תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
אני מתחננן לעזרה ממכם!!! המחשב שלי בחודש האחרון לא נדלק! בהתחלה הוא לא היה מגיב בכלל לכפתור ההדלקה, אבל הספק עבד! הנוריות שנמצאות על החיבור lan דלקו וגם הליזר של העכבר דלק!! אתמול בלילה ניסיתי להדליק את המחשב... ופתאום הוא נדלק!!!! אבל אחרי כמה שניות הוא נכבה! לאחר כמה נסיונות לדליק את המחשב המחשב חזר למצב שבו הוא לא מגיב כלל! ניסיתי לאפס תביוס - לא עזר! נ.ב. מתי שהצלחתי להדליק את המחשב לכמה שניות אז המחשב נכבה לפעמים במקומות אחרים... היה פעם שהצלחתי להיכנס לביוס ולהמשיך לוינדווס אבל אחרי שעשיתי לוגון אז המחשב נכבה שוב!! אגב- שהצלחתי להכנס לביוס ה debug led רשם 7f ולפי המדיך זה מצביאה על: switch back to text mode if full screen logo is supported. -if errors occur, report…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בחודש חודשים האחרונים כל משחק שאני מריץ על רזולציה של 1024 או יותר נתקע תוך כמה זמן ואני מקבל מסך שחור התסכלתי בטמפ' של הכרטיס מסך - GEFORCE 9600 והוא מגיע ל59 מעלות לעומת 42~ במנוחה אני די בטוח של זה בכלל הטמפ' אבל אני לא יודע מה לעשות (זה לא אבק כי המחשב חדש לפני חצי שנה ככה והסתכלתי אין שם כלום) וזה לא דריבר כי עדכנתי כבר שמעתי על התוכנה SPEEDFAN כדאי להשתמש בה? זה מחשב חדש אז יש אחריות אני לא רוצה שזה יהרוס לי משהו שם תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מחברת את האיפוד למחשב מופיעה התמונה הבאה http://www.siz.co.il/my/5mdznyy ygkt0o.jpg ואני לא מצליחה לצאת מזה אלא עם כן אני עושה ריסטרט למחשב! אני ממש חייבת דחוף עזרה איך אני מתקנת אתזה קודם זה עבד לי טוב ועכשיו לא במחשבים אחרים האיפוד כן עובד,אז אני צריכה לשנות משו כנראה במחשב עזרה בבקשההה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי היה דלוק הוא היה עובד מצויין, אחרי זה אני בא למחשב ואז אני רואה שהמחשב שלי בכלל לא מגיב הוא תקוע!!! כיביתי את המחשב והדלקתע שוב והמחשב עוד לא עלה והוא כבר נתקע! אז ניסיתי לפרמט, הוא טוען קבצים והכל עובד טוב, ואז הוא עושה ריסט והוא בא להתקין את הWINDOWS והמחשב ניתק באמצע הפירמוט!! אחים שלי מה אפשר לעשות?? תודה אחים שלי!!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשרי לחבר רצועת יד כחולה לסורג החלון בבית וליד בכדי להתפרק מחשמל סטטי בגוף האדם.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וגרסת שדרוג של ווינדוס 7 בלי לדעת שהגרסת שדרוג היא רק למחשבים שכבר יש בהם גרסאות קודמות של ווינדוס. ראיתי שיש אפשרות בכל זאת להתקין אותו על מחשב בלי מערכת הפעלה ואם מישהו יכול להגיד לי אם זה נכון ואם כן איך עושים את זה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
המנהל משימות מראה לי שהזיכרון שלי תמיד על 80%-90%... ויש לי 8GB RAM... זה המחשב שלי: מעבד: AMD Athlon X4 840 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 BOX לוח אם: Gigabyte GA-770T-D3L AM2/AM3 זיכרונות: Kingston 4GB DDR3 Crusial 4GB DDR3 1333 כרטיס מסך: Gigabyte HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - OC
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעייה עם HD של מקסטור 7200 40GB היום התקנתי אותו, חיברתי את כל הכבלים של החשמל וה IDE אבל כשאני מדליק את המחשב הביוס מזהה שהדיסק בעל שטח פנוי של 0MB ולא נותן לי לקבוע אותו כ-Boot drive בדקתי את הג'מפר והוא מסודר נכון מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב P-D 2.8 עם כרטיס מסך asus en6200 בד"כ אני לא משחק משחקים במחשב אבל השבוע התקנתי את need for speed carbon בהגדרות של הגרפיקה, הוא שם אוטומטית על med הבעיה היא שאני מתחיל לשחק את המשחק, אני משחק 5 דקות, ואז נכבה לי המסך עם הודעה של no signal כיביתי והדלקתי את המחשב, וכשהוא עלה בדקתי את הטמפ. של הכ. מסך הוא הראה 58 מעולת (יש לו אופציה שהוא נכבה וכתוב שם שהוא נכבה ב-140 מעלות !!!!) אולי מישהו יודע מה הבעיה ? ניסית כמה פעמים וזה קרה לי שוב ושוב.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס קול LEXICON OMEGA, שעבד כבר כמה שנים. עכשיו בהתקנה חדשה של WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT, הווינדוס פתאום לא מזהה אותו. התקנתי דרייברים דרך הדיסק שקיבלתי, וגם דרייברים עדכניים יותר שהורדתי מהאתר של החברה, שלפי מה שהם אומרים עובדים עם WINDOWS 7 64 BIT. כשאני מחבר את הUSB למחשב, מתקבלת הודעה USB not recognized. הצעות מישהו ? תודה מראש ! נ.ב., המפרט שלי : לוח אם - GIGABYTE P35-DS3L מעבד - CORE 2 DUO E6750 4GB RAM WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
הQ-Flash לא נותן לעדכן לשום גרסה מעל FF ששוקלת יותר מ1MB. מחר צריך להגיע עלי מעבד חדש שדורש גרסה FH1 ומעלה. מה ניתן לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת+הרחבת השאלה:העידכון לגירסא הכי עדכנית (אבל היא בטא) עבר בהצלחה,אבל בגלל שזו גירסאת בטא:מה ניתן לעשות בכלל ו/או כדי להחזיר את הגלגל אחורה (בביוס לא ניתן לעדכן לגירסא קודמת)? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המחשב Toshiba satellite p50 - b ואני צריך להחליף את המקלדת שלו. העניין הוא שהמקלדת לא נשלפת מלמעלה, איך ניתן להחליף את המקלדת? כך זה נראה:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך לשכפל מערכת הפעלה עם כל הכלול מHHD לSSD, מחפש משהו יעיל. תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב יש 8 אחוז וררשום Power Calebreation Error יכול להיות שזה הספק? ספק 350 ג'נרי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני משחק מזה זמן רב במשחק, לא היו בעיות והמשחק היה יציב על 60fps משום מה לא יודע מה השתנה, המשחק נופל כל דקה ל30-20 fps ונתקע לא מעט... מדובר על Lenovo legion Y520, I5 7300HQ, NVIDIA 1050 4GB... המשחק מוגדר אוטומטית מהממשק של nvidia. הכרטיס מעודכן לגירסה האחרונה... יש הצעות? מה אפשר לעשות..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב. בעת הפעלת המחשב הוא נדלק נכבה לשנייה ואז משמיע צפצוף שהכול תקין ואז מעלה את המסך ואת הביוס. בזמן האחרון יש לי בעיה שלאחר הדלקה הוא נכבה אבל במקום להתעורר אחרי שניה הוא פשוט נתקע אין צליל והמנורה מחווה שמחשב חושב. כיבוי מלא וניסיון שני או שלישי לפעמים מצליחים להפעיל את המחשב. מפרט המחשב: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2733 MHz (8 x 342) Motherboard Name Abit IP35-E (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Bearlake P35 DIMM1: Transcend JM800QLU-2G 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) BIOS Type Award (07/19/07) Video Adapter ATI Radeon HD 5700 Series (10…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תחת וינדווס 95, על פנטיום אחד. כשאני מפעיל תקליטור(CD) אז יש לי בעיה עם שמות קבצים ותקיות ארוכים. אם הקובץ בספרייה הראשית והוא נצרב ארוך, הוא לא יצליח לקרוא אותו. אם יש תקייה ארוכת שם אז שאני כנס אליה היא תהיה ריקה למרות שבמקור היא נצרבה עם קבצים בפנים. משהו יודע איך לפתור הבעיה? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח !! לצערי, בלי שום סיבה, אתמול חיבור DVI אחד מתוך השניים בכרטיס המסך שלי (ATi HD4870) שבק חיים .. ברגע שמפעילים את המחשב כמובן שהוא לא עולה, כל 2 שניות שומעים אותו מפעיל את עצמו מחדש .. הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי אותו למחשב אחר וזה עושה אותו דבר .. ברגע שמחברים את המסך לחיבור ה - DVI השני, הכל עובד כרגיל .. בגלל שהטלוויזיה שלי בחדר מחוברת למחשב זה חשוב לי ואני צריך את זה .. אז יש לי כמה שאלות שאני אשמח שתענו לי עליהם (בבקשה רק מי שבאמת יודע) .. ראיתי באינטרנט מפצל DVI .. 1. אם אני מחבר 2 חיבורי DVI על DVI אחד בכרטיס מסך זה יעבוד ? - זה לא ייצור עומס על הכרטיס מסך ועם הזמן זה יישרף או יתקלקל ? 2. ב - CCC יש אפשרות לשלב בין 2 המסכים שיעבדו במקביל וכמו כן…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בדיוק בהפעלת המחשב וגם אחרי שהמערכת עולה כתוב לי שהחייב לגבות את המחשב בגלל בעיה שהקשיח שולח למערכת השאלה היא האם S.M.A.R.T מחליט שהקשיח לא תקין לפי יותר מידי נפילות של הקשיח או באמת לפי תקינותו? אני שואל את זה בגלל שיש במחשב שקיבלתי מלקוח משהו מקצר בכבל רשת ויכול להיות שכל פעם שהיא חיברה את הכבל רשת המחשב נכבה ובגלל זה הS.M.A.R.T חושב שהבעיה בקשיח ואולי באמת אין בו בעיה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום פתחתי את "מציג האירועים" של הווינדוס (ויסטה) וראיתי את השגיאה הזאת: שם יומן רישום: System מקור: Microsoft-Windows-Kernel-Processor-Power תאריך: 08/09/2009 20:16:06 מזהה אירוע: 6 קטגוריית משימה:ללא רמה: שגיאה מילות מפתח: משתמש: SYSTEM מחשב: ronen-PC תיאור: תכונות מסוימות של ניהול צריכת חשמל במצב ביצועים של המעבד הפכו ללא זמינות עקב בעיית קושחה ידועה. פנה אל יצרן המחשב לקבלת קושחה מעודכנת. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנשים אני חושב שאני יתן לכם עכשיו לעשות הרבה חשיבה.... זה הולך ככה , לפני שבועיים באמצע ששיחקתי GTA VC התמונה נתקעה אבל הרדיו של VC המשיך לפעול ולא פעל בלופים (משמע שהמחשב לא נתקע) לאחר מספר שניות (נגיד 15) המשחק שוב פעל כמו שצריך. ממה נובעת בעיה זו !? כל יום שאני משחק במחשב זה קורה לי לפחות פעמיים שלוש ואפילו יותר... אבל רק במשחקים חדשים כמו MIDNIGHT CLUB 2 GTA VC ועוד... המשחקים מגוף ראשון כמו Chaser לא קורה כלום והכל עובד כמו שצריך ! מה הבעיה? הקירור שלי בסדר גמור ואני בטוח שאין זו הבעיה בטמפרטורות של המערכת. מה יכולה להיות הבעיה? אין לי אוברקלוק כרגע ושום דבר.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נושא דומה הועלה באשכול שכן. אני עובד עם Windows XP Prof.בגרסת SP1 כולל כל העדכונים האפשריים. לוח אם של MSI - Neo 2 - 6728LS שתומך בוודאות ב-USB 2.0. BIOS + INF מעודכנים בכל העדכונים האחרונים. חיברתי מפצל USB 2.0 ומיד כאשר אני מחבר אותו ליציאת ה-USB אני מקבל הודעה (בבלון צהוב למטה) שאומרת "Hi Speed device plugged into non Hi Speed USB Hub". כאשר אני לוחץ על הבלון לקבלת מידע נוסף נאמר לי כי "The Generic USB hub is a Hi Speed USB device and will function at reduced speed when plugged into a non Hi Speed USB port". ניסיתי לחבר Disk on Key של M-Systems שאמור לעבוד ב-USB ישירות למחשב. קצב ההעלאה וההורדה שקיבלתי היה סביב 700 Kbps. נראה לי שהמהירות היא של USB 1.1 לא? יש למישהו רע…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי נהיה די איטי כשזה מגיע לזמני טעינה (גם בעליית המחשב עצמו, גם בזמני טעינה של משחקים, עמודים בדפדפן וכו'). אני חושד בדיסק קשיח שלי, Samsung HD103SJ 1TB. הרצתי בדיקה עם התוכנה CrystalDisk: http://s8.postimg.org/kr2pwtfv9/Capture.png ובזמן האחרון יש לפעמים גם רעשים מתוך המחשב, שנשמעים ככה (יכול להיות שתצטרכו להגביר קצת את הווליום כדי לשמוע): https://clyp.it/fle1hbre האם יש צורך להחליף דיסק קשיח? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-