תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.לפני חודש הרכבתי מחשב חדש (קניתי חלקים והרכבתי לבד).בשבועיים הראשונים הכל היה מצויין.לאחרונה כשמדליקים את המחשב (רק לאחר כיבוי ארוך של יותר מכמה שעות) לאחר שניות עד דקות (לא אחיד-לפעמים לפני עליית הוינדוס ולפעמים אחרי 3 דקות ותוך כדי משחק) המחשב "קורס" לגמרי (לא מבצע "ריסטרט" אלא כבה לגמרי לשניה ונדלק שוב.זה קורה מספר פעמים ברציפות (לפעמים שלוש-ארבע ולפעמים גם חמש ושש פעמים).לאחר מכן המחשב תקין לגמרי.(אני מעוניין לפתור את זה לבד ולא בעזרת אייבור/קי אס פי ששם נרכשו החלקים.)יש לי וידאו אבל אי אפשר להעלות לכאן MP4 מפרט: מעבד:i7 8700k לוח:asus maximus hero x evo 860 1TB*3 SSD:samsung זכרון:קורסיאר 32G rgb ספק:קורסיאר AX860I כ.מסך…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, שבת שלום. יש בבעלותי מחשב יחסית ישן בן 5 בערך שרציתי לשדרג לו את המהירות בכך שאני יוסיף זכרון. בדקתי לפי השם של הלוח אם , איזה זכרון מתאים ויצא ככה: 2 ג'יגה מקסימלי ותמיכה ב DDR2 (גם הזכרון הישן היה DDR2). - אני כרגע לא במחשב אבל אני בטוח שבמפרט שלו רשום maximun memmory 2gb 2 blocks of 1 הלכתי לחנות וקניתי 2 סטיקים של 1 ג'יגה (חשבתי על dual). בכל מקרה פתחתי את המחשב וראיתי שיש לי רק 2 סלוטים לזכרונות (הלך ה dual ), הוצאתי את ה512 מגה שהיה לי ושמתי סטיק 1 של ג'יגה . הפעלתי, עבד חלק וטוב מאוד. הוספתי את הסטיק השני. הפעלתי, נתקע במסך שמראה את הלוגו של החברה שיצרה את הלוח אם (LOGO SCREEN). לפעמים נתקע ולפעמים ממשיך בboot אבל בדיוק לפני שהווינדאוס צריך להיכנס למס…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי מודם d-link g225 ונתב xiaomi 3gs. איך אני גורם לשניים לעבוד ביחד? כרגע מצליח להתחבר רק עם המודם, הwifi שלו על הפנים ולכן מנסה להתקין את השיאומי, ללא הצלחה. לא מצאתי מדריכים שמסבירים את העניין, ניסיתי להגדיר את המודם כbridge לפי הגדרות היצרן אבל זה לא עזר. תודה מראש, אילן
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי שמתי לב לאחרונה שמשחקים חדשים קצת מקרטעים אצלי , למרות שלפני זה לא קרה היתי מוציא 13500 - 15000 ב 3dmark2001 ועכשיו אני מוציא 9000-9200 לכל היותר. זה ממש מוזר , ניסיתי להתקין דרייברים מ Catalist 3.1 ועד 3.3 הלא רשמי (כולל 3.2) Control panel 3.2 & 3.1 יש למישהו מושג איפה יכולה להיות הבעיה? מפרט : amd xp 2400 0.13 Radeon 9700 pro 128mb Gigabyte 256 DDR Epox8rda+ Windows Xp pro sp1
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, לאחרונה קבלתי לידיי עותק של Assassin's Creed למחשב (כן כן באיחור לא קטן ). המשחק רץ בסדר, אבל כל כמה זמן (בד"כ שעה) המשחק פשוט נתקע ואני נאלצת לסגור אותו דרך ה-task manager. המפרט שלי: Window 7 64bit Intel core i7 2600k NVidia 460GTX 1 GB 8gb ram יש לציין שסקיירים ודיאבלו 3 רצים אחלה ולא נתקעים בכלל גם על ההגדרות הכי גבוהות... אם כך כיצד ניתן לפתור את הבעיה עם Assassin's Creed ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, העברתי את המחשב ממקום למקום, ללא פגיעות כלשהן. המחשב עבד מצויין עד עכשיו. לאחר ההעברה, מערכת ההפעלה (XP) לא עולה. וזה בערך מה שקורה: כשאני מחבר את המחשב בכבל VGA למסך. מערכת ההפעלה עולה עד להצגת הטעינה של ה-XP ולאחר מכן מופיע על המסך שאין מתאם מחובר (NO NIGNAL). כשאני מחבר את המחשב בכבל HD המחשב מגיע לאותו מסך תצוגה על טעינת מערכת ההםעלה ולאחר המסך מחשיך למספר שניות, ואז רשום לי על המסך: אנאלוגי\דיגיטלי (הודעות מתחלפות) ניסיתי לנתק ולחבר מחדש את הכרטיס מסך וזה עדין לא פתר את הבעיה. העניין הוא שאם הכרטיס מסך נפגע בצורה כלשהי, אז איך יתכן ויש תצודה עד העליה של מערכת ההפעלה? למישהו יש רעיון? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב נייח חדש, וחיברתי אותו לבדיקה ראשונית, הוא מחובר עם כבל HDMI למסך SONY, ושומעים לא טוב כזה, כרטיס קול שהוא חלק מהלוח אם, הלוח אם Asus Z87-K LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI החיבור HDMI מחובר דרך הכרטיס מסך... כל הדרייבים הותקנו כראוי, מה יכולה להיות הבעיה? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - חיברתי עכשיו אוזניות ושומעים רגיל באוזניות, רק דרך הטלוויזיה לא שומעים טוב, חיברתי מחשב אחר עם הכבל HDMI לאותה טלוויזיה ושומעים טוב ורגיל...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
במהלך כניסה לאחד ממשחקי הפייסבוק הוא טוען את המשחק ויש מראה לי הודעת שגיאה מוזרה. העלתי תמונה של ההודעה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע או למישהו יש במקרה מדריך להרכבת מחשב AMD או שהחוברת הדרכה של הלוח אם תספיק?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הCPU FAN לא עובד אף על פי שהוא מחובר היטב. כל שאר המאווררים המחוברים כן מסתובבים, אבל הCPU FAN שמחובר ללוח לא מסתובב משום מה. זה עוד לפני שהגעתי להתקנה של הווינדוס. המעבד הוא E7200 P35-DS3L VX450
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יכול להיות שמקום ההודעה היא בפורום הזה . לוח אם - Gigabyte p55us3l. יכול להיות שמקור הבעיה היא בעכבר? המחשב מתעורר מקליק שמאלי בעכבר בעקרון. יש לי עכבר אלחוטי של לוג'יטק אבל גם כאשר אני מכבה את העכבר עצמו המחשב מתעורר לבד. מדובר במחשב חדש עם ווינדוס 7 , הבעיה היא שהמחשב מתעורר לבד ממצב שינה (Sleep). למישהו יש השערה איפה מקור הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלפתי דיסק קשיח ליותר גדול ועכשיו יש לי גלים על המסך מה עושים ? הדיסק הוא סיגייט ברקודה 80 גיגה 7200 הגלים לא מופיעים תמיד אבל יש הרבה פעמים שהם מופיעים וזה ממש מציק מה עושים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחקתי את IE11 מהסרת התקנת עדכונים מאחר והדפדפן עשה לי בעיות וכשניסיתי להתקין אותו שוב ,הופיעה לי הודעה: "התקנת IE11 לא הסתיימה". בשביל לנסות לתקן זאת, איתחלתי את המחשב מדיסק ממע' ההפעלה( WIN7ׂ 64BIT) וביצעתי תיקון, אך זה לא עזר. האם עליי לפרמט את המחשב בשביל דבר כזה? או שיש פתרון סופי לתקלה זו. אודה לכם על עזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד I7 6700K & Z170 מה רמת העיבוד שלי מול דור 8 ואיזה I5 כבר מתחיל לעבור
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב מתנתק מהאינטרנט כל פעם שהוא נכנס לשינה ולא מתחבר חזרה עד שעושים הפעלה מחדש. אמרו לי שאם אני יהפוך את החיבור ללא זמין ואז לזמין זה יעשה אפקט של הפעלה מחדש אבל זה גם לא עוזר. מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לתקן אותה ? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה כשה אני משחק במשחק Tom Clancy's Rainbow Six Vegas אחרי כמה דקות של משחק הוא נתקע לי ומראה לי את המסך הזה ואני לא יוכל לעשות שום דבר אני חייב לעשות RESAT למחשב מפרט המחשב שלי הוא AMD X2 3800+ זיכרון 1G DDR2 667 וכרטיס מסך GEFORCE 7600GT מערכת הפעלה XP PRO SP2 הנה תמונה :s05:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לאחרונה המחשב שלי נתקע מספר דקות אחרי שהוא עולה. בדר"כ אני עושה ריסטרט וזה מסתדר, אבל ביומיים האחרונים גם הריסטרט לא עוזר והמחשב לא עולה בכלל. הורדתי EVERST ובדקתי מעלות, אלה התוצאות: CPU: 68 Motherboard 40 HD1: 44 HD2: 38 המעבד הוא מעבד ישן P4 2.8GHZ והלוח אם הוא ASUS P4S800D.... השאלה היא - האם הטמפרטורה הנוכחית הינה תקינה או שזאת הסיבה לבעיה שלי? אני מקווה שפתחתי את הדיון במקום הנכון.... מעבדים, לוחות-אם וזכרונות תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני נכשל בנסיון שדרוג בתהליך ההתקנה אני מקבל הודעה שהחומרה של המחשב לא מתאימה ל-windows11. עברתי על ה-minimum requirements ולפי מה שאני מבין יש לי בעיה עם tpm 2.0. נכנסתי ל-bios ואני לא מוצא שום הגדרה רלוונטית לפי: https://support.microsoft.com/en-us/windows/enable-tpm-2-0-on-your-pc-1fd5a332-360d-4f46-a1e7-ae6b0c90645c האם יש משהו נוסף שניתן לעשות כדי להפעיל את זה? כרטיס חיצוני שדרוג של ה-bios? האם יש משהו אחר שמונע שדרוג שפספסתי? system information: …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
התמונה פשוט קופאת והמוזיקה משתתקת ואי אפשר לעשות כלום ctrl+alt+delete לא מגיב במקרה הזה... פשוט אין מה לעשות... רק ריסט.. וזה קורה לעיתים תכופות בזמן האחרון.. ממוצע של פעמיים שלוש ליום ואפילו יותר... יש אולי למישהו מושג מה זו הבעיה הזו? ולפעמים גם יש חלון כחול משהו עם dump memory לא הבנתי בדיוק על מה מדובר.. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר כיבוי פיזי פתאומי של המחשב הנייד , הכרטיס קול נעלם לא מופיע במנהל התקנים enabled ב bios מדובר במחשב Asus Eee Seashell רעיונות מישהו ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך איזשהי תוכנה לבדיקת ספק כח. אני מחפש ברשת די הרבה זמן ולא מוצא... נב : אולי הדיון הזה היה אמור להיות תחת פורום "תוכנה"?^^
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אקצר, כדי לא להלאות: 1. מסך הלפטופ שלי (Lenovo N100) החל להציג פסים מאוזניים - תצוגה לקויה. 2. רכשתי כבל ווידאו חדש - בתקווה שהבעיה היא אכן בכבל. 3. הבעיה לא נפתרה. 4. רכשתי מסך חדש - בתקווה שהבעיה היא המסך. 5. הבעיה לא נפתרה, ועדיין, כל שהמסך מציג זה אור לבן. 6. כעת אני שוקל לרכוש inverter, אבל, וזה אבל גדול - עלה לי רעיון: חיברתי את המחשב למסך חיצוני, והרצתי Linux Puppy (אל תשאלו כרגע למה, אבל לא הייתה לי מערכת הפעלה על המחשב) הרצתי Puppy כי ידעתי כבר מראש שכאשר puppy עולה, המסך החיצוני יבוא לחיים, ויפעל (עד לאותו זמן לא הייתה לי אפשרות לראות כלום דרך המסך של הלפטופ). 7. הנה ווידאו - והוא הסיבה שאני כאן שואל את השאלה - שממחיש את מה שקרה כאשר אכן puppy עלה: …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל האתרים בשימוש עם שם משתמש וביציאה מהם אני צריך להשים את הסיסמה מחדש. כל זה קורה אחרי שישחקתי קצת עם ההגדרות בחשבון אבטחה ב google, אבל אני לא זוכר איפה משנים חזרה. מישהו יודע?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי שני HD במחשב אחד של 20 GB והשני של 3.2 GB . כל עוד אני מעתיק חומר מהדיסק הגדול לקטן הכל בסדר הבעיה מתחילה כאשר אני צריך להעתיק חומר מהדיסק הקטן לדיסק הגדול זה לוקח לי פי 10 יותר זמן . ניסיתי לעשות FDISK + FORMAT אבל זה לא עזר אין סקטורים פגומים כמו כן לקחתי את הדיסק לחבר וחיברתי את הדיסק הקטן אצלו והתופעה חזרה. (יש לי מערכת הפעלה WINXP ) למשהו יש מושג למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את הבעיה? בתודה מראש על כל תשובה טל
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה שהיא שהדיסק הקשיח מראה לי כל פעם נפח אחר גם שאני לא מוריד כלום מה יכול להיות הבעיה? מערכת ההפעלה היא ויסטה תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-