עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. ב WIN XP יזייף לי כי הוא מזייף לי

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום! תגידו מה זאת אומרת ? Remove the Thoroughbred 2000+ above Vcore patch. זה ב BIOS F12 של GA-7VRXP VER 2. תגידו האם עדיף לעדכן???? יש לי ATHLON XP +2200 תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by GZA3,

או קיי אז קניתי ספק ג'נרי או איך שקוראים לזה 700W מחוסר ידע. יש לי מחשב עמוס מאוד במאוררים הרד דיסקים וכל מיני שטויות נוספים. התקנתי עליו XP וזה עבד רע עד שפרמטתי והתקנתי 2003 סרבר שיש לי ניסיון עם המערכת הפעלה הזאת שהיא מערכת ממש ממש טובה. קיצור גם שם המחשב ניתקע הרבה ועשה בעיות אז אמרתי ניתן לו להתקרר קצת כיביתי אותו לכמה דקות בודדות ושהדלקתי הוא עשה בום עצבני ועשה לי קצר בכל הבית ניסיתי לנתק את הכל מהספק ולהרים את הכפתור של הפיוז אבל גם אז נופל החשמל בכל הבית מה לעזאזל קרה כאן ?????? המחשב הזה עולה יותר מ 15 אלף שקל וכן עם הספק המזדיין הזה ! :bash: :bash: :bash: :bash:

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by הדר,

הצילו!!!!! המחשב השתגע. הוא מודיע לי ללא הפסק על וירוסים ולא רוצה לפתוח תוכנות (כל פעם תוכנה אחרת). לא משנה מה עשיתי הוא מודיע לי על חוסר במקום איחסון או חוסר בזכרון (שניהם לא נכונים). התקנתי מחדש את win2k (פעמיים) בכל פעם הוא הודיע לי באמצע שיש בעייה עם הקובץ svchost.exe ושהוא סוגר את התוכנה. ההתקנה בשתי הפעמים לא הצליחה וחצי מהתוכנות עדיין לא עובדות. עדיין אני מקבלת הודעות על חוסר בנפח דיסק או זכרון. מה עושים????? איך ניתן להתקין את win2k טוב יותר (עשיתי התקנה עם פירמוט מלא). תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by natyBH,

כשאני לוחץ בלחצן סמלים מוסתרים בשורת המשימות חלק מהסמלים כאילו נמצאים מתחת לשורה ולא רואים אותם גם כשניסיתי להזיז את שורת המשימות למעלה ובצדדים אותה בעיה לא רואים את כל הסמלים. תודה לפותרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. מע' הפעלה ווינדוס 7. כאשר מעביר מסמכים בקופי-פייסט או גרירה בין תיקיות - נתקע לשניות ארוכת וחלון הפולדר נהיה שחור עם כותרת חלון "לא מגיב". אותה התקיעה קוראת כשמשנים שם למסמך.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. מחפש להלוות מעבד רייזין דור 2 או 3 ל 10 דקות להידכון BIOS בתשלום [נתניה] לוח MSI x570 Creation אין USB Flashback לא יודע מה לעשות

8. Started by HITL339,

מה הפתרון למחשב איטי מאוד תוכנות שנפתחות לאט/קבצים כנ"ל הגלישה+הוידיאו זוחלים ואם זה שייך שהוא עמוס בסרטים ?

9. Started by jackhammer,

היי. בתקופה האחרונה יש חי תופעה שהמחשב שלי נכבה בזמן משחקים בצורה רנדומלית. זה קורה בכמה משחקים (ניסיתי גם helldivers וגם baldurs gate). לפעמים זה קורה אחרי חצי שעה של משחק, לפעמים אחרי שעתיים ולפעמים אני יכול לשחק 3 שעות ומעלה בלי קריסה. מעבד אמד 5900 כרטיס אמד 6900 עם בלוק מים. עדכנתי ביוס לפני כמה ימים, לא עזר. עדכנתי דרייבר של אמד, לא עזר. ניסיתי לנתק את הדימים ולהחזיר אותם בצורה טובה, לא עזר. לפי הניטור בתוכנה של אמד, המעבד לא עובר את ה70 מעלות בזמן משחק (ניצול של 30-40 אחוז), הכרטיס על 40-50 מעלות אבל הhotspot מגיע ל100-110 מעלות (ניצול של 90-100 אחוז). ספק כח של אסוס 1200 וואט. כל החומרה בת 3 שנים מקסימום.…

10. שלום, רכשתי כונן סיגייט 4טרה חדש , כונן פנימי שאמור לשמש כאחסון לכל השיט שיש לי במחשב . Seagate Barracuda HDD 4TB Sata III ST4000DM004 התחלתי לגבות את כל הדברים ושמתי לב שהמהירות כתיבה / קריאה מזעזעת ואיטית עד כדי כך שהמהירות יורדת ל 0 ואז עולה ל 2 מגה ואז יורדת בחזרה ל 0 . בדיקה של דיסק מארק נותנת 75 מגה בקריאה ו 8 מגה בכתיבה . הכונן מחובר ב SATA3 וכל הבדיקות של סיגייט גם הראו שהכל תקין , הכונן מפורמט ב NTFS . מעבר לזה אין לי מושג מה יכול להיות דפוק ולמה יש מהירות כזאת מזעזעת , יתכן והכונן דפוק ? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. לא יודע למה אבל רק שאני מפעיל את המשחק הזה{ג'נרלס} באה השגיאה וזה לא קורה לי במשחק אחר .קודם המשחק עבד חלק אני לוחץ להפעיל את המשחק ואז כתוב "please make sure you have directx 8.1 or higher installed.asio verify that video card meets the minimum requirements ואז אני לוחץ אישור וזה יוצא מהמשחק . הדברים שנסתי כבר.1 למחוק את המשחק ולהתקין שוב 2 לסרוק וירוסים זה מצא 5 וריגולים מצא 130 3 לשחזר מערכת גם דרך מצב בטוח {לא הצליח} 4 לבדוק במידע מערכת אם ה dirtxt 789 טובים{כולם טובים} 5 לנסות להתקין מחדש את הלוח והכרטיס מסך {לא הצליח } מי שיש לו פיתרון שעוד לא נסתי שירשום לי .ויחסוך לי לעשות פורמט ואני יודה לו.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by amirn,

היי יש לי מחשב של SHUTTLE XPC (קטן) שבמשך שנה וחצי עבד מצוין היום פתאום (ללא שעבדתי עליו) הוא נכבה. ניסיתי להדליק אותו, ולא הצלחתי, רק אחרי 3 דקות הצלחתי להדליק אותו, ואז אחרי 2-3 דקות הוא נכבה. חיכיתי 1-2 דקות, הדלקתי אותו, הרצתי תוכנה שמראה טמפרטורות, היא הראתה CPU 41, BOARD 41, HD 34 ואחרי דקה המחשב נכבה למישהו יש רעיון מה קרה? איזה רכיב התקלקל? מה עוד ניתן לבדוק? תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. כשאני מפעיל את תוכנת IEXPLORER לאחר כמה זמן זה עושה לי אל תשלח וגם אם אני מפעיל תוכנת מסרים (כמו ICQ,YAHOO,MSN)אחרי כמה שניות נסגר לפעמים גם המחשב נעשה איטי(לעיתים יותר רחוקות..אבל גם בלי סיבה)..ויש לי ג'גה של זיכרון.(אם חשבתם שזה הבעיה)...אם אתה תותח במחשבים.... אז בוא תראה לי מה יש לך להציע!! תקס אחים שלי.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by cupidil,

יש לי P4 בן 4 שנים שמריץ win-xp. מיד אחרי נפילת מתח שהפילה את המחשב המחשב לא זז. אני מדבר על 10 דקות עד ש windows מסיים לעלות! גם אחר כך הוא לא זז ומראה "שימוש ב CPU: 100%". כל כמה דקות השימוש ב CPU מסתדר לחצי דקה ואז חוזר ל 100 ושוב שום דבר לא זז. הרצתי בדיקות על הדיסקים והכל תקין. גם כמות הזיכרון שמוצגת זהה למה שיש ומהירות ה CPU תקינה. יש למישהו רעיון? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by orengore2,

בעיה מזרה לפתע פתאום צורב עובד נורא לאט, גם בצריבה וגם בקריאה. צורב של סמסונג SATA מה יכולה להיות הבעיה? חושב להדגיש שהוא עובד טוב, לא דופק דיסקים ולא עושה בעיות בקריאה, רק המהירות פתאום ממש בלתי נסבלת תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by erezb84,

שלום, יש לי את מדפסת: hp p1005 וראוטר: netgear gdn 2200 ראיתי בחוברת ההדרכה שלו שניתן לחבר את המדפסת לראוטר, אבל כשאשני מחבר אותה נורת ה USB לא נדלקת (לעומת זאת כשמחברים DOK היא כן נדלקת). מישהו מכיר את התקלה? בתודה מראש,

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by omerbr,

i tried every thing i re the win 7 i did restor to an early point i did instell new win 7 on the pc soo now i got 2 but the pc just not going up after the boot of the cd its just empty black background for ever its not even resat after 5-50-900 min just stay like it my cpu is E6300 my GPU is 6850 my SP is genry 1 but its 650W im going to buy new 1 mayby corsair 500-600W soo i can do OC to the CPU soo i dont have havver bakbok to the pc sombody can tel what the problem is? hoo the vcore is 1.3 no OC mayby that is the problem that i dont have power soo the pc dont go up? thenx and sorry about my bad english skills these comp got only english sorry

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by kontra,

אתמול פירמטתי את המחשב, התקנתי את הצ'יפסט שיש לי מהדיסק, ואז באתי להוריד דרייבר לכרטיס מסך שלי (geforce 6800gs) אבל בהתקנה של הדרייבר קיבלתי הודעה שההתקנה לא מוצאת את החומרה, חיפשתי במנהל ההתקנים ושם אין אפילו התקני תצוגה, הדבר הכי קרוב זה משהו עם VGA וזה בסימן שאלה עם סימן קריאה עליו, ניסיתי לראות אם אולי טעיתי בכרטיס מסך אז פתחתי את המחשב וניסיתי למצוא את השם של הכרטיס אבל לא ראיתי שום דבר כזה, ניסיתי להוריד 20 תוכנות של דרייברים והן לא מצאו לי את הכרטיס מסך, אני עכשיו מתכנן לפרמט שוב אם במקרה והייתה בעיה בהתקנה של הווינדוס שגרמה לזה. הנה תמונה של מנהל ההתקנים: בבקשה תעזרו, אני עושה לאן בבית שלי היום ואני חייב שהמחשב שלי יעבוד.

19. Started by moranb,

שלום לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל בכל זאת, אחרי עדכון BIOS ללוח MSI P945 לביוס AMI3.7 מ3.2 העדכון עבר בהצלחה (עדכון דרך הווינדוס) המחשב הופעל מחדש (כמו שצריך להיות), ומאז הוא התחיל לצפצץ כאילו המאוורר של המעבד לא עובד, למרות שאני רואה שהוא עובד, בנתיים ביטלתי את הציפצוף דרך הביוס, וניסיתי לעשות שחזור לברירת מחדל וגם שינמכתי מחדש לביוס היישן והוא עדיין מודיע שהמאורר לא עובד וכל פעם צריך ללחוץ F1 כדי שהוא ימשיך לעלות אחרי הביוס. אולי למישהו יש עצה בישבלי או פתרון?.??? נ.ב. הטמפ כרגע קצת גבווה אבל לא מגיעה לערכים קריטים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. איך זה יכול להיות ? בביוס הכל כתוב והכל במקום ובווינדוס , אין קול ואין עונה. יש רעיונות ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. תראו במשחב שלי יש 3 כוננים כונן C 20 מגה כונן F 10 מגה כונן G 10 מגה ביחד זה 40 מגה מתי שקניתי את המחשב קיבלתי אותו רק עם כונן אחד של 40 (כונן C) והשתמשתי בתוכנה PowerQuest PartitionMagic 8.0 ופיצלתי אותו ל3 עכשיו אני רוצה להחזיר אותו לכונן אחד אני משנה הכל לוחץ על הכפתור APPLY זה מפעיל תמחשב מחדש עושה מסך כחול (ככה צריך להיות) ואז רושם לי שגיאה 1611 ואז נותן לי רק לעשות ריסטרט ולהפעיל תמחשב מחדש... מה אני עושה כדי לתקן את זה? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. האם יש תוכנה שיכולה לשחזר קבצי וורד לאחר פירמוט מלא והתקנת XP . :-\

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  23. לאחרונה כשאני צורב ב NERO הוא כל הזמן לוקח 90 אחוץ מהמשאבי מערכת ו200 מגה ראם ה recorder buffer level קופץ כמו משוגע כל הזמן בין 10 ל90 וצריבת דיסק לוקחת 6 דקות בערך במקום 3-4 דקות (ניסיתי כמה סוגי מדיות) ניסיתי כבר להתקין מחדש את NERO ולעשות איחוי לכוננים שום דבר לא עזר מישהו יודע למה זה קורה ואיך אני יכול לסדר את זה פתרתי את הבעיה (כבל IDE דפוק) תודה למי שעזר

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. המחשב שלי- תסתכלו במפרט וכל פעם שאני נניח פותח תיקיות גדולות של משחקים,או מעלה את האינטרנט אקספלורר ,אז הוא קצת רעש כזה לכמה שניות עד שהדבר הזה עולה. לא רעש חזק,אפילו אם שומעים מוזיקה במינימום ווליום אז לא שומעים את זה! בכל אופן מה זה בכלל???

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. יש לי ספק enermax 350 watt והוא אמור להיות איכותי וטוב אז האם זה תקין?,אגב ה"ציוצים" האלה דיי חלשים ויש הפסקות בינהם אם זה משנה...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.