עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום חברים, חזרתי אתמול הביתה אחרי טיול של חודש בחו"ל שבמהלכו השחמל בבית היה מכובה, במהלך היום הכל היה בסדר ולקראת הערב אני פתאום שמתי לב שהאינרנט לא זז, בבדיקת מהירות אכן האינטרנט לא זז. עשיתי איתחול לראוטר (841N) והכל חזר לפעול כרגיל ואחרי כמה דקות שוב לא זז. ניסיתי לעשות Hard Reset, אותה התופעה בדיוק. הייתה לי תופעה דומה לפני חודש וחצי וHard Reset פתר את הבעיה. יכול להיות שיש בעיה בראוטר? איך אני בודק את זה? ושאלה נוספת - מה ההבדל בין הראוטרים Tp-link 841N, Tp-link 841ND, D-link DIR615? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלו ם לכולם... יש לי מסך LCD של LG, ישן יחסית, בן 4-5 שנים. לפני כמה ימים הוא פשוט הפסיק להציג לי כמו שצריך ופשוט מראה מסך לבן, פשוט יש תאורה לבנה במסך במקום תוכן אחר. בדקתי את המחשב עם מסך אחר והמחשב תקין, כך שהבעיה היא במסך. בדקתי גם את הכבל שמחבר את המסך למחשב, חיבור ישן (לא זוכר את השם), לא DVI. חיברתי כבל אחר ועדיין המסך לבן כך שהבעיה היא גם לא בכבל. האם יש פיתרון לבעיה? או שאין ברירה וצריך לקנות מסך חדש?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. רציתי לשאול האם ספקים של פנטיום 4 מתאימים לפנטיום 3 . ואם לא הייתי מעוניין שתתנו לי מחירים של ספקי כח לפנטיום 3 כי איזה חנות אמרנ לי שהיא רוצה 176 ש"ח על ספק ג'נריק כזה וזה נראה לי קצת הרבה שיש ספקים של פנטיום 4 של טסונמי שעולים 130 שקל. !!!!! אם טעיתי בפורום אז אני מצטער פשוט לא היה לי נושג איפה לכתוב את זה, אז בבקשה אל תנעלו זה מאוד חשוב לי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by .Joseph M,

היי, יש לי מערכת הפעלה Windows 7 64-bit. הפלאש פלייר מותקן גירסא אחרונה מאתר אדובי,Silverlight של מייקרוסופט גם+הגירסא העדכנית של JAVA מORACLE. כשאני משתמש בדפדפן IE9,וגם בפיירפוקס 6,אני לא מצליח לראות סרטונים מאתר YNET של רשת (ערוץ 2).לעומתם בדפדפן CHROME כן.לעומת זאת באתר יוטיוב,אני מצליח לראות סרטונים גם בשימוש בIE9+FIREFOX 6.פרסומות ובאנרים כן - בכל הדפדפנים. שלוש פעמים בודדות,כן הצלחתי לראות סרטונים מאתר YNET של רשת,גם בIE9 וגם בFIREFOX 6.0. מבקש לדעת מה הגורם לבעיה הזו+הסבר קצר למה זה קורה? - האם הבעיה היא באתר ו/או בחומרת/תוכנת המחשב שלי?,האם אתה ו/או אתם מצליחים לראות סרטונים מאתר YNET רשת בדפדפן IE9 לדוגמא? תודה רבה מאוד מראש .

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היום התקנתי דיסק קשיח חדש והוא עובד מצויין. הבעיה היא שכדי להתקין את הדיסק הקשיח, מפאת צפיפות באזור החיבורים - ניתנקתי את הכבלים המחברים את כונן הדיסקטים למחשב (גם מחבר ללוח האם וגם מתח). כשחיברתי את הכבלים של כונן הדיסקטים בחזרה המחשב לא נדלק בכלל. כשניתקתי את הכבלים של כונן הדיסקטים - המחשב פעל כראוי. ניסיתי לחבר מחדש - וגיליתי כי כאשר המחבר ללוח האם (IDE) מחובר לכונן הדיסקטים (אפילו שכבל המתח מנותק) המחשב לא נדלק וכאשר מוציאים אותו הוא נדלק ופועל כראוי. ראיתי את התשובה ב-FAQ של הפורום וראיתי את הסרטים ונראה לי שחיברתי בסדר גמור את כונן הדיסקטים. ניסיתי גם עם כבל אחר וגם איתו זה לא עבד. הנה תמונה איך חיברתי את כונן הדיסקטים: איך ניתן לפתור את הבעיה? בתודה מרא…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. רציתי להגדיר את המחשב שלי על S3 על מנת להשאיר אותו בSLEEP במקום לעשות כיבוי מלא , השאלה שלי היא מה קורה במצב הזה של S3 הספק יכול להפגע מזה? יכול להיות שלסוגים שונים של זכרונות תהיה השפעה שונה על היציאה ממצב שינה בS3? מה קורה אם יש יותר מ2 התקני USB מחוברים ברגע שהמחשב בSLEEP זה יכול לפגוע? בבקשה תשובות מבוססות על עובדות תודה על העיצה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום סיימתי להרכיב את המחשב שלי היום אבל צצה לי בעיה. הרכבתי את המחשב לאחר כניסה בביוס לא ראיתי משהו משונה והמשכתי הלאה להתקנת המערכת הפעלה שמתי את הדיסק של מערכת ההפעלה windows 7 ultimate 64 bit המחשב מתחיל לקרוא מהדיסק ואז הוא מעלה את המסך פתיחה של ההתקנה ואז נתקע חיכיתי משהו קרוב ל20 דקות ועדיין הוא תקוע ויש סימן רק של העכבר אני יכול להזיז אותו אבל אין על מה ללחוץ. כי יש רק את המסך פתיחה של ההתקנה וזהו. המחשב שלי הוא מעבד i7 920 לוח אם gigabyte x58a ud3r זכרונות patriot 6gb 1333 דיסק קשיח Western Digital SATA 6Gb/sec 1TB Caviar Black (WD1002FAEX) כמובן שכל הרכיבים האלו מופיעים בביוס. יש רק דבר אחד שנגעתי בביוס והוא שינוי הזכרונות לxmp כי הלוח אם שלי תומך והזכרונות …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by mskso86,

עבודת קידוח קטנה שהסתיימה בניצצות מהספק החשמל בבית נפל הרמתי מפסקים אבל המחשב מת השאלה שלי אם זה רק הספק הלך או כול המחשב או אולי פיוז דביל איך שחכתי להוציא מהחשמל חחח

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by asi90,

שלום! לא מזמן התקנתי במחשב דרייבר בגירסת בטא ל geforce 8600gt בvista ומאז הצבעים על המסך בשולחן העבודה ובמשחקים וכו' לקויים. ניסתי לעשות הכל- הסרתי דרייברים עם תוכנות, התקנתי windows חדש, ניסתי גירסאות אחרות של הדרייבר וכלום לא עוזר, הצבע מת. מי שמבין ומכיר את הבעיה אני מאוד אודה לו אם יעזור לי. מקווה לפיתרון. דרך אגב, אחלה אתר זה!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. המחשב חדש דנדש, ולפתע הוא לא ועובד יותר, המחשב לא פותח מסך. chip set של SIS645 לפנטיום 4. !!!!אבל הנורית שמראה שהמחשב דולק מהבהבת!!!!. מישהו יודע מה זה אומר ???? ביניים הוצאנו הכל, ,CD, IDE, HDD, memory, LAN, FDD, all pci & AGP devices אם מישהו יודע על בעיה שיש בלוח הזה או משהו כזה, אז בבקשה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Elrond,

כפי שרואים בתמונה, יש לי הגדרה של צבע או גופן שפשוט משחירה לי את הכתב ואת הרקע של הכתב , למישהו יש פיתרון? אם לא רואים, אז פשוט תתארו לעצמכם סט בחירות (כמו אחרי התקנה של משהו - התוכנה שואלת סמן פה בשביל להפעיל את זה וסמן שם בשביל לקרוא את זה), כאשר אתם לא רואים מה כתוב בבחירה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by shloosh3,

היי לכולם. קניתי לפטופ של סאמסונג ATIV BOOK 8. יש לו8 ג'יגה זירכון אך לצערי יש לי פה בעיה והווינדוס מראה לי שתפוס כל הזמן "in use " למעלה מ6 ג'יגה שזה לא הגיוני!!! להלן תמונות יש לכם הצעה מה אפשר לבדוק??? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. הי חברים. שידרגתי מ logitech brio ל logitech mx brio. השתמשתי בעבר ב Logitech Capture להקלטת ווידאו, אך התוכנה כבר לא נתמכת ע"י היצרן ולא מזהה את המצלמה. ניסיתי את תוכנת ה Camera המובנית בווינדוס 11 אך לצערי היא מתעקשת להקליט באיכות נמוכה ורק ב 1080P. ניסיית תוכנות חלופיות כגון OBS Studio ו Bandicam ועוד אך כולם יותר ממוקדות לסטרימינג והרבה הרבה יותר מידיי "מתוסבכות" למה שאני צריך, ז"א נטו הקלטה של הווידאו מהמצלמה. אשמח להמלצות רצוי מנסיון.

14. היי יש לי מחשב נייד Legion Y530-15ICH Laptop. כשאני מפעיל משחקים כמו shadow of the tomb raider או Rise of the Tomb Raider, need for speed וכו פשוט המחשב לא מריץ את המשחקים בלי שהמחשב מחובר לחשמל, שהוא מחובר המחשב מריץ חלק את המשחקים, אבל שהוא מנותק הכל נתקע ומקרטע. האם זה תקין? אני פשוט לא רוצה לגרום למצב שהמחשב כל הזמן מחובר לחשמל, שהסוללה לא תהרס. אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by 2Fluffy4U,

לפני יומיים התקנתי כרטיס 7950 OC, יש לי במערכת כונן SSD ולכן ביטלתי אפשרויות SLEEP והייברניט. כן מוגדר שלאחר 20 דקות ללא שימוש המסך עובר למצב STANDBY. הבעיה היא שלאחר זמן זה, וכאשר המסך בסטנדט ביי (נורית כתומה - מסך DELL), אי אפשר לחזור למחשב.. כלומר אני לוחץ על המקלדת או מזיז את העכבר, המחשב ממילא דולק ויש לי נוריות POWER ורעש מאווררים, אבל אין INPUT למסך.. צריך עזרה איך ניתן לפתור את הבעיה. ב - BIOS אני מוגדר על מצב S3. ERP support Disabled ניסיתי המון דברים.. שינוי הגדרות BIOS, שינוי הגדרות POWER Management, חזרה להגדרות ברירת מחדל, הסרת כל מיני תוכנות שנאמר בחיפושים שלי שעשוי לעזור.. ללא הצלחה. האם יכול להיות שזו בעיה ספציפית בכרטיס מסך? מבחינת דרייברים לאחר התקנת…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by asi_oz9,

אוקי שלום אז ככה הבעיה התחיל לפני 4 ימים המחשב שלי עושה הכול כמו שצריך ופתאום ניתקע לשתי דקות וממשיך זה קורה לי גם עכשיו שאני כותב תנושא אני כותב ואז המחשב ניתקע ואני ממשיך לכתוב ופתאום הוא מראה כול מה שכתבים למשל במשחקים זה נעצר לכמה שניות ואז רץ חלק וגם במשחקי רשת לא כבדים זה ככה יש לציין שזה לא קרה בעבר אני יהיה שמח אם תוכלו לעזור לי תודה אסי =] :

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי כרטיס מסך 9800GT 1GB 350W - ספק לוח אם Q8400 INTEL 2 QUAD אז ככה יש לי את המחשב הזה איזה 5 חודשים אולי פחות אני משחק במשחקים חלק מהם עובדים מצוין בלי צבעים מוזרים ושהמחשב נתקע או משהו כזה. בדקתי את ה טמפרטורה וזה מה שיצא http://i49.tinypic.com/2prches.jpg אני רואה שרק ממאוור אחד פועל משום מה. והכרטיס מסך כל פעם שאני נוגע בו הוא חם מאוד ניסיתי לחפש תוכנה שתאיץ את המאוור מצאתי, אבל זה לא משנה את הטמפ ולא ניראה לי שזה עשה משהו. אני משחק על 60hz לפעמים המחשב עושה לי קטע מזור שהמחשב נתקע בפריז צבעים ממוזרים כאלה [שמעתי שזה קורה להרבה כאלה שיש להם את הכרטיס מסך הזה אבל חלק הצליחו לתקן בלי לללכת בכלל לטכני] התקנתי דררייבר שאחרון של NIVDIA ועדין זה קורה. לפ…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by elad-k1,

(אני כותב ממחשב של חבר) לפני כמה ימים שחזרתי את ההגדרות בביוס והתקנת הSATA של ההארדיסק נעלמה...עכשיו ההארד דיסקר אצלי לא מזוהה והמחשב מן הסתם לא יכול לעשות ממנו בוט. את הדיסקט של התקנת הSATA פרמטתי ממזמן (בעע) ועכשיו אין לי איך להתקין מחדש את הקונטרולר שלך הSATA (חשוב לציין שיש ווינדוס מותקן על ההארד דיסק.. הבעיה היא לא בעית בוט מהווינדוס). השאלה שלי היא כזאת במידה ואני אשיג דיסקט של ההתקנה של הבקר מתי אני צריך לכניס אותו כדי שיעשה לי בוט וההתקנה תתחיל לי ?? ויש לי בקשה קטנה כי אני וחבר שלי לא מצאנו - אפשר לינק להורדה (או עוד עם הורדה) של הדרייבר הזה לדיסקט (שכשאר יתבצע ממנו בוט ההתקנה תעלה ישר) ? זה הדגם של הלוח אם: MSI 865PE - NEO 2 תודה רבה..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. כותרת יש לציין שהדיסק קשיח שלי הוא הSAMSUNG 500GB F3 אחרי שעידכנתי את הביוס הווינדוס שולח לי אותות אזהרה שהוא מצא בעיה בקשיח ויש לגבות את הקבצים שלי הורדתי את התוכנת בדיקה מהאתר של סמסונג סמסונג עשיתי את הבדיקה והכל היה על PASS אני ממשיך לקבל את האזהרות האלו מה הבעיה ומה לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Cyb3r,

שיחקתי לתומי בפרוזן ת'רון תוך כדי השמדת מלא מפלצות n' stuff (למרות שזה לא רלוונטי) פתאום, באמצע המשחק, טראח! המחשב מתרסק ומתחיל לעלות מחדש (לפעמים יש לאגים רציניים כתוצאה מעומס על הכרטיס מסך אבל המחשב קרס לגמרי). רציתי לדעת למה זה קורה, והאם אפשר למנוע את זה. [צירפתי דאמפ לניתוח] [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי לכולם עשיתי אתמול את העדכון של הווינדוס 10 החדש שיצא עכשיו לאחר העדכון אני רואה שכל השולחן העבודה שלי ריק לחלוטין שום זכר למה שהיה מקודם אבל אם אני נכנס לכונן C ואז USERS אני רואה את המשתמש שלי (הישן) עם הדברים שהיו לפני אבל כל אפליקציה או משחק נגיד שאני מפעיל עכשיו הוא רוצה שאני אעשה כאילו פעם ראשונה ולא בראש שלי להתחיל מהתחלה. מה אני עושה עכשיו זה דיי דחוף!! שחזור לא עובד גם

22. אני לאחרונה שנתי בהגדרות שהמחשב ירוץ על כרטיס מסך נוודיאיה ואז שמתי לב להבדל בוודיאו שאני רואה ומה שאני רואה בכלל לא נראה HD ולא FHD זכור לי כשראיתי במחשב הזה סרטונים FHD זה היה נראה יפה וחלק עכשיו זה לא נראה בכלל ומלבד זאת , כפועל הסרטון הוא בהתחלה על איכות 480P אבל כשהוא משתנה לHD (ביוטיוב רואים את זה)אין שום הבדל בוודיאו .. כמו שאמרתי שנתי בהגדרות לוח בקרה NVIDIA שהמחשב יריץ על NVIDIA ועכשיו החזרתי על אינטל ועדיין זה נראת אותה תוצאה ... האם אני הוזה או יתכן שיקרה דבר כזה . נראה לי בעבר קרה לי את זה וזה איכשהו הסתדר או שהתרגלתי ואחרי שפמרטתי את המחשב או התקנתי דריייבר זה הסתדר .. מה שיש לי עכשיו זה לא נראה בכלל HD. תודה רבה תודה . חשוב לי לומר זה קרה רק לפני יומיים…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by noamborisov,

אז ככה, קניתי מחשב חדש לפני שבוע בערך ומאז יש לי מסכים כחולים עם ה שגיאה DRIVER_IRQL_NOT LESS OR EQUAL משהו כזה... והקוד 0x000000d1 סטופ... הייתה לי כזאת בעיה במחשב הישן גם, שבו התברר שהזכרון פגום, במחשב הזה הרצתי memtest86+ ולא היו תקלות, גם מחקתי ועדכנתי את כל הדרייברים וגם את הביוס. הלוח אם הוא EP35-DS3L וגרסאת ביוס F5 שזאת הכי חדשה ללוח.. ומערכת הפעלה ויסטה אולטימייט 32 ביט, וספק כוח Enermax ModU82+.. שמתי לב שבזמן שאני שיחקתי Hitman blood money לא קרה כלום והכול היה בסדר אבל ברגע שאני נכנס ל counter strike ומשחק אונליין אז נהיה מסך כחול מהר מאוד, אבל באייסיקיו ובמירק בו זמנית אני יכול להיות מבלי להתקל במסך כחול. גם שאני גולש באתרים כמו יוטוב או וואלה לא קורה כלו…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Impreza,

בן דוד שלי נתן לי מחשב ישן (סלרון מקביל לפנטיום 2-אין לי מושג כמה MHZ) בקיצור אני מחבר את הלוח, את המעבד, הספק וזכרון וכלום לא קורה כאילו הספק נדלק והמעבד מתחמם וגם הלוח אבל המסך נכבה, אפילו המסך השחור לא עולה וכלום מה יכולה להיות הבעיה? לוח לא ידוע עם צ'יפ שכתוב עליו XCEL2000 מעבד סלרון סוקט 370 שבא על כרטיס של סלוט 1 (מן מתאם כזה שנכנס אליו) אין כרטיס מסך, זה מן יציאות פינים כאלה שמתחברות ל IDE ישירות לחיבורי ה PCI (מקווה שהבנתם) בקיצור חיברתי תכבל IDE הזה לפינים של המסך וכלום לא קורה...

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שבוע טוב, במחשב שלי יש שני סטיקים של 8 ג'יגה והחלטתי לשדרג אותו עם עוד שני סטיקים כך שיהיה עם 32 ג'יגה זיכרון סך הכול. רכשתי בדיוק את אותם המודולים שכבר קיימים, לוח האם שלי הוא ASUS H170M-PLUS, התקנתי אותם המערכת הפעלה עולה כרגיל. ב-BIOS כן רואים את 4 המודולים של 8 ג'יגה אבל במערכת הפעלה Windows Server 2019 רואים רק 16GB. אם אני מריץ תוכנה כמו CPU-Z היא מזהה את כל הזיכרון לעומת מערכת ההפעלה. אני מפספס איזה הגדרה ב-BIOS שתאפשר לי להשתמש בכל הזיכרון?

דיונים חדשים בפורומים