תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב. היום אחרי שניסיתי לעשות אקטיביציה לווינדוס בעזרת איזו תוכנה המחשב עשה ריסטרט ומאז המסך נדלק שומעים צפצוף אחד (uefi bios) והמחשב עושה ריסטרט שוב וככה שוב ושוב בלי הפסקה. לא הצלחתי להיכנס לsafe mode אבל הצלחתי להכנס לתפריט של הביוס אבל אני לא יודע איזה אפשרויות יש לי לעשות משם. תוכלו לעזור לי בבקשה? חג שמח. ציון שושי.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ריסטרטי אותו פעמיים וכלום! אני לוחץ על הגברת הקול גם דרך הווינדווס וגם דרך התוכנה של הכרטיס קול, והוא מוריד לי את הווליום בחזרה... למצב של MUTE יש לי עכבר ומקלדת אלחוטיים ,ובדקתי אם אולי אחד הכפתורים לחוץ , ושניהם בסדר. . מי יכול להושיע?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכל מי שיכול לעזור שלום ברשותי לוח אם די ישן של ASROCK דגם WOLFDALE 1333-D667 ופשוט אין תצוגה הכוונה לא מגיע אות למסך המסך והכבל תקינים בדקתי אותם וגם הכרטיס מסך נבדק ונמצא תקין (בעבר נתקלתי בבעיה זו באותו מחשב ושחקתי עם הכרטיס מסך שיישב אולי יותר טוב משום מה נפתרה הבעיה) עכשיו חזרה הבעיה ושום דבר לא עוזר ואני די מיואש איפסתי את הביוס הסרתי את הצלעות קירור מהכרטיס כי חשבתי אולי הם גורמים לו לנטות הצידה מהמשקל, כבר חשבתי על דברים הזויים ואני לא מצליח להבין מה הבעיה יכול להיות שהתושבת פשוט נשרפה או לא תקינה ומקצרת? כי קורה שאני מדליק את המחשב הוא מתחיל לעבוד(בלי תצוגה) נכבה ואז נדלק שוב מעצמו (גם בלי תצוגה אבל בלי להכבה שוב תעזרו לי מה יכולה להיות הבעיה? אולי הלוח אם? אולי…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב מתחבר וגולש רק ברשתות האלחוטיות בבית .(יש שתים) . רשתות זרות מזוהות ע"י המחשב , הוא מתחבר אך אינו מצליח לגלוש . מה הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה התחילה תופעה מוזרה אצלי במחשב, אחרי כמה שעות של עבודה, מופיע לי מסך כחול והמחשב עושה Restart פתאומי. חשדתי שזה ה-HD ואפילו החלפתי אותו לאחד אחר. משום מה, התופעה ממשיכה לקרות. אני חושד שזה ה-PSU, מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום !!! יש לי הארד דיסק חיצוני 250 GB בחיבור USB נוצרה לי בעיה שפתאום המחשב לא מצליח לזהות את הארד דיסק והוא דורש לאתחל אותו אני לא רוצה לאתחל את הארד דיסק משום שאני לא רוצה לאבד את כל הנתונים שיש לי עליו שהם בערך 200 GB ניסיתי להוריד את תוכנת UN-DELET והוא מזהה לי את הכונן אך לא ניתן לשחזר את הקבצים משם מה עלי לעשות ? בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משום מה לא מצליח להיכנס רק לאתר של KSP מכל המחשבים בבית כבר שבועיים...אין לי בעיה לגלוש לשאר האתרים. ההודעה שמופיעה= תקלה זמנית! נחזור לאוויר בעוד כ-15 דקות. יש לרענן את העמוד יש למישהו מושג איך לסדר את זה?...אני שייך להוטנט. (עשיתי ריסטרט לראוטר וגם דיברתי עם התמיכה של הוט ובינתיים אין פתרון)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, רציתי להוסיף זיכרון RAM למחשב שלי, אז הזמנתי את ה 8GB (1x8GB) DDR4 2666Mhz PC4-19200 CL16 - 1.2V - 288Pin - Crucial Ballistix Sport LT Red UDIMM - BLS8G4D26BFSEK. עכשיו יש לי בעיה: כאשר אני שם את שני הזיכרונות הוא קולט לי רק אחד מהם (את הישן) כאשר אני שם רק את החדש, המחשב פועל אבל לא מציג שום דבר, שום חיבור כלומר הUSB לא עובד והHDMI אבל המחשב עצמו דולק הזיכרון הישן שלי הוא: Crucial Ballistix Sport LT 8GB Single DDR4 2666 MT/s (PC4-21300) DR x8 DIMM 288-Pin Memory - BLS8G4D26BFSC (White) לפני שקניתי החברה שממנה קניתי אמרה "בטוח יעבוד ב dual והתקנה - רק לחבר ללוח אם. לא צריך להגדיר שום דבר. " הלוח אם שלי: (Micro star Internationa…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעייה עם HD של מקסטור 7200 40GB היום התקנתי אותו, חיברתי את כל הכבלים של החשמל וה IDE אבל כשאני מדליק את המחשב הביוס מזהה שהדיסק בעל שטח פנוי של 0MB ולא נותן לי לקבוע אותו כ-Boot drive בדקתי את הג'מפר והוא מסודר נכון מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי windows 8.1 ועד עכשיו כשלחצתי לחיצה כפולה בעכבר על התמונה, היא הופיעה על גבי כול המסך. פתאם כשאני לוחץ לחיצה כפולה התמונה מופיעה תחת צייר. השאלה - איך מחזירים את המצב שהיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי נייד של סמסונג בן 4 שנים עם ווינדוס 10 והוא עובד בסדר עד שאני מנתק לו את החשמל מהקיר. הוא היה בסדר עד שהחלפתי לו את הSSD והתקנתי מחדש את המ"ה. אני לא מבין מה בדיוק הבעיה ובאינטרנט לא הצלחתי למצוא מידע מועיל בנושא. למישהו זה במקרה קרה? יש לכם עצות מה אפשר לעשות? כרגע בכל פעם שאני רוצה לנתק את המחשב מהחשמל אני קודם מכבה אותו ורק אז מוציא. תודה, Zinger777.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של LeadTek דגם A440 6800GT TDH 256MB והיה לכרטיס בעיה עם המאוורר, הוא התקלקל וכתוצאה מכך נדפק לא מעט הכרטיס, עכשיו תיקנתי את בעית המאוורר אבל עכשיו הוא עולה ומהר מאוד מתחיל לרצד, להופיע שלג (כמו שמישהו עושה OC יותר מידי..). השאלה שלי אם יש דרך לתקן את הכרטיס שעלה 2600 שקל בזמנו?????????? בפנדה (אפה שנרכש) אמרו שיש לו רק שנתיים אחריות ושבדיוק חודש אחד קודם לכן פקעה, בבקשה תעזרו לי, חבל לי לזרוק תכסף...!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תראו אני חיברתי את הרמקולים שלי למחשב ולחשמל והם לא עובדים לי.. אין חומרה חדשה כל ההגדרות קול תקינות אני ניסיתי לחבר למחשיר אחר והם כן עבדו וכאני נכנס לאינטרנט אז המודם ספיקרס שלי עובד - זאת אומרת - אני כן שומע צליל חיוג ברמקולים. ומה כל הקטע פה? הם חדשים! אז מה לעשות?? ??? ??? ??? ???
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה ב RESTART ו ב-TURN OFF של WIN XP מתי שהוא מגיע ל"WINDOWS IS.... DOWN " הוא נתקה שעה ולא מיתכבה ואגב WIN XP PRO
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לפני זמן לא רב פתחתי דיון דומה, אבל שום דבר לא השתפר מאז אז אני אתחיל מהתחלה: המפרט שלי: MSI X850XT P4 640 3.2GHZ prescott MSI 925XE Neo Platinum 2*DDRII 533MHZ CEON ENERMAX 420W אז ככה, הכל פעל טוב ויפה עד שיום אחד התחילו להיות דרופים איומים ב-FPS. בהתחלה הייתי עם ספק גנרי ואז אחרי שהחלפתי אותו הכל פעל טוב שוב. שבוע אחרי זה פתאום שוב יש לי דרופים . החלטתי(לפי המלצת חברי הפורום) להתקין סיילנסר לכ. מסך (שהגיע ל-83 מעלות) והוא אמנם קירר אותו ל-54 מעלות אבל עדיין יש לי את הבעייה(הדרופים נהיו יותר נסבלים אחרי החלפת הספק והתקנת הסייחנסר). מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה? כל הדרייברים שלי מעודכנים והטמפ' של המעבד מגיעה ל-62 מעלות, שזה אמנם די חם, אבל לא מספיק ח…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול הורדתי nero 6605 ונתקעתי בלי s\nלתוכנה איפה אני יכול למצוא????
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני בא לשנות שמות של קבצים תמיד הוא מבקש אישור עם סימן של מגן...איך אני מבטל את ההרשאות האלה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מסכים כחולים אחרי 40-30 דקות במשחקים זה ניתוח של קובץ DMP , מבקש ניתוח צריך אזרה דחוף תודה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחותי המאוד חכמה נסתה לחבר את כבל המסך למחשב, הבעיה היחידה היא שהכל הולך אצלה בכוח, ומה שלא הולך בכוח... הולך ביותר כוח. היציאות היו הפוכות ואתם כבר יודעים את ההמשך, שבירה של כל הפינים בכבל המסך. רובם נפלו חלקם עקומים לחלוטין ללא אפשרות לתקנם. שאלתי אליכם היא כזאת, האם ישנה אפשרות להחליף את הכבל של המסך(כן, הוא לא מתנתק). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המחשב עושה ליכל הזמן ריסטרט אפילו שאני לא על המחשב שלשום העלתי פה לאתר את הקבצים של המינידראפ שלי ומישהו ניתח לי אותם הוא אמר לי שיש 3 בעיות האחד מקאפי השני דיימון תולס והשלישי דרייבר של הUSB את הדייימון טולס מחקתי את המקאפי הורדתי גירסא חדשה ואת הדרייבר לUSB עידכנתי.................הבעיה ממשיכה מישהו יכול לנתח לי את הקבצים האחרונם שלי ואני ידע מה עדיין לא בסדר.... תודה מראש............ [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב נייד הזה, גם במערכת הפעלה Windows 8.1 שהיתה לי בו היתה את אותה הבעיה. ועכשיו יש לי Windows 10. כאשר אני מכבה את המחשב, ואז מדליק אותו , הוא לא נדלק , וזה קורה גם לאחר מצב שינה, מה זה אומר "לא נדלק?" המחשב עצמו מראה שנדלק , אבל אין תצוגה, וברמקולים הוא משמיע שהמערכת הפעלה עולה, ואז כשלוחצים סתם ככה על המקשים במקלדת , שומעים רעש של צלילי מקשים דרך המחשב,! למישהו יש פיתרון לבעיה הזו? חשוב לי לציין שכבר עשיתי עדכון ל Bios + כרטיס מסך לדעתי יש איזה עדכון שדופק את זה, אשמח לעזרה! תודה !
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב P4 ישן. כבר הרבה זמן יש לו ציפצוים מעצבנים. התדירות של הצפצופים עולה ככל שהכרטיס מסמך מתאמץ יותר(משחקים קלים, סרטים), גלישה באינטרנט כמעט ואין. אך אני יכול לבדוק האם הבעיה היא הכרטיס מסך או בלוח אם? האם אפשר לנתרל את הציפצוף של הלוח אם? תודה,
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לברר על בעייה מאוד מוזרה שקוראת לי הרבה פעמים במחשב חדש שבניתי. המחשב הוא סלרון 950 ולוח אם של ג'יגהבייט עם כ. קול,מסך ורשת מובנים. הבעייה היא, שכל פעם שאני פותח את המחשב, לא רואים כלום על המסך, אין את הצפצוף שיש וכלום, כשאני עושה ריסט, המחשב פועל מצויין... מה הבעייה??
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
על הDESKTOP, קיצר עשיתי מה שרשום שם אבל כשאני מכבה את המחשב דרך הקיצור הוא לא נכבה עד הסוף ונשאר עם ההודעה "ITS NOW SAFE TO TURM OFF YOUR COMPUTER" וכשאני מכבה את המחשב בדרך הסטנדרתית (ALT+F4 וכיבוי) הכול בסדר למה זה? הבהרה: לפני שיתנפלו עלי למה פתחתי THREAD חדש באותו נושא אז: לא הצלחתי למצוא את הקודם (ותאמינו לי שחיפשתי) אז מחוסר בררה...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב עובד ללא כל בעיה עד שלאחר כ30 דקות משחק, הוא נכבה ולא מאפשר הדלקה מחודשת (מת) למשך מספר דקות. אני משחק ברזולוציה מקסימלית של 2560*1440 (נא ראה פרופיל). האם הכרטיס מסך מתחמם מידי?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-