עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום שלום טוב, אני הולך לקנות מחשב ואני ממש לא מעוניין לשלם 190 שקל בשביל ההרכבה (מעדיף עוד 256 MB ) אני בעל ידע בסיסי - הרכבת הארד דיסקים, כרטיסי מסך, קול וכו'. אני צריך לדעת איך להרכיב מעבד וכו' תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. קודם כל נרשמתי לפה עכשיו, בהמלצה של ידידי גדי ביטון (Gadi BittoN) התותח אז נעים מאוד אנשים! שמעו אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל המחשב שלי פשוט השתגעעעע קיצר זה יהיה קצת ארוך... אמממ רציתי לפרמט את המחשב עכשיו ככה יש לי 2 הארדיסקים, אחד של 250 ג'יגה שעליו אני תמיד מתקין את הווינדוס ואחד של 500 ג'יגה שבפרמוט אני אף פעם לא נוגע בו כאילו! כל היומיים/שלוש האלה אני רק בנסיונות ופרמטתי לפחות 12 פעם ולא הולך כלום הבעיה היא כזאת: כשהארדיסק של ה-500 מחובר לכונן אני פשוט לא מצליח לפרמט זאת אומרת הוא עושה את הפעולה של הפרמוט והכל, אבל אז נכון שהווינדוס עולה עם מסך כחול כזה ושהוא מתקין את הכל והדקות בצד אמורות לרדת, אז זה נתקע קבועעע על 39 דקות לסיום ולא זז, ולא גם לא אחר…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי יש תוכנה מתאימה? העתקת כונן חיצוני לכונן חיצוני אחר הכי מהר? תודה

4. Started by ליאור 20,

שלום כולם, לא הייתי בטוח אם זה לפה או לציוד הקפי, בכל אופן הרמקולים של המחשב שלי עובדים לסירוגין. רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מה גורם לקצר או לקצר הזמני ואיך אפשר לתקן את זה? אני יודע בוודאות שהבעיה היא ברמקולים, רמקולים אחרים שחיברתי עובדים אז זה לא במחשב, שחיברתי את הרמקולים בנפרד למחשב הם גם כן עבדו, לכן הבעיה היא בסאב הראשי שכל הרמקולים מתחברים אליו כדי ליצור אפקט סראונד, הוא היחידי שלפעמים עובד ולפעמים לא, פתחתי אותו והוצאתי את הלוח מגעים, אבל לא ראיתי פיוז שרוף מה גם שמידי פעם הוא כן נדלק. מישהו מבין בזה? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. לחשוב שנרשמתי אי שם ב 09... ועכשיו אני כותב את ההודעה הראשונה שלי אני בד"כ נהנה לקרוא את הפתרונות שיש באתר הזה, מאוד גאה להיות חלק ממנו !. הפעם אני צריך את עזרתכם. רכשתי מחשב לפני כחודש מ KSP (אני כן מבין במחשבים עם ידע בתחום, ועוסק בתחום גם כן) לוח אם גיגה בייט H87-D3h מעבד I5 4750 ספק ישן (לא רציתי להחליף) Pc Power And Cooling 610W 8 גיגה ראם של ג'י סקיל. והכרטיס הסורר - Sapphire R7 260x OC. מערכת 7 64 ביט SP1. לאחר ההרכבה (הרכבתי לבד) נכנסתי לאתר היצרן של הכרטיס והתקנתי את הדרייבר של AMD (הכי עדכני) עבד שבוע שלם הכל היה טוב ויפה, עד שקיבלתי מסך כחול..., הצלחתי לפתור את המסך הכחול, ולאחר מכן התחלתי לקבל מסכים שחורים (מסתבר שיש דבר כזה) פשוט המסכים קפואים בשחו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Fetalo,

יש לי 2 בעיות: 1) היה לי וירוס בקובץ -c:\windows\system32\explorer32 לא הייתה לי בריר והייתי צרעך למחוק אותו, ולשאלה א.האם הקובץ הכרחי או שאפשר להסתדר בלעדיו? ב. איך אפשר להחזיר אותו? 2) איך אפשר לפרמט את ההארד דיסק ב - XP? תעזרו לי בבקשה...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by zombie,

קניתי דרך סטים את המשחק פורטל 2, בכל הפעלה המשחק קורס לשולחן העבודה בלי שום הודעת שגיאה ממש כשאמור להגיע התפריט הראשי של המשחק. גם חבר סובל מאותה הבעיה ושנינו משתמשים בכרטיס מסך של ATI, אחרי הרבה שיטוט באינטרנט הבנתי שזו בעיה ידועה אך שום פיתרון לא עבד (עדכון דרייברים, לנסות להיכנס ללא אינטרנט וכו'...) אשמח לעזרתכם!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. ערב טוב מדובר בשרת dell poweredge t110. סה"כ הוא עובד בסדר גמור, קצת איטי לפעמים אבל לא נורא, אחרי הכול אני לא אמור להשתמש בו כ"כ. עשיתי לו ניקוי אבק פעם ראשונה מאז שהוא נקנה (4 שנים בערך)... הוא היה נראה זוועה לפנ"כ בקושי ראו את הלוח אם. ניקיתי עם קומפרסור (בזהירות וזה... לא נשבר כלום) וחום ליבות שהיה בסביבות 45 ירד ל38 בערך סבבה. הבעיה היא שעכשיו הכונן הרביעי (האחרון=התחתון ביותר) מגיע ל50 מעלות ומעלה. מקודם הוא היה בסביבות ה-35. יכול להיות שיש סיבה מיוחדת, או שפשוט הרבה אבק הצטבר בסביבתו וצריך לנקות שם? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by esaly,

היי לכולם! רציתי לשאול: רכשתי מערכת חדשה שמתוארת במפרט, שמתי לב שהזכרונות שלי מזוהים כ1333 במקום 1600. הזיכרונות הן Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue Edition CL9-9-9-24 צירפתי את הצילומים מCPU-Z. יש לזה סיבה מסויימת? תודה למגיבים! שנה טובה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ag43,

אני יודע שזה נושא טחון אבל מה לעשות... אז ככה מדי פעם המחשב קופא לי בצורה אקראית לחלוטין (לא משנה באמצע מה אני, לא משנה כמה זמן הוא דלוק וכו') המחשב נתקע ואני שומע רעשים כמו של חריקה מהרמקולים. הטמפרטורות של הלוח,מעבד, כרטיס מסך - בסדר גמור. ההרדיסק טוען שהטמפ' גבוהה אבל הכונן לא חם - כנראה שהחיישן מזייף (בכל מקרה אני 99% שהבעייה היתה עוד לפני ההרדיסק) הרצתי MEMTEST - בסדר גמור ואחרי כל זה - עדיין יש בעיה. המחשב הוא זה שמופיע במפרט. אני מוכן לשמוע הצעות (אפילו הזויות) מה יכול לגרום לזה כי לי נגמרו הרעיונות.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. קניתי פנטיום 3 משומש עם שני שקעי USB מאחור. כשאני מנסה לחבר לו את הדיסק און קי (SANDISK), המחשב לא מזהה אותו ואני רואה (!) צהוב ב DEVICE MANAGER ב USB MASS STORAGE DEVICE. הדיסק און קי עובד כמו שצריך על כל מחשב (נורמלי) אחר. גם שקעי ה USB של המחשב הישן נראים בסדר כי אביזרים אחרים כמו מדפסת, אינטרנט, מצלמה עובדים עם ה USB יופי. מערכת ההפעלה של המחשב המדובר היא WINDOWS XP. איך גורמים ל דיסק און קי לעבוד במחשב הישן? תודה!

12. בעיקבות שגיאה כולשהי שביצעתי תוך כדי עידכונים של AVG ו-Win 10, נעלמו כול התיקייות והקבצים של וורד 2016, למעט אלה שמאוחסנים בסיפריית "מיסמכים". כול ניסיונותי לאתר אותם נכשלו. זקוק לעזרה דחופה בתודה מראש. כרמל

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by bamba10,

שלום לכולם יש לי בעיה במחשב.יש לי פנטיום 3 866 . כל פעם שאני מדליק את המחשב אני צריך לעשות לו לפחות 4-5 פעמים RESTART עד שנדלק לי המסך.יש לי כרטיס מסך 8M פשוט ( ניסיתי גם עם כרטיסי-מסך אחרים) והתופעה קיימת כל הזמן.שהמחשב כבר דולק ואני עושה לו הפעלה מחדש אין שום בעיות.הבעיה היא בהפעלה הראשונית.בדיקה עם NORTON UTILITES לא מראה שיש בעיות עם הבורד או הכרטיס מסך. מערכת ההפעלה שלי WINME. אשמח לקבל עזרה. ???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. יש לי WIN XP.. כל איזה שעתיים המסך נכבה ואני יכול להדליק אותו רק עם הדלקת המחשב מחדש! לפני שהוא נכסה הוא קופץ כמה פעמים והעכבר נתקע ואז הוא נכבה, הוא כותב משהו כמו שאין חיבור או משהו כזה אבל זה לא הגיוני כי אני משתמש בו עכשיו.. תעזרו לי! תודה מראש..!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, במחשב שלי קיים לוח אם Gigabyte Z490 AORUS ELITE AC https://www.gigabyte.com/il/Motherboard/Z490-AORUS-ELITE-AC-rev-10#kf אני מעוניין להוסיף כונן SSD של Samsung https://www.samsung.com/us/computing/memory-storage/solid-state-drives/980-pro-pcie-4-0-nvme-ssd-2tb-mz-v8p2t0b-am/ האם הכונן יעבוד ויתאים ללוח אם? לוח האם תומך ב-NVMe PCIe 3.0 x4 , והכונן של סמסונג הוא NVMe PCIe 4.0 x4

16. כשאני לוחץ על אייקון הסורק של המערכת המשולבת HP כ 4100 ,מופיעה פתאום כיתובית של שגיאה של תוכנת האדובי פלאש פלייר. למה ומה זה אומר בעצם? אין בכלל הפרעה להסירה ב X או בכיתוב שלמה והסורק בסך הכל עובד כרגיל. ניסיתי אין ספור אפשרויות כמו כן הסרתי בכלל מהמחשב את האדובי הזה והתקנתי מחדש..וכלום. מעניין שזה הופיע גם כשהאדובי לא היה מותקן. איבדתי את דיסק ההתקנה של המערכת המשולבת הזאת כך שאני דואג למחקה מהמחשב ולהתקינה מחדש. אז אם מישהו מבין בזה אשמח. איך מעיפים את ההודעה הזאת? תודה *צילום מצורף

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by guy_yeffet,

רכשתי לבתי מחשב נייד של אסוס 11.6 דרך בית הספר(למידה מכוונת) במחשב מותקנת תוכנה שאין לי מושג מהי שמוחקת כל תוכנה חדשה או הגדרות אינטרנט או כל דבר שאנו משנים במחשב מייד עם כיבוי המחשב.(אפילו את ספק החיפוש באינטרנט) כיצד אני מאתר את התוכנה הנ"ל ומוחק אותה למרות שלהערכתי היא מוגנת עם סיסמא.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי שמתי לב לאחרונה שמשחקים חדשים קצת מקרטעים אצלי , למרות שלפני זה לא קרה היתי מוציא 13500 - 15000 ב 3dmark2001 ועכשיו אני מוציא 9000-9200 לכל היותר. זה ממש מוזר , ניסיתי להתקין דרייברים מ Catalist 3.1 ועד 3.3 הלא רשמי (כולל 3.2) Control panel 3.2 & 3.1 יש למישהו מושג איפה יכולה להיות הבעיה? מפרט : amd xp 2400 0.13 Radeon 9700 pro 128mb Gigabyte 256 DDR Epox8rda+ Windows Xp pro sp1

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי מחשב עם המפרט הבא: amd 3000 939 1 Gb 667Hz Gigabyte K8NS-Ultra 939 Compucase 6919 + PSU (ה-PSU שמגיע עם המארז, אני חושב 300 Watt של HEC) יש בו שני מאווררים של 120 מ"מ. HD 80GB IDE HD SATA 160GB התקנתי לא מזמן כרטיס 7600GT AGP והמחשב התחיל (אומנם לעיתים רחוקות) להתרסט באופן עצמאי. אני לא זוכר בודאות שלא היו ריסוטים לפני ההתקנה. שאלה ראשונה: מה יכולה להיות הסיבה לריסוטים האלה? שאלה שנייה: אם אני רוצה להתקין דיסק SATA חדש, יספיק לי ספק הכח? שאלה שלישית: אני רוצה לקנות דיסק SATA נוסף, לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש. נכנסתי לאתר של gigabyte - לעמוד של הלוח אם שלי: http://www.giga-byte.co.il/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1839&ModelName=GA-K8NS%20U…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. ערב טוב לכולם : יש לי קירור מים corsair 110i gt ,,,, המאוררים שלו מרעישות יותר מדי !!! אני רואה ביוטיוב הרבה מחליפים את המאוררים למאוררים יותר שקיטים ? מה אתם מציעים ! איזו מאוררים ואיזו חברה ומה המהירות rpm !

21. טוב אז ככה יש לי בעיה בהדלקת המחשב, כשאני מדליק אותו הוא נדלק, מאווררים עובדים, יש חשמל אבל המסך עצמו לא נדלק וגם העכבר לא, ניסיתי להיסתכל על הלוח אם, לא נראה שמשהו נפגע, לפעמים כשאני מדליק אותו אחרי כמה נסיונות המחשב חוזר לעבודה רגיל, כלומר המסך נדלק ועובד יופי עד שאני מכבה שוב את המחשב ואז הבעיה חוזרת. אני חושב שהבעיה נוצרה כתוצאה מנפילת חשמל מה לעשות??

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Zeev86,

היי. פתחתי את התוכנה Imgburn, הכנסתי דיסק. לחצתי Create ISO from cd ואז העכבר הפסיק להגיב לכמה שניות, וקיבלתי את הודעת השגיאה הבאה: http://www.fastup.co.il/images/66923597.jpg http://www.up2me.co.il/images/21662351.jpg (ככה זה קורה כל פעם שהמחשב מנסה לקרוא דיסק) מה הבעיה? חומרה, תוכנה? יש ממה לחשוש? מפרט: מחשב נייד Aspire 5740G i7 620M, כרטיס מסך Radeon Mobility HD 5650, זיכרון 4 ג'יגה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by naorsa,

המדפסת עבדה טוב עד שלפניי כמה ימים היא נפלה מגובה של 2 מ' בערך אחרי זה היא התחילה להדפיס חצאי דפים וגם אם כן אז לא אותיות מלאות (פסים, רווח בתוך אותיות) נסיתי לעשות יישור מחסניות דיו, יישור הדפסה כלום לא עוזר.. יש עוד משהו שאפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. לגבי חום המעבד [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Oprapc,

יש לי את המחשב מימין שברשותי שבועיים. הוא כבר נתקע לי פעם אחרי מס' ימי הורדה ומשחקים באמצע. לאחרונה השארתי אותו דולק ל3 ימים, הוא נתקע בצורה כזו שכשהוצאתי את המסך ממצב STANDBY ע"י הזזת העכבר הוא לא יצא מSTANDBY ועשיתי RESET. לאחר שהרגשתי ירידה טיפה בביצועים החלטתי לבדוק טמפרטורות: CPU 44-45.5 MOTHERBOARD 44 לאחר כיבוי למשך 5 דקות שעשיתי כך השתנו הטמפרטורות: CPU 44 MOTHERBOARD 39 התחלתי הורדה בלילה, המחשב כנראה נתקע תוך איזה שעה כנראה והעכבר לא זז בבוקר לכן כיביתי אותו למשך שעה, שעה וחצי ומה קרה? CPU 28 MOTHERBOARD 22 מדהים איך הטמפ' ירדו ככה! תדעו שאני לא עושה OC לשום רכיב כלשהו במחשב שלי. אני לקחתי במחשב החדש שלי רכיבים שאמורים להיות טובים מאוד מחברות טובות מאוד כמו ASUS…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים