עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Galatz,

שלום לכולם, התקנתי מחשב לא חדש מאפס. זהו מחשב פנטיום 2, 300 מגה הרץ, עם לוח של iWIll - מסוג BD100Plus, 256 מגה זיכרון. לא משנה מה אני עושב, ואיך אני מקנפג את ה BIOS, המחשב מראה גוון כחול בלבד. הכול עובד, רק שאין ירוק ואין אדום. בדקתי את כל החיבורים, אין לי שמץ מה הבעיה. הלך הכרטיס מסך ? BIOS בכל זאת ? Flash יעזור ? תקלה מוזרה, אודה לכל העונים. וכן, המסך עובד מעולה, Degauss לא פותר את הבעיה...... ???

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. להפעיל את הקבצים/תוכנות ? צרבתי גיבוי(באמצעות הגירסה האחרונה של נירו 5.5.9.9) של תוכנות ע"ג תקליטור .כאשר אני מנסה לפתוח את אחד הקבצים ,מתקבלת הודעת שגיאה שלא ניתן למצוא את הקובץ .ככה זה קורה לי בכל התוכנות שגיביתי . למזלי הרע , מחקתי את המקור מהכונן הקשיח ואני מחזיק ביד תקליטור מבלי יכולת להפעילו. אנא עזרתכם הדחופה . תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by askersector,

לפני כמה ימים זה התחיל ובלי שידוע לי על נפילה כלשהי. שמדליקים אותו הוא כותב media test failure, check cable וממליץ לי לעשות בוט מ-CD. הכונן הוא 250GB של סיגייט, שהרצתי seatools של סיגייט לבדיקת שגיאות הוא נכשל בכל המבחנים. ניתקתי וחיברתי אותו שוב ולא היה שינוי. הלך ההרדיסק או שיש עוד משהו לעשות (פירמוט יעזור?)? ויש דרך לגבות אותו איכשהו בלי לשלם על זה ים של כסף?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. המחשב שלי MSI 16362 חווה לאחרונה בעיה במסך באמצע עבודה - המסך הפסיק לעבוד והציג סוג של ארטיפקטים והבהרות מוזרות. כשניסיתי להפעיל מחדש את המחשב המחשב עלה (היה את הצליל שהווינודוס עלה) אך המסך היה לבן לגמרי והיו לו קצוות עגולים שחורים. ניסיתי לפרמט את המחשב והפירמוט עבר בהצלחה . אם זאת שאני מנסה להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך (8400M G GEFORCE) ועושה ריסטרט, הבעיה חוזרת כך שאני מוכרח להכנס לSAFE MODE ולהסיר את הדרייבר ולחזור לדרייברים של ווינדוס. אני חושב אולי שהבעיה היא בכרטיס מסך בחומרה שלו , אבל מעצם היותו המחשב נייד אי אפשר ממש להחליף את הכרטיס מסך כמו במחשב נייח. וגם הכרטיס עצמו עובד חלקית , חוץ מהפעלת משחקים שמשתמשים בהאצה גרפית שלא עובדים או שימוש למשל בשקיפות בווינד…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by TheDiesel,

שלום יש לי בעיה שמפריעה לי, וזה חלונות קופצים ופרסומות שקופצות בצד ימין למטה של המסך איך אפשר להפטר מהפרסומות האלה תודה

6. Started by CU9,

שלום רב, אני מעביר קבצים לכונן דיסק-און-קי ולא משנה באיזה מהירות הקבצים מועתקים תמיד המהירות מגיעה לאפס, והמחשב אינו מגיב .... המחשב שלי אינו מפוצץ בחומר ואני גם מעביר קבצים מועטים לכונן אבל תמיד המהירות מגיעה לאפס והקבצים נתקעים ...

7. Started by ScreameR,

אני מנסה לצרוב יש 8 אחוז וררשום Power Calebreation Error יכול להיות שזה הספק? ספק 350 ג'נרי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Ido Jacoby,

לא משנה מה אני עושה על המחשב,מדי כמה שניות כאילו נלחץ כפתור שמונע ממני להמשיך לכתוב טקסט לדוגמה, בזמן שאני כותב את הפוסט הזה כאילו "נלחץ" משהו ואז אני צריך ללחוץ שוב על המסך כדי שאוכל להמשיך לכתוב, הדבר גם יוצא לי ממשיחקי רשת כל הזמן,מישהו יודע מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by eidoil32,

אהלן, אני משחק מזה זמן רב במשחק, לא היו בעיות והמשחק היה יציב על 60fps משום מה לא יודע מה השתנה, המשחק נופל כל דקה ל30-20 fps ונתקע לא מעט... מדובר על Lenovo legion Y520, I5 7300HQ, NVIDIA 1050 4GB... המשחק מוגדר אוטומטית מהממשק של nvidia. הכרטיס מעודכן לגירסה האחרונה... יש הצעות? מה אפשר לעשות..

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by HwareNewb,

שלום, לפני זמן לא רב פתחתי דיון דומה, אבל שום דבר לא השתפר מאז אז אני אתחיל מהתחלה: המפרט שלי: MSI X850XT P4 640 3.2GHZ prescott MSI 925XE Neo Platinum 2*DDRII 533MHZ CEON ENERMAX 420W אז ככה, הכל פעל טוב ויפה עד שיום אחד התחילו להיות דרופים איומים ב-FPS. בהתחלה הייתי עם ספק גנרי ואז אחרי שהחלפתי אותו הכל פעל טוב שוב. שבוע אחרי זה פתאום שוב יש לי דרופים . החלטתי(לפי המלצת חברי הפורום) להתקין סיילנסר לכ. מסך (שהגיע ל-83 מעלות) והוא אמנם קירר אותו ל-54 מעלות אבל עדיין יש לי את הבעייה(הדרופים נהיו יותר נסבלים אחרי החלפת הספק והתקנת הסייחנסר). מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה? כל הדרייברים שלי מעודכנים והטמפ' של המעבד מגיעה ל-62 מעלות, שזה אמנם די חם, אבל לא מספיק ח…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש לי מחשב דיי חדש (חודשיים בערך). הכרטיס הוא x1950xt 256 של ספיר. בהתחלה הוא היה במנוחה עומד על 50-53 מעלות, ובזמן האחרון הוא עומד במנוחה על 60-64. האמת שאני חושב שזה ככה מאז שהתקנתי את 6.12 יכול להיות שזה באמת בגלל הדרייבר החדש? חשוב לציין שהכרטיס והמחשב בכלל עובדים מעולה מריצים את כל המשחקים חלק מדיבל 2 טוטאל וואר רץ חלק לגמרי כשכל ההדגרות על הכי גבוה ופילטרים על max ככה שאין מצב שהוא דפוק או משהו... סתם מציק לי השינוי הדרסטי הזה של יותר מעשר מעלות ... תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Arcanide,

אחותי המאוד חכמה נסתה לחבר את כבל המסך למחשב, הבעיה היחידה היא שהכל הולך אצלה בכוח, ומה שלא הולך בכוח... הולך ביותר כוח. היציאות היו הפוכות ואתם כבר יודעים את ההמשך, שבירה של כל הפינים בכבל המסך. רובם נפלו חלקם עקומים לחלוטין ללא אפשרות לתקנם. שאלתי אליכם היא כזאת, האם ישנה אפשרות להחליף את הכבל של המסך(כן, הוא לא מתנתק). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by UnwiZ,

לאחרונה הותקן לי במחשב ויסטה וכל הגדרות הסאונד שלי התאפסו. עכשיו כל פעם שאני מתקרב למיקרופון הוא עושה רעשים שיוצאים מהספיקרים, וגם כשנאי מכבה ומדליק אותו הוא עושה מין רעש סטטי כזה קצר... הממשק סאונד פה בויסטה ממש שונה ואני לא יודע איך לעשות שהבעיה לא תקרה כמו שעשיתי ב-XP. עזרה בבקשה! D:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by yael_h10,

היה לי ספק גנרי אז הזמנתי ספק חדש מסוג FSP 350W 60HCN 120mm. היום התקנתי אותו וכשהפעלתי שוב את המחשב מתברר שאני צריכה לעשות Reboot - האם זה בגלל שהתקנתי את הספק לא נכון? או שזה אמור לקרות? הידע שלי מאוד בסיסי, אין לי מושג איך עושים Reboot (האם זה אומר שכל מה שהיה לי במחשב נמחק?). על המחשב במקור היה ווינדוס ויסטה ואז הורדתי והתקנתי ווינדוס 7, אני דיי בטוחה שאין לי את הדיסק המקורי של מערכת ההפעלה. מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. עם הכותרת לא אומרת מספיק אז מדובר ב MFC Application error או בכול קובץ או משהו אחר בעצם ... המפרט שלי זה Duron 850 עם מכפלה פתוחה AK73 Pro KT133 Radeon 8500 GSF2 כול השאר לא חשוב אני מניח .. זיכרונות 256MB לא זוחר של מי.. המחשב ללא באוברקלוק ואין לו בעיות חומרה קודמות או משהו. אבל ה error הזה - הינה תמונה : עכשיו קצת רקע על הכול ... ככה : יש לי את ה error במספר תוכנות ומשחקים, עם אני מתקין מחדש זה חוזר לעבוד ליום, יומיים וה error חוזר וסוגר את התוכנה. הבנתי לפי מה שכתוב בפירוט שזה קשור ב registery המציק, אבל הקבצים וה dll שהם נותנים שם לא עוזרים לי .. הם אומרים נגיד בפירוט "יש בעיה בקובץ ***.dll ואז איזה 800 מספרים של registery וזהו ... בקיצור זה לא מביא לשו…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by dardar4,

היי יש לי מחשב נייח שעבד מצויין עד לפני יומיים. החלטתי לעשות לו shutdown כי הוא היה דלוק במשך איזה חודש ומאז כל פעם שמדליקים אותו הוא נכבה אחרי כמה זמן בד"כ הוא מצליח להגיע עד לווינדוס, מציג את הדסקטופ ואז מכבה את עצמו. ניסיתי גם לשים USB עם התקנה של ווינדוס במטרה לפרמט ואז הוא נכבה כמעט מיידית אחרי כמה שניות פעם אחת הצלחתי להגיע למסך שבו ניתן לבחור מאיזה כונן המחשב יעלה אבל אז גם הוא פשוט נכבה אחרי שבחרתי שיעלה מה-USB לפני שאני שולח למעבדה אשמח לקבל טיפים מה לבדוק. יכול להיות שזה הספק כוח - הייתי מצפה שבמקרה כזה המחשב בכלל לא יידלק אבל אולי יש התנהגות מוזרה של קריסה של ספק ? מודה שעדיין לא ניסיתי להוציא את הזכרונות של…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם הבעיה היא כדקלמן: לפני מספר ימים נהיה לי 2-3 מסכים כחולים, קראתי את הקובץ, משהו של ntpklr , מצאתי כאן בפורומים משהו שקשור לבעית "שינה" של המחשב, משהו שקשור לזה שהמחשב מכבה יישומים מסויימים או מנסה ואז הוא נכנס ללופ כזה שגורם לו להתרסקות אבל למה זה גורם לי שהמחשב לא רוצה לצאת לי מהמסך התחלה, אפילו הוא לא נמצא בpost סתם תקוע במסך של gigabyte ולא עובר הלאה.... האם ההבעיה קשורה לדיסק או לזיכרון?, אין ציפצופים או רעשים או כל דבר אחר...... לתשובתכם אודה אוריה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by asw3,

ברשותי לוח אם מסוג Motherboard Name : MSI MS-7260 הבעיה בלוח אם שהמאורר נהיה מאוד רועש ניסיתי לשים לו WD-40 וזה לא ממש עזר יש לציין שהמאורר מאוד קטן וללא המאורר המחשב נתקע האם יש מה לעשות בנידון?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by NoName,

יש בבעלותי שני כוננים אחד דיסקים רגילים והאחד צורב שקניתי אותו לא מזמן עכשיו, ניסיתי להתקין את הצורב, והחשמל לא עבד...... הגעתי למצב כזה שהייתי צריך לנתק את כונן הדיסקים בשביל שהחשמל יעבוד וגם אז הצורב לא עבד עכשיו, החלפתי כבל IDE לאחד חדש ועכשיו החשמל של שניהם עובד אבל הם לא מותקנים במערכת!! אני לא מצליח להתקין אותם וגם בדקתי בביוס והם לא מותקנים עכשיו אני תקוע בלי שום כונן..... עיזרו לי בבקשה!! זה די דחוף, אני חייב להתקין אותם במהרה! תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by gogogo455,

יש לי כרטיס מסך nvidia gtx 1060 אבל לפני שקניתי אותו היה לי את ה Intel hd graphics 630 שזה מאיץ גרפי של המעבד(די בטוח) יש לי שאלה פשוטה אני צריך להוריד את הדרייבר של intel כי כבר הורדתי את הדרייבר של nvidia אז אני לא יודע אם יש סיבה או אם אפשר בכלל להוריד את הדרייבר של intel אז אם אפשר תשובה פשוטה אני אשמח

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. אחרי הרבה "תחקירים" ודברים כאלה.. מצאתי את העמוד הבא: http://windowshelp.microsoft.com/Windows/en-US/Help/e4c434f3-a281-4125-82f0-677ce47769fe1033.mspx#section_2 אני יודע שזה של ויסטה אבל בכל זאת החלטתי לקרוא.. שם ראיתי את השורה הבאה שאומרת: ניסיתי את זה, ואכן משחקים פועלים הרבה יותר טוב - שיפור בצורה משמעותית אך ללא סאונד. יש לי כרטיס קול 5 ערוצים ב20-50 שקל (לא זוכר כמה זה עלה).. של C-Media 8738 משהו פשוט.. בדקתי את זה גם עם הכרטיס קול שלי על Onboard ואותו הדבר.. הלכתי למחשב של אחי ובדקתי שם גם את הדבר הזה (יש לנו בערך אותם מחשבים) רק שלו יש כרטיס קול ב1000 שקל משהו איכותי, ואצלו משחקים תמיד רצים מהר יותר.. השאלה היא ככה, איזה רמה של כרטיס קול אני צריך לקנות בשביל שהמש…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ברוך יעקובי,

שלום שאלה האם ניתן להחליף מעבד דגם 3550M למעבד I3 ובמה זה כרוך תודה

23. Started by L1ron,

המסך שלי קורס במשחקים,(לא כבדים במיוחד),למשל Dirt 1 ,combat arms וכו'.עשיתי בדיקת מאמץ של OCCT ,ודווקא בבדיקה הוא לא קורס.הכרטיס שלי הוא ATI X1950 ,וטמפ' שהוא הגיע אליה בבדיקה היא 60-63.אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש,אבל אני רוצה להבין עם המסך קורס בגלל הכרטיס מסך,כי בבדיקה של הOCCT הוא לא קרס. מה שקורה זה שאני מתחיל לשחק במשחק כל שהוא ,משחקים לא כבדים,למשל Dirt 1 ,או Combat Arms ,משחקים שהכרטיס מסך אמור להריץ .ובאמת אני מתחיל לשחק,אבל אחרי דקה המסך פשוט נכבה ,אבל המחשב לא,למשל שמתי שיר,נכנסתי למשחק,ואז המסך נכבה אבל עדיין שמעו את השיר.אני לא יודע עם זה יוצא מהמשחק,אני לא יכול לראות,המסך נכבה,אבל לפי מה שנראלי שמעתי צלילים מהמשחק. המסך לא באמת נכבה ,אלה נכנס למצב הזה שצריך…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Buffer,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש. הוא נדלק בהתחלה לכמה דקות ואחרי ריסט הוא לא נדלק יותר הוא נכנס ללופ של ריסטרט, עולה מסך שחור והמחשב נכבה שוב.. אפילו הביוס לא עולה... מה עושים? בבקשה עזרה. מעבד AMD 5600 לוח asus m3n78-em תודה ניקיתי CCMOS ועולה המסך של הפוסט אבל שם זה נתקע, אם אני מנסה להיכנס להגדרות הוא מפעיל את עצמו מחדש שוב. =\ עריכה 2: אני מקבל את ההודעה הבאה, לפני שהוא נכנס לאטרף של ריסט(שאגב חזר): Express gate is not installed on your system or the installation is incomplete. To get internet access within seconds of starting your computer, please express gate installers to install express gate אין לי מושג מה הוא רוצה ממני, כשעוד יכולתי ביטלתי את ההדלקה מהירה בביוס....

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by lsdream,

שלום, יש לי את המחשב Toshiba satellite p50 - b ואני צריך להחליף את המקלדת שלו. העניין הוא שהמקלדת לא נשלפת מלמעלה, איך ניתן להחליף את המקלדת? כך זה נראה:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים