עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הרצתי בדיקה הדיסק דיי חדש תאמת אני מתלבט אז זה משו שהוא בעייתי וצריך להחליף או שזה לא משמעותי.... מצורף צילום מסך של התוכנה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Ohad Dahan,

אחרי שהורדתי והתקנתי את המשחק (WATCH DOGS2) ואני מנסה להפעיל אותוזה מה שהוא כותב לי:

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אם עשיתי דיסק אימג', ולאחר מכן עשיתי עדכון ביוס, האם הדיסק אימג' ישוחזר יעלה בלי בעיה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by DISSOHEAD,

אז ככה, מדובר במחשב חדש שהרכבתי לפני פחות משבועיים. רכשתי SSD חדש שעליו מותקנת מערכת ההפעלה ואני משתמש בשני הארד דיסקים ישנים בשביל המדיה וכל התוכנות שמותקנות במחשב. אתמול נתקלתי במסך שחור כאשר הפעלתי את הווינדואס (8.1), חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שזו בעיה די נפוצה. ניסיתי כמה מדריכים שמצאתי כדי לנסות ולסדר את הבעיה אך ללא הצלחה. לבסוף החלטתי פשוט לפרמט את הSSD ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה, גם ככה מדובר במחשב חדש שלא מותקנות בו הרבה תוכנות וכל המדיה על הארד דיסקים גם ככה. מאז שפרמטתי אחד מהארד דיסקים (זה שעליו היו מותקנות כל התוכנות) לא הופיע, כמובן שניסיתי לאתר אותו בDisk Managment אך הוא לא הופיע שם וגם לא בBIOS. ניסיתי להחליף חיבורים וכבלים ושום דבר לא עבד. לבסוף אפיל…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. כאשר אני מחבר את המחשב שלי לרשת (ראוטר) לאחר שאני מפעיל את המחשב ומכבה אותו שוב זה מקצר את כל הרשת ואין אינטרנט !!! בכל מקום בדקתי ב3 דירות שונות !!! המחשב בתיקון יש לכם מושג למה ? הכרטיס רשת בא מובנה בלוח אם , הלוח אם שלי הוא : Gigabyte Z77M-D3H s1155 משהו תעלומהההה אני לא מבין , למישהו יש רעיון ? נ.ב (Windows 8 64 Bit)

6. Started by RonCohen,

קיבלתי במסגרת אחריות לוח חדש מדגם z68x–ud7 במקום הלוח במפרט בצד שזה לדיץי שיפור חחח אבל בגלל שזה לא אותו לוח אז המערכת לא עולה ומציגה קוד 0x0e בווינדוס 8.1 אני חייב לפרמט או שיש לדרך לעלות את המערכת?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. קישור לשרשור שפתחתי http://hwzone.co.il/community/threads/541509-%D7%A2%D7%96%D7%A8%D7%94-%D7%AA%D7%A7%D7%9C%D7%94-%D7%91%D7%9C%D7%95%D7%97-HERO-%D7%A2%D7%9D-%D7%96%D7%99%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-CROSAIR-DOMINATOR תודה לעוזרים!

8. Started by fire15,

יש לי בעיה ב RESTART ו ב-TURN OFF של WIN XP מתי שהוא מגיע ל"WINDOWS IS.... DOWN " הוא נתקה שעה ולא מיתכבה ואגב WIN XP PRO

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. לחבר שלי יש איזו בעיה לפעמים הווינדווס לא עולה לו ומופיעה הודעת שגיאה drive not ready system halted (משהו כזה בכל אופן) אחרי זה הוא מפעיל את המחשב מחדש כמה פעמים עד שפתאום זה מסתדר מה ההודעה הזאת אומרת? ומה אפשר לעשות בקשר לזה?

10. כאילו לא הכנסתי כלל דיסק לכונן (וזה חוזר על עצמו עם כל סרט שאינו מ-zone1) האם לדעתכם הבעיה היא בחסימת איזורים של הכונן או בכלל בעיה מסוג אחר? את השאלה אני שואל אחרי שעדכנתי את ה-rom של הכונן להיות region free (עדכון מסוג RPC1)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by isildur,

יש לי בעייה עם HD של מקסטור 7200 40GB היום התקנתי אותו, חיברתי את כל הכבלים של החשמל וה IDE אבל כשאני מדליק את המחשב הביוס מזהה שהדיסק בעל שטח פנוי של 0MB ולא נותן לי לקבוע אותו כ-Boot drive בדקתי את הג'מפר והוא מסודר נכון מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. קודם כל לכל מי שהולך לשלוח אותי לחיפוש באתר או בגוגל, כבר ניסיתי את זה ולא מצאתי פיתרון, עכשיו לבעיה: אתמול איחדתי את המחיצות C וD בעזרת partition magic 8.0, עשיתי RESTART כדי שהתוכנה תבצע את הפעולה המבוקשת ואחרי שהיא הגיעה ל100% היא הודיעה לי שיש בעיה ושאני ילחץ על כל דבר כדי לעשות RESTART (אני לא זוכר את ההודעה המדוייקת אבל אני לא חושב שזה רלוונטי). באיתחול הזה המחשב נתקע בשלב verifying dmi pool data כשהוא לא מגיב ללום חוץ מריסט מהכפתור או כיבוי. המפרט שלי: amd athlon64 3500+ dfi lanparty ut ultra-d g.skill 3200 1 g. ספק 420 וואט של TT sapphier x800xl עד עכשיו ניסיתי: ריסטרטים בשפע בוט מהדיסק של הXP בעזרת הrecovery console התקנת עותק נוסף של XP בתיקיה חדשה חיבור הכונן …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by itziklim,

שלום יש לי בעיה במחשב חדש שקניתי את החלקים והרכבתי לבד הכל עובד ותקין חוץ מה-HD שהוא בממשק sata 2 שלא מזוהה בביוס וכמובן לא בהתקנה של ה-XP וכן השתמשתי גם בדיסקט של הדרייברים במהלך ההתקנה אך כמו שאמרתי הוא אפילו לא מזוהה בביוסהארד דיסק הוא של חברת sumsongדגם hd160jj והלוח אם הוא Gigabyte GA-8I945GMF אם יש למישהו רעיון אני אשמח לשמוע בהקדם

• 22 תגובות
    • 1k צפיות
  14. יש לי מחשב מסוג G531GT-Al480t , קניתי אותו לפני כבערך שנתיים פתחתי אותו לפני כ3 ימים כי הוא התחיל להתחמם והגיע למעלות איזור ה98 במאמץ קטן ולכ70 ללא מאמץ ראיתי שכל המאווררים מלאים באבק אז ניקיתי אותם ניתקתי את הגוף קירור וניקיתי את המאווררים גם מבפנים ושמתי לב שהמשחה הארמית יבשה לגמרי , ניקיתי אותה והחלפתי אותה במשחה טרמית אחרת החזרתי את הגוף קירור למקום חיברתי את כל הברגים חזרה סגרתי אותו וכשבאתי להפעיל את המחשב שמתי לב שהוא לא נדלק , חיברתי את המטען המחשב לא נטען מישהו יכול לעזור ?

15. Started by nex,

שלום, לאחר הפסקת חשמל והדלקת המחשב כרטיס המסך לא נדלק. כרטיס המסך נדלק במערכת אחרת ונמצא עובד. בחיבור המסך לכרטיס מסך אונבורד המחשב עולה והכל סבבה. אני חושד בספק וככל הנראה אחליף אותו, אך האם יש מצב שמדובר ברכיב אחר כגון לוח אם? (לא מחובר רמקול ללוח אם שיכול לתת אינדיקציה לתקלה) תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. שלום. יש לי מחשב נייד hp L1T58EA 15-p202nj שנפל והמסך התקלקל, אני רוצה להחליף את המסך לבד אך הבעיה שבאמזון ואיביי אין מסך לדגם הספציפי הזה. אני צריך עזרה במציאת מסך מתאים. תודה מראש.

17. Started by jfkk,

שלום לאחר ניקוי מאבק מסך שחור עם קן מהבהב עליון. הוצאת זיכרון וניקוי. הוצאת כרטיס מסך חיצוני. וחיבור לכרטיס מסך פנימי. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום חברים , ברשותי לפטופ של ACER מדגם 5741G לפני כמה חודשים התחילה אצלי תופעה מוזרה , כל כמה זמן ( אין זמן מדוייק) הנורה של ה HDD נדלקת קבוע לכמה שניות והמאוורר שבצד שמאל מתחיל לפעול מהר מאוד והמסך קופא ולא מגיב לכמה שניות ולאחר שהוא חוזר לעצמו אני מקבל שגיאה שאומרת display driver stopped responding and has recovered ואז בדרך כלל הכל חוזר לעבוד עד שהתופעה חוזרת על עצמה אחרי זמן ... תודה רבה על העזרה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. אהלן. התקנתי ויינדווס 8.1 כמובן עם רשיון ואקטיבציה. אני חווה בעיה עם מצב השינה של ווינדוס, לא משנה מה אני עושה, לא משנה כמה אני משנה את זה באפשרויות צריכת חשמל, כל כמה זמן המחשב שלי חוזר למצב שבו מוגדר באפשריות צריכת חשמל שהמחשב ייכנס למצב שינה אחרי 30 דקות. אני כבר מאבד את השפיות שלי כי ניסיתי הכל.. לא מצאתי באינטרנט שום היזכור לזה שזה קרה למישהו אחר. אם מישהו מכם יודע.. אנא! עזרו לי!!! חחח תודה מראש שחר

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם התקנתי בהצלחה Windows 8.1 דרך דיסק און קי boot הבעיה שלי היא כזו, היה לי כונן אחד טרה שנעלם לו, ובמקומו מופיע הדיסק און קי, תחת השם e: אם אני נכנס ל mange אני רואה את הדיסק של האחד טרה, אך לא ניתן לעשות איתו כלום, כמו כן אם אני מוציא את הדיסק און קי מהמחשב, בביצוע ריסטארט המחשב לא עולה. מערכת ההפעלה הותקנה על כונן ssd אשמח לעזרה תודה רבה שי

21. Started by OrBen91,

רציתי להריץ אפליקציה על המחשב, הורדתי את התוכנה BlueStacks, לאחר ההתקנה העליתי את התוכנה, ומיד לאחר שעלתה הופיעה לי מסך כחול וכתוב בעברית משהו כמו "המחשב שלך נתקל בשגיאה, שולח נתונים ומפעיל מחדש" - משהו כזה, הראה אחוזים עד 100 והפעיל את עצמו מחדש. לאחר ההפעלה הראה שוב את אותו מסך, וחוזר חלילה משהו כמו 5 פעמים ואז נפתח לי מסך שנותן לי כל מיני אופציות כמו לתקן, לשחזר מחשב, להתקין מחדש ווינדוס וכו', בחרתי לשחזר לנקודה של לפני 9 ימים, הוא שיחזר בהצלחה ואפילו שמר על המסמכים, השיחזור מחק את התוכנה הבעייתית. האם עליי לחשוש ממשהו? איך אני יכול (אולי תוכנה) לבדוק שהמחשב שלי נקי ואין ווירוס שמתחבא אפישהו? כיום אני משתמש באנטיוירוס Avast Free, האם הוא עד כדי חלש …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by mire,

שלום, לאחר ביצוע ניקוי למחשב באמצעות התוכנה system mechanic בשעות הלילה התעוררנו למחשב כבוי. בניסיון להדליק אותו נראה שהוא נדלק לשניה (לא מגיע לעלות ביוס) ומיד נכבה (הנורה על הלוח אם נכבת). *יש לציין כי מדובר במחשב שהורכב עצמאית ב-2008 ומעולם לא עשה בעיות דומות. האם הבעיה בספק או בלוח אם? ספק: cooler master RS-460-PCAR-A3 לוח אם: abit IP35

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by מורן-85,

היי צריך את עזרתכם בבקשה שדרגתי מג'יפורס 670 לג'יפורס 1070 של NVIDIA. עכשיו ברגע שאני מחליף ביניהם המחשב מצפצף פעם ראשונה בבוט ואז לא עובר את הלוגו של הלוח אם בהפעלה. לאחר מכן הוא מתפצף כל 10-15 שניות. ברגע שהחלפתי חזרה לכרטיס השני המחשב עלה תקין. מישהו יודע במה מדובר? יש לי לוח אם GIGABYE G1.SNIPER 3 תומך כמובן PCI-E 3.0 זה ממש מתסכל. אין לי מושג מה ניתן לעשות!!! אודה לעזרה בבקשה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by askersector,

לפני כמה ימים זה התחיל ובלי שידוע לי על נפילה כלשהי. שמדליקים אותו הוא כותב media test failure, check cable וממליץ לי לעשות בוט מ-CD. הכונן הוא 250GB של סיגייט, שהרצתי seatools של סיגייט לבדיקת שגיאות הוא נכשל בכל המבחנים. ניתקתי וחיברתי אותו שוב ולא היה שינוי. הלך ההרדיסק או שיש עוד משהו לעשות (פירמוט יעזור?)? ויש דרך לגבות אותו איכשהו בלי לשלם על זה ים של כסף?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by segev21,

בוקר טוב לכולם .. עכשיו ניתקלתי בבעיה ואני לא מצליח לפטור אותה יש לי מחשב מסוג acer aspire 5740dg win7 home עכשיו חיברתי קבל לאן רגיל מהמודם של האינטרנט מהמודם wifi לתוך המחשב נידלק אור ירוק איפה שהחיבור במחשב של הכבל לאן אבל הוא כאילו לא מזהה לי אותו איך אני בודק אם הכרטיס רשת שלי עובד כראוי? לא הwireless והורדתי דברייברים מהאתר של acer למחשב הזה לרשת ה lan אבל אין שם שום קובץ התקנה למה? אם משהו יוכל להוריד את התרייברים ולבדוק איך מתקינים אותה אני יודה לו מאוד או שהבעיה היא במקום אחר בכלל תודה לעוזרים ..

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.