תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם וחג שמח!אני מעוניין לשים בעסק שלי קליפים שהכנתי בhd בסגנון הזה:[youtube]qK_NeRZOdq4[/youtube]זה קליפים שיש בהם הרבה " בלאגן" כמו שאתם רואים.המקום גדול (800 מ"ר) ובכל פינה יש טלוויזיות.אני מנסה לחסוך את הטכנאים ולחבר הכל לבד עם דוד שלי.הטלוויזיות הם full hd. ואני רוצה שזה יעבוד כמובן באיכות הכי טובה.כמו כן, הכי חשוב שלא יהיה דיליי בין האודיו לווידאו כי כמו ששמתם לב בסרטון למעלה הכל זז שם לפי הקצב.אחרי בירורים הגעתי להבנה שאני צריך מרחיקי hdmi או hdmi extender עם כבל רשת ומפצל hdmi ל6. 2 טלוויזיות 40 מטר 3 אחרות 15-20 מטר 1 נוספות 10 מטר מה שאצטרך זה 6 מרחיקי hdmi, מפצל, כבלי רשת לכל טלויזיה מהמפצל. משהו מכם מבין בזה? ויכול לעזור? מאיפה לקנות? איזה סוגים? איפה הכ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבוע טוב, במחשב שלי יש שני סטיקים של 8 ג'יגה והחלטתי לשדרג אותו עם עוד שני סטיקים כך שיהיה עם 32 ג'יגה זיכרון סך הכול. רכשתי בדיוק את אותם המודולים שכבר קיימים, לוח האם שלי הוא ASUS H170M-PLUS, התקנתי אותם המערכת הפעלה עולה כרגיל. ב-BIOS כן רואים את 4 המודולים של 8 ג'יגה אבל במערכת הפעלה Windows Server 2019 רואים רק 16GB. אם אני מריץ תוכנה כמו CPU-Z היא מזהה את כל הזיכרון לעומת מערכת ההפעלה. אני מפספס איזה הגדרה ב-BIOS שתאפשר לי להשתמש בכל הזיכרון?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי בעיה עם מסך מחשב. התנעה ועצירת מקרר מכבה לשניה מסך מחשב. שקע מקרר מחובר ישירות ללוח חשמל,ושקע מחשב ומסך מחוברים למעגל חשמלי אחר. (הם לא יושבים על אותו מעגל של מקרר) יש לי שתי מחשבים נייחים מיני.ההבדל ביניהם במעבדים I7 ו I9. כשלמחשב עם מעבד I7 מחובר מסך הכל עובד חלק,וברגע שמסך מחובר למחשב עם מעבד I9 אז מסך מושפע מפעילות מקרר. בעיה מוזרה,אשמח לקבל עזרה. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בלי שום אירוע מיוחד, יום אחד אני מדליק את המחשב והמסך לא מגיב. המסך פעיל, הנורה שלו דולקת, וכשאני מדליק את המחשב בד"כ נורה כחולה נדלקת, אך עכשיו זה לא קורה. בנסף לזה, יש לאחר כמה שניות צליל חזק כזה מהמחשב ל2-3 שניות, משהו שאין בד"כ. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?[br]פורסם בתאריך: 16.09.2009 בשעה 19:19:38 אוקיי, עכשיו המחשב עובד, אבל אני עדיין רוצה לדעת מה היית הבעיה. מה שעשיתי זה פשוט "חיזקתי" כל מני רכבים במחשב, כמו זכרון וכאלה, פשוט נתתי להם דחיפה קלה מתוך הנחה שאולי הם זזו או משהו.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי שני דיסקים של 320G ובימים האחרונים כמעט כל פעולה בכל אחד מהם לוקחת המון זמן - סייר קבצים, העתקה/העברה, קומפילציה ופתיחת אפליקציות/חלונות. מדי פעם מופיע לי משולש צהוב בשורת המשימות עם סימן קריאה שחור אבל ללא כל הודעה והוא נעלם כשלוחצים עליו. זה הגיע עד כדי תקיעה מוחלטת של המחשב כשיותר מדי חלונות פתוחים. הדיסקים עצמן תקינים (הרצתי MHDD על שניהם) ולא נשמעים רעשים מיוחדים. גם הטמפרטורה תקינה. רעיונות למישהו? אציין שלמחשב מחובר עוד דיסק 1.5T ב-USB2, שני "כונני USB" דרך ה-HUB של ה-DELL 2407WFP ועוד כונן וירטואלי עם VirtualCloneDrive [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב dell g3 3779, ומאז היום הראשון שלי איתו הוא הציג בעיות בכל הקשור לסאונד. בין אם אני עם או בלי אוזניות פעם בכמה זמן הסאונד וקופץ ומשמיע רעש סטטי למשך שניה ואז חוזר כאילו כלום לא קרה... בדקתי ונראה שכל הדרייברים מעודכנים. תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המסך והכבל תקינים-נבדק. בהתחלה התקלה הייתה לפרקים, פירקתי את כרטיס המסך וניקיתי אבק ולאחר מכן התצוגה עלתה, בדקתי חומרה ולא אובחנו בעיות. אבל לאחר הכיבוי , התקלה חזרה ולאחר מס' פעמים של יש ואין, התצוגה לא עולה. בנוסף זמן המערכת לא נשמר (כנראה הסוללה נגמרה) וגם כפתור הריסייט פתאום לא מכבה את המחשב. אודה לתשובה דחופה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי את המחשב מימין שברשותי שבועיים. הוא כבר נתקע לי פעם אחרי מס' ימי הורדה ומשחקים באמצע. לאחרונה השארתי אותו דולק ל3 ימים, הוא נתקע בצורה כזו שכשהוצאתי את המסך ממצב STANDBY ע"י הזזת העכבר הוא לא יצא מSTANDBY ועשיתי RESET. לאחר שהרגשתי ירידה טיפה בביצועים החלטתי לבדוק טמפרטורות: CPU 44-45.5 MOTHERBOARD 44 לאחר כיבוי למשך 5 דקות שעשיתי כך השתנו הטמפרטורות: CPU 44 MOTHERBOARD 39 התחלתי הורדה בלילה, המחשב כנראה נתקע תוך איזה שעה כנראה והעכבר לא זז בבוקר לכן כיביתי אותו למשך שעה, שעה וחצי ומה קרה? CPU 28 MOTHERBOARD 22 מדהים איך הטמפ' ירדו ככה! תדעו שאני לא עושה OC לשום רכיב כלשהו במחשב שלי. אני לקחתי במחשב החדש שלי רכיבים שאמורים להיות טובים מאוד מחברות טובות מאוד כמו ASUS…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש תוכנה מתאימה? העתקת כונן חיצוני לכונן חיצוני אחר הכי מהר? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
התחילה לי היום בעיה מעצבנת במחשב. כל פעם שאני מכבה אותו או ע"י Start Shut Down או ע"י לחיצה קצרה על הכפתור הוא נכבה, כל המאוררים כבים ואז הוא נדלק שוב כשאני מכבה אותו ע"י החזקה של כפתור ההפעלה 5 שניות (כיבוי אלים) הוא נכבה ולא נדלק שוב WTF?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
החלפתי מודם וראוטר בהוט, מודם ARRIS וראוטר TPLINK V7.2 שלהם, בנוסף שדרגתי לחיבור 30 מגה איך שאני מריץ SPEEDTEST על כמה שרתים ישראלים, היה מתנתק לי החיבור. החליפו לי עכשיו שוב פעם מודם וראוטר, בנוסף גם את החיבורים בארון חשמל בבית ובארון ברחוב, ואותו דבר קורה ! מה שקורה זה שהראוטר מראה שהוא התנתק ולא מצליח להתחבר שוב ל5-10 דקות\הפעלה מחדש של המודם. מישהו יודע מה הולך פה ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בהמלצת פורופ מפרטי מחשב קניתי את מחשב הבא http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=36195 התקנתי עליו win 7 64bit התקנתי את הדרייבר של הלוח אם ושל הכרטיס מסך. אני מחבר את המחשב למין אדפטר כזה שמתחבר לחשמל ליד הראוטר ועוד אחד שמתחבר לחשמל בחדר שלי - והאינטרנט לא זז אבל - אם אני מחבר את המחשב הישן בדיוק באות צורה (עם האדפטר) ובדיוק באותו מקום - האינטרנט טס. בנוסף ניסיתי לחבר את החדש עם כבל באופן ישיר לראוטר וזה עדיין לא זז. מה שאומר שזה כנראה משהו במחשב ןלא באינטרנט... השאלה היא מה יכולה להיות הסיבה? בדקתי האם הכרטיס רשת הותקן כמו שצריך ונראה שכן.. (בmanage על my computer הוא מראה אותו ואומר שהוא הותקן כמו שצריך) אני כרגע מנסה להתקין עדכונים לwi…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים , ברשותי לפטופ של ACER מדגם 5741G לפני כמה חודשים התחילה אצלי תופעה מוזרה , כל כמה זמן ( אין זמן מדוייק) הנורה של ה HDD נדלקת קבוע לכמה שניות והמאוורר שבצד שמאל מתחיל לפעול מהר מאוד והמסך קופא ולא מגיב לכמה שניות ולאחר שהוא חוזר לעצמו אני מקבל שגיאה שאומרת display driver stopped responding and has recovered ואז בדרך כלל הכל חוזר לעבוד עד שהתופעה חוזרת על עצמה אחרי זמן ... תודה רבה על העזרה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים קידדתי סרט DIVX ל AVI וצרבתי אותו על דיסק DVD. אבל כשאני רואה את הסרט בDVD הביתי (ITT) יש עצירה קטנה כמעט לא מורגשת כל 2-3 שניות. מישהו יודע למה זה? בתודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי לוח אם מבחור בטריידזון הוא אמר לי שהלוח עובד אז סמכתי עליו וקניתי ממנו באתי הביתה הרכבתי את הלוח על המארז חיברתי את הכל למקום כל הIDE PCI AGP ו... הוא נופל כל פעם שניסיתי להדליק ניסיתי לשנות סוללה HD כרטיס מסך זיכרון ספק פשוט הלוח תקול . דיברתי עם הבחור אמרתי לו שאני רוצה להחזיר לו את הלוח אך הוא מסרב לקבל אותו בחזרה מה לעשות יש דרך לתקן את הלוח משהו? תאור הבעיה: נדלק אין ביפ של הרמקול והמסך מתכבה ומתחיל להבהב עם הLED של המסך המאוורר של הCPU עובד מי שיודע נא לעזור
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי את המסך לפני כשנתיים ולפני כשבוע התחילו בעיות מוזרות - גודל המסך משתנה/רוצד באופן קבוע, הבהירות משתנה כל פעם במעט, לעיתים נשמע קליק (כמו של degaus) והמסך נמתח מאוד ואז חוזר למצבו הרגיל, וכדומה... מישהו נתקל בבעיות דומות? מה אפשר לעשות? לדעתי יש אחריות של 3 שנים למסך אבל החנות בה קניתי נסגרה... לאן אני יכול לפנות ומה אני צריך להציג להם? או לחילופין, כמה לשלם.. ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי כונן hdd מסוג My Book של WD במשך שנים רבות. נפח 3TB. פתאום ראיתי שהוא הפסיק לעבוד. בחיבור לחשמל כלום לא קורה (לא נדלקת נורה, אין קול ממנו, אין זיהוי במחשב). אני צריך את המידע שעליו. אם יש דרך לתקן כזה אפילו לזמן קצר כדי לשאוב את המידע החוצה, זה מאוד יעזור. כמו כן, המלצות על חברה אמינה שמבצעת שחזורים.... זה מאוד מאוד יעזור לי. ואם אתם יודעים עלויות של דברים כאלו, גם אשמח. תודה רבה רבה!
-
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לפני כחודש בערך רכשתי לוכד מדיה מסוג זה: http://www.amazon.com/AVerMedia-Technologies-Portable-Recording-Directly/dp/B00B2IZ3B0/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1455223023&sr=8-2&keywords=avermedia+usb דרך אייבורי. הורדתי את הדרייברים של התוכנה והצלחתי לעשות stream ל-twitch.tv דרך התוכנה של הלוכד מדיה. הבעיה היא שאני מתחיל את הסטרים אני לא מצליח לשחק על יותר מ-60fps (ברשותי מסך 144hz) הסטרים מוגדר כ-720P עם ביטרייט 1700-2000. ברשותי 200 מגה הורדה ו5 העלאה. מצאתי סרטון מסויים של הבעיה (שהיא בעצם בעיית הגדרה, אך גם שאני משנה את זה, אני עדיין לא מצליח למשחק על יותר מ-60FPS (ראוי לציין שהמשחק מחייב אותי לשחק במצב wi…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
להפעיל את הקבצים/תוכנות ? צרבתי גיבוי(באמצעות הגירסה האחרונה של נירו 5.5.9.9) של תוכנות ע"ג תקליטור .כאשר אני מנסה לפתוח את אחד הקבצים ,מתקבלת הודעת שגיאה שלא ניתן למצוא את הקובץ .ככה זה קורה לי בכל התוכנות שגיביתי . למזלי הרע , מחקתי את המקור מהכונן הקשיח ואני מחזיק ביד תקליטור מבלי יכולת להפעילו. אנא עזרתכם הדחופה . תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט שלי: הוא מחשב כבן 5 שנים בערך. אני רוצה ככול הנראה לעשות 200 מגה ורציתי לדעת האם הוא יכול להריץ 200 מגה אינטרנט מלבד 100. מה אתם חושבים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לעשות מבחן מאמץ למחשב אז פתחתי את התוכנה HWMONITOR שמתי לב פעם שהטמפרטורה שלי ב CPUTIN מאד גבוהה (125+-) עכשיו השאלה שלי היא מזה cputin בכלל ומה אני צריך לעשות כדי לסדר את זה? תודה חברים אבל אני בספק אם מישהו מכיר את הבעיה הזאת
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
הלוח שיש לי GIGABYTE GA-B75MD3H REV.1.1 לפני כמה ימים התחלתי את המחשב והוא רשם לי שהביוס קרס והאם לתקן את זה אמרתי לו שכן הוא תיקן ומאז כל פעם שאני מאתחלת את המחשב הוא רושם: "entering to power save mode" המסך נאשר חשוך ורק אחרי כמה שניות הוא נדלק ישר מההתחלה שרואים שהוא מתחיל את חלונות. ניסיתי ללחוץ DEL כדי להכנס לביוס עצמו הצלחתי וראיתי שאיפה שרשום SHOW BIOS LOGO נמצא על ENEBLAD אז זה בסדר עשיתי גם עדכון ביוס דרך DISK ON KEY זה גם לא עזר. תודה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. זוהי בעייה הקיימת במחשבי כבר מספר חודשים. כאשר אני משחק משחקים כבדים (HL2, Riddick, BF2 וכו') למשך זמן מה (בין חצי שעה לשעה וחצי) המחשב נוטה לקרוס. הדבר המשונה הוא, שהמחשב עצמו פועל, אך המסך נכבה ולא ניתן להדלקה, דבר הגורר אותי לריסטרטים לא רצויים לעיתים תכופות. בגלל קריסת המסך, אני משער שהבעייה טמונה בכרטיס המסך. לאחרונה עברתי מן הדרייבר 66.93 ל 71.89 ונראה כי חל שיפור במצב, אך מה, היום הבעייה חזרה לה בעת משחק בדמו של BF2. התיאורייה הנוכחית שלי היא שהבעייה נובעת מהתחממות יתר, האם זה ייתכן? האם התקנת מאוורר במארז תפתור את הבעייה? בקיצור, מה לעשות? מפרט: AMD Athlon 64 3000 939 Gigabyte K8NS nForce 3 Ultra 939 PQI 512x2 PC3200 400MHz Leattek 6800GT 256MB AGPx8 Antec …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם..אז זהו הסיפור..(קצת ארוך אבל בבקשה תקראו) לפני שבוע וקצת המחשב שלי התחיל להיתקע לגמרי...עם זה בזמן גלישה או הורדה או במשחקים. רק ריסט היה עוזר,החלטתי להתחיל לבדוק מה קורה. בדקתי בכול מיני תוכנות נגד ספיים וירוסים וכו..לא עזר...טוב אז עשיתי פירמוט כללי....גם לא עזר...התקנתי אז PRIME95 ועשיתי בדיקות שונות בו אבל לא מצאתי שום בעיה...אז עשיתי בדיקה מאוד ארוכה בתוכנה MEMTEST.....ואחרי 10 שעות כול בדיקה שם עברה בלי שום תקלה! אוקי אני מתחיל להתחמם....ניסיתי להחליף כרטיס מסך....לא עזר....ניסיתי הראדיסק אחר...גם לא עזר....ניתקתי סידירום או כול דבר אחר שיכול לשבש אולי משהו אבל גם לא עזר. טוב ואז אתמול התחלתי לבדוק את הזכרונות שלי: יש לי 2 סטיקים של 512 400MHZ DDR A…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי צורך לחבר מערכת מצלמות למחשב חדש. הבעיה היא שבמחשב החדש יש חיבור pci-e ולמצלמות יש יציאה של pci (הן ישנות). האם החלק הזה מתאים: http://m.ebay.com/itm/131305618951 תודה מראש לכל העוזרים! <()>
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-