עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי מפרט מחשב הנ"ל: פנטיום דואל קור E2200 לוח אם ג'יגה בייט G31M-ES2L 2 ג'יגה זיכרון וגם התקנתי לא מזמן כרטיס מסך Ati Radeon 4350HD לאחרונה מופיעים לי מסכים כחולים בעת הפעלת המחשב שרשום לי מספרי תקלה הנ"ל 0X000000EA (0X89E27640,0X89F65418,0XF78C2CBC,0X00000001) ATI2DVAG וגם רשום Preventing Physical Memory Address Leak או משהו כזה כשהתקנתי את הכרטיס מסך לא היו לי שום בעיות, וגם ראיתי גם סרטים דרך המחשב בטלויזיה וגם דרך האינטרנט, רק לאחרונה התחילה לי הבעיה, אני לא יודע , אולי זה יכול להיות התנגשות עם הכרטיס מסך המובנה של הלוח? או שבעיה עם הזיכרון והכרטיס מסך של ה PCI? מה זה יכול להיות? יש למישהו מושג? ואיך אני יכול לבדוק לגבי מספרי התקלות האלה? דרך מייקרוסופט? אשמח מאד…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by roki139,

בבקשה לא להפנות אותי לנושאים אחרים אין לי מושג באיזה נושא מה שאני מחפש אמור להימצא .... האם אדם שאני מדבר איתו דרך אתר כל שהוא , או דרך המסנג'ר , יכול לעלות על הIP שלי ?\ ו/או לגלות את זהותי או מיקומי ? בבקשה אפילו שזה לא קשור לפורום הזה זה דחוף לי נורא תענו בהקדם תודה מראש

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  3. Started by dnco,

שלום לכולם ! יש לי בעיה של השמעת קבצי אודיו למשל ברגע שאני מפעיל קובץ אחד לא חשוב באיזו תוכנה יש לי כמה (WMP.WMC.FOOBER.NERO)הוא יכול לנגן כמה שניות ולאחר מכן להפסיק ואם אני מפעיל קבצים מרובים של אודיו (לא משנה MP3 או FLAC.APE)הם מתחילי באופן רנדומלי לקפוץ מאחד לשני עם ניגון של כשניה ולפעמים פחות משניה.מה יכולה להיות הבעיה? יש לי וינדוס XP לוח אם של ג'יגה בייט Gigabyte GAMA785GMTUD2H דרך אגב זה התחיל לפני כמה ימים ללא שום התראה או התקנת תוכנה . תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  4. Started by vlad2k,

שלום חברים. יש לי את המשחק בנ'ל ,אבל יש בעיה מעצבנת, אני נכנס למשחק ולאחר כמה דקות משחק הוא נתקע לכמה שניות וממשיך,ושב נתקע וממשיך,עכשין תוך כדי שהוא נתקע המשחק קופץ לשולחן עבודה לכמה שניות וחוזר כאילו לא קרה כלום. תוך כדי הקטעים האלו הוינדוס רושם לי שהדרייבר של הכרטיס מסך שלי הפסיק לעבוד.(זה קורה כול פעם שהמשחק נתקע). יש לציין שזה קורה רק במשחק הזה. ושאר המשחקים פועלים חלק וללא בעיות. אני משחר במשחק הנ'ל בהגדרות הכי גבוהות וברזולוצייה 1440X900 המפרט שלי :dual core cpu e6300 2.80ghz 4gb ram motherbord g31 nvidia 220 gt windows 7 ultimate 64 bit יש לציין שהדרייבר המותקן הוא הדרייבר החדש של נבידיה (257 בטא)לפניו היה את 197 הרשמי. תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכולם ובוקר טוב. פתאום קרה לי משהו מוזר אתמול וגרר אותי למשך כל היום.המשהו המוזר הזה כאשר אני בא להוריד איזה קובץ בהורדה ישירה (לא קשור לגודל הקובץ נע בין5 20 מגה) המחשב נדלק לי מחדש. ממה יכול לנבוע הבעיה? אני משתמש ב-windows 7 ultimate אני צריך אולי איזה תוכנת מנהל הורדות? תודה רבה לעוזרים. בן.

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  6. שלום! המחשב שלי מהקנייה שהייתי ליפני חודש וחצי קפא פעמיים באינטרנט ופעם אחת באמצע הגלישה הופיעה לי מסך כחול,הינה הקובץ http://www.megaupload.com/?d=ZF0A9DJX תגידו לי מה הקובץ אומר במה הבעיה,כי לא הספקתי ליקרוא כי היה מסך כחול ואני 3 שניות ריסט תודה תמיר מערכת: e6500 8400gs 2gb ram hec 500wtt מארז גנרי מעלות מעבד במנוחה 43 כרטיס מנוחה 46 הארד דיסק 38

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  7. Started by Mr_Eli,

קרה לי כבר 2~4 פעמים המחש בנכבה באמצע הפעילות (ברוב הפעמים הוא ניכבה סתם כשהייתי בגלישה באינרטנט) לאחר שהוא נכבה אי אפשר להדליק אותו (אני לוחץ על הכפתור וכלום לא קורה) ורק אחרי דקה בערך אני לוחץ על הכפתור והוא נידלק. החשמל בבית בסדר כי המסך המשיך לעבוד כשמחשב ניכבה האספקה למחשב גם בסדר כי כשהוא ניכבה המקלדת (מקבלת חשמל מהמחשב) המשיכה לדלוק ורק אחרי שכיביתי את המחשב מהחשמל היא כבתה איתו. מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  8. Started by LockOn,

היי, למען האמת אני כבר דיי מיואש.. מדובר על הארד דיסק שיש עליו עותק דפוק של WIN7 ואני מנסה לפרמט אותו בדרך כלשהיא. הבעיה היא שאני לא מצליח לעשות BOOT בשום מצב. נסיתי גם לעשות דרך דיסק ולא עבד.. נסיתי גם דרך הDOK ולא עבד (נסיתי על מחשב אחר ועבד). כל פעם שאי מנסה לעלות אותו בדרך כלשהיא הוא נותן לי שגיעה אחרת.. עכשיו לדוגמא אני מנסה לעלות אותו דרך הDOK והוא עושה לי כבר שעה VERIFYING DMI POOL DATA...... אם אני מנסה דרך הדיסק הוא כותב "אין דיסק מערכת, הכנס דיסק ולחץ אנטר". (כמובן שהדיסק עובד). יש למישהו כל רעיון :-\??? אגב, פתחתי פה את הדיון כי זה נתקע בתהליך של הפוסט.. (לפני שהWINDOWS עולה)

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. נשמע מוזר אבל לאחרונה קורס המחשב כמה פעמים, ללא MINIDUMP, הקריסות קורות בדיוק באתר גוגל ניוז, ?! יש משהו כבד או שונה דווקא באתר הזה? יתכן אמנם שזה לא גוגל ניוז אלא שבדר"כ כשאני פותח את המחשב, זה האתר הראשון שאני נכנס אליו, בקובץ היומן מופיעה שגיאת: "מנהל ההתקן זיהה שגיאת בקר ב- \Device\Harddisk0\D.‏‏" שום דבר לא מותקן אצלי בD, ולא בצעתי פעולות בD חוץ משמיעת מוזיקה שעליו, שתמיד לא עושה לי בעיות, אותו קובץ, גם עכשיו, מה הולך פה? בתודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  10. קניתי הרד דיסק של WD 1TB. ההרד דיסק אמור להיות בעל כונן ורטואלי ועליו תוכנת התקנה כלשהי. לאחר שפרמטתי את המחש שלי כונן זה אינו מופיע יותר ובמנהל ההתקנים מופיע לי ש wd ses device usb device חסר דרייבר מישהו יודע איך אני פותר את זה. כל הבעיה עם ההרד דיסק הזה הוא שיש עליו 500GB של סרטי חתונה (אז אני לא יכול למחוק או להעביר אותם לשום מקום) וההרד דיסק גורם לתוכנת העריכה שגיאות ונפילות בעת דגימת סרטים להרד דיסק. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. פשוט נכבה או קופא באופן רנדומלי, איך אפשר להתחיל לפרק את הבעייה לגורמים, זה יכול להיות או חימום, או הספק כוח או 1001 דברים אחרים איפה מתחילים? אני אובד עצות. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by ?!Walla,

אז ככה, יש לי מחשב הורדות שבניתי מכל מיני חלקים של המחשבים הישנים שלי.. בגדול זה פנטיום 4 1.7 GHz עם לוח של אינטל D845WN, זכרון 640 MB SDRAM ושני הארדיסקים - 1. 60 ג'יגה של WD, והשני 40 ג'יגה של SAMSUNG (הגדול יותר הוא המאסטר והשני סלייב), שניהם מחוברים בכבל IDE ל PRIMARY. שניהם תומכים במהירות UDMA 5 (ATA-100) x. על המחשב מותקן WIN XP PRO. עכשיו הקטע הוא כזה - שאני מעביר ברשת הביתית מידע אני מצפה לקבל מהירות סביב 11MB/s ~ (רשת ביתית רגילה של 100MB).. ומהכונן הראשון אני בהחלט מקבל קצב סביב ה 12mb/s ~ , אבל מהכונן השני אני מקבל משהו כמו רביעית מזה... 3mb/s ~ .. למה זה קורה ? בעבר לא היה לי כבל IDE כפול והכונן השני היה מחובר ל IDE SECONDARY והיה איטי בגלל שהוא הוגדר כ U…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by deathrevenge,

שלום, לאחרונה התחילה אצלי בעיה שאני חושב שקשורה לכרטיס מסך שגורמת לכך שכל פעם שאני מנסה להפעיל משחק תלת מימדי אני רואה ארטיפיקטים של ריבועים כאלה לאיזה שנייה ואז המסך של המחשב נכבה ונידלק לסרוגין ואחרי כמה זמן או שכל המחשב קורס או שהמשחק זורק אותי לדסקטופ עם הודעת שגיאה- Vpu recover has reset your graphics accelator as it was no longer responding to praphic driver commands. זה נותן לי גם error report שאני לא מצליח להעלות לפה (בקובץ שהמחשב לא מזהה..). הכרטיס מסך שלי הוא X1950 PRO 512 RAM.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. באמצע שום כלום הוא פשוט נתקע, המסך נהיה משהו שחור עם קווים ואין לי מושג למה זה קורה, זה התחיל לאחר שניקיתי את המחשב בעזרת הספריי מגעים, ואת האבק במעבד נקיתי בעדינות עם מקל אוזניים, לא מצליח לראות קשר מיוחד, זו תקלה שפעם ראשונה קורת לי בנוסף, כרגע איני יכול לעלות את ה windows גם לא ב safe mode כנראה שזו לא בעיה של של הארד דיסק כי יש לי 2 מערכות ב2 כוננים שונים ושניהם לא מצליחים לעלות

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  15. יש לי רמקולים חדשים ומרגע שהחלפתי אליהם אין לי סאונד באנטרנט(סירטונים וכו...) **Firefox אין סאונד ו ב- Internet Explorer יש.... יש לכם מוסג למה?? :'( תודה מראש למגיבים :xyxthumbs: (**אני מקווה שפתחתי ת'דיון במקום הנכון....)

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  16. הווינדוס לא עולה לי וזה ההודעה שמופיע והמצב בכללי שצילמתי: http://img25.imageshack.us/img25/8403/67892344.mp4 http://img256.imageshack.us/img256/5788/41573733.mp4 מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  17. Started by shaihac,

יש לי בעייה מוזרה המחשב מבצע ריסטים ומאתחל תעצמו מחדש אחרי כל ריסט מפעיל תעצמו מחדש הוא לא נכבההה אלא מאתחל ועוד דבר שהמחשב שוכב המחשב לא מבצע ריסטים הוא מבצע ריסטים לכמה שעות.. אבל שהמחשב עומד הוא רק מגיע למסך של הביוס הוא מאתחל תעצמו שוב ושוב ויש לציין שהטמפרטורה טובה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. יש לי בעיה במחשב של תקיעה של השירים כאשר אני שומע בוינאמפ, אני חושב שזה בדיסק קשיח שיש לי... הבעיה: אני מריץץ שיר, והוא נתקע באמצע וחוזר או שהוא נתקע לכמה שניות ותוקע גם את הוינאמפ או שבכלל הוא לא עולה ורק אחרי איזה דקה עולה.ת המפרט: e7200,EP35 DS3, 4GB 1066MHZ, Creative X-FI Xtreme Audio על win7 32bit כונן קשיח ראשי (מערכת הפעלה ווינאמפ) WD 250GB YS כונן משני (שירים, הכונן כמעט מלט) Samsung 1000GB HD103UJ כונן משני 2 (שירים, הכונן כמעט מלא) Segate 500GB 320AS יש לציין שהבעיה ישנה כאשר מתנגנים שירים משני הכוננים. עכשיו, איך אני יכול לבדוק מה הבעייה, אחד הכוננים ? הכרטיס קול ? זיכרון ?

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  19. Started by elad-k1,

שלום... יש לי בעיה במחשב ניסתי לפרמט את המחשב אבל שאני מגיע להתקנה של הוינדוס xp הוא רושם לי במסך הכחול שהוא לא מוצא הארד דיסק! ובביוס זה מראה שהוא נימצא הארד דיסק SATA,שמתי הארד דיסק אחר IDE התקנתי והכול עובד רגיל חיברתי את הארד דיסק SATA למחשב השני כדי לפרמט אותי פירמטתי אותו ושוב נסיתי להתקין הוא מזוהה כסקונט בביוס אבל הוא לא מזוהה בהתקנה של הוינדוס! אולי צריך לשנות משהו בביוס?(זה הביוס עם התצוגה אפור כחול של לוח אם אסוס american megatrends)! תודה

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. היי חבריה, קראתי כי קיים כרטיס לבדיקת לוח אם תקול,האם כדאי לרכוש? האם הוא אמין? תודה

• 7 תגובות
    • 3.8k צפיות
  21. Started by tigri1,

שלום לכולם המחשב נדלק וחלונות עולה ועובד יפה ובום נכבה המחשב.אי אפשר להדליק אלא אם כן מוציאים מהתקע ומחברים שוב,וביומיים האחרונים יכל לעבוד כמה שעות רצוף או מתחיל לעלות את החלונות וכבה ישר ושוב צריך לנתק מהחשמל כדי להדליק. החלפתי ספק ממחשב אחר שכן עובד,ניתקתי כבל רשת,ניתקתי גם רמקולים והתקלה נשארת?לא מבין מה הבעיה?מי שיודע ויכול לכוון אותי כיוון של בעיה? תודה מראש המחשב הוא דואלי 2.8 800

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  22. ערב טוב לכולם ברצוני לדעת האם זוהי תקלה בחומרה. לאחר כשעתיים של משחק ב Moderen warfare 2 , המחשב החדש שלי (בן פחות משבוע) נתקע, מציג הודעת שגיאה של blue screen לא הספקתי לקראו את כל מה שכתוב שם מכיוון שמיד שניה לאחר מכן הוא נכבה. הספקתי לראות את שם התקלע ואת משהו עושה למרות שלא ממש הבנתי מה זה אומר Dumping physical memory Error: 0x82B28985 עכשיו כאן זה לפי החלטת המחשב כבר(זה לא קרא לי פעם אחת) לפעמים המסך נכבה וכאילו המסך בכלל לא מזהה את הכרטיס או שהוא נדלק מחדש ואז באיתחול נתקע בבדיקת RAM ומצפצף ציפצופים קצרים בתדירות גבוהה. או שהווידאוס לא רוצה לעלות... מישהו יכול לומר לי מה הבעיה? הנה קצת נתונים על המחשב שלי: OS: Win7 Ultimate x86 - 32 bit CPU Type: TripleCore AMD Phe…

• 29 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by Wolf90,

בוקר טוב, היום בבוקר ניתקלתי בתופעה מאוד מוזרה, שהכרטיס מסך התחיל לעשות בעיות מוזרות. המסך התחיל להבהב כל כמה שניות התחילו להיווצר כל מיני פסים צבעוניים על המסך, כשהייתי ניכנס לתקיה הייתי רואה רק את המסגרת של התקייה וזהו והמחשב היה נתקע בהתחלה חשבתי שיש הבעיה עם הדרייברים שהתקנתי לאחרונה, מחקתי אותם וכל הבעיות נעלמו, כשהתקנתי מחדש דרייברים (גירסה שונה לשם בדיקה) התופעה חזרה על עצמה... משהו יודע מה הסיבה לכך? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by DL,

שלום חברים, אחרי שהמחשב שלי (מפרט בפרופיל) נעשה ממש איטי בזמן האחרון עשיתי פירמוט והתקנתי ווינדוס 7. אחרי ההתקנה, כל פעם שהמחשב מגיע למצב של עליית הווינדוס (הפס הזה שזז על המסך) הוא פשוט עושה לעצמו ריסטרט ואח"כ נתקע במסך של עליית הביוס. בדקתי בתוך המארז וכל הרכיבים מותקנים כמו שצריך, בעיית תוכנה זה לא ככה שאני מעריך שיש איזשהו חלק שגורם לבעיה. אני אשמח לעזרה בזיהוי המקור לבעיה, ויעשה\יענה על כל שאלה שתוכל לעזור בנושא. נ.ב. אני נמצא ברייד 0 והווינדוס עצמו עשה מחיצות בכונן בזמן ההתקנה לצורך קבצים של הווינדוס. הבנתי שזה לא בריא לעשות מחיצות בכונן רייד, יכול להיות שזו הבעיה? תודה מראש, אלמוג.

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  25. Started by hugo_hand,

שלום, יש לי ראוטר linksys wrt54g הראוטר עובד טוב בחיבור ישיר (עם כבל) אבל האלחוטי הפסיק לעבוד לפתע. ניסיתי לקלוט עם שלושה מחשבים ואף אחד לא רואה אותו, בנוסף ניסיתי איפוס (כפתור בחזית) וכמובן שלנתק ולהחזיר לחשמל. אך עדיין אין ישועה... האם יש למישהו רעיונות לפתרונות אפשריים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים