עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, אחרי סופ"ש אצל ההורים חזרתי הבית והדלקתי את המחשב. כבר בהפעלה הראשונה שמתי לב לזה שהוא עולה מאוד לאט ושלא כל התוכנות שהיו אמורות לעלות בבוט עלו. התחלתי לעבוד ותוך שניה הוא נתקע לגמרי והמסך הפך כולו לקישקוש. לחצתי על ריסטר. המסך כבה וכלום לא קרה. לחצתי לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה והוא נכבה. בהדלקה חדשה הוא נתקע על המסך הראשוני שעליו החלו להופיע נקודות ירוקות. שוב לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה. בהתחלה ללא תוצאות - המחשב נדלק אבל המסך לא. ולבסוף הוא נדלק (לאחר שפתחתי את המארז) ועכשיו נראה כאילו הכל בסדר. למישהו יש רעיונות ? לפני כמה ימים הרצתי סריקת ווירוסים והכל יצא תקין. הרצתי עכשיו speedfan וההרד דיסק נראה תקין. רעיונות למישהו ? אני רוצה לעשות גיבוי אבל מפחד שז…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Maor_Splinter,

שלום, יש לי לוח אם של MSI מדגם 865PE NEO3 וHD של סמסונג בתקן SATA. ניסתי לפרמט ולהתקין WIN XP ושהעלתי את תוכנת ההתקנה של הWIN לחצתי Enter להתקנה ואז הופיעה הודעה שבפירוש קצר לעברית היא אומרת "שאין HD במחשב", גם בביוס אין זיהוי של HD. בדקתי את החיבורים והכל תקין. האם זה קשור לזה שהHD הוא SATA? האם זה קשור לדרייבר מסויים שצריך להתקין? ואם כן האם אפשר להביא לי אותו בבקשה (אין לי שום דיסקים או דיסקטים של הלוח אם או של הHD). מה לעשות, תודה מראש :s05:

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by lilo007,

שלום אני ממש צריך את עזרתכם בנוגע לתקלה שיש לי במחשב. היום כאשר הדלקתי את המחשב הוא נתקע לי במסך הטעינה של הווינדוס. דרך האפשרות של מצב בטוח הוא נכנס ללא בעיה.\ לאחר קריאה בפורומים שונים הבנתי שאחת הבעיות הנפוצות זאת בעיית זכרון ואכן כאשר הוצאתי את אחד הזכרונות המחשב עלה שוב. כאשר החלפתי בין שני הזכרונות המחשב עדין עלה בלי שום בעיה(גם כאשר החלפתי בין הסלוטים השונים) הרצתי את "כלי אבחון בעיות זכרון בווינדוס" שלא מצא בעיה ואת התוכנה MEMTEST86 שגם שם לאחר ההרצה של כל הבדיקות לא נמצאה תקלה בזכרון. השאלה שלי מה יכולה להיות הסיבה שהווינדוס לא עולה עם שני הזכרונות ביחד אבל עולה עם כל אחד מהם בנפרד קצת פרטים : מעבד I5 2500 לוח אם ASUS P8H67M ׂB3 זכרונות G-SKILL F3 2X4GB 1333 M…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by nisha,

שלום רב מסך המחשב שלי לפתע הופך לשחור, ואני שוב מכבה מחשב ומדליקה מחדש ווינדוס 7 אשמח לעצה מכם. האם עלי לקנות מסך חדש? הוא לפעמים גם מהבהב תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Impreza,

בן דוד שלי נתן לי מחשב ישן (סלרון מקביל לפנטיום 2-אין לי מושג כמה MHZ) בקיצור אני מחבר את הלוח, את המעבד, הספק וזכרון וכלום לא קורה כאילו הספק נדלק והמעבד מתחמם וגם הלוח אבל המסך נכבה, אפילו המסך השחור לא עולה וכלום מה יכולה להיות הבעיה? לוח לא ידוע עם צ'יפ שכתוב עליו XCEL2000 מעבד סלרון סוקט 370 שבא על כרטיס של סלוט 1 (מן מתאם כזה שנכנס אליו) אין כרטיס מסך, זה מן יציאות פינים כאלה שמתחברות ל IDE ישירות לחיבורי ה PCI (מקווה שהבנתם) בקיצור חיברתי תכבל IDE הזה לפינים של המסך וכלום לא קורה...

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ClubCaliber,

אני נכנס לMy Network Connections ומופיע לי חיבור תחת "LAN Or High Speed Internet" כתוב IEEE 1394 Net Adpter Enabled ולא רשום כלום חוץ מזה, מה אני עושה? יצרתי התחברות באינרנט זהב וכותב לי את הError הזה כל הזמן.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by iSolt,

קניתי SSD חדש אז הוא לא הבעיה גם בהסרת כרטיס מסך הבעיה מופיעה הבעיה היא ריסטרטים באמצע עבודה ללא מאמץ, ללא התחממות, סתם בגלישה באינטרנט או בצפייה בסרט ווינדוס 10, אין שום קשר לעדכונים כי אם המחשב עשה ריסטרט מעדכון אז כל התיקיות נפתחות בחזרה, כשהמחשב קורס הוא פשוט מפסיק להגיב למקלדת/עכבר יש עוד משהו לעשות לפני שאני קונה שילוש [מעבד ראם ולוח אם] חדש?

8. היי יש לי בעיה במחשב הכרטיס רשת המובנה נעלם לי פתאום והוא לא קיים יותר במתאמי רשת ושמתי לב לעוד משהו ש intel c620 series chipset pci express root port 1 A190 נעלם לי גם צרבתי ביוס ,איספתי את הביוס לא עזר יש אפשרות להחזיר את זה איך שהוא?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Bang,

אני משתמש בתוכנה MBProbe והתוכנה מראה שיש לי בעיה בחשמל לפי מה שראיתי החלפתי אתמול ספק מ 300WATT ל 400WATT מה בדיוק הבעיה ואיך לפתור אותה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. בזמן האחרון מדי פעם המחשב קורס לי פתאום בצורה ברורה שהוא נתקע ואז עולה לי מסך כחול שעד כמה שאני זוכר שאמרו לי פעם זה אומר שיש בעיה בחומרה במחשב. המסך הכחול נמשך רק כמה שניות בודדות אז אני לא ממש מצליח לקלות ממנו משהו רק "...Damage......". בפעם הקודמת זה היה הכרטיס מסך (לפני יותר חצי שנה). זה לא קורה לי כול יום, הפעם האחרונה היה אתמול ולפני זה היה שבוע לפני.... . היה לי יום שהיה לי פעמיים בהפרש זמנים קטנים וכשעדכנתי דריבר חדש ללוח אם זה היה נראה שהכול הסתדר כי לא עלהלי המסך הכחול לאיזה שבוע וחצי אם אני לא טועה... עזרה בבקשה ???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by asi90,

שלום! לא מזמן התקנתי במחשב דרייבר בגירסת בטא ל geforce 8600gt בvista ומאז הצבעים על המסך בשולחן העבודה ובמשחקים וכו' לקויים. ניסתי לעשות הכל- הסרתי דרייברים עם תוכנות, התקנתי windows חדש, ניסתי גירסאות אחרות של הדרייבר וכלום לא עוזר, הצבע מת. מי שמבין ומכיר את הבעיה אני מאוד אודה לו אם יעזור לי. מקווה לפיתרון. דרך אגב, אחלה אתר זה!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. assetto corsa נכנס למסך טעינה אך חוזר למסך הראשי כל פעם שמנסים להתחיל מירוץ. אשמח לעזרה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by D.r Bit,

שלום לכולם המחשב שלי פתאום לדפוק לי BSOD :'( :'( הוא רושם לי NO_MORE_IRP_STACK_LOCATIONS (STOP***:0X00000035(0X81207008,0X00000000,0X00000000,0X0000000 הצילו מה יכולה להיות הבעיה ? עם זה יעזור הותקן למחשב דיסק קשיח חדש של 80 גיגה WD 2 מגה באפר המחשב הזה זה פנטיום 3 1000

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. יש לי מחשב נייד ASUS N56VB , המחשב מגיע עם מטען/ספק חיצוני. לאחורנה מתרחש המצב הבא: אחרי שהמחשב עובר למצב שינה ונמצא במצב זה זמן מה, המחשב מפסיק לזהות את המטען ולהטען (נורית החיבור לחשמל אינה דולקת במחשב). לאחר שהמחשב מתעורר הוא עובד על הסוללה ולא מזהה את המטען, גם כאשר אני מנתק את המטען מהמחשב ומחבר מחדש. כשאני מנתק את המטען מהחשמל, כעבור מספר רגעים המחשב מזהה את המטען, עובר לטעינה וחוזר לסוללה (כנראה כי המטען נפרק - עדיין לא מחובר לחשמל). לאחר חיבור בחזרה לחשמל המטען טוען את המחשב בצורה תקינה. כאשר המחשב פועל ולא במצב שינה, המטען לא מתנתק. לדעתי מדובר בבעיה כלשהי במטען ולא במחשב, אבל אין לי בסביבה מטען אחר כדי לוודא זאת. למ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by AmitDanan,

אז ככה פירמטתי מחשב התקנתי דריברים לאחר מכן איפסתי את המחשב האינטרנט עובד מצויין, הבעיה היא שלאחר האיפוס ביוס שהמחשב עולה אני שומע שהוא מתאמץ מין קול כזה לאחר מכן הווינדוס עולה רגיל, הורדתי מאינטרנט אנטי וירוס AVG חינמי כמו שאמרתי אין שום בעיה באינטרנט ככה שהקובץ יורד בלי בעיה, הבעיה מתחילה שאני מנסה לפתוח את הקובץ המחשב עושה ריסט ומאתחל את עצמו ניסיתי מספר פעמים אבל עדיין התקלה בשלה, איפה יכולה להיות הבעיה? הבעיה הופיעה לאחר האיפוס של הביוס.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by itay145,

שלום קניתי מחשב חדש לא מזמן ויש לי מאורר למעבד של ZALMAN 7000V הוא עושה קצת רעש יותר ממה שצפיתי ממנו לעשות ורציתי לדעת האם אני יכול להוריד לו את קצב הסיבובים על מנת שיעשה פחות רעש , אם זה כדי ואיך אני עושה את זה. תודה :]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. המצב הוא כזה, היה לי מחשב פנטיום 3, 550, עם כל הרכיבים,כרטיס מסך, וכרטיס קול, ודיסק קשיח, וצורב, והכל עובד. עכשיו לקחתי והחלפתי לו את המעבד והלוח אם, לסלרון 800, עם לוח אם תואם. יש לי וינדוס XP. ועכשיו הוא לא רואה את המקלדת... למה? איך לתקן? ליתר דיוק הוא לא רואה אותה החל מהרגע שבו הוא נכנס לוינדוס, לפני זה אני יכול להיכס חופשי לביוס והכל בסדר. screwy במקלדת דולקת הנורה SCROLL מאוד חלש. החברה שלה היא BROTHER, לא נדרש מעולם דרייבר, התקנת דרבריים שמייקרוסופט ממליצה עליהם לא עזרה. כאשר אני לוחץ על לחצנים רבים הנורה SCROLL דולקת חזק יותר... מה לעשות? תוספת: העברתי את הנושא לפה מכיוון שנאמר לי שהדבר יכול להיות קשור בהגדרות הביוס. אז תגידו, מה לשנות שם?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, לא מזמן חיברתי הארד דיסק חדש. הדיסק (40 גיגה) מחולק לחצי: 50% לינוקס, 50% fat32 ואני לא מצליח לפרמט אותו. ניסיתי גם דרך דוס (PM8) וזה לא עבד. למישהו יש רעיונות? ד"א אין לי בעיה לאבד את כל המידע שנמצא עליו.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Gil Yaacoby,

לגבי המחשב לבן שלי ...אני מנסה למזער הוצאות נזקים .... אם אפשר.... האם כרטיס מסך Asus ROG STRIX GeForce GTX 1660 Super OC Edition 6GB GDDR6 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=33111 יכול להינעץ ולעבוד כמו שצריך כל לוח אם לא חדש בכלל מסוג GA-HA65M-D2H-B3 של Gigabyte ? כרגע מכיל Gtx560 שעובד אבל לא מספיק fps לילדי הקט... קיים ספק 500וואט ...

20. Started by HairyAss,

אהלן כולם המפרט: 8GB 2TB 1TB 460GTX X3 445 WIN7 נראה לי שאלה כל החיוניים. בקיצור, המחשב לעיתי קרובות עושה קטעים מעצבנים ממש. פתאום נהיה איטי, נתקע, תוכנות נסגרות, נתקעות, קופאות. הפיירפוקס בכלל.. מקרטע על ימין ועל שמאל. התוספים של אדובי קורסים כל הזמן (מעודכנים) סרטוני יוטיוב מקרטעים על FHD הדפדפן נתקע בגלילה וההרגשה הכללית היא פשוט איטיות. תקנו אותי אם אני טועה, אבל המפרט לא גרוע. פעם הוא היה אחלה מחשב... לפני כמה חודשים הלך לי הארדיסק וקניתי חדש של 2TB של סיגייט, התקנתי ווינדוס 7 הכל סבבה, אבל מייד לאחר ההתקנה המחשב קפא ונתקע ועשה ריסטים. בסוף עליתי על זה שזה הדרייבר של הכרטיס מסך. עכשיו מותקנת גירסה ישנה (314.22) ואין את הבעיות ההן. ניסיתי מה שאני יודע…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by dj_horse,

יש לי נייד של טושיבה(בניידים אף אחד לא עזר,אולי אתם תדעו) מדי פעם המסך נדלק ונכבה,ומופיעה שגיאה של הכרטיס מסך, לי אמרו שזה בגלל WINDOWS 7, ומיקרוסופט צריכה לסדר את זה,אבל שום דבר לא קורה. מישהו יכול לעזור לי לאתר את התקלה ולמצוא פתרון?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by tzahi20,

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם, לפני שלושה ימים בערך המחשב של אחי סירב לעלות, הוא נדלק, המאווררים פועלים והכל, אך אין תצוגה ויש צפצופים, בקיצור, המחשב לא עולה. קראתי את הנעוץ בכל הקטע של מה שקשור לתקלות חומרה כאשר המחשב לא עולה, כמובן שהגעתי לטרד המעולה של איך מפענחים צפצופים כאשר המחשב לא עולה, מצאתי את הצ'יפסט על הלוח אם, ה-BIOS הוא Phoenix, פתחתי את המחשב, וכל מה שהוא עושה זה ציפצוף - ציפצוף - ציפצוף - ציפצוף - ציפצוף וכך חוזר חלילה, פשוט לא נפסק עד שמכבים את המחשב. ה "-" בין כל צפצוף מסמל הפסקה ביניהם. הסתכלתי על כל הטבלאות הקיימות על בעיות הצפצופים ב-BIOS של PHOENIX ובאף אחד מהם אין מצב כזה שזה לא מפסיק לצפצף ועושה רק אחד כל הזמן בין כל הפסקה, במקרים השונים יש שלושה צפצופים - [הפסקה] - …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שאני מדליק תמחשב בהתחלה יש לי תמונה של הלוח אם עם כל ה-fים של הביוס וכו'..ואז יש לי חלון שחור עם רשימה של דברים בלבן ואז למטה רשום באנגלית הזהרה משהו.עכשיו ניסיתי לצלם ולא הלך לי..אם מישהיו יוכל להגיד לי איך לצלם ואז אני יעלה תמונה זה יקל עליכם. ולאחר מכן בטעינת הווינדוס..יש את הסמל של הווינדוס ואז הוא נטען אז הקטע הזה לא עולה לי חלק אלה ב 3 קטעים כאלה... ודבר אחרון זה משום מה אני מתקין משחק באמצע ההתקנה נתקע המחשב >מדובר בכמה התקנות שונות..ועוד משחק אחרי ההתקנה הוא יוצא לי מהמשחק לשלח דוח שגיאות..כאילו יש איזה בעיה עם הווינדוס בקטע הזה לא?? תודה לעוזרים. יום טוב. התמונות בהודעה למטה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני עם הבעיה הזאת כבר בערך חודשיים. הצלחתי לסבול אותה, אבל ביומיים האחרונים זה גובר עד ל10 פעמים ביום, וזה בלתי אפשרי. ניסיתי כבר לבדוק הכל. זה החל כשקניתי דיסק קשיח ומסך חדש למחשב. הקטע הוא שבדקתי את הדיסק החדש לבעיות סקטורים פגומים וכד' ואין כלום. ולא נראה לי שהמסך הוא הבעיה... בדקתי את הזכירון עם MEMTEST וגם שם אין בעיות. בדקתי את הטמפ' במצבי לחץ והכל נורמלי. ההשערה המופרעת שלי כרגע היא שזה אולי המעבד הישן שלי INTEL CORE 2 DOU E6300 1.8GHZ יש לי לוח אם של ASROCK - CONROE SATAXFIRE יכול גם להיות שהבעיה שם. יש למישהו הצעות??

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים