תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך של LeadTek דגם A440 6800GT TDH 256MB והיה לכרטיס בעיה עם המאוורר, הוא התקלקל וכתוצאה מכך נדפק לא מעט הכרטיס, עכשיו תיקנתי את בעית המאוורר אבל עכשיו הוא עולה ומהר מאוד מתחיל לרצד, להופיע שלג (כמו שמישהו עושה OC יותר מידי..). השאלה שלי אם יש דרך לתקן את הכרטיס שעלה 2600 שקל בזמנו?????????? בפנדה (אפה שנרכש) אמרו שיש לו רק שנתיים אחריות ושבדיוק חודש אחד קודם לכן פקעה, בבקשה תעזרו לי, חבל לי לזרוק תכסף...!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב הישן (WIN 7) עובד נהדר, מעבירה את החוט של האינטרנט למחשב החדש (WIN 10) הוא כותב לי שאין חיבור. הטכנאי בחנות של המחשב אומר שאצלו עבד מצוין, הטכנאי של בזק אומר שאם יש במחשב הישן אינטרנט אז מבחינתו זה מסודר. יש לכם רעיון איפה התקלה? ממש תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי WIN 7 ויש לי מדפסת HP 4500 משולבת . לאחר ההתקנה של המדפסת ( לפי ההוראות : להתקין ואז לחבר את הכבל באמצע מתי שזה מודיע ) המדפסת מופיע אבל ששלוחים להדפסה זה לא מדפיס . ומופיע הודעה ( מצורף קובץ) בבדיקה התברר שזה מפסיק את פעילת ה SERVICE Print Spooler הסרתי והתקנתי את המדפסת מספר פעמים וזה לא עזר ( גם החלפתי כבל USB ) גם שאני מפעיל ידני את ה SERVICE ברגע שנשלח הדפסה זה מופסק . במחשב XP זה מדפיס בלי בעיה . אגב בסריקת מסמך אין בעיות . [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב של ASUS חדש שבתוכו יש גם מצלמה מעל המסך. אני רוצה לחבר מצלמת אינטרנט חיצונית (טובה יותר) ושהיא תהיה הברירת מחדל שהיא מחוברת. כאשר אני מחבר אותה ונכנס לאתר כלשהו שמצריך מצלמה, מה שנדלק הוא המצלמה של המחשב ולא של לוג'יטק למשל. איך אני מגדיר שהמצלמה תהיה לוג'יטק כברירת מחדל שהיא מחוברת בוינדוס 8.1?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לחבר שלי יש בעיה: יש לו חלונות XP (אם זה קשור) בזמן האחרון לפעמים כשהוא מנסה להעלות את הווינדווס מופיעה לו ההודעה Drive Not Ready - Sytem Halted ואז כשהוא מפעיל את המחשב מחדש זה מסתדר זה חזר על עצמו כמה פעמים יש לו רק כונן קשיח אחד - :C למה יכולה לקרות תקלה כזאת? יכול להיות שמשהו דפוק בכונן C ? בבקשה תנסו לעזור - מז זה יכול להיות? מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של 40 ג'יגה ואחד הכוננים © שבו מותקן הוינדאוס הוא :כמעט 4 ג'יגה אני משתמש שם ב2 ג'יגה והוא כותב שנשאר לי רק 700 מגה בדקתי את ה virtual memory וכל מיני דברים שהוינדאוס שם והעברתי אותם לכונן אחר אבל זה לא עזר ??? מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט הבעיה היא שלחצני ה MY DOC MY PIC MY MUS לא עובדים בשונה מכל שאר הקיצורים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שמי דניאל נתקלתי בבעיה במחשב שלי היום בבוקר שפתחתי את המחשב המחשב התחיל להתנהג בצורה נורא איטית וזה בא לו במצבים פתאום עובד כמה שניות מהר ופתאום נתקע אני לא יכול לשמוע שירים כמו שצריך ודיאו כל משהו שהוא טיפה מעמיס זה נתקע..המחשב שלי דיי טוב ודברים כאלה אמורים לעבוד חלק בלי שום בעיות... לאחר כל התופעה הזאת שהתחילה לי התחלתי בנקיון וסדר במחשב .ניקיתי את המחשב מבפנים מאבק,בדקתי עם יש וירוסים ,עשיתי כל מני נקיונות של ספירים וכדומה השתמשתי בתוכנות כגון!! Registry Mechanic MindSoft Utilities 2009 for Windows XP ולאחר כל האמצעים האלה המחשב עדין מגיב בצורה גרועה אומנם הוא עובד ביותר שקט מבחינת מאורר והשתפר טיפה עניין הנתקעות אבל שוב זה חוזר וחזור ואני בשלב של חתירה לפורמט ..…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נשרף לי הספק-כוח של המחשב הישן שלי (AMD - Athlon 3 - 700MHz). הלכתי לחנות מחשבים באיזור וקניתי ספק-כוח חדש. חברתי בדיוק כמו שהיה הספק הקודם מחובר אך בספק החדש יש שני חיבורים שלא היה בספק הקודם אז לא חברתי אותם לשומקום מכוון שלא מצאתי לאן הם שייכו ומההגיון הפשוט הבנתי שלא צריך לחבר אותם ? (מקווה שצדקתי). נסיתי להפעיל את המחשב ולצערי הרב המחשב אינו נדלק\מגיב כאילו הוא מת. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אנ י יכול לדעת בוודאות מה עוד הבעיה? תודה רבה על התמיכה :-*
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחר זמן משחק קצר(הכל פעל תקין) הלכתי וחזרתי(כעבור כמה דקות), המסך היה בתצורה שחורה(תאורה שחורה ללא תמונה) לאחר ריסטרט, המחשב פשוט איטי נורא, ונתקע כל כמה שניות Task Manager - רואים % גבוהה של System Interrupts. התהליכים system ו - System Interrupts מתחלפים בניהם בהובלה על % השימוש בCPU. ניתקתי את כבל הרשת, לא עזר כשהוא עדיין מנותק - כדי שלא יתקין לי דרייברים אוטומטית, פירמטתי את המחשב, והדרייבר הראשון שהתקנתי של NVIDIA - לכרטיס מסך GTX670. מייד לאחר ההתקנה של הדרייבר המחשב מתחיל שוב במקרה הנ"ל. לאחר כמה נסיונות של פירמוט והתקנת כמה גרסאות שונות של הדייבר לכרטיס מסך - אותה תוצאה. האם זה אומר שהכרט…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב חדש קניתי עם הארדיסק 320GB בחיבור SATA2. צירפתי כונן מהמחשב הקודם, 60GB בחיבור IDE. התקנתי ווינדוס והכל. נכנסתי ללוח בקרה > כלי ניהול > ניהול מערכת > ניהול דיסקים, בשביל לבדוק משהו וראיתי שהכונן SATA מוגדר כמערכת והIDE כאתחול. למרות שהווינדוס מותקן על הIDE. בביוס ראיתי שהSATA מוגדר ככונן הראשון והIDE כשני. אני יודע שאי אפשר לשנות את זה אחרי שהווינדוס כבר מותקן, מה גם שניסיתי ולא עלה המחשב כתוצאה מתקלת תכנה אז שיניתי חזרה. השאלה שלי היא כזאת: אם אני מפרמט את ה-IDE, אח"כ משנה בביוס את סדר הכוננים ככה שהוא יהיה ראשון ואז מתקין עליו את הווינדוס, הוא יוגדר ככונן מערכת+אתחול נכון? לא יהיה לי עוד פעם אחד מערכת ואחד אתחול? ושאלה נוספת - יש לי הרבה דברים על הSATA, הא…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי כרטיס מסך ישן... GEFORCE 2, התחמם מאוד מאוד!!!!!! ככה שאי אפשר לגעת בליבה מרוב חום.. הוספתי לו מאוורר, והוא קירטע כמה זמן... וינדוס הריץ בלי בעיות כמובן אבל במשחקים הציג ארטיפקטים נוראים! החלפתי אותו אתמול ל GEFORCE 5200 FX, הפעלתי B&W ועדיים יש ארטיפקים... נזכרתי שכיוונתי את הכרטיס על 85 HZ, וראיתי אפישהוא שהכרטיס הזה בנוי ל 75 HZ, אז כיוונתי ל 75HZ, ועדיין יש ארטיפקים גדולים! :nixweiss: בנוסף, הכרטיס בנוי ל AGPX8, הלוח שלי תומך ב AGPX4, אז בביוס כיוונתי ל AGPX4, אבל כשאני בודק בוינדוס, באפשרויות של הכרטיס הוא מראה לי שהוא עובד על AGPX2!!!!!! =\ למה!? הביוס דפוק?! :nixweiss: אשמח לעצות ודעות! :jump: :jump:
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה המחשב איטי וכאשר אני פונה לאתרים שונים אני מקבל הודעה "XXX.COM אינו מג" "שחזר דף אינטרנט", מה המשמעות,? האם התקלה קשורה למחשב או לתקשורת? מה מומלץ לעשות ? בתודה אברהם
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה לא בדיוק נחשב לעבוד קשה אבל גם לא הצלחתי כ"כ לזהות מתי זה קורה.. לפעמים זה שאני פותח משחקים, לפעמים זה שאני סתם פותח איזה תוכנה... לא ממש הצלחתי לזהות... אולי יש איזה תוכנה שיכולה לעשות מוניטורינג לכל הרכיבים במחשב? גם טמפ' גם מתח.. גם מהירות מאווררים... גם תעקוב אחרי ה HD, הכל? שאני יוכל לראות למה זה קורה ואולי יהיו כמה תשובות? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם יש לי שתי בעיות ברשת. הראשונה,אני מנסה להעביר מידע מהמחשב המקומי לכונן רשת,ובאמצע תהליך העברה אני מקבל הודעת שגיאה שיש בעיה עם הרשת(רשת חלשה) למרות שמדובר בחיבור קווי ושאר הכלים ברשת עובדים כרגיל הבעיה השניה,אני מנסה לעבוד עם סקייפ וכשאני מנסה לבצע שיחה הוא מודיע לי שהרשת חלשה וזה למרות שמדובר ברשת קווית ולא אלחוטית תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה שהתחילה פתאום כשהמחשב פשוט נתקע על כול דבר:משחקים,סרטים,תוכנות,איטנרט ופעולות שונות במחשב. יש לי ווינדוס 7 64 ביט ובוא יש זיכרון 6 גיגה אחרי כמה זמן מצאתי כי המחשב רואה שיש 6 גיגה אבל רק גיגה ניתנים לשימוש בדיקת זכורונות לא העלתה שום בעיה עשיתי גם להוריד ולהגדיר את Maximum Memory configured אבל זה לא עזר לי חוץ מי זה אני לא יודע מה לעשות כדאי לסדר את הבעיה למישהו יש פיתרון לזה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[h=1]בהדלקת המחשב מופיע לי חלון- ''שגיאת מערכת -תמונה פגומה-PROGRA~2\MUSICT~1\Datamngr\x64\mgrldr.dll אינו מיועד לפעול ב windows או שהוא מכיל שגיאה. נסה לתתקין את התוכנית שוב עי אמצעי ההתקנה המקורי או פנה אל מנהל המערכת או לספק התוכנה'' מה הכוונה?[/h]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה : celron 700@945 90*10.5 asus cuv4x-c bios 1007 genric 128mb ram msi geforce 4ti 4600@330@700 28.32 sb live audigy motorola sm56 genius net card 10/100 tosiba sdm1612 לא ניתן לפריצה כיום maxtor 80gb 7200 D740x הבעיה שלי היא שאני לא מצליח להריץ משחקים כמו שצריך הם רצים מקוטע וזה משגע אותי וב3DMARK 2001 זה רץ חלק לאלאה רק במשחקים הוא עושה לי אתזה(?WARCRAFT 3,Neverwinter Nights אני משתגע לא מצליח לשחק כלום. מה הבעיה לפי דעתכם?ומה אני צריך לעשות כדי לפתור אותה??
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כחודש קניתי מחשב חדש ובו כרטיס טלוויזיה מסוג Pinnacle TV Center Analog. כשהתקנתי את הדרייבר קיבלתי הודעה שמועתקת פה כלשונה: (warning) ComponentTest: no PMS accessable Please make sure your TV tuner hardware is connected. Please connect the device and wait until Windows has recognized the new device. Afterwards press Retry. יש לציין שהדרייבר של הכרטיס לא מופיע במנהל התקנים של מערכת ההפעלה. חבר שלי פתח את המחשב וראה שהכרטיס תקין ומוברג היטב. גם התקנה מחדש של הדברייבר לא עזרה והמצב חזר להיות אותו דבר כשהשורה התחתונה היא שכרטיס הטלוויזיה כאילו לא קיים מבחינת המערכת למרות שהוא מותקן וחדש לחלוטין. איך אני יכול לנסות לפתור את הבעיה (מבלי מלהביא את המחשב למעבדה שזה תמיד אפשר…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. רציתי לשאול אם מישהו יודע כאן כמה שעות הקלטה אני מקבל פר ג'יגה בקידוד H.265. אם זה משנה מאיזה מצלמה, והאם הזמן שאין תנועה גם צורכת מקום. מדובר במצלמה Xiaomi Mi Home QDJ4058GL תודה רבה. (מקווה שהפורום מתאים)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח asus tusl2-c מעבד celeron 1200 די וי די asus e-612 מערכת ווינדוס 98 אחרי התקנה חדשה עם הדרייברים הכי מעודכנים והביוס הכי מעודכן, אני מסמן את ה dma של הדי וי די אבל אחרי הפעלה מחדש הוא לא מסומן. התקנתי את Intel Applicatin Accelerator וה ide controllers הפכו ל ultra ata controllers ב device manager אבל ה secondary controller מסומן בסימן קריאה והאייקון של הדי וי די נעלם. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני משחק במשחק בשם PLAYER UNKNOWN BATTLEGROUNDS לא יודע אם כולם מכירים או לא אבל זה שאלה בנושא שסוג של קשור למשחק גם אני משחק במשחק לפעמים עם חברים ויש אנשים שנגדנו במשחק שהם רואים אותם ממש רחוק ואני לא כלכך לפעמים אני גם רואה סרטונים של שחקני PRO שמשחקים במשחק והם פשוט רואים דברים שאני לא מצליח לראות רק אחרי שאני ממש ממש מתרכז ומתקרב למסך אני רואה ועדיין בטשטוש רציתי לשאול אם יש איזה שהוא קשר למסך שאני משתמש ולחיבור שאני משתמש בו יש לי מסך לא חדש 21' אני משתמש בחיבור VGA(אני לא יודע אם זה בדיוק זה אבל יש HDMI יש DP יש כחול ויש לבן ואני משתמש בלבן) המחשב שלי הוא מחשב גיימרים יש לי כרטיס מסך דיי טוב שיש לו חיבורים לHDMI וDP …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם הזיכרונות האלו. מבדיקה קצרה (מצורפת תמונה) נראה כי הזיכרונות עובדים על 1333MHz ולא על 1600. מבקש לדעת האם אני טועה בהבנתי או האם זו אכן תקלה? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-