תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
בשבוע האחרון הוינדוס קרס כבר כמה פעמים היה לי וינדוס 10 (עידכון מ 7 ) שהגיע למצב של repairing disk errors ולא הצלחתי לתקן בשום דרך אז התקנתי וינדוס 7 שגם קרס אחרי יום . התקנתי וינדוס 8.1 עבד יום וחצי ואז קיבלתי הודעה של Missing operating system בהדלקה. התקנתי שוב וינדוס 7 כשמגיע לסוף ועושה ריסטרט המחשב עולה ושוב Missing operating system ניסיתי שוב להתקין קרה אותו דבר. בעיה בהארד דיסק ? הלך ? יש דרך לתקן את המצב ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה קצת מוזרה. לוח אם GIGABYTE ASSASSIN 2 (תושבת 2011) לא מזהה כרטיסי מסך של AMD. חיברתי אליו 7970 ו-R9 280X ואין תצוגה, המחשב גם לא עושה POST ולא משמיע שום צפצוף. חיברתי לו GTX 760 והמחשב הוציא תצוגה אבל נתקע ב-POST. יש למישהו רעיון מה קורה פה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לפני כשבועיים קיבלתי זכרונות חדשים והזכרונות הם G.SKILL 16GB RAM DDR3 1600 MHZ SNIPER EDITION (לוח האם שלי הוא B75M-D3H של GIGABYTE ) מאז שהוצאתי את הסטיקים הישנים 2X4 RAM וחיברתי את החדשים 2X8 RAM התחלתי לקבל מסכים כחולים התקלה קיימת מאז שחיברתי את הזכרונות החדשים יש לציין שעידכנתי היום את ה BIOS וגם זה לא עזר צירפתי גם קבצי MINIDUMP http://f2h.nana10.co.il/vywaoudu5rjuתודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב. זה הולך להיות קצת ארוך אבל לדעתי זה ישתלם לכמה משתמשים שנתקלו באותה בעיה. מערכת הפעלה XP SP3. דיסק WD 1000GB GREEN EARS... היום נתקלתי בכמה שגיאות מערכת: "שגיאת מערכת כתיבה מושהת נכשלה לא נתין לרשום לנתיב ...כנראה יש בעיה בחומרת המחשב או נתיב הרשת" היו כמה כאלה והמחשב קפא לגמרי ואז אחרי אתחול המחשב ניסה בכח להכנס לCHKDSK. במקום לתקן את כונן המערכת © התעקש דווקא לבדוק את H ...נתתי לו לבדוק ואז פתאום אתחל את עצמו... המערכת ניסתה לעלות אבל בכל פעם שהופיעה לוגו של חלונות (עם הנחש שרץ למטה) שניה אחרי קיבלתי מסך כחול לעשירית השניה ואז שוב המערכת אתחלה את עצמה. עקב המהירות הרבה שהמסך הכחול נעלם לא יכולתי לקרוא את השגיאה. וזה חזר על עצמו המערכת לא עלתה. הרצתי RECOVERY C…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום זאת הפעם הראשונה שאני נכנס לפורום הזה ושמעתי רק דברים טובים ממנו אם זאת אם אני עובר על אחד החוקים בבקשה אנא סליחה. המחשב נייד dell מחיר 3500 3 שנים אחריות למשחק רשת קומבט ארנס ולשרטוט solidworks המחשב שווה תמחיר 3500 ₪ תודה על עזרה וסליחה על חפירה:)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב DELL INSPERSION 7720 17R ועד היום הייתי משתמש בו לצפייה ב 1080P, עכשיו שקניתי טלווזיה 4k ואני מגדיר לו שיעבוד דרך הרחבה אז הוא נותן לי את המסך השני עד 1080P הכי הרבה, במחשב יש לי שני כרטיסים אחד של אינטל 4000 והשני הוא NVIDIA M660, באתר של NVIDIA הכרטיס אמור להוציא 4k http://www.geforce.com/hardware/notebook-gpus/geforce-gtx-660m/specifications כמובן שקניתי כבל HDMI 4k בנוסף, אך עדיין הרזולוצייה המקסימלאית שלי היא 1080P, יש לכם אולי איזה שהוא רעיון איך בכל זאת אני יאכל לראות ב4k ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב נייד של סמסונג. דגם מלא מופיע במצ"ב. מה האפשרויות שבפניי ? אם אני מעוניין לרכוש בבאג, אייבורי וכד' משטח קירור למחשב - איזה משטח קירור יתאים (הבנתי שיש מספר סוגים) ? בנוסף איזה אפשרויות נוספות יש לי ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים! יש לי בעיה ממש רצינית קניתי מחשב Dell חדש (שמיועד למשחקים) שבוע שעבר ואתמול התקנתי עליו Call of Duty MW3 פרוץ של RELOADED. התקנתי את המשחק בתיקיה (Program Files (86x בכונן 103SSD ואז העברתי אותו לתיקיית Activision שיצרתי ב-(Program Files (86x. ניסיתי ע"י מדריכים להפעיל את ה-MP של המשחק וכשראיתי שזה לא הולך כ"כ טוב (בין השאר גם ה- SP לא עבד בגלל זה) החלטתי למחוק את המשחק ולהתקין אותו שוב. אחרי שמחקתי את התיקייה ידנית אני מתקין שוב את המשחק ואני מחפש את התיקייה ופשוט אין תיקייה כזאת(?!). עושה חיפוש- לא מוצא. מחפש במנהל התקנים- לא מוצא. מסתכל על כונן C ורואה שאכן המשחק תפס נפח- אבל אין משחק! החלטתי להתקין שוב ולראות אולי התקנתי בתיקייה אחרת ואני לא מ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
אני פרמטתי לא מזמן והמחשב נקי, הכל רץ חלק ויפה. היום, כבר 3 פעמים, המחשב פשוט קפא, ורק ריסטרט סידר את זה. מה יכול לגרום לזה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב שקיים בו הכרטיס הנ"ל אני קניתי מתאם בין היציאת dvi לhdmi ולפי אתר החברה הכרטיס תומך באודיו דרך hdmi. אך שחיברתי את הכבל אין שום סאונד. רציתי לדעת איך מפעילים אותו ואם לא ניתן ואני קונה כרטיס חדש האם צריך להתאים את השבב (nvidia/ati) לחברת המעבד. תודה. ניצן
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! (: יש לי 4GB RAM 1600 מה קורה אם אני מוסיף עוד 4GB אבל של 1333? האם זה אפשרי? מה המשמעויות של זה? לפי מה שהבנתי ותקנו אותי אם אני טועה זה פשוט יפעיל 8GB על מהירות הנמוכה שכאמור היא 1333 אגב זה DDR3 תודה מראש לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח של Abit KV8 Pro וקניתי את הHD הזה: WD1600AAJS 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II מKSP. חיברתי את הכבל מידע לחיבור SATA1 בלוח אם ואת כבל החשמל. שהכנסתי את הדיסק של XP הHD לא זוהה, הבנתי שאני צריך דריבר (מה שאין לי). אז נכנסתי לאתר היצרן ומצאתי הורדה לדריבר של SATA לדגם הלוח שלי. הבעיה היא שהקובץ ZIP שהורדתי ובתוכו הרבה קבצים שוקל קרוב ל7MB, איך אני אמור להכניס את זה לדיסקט?! ולפי מה שהבנתי רק עם דיסקט אפשר להתקין SATA על XP. מה עושים? איך אני אמור להתקין את הHD? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לפני שאתם ממהרים להעביר את הנושא ל"תצוגה וגרפיקה", הבעיה היא לא בכרטיס מסך! למסקנה זו הגעתי על כך שלקחתי את אותו כרטיס מסך במקרה מחבר שלי (יש לציין שאצלו אין ארכיפאקטים), חיברתי אצלי את הכרטיס מסך שלו ואכן הופיעו ארכיפאקטים. דברים שניסיתי בכל הנוגע למחשב: ניקוי חיבור AGP, פירמוט, אין טמפרטורות גבוהות מדי לכרטיס מסך גם בזמן משחק, עידכון דרייברים, כלום לא עזר! אשמח לעוד עצות.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי בחו"ל אץ הiMac החדש, 24" 4GB 3.06GHZ ו-500GB דיסק קשיח עכשיו אני רק צריך לצרוב את המקלדת ורציתי לדעת מי עושה את זה בצורה טובה ומקצועית ושיש לו נסיון בצריבת המקלדת הדקה הכסופה של האיי מקים תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב dell g3 3779, ומאז היום הראשון שלי איתו הוא הציג בעיות בכל הקשור לסאונד. בין אם אני עם או בלי אוזניות פעם בכמה זמן הסאונד וקופץ ומשמיע רעש סטטי למשך שניה ואז חוזר כאילו כלום לא קרה... בדקתי ונראה שכל הדרייברים מעודכנים. תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום המחשב שלי נכבה בלי התראה לפעמים ללא מאמץ בכלל - סתם דלוק וקצת אינטרנט אחרי שהוא נכבה שום כפתור לא מדליק אותו כמה דקות לפעמים נדלק אחרי מנוחה בפעם האחרונה לא נדלק כמה ימים אלה רק שהוצאתי את הכבל חשמל שלו והחזרתי המחשב נדלק מה יכולה להיות הבעייה? לפני כמה חודשים היה תופעה דומה והחליפו לי לוח אם (עדיין באחריות ) תוד
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייח שעבד מצויין עד לפני יומיים. החלטתי לעשות לו shutdown כי הוא היה דלוק במשך איזה חודש ומאז כל פעם שמדליקים אותו הוא נכבה אחרי כמה זמן בד"כ הוא מצליח להגיע עד לווינדוס, מציג את הדסקטופ ואז מכבה את עצמו. ניסיתי גם לשים USB עם התקנה של ווינדוס במטרה לפרמט ואז הוא נכבה כמעט מיידית אחרי כמה שניות פעם אחת הצלחתי להגיע למסך שבו ניתן לבחור מאיזה כונן המחשב יעלה אבל אז גם הוא פשוט נכבה אחרי שבחרתי שיעלה מה-USB לפני שאני שולח למעבדה אשמח לקבל טיפים מה לבדוק. יכול להיות שזה הספק כוח - הייתי מצפה שבמקרה כזה המחשב בכלל לא יידלק אבל אולי יש התנהגות מוזרה של קריסה של ספק ? מודה שעדיין לא ניסיתי להוציא את הזכרונות של…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי לפני יומיים את המשחק NBA 2003 על המערכת הבאה: פנטיום 4 1.7 לוח אם INTEL GARIBALDI זכרון פנימי 256 RDRAM כרטיס מסך ASUS GEFORCE 2 GTS 64 MB DDR כרטיס קול CREATIVE VIBRA 128 מערכת הפעלה WIN 98 עכשיו המשחק מקרטע לי... אבל לא קצת מדי פעם, אלא כל הזמן!!! וזה משגע אותי... ואצל חברים שלי עם מערכת פחותה משלי בהרבה כמו למשל פנטיום 3 וכו'... זה עובד אצלהם חלק ואולי מדי פעם מקרטע יש להם כרטיס מסך GEFORCE 2 MX עכשיו מה לעשות כדי שזה לא יקרטע?? אני צריך עזרה דחוף... בבקשה אנשים!!!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נכון כשמעלים את המחשב רואים את כל הפרטים על גבי מסך שחור כמו בדוס בזמן האחרון אני רואה P3 467MHZ ובכלל יש לי 933MHZ מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה אותו ת'רד של "בעיות מאז התקנת אומגה (אפילו אחרי פירמוט)" פשוט יש עדכונים אז שיניתי כותרת (לא רציתי לפתוח סתם ת'רד חדש) אתם יכולים לרדת ישר לאחרי התמונה ששמתי השארתי את השאר רק בתור חומר רקע שלום כמו שסיפרתי כבר לחלק ממכם (במפגש וב ICQ) התקנתי אומגה ל Nvidia על המחשב שלי ושום דבר שדורש DirectX לא עבד יותר הסרתי אומגה הסרתי והתקנתי דרייברים מחדש התקנתי מחדש DX9 שום דבר לא עזר (אפילו לראות קבצי וידאו לא יכולתי) כשיצאו ה ForceWare החדשים של Nvidia התקנתי אותם ופתאום יכולתי לראות וידאו ולשחק ב Icy Tower שגם זה לא עלה קודם אבל... 3DMark 2001 עלה אבל לא הוצג המסך טעינה בין המבחנים וחצי מהטקסטורות לא הוצגו אחרי מיליון דברים הגעתי להחלטה לפרמט התקנתי היום XP ולהפתעתי לא יכולתי …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה Radeon 9800 Pro וזיכרון נוסף של 256MB בימים הראשונים לא הרגשתי בבעיה אבל בימים האחרונים, בכל פעם שאני נכנס למשחק אני שומע שהמחשב עושה רעש כאילו הוא מאתחל את עצמו (או ההארד דיסק או המאוורר) ואחרי כמה שניות הכל נתקע. במשחקים זה קורה כמעט מיידית (שניות עד כמה דקות), אבל זה קרה לי כמה פעמים גם בזמן גלישה פשוטה (בלי אתרים כבדים, פלאש או משהו מיוחד) בדקתי את הטמפרטורות של המחשב, המעבד על 65, הזיכרון על 35-40. אני לא יודע מה הטמפרטורה של הכרטיס מסך אבל יש לו Thermaltake case fan שעובד קרוב אז אני חושב שהטמפרטורה לא קריטית... אני יודע שהטמפרטורה של המעבד היא סבירה (AMD) אבל אני לא כל כך מבין בטמפרטורת הזיכרון (MB בביוס מתכוון לזיכרון, נכון?) ואני לא יודע אם זו טמפרט…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש אפשרות להפוך את המחיצות מ FAT32 ל NTFS בלי לפרמט?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במשך יומיים המחשב כל פעם שאמור להכנס לווינדוס המסך נכבה והיום ניסיתי להכנס לסייף מוד ופתאום הוא בודק את הרג'יסטרי וכותב למטה "backuping system files" משהו כזה ופתאום הוא נכנס לי לווינדוס אבל יש לו הגדרות ישנות מלפני איזה שלושה חודשים ועכשיו הסאונד לא עובד ואני לא יכול לראות סרטים וזה לא נכנס לי לאייסי help...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם... היום במהלך השימוש שלי במחשב, פתאום שמתי לב שכשאני מזיזה את הצ'ופצ'יק של העכבר (נו הגלגלת הזאת למעלה) בשביל לגלגל את דף האינטרנט למעטה/למעלה, הפסיק את פעולתו הנ"ל, ובמקום זה פותח/סוגר את דף האינטרנט הקודם/הבא... אח"כ זה הפך להיות מגדיל/מקטין את הכתב, ועכשיו כשאני מנסה להיכנס לפורום ספיציפי, הוא פותח לי חלון נפרד במקום להמשיך באותו דף. מה אני אמורה לעשות כדי שהצ'ופצ'יק יחזור לתפקד?? :-[
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-