עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי יש לי מחשב נייד Legion Y530-15ICH Laptop. כשאני מפעיל משחקים כמו shadow of the tomb raider או Rise of the Tomb Raider, need for speed וכו פשוט המחשב לא מריץ את המשחקים בלי שהמחשב מחובר לחשמל, שהוא מחובר המחשב מריץ חלק את המשחקים, אבל שהוא מנותק הכל נתקע ומקרטע. האם זה תקין? אני פשוט לא רוצה לגרום למצב שהמחשב כל הזמן מחובר לחשמל, שהסוללה לא תהרס. אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by ffooxx,

בכרטיס הקול יש שלושה יציאות אחת רמקול השנייה לרמקולים למה השלישית משמשת והאם אפשר בבקשה את השם המקצועי של כל יציאה ויציאה תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. לכל מי שיכול לעזור שלום ברשותי לוח אם די ישן של ASROCK דגם WOLFDALE 1333-D667 ופשוט אין תצוגה הכוונה לא מגיע אות למסך המסך והכבל תקינים בדקתי אותם וגם הכרטיס מסך נבדק ונמצא תקין (בעבר נתקלתי בבעיה זו באותו מחשב ושחקתי עם הכרטיס מסך שיישב אולי יותר טוב משום מה נפתרה הבעיה) עכשיו חזרה הבעיה ושום דבר לא עוזר ואני די מיואש איפסתי את הביוס הסרתי את הצלעות קירור מהכרטיס כי חשבתי אולי הם גורמים לו לנטות הצידה מהמשקל, כבר חשבתי על דברים הזויים ואני לא מצליח להבין מה הבעיה יכול להיות שהתושבת פשוט נשרפה או לא תקינה ומקצרת? כי קורה שאני מדליק את המחשב הוא מתחיל לעבוד(בלי תצוגה) נכבה ואז נדלק שוב מעצמו (גם בלי תצוגה אבל בלי להכבה שוב תעזרו לי מה יכולה להיות הבעיה? אולי הלוח אם? אולי…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by AdiD,

לפני מספר ימים התחילה לי בעיה מוזרה. אני רגיל להכניס את המחשב למצב שינה ללילה לפעמים או לפרק זמן מסויימם, אבל בימים האחרונים אני מכניס למצב שינה את המחשב, הכל טוב, אחרי זמן מסויים שאני חוזר למחשב אני רואה אותו דולק, ואף אחד לא נוגע בו. מדובר במחשב נייח.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. מישהו אולי יודע איך לעשות כך שכאשר אני צופה בסרט עם סאונד 5.1, שהדיבור לא יהיה רק מהרמקול האמצעי?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by ronikoz,

האלן.. יש לי בעיה עם הכרטיס מסך GTX960, הלוח אם מראה לי שהבעיה היא B2 אני הבנתי מהאינטרנט שזה בעיה בקראיה של הBIOS של הכרטיס ע''י הלוח אם... העניין הוא שהכרטיס עצמו כן עובד במחשב אחר.. גם אחרי העידכון ביוס שלו.. אצלי במחשב עובדים גם כרטיסים אחרים (HD 5850 ו GTX980) התכנון שלי הוא להביא אותו לבדיקת מעבדה.. אבל אני בצבא ולא יוצא לי יותר מדי להיות בבית... וניסיתי הכול הדבר היחיד הוא שכשאני בSAFE MODE המחשב כן מזהה את הכרטיס כשאני על הכרטיס מסך של הלוח אם. כאשר אני מתקין את הדרייבים של NVIDIA דרך הסייף המחשב קורס עם הכרטיס הזה... עם ה980 הוא עובד. יש רעיונות? אגב המפרט: gigabyte z97x gaming g1 לוח אם intel 740 ssd core i7 4790k והבעיה לא בראם. ספק 600W

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by -oR-,

שלום לכולם, המחשב שלי איטי , אני הסברתי את זה בשרשור קודם וזה מיותר להסביר שוב. עשיתי בדיקה של ההארד דיסק בHDTUNE הוא מראה קצב של 3MB הבנתי שלמחשב לא נשאר הרבה לחיות אבל האם זו בוודאות הסיבה לכך שהמחשב איטי ביוטיוב (סרטונים מגמגמים) ובמשחקים? תודה מי שלא רואה את התמונה אז הנה:http://goo.gl/o6zNT

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by amitshefif7,

תקציב: 3000₪האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: לחסוךהאם לנצל את כל התקציב או לחסוך?: מחשב שיענה על כל הדרישות.מהם השימושים במחשב? עבודה משרדית, לימודים.מתי מתוכננת הרכישה: בזמן הקרוב מאודהאם יש חברה מועדפת למחשב הנייד:לאהאם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה:לאגודל קשיח מינימלי:500 GBהאם לתת דגש למשקל המחשב: אפשר להתחשב אך לא פרט הכרחיהאם לתת דגש לזמן סוללה: יום לימודים.גודל צג רצוי:אזור ה14 אינץ'לא קיימת העדפה מסויימת לחנות תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by andrei21,

לאחר כיבוי פיזי פתאומי של המחשב הנייד , הכרטיס קול נעלם לא מופיע במנהל התקנים enabled ב bios מדובר במחשב Asus Eee Seashell רעיונות מישהו ?

10. Started by darky,

יש לי מחשב נייד מסוג LENOVO G550. [TABLE] [TR] [TD]יצרן[/TD] [TD=width: 80%, align: right]LENOVO[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]סוג מסך[/TD] [TD=width: 80%, align: right] [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]גודל מסך[/TD] [TD=width: 80%, align: right]15.6"[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]רזולוציה[/TD] [TD=width: 80%, align: right]1366 x 768[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]סוג זכרון[/TD] [TD=width: 80%, align: right]DDR3[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]נפח זכרון[/TD] [TD=width: 80%, align: right]4GB[/TD] [/TR] [/TABLE] האם כדאי לי להתקין WINDOWS 8 64BIT, IDE או AHCI ? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Burkey,

יש לי מחשב שלא מגיב, ברגע שמדליקים אותו, נדלקת הנורה, כלומר יש חשמל, אולם לא רואים כלום על המסך, לא את ה - BIOS, לא כלום, שחור. מה יכולה להיות הסיבה ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. זאת ההודעה: עזרה מישהו?אני נואש כבר.. :'(

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום יכול להיות שמקום ההודעה היא בפורום הזה . לוח אם - Gigabyte p55us3l. יכול להיות שמקור הבעיה היא בעכבר? המחשב מתעורר מקליק שמאלי בעכבר בעקרון. יש לי עכבר אלחוטי של לוג'יטק אבל גם כאשר אני מכבה את העכבר עצמו המחשב מתעורר לבד. מדובר במחשב חדש עם ווינדוס 7 , הבעיה היא שהמחשב מתעורר לבד ממצב שינה (Sleep). למישהו יש השערה איפה מקור הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by yadin,

בעיה המחשב נתקע בעומס ומופיעה הודעת שגיאה תוקן http:// u p 3 5 2. s i z . c o . i l /up1/gtynxyzgqryi.jpg http:// u p 3 5 2. s i z . c o . i l/up1/dutiyowwmyfo.jpg

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Izzy87,

שלום. החל מאתמול התחלתי לקבל מסך כחול כמה דקות אחרי הפעלת הווינדוס. מדובר בווינדוס 7. המחשב די חדש לכן אני לא מאמין שיש בעיית חומרה ולכן אני מאמין שזו בעיית דרייברים. מצורף קובץ DMP. אשמח אם מישהו יצליח לפענח את הבעיה כי אני לא הצלחתי. תודה! http://www63.zippyshare.com/v/24134748/file.html

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Alon Myburgh,

שלום לכולם, המחשב שלי התחיל לעשות רעשים בחודשיים האחרונים. זה לא קורה בזמן ספציפי, לפעמים זה קורה בזמן עומס (כאשר משחקים, או רואים סרט) ולפעמים זה גם קורה שהמחשב במצב IDLE... לי זה מרגיש כמו רעש של אחד המאווררים, אבל אני לא מצליח למקד את הבעיה, או מישהו יוכל לעזור. מה שמוזר זה, כאשר יש רעש, אם אני לוחץ על המארז, הוא משתתק, מה שעוד יותר מקשה עליי להבין את הבעיה. אני מצרף פה שני סרטונים שממחישים את הבעיה. הבעיה עצמה, הרעש ואיך הוא משתתק: הבעיה - Youtube צילום של כל המאווררים במחשב (לא מרעיש) כל המאווררים - Youtube אשמח לעזרה, תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by eidoil32,

אהלן, אני משחק מזה זמן רב במשחק, לא היו בעיות והמשחק היה יציב על 60fps משום מה לא יודע מה השתנה, המשחק נופל כל דקה ל30-20 fps ונתקע לא מעט... מדובר על Lenovo legion Y520, I5 7300HQ, NVIDIA 1050 4GB... המשחק מוגדר אוטומטית מהממשק של nvidia. הכרטיס מעודכן לגירסה האחרונה... יש הצעות? מה אפשר לעשות..

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שמעו..יש לי בעיה..דפוקה מאוד.. לפני כמה ימים אני מפעיל ת'מחשב..ופתאום זה עושה לי בעיה.. לא מצליח לראות ת'מסך כאילו אחרי שזה כותב "ברוך הבא" (יש לי אקס פי) או לפני זה.. זה כותב שמשהו קרה עם nv_4disp משהו כזה.. וראיתי ת'קובץ הזה שאני עושה מאפיינים של שולחן העבודה ואז הגדרות..ואז מתקדם וראיתי בכרטיס מסך שלי (geforce 2 mx 400) מאז אני לא יכול להפעיל ת'מחשב.. רק במצב בטוח ובVGA (המצב שאני עכשיו בו).המצב שאני עכשיו יש לו רזולוצייה דפוקה וסיביות דפוקות..אז אני לא יכול ממש לעבוד איתו.. מישהו יכול לעזור לי?? אני מ'זה רוצה לפתור ת'בעיה אשמח שתעזרו.. :-[

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by A.S computers,

אתמול הורדתי nero 6605 ונתקעתי בלי s\nלתוכנה איפה אני יכול למצוא????

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. בעיה שקיימת לי זמן רב.... המחשב עושה ריסט אחרי כמה דקות שאני משחק או צופה בסרט. אין לי מושג איך לפתור את הבעיה אני לא יודע מה הרכיב הבעיתי במחשב כדי שאני יוכל להחליף אותו: כנראה הכרטיס מסך או הזיכרון לפי המלצה שלכם החלפתי את הספק ל HEC 475 והבעיה לא נפתרה מה לעשות? איפה יכולה להיות הבעיה? עוד פרטים: הביוס לוח אם הוא F12 הדריבר כרטיס מסך 7.81 טמפ מעבד 48 טמפ לוח 30 כרטיס מסך: CORE:42 זיכרון: 41

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. התקנתי תוכנה לכרטיס והמהירות שלו הוא 4800 אבל הטמפרטורה שמחשב עולה היא 77 מעלות זה לא גבוה?? יכול להיות זה מה שגורים שיהיו לי בעיות? אני מדבר רק על הכרטיס מסך זה לא מאוד גבוה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. על הDESKTOP, קיצר עשיתי מה שרשום שם אבל כשאני מכבה את המחשב דרך הקיצור הוא לא נכבה עד הסוף ונשאר עם ההודעה "ITS NOW SAFE TO TURM OFF YOUR COMPUTER" וכשאני מכבה את המחשב בדרך הסטנדרתית (ALT+F4 וכיבוי) הכול בסדר למה זה? הבהרה: לפני שיתנפלו עלי למה פתחתי THREAD חדש באותו נושא אז: לא הצלחתי למצוא את הקודם (ותאמינו לי שחיפשתי) אז מחוסר בררה...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by TapUdi,

יש לי מחשב AMD 950 עם 512 RAM לוח של אסוס A7V וכטיס מסך g4 Ti 4400 למרות שזה לא עקרוני לבעיה נראה לי המחשב בעיקרון עובד מצוין הוא מריץ לי משחקים כבדים בחלקות כמו מאטריקס ג'יטאיי החדש והכל ממש חלק הבעיה היא שאני מריץ נגיד 5 חלונות של אקספלורר(מה שפעם יכלתי לעשות בשקט) המחשב נכנס למין עצירה כזו חושב ונתקע וזה לא רק אקספלורר זה גם 5 הודעות איסיקיו או 5 חלונות FlashFXP זה פשוט שיש מספר דיי גדול של תוכנות שפועלות ברקע העניין הוא שפעם זה לא היה קורא אני חושב לפרמט מה שאני יעשה בקרוב אבל רציתי לדעת אם יש איזשהו רעיון נוסף? הרצתי את ה- Norton Disk Doctor ו- Win DOctor ניסיתי סייף מוד ניסיתי להוציא את הזכרונות ולחבר מחדש התקנתי ווינדווס מחדש בלי פירמוט והכל עדיין אותו דבר אגב מד…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Kenny,

היי , לא ידעתי אם זה שייך לתמיכה התכנית או לגרפיקה.. בכל מקרה , יש לי בעיה עם הגרפיקה ב VC זה נראה כאילו היא מצתיירת מאוחר מידי... זאת אומרת לפעמים יש חלקים חסרים בתמונה , ורק אחרי כמה שניות הם פתאום מופיעים. או למשל ביניינים , כולם בסדר , פתאום שאני מתקרב לאחד לא רואים עליו כלום , הכוונה רואים מעיין טפת כזה מרובע שלא נראה כמו ביניין. זה קורה כל כמה שניות... ניסיתי דרייברים חדשים לכרטיס מסך , ניסיתי לשחק עם ההגדרות במשחק Vsync \ wide screen \ frame limiter וכל מה שהיה שם. שיניתי רזולוציות \ קצבי רענון.. וכלום. המחשב כרגע באובר קלוק , וגם שהוא לא באובק קלוק זה קורה. הנה תמונה :

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by kobi_af,

המחשב לא מזהה לי את ההארד דיסק משום מה אתמול ניסיתי להפעיל את המחשב (פועל עליו windows 98 ) והוא לא עולה אחרי מספר נסיונות ונסיון התקנה של windows xp רשום לי שהוא לא מוצא hd . בדקתי בביוס וגיליתי שהוא לא מזוהה ..ממ פתחתי את המארז וראיתי שהכל אותו דבר אין כבל משוחרר מה עושים? הhd הזה כבר אצלי כמה שנים טובות (מחשב ישן)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.