תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי מחשב המבוסס על לוח אם gigabyte h87d3h' מארז fractal design define r4 רכשתי את המאוורר scythe slip steam 140XT PWM 14cm 1300RPM במטרה לשים על דלת המארז. לאחר החיבור ב4 פינים ללוח האם הבחנתי שהמאורר כלל לא מסתובב אלא רק נותן דחיפות קטנות של רבע סיבוב, אך לא באמת מסתובב באופן רציף כמצופה. לאחר מכן ניסיתי לחבר לשאר חיבור המאוררים על לוח האם אך התוצאה הייתה זהה. הלכתי לBIOS לבדוק מה פשר העניין ושם הוא הציג מצג שווא של מהירויות סיבוב הנעות בין 100 ל20000 ניסיתי לחבר את המאורר דרך כבל שמתחבר ישירות לספק וגם מפצל אותו ללוח האם ואז הוא הציג 1380 סיבובים בדקה כמו שצריך להיות ואכן הסתובב במהירות הזאת (בצורה תקינה), אך לא היה ניתן לשלוט במהירות כיוון שחובר ישר לספק. מ…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לינוקס דרס לי את הMBR ווינדוס לא עולה, לצערי ולטיפשותי אין לי דיסק תיקון, מישהו יודע היכן ניתן להוריד דיסק תיקון? המערכת שלי היא 64B. זה די דחוף לי, תודה מראש. באותה הזדמנות אשאל אם מישהו יודע למה לינוקס מסרב לעשות מאונטינג למחיצה של ווינדוס, תוך שהוא מעלה כרגיל מחיצות אחרות, זה כבר כמה זמן ולא קשור לבעייה הנוכחית, זה ההודעה שאני מקבל Error mounting: mount exited with exit code 14: Windows is hibernated, refused to mount. Failed to mount '/dev/sda5': Operation not permitted The NTFS partition is hibernated. Please resume and shutdown Windows properly, or mount the volume read-only with the 'ro' mount option, or mount the volume read-write with the 'remove_hiberfile' mount…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את המוצר הזה: http://www.ebay.com/itm/150951964649?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 יש לי 3 חריצים פנויים של pci express. בחרתי אחד מהם והתקנתי עליו את המוצר. התקנתי דרייברים שהגיעו ביחד עם המוצר. המוצר זוהה ולאחר שהוכנס DoK, נוצר לי כונן ב- my computer ואפשר היה לצפות בקבצים שעל ה- DoK. הבעיה היא שכאשר ניסיתי להעביר קבצים, מהמחשב שלי(כונן פנימי) אל ה- DoK, נתקלתי בבעיה. ההעברה התחילה מצויין, אבל בהמשך, קיבלתי error. אפשר לראותו כאן: לאחר שלוחצים על cancel ה- DoK "נעלם" מהמחשב, למרות שהוא מחובר אליו. פשוט לא רואים אותו ב- my computer. כאילו הוא לא קיים. אם מסירים את הדרייבר ומתקינים אותו מחדש, שוב רואים את ה- DoK, אבל הבעיה נשארת …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי פלייסטיישן 4, וכשאני מנסה להתחבר לראוטר הוא פשוט לא מוצא אותו ברשימה. בדקתי המון באינטרנט ולא מצאתי משהו שפתר לי את הבעיה. ניסיתי לנתק ולחבר מהחשמל. וידאתי שהראוטר שולח את ה-SSID שלו. ניסיתי להכניס את כל הפרטים של הראוטר באופן ידני (יכול להיות שלא עשיתי את זה טוב - לא יודע). ניסיתי לשנות הגדרה בראוטר ולשנות ממצב bng לכל אחד מהם בנפרד. למה אני בטוח שהבעיה בראוטר? 1. הפלייסטיישן עובד עם חיבור קווי. 2. הפלייסטיישן מוצא את האינטרנט האחוטי של השכנים. 3. יש לי אייפד בבית, 2 אייפונים, 2 לפטופים ופלייסטיישן 3 - וכולם מתחברים בלי בעיה לאינטרנט האלחוטי. הפלייסטיישן 4 פשוט לא מוצא רק את האינטרנט שלי. שתי הערות: 1. דגם הראוטר שלי הוא TP-LINK WR940N. 2. הראוטר משמש כ-acces…
-
- 5 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הבעיה מלא זמן וזה לא מסתדר אני אשמח אם תעזו לי יש לי WINDOWS 7 64BIT בעברית. כשאני משחק משחק זה מראה לי אות כלשהי או משהו אחר ולפעמים לא מראה כלום ניסיתי להוריד את העברית מהמחשב עד שאני יוצא מהמשחק נגיד אבל זה לא נותן לי את האפשרות לעשות "מחק" באפשרויות השפה של WINDOWS אשמח לעזרה זה מעצבן ממש מי שלא מבין את הבעיה שישאל אני אסביר יותר טוב
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אני עושה עם זה? קיבלתי מסך כחול שהיה רשום BAD HEADER POOL אחרי זה הרצתי בדיקה של וינדוס לזכרונות שהוא מאתחל את המערכת ומבצע לפני עליה של וינדוס אחרי זה קיבלתי את המסך הזה בוינודס מדובר בזכרונות איכותיים http://ksp.co.il/?uin=19422 Corsair Vengeance Pro 2x8GB DDR3 1866MHz מה זה אומר בדיוק למה התחילה בעיה פתאום והמחשב בכללי עובד מעולה הוא רץ כבר כמה חודשים וקיבלתי מסך כחול כזה ללא סיבה רק איזה פעם פעמיים יש לי אוברקלוק קל ל 4000 ובזכרונות לא נגעתי בכלל האם כדאי להמשיך לעבוד ככה האם המצב יכול להתדרדר זתומרת הבעיה תתרחב? בכל מקרה הזכרונות האלו יש להם אחריות לכל החיים או לגשת ל KSP ולהביא את הזכרונות רק איך אני יתפקד עם המחשב עד שאני יקבל זכרונות חדשים לא ברור לי …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי מחשב נייח שמחובר למסך טלוויזיה לוח-אם - ga-p55m-ud2 זיכרון - patriot 8GB כרטיס מסך - GeForce gtx470 לא נראה לי שיש עוד פרטים רלונטים.. היום התחיל המסך להשתגע ואיני יודע מה בדיוק מקור הבעיה... אני מניח שזה כרטיס המסך מכיוון שחיברתי טלוויזיה אחרת וקבלתי אותה תוצאה... השאלה מה לדעכם הבעיה והאם ניתן לתקן או שבכלל לא שווה ועדיף לקנות חדש?!!!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי מחשב נייד N550JV CN191H. מחשב טוב, רק שיש לי בעיה אחת איתו, אני חושב שמשהו דפוק בדיסק הקשיח ואני תוהה איך אפשר לאבחן אותו כדי לקבוע אם קיימת או לא קיימת בעיה. אם אני מוריד מ utorrent במהירות גבוהה (מגה ומשהו לשניה), אני שם לב לתקיעות קצרות שחוזרות על עצמן כל כמה שניות. כשאני אומר תקיעות אני מתכוון גם תקיעות קטנות במוזיקה, הסמן של העכבר נתקע בקטנה, בזמן שאני כותב את הדיון הזה האותיות מדי פעם לא נכתבות ברגע הלחיצה. כאילו הדיסק שם את כל המערכת בבלוק בגלל שמשום מה קשה לו. אם אני מסתכל ב task manager (של ווינדוס 8) אני רואה שהעומס על הדיסק) כל הזמן עולה ויורד, בממוצע נמצא על 60 ונע בין 30 לממש 98 99 (אחוזים) (כשאני מוריד במהירות גבוהה מיוטורנט. עכשיו כשהיוט…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הי, אני מביא ציטוט מהודעה שפתחתי בפורום "ספקים", אני חושש שהספק הלך, רמזו שם שאולי זה הכרטיס מסך אז אני פותח כאן ומתחיל עם הציטוט: אנסה לתפוס את התקלה בוידאו ואפרסם. כמו מה התקלה נראית לכם? תודה עריכה: טוב, אין ספק שזה הספק.. המאוורר שלו בקושי זז, והמאוורר הרגיל בתוך המארז עדיין מתאמץ לעשות סיבוב וחצי, השאלה היא אם שווה לי לקנות ספק חדש או שמה הבעיה שתיארתי למעלה מראה על כישלון של עוד חומרה..??
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי לפני יומיים מחשב חדש מTMS מחשב שאתם הרכבתם לי פה בפורום ויש מספר בעיות מאוד מוזרות איתו. 1. יוצא חום מהמארז באת מאמץ הכי קטן (לשחק CS GO) 2. הכרטיס מסך קורס כל איזה שעה ככה ורואים מסך לבן והסאונד נתקע 3. כל הזמן יש לי כמו שחור כזה לאיזה FRAME אחד במשחק מה אני אמור לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן 2 רכבי אטרנט על חשמל מדגם hp-5101 של edimax חיברתי אחד למחשב וראיתי אותו מייד ואחד לנתב שאליו מחוברים כל המחשבים כולל ספק הכתובות ( dhcp server rowter) אני לא מקבל שום כתובת לא מהdhcp ולא עובדת גם כתובת סטטית רק localhost למישהו יש רעיון? תודה מראש. יהודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בדרך כלל כשאני מדליק את המחשב הוא לא עולה. כל המאווררים מתחילים לעבוד ונראה שמגיע חשמל לכל החלקים, אבל המחשב לא מגיע לשלב של הצפצוף ולמסך של הביוס. המסך נשאר כבוי. אחרי כמה נסיונות של כיבוי והפעלה מחדש הוא עולה. לאחר שהמחשב עולה הוא עובד כרגיל ואין איתו שום בעיה. עשיתי לו בדיקות מאמץ (מעבד וכרטיס מסך) ונראה שאין שום בעיה מבחינת חום/ספק. הבעיה היא רק כשמנסים להדליק אותו. המחשב נבנה לפני 3 שנים מחלקים שנחשבו איכותיים והומלצו בפורום. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. קניתי מסל מאג חדש לפנייומיים. לאחר שימוש קצר, הוא התחיל להשמיעביפ רציף. הלכתי לחנות והביאו לי חדש. אך גם זה לאחר זמן קצר התחיל להשמיע ביפ רציף. חשבתי אולי הרמקולים המובנים אבל שמתי אותם על 0 אז הם לא עובדים. כשאנימחבר מסךישן הכל בסדר. עוד לא יצא לי לחבר את המסך למחשב אחר כדי לבדוק. האם מישהומכיר את הבעיה או איךלפתור אותה ? קשה להאמין שזה המחשב שלי כי המסך הישןעובד בלי ביפים. האם זה בעיה בדגם הזה ספציפי או שזה אמור להיות ככה ? הדגם mag h2404. תודה לכלהעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש במחשב נייד לנובו עם 2 חיבורי USB2 ואחד 3, עם וינ 8.1. יש לי דונגל כרטיס טלוויזיה, כשאני מכניס אותו לUSB 2 הוא עובד נהדר, אבל ברגע שאני מכניס אותו לUSB 3 ומפעיל את VLC אני מקבל מסך כחול. כמו כן לא ניתן להעלות live usb דרכו, אלא רק דרך 2 היציאות של 2. האם זה בעייה בדרייבר של הUSB? והאם יש קשר ביניהם?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, הגיע הלפטופ החדש וכבר שבוע שאני יורק דם איך אני מפרמט אותו. הוא הגיע עם ווינדוס 8 בילט-אין. ניסיתי ואני לא מסתדר איתו. רוצה לחזור ל-7. הרוטינה ידועה: כניסה לבאיוס, בוט פרום... וכן הלאה; הבעיה היא שבלפטופ אין אופציה ללחוץ על F12, F8 או וואטאבר- ברגע שאני מדליק את המחשב אני רואה אייקון של טעינת ווינדוס ומשם הוא נכנס לממשק האריחים. עזרה? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הווינדוס שלי קורס כל 3 דק' אחרי עלייה של המחשב המפרט שלי הוא : I5 3470 ASUS P8Z77-V LX CORSAIR Vengeance 8GB (2 x 4GB) DDR3 1600 AMD READON HD 5670 WD HDD 500GB CAVIAR GREEN WIN 8 PRO אחרי מספר ריסוטים לא קטן הוצאתי את זוג הזיכרונות ובדקתי אחד אחד בסלוט השני שנכנס לבדו המחשב הפסיק להתרסט - יכול להיות שמצאתי את הבעיה או יכול להיות שמשהו אחר אחרי כל הריסוטים האלה הסתדר פתאום (אולי מבחינת תוכנה) אני יודע שהדיסק קשיח שלי לא וואו והספק כוח עושה הרבה בעיות ואני מחליף את שניהם השבוע פתחתי ת'רד נוסף בפורום ספקי כוח ואני קונה את הSAMSUNG SSD 840EVO 120GB בשביל מערכת הפעלה בכל אופן אני רוצה לדעת איך אני מזהה את החלק התקול (או התוכנה) אז אני צריך כלים מקצועיים (וקצת הכוונה) ל…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר EDIMAX BR6216MG שעובד מעולה וללא בעיות כאשר מתחברים אליו אלחוטית. כאשר אני מנסה לחבר אליו כבל רשת, הוא לא מספק לי אינטרנט למחשב וכתוב לי Unidentified network no internet access, לעומת זאת כאשר אני מחבר את הכבל ישירות אל המודם, האינטרנט עובד ללא כל בעיה. מדובר על Windows 7. כמו כן בדקתי בהגדרות של הראוטר והפיירואל סגור, אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה תודה, yosdaboy
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חיברתי כבל dvi חדש למסך שלי והוא לא מעלה את המחשב משום מה לעומת זאת בכבל VGA , כן ניתן מדוע זאת וכיצד ניתן לפתור זאת בתודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום שמתי לב שכשהמחשב שלי חוטף מכה (בטעות מהכסא) או זעזוע, הוא עושה ריסט אוטומטי. האם זה תקין? אולי מערכת הגנה או משהו? אשמח לדעת לוח אם: אסוס MAXIMUS VI HERO http://www.asus.com/Motherboards/MAXIMUS_VI_HERO/
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב נייח בן 9 שנים, עם מעבד AMD 2000 מגה הרץ (דגם 2400 או משהו כזה), וזיכרון של 512MB של DDR. המחשב מריץ חלונות XP. אתמול בעת התקנת תוכנה חדשה המחשב קפא לגמרי, ובסופו של דבר קיבלתי את מסך שולחן העבודה (תמונת הרקע המקורית) ללא שורה של התחל או אייקונים. בהפעלה מחדש ע"י כפתור ריסט במארז התקבלה הודעה ע"ג מסך שחור שחסר קובץ חיוני למערכת ולכן היא לא יכולה לעלות. הרצתי פקודת תיקון שגיאות, ב- 74% הבדיקה נתקעה למשך שעות, כאשר נורת הדיסק הקשיח האדומה דולקת רצוף - כיביתי. ניסיתי להריץ תיקון כללי עם הדיסק המקורי של מע' ההפעלה, כעת המערכת עולה, אבל מתקבלת הודעת שגיאה שצריך להפעיל את המערכת ע"י מייקרוסופט (היא מקורית), שואל אותי האם לעשות זאת עכשיו או לא. אם אני לוחץ ע…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם זה דבר תקין שבמנהל המשימות מופיעה לי 100 אחוז 99 אחוז במנהל המשימות בלשונית דיסק קשיח.. והמספרים באחוזים נהיים באדום (שלי זה נראה אומר אזהרה כלשהיא ,אחרת למה לשנות צבע גוון) המחשב הינו מחשב נייד מדגם ASUS N550 תודה.
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
טוב, קודם כל ערב טוב לכולם בעייתי היא כזאת יש לי מחשב נייד של אייסר שבס"כ עושה עבודה טובה ורצלי כב משהו כמו שנתיים לעולם לא פירמטתי אותו לפני איזה שנה ככה יום אחד כשהדלקתי אותו לקח לו איזה שעתיים לעלות וכשהו עלה זה היה לתיקון איתחול ולאחר מכן זה קרה בשנית אחרי איזה חודשיים טוב עבר כמה זמן סיימתי בית ספר הספקתי לטוס לאמסטרדם פעמיים לפני הגיוס ואז גם אותי צהל לקח ופה נכנסת הבעייה כמו כולם אני גם עושה לרוב שושים כלומר אני מגיע לבית אחרי שישה ימים בבסיס מה שמשאיר את המחשב כבוי כל הזמן הזה ובערך ב4 חודשים האחרונים כל פעם כשהייתי הולך לבסיס וחוזר לסופ השבוע הייתי צריך לחכות שלוש שעות עד שהמחשב יסיים את התיקון איתחול הזה וגם היו פעמים שהוא היה צריך לעשות זאת מס פעמים עכשיו אני …
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בעיה ממש גדולה אני מיואש כבר כמה ימים אחרי ופרמוטים ומה לא קניתי מחשב נייד חדש והתקנתי עליו וינדוס 8.1 , בפעולות שדורשות הרבה זכרון הוא פשוט קורס , ותהליכים בעמודה של זכרון כתוב 100% כמו פה : http://h30434.www3.hp.com/t5/image/serverpage/image-id/43249i5B190E03BAEB51B4/image-size/original?v=mpbl-1&px=-1 עעכשיו בדקתי באינטרנט וראיתי שזה בעיה פופולארית מאוד אבל שום פתרון לא עזרררר, למישהו יש מושג נתקל בזהה אני משתגע כברר
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קניתי מאיביי זוג זכרונות 2G DDR2 800MHZ הם מיועדים רק למחשבי AMD . http://www.ebay.com/itm/141199627340?var=440264997799&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 ניסיתי לחבר אותם למחשב מבוסס אינטל לוח אם G31 מעבד E5400 בעליית המחשב מזוהה רק 2G במחשב עצמו CPUZ אומר שיש 4G אבל בטסק מנגר מראה שיש רק 2G יש אפשרות להשמיש את הזכרונות האלה או שזה מקרה אבוד ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום בקרוב אקבל את כרטיס המסך MSI AMD Radeon R9 290 4GD5, ואני מעוניין לדעתי כיצד אוכל לחבר אליו 3 מסכים, כאשר המסך הראשי הוא Dell 2311h בחיבור DVI , מסך נוסף די ישן ופשוט ברזולוציה של 1280X1024 בחיבור VGA, ומסך טלוויזיה בחיבור HDMI . האם אני צריך מתאם מיוחד או שניתן לחבר את המסכים כמו שהם (חוץ ממתאם DVI לחיבור VGA ) ? חיים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-