תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה, החלו להישמע רעשים מוזרים וחזקים יחסית מהמחשב שלי. לפעמים המחשב קורס ומאתחל את עצמו מחדש לפעמים (גם כשהתוכנה לא כבדה בכלל). מה לדעתכם יכול לגרום לבעיה?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
בכמה ימים האחרונים כל הקבצים שהורדתי מהאינטרנט לדיסק מסוים נתקלים בבעיות. או שהטורנט נעצר באמצע ומודיע על בעיות CRC או שקובץ שירד בצורה אחרת גם כן מודיע על בעיות CRC לאחר שירד כבר בשלמותו לדיסק. ניסיונות לפתוח או להעתיק את הקבצים הבעייתיים לדיסק אחר גם כן לא צולח. לעומת זאת קבצים ישנים על אותו הדיסק לא נתקלים בבעיות. בהתחלה חשבתי שאולי יש לי בעיה עם המודם ופשוט ההעתקה למחשב מהרשת מתבצעת עם תקלות אבל לאחר כיבוי והדלקה של המודם לא שינה כלום. ניסיון הורדת קבצים לדיסק אחר לא נתקל כלל בבעיות. הפעלתי תוכנה של windows 7 לזיהוי בעיות בדיסק ולא נמצא דבר. האם הדיסק באמת גמור?
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי עושה ריסטרטים כול הזמן הוא מגיע לטעינה ואז ישר מסך כחול ושוב מחדש הכול. הצלחתי להיכנס ל safemode כמה פעמים ואז לעצור את המסך הכחול והוא אמר שהבעיה עם ה sptd.sys לאחר כמה פעמים המחשב כבר לא נכנס לשוםsafe mode מה לעשות ?הדבר היחיד שאני יכול כדי להגיע למחשב זה להכניס את הדיסק של הוינדוס ללחוץ R ומשם מה ?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
המחשב נדלק , אך לא מופיע כלום במסך ואין ציפצוף מלוח אם בדקתי עם ספק כוח אחר , אותה בעיה. זה לוח אם או מעבד תקול? אם זה לוח אם ואני מחליף ללוח אם אחר ומשאיר אותו מעבד . ראיתי שיש מדריך בלינקיה עבור זה , אך השאלה אם זה יעבוד כמו שזה אמור לעבוד או שזה משהו זמני בשביל בדיקות ? בנוסף הוצאתי את כל הסטיקים של ראם , והלוח מצפצף ציפצוף ערוך. תודה
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
שלום! לא עשיתי שום שינוי תוכנה במחשב לאחרונה, אני חוזר מהבפר מדליק אותו וזה נותן לי את ההודעה AMD data change update new data to DMI! לפעמים הההודעה הזאת הייתה מופיעה אבל המחשב היה עושה BOOT וכו', עכשיו המחשב לא עושה צעד אחרי ההודעה הזאת. עשיתי LOAD DEFULTS בביוס, אני מבקש עזרה בדחיפות, מחר עלי להגיד פרויקט לבגרות ועוד לא סיימתי אותו. תודה מראש עידכון- שיחקתי עם ההארד דיסקים לא עזר כלום. הוצאתי את הסוללה של הלוח אם- כנ"ל הוצאתי את הכרטיס מסך גם אם אני עושה FIRST BOOT DEVICE ככונן DVD ושם בו את דיסק ההתקנה של הוינדואוס המחשב עדיין נישאר קפוא בהודעה הנ"ל גם לסייפמוד לא ניתן להכנס><
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מדובר במחשב שאני הרכבתי לו , AMD X2 4200 פשוט בלי הרבה בלאגן ועם ספק כוח מאוד איכותי אנמרקס ליברטי 400.. המחשב עבד נהדר , רוב הזמן מכובה פעם בכמה ימים אבא שלי היה מדליק אותו ומשתמש , ככה במשך כשנה. פתאום באים להדליק ואין סימן לחיים... נורא מוזר לי המצב הזה כי במקרים כאלה אני יודע שזה כנראה ספק כוח שמת , אבל כאן מדובר בספק כוח איכותי... אין לי עכשיו גם כוח להתחיל להחליף ספקים כמו איזה ניגר , יש איזה בדיקה יותר פשוטה שאפשר לעשות קודם?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נייד E6400 + win 7, לאחרונה התחילו לי כל מיני מריחות בתצוגה (ראו תמונה מצורפת) עדכנתי דרייברים למסך + עידכונים לwin ולזה לא עזר. האם מדובר בבעיית חומרה או תוכנה? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
ניסתי לחבר Hard Disk וצורב DVD ל IDE1 עם אותו כבל אבל המחשב נתקע בשלב ה BIOS. הוא הוציא הודעה בסגנון please insert disk... שאלה 1: מה תפקיד הג'מפרים בצורב ובכונן קשיח וכיצד יש לחבר אותם אם רוצים ששניהם ישבו על אותו IDE וכמובן שהכונן הקשיח צריך להיות ה master. שאלה 2: אין לי חיבור SATA וגם אין לי צורך בסאונד מהצורב. כמה כבלים אמורים להיות מחוברים לצורב? 1 IDE ו 1 חשמל?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי נהיה איטי בטירוף,כל העתקה או ביצוע של כתיבה לדיסק הקשיח נהיה תהליך איטי. איך אני בודק ביצועי דיסק קשיח? אולי הלוח אם שלי לא בסדר?
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי בעיה במחשב של ה"מסך הכחול" זה מופיע לי פעם ב 5-7 שעות והמספר לפי מה שאני זוכר זה: 00x000000c2 רציתי לדעת איך אפשר לתקן שגיאה? מה התקלה במחשב? תודה, ערן
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
לאחרונה כשאני משחק במשחקים או סרטים, לפעמים אני מקבל מסך כחול והמחשב מרסטרט את עצמו. כשהסתכלתי על הminidum כתוב שזה כנראה נגרם בגלל RTKVHD64.sys. גיגול קצר העלה שמדובר בכרטיס קול שלי. הסרתי את הדרייבר הנוכחי והתקנתי את הדרייבר הכי חדש, אבל אני מקבל מסכים כחולים. מה יכולה להיות הבעיה? מצ"ב קובץ ה dmp http://www.megafileupload.com/en/file/227352/042510-24117-01-dmp.html
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
לפני כשעה עשיתי ריסט וניסיתי לעלות את המחשב שוב אבל ללא הצלחה, המחשב נתקע כל כמה שניות לכמה שניות זה מתחיל עוד בPOST כשרואים את 4 חלקים של הלוגו של מיקרוסופט שמה אני רואה שזה נתקע וממשיך אחרי מספר שניות וכשזה מגיע לשולחן עבודה זה עדיין נתקע ואי אפשר לעבוד ככה, ניסיתי לפרמט אבל אותו סיפור זה גם נתקע בתפריטים של הפרמוט, עכשיו אני לא חיי בסרט שהכול בסדר עם החומרה שלי, אבל אתם יכולים לעזור לי לקבוע מה תקול? אני מאמין שזה יכול להיות הספק או המעבד, לא מאמין שזה כרטיס מסך כי הוא חדש בן חודש. תודה.
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
הדיסק תמיד נראה ריק למרות שכרגע צרבתי אותו באותו צורב בדיוק. במחשב אחר הכל תקין. WTF קורה פה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד מסוג ACER Extensa 5630 אתמול ראיתי משחק הוקי-קרח שמשודר באינטרנט במחשב וחיברתי אותו ביציאת ה hdmi שלו ל lcd בסלון. לאחר מספר דקות המחשב קפא ונתקע.לחצי על כפתור ההדלקה לחיצה ארוכה וכיביתי. לאחר מכן שהדלקתי אותו שוב הוא עצר בביוס,אמר לי את החומרה שמותקהת בו ואמר שיש error ואם אני רוצה f1 להמשיך ואז כבר שמגיע המסך עם הכיתוב ACER הוא נתקע,יש למעטה סקלה כזו עם פס כחול והוא נתקע בערך אחרי 3/4 דרך. מעבר לכך יום קודם גם ראיתי סרט באותה הדרך דרך המחשב לטלוויזיה,ואני לא יודע מה חשבתי לעצמי אבך פשוט ניתקתי את הטלוויזיה ולחצתי על לחצן הכיבוי ואמרתי לעצמי טוב המחשב יעלה מחדש והוא לבד יסדר לעצמו את הפלט של התצוגה כי כבל ה HDMI מנותק. אך זה לא קרה והוא בכלל לא הגי…
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
המפרט: Intel Dual Core E5200 2.7GHZ ASUS P5KPL9-AM/PS KINGSTON DDR2 2GB 800MHZ WESTREN DIGITAL 320GB LEADTEK NVIDIA GEFORCE 9500GT 1024MB כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX מסך BENQ 20" רחב ספק כח 500W ומארז ג'נריים. כאמור, המחשב של אחי נתקע באמצע משחקים שנחשבים "קלים" - לדוגמא "NBA2K10" שרץ במחשב השני שיש לו כרטיס מסך יותר חלש ומעבד יותר חלש, עם ספק ג'נרי ומארז ג'נרי (אני מדגיש שזה לא העניין). כל החלקים באחריות - מה זה יכול להיות? נ.ב מדי פעם המחשב בעת ההפעלה פיזית נדלק, אבל המסך לא מציג כלום. לאחר שאני מרסט אותו זה מסתדר... > התופעה הזאת נעלמה, אבל בכל זאת זה מדאיג. שוב, מה זה יכולה להיות? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם D: כבר זמן מה יש לי בעיה די מפגרת במחשב כל נגיעה בוא או מתקיעה אותו או עושה קראש וגם כשאני משחק פתאום זה עןשה לי קראש שקשור לקבצי דאמפ לא יודע פשוט איך כותבים את זה באנגלית וגם יש קבוע פעם שהמחשב קופא וזה תמיד קורה כמעט באותו יום ופעם אחת בשבוע :s07: ויש עוד בעיה לפעמים כשאני גם נותן בתעות מכה למארז המחשב נכבה נדלק מחדש ועושה הOC נחשל למשהוא תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם , אז נתחיל במה שיש במארז ונעבור לבעיה העיקרית : מעבד : intel q8200 זיכרון : 4 gb חברת kingstone אם זה משנה כרטיס מסך : gigabyte 9800 gt 1gb הוספתי גם צילום מסך של הטמפרטורה בזמן משחק . המשחק העיקרי שזה קורה הוא batman AA במשחקים פחות כבדים FM10 , PES10 , זה לא קורה גם ב- cod 4 modern warfare 2 זה לא קרה לי . פסלתי את בעיית המשחק כי התקנתי את אותו משחק אצל חבר (יש לו מחשב קצת יותר חזק אבל הכל עובד ) ועוד משהו קטנטן הדופן של המחשב פתוחה בזמן המשחק ולמרות זה יש לי ריסטרטים. תמונה א' - לפני שהתחלתי לשחק http://yfrog.com/42temp1lp תמונה ב' - באמצע המשחק (שיחקתי רק 3 דק' לא ידעתי מתי המחשב ייפול ) http://yfrog.com/4rtemp2ep מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם הרכבתי מחשב חדש לוח אם של ג'יגבייט P55 מעבד i5 750 כרטיס מסך רדיאון 5670 ספק אנמרקס 400 וואט קשיח 500 מארז קולרמאסטר 690 II הכל עובד רק אין תמונה במסך סיימתי רק לחבר הכל והמסך מחובר דרך יציאת DVI שיוצאת מהכרטיס מסך
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
לוח MA785GMT וחלונות 7 64 ביט כונן DVD SATA מופיע עם סימן קריאה צהוב ולא פועל האם זו בעיית חומרה או תוכנה? האם יש עצה איך לפתור??
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, רכשתי דיסק קשיח 250GB SATA של SEGATE, חיברתי אותו ללוח P4P800SE של ASUS והמחשב פשוט מאוד לא זיהה אותו ומראה כאילו אין דיסק קשיח בכלל. ברצוני לדעת מהי הבעיה לכך שהלוח לא רואה את הדיסק קשיח? תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
אני עושה בדיקות מאמץ ב OCCT ומקבל שגיאות ואין לי שום אוברקלוק. למה זה קורא? יש לי מעבד Q9450 וזה כל הזמן כותב לי בעיה ב CORE אחר פעם ב 1 פעם ב 3
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
היי! יש לי חבר עם המון ריסטים של מסכים כחולים, אמרתי לו שישלח לי את הקבצי MINI DUMP שאני אוכל לפענח אותם עם הWINDBG. ככל הנראה התוכנה מתאימה לקבצי MINI DUMP של XP ולא מצליחה לפענח את הקבצים של WINDOWS7. מישהו מכיר את התופעה?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלק הראשון עולה, לאט באופן מבהיל, כשלוחצים על המתג POWER, והדברים מתחילים להירשם, האותיות באנגלית נרשמות כאחת ל-שנייה וחצי בערך, וכך החלק הראשון לוקח עד 10 דק'! המחשב ישן, וזה קרה רק לאחר שהתקינו כרטיס מסך חדש של NVIDIA. שאר הדברים עובדים היטב, והבעיה חלה רק בזמן המסך הראשון בעט לחיצת כפתור הPOWER. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה, ומעולם ובכל תוכנה שהיא לא הצלחתי להקליט סאונד במחשב הזה. (חוץ מדרך המיקרופון) אולי הבעיה היא בהגדרות הכרטיס כי אני לא רואה פה משהו שיכול להקליט חוץ ממיקרופון אודה מאוד לכל מי שיכול לעזור לי כי אני כבר הרבה זמן מנסה למצוא לזה פתרון.
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-