אם הבעיה בחומרה או בתוכנה. אם המחשב דלוק ואני לא עובד איתו הוא פשוט נתקע לאחר כ-20 דקות בערך, ואז יש לכבות ולהדליק אותו מחדש. אשמח לרעיונות... תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום היקרים! לפני כיומיים בערך עבדתי על הפרוייקט שלי בעבודה (אני ערחיטכת) ופתאם נפל לי המסך מהחלון (אני גר בקומה רביעית) ויתנפץ לחלקים - חיברתי אותו בחזרה למחשב ומאז לא פועל לי המחשב! חבר שלי שמבין קצת אמר לי לעדכן את הBIOS אבל זה לא עזר!! בבקשה תעזרו לי אין לי עוד הרבה זמן עד הדדליין.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, השאלה/בעיה בכותרת+מצורפים:כל פרטי קובץ הDump: Dump File : 091012-8564-01.dmp Crash Time : 10/09/2012 10:18:13 Bug Check String : BAD_POOL_CALLER Bug Check Code : 0x000000c2 Parameter 1 : 00000000`00000099 Parameter 2 : fffffa80`07f17010 Parameter 3 : 00000000`00000000 Parameter 4 : 00000000`00000000 Caused By Driver : ntoskrnl.exe Caused By Address : ntoskrnl.exe+7f1c0 File Description : NT Kernel & System Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company : Microsoft Corporation File Version : 6.1.7601.17835 (win7sp1_gdr.120503-2030) Processor : x64 Crash Address : ntoskrnl.exe+7f1c0 Stack Address 1 …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בשבוע האחרון הוינדוס קרס כבר כמה פעמים היה לי וינדוס 10 (עידכון מ 7 ) שהגיע למצב של repairing disk errors ולא הצלחתי לתקן בשום דרך אז התקנתי וינדוס 7 שגם קרס אחרי יום . התקנתי וינדוס 8.1 עבד יום וחצי ואז קיבלתי הודעה של Missing operating system בהדלקה. התקנתי שוב וינדוס 7 כשמגיע לסוף ועושה ריסטרט המחשב עולה ושוב Missing operating system ניסיתי שוב להתקין קרה אותו דבר. בעיה בהארד דיסק ? הלך ? יש דרך לתקן את המצב ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-