עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by .:YoGy:.,

היי, קיבלתי מחבר מחשב אסוס זנבוק. הפורט במחשב הוא MICRO HDMI עכשיו בהתחלה היה לי מתאם והוא עבד מצויין, אתמול המתאם נשבר לי מהמשקל של הכבל HDMI מהמסך. קניתי כבל שהוא מצד אחד MICRO HDMI ומהצד השני הוא HDMI. חיברתי אותו למחשב, והמסך טלווזיה (פיליפס) לא התגלה ע"י הווינדוז... עכשיו מה שמוזר, כשאני עושה ריסטרט למחשב... בזמן הטעינה של ווינדוז, כן רואים על המסך טלווזיה. אבל כשהווינדוז רץ, הוא לא מגלה שיש לי מסך נוסף (גם כשאני עושה detect) בחלק של המסכים.... למישהו זה קרה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום חברים ברשותי מחשב האומנם ישן לימינו, אך מספק את הצרכים שלי כבר 6 שנים ( פוטושופ , אינטרנט ,משחקים וכו' ) המפרט שלו : לוח אם של ג'גביט דגם GA-MA74GM-S2H מעבד AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000+ ( ללא עובר קלוק ...2.1GZ ) כרטיס מסך של palit 9500gt ( מעולה אגב ) ספק של oz עם 500 וואט " אמיתי " זיכרונות שברח לי שמם 4GB דואל , בתדר שהיה הכי גבוה לאז 800MHZ 2 הארדיסקים, הארדיסק ראשי של 750GB של סיגייט, והשני שלWD . -- מערכת הפעלה ויסטה 32ביט * מקורית --------------------------------------------- ולאחר כל השנים שהמחשב פעל ועבד יפה , לפני כחודשיים התחילה תופעה מוזרה ובעיקר מעצבנת . המחשב מתכבה באקראיות בשימוש סביר או לאחר לפעמים נוטה להתכבה כאשר צופים בסירטון וידיאו …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, אני לאחר פירמוט למחשב והתקנת ווינדוס 7 הכל פועל בסדר גמור רק כשמעלים את המחשב הווינדוס מציע גרסאות נוספות, כאילו קיים עוד ווינדוס במחשב (כשבפועל לא קיים) תמונה: http://jpg.co.il/view/52dd0bfd91f22.jpg אשמח לעזרה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני חושב שזה מההארד דיסק וזה קורה כול כמה זמן וליפעמים לא קורה בכלל.. מוזר.. למישהו יש מושג מה זה או אם יש איזה סכנה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by VIN_DIESEL,

שלום לכם יש לי בעיה רצינית במחשב ישן פנטיום 2 זיכרון 256 כרטיס מסך 64MB אז נטשתי אותו מאז שנה ומשהו שיצא מהשימוש ואז התחלתי להפעיל אותו ובאופן המפתיע באיתחול הוא החליט "לסרב" להמשיך לטעון ללא הודעת שגיאה(מצורף תמונה בההמשך) אז לא הבנתי מה לעשות ואז חיפשתי באינטרנט על הפתרונות ואז עשיתי איפוס בלוח האם ע"י הוצאת סוללה או גמפר וגם שקע חשמל ולהגדיר בביוס כברירת מחדל וריסט משום הפעם התחיל להביא הודעת שגיאה: cmos checksum error - default loaded ולפני זה גם עשיתי בדיקה הוצאת כבלים מהארדיסקים וכוננים והבעיה עדיין נשארת באיתחול הנ"ל. מה יכולה להיות הבעיה? איך אפשר לסדר את הבעיה? תודה. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. קישור לשרשור שפתחתי http://hwzone.co.il/community/threads/541509-%D7%A2%D7%96%D7%A8%D7%94-%D7%AA%D7%A7%D7%9C%D7%94-%D7%91%D7%9C%D7%95%D7%97-HERO-%D7%A2%D7%9D-%D7%96%D7%99%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-CROSAIR-DOMINATOR תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by -Almog-,

קניתי חלקים לוח abit in9 32x כרטיס מסך 2900xt זכרונות ocz 1066 מעבד אינטל Q6600 הרכבתי ולא מדליק לי מסך יש מצב שהלוח שהוא sli לא מתאים לכרטיס מסך של ati?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אהלן, מזה שבוע יש לי הפרעות תצוגה במחשבף שבהתחלה רק באו והלכו עם ריסטרטים. ועכשיו אני בכלל לא מצליח להשתמש במחשב בגלל ההפרעות. לדעתי זה בעית חומרה (כרטיס המסך כבר נראה לי בן 5 שנים - HD4870 ) או בעייה בזכרונות (פחות סביר לדעתי), יש סיכוי שזה בעיית תוכנה / וירוס אם גם בביוס/עליית מעה"פ יש בעיות בתצוגה? האם כדאי לי לקנות כרטיס מסך / קודם לשלוח את הכרטיס לבדיקה או משהו..? הנה תמונות: נ.ב. בהתחלה, הדבר הראשון שהיה מוזר בתצוגה היה שכשעברתי על האפשרויות כשלחצתי לחצן ימני על קובץ כלשהו, אז המילים נעלמו. X:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. לאחר שמת לי הכרטיס מסך בנזילה MX440 , אני קניתי כרטיס מסך חדש ואת ה אמ איקס סתם שמתי בצד, יום אחד אני נזכר שיכול להיות שיש לי אחריות עליו ואחרי שבדקתי , באמת יש לי עוד חודשיים אחריות אבל בגלל שאין לי זמן וכוח ללכת להתעסק אם זה אז אמרתי לחבר שלי שאם הוא ילך לממש את האחריות הוא יכול לקחת אותו. אבל הקטע הוא שבדקתי את הכרטיס אחרי הנזילה בעוד 2 מחשבים והוא לא עבד שם, אבל בחנות מחשבים שחבר שלי היה , הוא אמר שהם ניסו אותו והוא עבד! איך זה הגיוני?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by bati6,

הורדתי את התוכנה cpuz כדי להציץ קצת על המחשב ואני רואה שהוא בלשונית caches נותן לי את l1 l2 l3 ואמרתי לעצמי, לא אמור להיות למחשב L מסויים? איך זה שיש לי את כל הLים? ובלי שום קשר,אל מה הלשונית הזאת מתייחסת? בעקרון רשום לי פעמיים L1 D-Cache size 32kbyets כפול 4 ובdescriptor רשום לי 8way set associative 64 byte line size זה פעמיים, רק שבפעם השניה במקום L1 Dcache הוא רושם לי L1 I- Cache ואז הוא יורד לשורה שלישית ורושם לי l2 cache בsize 256 kbytes כפול 4 ובdescriptor אותו הדבר כמו בקודמים. ובשורה הרביעית הוא רושם L3 Cache size 6mbytes ושם הוא לא מכפיל את זה בכלום ובdescriptor הוא רושם 12way set associativ 64 byte line size וזהו, קיצר סיבכתי הכל, אני מקווה שהייתי ברור, אני ר…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ilan73d,

שלום המחשב שלי נכבה בלי התראה לפעמים ללא מאמץ בכלל - סתם דלוק וקצת אינטרנט אחרי שהוא נכבה שום כפתור לא מדליק אותו כמה דקות לפעמים נדלק אחרי מנוחה בפעם האחרונה לא נדלק כמה ימים אלה רק שהוצאתי את הכבל חשמל שלו והחזרתי המחשב נדלק מה יכולה להיות הבעייה? לפני כמה חודשים היה תופעה דומה והחליפו לי לוח אם (עדיין באחריות ) תוד

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. נסיתי אתמול לעדכן את הביוס של הלוח שלי לגירסה הכי חדשה לוח Gigabyte 7VTXH+ , הבעיה שקודם נכנסתי לאתר של ג'יגה בייט והיתה שם איזה תוכנה שמבטיחה לעדכן את הביוס מתוך הווינדוס, הורדתי.. נסיתי.. והפעולה נתקעה ב 94 אחוז... נשאר לי רק לעשות ריסט אחרי הריסט, במסך האתחול קיבלתי שגיאה Main bios checksum error... אז חשבתי שאם אני אעדכן את הביוס כמו שצריך דרך דוס זה ייפתר.. עשיתי את זה. הביוס החדש נקלט בהצלחה וגם מופיעה הגירסה החדשה במסך האתחול, לאחר שהמחשב עובר כביכול למסך הבא בו הוא מראה לי את הכרטיס רשת און בורד ...., זה חוזר מיד למסך האתחול עם השגיאה "Main bios checksum failed Press F2 to enter dual bios utility,. Press esc to quit" F2 מביא אותי לתוכנת ה- dual bios של ג'יגה.. Es…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by yarin153,

יש לי HD של 500 GB כשהחלוקה של הזכרון היא 50 לC והשאר בD אחרי זמן מה נגמר לי הזכרון בC (אני עומד על ג'יגה כרגע ) אבל מבדיקה על כל התיקיות בC כולל קבצי הפעלה מוסתרים נראה שצריך להיות 10 ג'יגה פנוי בכונן

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Pilp3l,

היי חברים יש לי מחשב נייד שהגיע עם windows 8 , כמובן שעדכנתי לwindows 10 ... ועכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב, לפני שאני מתחיל בפירמוט אני רוצה לדעת אם התקנה של הווינדוס החדש תהיה 10 או 8 (אני ממש לא רוצה לחזור ל8 הנורא) מישהו יודע ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Ohad Dahan,

אחרי שהורדתי והתקנתי את המשחק (WATCH DOGS2) ואני מנסה להפעיל אותוזה מה שהוא כותב לי:

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. בווינדוס 10 וזה קרה לי לצערי הרב ב 2 המחשבים הנייחים ורק כשמחברים את הרמקולים ליציאה הירוקה הזאת מקדימה איפה שיש על המארז אז יש ווליום אבל אם מחברים ליציאה הירוקה מאחורה המחשב אין ווליום ולפני הורדה והתקנה של עדכון 1607 לא היתה בעייה כזאת האם למישהו עוד קרה הבעייה הזאת כי מוזר שבמחשבים הניידים אצלי אין בעייה כזאת וזה ממש מוזר שעדכון משתיק ואף משבית יציאה אחורית של כרטיס קול שעבדה לפני כן

17. יש לי בעיה שחוזרת על עצמה גם לאחר שהחלפתי 2 סוללות חדשות. אני מטעינה את המחשב עד 100% ועובדת איתו בערך עד 65%. מכבה ומדליקה אותו כעבור יומיים, איך שנדלק מופיע חלון סוללה חלשה 6% . אשמח לקבל עזרה והנחיות מה לעשות. תודה רבה מחשב Inspiron 5570 בן 3 שנים

18. Started by a3x,

שלום לכולם, יש לי איזשהי בעיה מוזרה במחשב של אח שלי, E7500, כשאני מתקין עליו Windows 7 64bit, הוא מתקין אותו והכל בסדר, מסיים את התתקנה עובר את האיזור של הכנסת ה-Cdkey והשם של המחשב, לאחר מכן הוא עושה Restart, ואז עולה מחדש ומגיע לנקודה שרשום "Starting Windows" עם הלוגו של Microsoft, אך כאן הוא פשוט לא זז, ניסיתי במשך 5-10 דקות, אחר כך אפילו השארתי אותו לילה שלם כי נאלצתי ללכת לישון ,הוא פשוט נישאר באותו המצב. הקטע המוזר, שממה שאני יודע מדובר רק על 64ביט, וה-32ביט עבד כמו שצריך...מה יכולה להיות הבעיה במקרה כזה? ויותר חשוב אפילו כיצד לפתור את הבעיה הזאת? אם אני לא טועה, זה לא משהו חדש שפתאום קרה, נדמה לי שניסיתי כבר בעבר להתקין על המחשב הזה 64ביט וזה עשה סוג של בעיה, …

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Joob69,

לאחר שהחזרתי את המחשב ממצב sleep, הוא נתקע על מסך שחור.... אז ריסטתי אותו... לאחר הריסוט הוא פשוט מת.... כאשר לוחצים על כפתור ההדלקה, המחשב נדלק, עושה שני ציפצופים (שהוא לא היה עושה קודם) ונתקע על מסך שחור עוד לפני שהוא בכלל טוען את ה-BIOS.... השערה שלי שזה נראה כאילו נוצר לו קצר בלוח אם או איזה תקלה עם הכרטיס מסך... מישהו מצליח לחשוב על סיבה ופתרון??? תודה! יובל

20. הפעלתי AIDA64 שמתי את המעבד בסטרס על 100% ה WATT מגיע רק ל 50W למרות שזה מעבד של 90W , במשך 10 דקות של סטרס המעבד הגיע רק ל 3.4GHZ שהתדר בסיס 3.3 , זה נדיר שזה מגיע ל 3.5/3.6 , מה זה יכול להיות ?

21. Started by ac1240,

ברגע שאני מדליק את המחשב יש את המסך השחור שבו מבוצעות בדיקות של הזכרון וכל השאר ואם אני לא לוחץ אנטר המחשב ישאר תקוע והוא לא יעלה משהו מה לא יודע למה זה קורה תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Mr.Angel,

יש לי צורב 52X24X52X של MSI, ומשום מה כל דיסק שאני מכניס הוא נותן לי לצרוב רק על 4X. וכשאני מנסה לתת לו לצרוב גם במהירות הזאת, הוא רושם Power Calibartaion error Session Fixation Error וכל מיני כאלה דברים. לפעמים אני כן מצליח לצרוב, רק אחרי שאני מכניס ומוציא את הדיסק כמה וכמה פעמים. אבל זה לא תמיד עוזר, לפעמים אני צריך לעשות את זה יותר מ10 פעמים מה עושים?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by kobi_af,

המחשב לא מזהה לי את ההארד דיסק משום מה אתמול ניסיתי להפעיל את המחשב (פועל עליו windows 98 ) והוא לא עולה אחרי מספר נסיונות ונסיון התקנה של windows xp רשום לי שהוא לא מוצא hd . בדקתי בביוס וגיליתי שהוא לא מזוהה ..ממ פתחתי את המארז וראיתי שהכל אותו דבר אין כבל משוחרר מה עושים? הhd הזה כבר אצלי כמה שנים טובות (מחשב ישן)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. היום אחרי הרבה זמן שלא היה לי מסך, ראיתי סרט במחשב והיו הרבה תקיעות קטנות כאלה במהלך הסרט. חשבתי שהסרט פגום אבל ניסיתי קובץ אחר וגם שם זה קרה.. יש לי מחשב חזק יחסית, זה לא אמור לקרות.. לפני כמה חודשים אני פתחתי עוד צינורות עיבוד (אם זה עבד, דרך אגב, איך אני בודק כמה יש לי עכשיו ואם זה עבד?) הטמפרטורה של הכרטיס מסך על 44 מעלות ומקסימום 47 במאמץ... יש לי Geforce 6800NU... אני עוד מעט אתקין 3D Mark ואני אבדוק את התוצאה... מה יכול להיות גורם לבעיה? המפרט בחתימה.. עריכה: ב 3D MARK 05 קיבלתי 3242.. זה לא ציון גרוע.. אז למה הוידאו נתקע לי? זה קורה לפעמים גם עם מוסיקה אבל זה כשאני מפעיל עוד תוכנה אז המוסיקה נתקעת לשניה.. גם אם זאת לא תוכנה כבדה.. הורדתי את כל האפקטים במדיה פלייר …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by Motix,

שלום לכולם וחג שמח!אני מעוניין לשים בעסק שלי קליפים שהכנתי בhd בסגנון הזה:[youtube]qK_NeRZOdq4[/youtube]זה קליפים שיש בהם הרבה " בלאגן" כמו שאתם רואים.המקום גדול (800 מ"ר) ובכל פינה יש טלוויזיות.אני מנסה לחסוך את הטכנאים ולחבר הכל לבד עם דוד שלי.הטלוויזיות הם full hd. ואני רוצה שזה יעבוד כמובן באיכות הכי טובה.כמו כן, הכי חשוב שלא יהיה דיליי בין האודיו לווידאו כי כמו ששמתם לב בסרטון למעלה הכל זז שם לפי הקצב.אחרי בירורים הגעתי להבנה שאני צריך מרחיקי hdmi או hdmi extender עם כבל רשת ומפצל hdmi ל6. 2 טלוויזיות 40 מטר 3 אחרות 15-20 מטר 1 נוספות 10 מטר מה שאצטרך זה 6 מרחיקי hdmi, מפצל, כבלי רשת לכל טלויזיה מהמפצל. משהו מכם מבין בזה? ויכול לעזור? מאיפה לקנות? איזה סוגים? איפה הכ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים