עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. איזו בעיה מתסכלת מתסכלת כי אני אל יודע מה גורם לה, או איזה חלק לא עושה את התפקיד שלו כמו שצריך. אני רק מקווה שזה לא ה HD, אני ממש לא רוצה לאבד את מה שיש בו :'( בכל אופן, חזרתי ממסיבת רשת אצל חברים, המחשב שם עבד בסדר גמור. בדרך חזרה, הפילו לי את המחשב על משטח קשה. אני לא ראיתי את הנפילה, אבל אני מניח שזה היה דיי בחוזקה, כי ה front עף מהמחשב אפילו O_O אבל למראית עין לא קרה שום דבר. חיברתי את המחשב, הוא עבד, טען את ההתחלה, אבל בקטע שהוא אמור להעלות את הווינדוס, פתאום המסך נהפך להיות שחור (לא שחור כמו שהמסך נכבה, פשוט הוא לא אראה כלום). נסיתי עוד כמה פעמים וזה לא עבד. נסיתי להעלות את חלונות ב safe mode, וזה נעצר באמצע. ובפעם השניה ב safe mode, זה הגיע את מסך הטעינה…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by שמנואל,

שלום. במחשב פנטיום 2 ווינדוס 98 היה מותקן הכל ועבד בלי בעיות. התקנתי לילדה קומפי ופתאום הפסיק להשמיע קול. בדקתי וגיליתי שבמנהל ההתקנים פתאום אין דרייבר לכרטיס (לאן נעלם הדרייבר?). הורדתי לפי AIDA והתקנתי דרייבר ESS Sound Card ES1688 דרך מנהל ההתקנים, שזיהה את הדרייבר בתהליך שלא הייתה בו שום בעיה. למרות זאת אין קול ובמנהל המשיך להיות סימן שאלה. ברוב טפשותי עשיתי ריסט וכשעלה המחשב נעלם לגמרי התקן אודיו מממנהל ההתקנים וגם AIDA לא מוצאת אצלי כרטיס קול בכלל - כאילו ניתקתי אותו פיזית. מה לעשות ? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by bv_beaver,

כל פעם שאני עושה ריסטרט דרך הכפתור הווינדוס עולה אז הוא מראה מסך כחול ואז אני צריך להיכנס בסייף מוד ולהתקין מחדש את הדרייברים של הכ.קול ככה זה כל הזמן ואני לא חושב שזה בעייה בכרטיס HELP!!!! :'(

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by shloosh,

יש לי כרטיס קול צרוב על לוח האם שלי,יש לי GIGABYTE 7VRXP וכרטיס קול של CREATIVE ct5808 FK כל פעם שאני שומע מוזיקה יש צפצופים ורעשים מעצבנים כאילו שמזיזים את החיבור של הרמקולים למחשב וזה עושה רעשים,עכשיו עשיתי בדיקה וזה קורה רק כשאני נוגע במחשב ומזיז משהו, מה זה יכול להיות, עכשיו גם לפעמים השירים קופצים קדימה, זה מפחיד! מה לעשות????? ATHLON XP 2000 ,256DDR 333MHZ דרייברים שקיבלתי מהדיסק של GIGABYTE (VUCD Ver.2.02) ועכשיו עידכנתי דרייברים חדשים מהאתר של creative וזה לא עוזר!

5. המחשב חדש דנדש, ולפתע הוא לא ועובד יותר, המחשב לא פותח מסך. chip set של SIS645 לפנטיום 4. !!!!אבל הנורית שמראה שהמחשב דולק מהבהבת!!!!. מישהו יודע מה זה אומר ???? ביניים הוצאנו הכל, ,CD, IDE, HDD, memory, LAN, FDD, all pci & AGP devices אם מישהו יודע על בעיה שיש בלוח הזה או משהו כזה, אז בבקשה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by FatherBoard,

כשאני מנסה להפעיל את המשחק על DIRECT3D אז הוא מהבהב לרגע ואז חוזר בחזרה לווינדוס. כשזה על SOFTWARE RENDERER זה לא קורה, אבל אז רואים חרא! מה אני עושה לעז***? :-\

7. Started by GABI,

שלום! יש לי מחשב P3 לוח אם AMD כרטיס מסך 8 מגה. בקיצור אני מדליק את המחשב והוא עובד ב16 צבעים ורק אלהים יעזור לך לשנות את זה אולי אתה יכולים להגיד לי מה הבעייה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by ClubCaliber,

אני נכנס לMy Network Connections ומופיע לי חיבור תחת "LAN Or High Speed Internet" כתוב IEEE 1394 Net Adpter Enabled ולא רשום כלום חוץ מזה, מה אני עושה? יצרתי התחברות באינרנט זהב וכותב לי את הError הזה כל הזמן.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ROEY--1,

היי לכולם בעבר העליתי בעיה זו ללא כל פתרון מתאים שניתן... ברשותי מחשב חדש עם כרטיס מסך MSI GEFORCE4 TI 4200 AGP *8 כאשר אני מריץ משחקים מסוימים למען האמת רוב המשחקים (חלקם חדשים חלקים פחות ) המשחק עולה לשנייה רואים מסך שחור ואז אני חוזר למסך הווינדוס כאשר אני רואה את המשחק בשורה למטה מוקטן--אני מנסה שוב פעם להעלות אותו שוב פעם עולה ואז מוקטן עד שאני מעלה אותו (יש ברשותי עכבר עם גלגלת באמצע ) ונותן מספר לחיצות על כפתור הגלגלת רק אז הוא עולה מה גורם לבעיה זו -עידכנתי דרייברים והכל ואני לא יודע מה גורם לבעיה זו שמח לקבל תשובה תודה ביי...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by yodda,

קניתי דנגל בלוטוס ואני מנסה להתחבר אילו לאוזניות בלוטוס שיש לי הבעייה היא שאני לא מציח לעומת זאת אני מצליח להתחבר לפלאפון שלי עם הדנגל אני לא יודע מה הבעיה אבל העלתי אופצייה בראש אולי בגלל שהדנגל הוא Bluetooth v1.6 והאוזניות הם Bluetooth V2.0

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Kululu,

היי המאורר של המעבד שלי מגמגם, כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא מתחיל להיסתובב ואז "נתקע" כאילו הוא מנסה לעשות סיבוב אבל משהו פיזי חוסם אותו (אין שום דבר שחוסם אותו). החלפתי מאורר לאחד של AC (זה עם ההיט סינק הגדול והמאוורר שמתלבש מהצד) והתקלה נשארה. החלפתי לספק חדש (ספק זול, אבל עדיין חדש) והבעיה ממשיכה. כל כמה ריסטים של המחשב הוא בסוף עולה אבל אחרי כמה שעות של שימוש הוא נתקע והבעיה חוזרת. כמו כן שהמחשב נמצא במצב הזה לחיצה על כפתור כיבוי לא מכבה אותו הוא פשוט לא מגיב לזה. אין שום ציפצוף. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. ^. ניסיתי לנתק כל מה שאפשר, אחרי ניתוק מאווררים, כוננים וזכרונות המחשב עדיין מתנהג באותו אופן בדיוק (מאווררים נדלקים לחצי שניה בדיוק, נכבים מעצמם וחוזר חלילה בלופ אינסופי), עם כי אחרי ניתוק חיבור ה6PIN לכרטיס המסך התווסף צפצוף חד, שמתחיל מיד עם ההדלקה וגווע יחד עם המאווררים. בכל מקרה, ניסיתי עם כ.מ. אחר שאינו דורש חיבור חשמל נוסף, הצפצוף נעלם אבל המחשב עדין לא נדלק. יש לציין שהמנורות השונות על המחשב נדלקות גם הן כרגיל בהדלקה (ונכבות יחד עם הכל), וגם הנורה שדולקת קבוע על לוח האם, גם כשהמחשב כבוי אך מחובר לחשמל דולקת בקביעות כרגיל. רשימת החשודים כרגע מצומצמת ללוח אם\ספק. העניין הוא שאין לי ספק אחר בשביל בדיקה ואין לי מאיפה להביא אחד כרגע. רצוי גם לציין שאין אחריות על המחשב,…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Raz20,

כשהווינדווס שלי עולה אז נפתח לי מן מסך פתיחה עם שם משתמש וסיסמא , עכשיו הקטע שלא עשיתי בכלל סיסמא , אז כל הזמן כשאני מדליק את המחשב ועולה לי המסך הזה אז אני לוחץ על : "אישור" , סתם כזה והוא מכניס אותי לווינדווס , עכשיו ניסיתי להיכנס לחשבונות משתמשים כדי לשנות את אופן הכניסה וזה העלה לי את ההודעה הזאת : (איך אני יכול להוריד את המסך כניסה שהכניסה לווינדווס תהיה אוטומטית? ) [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Idan06,

המחשב שלי חדש וכשאני מנסה להריץ משחקים כבדים יחסית, המשחק קורס ויש הודעת שגיאה, לפעמים אפילו אין הודעת שגיאה והמשחק פשוט יוצא.. מה לעשות?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום חברים.. עוד בעיות.. אין להן סוף לאחר שהצלחתי להפעיל 2 הראדיסקים של SATA2 ביחד ההארדיסק שחיברתי מאוחר יותר נכשל באמצע פעולות בWINDOWS. למשל אני מוריד משהו בתוכנה AZUREUS (ביטורנט) ולפתע הוא נותן הודעת שגיאה: Disc read error - the request could not be performed because of an I/O device error, write fails, flush fails הודעה שניה עם write במקום read ועוד 2 הודעות בערך אותו דבר. המוזיקה מהWINAMP שהפעילה קבצים מהכונן ההוא הפסיקה והוא לא מופיע ב"מחשב שלי" אני גם מקבל הודעה מפחידה מהWINDOWS שהקבצים ששמרתי (בתהליך ההורדה) בכונן נאבדו. האם יש צורך לשים ג'אמפר כלשהו בכונן הזה? למה הוא נכשל? תודה.

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Proww,

שלום יש לי מחשב של ASUS חדש שבתוכו יש גם מצלמה מעל המסך. אני רוצה לחבר מצלמת אינטרנט חיצונית (טובה יותר) ושהיא תהיה הברירת מחדל שהיא מחוברת. כאשר אני מחבר אותה ונכנס לאתר כלשהו שמצריך מצלמה, מה שנדלק הוא המצלמה של המחשב ולא של לוג'יטק למשל. איך אני מגדיר שהמצלמה תהיה לוג'יטק כברירת מחדל שהיא מחוברת בוינדוס 8.1?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by maleona2,

1.קניתי כרטיס מסך R9 290 וברצוני לחבר למחשב 2 מסכים : מסך אחד של המחשב ועוד מסך טלוויזיה. היציאות של כרטיס המסך הם : DISPLAY PORT, HDMI, DVI רציתי לשאול מה הדרך הכי טובה לעשות את את הפיצול הזה ולקבל את התוצאה הכי איכותית? ובאיזה יציאות להשתמש? האם כדאי לפצל את אחת היציאות עם מפצל? (למשל לקנות מפצל HDMI וממנו להוציא שני כבלים של HDMI אחד למסך של המחשב ואחד לטלוויזיה - בהנחה שזה לא יפגע באיכות העברת הנתונים). אשמח להכוונה! 2. עד היום היה לי מחשב אחד בבית. בעוד כמה ימים יהיו שניים. מה אני צריך לעשות על מנת לחבר את שניהם לאינטרנט? אחד מהם מבחינתי יכול להיות רק על WI-FI (כלומר, אם ניתן לוותר על כבל רשת מטעמים לוגיסטיים אז עדיף לי). אציין כי יש לי כיום ראוטר בחדר. השאלה היא מה…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by galai198777,

רציתי לדעת עם מסך טלוויזיה שמחובר למחשב תומך במשחקים ? אם זה לא הפורום הנכון תגידו לי

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום התקנתי לפני כחצי שנה אובונטו 18 על כונן של 128 GB SSD. יש במחשב שלי עוד כונן של 1 TB המחולק ל2 מחיצות-950 GB נתונים ו50GB שטח חסר תועלת (מאותחל לNTFS) אמש התעסקתי עם הצפנת כוננים ונתקלתי ב2 בעיות. הראשונה: כאשר אני מעלה את אובונטו, במקום להיכנס למערכת ההפעלה אני מקבל את השגיאה הבאה: Couldn't get size: 0x800000000000000e MODSIGN: Couldn't get UEFI db list Couldn't get size: 0x800000000000000e לאחר מכן במקום להעלות את מסך הכניסה עולה קונסול שחור עם פקודות מוזרות. כרגע אין לי אפשרות להשתמש במערכת ההפעלה כלל. העלתי אובונטו מיו אס בי, והבעיה השניה- יש לי גישה לכונן המערכת (128), אך כונן הנתונים שלי הוצפן (950) ואין לי מושג מה …

20. שלום, יש לי מחשב נייד Dell Vostro 5568 החלפתי לו כיסוי עליון palmrest (מעל המקלדת) וכשניתקתי את המקלדת מהלוח-אם הפלסטיק הלבן שלוחץ ומהדק את הפס המחבר נשבר לשניים. הצלחתי לחבר את הפס בלי הלחצן ולהדק, אבל עכשיו המקלדת לא עובדת בכלל. צירפתי תמונה. אני זקוק לעזרה - מה אני צריך לעשות כדי לתקן את ולחבר את הפס שמחבר בין הנקלדת ללוח אם וכך היא תעבוד? תודה מראש

21. שלום לכולם! לפני כמה זמן החלפתי לוח ל : ASUS P5qpl-am ו..אין לי אפשרות לעשות לו OC פשוט בלוח אין את האפשרות הזאת למה?? נ.ב יש תוכנה שבאה בדיסק קוראים לה turbo key כנראה שזה ה OC אבל כאשר אני מפעיל אותה הוא נותן לי את השגיאה הבאה: או.. http://www.siz.co.il/my.php?i=wzduoo4geu3y.jpg תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by isrmnhr,

שלום לכולם. השבוע הדיסק הקשיח שלי הלך לעולמו, כשהמחשב עולה אני רואה הודעה: Receiving S.M.A.R.T. status bad backup and replace error. לאחר מכן אין לי שום גישה אל הדיסק וגם הBIOS לא מזהה אותו. שאלתי היא - האם יש דרכים להציל את המידע על הדיסק הזה ? אני יודע שיש חברות שמתמחות בנושא הזה ולוקחות הרבה כסף, אקח את זה כאופציה אחרונה. האם יש איזה תוכנות ביתיות, או מניפולציות שאפשר לעשות על הBIOS כדי להגיע חד פעמית למידע על הדיסק ולהוציא אותו ? תודה רבה מראש !

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by eyal00,

שלום, יש לי חבר שיש לו בעיה במחשב. מסכים כחולים בעיקר ותקיעות של המחשב. הפעלתי את התוכנה WINDBG שבודקת את המסכים כחולים ושם היה רשום HARDWARE צריך פשוט להחליף את ההארד דיסק? הוא כבר עשה בעיות בעבר... כל הקבצים שנמצאים בתיקייה MINIDUMP הראו על הHARDWARE כבעיה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום חברי הפורום. אחד הסלוטים בלוח האם של אחי (Gigabyte GA-EP45-DS3) ורק אחד (הצהוב השמאלי ביותר) לא מסוגל להפעיל את זכרונות הA-DATA שלנו (שמסוגלים להגיע עד 1200Mhz ויותר) ביותר מ850Mhz, אך כל שאר הסלוטים מסוגלים. שינוי התזמונים לא עזר, העלאת המתחים לא עזרה. אם ארצה להכניס 4 זכרונות 1066Mhz לא אוכל להפעיל את כולם במהירות הזאת עקב הסלוט, והיא תרד ל850Mhz. האם תקלה זו נחשבת לתקלה תחת אחריות? אני מניח שאין דרך לסדר אותה מלבד שליחה למעבדה. אור כהן.[br]פורסם בתאריך: 29.10.2010 בשעה 13:38:10 טוב מצאתי את הבעיה (בערך )מסתבר שרודפת את הזכרונות רוח עתיקה בשם קקה. זה גרם לזכרונות לפתח אישיות משלהם. להלן האישיויות של הזכרונות: א. הזכרונות לא אוהבים סלוטים צהובים, באשר יהיו…

25. שלום שלום כבר כמה זמן שאני מנסה להתקין מחדש את המחשב של ההורים של חברה שלי - אבל המחשב די צולע עם המון בעיות - אחת הבעיות העקריות שאני נתקע עליהם היא שאני לא מצליח להריץ את תוכנת ההתקנה של חלונות מה CD אני פשוט לא מצליח להכנס לביוס (ניסיתי DEL או F4 - אם אני זוכר נכון) ואפילו כל כפתור אפשרי על מנת להצליח להגדיר שיתחיל את ה BOOT מה CD - הכונן דיסקטים דפוק שם ככה שאי אפשר לעלות עם דיסק איתחול ... מישהו יכול להסביר לי איך להכנס לביוס (אני ממש לא יודע איזה לוח אם זה ובגלל יושנו (ישן) אין להם כבר שום דוקומנטציה שלו. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.