תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
כל פעם אחרי לילה, או אחרי כמה שעות שהמחשב כבוי, כשאני מפעיל את המחשב המסך מהבהב בירוק (לא כמו שהוא כבוי), ואני לא יכול לראות כלום, אפילו כשבאותו זמן הווינדוס כבר עלה, עדיין לוקח במקרה הטוב שלוש דקות (אחרי שכבר עלה הווינדוס) ואז המסך נדלק מעצמו, ולא עוזר כמה שאני אלחץ על הכפתור פתיחה שלו, כלום לא עוזר, עד שהוא נדלק מעצמו.ואחרי שהוא נדלק , אני יכול לעבוד איתו יום שלם והוא לא יכבה ויעבוד טוב. מדובר במסך 'BENQ FP767 17, אני חייב לפתור את זה, זה משגע אותי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני משחק league of legends או sims פעם בכמה משחקים נתקע לי המחשב ומופיע מסך שחור ומשמיע את הסאונד של המאית שניה האחרונה בלופים... דבר זה מצריך ממני לעשות ריסט ולא קיימת דרך אחרת בה המחשב יגיב. כדרך אגב, יש מצב שהבעיה קשורה לכרטיס מסך אז מראש אני אומר שהכרטיס מסך שלי הוא ריידון HD7870.. אני אשמח אם מישהו ידע להגיד לי איך בודקים מה הבעיה או למצוא את פתרונה! מצטער על הניסוח הדפוק.. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה של משחקים שקופצים באמצע המשחק ויורדים ל-desktop. הכרטיס לא נמצא ב-OC אבל המעבד כן : GIGABYTE 965P-DS4 3510@ X6800 Intel® Core2 Extreme ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro 4x512MB HYNIS pc-6400 800MHZ GIGBYTE ATI Radeon X1900 XTX WD 200GB SATA II(WD2000JS) Thermaltake silent power 430W מישהו כתב על נושא דומה בפורום וענו לו שזה כנראה בגלל OC, יש מצב שהספק שלי עושה בעיות ? יש לי אותו כבר שנה(עם מפרט אחר של AMD3200) ולא הייתה שום בעיה ב-OC עד עכשיו. תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בקרוב אני יקנה את המחשב שלי ואני יצטרך/ רוצה להרכיב אותו בעצמי , אז אחרי כל החיפושים ביוטיוב מצאתי סרט טוב שמסביר צעד אחרי צעד איך להרכיב אז חשבתי לשתף איתכם אם אתם כמוני אז תהנו http://youtu.be/guZ53cSUuOk הסרט זורם ונחמד.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה נמשכת דיי הרבה זמן, בהתחלה חשבתי שזה התנגשויות חומרה, וכו' וכו' המליצו לי לעדכן את הביוס, [ עודכן בהצלחה, רק חבל שלא מצאתי עדכון מהשנה או שנה שעבר רק מ 2003 ] , בכל מקרה, שקלתי שיש התנגשויות בין הכרטיס קול של C-media ובין הכרטיס מסך של , NVIDIA GeForce FX 5200 עליתי לKSP, לבדוק את העניין כי הופיעו לי כל מיני הודעות מוזרות על power hardware monitor משו כזה וכל מיני בעיות עם ההרידסק, אז בקשר לבעיה האחרונה הם טענו שכל הצפצופים שלי נובעים שאחד הקליפסים של התושבת של המאוור מעבד היה פתוח ושאין שום בעיה , שבוע המחשב עבד חלק , בלי צפצוף אחד, בנתיים קיבלתי עד פס זכרון של 512, החלטתי לעשות ניסוי ולהחליף את הזכרונות אולי משם נובעות כל הבעיות שלי , ושוב, יומיים המחשב עבד חלק ב…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי PLEXTOR 24-10-40 והוא היה מצוין עד עכשיו אבל בזמן האחרון בתוכנה NERO הוא כותב לי IDE\SCSI COMMAND ABORTED וניתקה ב3%, בהתחלה חשבתי שזה הצורב ושלכתי אותו לתיקון והביאו לי 24-10-40 חדש אבל שוב אותה הבעיה. אז הבעיה היא בדיסקים שנצרבים רק כ30% מהם ואז ניסיתי מהירות 16 ושוב אותה בעיה אז אולי למישהו יש פיתרון, כל הדיסקים האלה מאותו הספינדל של SILVER LINE ואני תקוע בלי מקום בHD והרבע דברים לצרוב והרבע דיסקים(בסביבות 70 נשארו לי). מה אלי לעסות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גם וייס סיטי וגם קונטר רצים לי כאילו אני עם ספיד האק....
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול פתחתי וניקיתי את המחשב (ולא בפעם הראשונה), ומאז אין לי סאונד במחשב. המוזיקה "מתנגנת" לה בכיף, כל החיבורים בסדר, הווינדוס (XP, SP3) לא מוצא שום בעיה והכל נראה טוב ויפה. הרמקולים עובדים (בדקתי) וחוץ מזה אמור להיות סאונד גם מהמסך, אבל אין קול ואין עונה! אני לא יודעת כבר מה לחשוב - חומרה או תוכנה? פתחתי את המארז ובדקתי שהכל מחובר, והכל נראה בסדר, וגם אין מצב שניתקתי משהו. מה לעשות???
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום..יש לי בעיה מוזרה...היום כשהדלקתי הכל היה בסדר ואחרי איזה שעתיים המסך פשוט התחיל לרעוד! גם כשאני לא בwindows זאת אומרת גם כשהמחשב מעלה את הwindows המסך רועד.... וזה לא קרה לי אף פעם...מה זה יכול להיות? המסך שלי זה samsung syncmaster 753 dfx למקרה שאתם צריכים לדעת...אבל אני לא חושב שזה קשור למסך...לפחות אני מקווה שזה לא... תעזרו בבקשה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לעשות פלאש לביוס שהתחרבש (bios checksum error) בלוח NF7-S V2.0 הבעיה שלי שAWDFLASH גרסה 8.23K מתעקשת ש "source file not found" !!! התכנה הזו הורדה מהאתר של ABIT אני לא מוצא גרסה קודמת .. מ 8.23D ומעלה ! כי ABIT שינתה את מבנה הביוס שלה מתאריך מסוים. אני לא מאמין שיש פה מישהו שמבין או בכלל עשה את זה פעם ...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כונן של 150 גיגה עכשיו רשום לי שנותרו 10 גייגבייטים פנויים ואני נכנס והכונן ריק- יש בו רק 40 גיגה! ואין תיקיות מוסתרות איך אני יכול לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי כחודש שלא נגעתי במחשב כשהדלקתי אותו בפעם הראשונה קפצו לי כל מיני עדכונים של ווידוז 10, ביניהם גם משהו על גלישה בטוחה באינטרנט. מאז הרבה חיפושים בגוגל מצריכים אותי קודם להקליד קוד קאפצ'ה ובדפים מסויימים במקום לפתוח את הדף הוא כותב לי האתר שאתה עומד לעבור אליו מכיל תוכניות מזיקות איך אני מבטל את זה???
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה , אני צריך להוריד את הוולקאנו 7+ מהמעבד יש למישהו TUTORIAL איך לעשות את זה? או משהו בסגנון? תמונות או הסברים יעזרו לי מאוד!!! אנא עיזרו! =)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אחד הרכיבים במחשב נמצא על 80 מעלות לפי בדיקה של Speed Fan ו HWMonitor. אין לי מושג איזה רכיב זה ולמה זה ככה, במחשב יש 7 מאווררים וקירור למעבד, לא סביר שהמעלות יהיו כל כך גבוהות! אין OC לשום רכיב במערכת. אגב, זה תקין שכל התוכנות מראות לי את הטמפרטורה של כל הליבות כטמפרטורה שווה בניהם?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. בכוונתי לרכוש מסך ברזולוציה הרשומה בכותרת מאחת מחברות המדבקה הקוראניות שדיברו עליהן פה לא מעט. מהו כרטיס המסך המינימאלי שיכול לתמוך ברזולוציה זו? המסך לא ישמש למשחקים אלא רק לעבודה משרדית ולסרטי HD. אשמח לתשובות גם לגבי nVidia וגם ATI. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן כיבוי המחשב דרך הווינדוס 7 המחשב נכבה ולאחר כמה שניות מפעיל את עצמו לבד (כמו בהפעלה מחדש) חשבתי שיש וירוס וחיפשתי עם תוכנת אנטי וירוס ולא מצאתי , לבסוף מחקתי את הווינדוס והעליתי הכל מחדש אבל הבעיה נשארה. מה יכול להיות הסיבה ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, סוף סוף קיבלתי את הX1950 . אני רוצה לחבר אותו לספק כוח, זה PCI-E והחיבור הוא 6 פינים של 3 על 3. לפי התרשים החיבור בא מהספק, חיפשתי ואין כזה דבר. בא עם הכרטיס איזה מאריך לא ברור שכתוב עליו CROSSFIRE. לאן מחברים את החיבור לחשמל? תודה לעוזרים.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שדרג את המחשב עם כרטיס מסך Radeon hd 7950 וספק איכותי של סיסוניק Seasonic M12II-620 620W Modular Bulk. בבדיקה בחנות שהמחשב עובד הספק גרם להפסקת חשמל והיו ניצוצות. הם החליפו את הספק לאותו אחד חדש ונדלק בסדר אבל בבית שוב היו הפסקות חשמל בהדלקה ואם המחשב הצליח להגיע לשולחן העבודה אז הוא המחשב ביצע כל הזמן ריסטרט. הבעיה כנראה בספק?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי על מחשב P4 ומערכת הפעלה XP כרטיס של קריאטיב CT4830 לצורך שימוש בפורט משחקים שלו (יש לילד שלי ג'ויסטיק והגה המתאימים לפורט הישן). המחשב זיהה את הכרטיס, התקין דרייברים לבד וביקש איתחול, איתחלתי (RESTART) והמשכתי לעבוד. כשהפעלתי סקייפ נשאלתי האם אני רוצה להשתמש בכרטיס החדש ועניתי שלא ואכן כל השיחות והמוזיקה נותבו למערכת הקול הישנה על לוח האם. לאחר 24 שעות המחשב נתקע וסירב לעלות, הוצאת הכרטיס שיחררה את הבעייה והמחשב מתפקד מצויין. טכנאי אמר לי שכפי הנראה כתובת פורט המשחקים מתנגשת עם משהו אחר ויש אפשרות לסדר את הכתובת הזו (תמורת תשלום, מכיר את הטכנאי והוא הגון אבל רחוק ממני). 1) האם אני יכול לשנות את כתובת פורט המשחקים בכרטיס וכיצד? 2) האם הגיוני שזו הבעיה? בתודה, …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 2500+ והוא מאוד נחמד אבל המאוורר שלו עושה לי בעיות בהתחלה כנראה שלא חיברתי טוב ולכן היה 72 מעלות!!!! אבל עכשיו חיברתי שוב בתוספת משחה תרמית והוא נעה בין 45- 56 רציתי לדעת אם זה כבר נורמלי או שיש לי צורך לקנות מאוור חדש חזק יותר ואם כן איזה?? תודה מראש The-Devil
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים זה התחיל ובלי שידוע לי על נפילה כלשהי. שמדליקים אותו הוא כותב media test failure, check cable וממליץ לי לעשות בוט מ-CD. הכונן הוא 250GB של סיגייט, שהרצתי seatools של סיגייט לבדיקת שגיאות הוא נכשל בכל המבחנים. ניתקתי וחיברתי אותו שוב ולא היה שינוי. הלך ההרדיסק או שיש עוד משהו לעשות (פירמוט יעזור?)? ויש דרך לגבות אותו איכשהו בלי לשלם על זה ים של כסף?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דוד שלי הביא לי את המחשב שלו המחשב פשוט לא מזהה את הארד-דיסק אחרי המסך של הMSI (לוח אם במחשב) לחצתי F11 והוא זיהה רק את הכונן דיסקים וסידרום. ניסתי לחבר את הHD שלי ועדין יש אותה בעיה. ניסתי להחליף כבל ATA ועדין יש בעיה ד"א הכונן SATA מה אפשר לעשות? מה הבעיה? תודה על העזרה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שיחקתי לתומי בפרוזן ת'רון תוך כדי השמדת מלא מפלצות n' stuff (למרות שזה לא רלוונטי) פתאום, באמצע המשחק, טראח! המחשב מתרסק ומתחיל לעלות מחדש (לפעמים יש לאגים רציניים כתוצאה מעומס על הכרטיס מסך אבל המחשב קרס לגמרי). רציתי לדעת למה זה קורה, והאם אפשר למנוע את זה. [צירפתי דאמפ לניתוח] [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האלן באופן פתאומי העברית במחשב הפסיקה לעבוד באופן חלקי כל המידע במסמכים (פנקס רשימות/כתבן/תוכנות) למאט וורד שונה, במסכמים כל הטקס נשאר אבל מוצג בשפה רוסית לא מובנת ובתוכנות יש סימני שאלה. הבנתי שזאת בעיה בקידוד וכבר פתחתי אשכול בנושא לפני כחודש אבל זה לא הסתדר וחיפשתי מספר פעמים פתרון באינטרנט אבל לא מצאתי וגם בלוח בקרה לא הצלחתי למצוא פיתרון ובסופו של דבר נאלצתי לעשות פורמט... מספר ימים אחרי הפורמט במחשב עשיתי עדכון אוטומטית והבעיה חזרה, הצלחתי לעשות שיחזור מערכת ובטלתי את העידכונים, אבל אחרי מספר ימים כשלא הייתי, חזרתי וראיתי שהעידכונים נעשו והבעיה חזרה... ניסיתי להמשיך לעשות תיקונים בלי הפסקה אבל זה לא הצליח לעלות על הבעיה ומספר שכבר אין נקודת שיחזור ישנה... + ניסיתי ל…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי windows 7 ultimate. לא התקנתי אנטיוירוס וכאלה. אחכ התקנתי דרייברים ולבסוף כל העידכונים של windows update. בשלב מסויים ראיתי ש wu מוציא לי כל מיני הןדעות שגיאה ואני לא מצליח לקבל עדכונים.ניסיתי כל מיני דברים שמצאתי בגוגל כולל כיבוי והדלקה מחדש של שירות BITS ושירות WU וכלום לא הצליח לי. אשמח לקבל עזרה. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-