עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dudubracha,

שלום לכולם. כאשר אני מחבר disk on key למחשב אני מקבל הודעת שגיאה בevent viewer : The driver detected a controller eroor on \ device \ harddisk1 \ d source : disk במחשב שלי אני רואנ את אות הכוננן של ה disk on key אבל לא מצליח להיכנס אליו. צריך את עזרתכם הדחופה. בתודה: דוד ברכה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Symbol search path is: C:\WINDOWS\Symbols Executable search path is: Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 3) MP (4 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x8055d720 Debug session time: Sun Nov 30 00:03:11.624 2008 (GMT+2) System Uptime: 0 days 9:28:31.841 Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe Loading Kernel Symbols ... Loading User Symbols Loading unloaded module list .....................................…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by CTTA,

עשיתי מעשה טיפשי, ופירקתי את ה-AGP סלוט מלוח האם (חשבתי לתומי שאפשר יהיה להחזיר אותו). כל זאת עשיתי בגלל שהסלוט עצמו היה רעוע במקצת, וכרטיס המסך לא קיבל מתח. מה עושים? אני חייב להחליף לוח אם? האם קיים בעולם מתאם PCI ל-AGP? או שאולי אני אקנה כרטיס מסך PCI נחמד וזול? (המחשב, בעיקרו, לשימוש אינטרנט). תודה. 1. מצ"ב תמונה של הסלוט המפורק. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by shay820,

שלום לכולם מנסה לעשות DISABLE לכרטיס קול המובנה בלוח אבל לא מוצא איפה בביוס !! אשמח לעזרה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אורח אהרון
    Started by אורח אהרון,

שלום רב, ברשותי מדפסת הזרקת דיו מסוג 1650HP D ומחשב בעל מערכת הפעלה ווינדו 7. לאחרונה אינני מצליח להדפיס והנורה של המדפסת מהבהבת. התקנתי דרייבר חדש בנוסף לתוכנות עזר מאתר HP. התוכנות מדווחות לי שיש בעיה עם אחד ממחסניות הצבע ואכן מחסנית הצבע השחור היא אינה מקורית. האם יתכן שזוהי מדיניות מתוכננת של HP למנוע שימוש במחסניות שאינן מקוריות ? אם כן או לא מה מומלץ לעשות ? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. שלום מדובר במחשב נייח, כשאני מדליק אותו אז הספק עובד, המאווררים עובדים, אפשר לפתוח ולסגור את הכונני דיסקים. הבעיה היא שהוא לא מראה כלום על המסך- פשוט מסך שחור שכותב no signal, ניסיתי לחבר אותו למסכים אחרים עם כבלים אחרים כך שבוודאות המסכים והכבלים טובים. אפילו המאווררים שעל הכרטיס מסך עובדים. המחשב לא מצפצף בכלל. ניסיתי לחבר גם דרך חיבור הdvi וגם דרך חיבור הvga שעל הכרטיס מסך אך עדיין אין תגובה. מב הבעיה פה? האם זה יכול להיות כרטיס מסך תקול בלבד? כי אין שום צפצופים כשמדליקים את המחשב. ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר אבל גם איתו לא רואים כלום. (אני לא יודע אם הכרטיס הזה תקין ממש, כי גם הוא עשה בעיות עם מחשב אחר). אציין שלא נעשו התקנות של חומרה חדשה בזמן האחרון, המחשב עמד …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by KruViT,

אהלן, אין לי כבר מושג למי לפנות כי אני לא יודע אם הבעיה שלי בתחום של חומרה או תוכנה. קרתה לי איזו תקלה במחשב לפני כמה ימים של הווינדוס, עשיתי ריסטרט ידני והמחשב רשם שישנה תקלה במערכת הפעלה. לא הייתה לי אפשרות להיכנס לסייף מוד, אז הכנסתי את הדיסק של הווינדוס בנסיון לתקן את המערכת הפעלה. אחרי השלמת התהליך תיקון כשהווינדוס עלה הוא הראה מסך כחול, אז פשוט פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס מחדש. הכל עלה כראוי, רק כשהדיסק של הווינדוס לא נמצא בתוך המחשב בזמן ריסטרט, הוא נותן לי את אותה השגיאה שקרתה מן התחילה. בקיצור, המחשב מעלה את הווינדוס רק אם הBIOS מוגדר על BOOT FROM CD, ואם הדיסק של מערכת ההפעלה נמצא בפנים. אחרת אני מקבל תקלה. פירמטתי כבר שלוש פעמים, אני לא תורח לעדכן חוץ מדרי…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. ביאוש מוחלט מהתכנון הלקוי של פייסבוק ואחרי שעות של חפירה איך אפשר למחוק את כל ההודעות הפרטיות בקליק אחד הגעתי לאתר הזה: http://www.bestcydiapps.com/how-to-delete-all-facebook-messages-at-once-2013/ כ"כ לא היה לי כוח להתחיל לחפור שם שפשוט עשיתי מה שרשום, שמתי את הלינק שיש שם (שאי אפשר לפתוח אותו והוא בעצם איזה פקודה) כקובץ במועדפים, הלכתי לפייסבוק לחצתי על אותו קובץ דרך המועדפים, עשה כאילו הוא מוחק ובסוף לא מחק כלום. אי אפשר להכנס ל"אתר" במועדפים, והסקריפט שלו הוא כזה: "var elems = document.getElementsByTagName('div'), i ; for (i in elems) { if (elems.className.indexOf('-cx-PRIVATE-wmThreadlistRow__threadRowContent') > -1 || elems.className.indexOf('_l4') > -1 || el…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם. אני מחפש תכונה שנותנת את פירוט המחשב בצורה בהירה ומפורטת.עד לא מזמן השתמשתי בתוכנה SIW שלדעתי הייתה מעולה, אך כעת היא בתשלום. אני מחפש תוכנה חינמית. אני בטוח שיש הרבה. למישהו יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by naki,

ראיתי מבחני ביצועים על מערכת דומה לשלי על gta v והביצועים שלי לא טובים, סביב 40 fps בנהיגה. המליצו פה להעלות עדיפות במנהל משימות, ואז ראיתי שאני על 80% ניצול כח, נראה לי קצת גבוה... אני מיזמתי לא צריך כלום פועל ברקע, חוץ מאנטי וירוס והמשחק שאני משחק בו כרגע... המצב הזה תקין? איך משפרים את זה? תודה רבה תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. המחשב לא עולה לווינדוס, הוא עולה כרגיל, רואים את הפס טעינה של XP, ואז יש מסך שחור. ניסיתי להעלות את ההתקנה של XP, להכנס לריפייר קונסול, אבל גם לשם הוא לא נכנס. הוא נתקע בטעינה שלה. *עדיין לא ניסיתי להכנס לסייף מוד, אין לי מושג למה ניסיתי לטעון איזה דיסק עם WIN PE שיש לי (לא יודע בדיוק מה זה, זה דיסק עם כל מיני תוכנות דיאגנוסטיקה שונות, אנטיוירוסים וכל שאר השיט...), אבל גם הוא נתקע בעלייה. אחרי זה החלטתי לבדוק את הזכרונות. תפסתי דיסק של אובונטו והעלתי MEMTEST, אחרי בערך 10 דקות של בדיקה המחשב קרס ונכבה. עכשיו המחשב לא עולה בכלל, אני מדליק אותו, המאווררים לא מסתובבים, ורק נדלקת המנורה שמראה שהמחשב דלוק. חוץ מזה כלום לא קורה. מה זה יכול ליהיות? כשהמחשב נכבה הוא היה …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. בחכמתי הרבה, בזמן שניקיתי את המחשב, פירקתי את המאוורר ובטעות שברתי את אחד הפרופלורים שלו. עכשיו הוא מרעיש כמו האוטובוסים הישנים של אגד. לפני שאצא מדעתי, אנא עזרו לי ואמרו לי איפה אני משיג מאוורר חילופי. כרטיס מסך: Axle GT240 512MB אין לי בעיה לקנות באינטרנט בארץ או בחו"ל. אגב, נתקלתי במהלך חיפושי במאוורר שנקרא: Accelero L2 אך לא הצלחתי להבין אם הוא מתאים לכרטיס שלי. אמנם מצויין שם שזה מתאים ל- GT240 אבל לא כתוב שם שום דבר על תאימות ל- Axle. בנוסף אציין שאין לי סלוטים נוספים לקירור מקביל לכרטיס. תודה חברים...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by giladt,

לפני שאני לוקח את ההצעה הראשונה של לנסוע עם לוח האם ועוד כמה חלקים לחנות בעיר אחרת בשביל זה, אני מחפש פתרון קרוב יותר :-). קניתי לוח אם של gigabyte ומעבד AMD Ryzen 3 2200. עוד לפני שהרכבתי הכל. אני רואה שצריך לעדכן את הביוס לפני שאני בכלל מכניס אליו את המעבד כי אחרת הלוח אם לא מזהה כלום. אבל ממה שאני מבין אני צריך צעבד כדי לעדכן את הביוס. אז חוץ ממעבד ספייר יש לי את כל מה שצריך. כולל ידע, אם כי אני תמיד מוכל ללמוד עוד :-). מחפש עזרה בתל אביב, אפילו בתשלום, עם מעבד זמני להתקנת ביוס.

14. Started by snsn_1,

יש לי מקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט הבעיה היא שלחצני ה MY DOC MY PIC MY MUS לא עובדים בשונה מכל שאר הקיצורים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום מיד אחרי שחיברתי מסך חדש של סמסונג 2243 התחילו להיות לי הפעלות מחדש של ווינדוס סתם בהמשלך העבודה. שמתי לב ששניה לפני שהמחשב עושה זאת יש מסך כחול כמו של דוס עם הרבה מלל שאני לא מספיק לראות מה כתוב. כשווינדוס עולה מופיעה הודעה שהמחשב שוחזר אחרי בעיה חמורה: אני לא יודע איך מדביקים פה תמונה.... הבעיה קשורה לקבצים:- sysdata.xml ן- mini062308-01.dmp מישהו יודע למה זה קורה האם זה קשור למסך?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ilanb0,

לפעמים כשאני מחפש מסמך במחשב (חלונות 10), והוא נפתח לי בלשונית כקובץ PDF, אז בעבר, לחיצה ימנית על הלשונית הייתה מראה לי, בין השאר, מאיזו תיקיה הקובץ הזה במחשב, כולל גישה מהתפריט הזה לתיקייה (וזה היה מאד נוח). עכשיו לא מראה. מה השתנה? ואיך מחזירים את זה למצב הקודם?

17. Started by alex542,

חבר שדרג את המחשב עם כרטיס מסך Radeon hd 7950 וספק איכותי של סיסוניק Seasonic M12II-620 620W Modular Bulk. בבדיקה בחנות שהמחשב עובד הספק גרם להפסקת חשמל והיו ניצוצות. הם החליפו את הספק לאותו אחד חדש ונדלק בסדר אבל בבית שוב היו הפסקות חשמל בהדלקה ואם המחשב הצליח להגיע לשולחן העבודה אז הוא המחשב ביצע כל הזמן ריסטרט. הבעיה כנראה בספק?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by hugo123,

על הבורד יש כ. קול מובנה ALC-650, פתאום סתם, ללא שום התקנה/אוברקלוקינג/תכנה חדשה, נעלם לו הקול בעת ההפעלה (בנורמל הלוח מדבר בעת בדיקת הביוס) ועם עלית הווינדוס הוא נשמע מעוות ביותר. בבקשה, עזרו לי, אם הלך הבורד בן החודש, אני הולך לקסח למישהו...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם. לאחר החלפת ספק , מחשב מסרב להכנס למצב שינה. בVISTA - נכנס , יוצא מיידית ללא אות VGA וללא USB בXP - כנ"ל , אבל לא יוצא מיידית (צריך ללחוץ על הPOWER BUTTON) MB: p5wd2 premium cpu Pentium D 920 PSU Enermax Liberty 400W רעיונות? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Trooper-Flax,

כל פעם אחרי לילה, או אחרי כמה שעות שהמחשב כבוי, כשאני מפעיל את המחשב המסך מהבהב בירוק (לא כמו שהוא כבוי), ואני לא יכול לראות כלום, אפילו כשבאותו זמן הווינדוס כבר עלה, עדיין לוקח במקרה הטוב שלוש דקות (אחרי שכבר עלה הווינדוס) ואז המסך נדלק מעצמו, ולא עוזר כמה שאני אלחץ על הכפתור פתיחה שלו, כלום לא עוזר, עד שהוא נדלק מעצמו.ואחרי שהוא נדלק , אני יכול לעבוד איתו יום שלם והוא לא יכבה ויעבוד טוב. מדובר במסך 'BENQ FP767 17, אני חייב לפתור את זה, זה משגע אותי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש לי כונן קשיח 80GB generation IV 7200RPM אני לא יודע מה לעשות הוא נפק לי בפעם השלישית 1.היה לי BAD SECTORS בכונן הקשיח פתאום החלפתי את הכונן לאחד חדש. 2.לאחר כמה חודשים הוא נפק לי מכנית PARTION לא הגיב לא עזר כלום החלפתי לאחד חדש. 3.ועכשיו עוד פעם לאחר שהחלפתי את הכונן הקשיח לפני שבועיים פתאום אני רואה שנוצרו לי BADSECTORS בכונן C: מההחלפה הקודמת החלפתי (בלי קשר לבעיה אם הכונן הקשיח) את הלוח אם שלי אז לא יכול להיות בעיה עםם הבקר IDE. יש לכם מושג מה אנייכול לעשות??? אני יודע שיש ביקורות מאוד טובות לדגם הזה וכולם אומרים שכונן הקשיח מחזיק הרבה ואין לו כמעט החזרות. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום. נוכחתי לשים לב לכך, שאיכות השמע שבמחשב של אימא שלי גרועה (צליל לא איכותי, אין בס בכלל, לא חלק וכ'ו). בנוסף, כאשר אני משחק שם בדום דרך המנוע הגרפי Doomsday Engine 1.8.6, עם הפעלת האופצייה 3D Sound, הצליל במשחק מתעוות. מה הסיבות לבעייה? הרמקולים שיש במחשב של אימא שלי, הם מסוג 2:1 (שני רמקולים עם סאב וופר) מדגם GPT T-008. מפרט המחשב של אימא שלי: מארז: גנרי ללא שם ספק כוח: COLORSit UP 340ATX 500W (גנרי) לוח אם: Gigabyte GA-G31M-ES2L v1 מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E7300, 2666 MHz קירור: Deep Cool (גנרי) זיכרון: Kingston 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM ערכת שבבים: Intel Bearlake G31 ביוס: Award Modular F3 08/14/08 כרטיס גרפי: NVIDIA GeForce 9500 GT 512 MB מסך: Samsung SyncMa…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by אופיר_זיו,

היי לכולם יש לי בעיה במחשב בזמן שאני פותח דף אינטרנט אחרי חצי דקה בערך אני מקבל הודעה בחלון נפרד והיא: אינטרנט אקספלורר נתקל בבעיה ועליו להיסגר .אנו מתנצלים על אי הנוחות יש המשך והוא : לקבלת מידע נוסף אודות שגיאה זו לחץ כאן לחצתי וזה מה שהיה כתוב חתימת שגיאה modname : kernel32.dll appver.6.0.2900.2180 offset:0001eb33 appname:iexplorer.exe modver:5.1.2600.2180 זהו. אני מקווה שמידע זה יעזור לכם לעזור לי המון תודות אופיר עמותת אור ירוק לחיים [br]פורסם בתאריך: 19.08.2007 בשעה 18:18:04 ובנוסף לזה נפתח לי חלון חדש ובוא כתוב שגיאת יישום החריגה מצב חריג לא ידוע בתוכנה OXE06D7363 אירעה ביישום במיקום 0X7C81EB33

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום בקרוב אני יקנה את המחשב שלי ואני יצטרך/ רוצה להרכיב אותו בעצמי , אז אחרי כל החיפושים ביוטיוב מצאתי סרט טוב שמסביר צעד אחרי צעד איך להרכיב אז חשבתי לשתף איתכם אם אתם כמוני אז תהנו http://youtu.be/guZ53cSUuOk הסרט זורם ונחמד.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. כאשר אני לוחץ על כפתור ההפעלה הראשי של המחשב הוא לא עושה את הצפצוף של ההתחלה ולא נדלק המסך פתחתי את המחשב ובדקתי עם הכול מחובר והכול נראה סבבה אבל המאוורר של המעבד מסתובב ממש לאט. מה אפשר לעשות? כמו כן יש כבל 4 פינים ליד המאוורר של המעבד כאשר אני מנתק אותו המאוורר עובד מהר אבל הנורה של הכרטייס מסך דולקת כאילו חסר לו משהו בדקתי עם כרטיס מסך אחר וזה אותו דבר

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים