עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי שני כונני מחשב: כונן ישן כונן חדש אני מחפש אמצעי שיעזור לי לחבר את המקלדת,העכבר,המסך לשניהם. לעבור מאחד לשני.... אני יודע שיש משהוא כזה... אבל איפה קונים את זה ואיך קוראים לזה? וגם, האם יש משהוא כזה גם לרמקולים? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום רב, לפני כחודש פתחתי את המחשב, כשהעלאה שלו עלתה לי השגיאה: IDE channel no 80 conductor cable installed אחריה ראו את המסך Boot של הXP (הפס טעינה שמתמלא), אך אחרי המסך במקום שהXP יעלה, המחשב עשה ריסט- וחוזר חלילה (יכולתי לבחור מבין אפשרויות כמו "קונפיגורציה אחרונה טובה" או "מצב בטוח" וכו' אבל לא משנה מה בחרתי- המחשב היה עושה ריסט ושוב פעם חוזר לנק' זו). אוקי, היה לי HardDisk נוסף בבית, אז הכנסתי אותו, פירמטתי, והתחלתי דף חדש כשהכל טוב ויפה. שלשום, כעבור חודש מאז החלפת ההארד-דיסק, שוב פעם זה קרה. אותה שגיאה, אותו ריסט אינסופי. ושוב- פירמטתי (הפעם בלי להחליף הארדדיסק כי הבנתי שלא זה מקור הבעיה). רק מה? היום הדלקתי את המחשב, והכל היה בסדר. ופתאום המחשב עשה ריסט, ושוב קיבל…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by smalery,

שלום כולם, לאחרונה רכשתי את המחשב עם המפרט הבא: Pentium 4 2GHZ 256 DDR RAM ASUS Gefore4 440mx 60GB WB חילקתי את הדיסק קשיח ל מחיצות והתחלתי להתקין את WINXP. כבר בשלב הראשון, כאשר ההתקנה מעתיקה את הקבצים במסך כחול, המחשב פשוט נתקע לאחר סיום העתקת הקבצים ועושה ריסט לבד, ומתקבלת ההודעה הבאה: TRAP 0000000D ============ GENERAL PROTECTION FAULT tr=0028 (ועוד הרבה "מידע" מסוג זה) מה לא בסדר? :-[

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. בס"ד שלום לכולם! יש לי מחשב שקניתי מ Ivory עם לוח אם MSI N1996 כשאני מדליק את המחשב הוא עושה מן חצי ביפ (לא ארוך אבל גם לא קצר.. ממש חצי שני'ה) וממשיך לעבוד מתי שהוא מגיע לחלק שזה טוען את הווינדוס: הוא פתאום מפעיל את עצמו מחדש.. והכל קורה שוב ניסיתי להעביר את הזיכרון לסלוט השני שאבתי את כל האבק וגם פירקתי את המאוורר שעל המעבד, ניקיתי והחזרתי ניסיתי להכניס דיסק של ווינדוס ולהתקין מחדש אבל זה לא נותן לי את האפשרות יש לי ווינדוס XP תודה לכל מי שמנסה לעזור! ליאור

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי מחשב נייד קטן שאני משתמש בו לניסויים, יש לו כרטיס של אינטל גרפיק מדיה אקסלרטור 3600 התקנתי עליו וינדוס 8 ו8.1 והוא עבד ברזלוצייה נמוכה מאוד (600 על 600 אאל"ט), כשהתקנתי עליו את הדרייבר של הכרטיס מסך של אינטל שעובד טוב עם וינדוס 7, זה אמנם שיפר את הרזולוציה, אבל כל פעם שאני מנסה להפעיל אפליקצייה אני מקבל את מסך המוות הכחול שטוען שיש בעיה באיזה דרייבר בגרפיקה, ומניסוי וטעיה זה הדרייבר הזה. השאלה היא אם יש איזשהו דרייבר אוניברסלי שיעזור לי? המחשב הוא סמסונג N-102 תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. כשהבאתי לו את המחשב היה win ב אנגלית.................... כשקיבלתי את המחשב היה win ב עיברית...................... כשעיתי לו פורמט עם ה win באנגלית והיתקנתי את ה win באנגלית הישן שלי אז כל הבעיות חלו.. לא היה דרייבר של קול לא דרייבר של כרטיס מסך לא דרייבר של עכבר..ועוד אני לא ממש זוכר.. והשידרוגים שהוא עשה לי הוא סם לי פיקס 5200 + לוח אם חדש + 256 דידיהר מהרץ 400 מגהרץ אני חושב שזה בעייה בוואינדוס אקיספי שלי אולי הגירסא ישנה??? ושאני מפעיל מישחק הוא ניתקע קצת ואז הוא חוזר לעצמו .. זה יכול לפוצץ לי את כל המערכת נידמה לי איך אני מתקן את הבעייה הזאת? ניסיתי פורמט נוסף אבל זה לא עזר..תעזרו לי :s05:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. ערב טוב מדובר בשרת dell poweredge t110. סה"כ הוא עובד בסדר גמור, קצת איטי לפעמים אבל לא נורא, אחרי הכול אני לא אמור להשתמש בו כ"כ. עשיתי לו ניקוי אבק פעם ראשונה מאז שהוא נקנה (4 שנים בערך)... הוא היה נראה זוועה לפנ"כ בקושי ראו את הלוח אם. ניקיתי עם קומפרסור (בזהירות וזה... לא נשבר כלום) וחום ליבות שהיה בסביבות 45 ירד ל38 בערך סבבה. הבעיה היא שעכשיו הכונן הרביעי (האחרון=התחתון ביותר) מגיע ל50 מעלות ומעלה. מקודם הוא היה בסביבות ה-35. יכול להיות שיש סיבה מיוחדת, או שפשוט הרבה אבק הצטבר בסביבתו וצריך לנקות שם? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ilan2525,

המחשב מתחבר וגולש רק ברשתות האלחוטיות בבית .(יש שתים) . רשתות זרות מזוהות ע"י המחשב , הוא מתחבר אך אינו מצליח לגלוש . מה הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. קניתי מסך lcd 19 אינצ' של neovo דגם F-419 עם DVI, וכל פעם אחרי שחיברתי אותו, או לחיבור DVI או לחיבור הרגיל הישן, אחרי דקות ספורות או כמה שניות, פתאום הוא נכבה. ואז אם אני מכבה אותו ומדליק שוב, אז הוא עובד שוב לכמה שניות.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by הדר,

הצילו!!!!! המחשב השתגע. הוא מודיע לי ללא הפסק על וירוסים ולא רוצה לפתוח תוכנות (כל פעם תוכנה אחרת). לא משנה מה עשיתי הוא מודיע לי על חוסר במקום איחסון או חוסר בזכרון (שניהם לא נכונים). התקנתי מחדש את win2k (פעמיים) בכל פעם הוא הודיע לי באמצע שיש בעייה עם הקובץ svchost.exe ושהוא סוגר את התוכנה. ההתקנה בשתי הפעמים לא הצליחה וחצי מהתוכנות עדיין לא עובדות. עדיין אני מקבלת הודעות על חוסר בנפח דיסק או זכרון. מה עושים????? איך ניתן להתקין את win2k טוב יותר (עשיתי התקנה עם פירמוט מלא). תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by bv_beaver,

במשך יומיים המחשב כל פעם שאמור להכנס לווינדוס המסך נכבה והיום ניסיתי להכנס לסייף מוד ופתאום הוא בודק את הרג'יסטרי וכותב למטה "backuping system files" משהו כזה ופתאום הוא נכנס לי לווינדוס אבל יש לו הגדרות ישנות מלפני איזה שלושה חודשים ועכשיו הסאונד לא עובד ואני לא יכול לראות סרטים וזה לא נכנס לי לאייסי help...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by coperl,

מביא לי את ההודעה הבאה [ATTACH=CONFIG]3908[/ATTACH]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי, יש לי כרטיס קול LEXICON OMEGA, שעבד כבר כמה שנים. עכשיו בהתקנה חדשה של WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT, הווינדוס פתאום לא מזהה אותו. התקנתי דרייברים דרך הדיסק שקיבלתי, וגם דרייברים עדכניים יותר שהורדתי מהאתר של החברה, שלפי מה שהם אומרים עובדים עם WINDOWS 7 64 BIT. כשאני מחבר את הUSB למחשב, מתקבלת הודעה USB not recognized. הצעות מישהו ? תודה מראש ! נ.ב., המפרט שלי : לוח אם - GIGABYTE P35-DS3L מעבד - CORE 2 DUO E6750 4GB RAM WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by odhh,

יש לי קבצים שהוצפנו ב windows xp , הועתקו לכונן חיצוני והמחשב כבר בזבל. כעת אי אפשר לפתוח את הקבצים עקב הצפנתם כנ"ל לא ניתן להעתיקם. אם מישהו יודע על פתרון שעובד אשמח לשמוע. עד עכשיו ניסיתי לקחת בעלות וכו' אך ללא הועיל. לשיטת ההצפנה קוראים Encryption . תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. היום אחרי הרבה זמן שלא היה לי מסך, ראיתי סרט במחשב והיו הרבה תקיעות קטנות כאלה במהלך הסרט. חשבתי שהסרט פגום אבל ניסיתי קובץ אחר וגם שם זה קרה.. יש לי מחשב חזק יחסית, זה לא אמור לקרות.. לפני כמה חודשים אני פתחתי עוד צינורות עיבוד (אם זה עבד, דרך אגב, איך אני בודק כמה יש לי עכשיו ואם זה עבד?) הטמפרטורה של הכרטיס מסך על 44 מעלות ומקסימום 47 במאמץ... יש לי Geforce 6800NU... אני עוד מעט אתקין 3D Mark ואני אבדוק את התוצאה... מה יכול להיות גורם לבעיה? המפרט בחתימה.. עריכה: ב 3D MARK 05 קיבלתי 3242.. זה לא ציון גרוע.. אז למה הוידאו נתקע לי? זה קורה לפעמים גם עם מוסיקה אבל זה כשאני מפעיל עוד תוכנה אז המוסיקה נתקעת לשניה.. גם אם זאת לא תוכנה כבדה.. הורדתי את כל האפקטים במדיה פלייר …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by naorsa,

המדפסת עבדה טוב עד שלפניי כמה ימים היא נפלה מגובה של 2 מ' בערך אחרי זה היא התחילה להדפיס חצאי דפים וגם אם כן אז לא אותיות מלאות (פסים, רווח בתוך אותיות) נסיתי לעשות יישור מחסניות דיו, יישור הדפסה כלום לא עוזר.. יש עוד משהו שאפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by OOMER,

היי יש לי מחשב dell g3 3779, ומאז היום הראשון שלי איתו הוא הציג בעיות בכל הקשור לסאונד. בין אם אני עם או בלי אוזניות פעם בכמה זמן הסאונד וקופץ ומשמיע רעש סטטי למשך שניה ואז חוזר כאילו כלום לא קרה... בדקתי ונראה שכל הדרייברים מעודכנים. תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by nivster,

הדיסק שלי הוא IBM DeskStar בן שנה וחצי בערך. הדיסק הקשיח שלי התחיל לעשות קולות של לא עובד (מין צרצורים כאלה שחוזרים על עצמם), וכשאני מעלה את המחשב, הוא כותב לי disk read failure, please reboot ניסיתי לפרמט עם ההתקנה של XP, לקח 4 שעות, ואפילו עבר את ההעתקה הראשונית של XP. אבל כשהוא בא להמשיך את ההתקנה מהדיסק (שהפעם עבר את ה-boot), הדיסק המשיך לעשות קולות של לא עובד, ואחרי שעה נשברתי והתקנתי XP על דיסק אחר. אין לי עוד אחריות על הדיסק, אגב. שאלתי היא: האם יש לי עוד מה לעשות? יש טעם לפרמט ולהשלים עם קיומם של bad sectors? או שחבל על הזמן?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by eizik26,

שלום אנשים קידדתי סרט DIVX ל AVI וצרבתי אותו על דיסק DVD. אבל כשאני רואה את הסרט בDVD הביתי (ITT) יש עצירה קטנה כמעט לא מורגשת כל 2-3 שניות. מישהו יודע למה זה? בתודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by alexxxxx55555,

שלום לכולם יש לי בעיה די קשה לפתרון ניסיתי הכל ולא עוזר שום דבר יש לי בעיה שהמחשב שלי לא מצליח להתחבר לשום התקן בבלוטס לדעתי הבעיה היא שחסר שלי bluetooth le generic attribute service מישהו יודע איך אני יכול להחזיר את זה למערכת? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. ערב טוב. היום אחרי שניסיתי לעשות אקטיביציה לווינדוס בעזרת איזו תוכנה המחשב עשה ריסטרט ומאז המסך נדלק שומעים צפצוף אחד (uefi bios) והמחשב עושה ריסטרט שוב וככה שוב ושוב בלי הפסקה. לא הצלחתי להיכנס לsafe mode אבל הצלחתי להכנס לתפריט של הביוס אבל אני לא יודע איזה אפשרויות יש לי לעשות משם. תוכלו לעזור לי בבקשה? חג שמח. ציון שושי.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום קניתי כרטיס מסך חדש בשם HD2600 PRO , התקנתי את הדרייברים אך שאני נכנס למשחקים יש כתוביות מוזרות בג'יבריש. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by HaimTS,

או לחשב את הצריכה של הרכיבים? המפרט שלי נמצא ב profile תודה, HaimTS

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by BlackBlood,

מחשב חדש, נקנה לפני 5 חודש.. הסרתי נוד 3.. עשיתי רסטרט, וזהו המסך נדלק, המחשב כביכול נדלק, אבל מסך שחור, אין כלום.. יש רעש מאווררים, הכל כאילו עובד רגיל.. אבל כלום, לא מגיע לוינדוס, פשוט מסך שחור.. בא לי להתאבד, 350 גיגה של סרטים, שירים, תוכנות ..אויי לא מאמין.. מה אפשר לעשות? ניסיתי הכלל.. לנתק מהחשמל, לנתק את המסך ולחבר שוב.. לשים דיסק של וינדוס , אבל אין, רק מסך שחור.. יעני בצד שמאל למעלה כתוב דיגיטל/אנאלוג.. וזהו רק מסך שחור.. דיי לא רוצה.. יש פתרונות חוץ מלפרק את המחשב? כי אם אני פותח את המחשב, אין לי יותר אחריות.. לא רוצה להסיר את המדבקה.. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. קניתי פנטיום 3 משומש עם שני שקעי USB מאחור. כשאני מנסה לחבר לו את הדיסק און קי (SANDISK), המחשב לא מזהה אותו ואני רואה (!) צהוב ב DEVICE MANAGER ב USB MASS STORAGE DEVICE. הדיסק און קי עובד כמו שצריך על כל מחשב (נורמלי) אחר. גם שקעי ה USB של המחשב הישן נראים בסדר כי אביזרים אחרים כמו מדפסת, אינטרנט, מצלמה עובדים עם ה USB יופי. מערכת ההפעלה של המחשב המדובר היא WINDOWS XP. איך גורמים ל דיסק און קי לעבוד במחשב הישן? תודה!

דיונים חדשים בפורומים