עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. בווינדוס 10 וזה קרה לי לצערי הרב ב 2 המחשבים הנייחים ורק כשמחברים את הרמקולים ליציאה הירוקה הזאת מקדימה איפה שיש על המארז אז יש ווליום אבל אם מחברים ליציאה הירוקה מאחורה המחשב אין ווליום ולפני הורדה והתקנה של עדכון 1607 לא היתה בעייה כזאת האם למישהו עוד קרה הבעייה הזאת כי מוזר שבמחשבים הניידים אצלי אין בעייה כזאת וזה ממש מוזר שעדכון משתיק ואף משבית יציאה אחורית של כרטיס קול שעבדה לפני כן

2. Started by danny70,

שלום , יש לי במחשב ריסטים פתאומיים זה קורה שמריצים סורק דיסק , או שבמצב שהמחשב מכובה ואז איך שאני מדליק אותו מופיעה הודעת שגיאה בנוסח כזה 0x00000023 , בהתחלה חשבתי שאולי הזיכרון לא טוב , ובדקתי עם תוכנה לבדיקת זיכרון אך הזיכרון בסדר . חיפשתי במקרוסופט איפה שנמצא ידע בסיסי , וקיבלתי המון נושאים הקשורים להודעת השיאה הזאת . כך שזה יכול להיות כל דבר . משהו יכול למקד את הבעיה אודה לו מאוד על כך . תודה מראש דני

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by LRa,

שלום, לאבא שלי יש מחשב סביר יחסית, אך משום מה הוא מאוד איטי, ואני לא מבין למה. יש לו ווינדוס 7 SP1, התקנה חדשה יחסית. אין הרבה תוכנות ובדקתי spyware. המפרט שלו הוא: amd athlon 64 x2 dual core 5000+ 2.6 GHZ 2 giga ram לוח אם עם כרטיס מסך מובנה ati radeon hd 3200. אשמח לקבל כמה טיפים.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by a3x,

שלום לכולם, יש לי איזשהי בעיה מוזרה במחשב של אח שלי, E7500, כשאני מתקין עליו Windows 7 64bit, הוא מתקין אותו והכל בסדר, מסיים את התתקנה עובר את האיזור של הכנסת ה-Cdkey והשם של המחשב, לאחר מכן הוא עושה Restart, ואז עולה מחדש ומגיע לנקודה שרשום "Starting Windows" עם הלוגו של Microsoft, אך כאן הוא פשוט לא זז, ניסיתי במשך 5-10 דקות, אחר כך אפילו השארתי אותו לילה שלם כי נאלצתי ללכת לישון ,הוא פשוט נישאר באותו המצב. הקטע המוזר, שממה שאני יודע מדובר רק על 64ביט, וה-32ביט עבד כמו שצריך...מה יכולה להיות הבעיה במקרה כזה? ויותר חשוב אפילו כיצד לפתור את הבעיה הזאת? אם אני לא טועה, זה לא משהו חדש שפתאום קרה, נדמה לי שניסיתי כבר בעבר להתקין על המחשב הזה 64ביט וזה עשה סוג של בעיה, …

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Joob69,

לאחר שהחזרתי את המחשב ממצב sleep, הוא נתקע על מסך שחור.... אז ריסטתי אותו... לאחר הריסוט הוא פשוט מת.... כאשר לוחצים על כפתור ההדלקה, המחשב נדלק, עושה שני ציפצופים (שהוא לא היה עושה קודם) ונתקע על מסך שחור עוד לפני שהוא בכלל טוען את ה-BIOS.... השערה שלי שזה נראה כאילו נוצר לו קצר בלוח אם או איזה תקלה עם הכרטיס מסך... מישהו מצליח לחשוב על סיבה ופתרון??? תודה! יובל

6. Started by jfkk,

שלום לאחר ניקוי מאבק מסך שחור עם קן מהבהב עליון. הוצאת זיכרון וניקוי. הוצאת כרטיס מסך חיצוני. וחיבור לכרטיס מסך פנימי. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by frodo,

שלום. קניתי מחשב חדש עם מעבד AMD2000 ,יש לי גם מסך חדש LG 17'' וכרטיס מסך Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO 128MB DDR Video Card . התקנתי WINDOWS XP. למה שאני פותח חלון ואז תופס אותו עם העכבר מלמעלה ומזיז אותו לצדדים אז הוא לא זז חלק אלא עם שובל כזה וכאילו כמו בהילוך איתי וגם שאני רואה סרטים אז לפעמים הם לא זזים ממש חלק וכאילו מרצדים מה הבעיה?(זו הסיבה שציינתי שיש לי מסך וכרטיס מסך חדש).

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. המחשב שלי: Intel core 2 due 6300 לוח אם astrock g41 זיכרונות: 2 זיכרונות של 1 גיגה כל אחד. ספק כוח : 230 V אני אעדכן אחרך כך בנוגע לדגם שלו כרטיס מסך מובנה על הלוח אם דיסק קשח HITACHI 500 GB אני צריך לדעת כמה דברים : 1.המחשב הפסיק לעלות בכלל את המסך הראשון כאשר הכנסתי והוצאתי את הכרטיס המסך(כדי לנקותו) כאשר המחשב היה כבוי אך מחובר עם כבל ספק כוח לחשמל.(המחשב היה אז עם כרטיס 1900 GT READON לוח אם 975G INFINITY של DFI,ודיסק קשיח SAMSUNG 160 GB) הטכנאי הוציא את הלוח האם והכרטיס מסך בטענה שבמעשי דפקתי אותם,והחליף אותם בלוח האם המצויין בהתחלה(ASTROCK) השאלה שלי האם מה שאמר נכון? ,. 2.הטכנאי החזיר לי את המחשב עם הלוח אם החדש ודיסק קשיח SAMSUNG 160 GB בטענה שהדיסק קש…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by GameGems,

שלום לכם, לאחרונה קבלתי לידיי עותק של Assassin's Creed למחשב (כן כן באיחור לא קטן ). המשחק רץ בסדר, אבל כל כמה זמן (בד"כ שעה) המשחק פשוט נתקע ואני נאלצת לסגור אותו דרך ה-task manager. המפרט שלי: Window 7 64bit Intel core i7 2600k NVidia 460GTX 1 GB 8gb ram יש לציין שסקיירים ודיאבלו 3 רצים אחלה ולא נתקעים בכלל גם על ההגדרות הכי גבוהות... אם כך כיצד ניתן לפתור את הבעיה עם Assassin's Creed ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by y10,

שי לי בעיה מהדיסק קשיח הוא מתחיל בזמן האחרון לעשות רעשים כמו של טרקטור קטן לא מאוורר אלא הדיסק הקשיח זה כיאלו יש לו קריזות

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום חבר'ה! התקנתי לאחי VISTA במקום XP ,הכל עובד מצויין ,מלבד הכרטיס קול Esi Waveterminal 192M . הורדתי דרייבר שמתאים לויסטה ,אגב ,הוא היחיד שיש באתר שלהם שכן תומך בויסטה אז אין הרבה אופציות. אבל אני מקבל את השגיאה הבאה: Windows הצליח להתקין תוכנת מנהל התקן, אך תוכנת מנהל ההתקן נתקלה בבעיה כאשר ניסתה לפעול. קוד הבעיה הוא 39. מזה ? לא נתקלתי בזה בחיים.... אשמח לקבל תשובה בהקדם ,אני ממהר וצריך לחזור הביתה (פרוייקט סיום באנגלית יש לי על הראש :-\) תודה רבה מראש. ליאור.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם, אתמול הורדתי את WIN 10 החדש ושניסיתי להיכנס למשחק CSGO המשחק לא נכנס ואמר לי שהכרטיס מסך לא תואם, כבר הבנתי שיש בעיה כי יש לי GTX 970. הלכתי וניסיתי לעדכן דרייברים זו התוצאה: http://prntscr.com/7yp5yh הלכתי לDevice manager משהו כזה ולא ראיתי שם את הכרטיס מסך שלי: http://prntscr.com/7yotfg מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by ben060,

הכול היה עובד מצויין, כשהפעלתי אותו היום הוא פשוט הפסיק לעבוד. תחילה הוא היה מגיע לשלב הראשון ונתקע שם (מתי שיש אפשרות ללחוץ DEL ולהגיע לביוס) אחרי 5-6 פעמים הוא הפסיק להידלק. כשאני מוציא את החיבור מהחשמל ומחזיר אותו, הוא נדלק לחצי שניה ונכבה, ואחרי זה שוב לא נדלק. בנוסף לזה שהוא נדלק לחצי שניה, יש גם נורה אדומה על הלוח שדלוקה כל הזמן, כך שלא נראה לי שנשרף הספק. יש לציין שהיית היום הפסקת חשמל, אבל המחשב לא היה דלוק. תודה לעונים.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. יש לי ASUS V9280-TI4200-128MB על EPOX 8RGA+ NF2 AMD 2000 שקיבלתי אתמול עם הדרייברים שבאים עם WINDOSW הכל בסדר. הבעיה מתחילה שאני מתקין את הדרייברים של NVIDIA או את הדרייברים של ASUS. ליד הסימן של העכבר מופיע מן קו כמו הקווים שמתחילים להופיע שעושים יותר מדי OC לכרטיס מסך(לא עשיתי). ושאני מפעיל סרטים אז כל הסרט מלא כאלה קווים אם מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. לגבי חום המעבד [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by catcher,

לוח asus tusl2-c מעבד celeron 1200 די וי די asus e-612 מערכת ווינדוס 98 אחרי התקנה חדשה עם הדרייברים הכי מעודכנים והביוס הכי מעודכן, אני מסמן את ה dma של הדי וי די אבל אחרי הפעלה מחדש הוא לא מסומן. התקנתי את Intel Applicatin Accelerator וה ide controllers הפכו ל ultra ata controllers ב device manager אבל ה secondary controller מסומן בסימן קריאה והאייקון של הדי וי די נעלם. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by nivster,

הדיסק שלי הוא IBM DeskStar בן שנה וחצי בערך. הדיסק הקשיח שלי התחיל לעשות קולות של לא עובד (מין צרצורים כאלה שחוזרים על עצמם), וכשאני מעלה את המחשב, הוא כותב לי disk read failure, please reboot ניסיתי לפרמט עם ההתקנה של XP, לקח 4 שעות, ואפילו עבר את ההעתקה הראשונית של XP. אבל כשהוא בא להמשיך את ההתקנה מהדיסק (שהפעם עבר את ה-boot), הדיסק המשיך לעשות קולות של לא עובד, ואחרי שעה נשברתי והתקנתי XP על דיסק אחר. אין לי עוד אחריות על הדיסק, אגב. שאלתי היא: האם יש לי עוד מה לעשות? יש טעם לפרמט ולהשלים עם קיומם של bad sectors? או שחבל על הזמן?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום, באמצע העברת מידע לכונן קשיח חיצוני מדגם WD5000D032-000 ( 500GB של WD מnotebook. בטעות ניתקו לי את החיבור USB, והמחשב נותק מהמחשב. לאחר חיבור המכשיר שוב, המכשיר מזוהה בתור מכשיר ריק, ז''א שאין אפילו מידע עליו שלוחצים עליו או במאפיינים בנוסף לזה שלוקח לו שעה להופיע במחשב שלי. גם לאחר ריסטים אותה בעיה, וגם במחשב נוסף חיברתי אותו והתוצאה שווה. חיברתי אותו למזרים מדיה , והוא מזהה אותו + לחומר שבתוכו. מה הבעיה? למה הוא לא מזוהה במחשב? אי אפשר למחוק\להוסיף חומר לשם. תודה, זה די דחוף יש שם חומר לעבודה שלי.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם. המחשב שלי עולה, בזמן העלייה קורים כמה דברים מוזרים. 1. מופיעה התמונה הרגילה של הBIOS, רק באיכות מאד נמוכה. תמונה מס' 1 2. מופיעה השאלה אם להתחיל בSAFE MODE או לא, וחלק מהכתב יוצא מחורבש. תמונה מס' 3 3. אם אני בוחר SAFE MODE המערכת עולה ואפשר להפעיל דברים עם הcommand prompt 4. אם אני בוחר להפעיל כרגיל, ווינדוס XP מתחיל לעלות, עדיין גריפיקה באיכות נמוכה ואז המסך נהיה לבן עם פיקלסים צבעונים מרוחים פה ושם. תמונה מס' 2 ניסיתי - לכבות ולהדליק, לבעוט במחשב, להוציא ולהכניס את הSDRAM וכרטיס המסך, לוודא שהמעבד יושב טוב, לאחר מכן להתקין ווינדוז 2000 (זה הדיסק היחיד שיש לי), זה עדיין כתב קצת מחורבש, וההתקנה נכשלה. תמונה מס' 4 להלן לינק לתצלומי מסך (באיכות נמוכה כי צילמתי…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by natyBH,

כשאני לוחץ בלחצן סמלים מוסתרים בשורת המשימות חלק מהסמלים כאילו נמצאים מתחת לשורה ולא רואים אותם גם כשניסיתי להזיז את שורת המשימות למעלה ובצדדים אותה בעיה לא רואים את כל הסמלים. תודה לפותרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. במדיה פלייר 10 הוא רושם שאירעה שגיאה דיגיטלית בהגנת זכויות יוצרים (הדיסק מקורי לחלוטין), ולכן הוא לא יכול לנגן את ה DVD ב POWER DVD המסך מכבה את עצמו (!!!) ואני חייב לעשות פאקינג ריסטארט ה- MV2PLAYER קופא , ואני חייב לסגור אותו עם הTask Manager ... זה קורה עם כל DVD מקורי שאני מכניס. אני לא יודע מה קורה... בבקשה עזרה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by ABM,

יש לי עכבר מסוג Microsft Wheel Mouse Optical תמונה: אתמול הכל היה בסדר, אבל פתאום הוא לא מגיב שאני לוחץ עליו (מקש שמאלי) ולפעמים בשביל להפעיל משהו צריך ללחוץ מספר פעמים בדקתי וירוסים והמחשב נקי... זכרו כי אתמול הכל היה בסדר, לא התקנתי משהו מאז. מישהו יודע כיצד אוכל לפתור את הבעיה? ???

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. יש לי מסך חדש של DELL 2209WA המסך מחובר למחשב בחיבור DVI כשהמחשב דלוק הרבה זמן ולא משתמשים בו המסך כאילו "נכבה" נכנס למצב שקט (מנורה כתומה) והוא לא נדלק, רק כאשר אני מכבה תמחשב דרך הכפתור כיבוי במארז אותו דבר קורה לי כשאני מכבה תמחשב ומדליק אותו אחרי כמה שעות... המחשב עולה אבל המסך לא (עוד הפעם מנורה כתומה) אז אני עוד פעם מכבה תמחשב דרך הכפתור במארז ואז מדליק שוב וזה מסתדר מה אמורה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. כל הזמן רושם לי חסר לא זכרון והוא צריך לסגור חלונות אני לא יודע מה לעשות אפשר במיקרא לאחליף מעבד במחשב נייד בכלל יש אפשרות כזות הדגם שלי הוא סמסונג עם שני גיגה זכרון מעבד B940 500 גיגה ארדיסק אני היה שמח עם מישהו יכול לעזור לי זה דחוף לי מאוד דרך אגב אני לא מריץ בכלל כלום על המחשב ועדיין הוא נותן לי אין מספיק זכרון מה אני יכול לעשות בבקשה עזרה דחוף עמית

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by BLADEMJYTR0000,

יש לי שני הרד דיסקים של SATA הגדרתי בביוס רייד 0 והמחשב רואה רק דיסק אחד את ההרד דיסק השני הוא לא מזהה בשום צורה אני לא יודע אך לשנות רייד האם אפשר לעזור לי תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים