עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם, ברשותי מסך סמסונג מדגם 226bw שמאוד מסנוור אותי - וגורם לי לכאב ראש. האם יש אופציה לשנות את הטמפרטורה של הצבע , ואם כן היכן היא מופיעה? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אהלן חבר'ה, יש לי מחשב חדש שקניתי לא מזמן, מעבד I3 ולוח אם אני לא כל כך זוכר איזה (פעם, עוד בשנת 2009 הייתי ממש "מבין" במחשבים והיה לי E8400 עם EP43-UD3L וכרטיס מסך HD4870 שאז נחשב ואוו), היום עברו 6 שנים והצבא הזה את שלו ואני כבר מרגיש ממש חלוד. אז קניתי מחשב פשוט מאוד, ולאחרונה רציתי קצת להריץ עליו משחקים, אז הבאתי מחבר ספק כוח של thermaltake עם הספק של 600W ורציתי לנסות לחבר את הכרטיס מסך 460GTX. אני מחבר אותו, והמסך פשוט לא נדלק. פעם אחת הוא כן הצליח להידלק אבל הרזולוציה הייתה 800X600 וניסיתי להוריד דרייברים, הורדתי, התקין ואז שוב נכבה. מה אני עושה? כאילו אני מחבר אותו לחיבור PCI-E ומחבר לו 2 חיבורים של 6 פין והמסך לא נדלק, למרות שהכרטיס מסך עובד וכו'

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש תוכנה כזו ? יש תוכנה שמצביעה על צוואר בקבוק ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. המחשב נדלק ונכבה מעצמו בזמן המתנה, מה יכול להיות הסיבה, האם מודם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. בכל מספר שעות או מספר ימים, המחשב נכנס ל Sleep Mode (כנראה) ולא יכול לצאת ממנו. כאשר אני מדליק את המסך, כתוב בפינתו השמאלית העליונה: Analog ולאחר מכן Digital וחוזר חלילה, לדעתי הוא מנסה לחפש Source, ובסוף הוא כותב שהוא נכנס למצב שינה, אבל הקשות על המקלדת והזזת העכבר לא מעירות אף דב משנתו. רק לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי, ואז הדלקה חוזרת, מאפשרת לעבוד על המחשב. גם לאחר שביטלתי את כל מצב הכניסה לשינה במערכת ההפעלה (Windows 8), הדיסק הקשיח אף פעם לא נכבה, כנ"ל המסך וכו' - זה לא עזר. חשבתי על התחממות יתר של המחשב, במיוחד לאור העובדה שהמאוורר שבגב המארז לעיתים מפסיק להסתובב, אבל מייד לאחר ההדלקה החוזרת אני רואה שהטמפרטורה תקינה (~50 מעלות) (והוא גם לא הפסיק להסתובב), "מייד" הכ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. התקנה שעבדה כבר בעשרות מחשבים כולל במחשב הזה פשוט לא עולה בכלל גם כ-ADMIN ויש את כל ההרשאות. ה-EVENT LOG מקבל אירוע כל פעם שאני מנסה להפעיל אותה: Log Name: Application Source: Microsoft-Windows-Security-SPP Date: 26/01/2013 14:03:01 Event ID: 903 Task Category: None Level: Information Keywords: Classic User: N/A Computer: gonen-pc Description: The Software Protection service has stopped. Log Name: Security Source: Microsoft-Windows-Security-Auditing Date: 26/01/2013 14:06:43 Event ID: 5061 Task Category: System Integrity Level: Information Keywords: Audit Success User: N/A Computer: gonen-pc Description: Cryptographic opera…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by eran1243,

שלום, בשבוע האחרון קורים לי מקרים שהקול לפתע מפסיק לפעול, לדוגמא: אני משחק ב MW2,פתאום-הקול מפסיק לעבוד... אותו הדבר קורה לי גם ב Supreme Commander 2,ולאחר שזה קורה אין קול גם כשאני לא במשחק,ז"א שומע מוזיקה או משהו כזה. אבל...לאחר RESTART-הקול חוזר לעבוד...אבל אחרי שמריצים עוד פעם איזה משחק או שומעים מוזיקה-אין קול.... מה שמאוד מוזר זה שזה התחיל רק בשבוע האחרון, וזה לא קורה תמיד-אבל הרבה פעמים זה קורה,וזה ממש מעצבן כל פעם לעשות RESTART... מה ניסיתי: לחבר רמקולים אחרים לחבר אוזניות אחרות לחבר מהחיבור הקדמי של המחשב להתקין דרייברים לכרטיס קול לבדוק עדכונים לדרייברים. ד"א,אם צריך אז הלוח אם שלי הוא: Intel Whitesburg DP55WB בבקשה תעזרו,המחשב עדיין לא בן חצי שנה אפילו... *ער…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by compgt,

שלום לכולם, אני מקווה שאני פתחתי את הפוסט בתת פורום הנכון... ברשותי כרטיס קול מדגם M-AUDIO REV5.1 + VISTA32 ULTIMATEעד היום נהניתי מאיכותו, לאחרונה החלה אצלי בעיה מציקה מאוד. כאשר אני שומע שירים ומבצע פעולה נוספת נניח פותח חלון נוסף (MY COMPUTER לצורך הדוגמא) אני שומע מן צקצוק ברמקולים, כאשר אני מבצע יותר פעולות אני שומע יותר רעשים והפרעות. ניסיתי את הכרטיס במחשב זהה לשלי והבעיה לא הייתה קיימת, לגבי הדרייבר מדובר בגרסא האחרונה שMAUDIO שיחררה. ניסיתי להעלות את הPIORITY שWINAMP או בכלל לשמוע דרך הFOOBAR, גם כן ללא הצלחה יתרה. פרט נוסף, לאחרונה פירמטתי את המחשב האם יתכן שמדובר בדרייבר או CODEC מסויים שעלי להתקין? האם מישהו נתקל בתופעה הנ"ל???? מה אתם מציעים לעשות?? לצורך ה…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by tz2000,

יש לי בעיה מוזרה במחשב שהתחילה ליפני כשבוע. שאני מדליק תמחשב בפעם הראשונה אז אחרי טעינת הווינדויס ( אני על XP) המסך ניהיה שחור וכאילו המסך מנסה למצוא תמחשב רושם לי DIGITAL\ANALOG . לאחר שאני עושה ריסט למחשב הכל עובד בסדר... *עידכנתי אתמול את הדריברים של הכרטיס מסך, וזה לא עזר, כניראה החומרה תקינה. לעזרתכם אודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by y_i_c,

שלום נתקלתי בבעיה מאוד מוזרה..... כשאני מחבר את הדיסק הקשיח שלי ל פריימרי מסטר XP מזהה אותו כ PIO וכשאני מחבר אותו לסקנדרי מאסטר הוא מזהה אותו כ ULTRA DMA 5 יש לציין כי הלוח תומך ב ATA133 ....כמו כן גם הדיסק הקשיח הוא ATA133 (של מאקסטור). אני לא מבין למה לעזאזל יש פה בעיה... זה נראה כמו בעית חומרה כי אני לא מוצא הגיון בכך שחלונות יתעקש לזהות את הדיסק כ PIO סתם. למישהו יש רעיון?? עידו

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום רב, אשמח לקבל עזרה. המחשב שלי עושה בעיות לאחרונה. לפני יומיים שדרגתי את הזיכרונות ואתמול פתאום מסך המחשב טען שאין אות(NO SIGNAL), לאחר מכן המסך פשוט נשרף והפסיק לעבוד. קניתי מסך חדש היום וחיברתי אך שוב פעם, לאחר כשעתיים שהמחשב עבד, שוב המסך החדש, עשה סימן של NO SIGNAL ונכבה, לשמחתי הוא לא נשרף. הסרתי והתקנתי דרייבר של כרטיס המסך (7900 GT) אבל זה לא עזר בכל מס' שעות המסך נכבה ואין אות ורק לאחר שאני עושה ריסטרט הוא נדלק שוב. למישהו יש מושז מה הבעיה? האם זה שהחלפתי זיכרון ?, האם הכרטיס מסך נדפק? האם הספק כח נדפק? ??? תודה מראש. עוז

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, ברשותי Dell V131 שרכשתי שבוע שעבר ואני נתקל בבעיה אחרי כל עידכון ווינדוס. לאחר האיתחול המחשב מפסיק להטעין את הבטריה בזמן שהספק מחובר, וכשמניחים את הסמן על סימון הבטריה ב-Task bar מתקבל הכיתוב Plugged in, Not Charging. מחיפוש באינטרנט הגעתי לפורום של דל שם ראיתי שהבעיה קיימת עוד מ-2008 מווינדוס וויסטה ועד היום, אך לא מצאתי הסבר לבעיה ופתרון כללי. באתר אחר מצאתי פתרון (שעובד) אך צריך לבצע אותו אחרי כל עדכון ווינדוס, והוא: כיבוי מחשב, הוצאת הבטרייה, הפעלת המחשב ללא בטריה (חיבור לחשמל בלבד) הסרת Microsoft ACPI Compliant Control Method Battery מה-Device Manager, כיבוי, התקנת הבטריה ואתחול. לאחר הסיפור הזה הבטריה נטענת, אבל שוב צריך לבצע את זה אחרי כל עדכון ווינדוס. למישה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by issac,

צהריים טובים, ברשותי מחשב נייד של טושיבה שנקנה לפני שנה וקצת. באמצע צפייה בסרט המחשב כבה ולא נדלק יותר. הספק מתח תקין (בדקתי אותו אל מול מחשב אחר), ניסיתי להוציא את הסוללה ולעבוד בלעדיה אך גם זה לא צלח. יש למישהו רעיון? להפעיל את האחריות כרגע לא יעזור מכוון שאני טס עוד שבוע ואני צריך אותו איתי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Pavel Yasko,

שלום לכולם, לפני כחודש קניתי מחשב גיימינג חדש, בשבוע האחרון יש לי רעשי חריקה ששומעים גם מהקצה של החדר, כל כמה שניות ככה יש חריקה. פתחתי את המארז החריקה מגיעה אם אני לא טועה מכיוון הלוח אם/כרטיס מסך. בדקתי בהתחלה אם זה מהדיסק קשיח (יש חריקות אבל ממש ממש ממש חלשות שאני צריך להקריב את האוזן ממש לדיסק כדי לשמוע אז כמובן שזה לא זה). יש למישהו רעיונות?

15. Started by 0110,

ברשותי לוח אם GA-MA785GMT-UD2H 2 סטיקים של זכרון 2 of Kingston Value RAM 4GB 1333MHz PC3-10600 DDR3 Non-ECC CL9 DIMM SR x8 Desktop Memory (KVR13N9S8/4) ועוד 2 יותר ישנים מסוג ADATA XPG Gaming Series 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model AX3U1600GB2G9-2G האם כל ה 4 סטיקים יכולים לעבוד במקביל על הלוח אם ? בנוסף שמתי לב של 2 סלוטים על הלוח אם יש צבע כחול ול 2 האחרים לבן , האם זה אומר משהו ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, אני רוצה לקנות דיסק קשיח ויש לי מחשב ישן יחסית. מישהו יכול להגיד לי בבקשה האם דיסק קשיח: Western Digital Red WD40EFRX 4TB יכול להתאים ללוח אם asus p6t? במאפיינים רשום שדיסק קשיח מתאים ללוחות אם H61 ומעלה בלבד. לא הצלחתי להביון אם לוח אם שלי עונה לצרכים. wd: https://ksp.co.il/?uin=20584&select=.1033..145..517..1438. asus p6t https://www.asus.com/us/Motherboards/P6T/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by GamePad,

ניסיתי לצרוב כמה דיסקים אתמול ואחרי השלישי בערך הצורב התחיל לקרטע: הבאפר התחיל לקפוץ, בהתחלה חשבתי שהוע עושה כל טרק בנפרד אבל אחרי איזה 20 דקות הבנתי שמשהו לא בסדר... ניסיתי שוב היום עם דיסקים מקוריים והצלחתי לצרוב וכשניסיתי שוב להעתיק צרובים עוד פעם היו אותם בעיות עם הבאפר, או שהוא הפסיק באמצע. יש לי צורב סוני crx175 שאין לו עדכון קושחה, צרבתי עם נרו 5.5.10.35 יש איזה תוכנה לבדוק מה באמת הבעיה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. בע''ה, המחשב נדלק עד המסך השחור ההתחלתי שלו ואז מכבה את עצמו. וחוזר חלילה ללא סוף. אין לי שליטה עליו רק בעת כיבוי מפסק ספק הכוח מאחורה. קורה לעיתים קרובות. מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by danidino,

היי, אתחיל בהקדמה: יש לי מחשב יחסית חדש, נקנה בדצמבר 2007. מאפיינים בקצרה: מעבד intel Q6600 2.4 שנעשה לו OC ל 3 ג'יגה על ידי החנות בה קניתי (נעשו בדיקות מקיפות אחרי הOC) 2 ג'יגה זיכרון DDR2 כרטיס מסך GIGABYTE GeForce 8800GT. הבעיה היא כזאת: לא זוכר מתי הבעיה התחילה אבל בחלק נכבד של המשחקים אחרי כ-10 דקות משחק נעלמת תמונת המשחק, המסך מחפש אות מכרטיס המסך ואז המחשב נתקע לגמרי ומושמע הצליל האחרון שוב ושוב ושוב ושוב... העניין הוא שזה לא קרה תמיד...למשל עם call of duty 4 המחשב לא נפל גם על ההגדרות הכי גבוהות. כנ"ל לגבי assasins creed, אבל במשחק simon the sorcerer זה התחיל וקרה פעמים נדירות. לאחר מכן במשחק crusaders thy kingdom come שלא היה כבד בטח שלא מCOD4 או assasins creed …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by vourt,

היי, עכשיו התקנתי את הביאוס ללוח אם Gigabyte GA-P67-ud7-b3 מהאתר של Gigabyte - את F2 החלפתי לF3 אחרי העידכון הלוח לא עושה בוט ביכלל, נדלק ואחרי 2 שניות נכבה. ניסיתי לאפס בכפתור על הלוח (Bios reset) וזה גם לא עוזר הבנתי שיש ללוח הזה Dual Bios, האם מישהו מכיר או יכול לעזור בבעיה זו? אשמח לכל טיפ או עזרה, תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. כשאני מפעיל את תוכנת IEXPLORER לאחר כמה זמן זה עושה לי אל תשלח וגם אם אני מפעיל תוכנת מסרים (כמו ICQ,YAHOO,MSN)אחרי כמה שניות נסגר לפעמים גם המחשב נעשה איטי(לעיתים יותר רחוקות..אבל גם בלי סיבה)..ויש לי ג'גה של זיכרון.(אם חשבתם שזה הבעיה)...אם אתה תותח במחשבים.... אז בוא תראה לי מה יש לך להציע!! תקס אחים שלי.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. מחשב נייד: IBM ThinkPad A21p 2629-HTG נתוני מחשב: PIII 850MHz (256KB) 384MB RAM 32.0 GB-HS 15.0 TFT 1600x1200 8X-DVD מערכת הפעלה מקורית : Windows 2000 לפני כחודש או חודשיים לערך החלו בעיות בעת גלישה באינטרנט פתאום באופן מפתיע המחשב היה כבה. המחשב יכול לעבוד שעות ללא בעיה גם כאשר משחקים במשחקי רשת (BATTLENET וכו) אך כאשר מתחילים לגלוש באקספלורר לאחר מס' דקות המחשב כבה לפתע ללא מסך כחול או הודעת שגיאה (גם לא בבדיקת אירועי המערכת דרך ניהול המחשב לאחר שהמחשב כבה). כדי לגרום לבעיה לצוץ באופן מידי כל שעלי לעשות הוא להיכנס ל- add remove program ב-control panal ואז שתי שניות לאחר שנפתח חלון הסרת התוכניות המחשב כבה לאחר בדיקות רבות של חומרה ותוכנה כולל עידכוני דרייבירים וביוס גיל…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום , אז ככה התקנתי ווינדוס חדשה XP PRO SP2 והתקנתי את הדפדפן החדש (8) ואחרי כמה ימים הוא התחיל לתת לי הודעה שגיאה שלח / אל תשלח . מחקתי אותו והתקנתי מחדש וזה לא עזר .. אז אולי יש למישהו פיתרון לזה ?! תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by 2Fluffy4U,

שלום לכולם, לפני כמה ימים התקנתי את הגירסה העדכנית של הדרייבים לכרטיסי המסך של ATI 12.4, כאשר שיחקתי בסקיירים אחרי כ- 20 דקות המשחק פשוט נתקע והייתי צריך לסגור אותו בטסק מנג'ר. בדקתי טמפרטורות וראיתי שמהר מאד (גם המאוורר הרעיש יותר מבדרך כלל) הכרטיס שלי מגיע ל - 79 מעלות.. דבר שלא קרה בעבר לפני התקנת הדרייבר. רציתי לשנמך, לגירסה ישנה יותר ועשיתי driver sweeper ב - safemode, ובסוף החלטתי לתת לדרייבר הזה צ'אנס נוסף בגלל שעשיתי את ההסרה המלאה של הדרייבר.. אלא שכעת הוא לא מזהה את תוכנת ה - CATALYST, ונותן הודעה של Cli. implemantaition. עצות? אני כבר מותש מהסרות והתקנות.. מה גם שכעת הקונטרול פאנל לא מזהה בכלל את תוכנת הקאטליסט.. המון תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אלהן חברים אני מדליק את המחשב עכשיו בשולחן העבודה מופיע לי רק הסרגל התחתון ושאני מנסה לפתוח תיקייה/תמונה או כל דבר אחר מהסרגל התהחון הוא לא מראה אותו כלומר נשאר לי התמונה של שולחן העבודה ולא משתנה כלום!אני לא יודע מה לעשות יש לי שם קבצים חשובים קודם כל חשוב לי לגבות אותם איך אני עושה זאת?ואיך אני מחזיר את המצב למצב תקין ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים