תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
הפעלתי היום את המחשב השני בבית (שמפרטו בצד), והוא נתקע בזמן ה boot על press any key to boot from CD (שהיה ריק בזמן הזה), ריסטטי את המחשב, קפצה הודעה bios update failed, ומאז המחשב נדלק (מאוורים מסתובבים) ואחרי כמה שניות נכבה, וחוזר בלופים, אין תצוגה על המסך ואין ציפצופים מהלוח . לא ניסתי לעדכן את הביוס, והכונן DVD היה ריק (גם לא היה מחובר USB שיכול לעדכן או משהו כזה) ניסתי לאפס ביוס, לא עזר. החלפתי ספק, גם לא עוזר ניסתי כול מיני קומבינציות (סטיק אחד של זיכרון, בלי זיכרון, בלי ברטיס מסך, בלי HDD והכונן DVD), אותה תוצאה כול הזמן
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה לא חשוב שאני מאוד כעוס על כך שבמחשב שלי! אין לי אפשרות להסיר דברים שנכנסו אליו - עם הודעת האזהרה "דרושה הרשאה להסרה וכו'" (היכן חופש התנועה? :s05:), " אלא אם כן אפרמט את המחשב מתחילה- שאז ודאי אצליח. אך מהלך זה כרוך בטורח וסבל, ולכן עכשיו החלטתי לחפש בכל מקום באינטרנט דרך אחרת נוחה יותר (קרי: ללא צורך פירמוט המחשב) שדרכה אוכל להסיר דברים כרצוני ללא תלות בדיסק הפירמוט. ואגב חיפושי בגוגל מצאתי את האתר הזה (כאן), עם ה"אשכול" הזה, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=407373.0 שם מסוף האשכול נראה שצחי16 עלה על פתרון בעיה דומה, ואכן, התחלתי לעשות כפי ההוראות שלו שם, הפעלתי את האדמניסטר- כמנהל, ובשלב הזה נפתח לפני חלון קטן שחור- אם אפשרות תיכנות כלשהיא שאיני מתמצא ב…
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
התחלתי ךפרמט את המחשב חזרתי אחרי 20 דקות וראיתי מסך שחור מנסה להעלות והוא כותב לי fail a7vg9n16 מישהו יודע מזה? איך אני מסדר את זה? בהתחלה שפירמטתי הוא כתב לי שהוא לא מזהה רכיב מסויים אם לנסות שוב או לדלג ניסיתי לא עזר אז דילגתי , יש פיתרון למצב? או הלך המחשב?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
למחשב עם דיסק בודד הכנסתי דיסק נשלף לגיבוי (למגרה במארז) וצצו שתי בעיות: 1. האתחול נתקע כי המחשב החל לאתחל מדיסק הגיבוי (IDE) ולא מהדיסק הראשי (SATA) למרות שהראשון הוגדר כ-slave וחובר ל-IDE2. 2. אחרי שינוי סדר אתחול הדיסקים בביוס המערכת עולה אבל עם הוצאת דיסק הגיבוי מהמערכת ואתחול מחודש הביוס מאבד את הגדרת האתחול מהדיסק הראשי ונתקע שוב. לפי סדר המספרים, התמונה הראשונה והשנייה מראות ערכי ביוס תקינים בהפעלה עם הדיסק הראשי בלבד. השלישית את סדר האתחול השגוי בהוספת דיסק הגיבוי והרביעית את אובדן ערך האתחול של הדיסק הראשי אחרי הוצאת הגיבוי. כל עזרה תתקבל בברכה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי שבק. פתחתי אותו והתחלתי troubleshooting . הגעתי למקור הבעיה: כל עוד אני לא מחבר את החיבור של ה-4 פינים ללוח אם הכל עובד טוב (המאוורר של הספק עובד והמחשב מקבל מתח), ברגע שאני מחבר את ה- 4 פינים המחשב כאילו מקצר את עצמו, והדבר היחיד שמקבל כוח זה הנורה הקטנה על הלוח שאומרת שיש מתח כלשהוא. ניסיתי בלי ה- 4 פינים (משאלת לב) וכמובן לא עובד. אני יכול להבין מזה שהלוח אם נדפק? , והאם יש תקווה לתקן אותו ? תודה רבה, מקווה שהגעתי למקום הנכון
-
- 21 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
המחשב עובר OCCT יציב ובכל זאת אני מקבל איזה 6~ מסכים כחולים ביום, לא מצליח לפתור את הבעיה וגם לא מצליח לנתח בעצמי את הDMP ( הסתבכתי עם ה SYMBOL האלה ) צירפתי את הקובץ DMP האחרון... תודה ! עריכה, מצאתי שכניראה הבעיה היא מקובץ intelppm.sys חיפוש בגוגל מצא את זה, http://www.webune.com/forums/windows-blue-screen-with-intelppmsys.html שאומר שהבעיה היא משהו virtual machine... מישהו מוכן להסביר לי מזה ? ושצריך לעשות שינוי קטן ב רג'יסטרי, עשיתי, נראה מה יהיה... מחכה לעוד רעיונות... [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה בעליית המחשב, כמו שציינתי בכותרת: בעת עליית המחשב מופיעה לי השורה "Verifying DMI pool data" ושם זה נעצר. המפרט שלי הוא: Gigabyte ga-ma770-ud3 amd phenom II X4 3200hz אילו עוד פרטים אתם צריכים? אני לא יודע אם זה קשור, אבל מעט אחרי שקניתי את המעבד, רציתי להחליף לו גוף קירור ובעת שניתקתי את הגוף קירור הישן, המעבד נפל על הרצפה וכמה פינים התעקמו, אולם הצלחתי ליישר אותם ושום פין לא נשבר. עד היום המחשב עבד מעולה, אבל עכשיו זה לא עולה. אני לא יודע אם זה קשור, אבל ציינתי בשביל לתת את כל הפרטים. בבקשה תעזרו לי בדחיפות כי זה ממש מעצבן! תודה! עריכה: לפי AMD: AMD Phenom II X4 955 3200MHz 512KBx4 6MB Deneb 45nm C2 125W 4000 FD כלומר גרסאת הBIOS שכתובה באתר של AMD היא FD…
-
- 23 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
היי חברה, היום חזרתי הביתה להפתעה הזאת בתמונה מצורפת. עכשיו השאלה היא איזה דיסק זה? על השניים הגדולים יותר יש לי 5 שנות אחריות, על הקטן אני חושב שעברו כבר 3 שנים... אגב, אם מישהו יודע איפה להשיג PHENOM 2 940 במחיר זול, אשמח לשמוע תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אין שום דבר שקדם לכך... לפני זה היתה תקופה ארוכה של שימוש בלי שום בעיה... מדובר במחשב נייד 10'' מע' הפעלה win7 ultimateX86 אם מישהו יכול בבקשה לפענח את הקבצים אני אודה לו ממש! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי מחשב בן 5 שנים אשר התחיל לעשות לי בעיות בתקופה האחרונה. הבעיה שלי כעת היא שאני לא יכול לבצע פירמוט של המחשב. בעת עליית המחשב, המחשב לא מנסה לעשות BOOT של ה CDROM, אלא נכנס ישר ל HD. נכנסתי ל BIOS וזה מה שמופיע לי HARD DRIVE BOOT PRIORITY FIRST BOOT DEVICE - CD ROM SECOND BOOT DEVICE - HARD DISK THRID BOOT DEVICE - CD ROM ב- standard CMOS features ide channel 0 master - none . . . ide channel 2 master - wdc-wd80..... אני מקווה שאתם מצליחים להבין את ההגדרות שקיימות נכון לעכשיו ב BIOS. בכל אופן, הכונן דיסקים עובד בוודאות כי כאשר החלונות עולים ואני מכניס דיסק לתקליטור אז הדיסק עולה. איך אני גורם למחשב לעשות BOOT מהתקליטור? תודה מראש, יגאל
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי אתמול מחשב חדש והרכבתי אותו. זו לא הפעם הראשונה שאני מרכיב מחשב. עכשיו כשלחצתי על כפתור ההפעלה שום דבר לא קורה. * בדקתי את החיבורים שאחראים על מתן החשמל: חיבור ה-24 פין מחובר ומהודק כמו שצריך, גם חיבור ה-4 פינים המרובע, החיבור של ה-Power Switch בלוח האם במקום (לפי פלוס ומינוס). אין סיבה שזה לא יעבוד. גם הסוויץ' מאחורה בספק לא הבעיה. ניסיתי לחבר לחשמל במקום אחר, לא עזר. עכשיו ממה שבדקתי יכולים להיות כמה דברים: * בחיבור ה-24 פינים של הספק, חסר פין מסוים. אותו פין לא חסר בחיבור שעל לוח האם. אף פעם לא נתקלתי בספק שבחיבור ה-24 פינים שלו חסר פין, בדקתי בספקים של מחשבים אחרים אם חסר פין ליתר ביטחון, ולא חסר. יש לציין שזה הוא ספק חדש. * כשבאתי לחבר את המחשב בפעם הראשו…
-
- 47 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
זה התחיל לפני כחודש שהוא היה מכבה את עצמו פתאום בעיקר בעת צפייה בקליפים HD. אמרתי טוב כנראה הוא מתחמם מעצם הפעולה אז סתם פתחתי את המארז וגיליתי שמאוורר אחד לא עובד אז קניתי חדש והחלפתי.. זה לא עזר. קניתי עוד שניים ושמתי אותם במיקומים שונים כדי שתהיה סירקולציה טובה שתוציא אוויר חם, כי אמרתי אולי המחשב מתחמם מדיי. לא עזר יותר מדי. אמרו לי כנראה הגוף קירור של המעבד לא טוב או מלוכלך - ניקיתי זה לא עזר, לאחר מכן החלפתי לחדש. הכיבויים המוזרים הפסיקו לשבועיים ופתאום אתמול זה חזר. לפי תוכנת אוורסט המעלות של החום במחשב נעות בין 45-53. אז מה בעצם הבעיה ? למה המחשב מכבה עצמו ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, לא התחברתי לכאן כמה שנים טובות, וכמו תמיד באתי לבקש עזרה : יש לי X1950Pro עם חיבור HDMI וחיבור DVI. קיבלתי אותו כעיקרון ככרטיס חלופי, ואני יכול לחבר DVI וHDMI לאותו כרטיס. הבעיה היא שאין לי התקן HDMI, אז רציתי לחבר אליו עוד DVI, ובשביל זה קניתי כבל HDMI-DVI. החיבורים טובים והמחשב מזהה את המסך, אבל משום מה המסך לא קולט תצוגה : "No video input". ניסיתי עם עוד מסך, תוצאה זהה. האם הבעיה בחיבור? אולי אני בכלל לא יכול לעשות את ה"תרגיל" הזה ולחבר מסך DVI דרך HDMI? תודה :]
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, יש לי כנראה בעיית חומרה אשמח אם יש פה מישהו שמכיר את התוכנה לבדיקת זכרונות MEMTEST ויוכל לעזור לי. לאחר כמה מסכים שקיבלתי עם ווינדוס 7 והפעלה מחדש אקראית של המחשב (כן כן מחשב חדש מאייבורי), עשיתי כמה בדיקות של המינידאמפ וגם ב EVENTVIEWR ודובר על בעיות ב KERNEL. מבדיקה שעשיתי באינטרנט דיברו שזה יכול להיות בעיית זיכרון. שמתי את MEMTEST86 על דיסק והרצתי במשך 6 וחצי שעות על המחשב ואכן קיבלתי שגיאות: אם אתם לא רואים את התמונה כנסו לכאן: יש לי שלושה סלוטים של זכרונות - סה"כ 3GB של RAM של גייל. לוח אם של MSI 58X - PRO-E. עכשיו מה אני צריך לעשות אחרי ההרצה הזאת? להוציא שתי זכרונות וכל פעם להריץ MEMTEST על זכרון בנפרד כדי לבדוק איזה זכרון הוא התקול? אני צריך להר…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הוא לא מצליח להראות תמונה ליותר מכמה חלקיקי שניה. התמונה עולה לחליק שניה ונעלמת.. לאחר מספר שניות שוב - התמונה עולה לחליק שניה ונעלמת וככה זה חוזר חלילה. מה זה אומר? המסך אבוד? או ניתן לתקן? המסך אצלי 3 שנים[br]פורסם בתאריך: 3.07.2010 בשעה 03:51:01 אף אחד?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם! מקווה שאינני טועה במיקום יש לי מחשב במערך RAID 1 והלוח הראשי נדפק והוחלף לאחד אחר.היות ושני הלוחות אינם מאותו הדגם מן הסתם נתגלתה בעיה בהעלאת מערכת ההפעלה עקב חוסר כנראה בדרייברים המעודכנים כנראה ל-RAID/ACHI.אדגיש כי לפני החלפת הלוח ביצעתי גיבוי עם ACRONIS ECHO למצב הקיים ואינני מצליח למרות זאת להחזיר את המערכת לקדמותה גם אם אני מנסה להזין דרייברים ל-RAID מדיסק הלוח החדש זה פשוט נותן לי מסך כחול.במצב IDE זה עובד בלי כל עזרה חיצונית הווינדוס עולה לבד. השאלה היא האם ישנה דרך כלשהיא להעלות את המערכת הקיימת מבלי לפרמט שוב את הכל אך במצב RAID כמובן??? תודה על עזרתכם המהירה אופק
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם: לוח אם - P31-S3G של ג'יגהבייט 2 GB זיכרון מעבד E6550 כ.מסך - 8600GT של ג'יגהבייט עם קירור פסיבי (ללא מאוור רק צלעות קירור) מידי פעם במיוחד כשמשחקים המחשב נופל ברגע שהמחשב נופל מופיע על המסך - מסך בצבע אפור המחשב לא נכבה אלא משתתק - אין אפשרות לעשות ריסט ואין אפשרות לכבות את במחשב ע"י הכפתור גם בלחיצה ארוכה אלה רק ע"י הוצאת כבל החשמל של המחשב חום הכ.מסך עומד ללא מאמץ על 60 מעלות (לא יצא לי לבדוק בעומס) במעבד עומד על כ 50 מעלות (פלוס מינוס של 5) מדוע זה קורה? האם זה בגלל חום הכ.מסך? או משהוא אחר? איך אפשר לפתור את זה? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך עם מאוורר,המאוורר שלו מרעיש בצורה לא נורמלית.. כבר פירקתי אותו ניקיתי הכול הוא עבד כמה ימים ללא רעש ועכשיו התחיל לחפור עוד פעם.. הפתרון הכי טוב הוא ככל הנראה להחליף מאוורר,אבל השאלה שלי היא האם ניתן להוציא את המאוורר לגמרי מהכרטיס מסך?? יכול לקרות לכרטיס מסך משהו אם הוא יעבוד ללא מאוורר?? תודה רבה למשיבים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב אולי 6 שנים עושה את העבודה לפעמים אני משתמש בו לרוב במחשבים אחרים לאחרונה התחיל להדלק סתם נגיד עושים כיבוי הוא נדלק לאחר כמה שניות או שהוא מחובר לחשמל נדלק ישר או אחרי 20 שניות נתקתי את הכפתור של ההדלקה עשיתי עידכון לביוס יש לי שם ספק איותי של ENERMAX 500 הלוח של ASUS P4P800 SE יש למישהו רעיון הוא נדלק גם ללא כפתור שמחובר ללוח
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם . לחבר שלי יש בעיה מסויימת עם הכרטיס מסך 9500GT , הבעיה היא : כשהוא משתמש ( בעבודה רגילה במחשב ) המסך נכבה ונדלק כל זמן מסויים ואז מופיעה הודעת שגיאה כזו : וכשהוא משחק משחק מסויים , המשחק קופא לרגע ואז המסך נהפך לצבע לבן כולו בערך ל-10 ש' , ואז המשחק חוזר לעצמו .. המערכת הפעלה היא 7 -64ביט ... דנדשה ! המחשב פורמט בכדי לראות אם הבעיה נפתרה , אך לא שינה דבר . נ.ב - הוא ניסה את הדרייבר 251 או משהו כזה , ועכשיו עבר לדרייבר הנ"ל , אותם בעיות בכל הדרייברים שניסה . מפרט המחשב הוא : E7400 P5KPL-AM 2GB RAM 9500GT DDR2 1GB ספק ג'נרי כלשהו ( 500W ) ומסך 15" LCD ישן .. תודה .
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אינני יכול להפעיל את המחשב, לחילופין אינני יכול לפרמט עם דיסק הווינדוס... מה אני יכול לעשות ?! ההודעה הרשומה בעת הדלקת המחשב Non-System Disk or Disk error replace and strike any key when ready
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
בע''ה, המחשב נדלק עד המסך השחור ההתחלתי שלו ואז מכבה את עצמו. וחוזר חלילה ללא סוף. אין לי שליטה עליו רק בעת כיבוי מפסק ספק הכוח מאחורה. קורה לעיתים קרובות. מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שקוראת לפחות פעם או פעמיים ביום שהתצוגה של המסך פשוט משתבשת, חשוב לציין שהמחשב ממשיך לעבוד אבל אי אפשר לעשות כלום כי כל התצוגה פשוט נמרחת וחייב לעשות ריסט, לפעמים לאחר הריסט המסך מציג שאין חיבור אבל לאחר כמה דקות עובד רגיל. איך אפשר לדעת מה הבעיה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, חיפשתי עזרה בהיסטוריה של הפורום, לא מצאתי. יש לי כונן חיצוני של WD, בנפח של 640 ג'יגה. היופ פתאום בעת הפעלת המחשב, עלה מסך של זיהוי חומרה, כאילו המחשב לא מצליח לזהות חומרה. לחצתי על התקנה באופן אוטומטי, כלומר שימצא דרייבר ברשת והוא מצא, אבל משהו מוזר. מה שמותקן כרגע זה התקן: Initio Combo Device Class. את הכונן שהיה ככונן G, אני לא רואה ברשימת הכוננים בכלל. במחשב שלי בניהול, אחסון, ניהול דיסקים, אני רואה רק את כונן C ו D שלי. משום מה הכונן הזה "נעלם" ומותקן התקן אחר מוזר. גם כשאני מסיר את ההתקן המוזר הזה, בפעם הבא הוא זוכר אותו ככזה, ומתקין אותו שוב. הסרתי את כל ההתקנים של ה USB עשיתי ריסטרט, והכל חזר לקדמותו, גם ההתקן המוזר. לא מבין מה קורה. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ברשותי מחשב ישן: מעבד +Athlon64 3200 לוח אם של אסוס עם כרטיס מסך מובנה (של nvida 6100) 3 gb זכרון ב- 4 סטיקים הזכרונות DDR מערכת הפעלה XP pro התקנתי כרטיס מסך ATI Radeon HD2600pro עם זכרון של 512, ודרייברים מעודכנים. משום מה הכרטיס גונב לי כגודלו בערך מהזכרון הפיזי של המחשב. כך שעכשיו אני מקבל שיש לי רק 2.5GB בערך. אני חשבתי שכל הקטע הוא שכרטיס מסך עצמאי לא גונב זכרון, אז מה קורה? כשהייתי עובד עם הכרטיס מסך המובנה הוא יהיה לוקח זכרון (משהו כמו 64 ביט) וזה היה הגיוני. מישהו נתקל בתופעה הזו אצלו?
-
- 12 תגובות
- 895 צפיות
-