עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by big foot,

שלום קניניתי MP3 USB2 וכשאני רוצה להעביר מידע זה לוקח לו יותר מדי זמן כשהעברתי לו כבצים בנפח של 400M זה לכך 8 דקות וגם כשהעברתי לו קובץ בודד בנפך של 400M זה לכך 8 דקות נ.ב המחשב מזהה אותו כUSB2 וגם בדקתי דרייברים של של USB2 האם יש לי משהוא לעשות בנידון ???

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Lowdz,

דבר ראשון שלום לכולם. להלן קצת רקע - לפני כשנה קניתי כרטיס מסוג Leadtek 6600GT AGP 128mb, ואני מרוצה ממנו עד אין קץ. כרטיס מצויין פשוט. לפני כ3 חודשים שמתי לב שהמאוורר שלו מרעיש כל הזמן, שלחתי אותו לבדיקה במעבדת החנות שבה רכשתי את הכרטיס והם אמרו שאין שום דבר פגום בכרטיס או במאוורר ... מאז, כל פעם שהייתי מדליק את המחשב, בפרק הזמן שבין ההדלקה עצמה עד שהווינדוס עלה הכרטיס עשה רעשים, ברגע שהווינדוס עלה הכרטיס הפסיק. לפני כמה ימים שמתי לב להתחממות ניכרת של הכרטיס, 80 מעלות בidle וכל מני artifacts במאמץ, הספיקו לי 10 שניות להבין שמשהו פגום עם המאוורר. הלכתי ורכשתי מאוורר של PrimeCooler וחיברתי לכרטיס, הטמפרטורות ירדו בצורה ניכרת ל30 בidle ולא עובר את ה60 במאמץ ... אבל יש ב…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. המצב הוא כזה, היה לי מחשב פנטיום 3, 550, עם כל הרכיבים,כרטיס מסך, וכרטיס קול, ודיסק קשיח, וצורב, והכל עובד. עכשיו לקחתי והחלפתי לו את המעבד והלוח אם, לסלרון 800, עם לוח אם תואם. יש לי וינדוס XP. ועכשיו הוא לא רואה את המקלדת... למה? איך לתקן? ליתר דיוק הוא לא רואה אותה החל מהרגע שבו הוא נכנס לוינדוס, לפני זה אני יכול להיכס חופשי לביוס והכל בסדר. screwy במקלדת דולקת הנורה SCROLL מאוד חלש. החברה שלה היא BROTHER, לא נדרש מעולם דרייבר, התקנת דרבריים שמייקרוסופט ממליצה עליהם לא עזרה. כאשר אני לוחץ על לחצנים רבים הנורה SCROLL דולקת חזק יותר... מה לעשות? תוספת: העברתי את הנושא לפה מכיוון שנאמר לי שהדבר יכול להיות קשור בהגדרות הביוס. אז תגידו, מה לשנות שם?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by inglor,

אז ככה, קניתי Thermaltake BigTyphoon והתקנתי אותו. עכשיו כשאני מנסה להדליק את המחשב כלום לא קורה, הוצאתי את הלוח אם בשביל זה והכנסתי בחזרה אח"כ. הלד של הPOWER נדלק כשאני לוחץ על הכפתור, המאוורר של הCPU גם הוא זז קצת, וכך גם זה של הספק כח, הלד לא נכבה אפילו שאחריי התזוזה לא קורה כלום (צריך להחזיק את הכפתור 5 שניות) . המאווררים האחרים לא זזים (בדקתי), הנורה היקורה בלוח אם דלוקה, התקנתי גם עוד RAM אבל אין סיבה שזה יהיה הגורם נכון? הלוח הוא על צ'יפסט D945G של אינטל, מיוצר על ידי אינטל, המעבד הוא 2.8 D דגם 820, הכ.מ. הוא X1900XTX, הספק כח הוא THERMALTAKE של 470W הראם זה 4 סטיקים של 512, 3 מתוכם של 533 ואחד של 667, כולם DDR2. יש לכם מושג מה קורה? זה די דחוף לי כי זה מחשב העבוד…

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by zaroor,

יש לי תופעת ניתוקים של כרטיס הרשת מובנה על הלוח וגם מצב שאי אפשר לחיייג הלוח אסוס P5GD הוחלף וגם המודם ,אבל כאשר אני נכנס למנהל התקנים ובכרטיס רשת מסמן עם העכבר הפוך ללא זמין ואחרי מספר שניות הפוך לזמין אז כן אפשר לחייג ולהיכנס לאניטרנט עד לניתוק הבא לסרוגין בקצרים האם הבעייה נמצאת בכרטיס המובנה בלוח?

6. אז ככה יש לי כרטיס מסך GFORCE 8800 320MB XFX וכול המשחקים שלי רצים קקה!!! אבל ממש קקה!!! HL על ההגדרות הכי נמוכות ו800*600 נשאר על ממוצע של 14 FPS אז שאלתי פה שאלה למה בלה בלה בלה הכרטיס שלי כזה גרוע ואמרו לי תנסה להתקין מחדש ווידוס או שזה הספק כוח... אמרתי נלך על האופציה הראשונה... אז השתמשתי בהזדמנות (לצערי) לקנות VISTA HOME PERMUIM (שזה ממש ממש גרוע לא ממליץ לאף אחד...!!!) ועדיין אחרי הפירמוט וההתקנה הכול עדיין רץ גרוע... (וכן ניסיתי את כול הדרייברים בעולם!!) אז פניתי ל XFX לשאול אותם אם הכרטיס מקולקל... והנה השיחה:" TICKET #:118596JAMESHi. Welcome to XFX-Live. How can I help? JAMEShiILANhi james i belive i was speaking to you a faw minutes ago ILANabout a …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by timac,

לקחתי הארד דיסק מהמחשב של אחי פירמטתי אותו ואני בא לחבר בחזרה למחשב שלו עולה לי הודעה MTLDR IS MISSING ללחוץ קונטרול אלט דילט לריסט. מה עושים?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Ice-maniac,

שלום לכולם, קניתי לפני קרוב לחצי שנה HD נייד מבית WD מהסוג של My PassportEssential 160GB. בחיבור שלו אל המחשב הנייד הכול טוב ויפה. אבל כשאני מחבר אותו אל מחשב נייח נוסף שקיים בביתי שום דבר לא קורה (אין זיהוי שלו ע"י XP וטעינת הדרייברים). כמו כן הנורית של המתח במכשיר כן נדלקת אבל אני לא שומע אותו מסתובב. מחומר שקראתי על הנושא כתוב שלעיתים אין מספיק מתח מיציאת ה USB אז ניסיתי לעבוד עם כבל קצר יותר וגם זה לא עבד. מה גם בטוח שהמחשב הנייח מזהה USB2 כי אין לו בעיה לעבוד עם DOK שונים. האם יש לכם פיתרון אם כן בבקשה שתפו אותי. כמו כן האם אתם יודעים איך ניתן להשיג את התמיכה של WD בארץ כי בינתיים לא מצאתי. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום לכולם! ראשית מדובר במחשב נייד מסוג Dell inspiron 5555 מקרה זה קרה לי כמה פעמים והחלפתי הארד דיסק 5400 לSSD של סמסונג. והאמת, שמאז (שבוע מהיום) הכל עבד פיקס אף שהמחשב עבד כמעט נון סטופ בימים אלו. תמונה מצורפת, והנה הפרטים כפי שמוצגים שם: בתודה מראש! + System - Provider [ Name] Microsoft-Windows-Kernel-Power [ Guid] {331C3B3A-2005-44C2-AC5E-77220C37D6B4} EventID 41 Version 6 Level 1 Task 63 Opcode 0 Keywords 0x8000400000000002 - TimeCreated [ SystemTime] 2018-03-22T21:03:34.447554200Z EventRecordID 2517 Correlation - Execution [ ProcessID] 4 [ ThreadID]…

10. Started by Arz Arz,

שלום לכולם יש לי מסך UP2715K כשאני מדליק את המחשב אין מסך כי הוא לא עולה. אבל מיד בכיבוי והדלקה שניה הוא עולה, למישהו יש פיתרון. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by מיכאל לוסטיג,

בוקר טוב לכולם יש לי שתי בעיות ברשת. הראשונה,אני מנסה להעביר מידע מהמחשב המקומי לכונן רשת,ובאמצע תהליך העברה אני מקבל הודעת שגיאה שיש בעיה עם הרשת(רשת חלשה) למרות שמדובר בחיבור קווי ושאר הכלים ברשת עובדים כרגיל הבעיה השניה,אני מנסה לעבוד עם סקייפ וכשאני מנסה לבצע שיחה הוא מודיע לי שהרשת חלשה וזה למרות שמדובר ברשת קווית ולא אלחוטית תודה לעונים

12. Started by nisha,

שלום רב מסך המחשב שלי לפתע הופך לשחור, ואני שוב מכבה מחשב ומדליקה מחדש ווינדוס 7 אשמח לעצה מכם. האם עלי לקנות מסך חדש? הוא לפעמים גם מהבהב תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אחרי החלפת ספק במחשב השתנו כמה דברים בביוס: כשאני מדליק את המחשב המסך של הפוסט נהיה עם גודל טקסט יותר גדול מקודם. דבר שני ויותר מוזר הוא שהופיע לי בתפריט של הבוט בביוס אפשרויות שלא היו קיימות קודם: Hard Drive BBS Priorities, ו-CD/DVD Rom Drive BBS Priorities. איך זה פתאום הופיע אחרי החלפת ספק? בנוסף, אם אני מדליק את המחשב ולוחץ F11 בשביל לבחור מאיפה לעשות בוט - הוא נותן לי את כל הכוננים של המחשב לבחירה למרות שרק מאחד בלבד יש אפשרות לעשות בוט. לוח האם הוא ASRock H87M והביוס מעודכן ציטוט

14. Started by Adar Tzivion,

יש לי לוח אם של גיגהבייט, הדגם שלו זה B350 gaming3 הוא כרגע על ה-F31, ואני מעוניין לעדכן אותו ל-F40, אבל לפני שאני מעדכן אותו הבנתי שצריך לעדכן כלי בשם EC FW. אני התקנתי אותו, אחרי שהתקנתי אותו, זה העביר אותו לצ'יפ השני של הביוס, ואז החזרתי את המערכת חזרה לביוס שמעודכן ל-F31. מה שאני רוצה לדעת, זה איך אני יודע שהכלי של ה-EC FW באמת עודכן? אני לא רוצה לעדכן את הביוס ל-F40 ולהרוס את הצ'יפ או משו כזה במידה והכלי של ה-EC FW לא הותקן באמת? אם אני עושה עוד פעם התקנה לכלי הזה על אותו ביוס אמורה להיות בעיה כלשהי? יש לי וונדוס 10 64ביט מעבד 1600X GTX970

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. יש לי כונן של 150 גיגה עכשיו רשום לי שנותרו 10 גייגבייטים פנויים ואני נכנס והכונן ריק- יש בו רק 40 גיגה! ואין תיקיות מוסתרות איך אני יכול לסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. ביאוש מוחלט מהתכנון הלקוי של פייסבוק ואחרי שעות של חפירה איך אפשר למחוק את כל ההודעות הפרטיות בקליק אחד הגעתי לאתר הזה: http://www.bestcydiapps.com/how-to-delete-all-facebook-messages-at-once-2013/ כ"כ לא היה לי כוח להתחיל לחפור שם שפשוט עשיתי מה שרשום, שמתי את הלינק שיש שם (שאי אפשר לפתוח אותו והוא בעצם איזה פקודה) כקובץ במועדפים, הלכתי לפייסבוק לחצתי על אותו קובץ דרך המועדפים, עשה כאילו הוא מוחק ובסוף לא מחק כלום. אי אפשר להכנס ל"אתר" במועדפים, והסקריפט שלו הוא כזה: "var elems = document.getElementsByTagName('div'), i ; for (i in elems) { if (elems.className.indexOf('-cx-PRIVATE-wmThreadlistRow__threadRowContent') > -1 || elems.className.indexOf('_l4') > -1 || el…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. לפני שבוע התקנתי כרטיס מסך חדש ומאז במשחקים מסויימים (fifa 16 וgrim dawn)אחרי מעט מאוד זמן המחשב עושה לעצמו restart. אני ביחד עם חבר שמבין במחשבים התקנו את הכרטיס מסך (לא יודע אם זה משנה או לא) המחשב שלי : לוח אם: z87m_g43 sata3 usb3 haswell 1150 msi ספק כוח : A.PFC VS650 650W CORSAIR מעבד: 3.4GHz 6mb CORE 15 1150 QUAD 4670K כרטיס מסך : EVGA GTX 1080 FTW DT GAMING ACX 3.0 8GB GDDR5X DVI HDMI 3xDP PCI-E

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. מחשב התחיל להדלק בהזזת עכבר ולחיצה על מקלדת. בחיים לא הייתה לי את הבעיה .בביוס כל הפונקציות האלו על off גם לא שניתי אותם בחיים זה התחיל פתעום,זה רק הגדרה במערכת הפעלה בעקבות איזה וירוס אולי,power settings בקונתרול פאנל הכל על ברירת מחדל גם לא שיניתי שם שום דבר.אולי משהו ברגיסתרי?

19. Started by asw3,

ברשותי לוח אם מסוג Motherboard Name : MSI MS-7260 הבעיה בלוח אם שהמאורר נהיה מאוד רועש ניסיתי לשים לו WD-40 וזה לא ממש עזר יש לציין שהמאורר מאוד קטן וללא המאורר המחשב נתקע האם יש מה לעשות בנידון?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by dodhaloy,

שלום לכולם, לאחרונה יש למחשב/מסך שלי בעיה רצינית. בכל פעם שאני מדליק את המחשב או מעיר אותו ממצב שינה לוקח למסך דקות ארוכות לאתחל ולהעלות את הוינדוז, למחשב עצמו אין בעיה הוינדוז עולה ישר, אם למשל המחשה נכנס למצב שינה באמצע שיר ישר כשאני מדליק אותו השיר ממשיך אך יש עוד דקות ארוכות של מסך שחור או מהבהב עם הלוגו של החברה BENQ מישהו יודע מה אפשר לעשות עם זה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Coldmetal,

ככה, זה סיפור ארוך אז תנסו להישאר איתי. אני טכנאי מחשבים, יש לי ניסיון די גדול בנושא ובנוסף אני גיימר. אני מבקש שתיתייחסו אליי כאל בוק שלא מבין כלום כי אני כאן בגלל הסיבה שאין לי מושג מה הבעיה. קניתי מחשב חדש לפני 3 חודשים, את המפרט הבאתי בעצמי וגם הרכבתי בעצמי. בהתחלה המחשב לא עלה בכלל אבל לאחר שהתקנתי את הגירסא האחרונה של הביוס (שהיא גרסאת בטא אגב) המחשב עלה, כנראה הכרטיס מסך לא זוהה ע"י הלוח אם. לאחר שבוע, קמתי בבוקר והזזתי את העכבר כדי שהתצוגה במסך תידלק (המחשב לא במצב שינה ולכן עובד כל הלילה) אבל לא קרה כלום. כשניסיתי ללחוץ בעכבר או על המקלדת התצוגה לא הופיעה כלל וכשניסיתי ללחוץ על מקשים שמדליקים נורות במקלדת כגון CAPS LOCK וכולי, לא נדלקו האורות. הנחתי שהמחשב נתקע (…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Ran Tzarfati,

הראוטר מחובר לרשת גדולה ומחוברים עליו מספר דברים שמקבלים IP פנימי, אך אני מתחבר לאחד הדברים דרך ה-IP החיצוני שהראוטר מקבל?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by alons73,

שלום רב אני הורדתי מספר פעמים סרטים מקאזה בפורמט avi והצלחתי לראות את הסרטים הבעיה החלה כאשר הורדתי סרטים באורך מלא ואני רואה מסך שחור וכאילו הסרט רץ מדובר גם בפורמט avi ואני משתמש במס' תוכנות להצגת הסרט כמו: wmplayer ; powerdvd או divxplayer ובכל זאת אני רואה מסך שחור ניסיתי להפוך פורמט ל mpeg אך זה לא עוזר.... אני עובד עם מערכת הפעלה win98 לכן שאלתי האם מדובר בבעיה בסיסית במחשב שלי!!! או מדובר בבעיה ידועה שקיימת אצל כולם ועדיין אין לה פיתרון אודה לכם על העזרה אלון

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by hlv,

כל פעם שאני מפעיל משחק.. המשחק עולה וברגע שהוא תופס את כל המסך, המחשב מתחיל מחדש. משהו נתקל בבעיה דומה? המחשב: athlon xp 1600+ asus a7v266-e gforce3 ti200 WinXP

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by Sake,

שלום..יש לי בעיה מוזרה...היום כשהדלקתי הכל היה בסדר ואחרי איזה שעתיים המסך פשוט התחיל לרעוד! גם כשאני לא בwindows זאת אומרת גם כשהמחשב מעלה את הwindows המסך רועד.... וזה לא קרה לי אף פעם...מה זה יכול להיות? המסך שלי זה samsung syncmaster 753 dfx למקרה שאתם צריכים לדעת...אבל אני לא חושב שזה קשור למסך...לפחות אני מקווה שזה לא... תעזרו בבקשה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.