תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
טוב קודם כל שלום לכולם! בעיה שהתחילה לא מזמן: כל פעם שאני מפעיל משחק (לא משנה איזה) הכל בהתחלה מתקתק כמו שעון ואחרי ממש מספר דקות מעטות המחשב קורס. עכשיו בדרך כלל המסך פשוט נכבה ולא נדלק (זה השלב שאני עושה ריסט) או לחילופין המסך מתעוות קצת ואז אני רואה מסך כחול שרשום שם שנאסף מידע לקבצי DUMP (נראה לי). זהו... אני לא יודע מה השתנה, עד עכשיו לא הייתה לי את הבעיה הזו ואני לא יודע מאיפה היא צצה או מה גורם לה. אני צריך את העזרה שלכם במציאת מקור הבעיה, אז בבקשה אם למישהו יש רעיון אני אשמח. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה פירמטתי מחשב התקנתי דריברים לאחר מכן איפסתי את המחשב האינטרנט עובד מצויין, הבעיה היא שלאחר האיפוס ביוס שהמחשב עולה אני שומע שהוא מתאמץ מין קול כזה לאחר מכן הווינדוס עולה רגיל, הורדתי מאינטרנט אנטי וירוס AVG חינמי כמו שאמרתי אין שום בעיה באינטרנט ככה שהקובץ יורד בלי בעיה, הבעיה מתחילה שאני מנסה לפתוח את הקובץ המחשב עושה ריסט ומאתחל את עצמו ניסיתי מספר פעמים אבל עדיין התקלה בשלה, איפה יכולה להיות הבעיה? הבעיה הופיעה לאחר האיפוס של הביוס.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משום מה המחשב שלי החליט שיש לו טעם במוזיקה... וכל פעם שאני מכניס דיסק מוסיקה עם שירים לתוך הצורב/סי די רום... כלומר מכניס שומע את השירים ואז מוציא... מהרגע שאני מוציא את הדיסק , המחשב עושה RESET על דעת עצמו.... למישהו יש פתרון ?!?!? ובעייה נוספת בכלליות, לפעמים כנראה שאני פותח הרבה יישמוים (לא כל כך הרבה אבל) המחשב עושה RESET גם כן יש לי 512 MB Crucial 2100 DDR AMD Athlon Xp 1600+ Gigabyte Ga7vtxh
-
בכרטיס הקול יש שלושה יציאות אחת רמקול השנייה לרמקולים למה השלישית משמשת והאם אפשר בבקשה את השם המקצועי של כל יציאה ויציאה תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק שמזוהה בביוס - אך לא בווינדוס אני צריך איזה TOOL חזק שיעזור לי לזהות את ההארד דיסק (WD) ולהציל את הקבצים החשובים שעליו תודה! *שאלת בונוס: כרטיס הרשת אונבורד שלי לא מזהה שמחברים אותו לדברים למרות שהדרייברים מותקנים, פעם הוא עבד. מחשב חדש בן פחות מחצי שנה. יש מה לעשות לפני שאני נוסע לחנות הרחוקה? האחריות מכסה דבר כזה? (זה בטוח בעיה פיזית, מאז שהיא התגלתה התקנתי ווינדוס מחדש אלף פעם) בין הפותרים נכונה תוגרל הערצתי האינסופית
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי בעיה במחשב שהתחילה היום. אני לא מצליח לשמור קבצים למחשב משום דפדפן. בכרום, אחרי ההורדה, אני מקבל שגיאה שהנתיב שהקובץ נשמר בו לא נמצא בפיירפוקס, זה נראה כאילו ההורדה הושלמה אבל בתיקייה לא מופיע שום קובץ. באקספלורר, כל קובץ שניסיתי נותן התראה שיש בו וירוס ואז אקספלורר מוחק אותו באופן אוטמטי. לא יודע אם זה קשור לעניין, אבל חברתי היום סטרימר(בוקסי בוקס) ואולי זה משםיע איכשהוא (למרות שאני בספק) למישהו יש רעיון מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קיבלתי מחשב, די ישן (פנטיום 1 166 מג"ה עם 96 רם - מריץ w2k).. וברצוני לחבר אליו דיסק קשיח נוסף. ניסיתי לחבר אותו דרך המגירה, והביוס נתקע כש"חיפשתי" הארד דיסקים (הוא מוצא את הראשון וכשהוא מתחיל לחפש את השני אז הוא פשוט נתקע, הבעיה חזרה על עצמה כאשר חיברתי את ההארד דיסק מתוך הקופסה (רגיל). אבוד עצות, --Vega
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, המחשב שלי נפל (כנראה) על וירוס רציני שחסם לי גישה לכל הדברים בכונן ולכן חשבתי שכדאי להתקין מחדש את ווינדוס. עשיתי בוט מדיסק און קי, (גרסה של ווינדוס 8) והלכתי על הכיוון הקיצוני ופרמטתי לחלוטין את הדיסק. עכשיו, כשאני מנסה להתקין על הדיסק הריק הוא אומר שאין אפשרות להתקין את ווינדוס בדיסק זה, כי הדיסק כולל מחיצות מסוג mbr. במערכות efi ניתן להתקין את ווינדוס בדיסקים מסוג gpt בלבד. מיותר לציין שזה סינית מבחינתי.... אשמח מאוד לעזרתכם, כרגע אובד עצות.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך לדעת שיש צורב במחשב נייד?? כשאני פותח את "המחשב שלי" שבו את רואים את כל הכוננים מופיע 2...אחד כונן C והשני מתחתיו רשום כונן (DVD RW (D
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון ( חודשים ) יש לי בעיה שהמחשב נתקע אקראית. לפעמים זה יכול להיות כשאני גולש באינטרנט, לפעמים זה יכול להיות שאחרי שהמסך נכבה הוא לא נדלק בלי הפעלה מחדש ( עכבר/מקלדת לא עובדים ), לפעמים יכול להיות ממש איך שהמחשב עולה, קרה לי פעם גם בעליה למצב בטוח, ממש עובד עצות. חשבתי בהתחלה שאולי זו בעיה עם העכבר והמקלדת, אבל חיברתי עכבר ידני והמחשב כאילו לא מזהה כלום ( כמובן שברגיל העכבר עובד ). אין לי יכולת להצביע על משהו ספציפי שגרם לבעיה. השינוי היחיד שאני זוכר במחשב בכמה חודשים האחרונים מסתכם בדרייבר של כרטיס מסך, אבל אני גם לא זוכר בוודאות שבדיוק אחרי שעדכנתי התחילו לי הבעיות. ה HD שלי לפעמים עושה קצת רעשים, הפעלתי היום בדיקת דיסק ( של ווינדוס, לפני שהמחשב עולה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זו הבעיה: יש לי את הלוח אם הבא: gigabyte GA-P35-S3 וצירפתי תמונה של הלוח. ויש לי כרטיס מסך nvidia 8800 gt שהוא די מסיבי ויש לו מאוורר לא קטן. לכרטיס קול חיבור pci-e ואין לי מקום לחבר אותו כי בכניסה שמעל הכרטיס מסך אין לו מקום הוא לא נכנס ומתחת לכרטיס מסך לכניסה הראשונה הוא בכלל לא נכנס ובכניסה השניה מתחת הוא כל כך צמוד לכטיס מסך שהאוורור של הכרטיס מסך נחסם והטמפרטורה שלו עפה לשחקים לאחר שניות שהמחשב עובד וזה עוד במנוחה. מה עושים? קניה של לוח אם חדש אומרת הוצאה של אלפי שקלים כי אם כבר אני יקנה אז אני יקנה את הלוחות החדשים ואז זה כבר אומר זכרונות של DDR 3 מעבד חדש וכולי כי אין להם תמיכה אחורה ולא בא לי על ההוצאה הזאת עכשיו. איך אנשים שקנו את הכרטיס קול הזה חיברו אותו? [a…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני נכנס לMy Network Connections ומופיע לי חיבור תחת "LAN Or High Speed Internet" כתוב IEEE 1394 Net Adpter Enabled ולא רשום כלום חוץ מזה, מה אני עושה? יצרתי התחברות באינרנט זהב וכותב לי את הError הזה כל הזמן.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי עכבר אופטי של מיקרוסופט (לא זוכר בדיוק מה הדגם אני בעבודה כרגע), הוא בן שנה וחצי, עלה 150 ש"ח אם אני לא טועה. אתמול תוך כדי עבודה מול המחשב הוא הפסיק פתאום לעבוד, והופיעה הודעה "התקן USB לא מזוהה". ניסיתי לנתק ולחבר אותו מחדש עשרות פעמים, עדיין מופי "התקן USB לא מזוהה", ניסיתי לחבר ב-PS2, ניסיתי לחבר למחשב אחר - הוא לא עובד. לעומת זאת ציין הלייזר שלו עובד. ניסיתי לנענע את העכבר ויש מין רשרוש קטן הוא התקלקל לדעתכם? אני לא יודע אם יש לו אחריות או לא אני צריך לבדוק. אם אין לו יש טעם לנסות לתקן אותו או פשוט לקנות חדש וזהו?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! ה- WINDOWS על מחשב של חבר שלי התחיל לקרטע אז פירמטנו את ההרד דיסק וכאשר הכנסנו את דיסק ההתקנה של WINDOWS הופיע המסך הכחול והמחשב התחיל להעתיק את הקבצים לאחר שפעם ראשונה לחצתי ENTER במקום שיופיע ה- LICENCE AGREEMENT הופיע הודעה: setup didn't find any hard disk drives installed on your computer למרות שהביוס כן זיהה את הדיסק הקשיח במהלך ה- POST. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי SSD חדש אז הוא לא הבעיה גם בהסרת כרטיס מסך הבעיה מופיעה הבעיה היא ריסטרטים באמצע עבודה ללא מאמץ, ללא התחממות, סתם בגלישה באינטרנט או בצפייה בסרט ווינדוס 10, אין שום קשר לעדכונים כי אם המחשב עשה ריסטרט מעדכון אז כל התיקיות נפתחות בחזרה, כשהמחשב קורס הוא פשוט מפסיק להגיב למקלדת/עכבר יש עוד משהו לעשות לפני שאני קונה שילוש [מעבד ראם ולוח אם] חדש?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
היום בבוקר רציתי להדליק את המחשב,ושהדלקתי אותו ואת המסך המסך לא נדלק.אחרי הרבה לחיצות על הכפתור הדלקה של המסך המסך נדלק,אבל עדיין,מסך שחור. הבעיה הזאת התחילה רק היום ואין שום דיווח של תקלה על המסך.פשוט כמו מסך מכובה.רק שהכפתור שלו דלוק בכחול.הכבלים מחוברים,הייתי על המחשב אתמול בערב. תודה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. שידרגתי לאחור נייד של דל (inspiron 1420) מויסטה לאקס פי. לצערי דיסק הריקברי של המחשב מגיע רק עם תוכנות המתאימות לויסטה ולכן נאלצתי להתחיל לחפש דריברים ברשת על מנת להחזיר את המחשב לתפקוד מלא. הבעיה היא שהתוכנה שאחראית לדריבר של הכרטיס קול לא מוכנה לעלות ונותנת את הודעת השגיאה אשר ניתן לראות בקובץ המצורף. בנתיים במנהל ההתקנים אין סימנים צהובים, אבל גם לא מצוין שום כרטיס קול ספציפי. כרטיס הקול הוא sigmatel 9228. אודה מאוד לכל מי שיכול לעזור, אני כבר מותש מכל התהליך הזה. תודה, אורי. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה.. חלק מהמשחקים נתקעים כאשר אני מזיז/מכוון את העכבר למעלה למטה ימינה שמאלה לא משנה לאן רואים תקיעות כאלה 'פריזים' זה קרה לי ב, Battlefield 3 וגם Medal Of Honor Warfighter. לא רואה שום סיבה שזה יקרה המפרט שלי: i5 3570K 3.4mhz p8p67 660gtx OC 2g - חדש מהיום 2x4 gskill ripjaws x 1600 (פועלים על 1600 עם XMP) TAGAN 700w לאחי יש מערכת I7 עם 260GTX וזה לא קורה... יש למישהו מושג למה? הכרטיס מסך נקנה היום אין לי מושג למה זה קורה (זה קרה גם עם כרטיס מסך קודם 6850 ומערכת i5 2400) תעזרו בבקשה תודה שבת שלום!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בעקבות ההודעה שפורסמה בפורום על עדכון ביוס ללוח Gigabyte GA-K8NF-9, החלטתי גם לעדכן את הביוס. עדכנתי דרך התוכנה שהייתה בדיסק שהגיע עם הלוח אם, ועכשיו כל ההגדרות בביוס התאפסו לי, ניסיתי גם לשחזר את ההגדרות (Load Optimizes Defaults) וזה לא עזר. יש לציין שאחרי שעדכנתי את הביוס והפעלתי את המחשב מחדש המחשב צפצץ ונאלצתי להדליקו מחדש דרך כפתור הריסטרט במארז. בבקשה תכוונו אותי איך לעדכן את הביוס. תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה אבל אין במחשב חיבור hdmi מה לעשות
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! לא מזמן התקנתי במחשב דרייבר בגירסת בטא ל geforce 8600gt בvista ומאז הצבעים על המסך בשולחן העבודה ובמשחקים וכו' לקויים. ניסתי לעשות הכל- הסרתי דרייברים עם תוכנות, התקנתי windows חדש, ניסתי גירסאות אחרות של הדרייבר וכלום לא עוזר, הצבע מת. מי שמבין ומכיר את הבעיה אני מאוד אודה לו אם יעזור לי. מקווה לפיתרון. דרך אגב, אחלה אתר זה!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, לפעמים אני מבחין בפס אדום לגובה ברוחב פיקסל אחד בצידו השאמלי של המסך. זה לא מופיע תמיד. ייתכן שזה בגלל שהמחשב דלוק הרבה שעות ? מחשב נייד של HP מדגם Pavilion zt3447EA 10x.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב חדש דנדש, ולפתע הוא לא ועובד יותר, המחשב לא פותח מסך. chip set של SIS645 לפנטיום 4. !!!!אבל הנורית שמראה שהמחשב דולק מהבהבת!!!!. מישהו יודע מה זה אומר ???? ביניים הוצאנו הכל, ,CD, IDE, HDD, memory, LAN, FDD, all pci & AGP devices אם מישהו יודע על בעיה שיש בלוח הזה או משהו כזה, אז בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. יש לי לפטופ, לאחר שאני מנסה להעיר את המחשב ממצב שינה שהוא נכנס אליו - אני בוחר באפשרות הראשונה מבין השניים continue with system resume לאחר מכן יש צפצוף מכיוון הHD וחיווי הבהוב של נורית החשיבה/HD. לאחר מס' שניות זה נפסק והמסך נתקע על מסך שחור. פתרון? לא רוצה לבחור באפשרות השנייה כי היו לי דברים פתוחים בהפעלה שאני צריך אותם. בעבר, הייתי צריך לעשות שלוש ניסיונות ורק בניסיון השלישי/רביעי/חמישי (זה משתנה) הwin היה מצליח לעלות את עצמו. כיום זה כבר לא עובד. ניסיתי אולי 20 פעמים. כל פעם הוא חושב זמן שונה, פעם זמן קצר פעם ארוך. כלומר דינאמי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פסקה בת 5 שורות הפסקה/קובץ שמורה בקובץ JPG איך אני מסמן בה שורה אחת בצהוב ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-