תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
אמממם, שלום אני חבר של מי שהמשתמש הזה לא יהיה... בכל מקרה, היה לי מודם usb adsl modem ale 130 והיה לי מצויין איתו. לצערי הוא נהרס, בא טכנאי והתקין לי את הגירסא המשודרגת שלו usb adsl modem ale 150, מאז שהוא התקין, לוקח לי כמעט דקה להתחבר לאינטרנט (שזה המון יחסית למה שהיה מקודם), זה מאט לי את האינטרנט, וזה לא נכנס לשרתים מסויימים באימיול (למעשה, כמעט לרובם, וגם באלה שהוא נכנס אני על low ID) נאמר לי שזה כנראה פייר וול פנימי של המודם, למישהו יש מושג איך אני מבטל את הפייר וול הזה? זה ממש מעצבן איתו...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב קניתי מחשב חדש ויש לי בעיה , מידי פעם המחשב פשוט קופא ואי אפשר לעשות כלום אפילו כפתור הריסטרט וההפעלה לא מגיבים ואפילו כשאני מנסה מלוח האם, יש לציין כי כל הטמפרטורות תקינות, עשיתי בדיקת מאמץ עם occt והטמפרטורות של המעבד מאוד נמוכות, המחשב לא עבר אוברקלוק של שום רכיב. מה לדעתכם מקור הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני שומע את המחשב מתאמץ ישר אחרי שהוא עולה שחוץ מקספרסקי אין שום תוכנה ברקע נכנס למנהל המשימות > ביצועים: שימוש במעבד - 1% שימוש בזיכרון - 1.24GB (ווינדוס 7) זה מאט לי את המחשב מאוד עשיתי סריקה ולא נמצא שום וירוס
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! הרבה זמן לא הייתי אבל עכשיו אני זקוק לעזרה דחופה. היום רכשתי בשמחה רבה את הMouseman Opticl הכחול והיפה של LOGitech. הכל עובד יפה ומגניב. עד שניסיתי לשחק במשחקי האהוב, Counter-Strike. אני ממש לא מצליח לכוון נורמלי, יש SENSITIVITY OVER מטורפת. שמתי אפילו SENSITIVITY על 3 וזה עדיין מטורף ומהיר מאוד בכיוון (בתנועות זה ממש איטי)... זה ממש מדכא אותי וגורם לי לחשוב שוב למה בזבזתי 200 שקל על עכבר זה אם הוא ממש גרוע במשחקי האהוב... מחכה לתשובה דחופה, תודה אמיר.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם מעבד e6600 עכשיו.. ביטלתי את הEIST והמכפלות עדיין משתנות לפי הצריכה.. וגם הbus speed הוא 170.5mhz בקום 266 תמונה: איך לסדר את הקטע של הeist והבאס ספיד? תודה mz155
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה במחשב הוא עולה אבל הוא לא מגיע לטעינה של הווינדוס ואז הוא רושם לי את ההודעה הבאה: (כנראה בעיית BIOS) "hardware initiate failed,please check device!!! The Bios does not be installed.Press G to continue" ואחרי שאני לוחץ על הכפתור G עולה הודעה אחרת תוך כמה שניות: Reboot and select proper Boot device Or insert Boot media in selected Boot device and press a key עכשיו כל זה קןרה דקה לפני שהXP טוען את עצמו והפסים הרצים. המחשב מתחיל לעשות רעשים מוזרים(לא צפצופים) ואז עולה ההודעה תוך איזה 40 שניות. עזרה דחוף. תודה רבה לעוזרים נ.ב אין לי מושג איך זה קרה אף אחד לא היה על המחשב והוא היה כבוי בלילה אני כיביתי והכל היה בסדר ובבוקר בום!לא עובד! אני ממחשב אחר כותב!!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום ! ה- WINDOWS על מחשב של חבר שלי התחיל לקרטע אז פירמטנו את ההרד דיסק וכאשר הכנסנו את דיסק ההתקנה של WINDOWS הופיע המסך הכחול והמחשב התחיל להעתיק את הקבצים לאחר שפעם ראשונה לחצתי ENTER במקום שיופיע ה- LICENCE AGREEMENT הופיע הודעה: setup didn't find any hard disk drives installed on your computer למרות שהביוס כן זיהה את הדיסק הקשיח במהלך ה- POST. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר? : You're either using GPT on a UEFI motherboard or you've got a locked OEM partition אני מנסה להריץ תוכנה כלשהי, לא משנה איזו : יש בעיה עם התוכנה, והפתרון נמצא למעלה... מה זה אומר GPT על לוח UEFI ? יש לי Gigabyte Z77 למישהו יש מושג?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מחשב נייד של IBM דגם A20 ואחרי הפירמוט הוא מבקש ממני סיסמא בכניסה לביוס אין לי מושג מה לעשות האם יש תוכנה או דרך לפתור את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני פחות משנתיים רכשתי מחשב מאייבורי(עוד לפני שידעתי על השם הרע שלהם :\) ועם המחשב רכשתי גם עבר ומקלדת(עכבר לייזר חוטי,אופטי) עכשיו כבר יש לי איזה חודש מחשב חדש חזק שרכשתי מTMS ואמרתי לעצמי שהעכבר והמקלדת מצויינים אז לא טרחתי להסתכל על חדשים. עד עכשיו הכל היה בסדר עד ש..אני משחק בכול אוף דוטי 4 ומתחילים להיות הפרעות(קפיאות קצרות של העכבר,פשוט לא מגיב לכמה שניות)ופתאום הוא לא עובד הלייזר עובד,העכבר עצמו מגיב לתנועה אבל במחשב הוא לא עובד,חיברתי עכבר אחר וגם לא עזר. מה אני עושה תודה,אלעד עריכה: שיחקתי קצת אם החוט וגיליתי שיש כנראה בעיה במגעים,אבל מתיש ששיחקתי קצת עם המגעים הוא עבד רק לכמה שניות ועכשיו אפילו שאני משחק עם המגעים זה לא עוזר,הוא פשוט לא עובד
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו בבקשה להעריך את השווי של המחשב הזה\את החלקים האלה מחשב נייד של חברת dell דגם inspiron 1574 מעבד intel core i3-330m 4 gb ram 320 gb disk Windows 7 home Premium 64-bit סוללה גמורה! ויש בעיה במגעיםשל המסך,יש מסך לבן 80% מהזמן המחשב עמוד ללא שימוש כבר שנתיים...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח לראות סרטונים בכרום.. הדפדפן כתב לי להוריד תוסיף מפה: http://www.interoperabilitybridges.com/wmp-extension-for-chrome אבל אחרי שהורדתי,הדפדפן רושם לי שלא ניתן להוריד תוספים והרחבות מאתר זה.. מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה הגיוני שבזמן שאני משחק וצורב בו זמנית המחשב יזוז כמו צב ,והאם גלישה נחשבת לצרכן רציני של משאביי מערכת??? רצויי לציין כי בבעלותי מעבד כפול ליבה (2.4 לכל ליבה), לוח אם של גיגהבייט 945P S3 ,הבעיה הזו משגעת אותי מהסיבה שקניתי את המעבד הזה בכדיי לא להיתקל בבעיות האלו של איטיות האם ניתן בדרך כלשהי להתגבר על הבעיה בעיקרון קיימות תוכנות המהרה בלוח האם אבל אינני מעוניין למתוח את איבריי החלקים בשלב זה .
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כפי שרואים בתמונה, יש לי הגדרה של צבע או גופן שפשוט משחירה לי את הכתב ואת הרקע של הכתב , למישהו יש פיתרון? אם לא רואים, אז פשוט תתארו לעצמכם סט בחירות (כמו אחרי התקנה של משהו - התוכנה שואלת סמן פה בשביל להפעיל את זה וסמן שם בשביל לקרוא את זה), כאשר אתם לא רואים מה כתוב בבחירה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק און קי. במחשב הנייח כשאני מחבר אותו הוא עובד בסדר גמור, גם במחשב הנייד הוא עבד בסדר גמור עד כה. אבל פתאום עכשיו, כשאני מחבר אותו למחשב הנייד ב-system tray מופיע לי האפשרות לעצור אותו, אבל כשאני נכנס למחשב שלי הוא(removable drive/disk) לא מופיע כמו פעם. בדקתי והוא עובד סבבה המחשב הנייח. מישהו יודע איך לפתור את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 הארד-דיסקים, סידירום וצורב והם מחוברים ככה: Primary Master: WD 80GB Primary Slave: WD 20GB Secondary Master: CD-R Secondary Slave: CD-ROM מקודם הצורב היה סלייב והסידי מאסטר ועבד בסדר, אבל אחרי שהפכתי הסידי מסרב לעבוד ב-DMA. יש לי ווינדוס אקספי וב-Secondary IDE Channel בחרתי DMA if available ועדיין הוא עובד ב-PIO. מה עושים?? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע שעבר הלך לי ההרד דיסק שנקנה מ KSP, הוחלף בחדש של חברת WD, המחשב רץ מצויין, אבל לאחר פרק זמן משתנה (בין חצי דקה לשעה) פשוט קופא, ומפסיק להגיב, לא עכבר, מקלדת, כלום... יש למישהו השערה מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום עשיתי שדרוג מי פנטיום 4 2.66 לפנטיום 3.01 ולוח אם של ABIT מסוג IS7 ובכל פעם שאני מפעיל משחק הוא נתקע בלי סיבה אגב בפנטים והלוח האם הישן זלא היה ! ברשותי כרטיס מסך של ATI 9600 128 MB וזיכרון 1GB ואנני יודע מה הבעיה פרמטו לי מחדש הזמנתי טכנאי וזה לא עוזר מדובר בסימולטורים חוקיים ! של מיקרוסופט וUBI כל פעם שאני מפעיל הוא או נתקע או נכבה מה יכול להיות הבעיה הזו ! שתמיד עבדו אגב לא אני התקנתי את וינדוס ואת הלוח והמעבד אלא טכנאי מוסמך ! הורדתי דרייברים הכי הכי חדשים וזה לא עוזר בכלל אגב זקורה רק שאני מפעיל משחקים בלבד ! אנא עזרו לי !
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב רציתי לדעת כיצד ניתן לאפס את הגדרות הביוס בלוח הנ"ל . טענתי את בררת המחדל בביוס שמרתי, המחשב עשה אתחול ומאז לא עולה המסך , ניסתי להוציא את הסוללה של הלוח אבל נראה שעדיין דבר לא משתנה . כיצד מאפסים אותו ידנית להגדרות בררת מחדל. תודה ושבת שלום וכמובן שנה טובה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נשרף לי הספק כח במחשב ואז החלפתי אותו. הכל עבד וכשהווינדוס התחיל להיטען המסך נכבה אבל במחשב המשיך להיות דלוק . זה נראה כאילו המסך מתנתק מהמארז או משהו כזה כי הכל ממשיך לפעול חוץ מהמסך. (הוא נכבה מייד כהווינדוס מסיים לטעון). מה אני יכול לעשות??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס HD4850 עם הדרייבר הכי עדכני (10.4) וכשאני מחבר את הכרטיס עם קבל HDMI דרך היבור המובנה שלו הוא מעביר רק תמונה בלי קול במנהל התקני השמע הוא מזהה את היבור אבל כלא מובר מישהו יודע מה עושים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. לא מזמן התחילה אצלי סידרה של מסכים כחולים שעולים ללא שום סיבה מוצדקת. אני שואל את עצמי, מה עכשיו עשיתי לקופסה הזו?! הינה הסיפור: יום אחד בהיר ונטול תקלות לחלוטין המחשב החליט על דעת עצמו שהגיע הזמן להפתיע אותי במסך כחול ומעניין שאמר את הדברים החשובים הבאים: Error signature BCCode : 1000007e BCP1 : C0000005 BCP2 : 804FAA5E BCP3 : F8981C3C BCP4 : F898193C OSVer : 5_1_2600 SP : 1_0 Product : 256_1 ניסיתי להבין, משום מה לא הבנתי הרבה.. לאחר פרק זמן של כמה ימים המחשב החליט להכין לי עוד הפתעה אבל הפעם שונה במקצת, כניראה כדי שלא יהיה לי משעמם מידי.. ובו היה רשום כך: BCCode : a BCP1 : B1279788 BCP2 : 00000002 BCP3 : 00000001 BCP4 : 804E38AA OSVer : 5_…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת יש לציין שהדיסק קשיח שלי הוא הSAMSUNG 500GB F3 אחרי שעידכנתי את הביוס הווינדוס שולח לי אותות אזהרה שהוא מצא בעיה בקשיח ויש לגבות את הקבצים שלי הורדתי את התוכנת בדיקה מהאתר של סמסונג סמסונג עשיתי את הבדיקה והכל היה על PASS אני ממשיך לקבל את האזהרות האלו מה הבעיה ומה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-