תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום יש ברשותי מחשב סלוני (i3, כרגע עם חומרה בסיסית) בסרטים התצוגה רגילה ונוחה השימוש בחלונות ממש לא נוח (כתב קטן ותמונה לא חדה מספיק ממרחק של 3 מטר בערך) , איך לדעתכם כדאי לי לפתור את העניין?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אתחיל בהקדמה: יש לי מחשב יחסית חדש, נקנה בדצמבר 2007. מאפיינים בקצרה: מעבד intel Q6600 2.4 שנעשה לו OC ל 3 ג'יגה על ידי החנות בה קניתי (נעשו בדיקות מקיפות אחרי הOC) 2 ג'יגה זיכרון DDR2 כרטיס מסך GIGABYTE GeForce 8800GT. הבעיה היא כזאת: לא זוכר מתי הבעיה התחילה אבל בחלק נכבד של המשחקים אחרי כ-10 דקות משחק נעלמת תמונת המשחק, המסך מחפש אות מכרטיס המסך ואז המחשב נתקע לגמרי ומושמע הצליל האחרון שוב ושוב ושוב ושוב... העניין הוא שזה לא קרה תמיד...למשל עם call of duty 4 המחשב לא נפל גם על ההגדרות הכי גבוהות. כנ"ל לגבי assasins creed, אבל במשחק simon the sorcerer זה התחיל וקרה פעמים נדירות. לאחר מכן במשחק crusaders thy kingdom come שלא היה כבד בטח שלא מCOD4 או assasins creed …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי התחיל להכבות אחרי מספר שניות מההדלקה: מדליקים, ואחרי שמופיעים נתוני כרטיס המסך והמסך - הוא נכבה עצמאית. לא מדובר בבעיה של חימום - יש מאוורר חדש למעבד, שאר המאווררים עובדים בסדר גמור. החלפתי ספק, והבעיה המשיכה. עם זאת, גיליתי שכאשר אני מחבר את הספק לכל המקומות, מלבד חיבור החשמל של המעבד (צירפתי תרשים), אזי כל הרכיבים עובדים והמחשב לא נכבה. רק כאשר אני מוסיף את חיבור החשמל הזה - חוזרת בעיית הכיבוי המהיר. http://imageshack.us/f/33/58221495.jpg/ יש למישהו רעיון מה עושים עם זה? רוב תודות, עופר
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מסך סמסונג מדגם 226bw שמאוד מסנוור אותי - וגורם לי לכאב ראש. האם יש אופציה לשנות את הטמפרטורה של הצבע , ואם כן היכן היא מופיעה? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה צילום מסך לתוצאה המוצגת לי כשאני מחפש למשל את המחשבון: http://srv1.jpg.co.il/6/561bb4076f249.jpg תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ומקווה שזוהי הקטגוריה הנכונה לפרסום הדיון. לא מזמן רכשתי מסך טלוויזיה חדש; LG 60UJ630Y שאותו רציתי לחבר למחשב נייד אשר ברשותי ASUS ROG GL553VE (בעל כרטיס מסך מובנה intel hd graphics 630 + Geforce 1050 Ti) הבעיה העיקרית היא מעין "לאגים" / תנועה לא רציפה בזמן סרטים, משחקים ותוכונת גרפיות שאני משתמש בהן (Autocad וכדו'...) וזה ממש מציק ומקשה על עבודה איתו. אני משתמש בכבל HDMI 2 למסך 4K (חדש ולא הכי זול בשוק+ ניסיתי כבל אחר ואותה תוצאה). ניסיתי כל מיני קומבינציות עם ההגדרות (לחבר את הנייד למסך אחר שהוא גם 4K ופחות או יותר אותה תוצאה, חיברתי נייד אחר למסך שלי ואותה תוצאה) הבנתי שהמסך טלוויזיה, לא מוגדר כמסך מחשב ולכן יש בעיות. כשניסיתי להגדיר רזולו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפני חודשיים בערך אישתי קנתה לי מחשב נייח ליום הולדת. המחשב עבד מצויין חודש וקצת ולאחר מכן הוא לא נדלק בכלל (לא אורות ולא מאווררים). המחשב היה עובד שוב לאחר כמה ימים (בהם הוא לא היה מחובר לחשמל). חשבתי אולי יש בעיה בשקע, אז בדקתי בשקעים אחרים בבית וזה לא עזר, כמו כן קניתי מגן ברקים לא עזר. יש אחריות על המחשב, לקחתי למעבדה של החנות ואצלם עבד פיקס. החזרתי את המחשב לבית ובהתחלה הוא עבד ויום אחרי זה הוא שוב לא עבד. לקחתי שוב למעבדה הם אמרו שהם עשו לו בדיקות של ספק (לא יודע כמה זה אמין) ואצלם עובד בסדר גמור. מביא לבית שוב מחבר לחשמל ,עובד יום ואחרי זה לא עובד. בזמן האחרון אני שם לב שהמחשב עובד רק בערב ולא בבוקר (משהו מוזר). המחשב כולו חדש ואני לא מבין מה יכול לה…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, לפני חודשיים קניתי מחשב נייד. עם המחשב, הגיעה מותקנת מערכת ההפעלה חלונות XP הום אדישן באנגלית. שמעתי שיש דרך להעביר את הממשק לעברית ללא צורך בפירמוט הכונן הקשיח, האם זה נכון? במידה ולא, וצריך לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש: במדריך הבא: http://www.faqil.com/guides/windows/xp/setup.html מצויין שההסבר לפירמוט מיועד למי שלא מעוניין לפרמט את הכונן שנמצאת בו מערכת ההפעלה, אז אין אני מפרמט את כל הכוננים בדיסק הקשיח, כולל הכונן שבו מותקנת מערכת ההפעלה? (יש לי ניסיון עם פירמוט והתקנה של חלונות 98, אבל אף פעם לא עשיתי זאת עם XP. ב- 98 הייתי מבצע זאת דרך DOS וב- XP אין DOS). תודה מראש, גיא.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הולך להחליף מארז וצריך להעביר את כל הדברים ואני רוצה לעשות את זה לבד אבל לא כל כך מבין בזה. האם זה מסובך עד כדי כך או שכדאי ללמוד עכשיו?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי להחליף עכבר. הסמן זז ואתרים נפתחים. בבואי לכתוב לא הצלחתי. כיביתי והדלקתי שוב את המחשב. זה לא עזר. בסוף החזרתי את העכבר הישן. כיביתי והפעלתי שוב את המחשב. אני שוב כותבת. יש מצב שאחליף את העכבר ואצליח לכתוב במקלדת? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא בטוח שכל השאלות שייכות לפורום הזה אך אנסה ואשמח לתשובתכם \עזרתכם קניתי מחשב חדש ועבדתי איתו שבוע ימים שבמהלכם המחשב פשוט זוחל התקנתי את התוכנות הנדרשות ואנטי ווירוס ואני ספייוואר.ממש כל מה שאפשר ליקטתי מהפורומים כאן ועבדתי לפי העזרה של החברים . אני חושד שהארד דיסק אולי הזיכרון פגומים ,אני קצת חסר אונים ולא יודע מה לעשות ועבורי הפורום הוא המקום הראשון שתמיד עזר לי . מה עושים במצב שכזה היציעו לי להוריד תוכנות לבדיקת זיכרון והארד דיסק אבל לא המליצו לי איזו תוכנות להוריד ,. אולי אני טעיתי הגדרתי את הזיכרון הווירטואלי והכפלתי את הזיכרון 2G כפול 1.5 .אולי זה לא בסיידר . בכל מקרה אני מבקש עזרתכם ואשמח מאוד לדעת מה אפשר לעשות בכדי להציל את המצב אני עדיין משוכ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול פתחתי וניקיתי את המחשב (ולא בפעם הראשונה), ומאז אין לי סאונד במחשב. המוזיקה "מתנגנת" לה בכיף, כל החיבורים בסדר, הווינדוס (XP, SP3) לא מוצא שום בעיה והכל נראה טוב ויפה. הרמקולים עובדים (בדקתי) וחוץ מזה אמור להיות סאונד גם מהמסך, אבל אין קול ואין עונה! אני לא יודעת כבר מה לחשוב - חומרה או תוכנה? פתחתי את המארז ובדקתי שהכל מחובר, והכל נראה בסדר, וגם אין מצב שניתקתי משהו. מה לעשות???
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש למשהו ידע בתוכנה OBS התוכנה לא נותנת לי לכידת תצוגה השמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שני ניידים אחד עם כרטיס מסך Radeon 9000 והשני עם הצ'יפסט Mobile 945GM קניתי ספליטר ל8 מסכים השאלה שלי אם אני יכול לחבר את אחד הניידים האלה לספליטר ולעוד 4 מסכים ולעבוד עם כל המסך כיחידה אחת לא זהה לשניה ולעבוד עם Extended Desktop אחד ארוך??? כרגע אני מחבר אל הספליטר ואני רואה בנייד רגיל ובמסכים האחרים אני רואה את האקסטנדד אבל הם זהים. הם לא עובדים כמסכים בפני עצמם הם מראים אותו דבר כאילו יש לי רק שני מסכים אחד של הנייד והשני זה הם. תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
assetto corsa נכנס למסך טעינה אך חוזר למסך הראשי כל פעם שמנסים להתחיל מירוץ. אשמח לעזרה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים ! יש לי מחשב שכל פעם שמעלים אותו מבצע ריסט בזמן טעינת מערכת ההפעלה (WINDOWS 7ׂ) כרגע אני מנסה לראות אם הדיסק קשיח עולה במחשב אחר. יש עוד רעיונות מה יכולה להיות הבעיה . תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. לא הצלחתי למצוא ברשת תשןבה לשאלה שלי: יש לי מעבד i7 לוח אסוס p6t. יש לי 6 גיגה זכרון ראם, כאשר המקסימום של הלוח הוא 24. אני מפעיל ווינדוס 7 64 ביט. אני מתעסק בעיקר בתכנת אנימציה שהיא עצמה 32 ביט. השאלה היא כזו, האם ארגיש שינוי כלשהו בביצועי המערכת אם אוסיף ל24 גיגה ראם? לציין שרוב הזמן אני רואה שהמערכת מנצלת כ40 אחוז מהזכרון. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקבל עזרה. המחשב שלי עושה בעיות לאחרונה. לפני יומיים שדרגתי את הזיכרונות ואתמול פתאום מסך המחשב טען שאין אות(NO SIGNAL), לאחר מכן המסך פשוט נשרף והפסיק לעבוד. קניתי מסך חדש היום וחיברתי אך שוב פעם, לאחר כשעתיים שהמחשב עבד, שוב המסך החדש, עשה סימן של NO SIGNAL ונכבה, לשמחתי הוא לא נשרף. הסרתי והתקנתי דרייבר של כרטיס המסך (7900 GT) אבל זה לא עזר בכל מס' שעות המסך נכבה ואין אות ורק לאחר שאני עושה ריסטרט הוא נדלק שוב. למישהו יש מושז מה הבעיה? האם זה שהחלפתי זיכרון ?, האם הכרטיס מסך נדפק? האם הספק כח נדפק? ??? תודה מראש. עוז
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. יש לי לפטופ, לאחר שאני מנסה להעיר את המחשב ממצב שינה שהוא נכנס אליו - אני בוחר באפשרות הראשונה מבין השניים continue with system resume לאחר מכן יש צפצוף מכיוון הHD וחיווי הבהוב של נורית החשיבה/HD. לאחר מס' שניות זה נפסק והמסך נתקע על מסך שחור. פתרון? לא רוצה לבחור באפשרות השנייה כי היו לי דברים פתוחים בהפעלה שאני צריך אותם. בעבר, הייתי צריך לעשות שלוש ניסיונות ורק בניסיון השלישי/רביעי/חמישי (זה משתנה) הwin היה מצליח לעלות את עצמו. כיום זה כבר לא עובד. ניסיתי אולי 20 פעמים. כל פעם הוא חושב זמן שונה, פעם זמן קצר פעם ארוך. כלומר דינאמי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
נגמר לי הדיו במדפסת. מחסנית 22 C9352A. האם במחסנית חדשה שאקנה חייב גם שיהיה C9352A או שמה שחשוב 22?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ום רב, יש לי Windos7 iCore7 920 לוח אם - MSI - X-58 PRO-E משום מה קורה לי לעיתים קרובות שבזמן שאני צופה בסרטונים מאתרים (ביוטיוב זה אף פעם לא קרה לי) כמו MAKO או MEGAUPLOAD אז אני מקבל מסך כחול. במיוחד אם אני מגדיל את התצוגה על מסך גדול. אני כבר עדכנתי את הדרייברים לכרטיס מסך שלי שהוא Nvidia GeForce GT220 אבל הבעיה עדיין ממשיכה. לפי המדריך שלכם לקריאת מסכים כחולים בדקתי ואני לא יודע למה אבל מקבל את ההודעה הזאת: Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt+97876 ) כלומר שזה בעיה עם אחד מקבצי המערכת. הנה תמונות של מה שבדקתי: תמונה1: תמונה2: כשהמערכת עלתה שוב היא נתנה גם את ההודעה הבאה: ================ חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפע…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה, רציתי לדעת מה הופך מעבדת מחשבים לאחת שיכולה לאתר מאיפה התקלה מבלי להמר... אני דיי מבין במחשבים אבל עדיין יש לי 8 מחשבים שוכבים במחסן עם תופעות התקעויות וריסטים מוזרים ולא מצליח לאתר את החומרה הפגומה האם ישנו איזה מכשיר או כרטיס שבודק חומרה מבלי להמר? נראה לי שווה את הכסף... ראיתי פעם כרטיס PCI ששמים מחובר לספק ומחברים ללוח והוא נותן קוד תקלה - פותחים בחוברת ומיד מגלים מה הבעייה... יש למישהו פיתרון? נמאס לי לצבור מחשבים והאמת גם המחשב הנוכחי שלי מתחיל לזייף אז... תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיה המחשב נתקע בעומס ומופיעה הודעת שגיאה תוקן http:// u p 3 5 2. s i z . c o . i l /up1/gtynxyzgqryi.jpg http:// u p 3 5 2. s i z . c o . i l/up1/dutiyowwmyfo.jpg
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לעדכן מקרה מוזר שהיה לחבר המחשב חדש יחסית לוח אסוס P5QLE מעבד 8400 זיכרון OCZ 2 כל אחד ג'יגה עם קירור עליו ניקנה קיט זוג ,זה התחיל במסכים כחולים מידי פעם ואז שהוא התחיל להישתמש בתוכנת SKYPC וזה כבר קורה באופן קבוע אז הצעתי לו לבדוק זיכרונות עם MEMTEST בשני הגירסאות ואז זה הראה הרבה כשלים באדום בוצעה הפרדה לכל אחד בניפרד אז באחד היה הרבה ובשני בקושי בוצעו החלפת סלוטים לא שינה כלום לאחר מכן הלכנו לחנות להחליף את הזכרונת ואז בחנות KSP הוא אמר תשאיר לי אותם שבוע לבדיקה ואני יודיע לך, חבר שלי התעצבן מאוד ואז בנתיים הוא קנה קיט אחר של KINGSTON כל אחד גי'גה ואז הרכיב למחשב ובהנחה שהכל בסדר ...ואז שוב אותה בעייה חשבנו לוח ,בינתיים היה שבת אז הוא חיפש איזה פיתרון יכול לע…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר'ה המחשב שלי A8N SLI Premium' AMD Opteron 165 dual core 2gb ddr400 OCZ XTC Gold EDITION ASUS DUAL Geforce 7900GT SLI עכשיו ב 3DMARK 2006 ב DEMO יש בהתחלה את החיילים שיורים אז שם ה FPS יורד עד כדיי 15-14 פריימים במקומות מסוימים ומקומות מסוימים מגיע ל 44 פריימים. כמו כן למשל ה DEMO של NVIDIA בשם MAD MOD MIKE שהוא פורץ את הדלת ובעוד כמה מקומות מסוימים ממש מרגישים איטיות כלומר אני רואה שזה יורד מתחת ל 25 FPS . מה לעשות? יש DRIVERS מסויימים שמומלצים יותר ל SLI? יש הגדרות מומלצות בביוס? כמו כן בעיה נוספת שאין לי בכלל קול מהכרטיס קול המובנה. ואני חברתי נכון חברתי ליציאה הירוקה .
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-