עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי Windows Vista ובזמן האחרון מידי פעם יש אתחולים.. כשהמחשב עולה מחדש הוא רושם שהיתה שגיאה/בעיה והיה צריך לאתחל. הנה מה שזה רושם לי: http://img821.imageshack.us/img821/3825/75245465.jpg ממה זה נובע? ואיך פותרים את זה? תודה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by uziliv,

שלום יש לי thinkpad של לנובו. אתמול המסך התחיל פתאום לרצד בפראות (לא ניתן לקרוא כלום). מה זה יכול להיות? חייבים לקחת את המחשב למעבדה? איזו מעבדה מוצלחת? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. וונדוס 7 היה לי את 64 ביט והמעבד פשוט קופץ ל90 אחוז סתם ככה. [בודק דרך המנהל משימות, אין משהו בתהליכים שיוצא דופן] קניתי היום הארדיסק חדש סאמסונג F3 והתקנתי עליו 32 ביט.המעבד עכשיו עם סקייפ וגול כרום פתוחים יושב סתם ככה על 30%. פתיחת מנהל משימות מעלה תמעבד ל100% לשניה וחוזר לאיזה 40% סתם ככה. מעבד E5300 היה באוברקלוק והחזרתי עכשיו לבלי וזה לא עזר. איך אני בודק איפה הבעיה?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום לכולם! לאחר שהפינים בתושבת מעבד בלוח אם הקודם שלי (965p-ds3) התעקמו, ולאחר ניסיון כושל לתקן אותם, רכשתי אתמול לוח חדש - ep45-ud3r לאחר הרכבתו, לחיצה על כפתור ההדלקה אינה גורמת לשום דבר. המחשב לא נדלק ולא כלום. בדקתי חיבורים שוב, הוצאתי והכנסתי בטריה, ניתקתי ולחצתי כמה פעמים בשביל לפרוק את החשמל, ניסיתי לחבר רק סטיק אחד של זיכרון, ניסיתי לנתק חיבור ה12V של המעבד בשביל לראות אולי הוא מקצר... כלום, שום תגובה. חשבתי אולי הכפתור תקול, אבל זה אחד למיליון. ידוע לי שיש דרך להלדיק את המחשב ללא כפתור, רק אני לא יודע איך ולא בא לי להרוס משהו.... אני כבר מתחיל לחשוב שהלוח החדש תקול, אבל זה הגיוני שלוח חדש יהיה תקול? (נרכש מKSP....) חשוב לי לציין, שכאשר המחשב היה מחובר ל965, הוא …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Tomerb1,

יש לי מחשב שיש בו מפרט כזה: [מחשב לצורכי עבודה]. הבעיה: מערכת ההפעלה מותקנת על הארדיסק SATA 1 של ה80 ג'יגה. הארדיסק של ה250 הוא הארדיסק שעבר מהמחשב שלי (החלפתי למערך RAID עם 2 הארדיסקים חדשים). כאשר מנסים להעביר משהו מהארדיסק של ה80, הווינדוס (XP) מראה "שגיאת זיכרון" והכונן פשוט נעלם מהמחשב ( המערכת הפעלה מותקנת עליו והיא רצה). ניסיתי לאפס את הביוס, לא עזר. אולי ספק חלש? אמרו לי שאם הספק היה חלש המערכת פשוט הייתה קורסת וזהו. בנוסף המחשב יחסית מאוד איטי. אשמח לקבל עזרה, תודה מראש נ.ב הווינדוס חוקי, מותקן NOD 32 מעודכן קבוע וסריקות שבועיות.

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  6. שלום לכולם ! אני חייב עזרה דחוף בישביל להתקין WIN 7 64 BIT ! יש לי מחשב חדש ובטעות התקנתי WIN 32 BIT ~ כשעושים ריסאט בישביל לפרמט דרך ה CD WINDOWS הCD רץ ובנקודות של ה BOOT אי אפשר ללחוץ ENTER ! מה עושים ואיך אני יפרמט :errrr: ( החלפתי מיקלדות וקשקשתי בביוס ... לא עוזר ) יש מישהו שמבין בעיניין כי אולי זה במקום אחר בביוס ) עוד משהו * כשמדליקים ת'מחשב ה DEL לביוס עובד * רק ל BOOT הוא מושבט ! מזה לעזזל ואיך זה קרה .. ועזבו הכול, איך מסדרים את זה !?@# יש לי MAINBOARD Gigabyte X58A-UD3R CPU - I7 930 * סליחה אם זה לא קשור לפורום תמיכת חומרה לא ראיתי מקום אחר שבאזור * :bigglasses:

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by RGod,

הורדתי את התוכנה מיקורסופט כדי לפתוח איזה רובץ לבדוק ,מנסה לפתוח דרך התוכנה WINDBG ,והוא רושם לי שאין לי אפשרות לפתוח את הקובץ הנל ,שמתי לב שיש לי איזה מנעול על התיקייה של המיני דאמפ ,איך אני מבטל ופותח את זה ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אהלן חברה מה הולך אני חדש פה אז תפרגנו אז ככה: את המפרט של המחשב שלי אתם יכולים לראות כבר <= המחשב קורס עד מסך כחול לפחות כמה פעמיים ביום במצבים שונים שלא כ"כ קשורים אחד לשני (פעם במשחק, פעם בווינדאוס אבל בעיקר בהמתנה). ישנן תקופות ארוכות ללא נפילה אבל כאשר יש נפילה אני מחליף את החלק שנראה לי בעייתי, ואז ישנה תקופה ארוכה של שקט (בערך כחודש) עד הנפילה הבאה. מהפעם הראשנוה שהתחילו הנפילות הוחלפה כבר כל המערכת למעט המעבד. השגיאות שקורות בד"כ הן: 0x0000001a - הנפוצה ביותר 0x000000be 0x000000f4 ועוד כמה שאני לא כ"כ הספקתי לקרוא. זה האיבחון של הווינדווס לנפילה האחרונה. נפילה זו באה אחרי נפילה (0x0000001a) במצב המתנה. Problem signature: Problem Event Name: Bl…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Doron404,

אוקיי, תשמעו בעיה מוזרה. אחרי שהוצאתי את כ. הרשת USB שלי וניסיתי להחזיר הוא טוען שאין רשתות בטווח, ניסיתי 2 אחרים שהיו לי (כל אחד מחברה אחרת בפורט USB שונה) ואותה בעיה בדיוק שם! הכרטיס מזוהה ומופיע לי במחשב, אבל לא מוצא אף רשת באיזור! גם אחרי ריסטרט והתקנה מחדש של הדרייבר - אין שינוי * כרטיס WI-FI פנימי אגב, עובד יופי .... למישהו יש רעיון? כיוון? ... משהו?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by L1ron,

שלום, בזמן האחרון המחשב שלי מגלה תקיעות רבות במשחקים בסיסים, תקיעות באינטרנט , עבודה איטית של המחשב ואינני יודע למה. למען הסר ספק פירמטטי את המחשב וווידיתי בעזרת כמה תוכנות שאין VIRUSIM על המחשב. כמו כן המעלות של כל הרכיבים במחשב תקינים , מעבד 36 מנוחה כ.מסך 55 מנוחה. בעבר המחשב היה רץ ממש מהר גם בגלל שפעם הוא מן הסתם היה נחשב לטוב..אבל אני לא צריך יותר מהמחשב שיש לי כרגע ואני לא רוצה לקנות מחשב סתם רק בגלל שאני צריך מחשב שיעבוד לי מהר..כי בשביל סתם מחשב שיעבוד מהר המחשב שלי בתאכלס מספיק.. בכל מקרה המפרט שלו זה E6550 GEFORCE 8500GT 2GB RAM 667 ASROCK CONROE היום פירמטתי את המחשב וראיתי שיש עדיין תקיעות למיניהם במשחקים והמחשב מרבה גם להיתקע בעבודה בסיסית. אני שם לב לתופעה…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. יש לי כונן קשיח חיצוני של Iomega בנפח 1TB, ולאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות עם המחשב שלי, שמבוסס על Windows 7. מה שקורה לרוב הוא שלפתע אני מאבד אפשרות לקרוא מהכונן לחלוטין - אני יכול לראות את הקבצים שעליו, אבל אי אפשר לפתוח אף אחד מהם (Windows טוען שהקובץ פשוט לא נמצא). כמו כן, כאשר אני מנתק את הכונן ומחבר אותו מחדש - הוא לא מזוהה כלל. עם זאת, כאשר אני מנתק את הכונן ומחבר אותו ללפטופ שלי - הוא מזוהה בלי שום בעיה, ואפשר לגשת לכל הקבצים. יתרה מזאת - אם אני מחבר אותו לפורט USB אחר, המחשב מזהה אותו כהלכה ואפשר לעבוד איתו.. עד הפעם הבאה שזה קורה. זה ממש מתסכל, ומתחילים להגמר לי הפורטים שעוד לא השתמשתי בהם. האם מישהו נתקל אי פעם בבעיה דומה?

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. שלום חברים, לפני שבועיים בערך המחשב של אמא שלי רץ מאוד איטי אז אמרתי שאוסיף לו זיכרון. היה 256Mb של זיכרון אז הוספתי עוד 256, העניין הוא שהוספתי סתם זיכרון ממחשב אחר וזה גרם לכך שנשרף המחשב. עכשיו אחי סידר את המחשב שם מחדש והכל עובד סבבה אבל גם כן מאוד איטי, אני רוצה להוסיף זיכרון ממחשב אחר. מהם התנאים להוספת זיכרון? כלומר, האם הם חייבים לשדר על אותו תדר (800MHz) למשל וכו'. איך אני יודע מה התדר של כל כרטיס? מה חשוב לפני שאני מוסיף זיכרון? איך אני יודע אם הוא מתאים ללוח אם? אנא ספקו לי את כל הפרטים כדי שאוכל להוסיף זיכרון ולא אשרוף את המחשב שוב חחח תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by SKYPE VOIP,

לפני 4 ימים בדקתי את הארד דיסק שלי סמסונג וקיבלתי 12 שגיאות UNC מספר לא מבוטל בתוכנה MHDD ... כבר רציתי לזרוק את הכונן ואז חשבתי היום אולי נבדוק שוב ? ( עם אותה תוכנה ) על כל מקרה ונחשו מה ? אפילו לא שגיאה אחת כונן " חדש " לגמרי בקיצור מהיום והלאה אני לא משתמש בתוכנה המעפנה הזאת ונכנס רק לבדיקות של אתר יצרן בזה סיימתי תודה .

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  14. הביאו לי מחשב ישן (פנטיום 4), שעבד בסדר גמור לפני שהוא הגיע אליי- מי שהביא לי פרמט והתקין עליו וינדוס וכמה תוכנות. אבל עכשיו הוא נכבה אוטומטית אחרי שאני מדליק אותו. בהתחלה זה לקח לו כמה דקות, אבל עכשיו תוך 10 שניות בערך הוא נכבה. המחשבה הראשונה שלי היא שהמעבד או הזכרונות זזו מהמקום ולא יושבים טוב. הוצאתי וחיברתי אותם אולי 10 פעמים וזה לא עזר, אותו דבר עם החיבורים של הספק לרכיבים. המשחה התרמית יבשה לגמרי, והקירור של המעבד לפעמים קצת רופף, אבל לא יכול להיות שהמעבד מגיע לטמפרטורה כל כך גבוהה תוך כמה שניות... מה עוד זה יכול להיות? אולי התעקם פין אחד בסוקט?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by PrizeeHeb,

לקחתי את המחשב של חבר ופירמטתי לו אותו התקנתי לו את התוכנות שהוא רוצה. הכל טוב ויפה הכל עובד אני קראתי לו לבוא לקחת הוא הגיע הביתה מדליק ורשם לו check monitor cable הוא התחיל לשחק עם הכבלים ובטעות הזיז בספק הכוח את המתח והספק נשרף. עכשיו הוא קנה ספק חדש המחשב עובד אך לפני ההגעה לברוך הבא לויינדוס הוא מקבל מסך שחור. הוא אומר לי שרשום לו את זה לפני שהמסך נהיה שחור: THE MONITOR WILL SHUT DOWN IN FEW SECONDS. מה יכולה להיות הבעייה?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  16. Started by maximbu,

היי לכולם , יש לי בעייה עם הכרטיס קול (המובנה) ואני אודה מאוד לעזרתכם . אחרי הפסקת חשמל פתאום נעלם לי הקול (ניסיתי 2 זוגות של רמקולים וזוג אוזניות) . מבחינת התוכנה הקול מותקן עם הדרייברים הכי עדכניים והכל טוב ויפה ... הבעייה היא שפשוט לא שומעים כלום . יש לי לוח אם DP35DP . (לינק : http://www.intel.com/products/deskto...p-overview.htm) . משום מה הכניסה של : Optical S/PDIF (Toslink) line out מתחילה להאיר באור אדום אחרי זמן מה (לא יודע אם זה קשור או לא ואם זה תקין או לא .. פשוט רק עכשיו שמתי לזה לב) אודה לעצות ... תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  17. יש לי מחשב נייד של nec versapro vy20a\w-1 ואין לי תדרברים שלו של לי win7 ואני לא מוצא תדרייבר שך הכרטיס מסך שהוא ATI RADEON Xpress 1300M (RS600M) + SB450 זה הצ'יפ סט שלו אני צריך את זה דחוףף בקשה תעזרו לי תודה!!

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  18. בגדול - 2 מחשבים חדשים - אחד תותח ב-4000 שקל, אחד שני ב-1500 שקל. המחשב ב-1500 רץ משמעותית יותר מהר. איך אני מאתר את הבעיה או צוואר הבקבוק של מחשב ה-4000? זה מבאס רצח. תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. יש לי את המיפרת הבא : כ.מ http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273&products_id=27481&PHPSESSID=hrqdp56ojsa6574areqvvecph4 לוח אם : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270&products_id=27730&PHPSESSID=hrqdp56ojsa6574areqvvecph4 זיכרון : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271&products_id=26817&PHPSESSID=hrqdp56ojsa6574areqvvecph4 מעבד : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269&products_id=27315&PHPSESSID=hrqdp56ojsa6574areqvvecph4 ספק : thermaltak 450Watt ארדיסק : WD 320G 16MB buff קירור למעבד : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_1560&products_id=27551 מ…

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  20. Started by RomanKr,

שלום לכם. ניסיתי לצרוב את הביוס דרך תוכנה יעודית של ASUS דרך הוינדוס וזה רשם לי שגיאה בצריבה לאחר שהתבצעה המחיקה של הביוס, כתוצאה מכך המחשב לא עולה כלל. הלוח אם שלי הוא P4S533-VM. סוג הביוס הוא: SST MPF 39SF020A 70-4C-NH 0218063-A הייתה עליו מודבקת מדבקה עם הכיתוב: D4 PSVM6 1008 מהן האפשרויות שלי ? האם אפשר בכל מקרה לצרוב את הביוס באיזו מעבדה במחיר סביר ? אני גר בפתח תקווה. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, כנראה שנשרף לי הספק אחרי הפסקת חשמל (הספק הוא FSP BLUESTORM 400W) כשחזר החשמל הדלקתי את המחשב ושמעתי מין שני פיצוצים קטנים ומאז המחשב לא נדלק. הבאתי ספק כוח אחר לבדיקה (ספק ג'נרי) חיברתי אותו וכשאני מפעיל את המחשב יש צפצוץ ארוך יחיד ואחיד והלוח אם שלא נפסק עד שאני מכבה את המחשב. מה פירוש הצפצוף הזה? הלוח אם הוא Gigabyte EP43 DS3L תודה רבה לכם !

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by roeesnir,

יש לי נייד של GIGABYTE דגם W536M. בשלב מסויים הוא הפסיק לעבוד, הייתי בטוח שזה הלוח, אבל בדקתי עם בטריה ממחשב אחר - וזה עבד. הבנתי שהסוללה מתה. (היא לא עבדה במחשב אחר). קניתי סוללה חדשה, שהגיעה היום. המחשב עלה, והתקתי מערכת הפעלה, כשהסוללה נגמרה הוא נכבה (הוא היה מחובר למטען כל הזמן). עכשיו אני לא מצליח להדליק אותו. כשאני מחבר את המטען, אין תגובה, וכשאני מוציא ומחבר כמה פעמים, פתאום הנורה נדלקת כאילו הוא נטען, אני מדליק אותו, והוא כבה לאחר 2 שניות בערך. יש לציין שהדגם של המחשב הזה לא עובד רק עם המטען אלא רק כשיש בטריה טעונה (או כשעובר דרכה חשמל). ניסיתי גם 2 מטענים אוניברסליים, וגם מטען מקורי. ההנחה שלי היא שמעגל הטעינה דפוק. יכול להיות? מה אתם ממליצים לעשות? עריכה: אפשר …

• 42 תגובות
    • 9.8k צפיות
  23. Started by Teliran1,

שלום, יש לי בעיה בקצב רענון המסך. הוא עומד כרגע על 59HZ ואני מנסה לשנות אותו ל60 ואי אפשר. אני מנסה לשנות ל60, אך זה חוזר בחזרה ל59 משום מה. מחקתי והתקנתי דרייברים חדשים לכרטיס מסך וזה לא עזר. ניסיתי לחפש דרייברים למסך עצמו אבל לא מצאתי. המסך הוא מסך של Proview 22 אינץ' דגם 2200W אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  24. Started by malkavian,

יש לי בעיה שלא באמת ידעתי לאן להפנות - אבל זו בעיית חומרה. אז אני מנסה כאן. קניתי בשנה שעברה (אוגוסט) מחשב בחברה שנקראה foxpc אני לא יודע אם היא מוכרת או הייתה מוכרת או בכלל אפחד לא שמע עליה - אבל היום החברה לא קיימת. הבנתי שהיא פשטה את הרגל. על כל הרכיבים שקניתי ישנה אחריות מהקצרה ביותר של שנה אחת עד שלוש שנים. עכשיו יש לי כונן דיוידי צורב של אסוס, מתוך חבילת המוצרים שרכשתי, והוא לא קורא יותר די וי די. הוא כן צורב דיסקים רגילים, הוא כן קורא דיסקים רגילים. רק לא קורא די וי די. בדקתי עם דיסק שאני מכיר, בדקתי את הדיסק בכונן אחר, ניסיתי להעביר דיסק ניקוי וללא הועיל. אני מעוניין לממש את האחריות שלי - ואין לי מושג אם אני יכול לעשות כזה דבר דרך היבואן, החברה המייצרת (כאמור, ASU…

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  25. מעבד : AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4Ghz 8Mb AM3 BOX לוח אם : Gigabyte GA-MA770TA-UD3 AMD 770+SB710 Chipset AM3 Model G770TAUD3/38495 זיכרון: OCZ 4Gb i5 kit DDR3 1333MHZ PC3-10666 7-7-7-24 Platinum OCZ3P1333LV4GK Model OCZ3414K כרטיס מסך : Sapphire HD5770 1GB GDDR5 PCIE Vapor X Model S5771GD5V ספק כוח : THERMALTAKE 450W HDD: WESTERNDIGITAL 320GB 16MB SATA2 רזולוציית משחק 1280X1024 איכות תמונה גבוהה- המשחק המדובר הוא SPLIT SECOND המשחק לא רץ באופן חלק על איכות תמונה גבוהה במפרט הנ"ל, מה הבעיה? תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים