עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי WIN7, לאחר שהתקנתי PARTITION MAGIC קרס המחשב, ואחרי עליה לא רואים יותר את כונן D...... מישהו יכול לעזור????

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yakir1834,

שלום לכולם, אני צריך עזרה בחיבור הפאנל ללוח אם, אני מסתבך איזה חוט הולך למה :\ זה לוח דגם P5V800-MX מצורף תמונה של אופן החיבור כמו שמוצג במדריך של הלוח, וגם תמונה של החוטים מהפאנל לוח: http://i1265.photobucket.com/albums/jj514/yakir1834/public%20share/0d7aae8d.jpg חוטים מהפאנל: http://i1265.photobucket.com/albums/jj514/yakir1834/public%20share/80459a0b.jpg הבנתי שיש חיבור "רגיל" וחיבור ,"היי דיפיניישן", כעיקרון מספיק לי חיבור רגיל, אבל אם הפאנל שלי תומך אז אשמח את החיבור השני הבנתי גם שצריך להגדיר בביוס איזה סוג חיבור, ואם יש צורך בתוכנה/דרייבר מיוחד אז תגידו תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by eyalco1981,

שלום לכולם, שידרגתי אתמול את המחשב שלי (החלפתי כמעט הכל חוץ מספק, מארז וכוננים) וכשאני מנסה להפעיל אותו באמצות מערכת ההפעלה (xp) מההארד דיסק הישן המחשב, כל פעם מבצע ריסטארט מיד אחרי שהוא מתחיל להעלות את הווינדואס, גם אם אני מנסה להריץ ב-safe mode ניסיתי להפעיל את המחשב על ידי התקנה של win מכונן התקליטורים (win xp חוקי) וכשהוא מגיע לשלב ההתקנה אני מגיע למסך כחול עם הודעה: A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer ... check for viruses on your computer. remove any newly installed hard drives or hard drive controllers. check your hard drive to make sure it is properly configured and terminated. run CHKDSK /F to check for ha…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, שכחתי את סיסמת הכניסה לווינדוס. יש דרך לעקוף את הסיסמה ולגשת לקבצים שנמצאים על גבי הדיסק הקשיח? יש קבצים שחשובים לי שמאוחסנים בדיסק. אשמח לעזרה, תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by cateye,

יש לי USB של SANDISK והוא הפסיק לעבוד משום מה (לא שלי) הביאו לי אותו כדי שאני אנסה לעזור. איך אני יכול לסדר לו את הDOK? או איך אני יכול לפחות לגרום לזה שהוא לא יתנתק אחר ההודעה של "מנהל ההתקנים של ההתקן לא הצליחה" ?(אבל הוא מזהה שזה sandisk )

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by windshear,

חבר'ה אני אובד עצות. לפני כשבועיים היו סופות רעמים המחשב שלי נכבה ומאז לא עלה כלומר אני שומע את הרעש של המאוררים וזהו המחשב לא מגיב המסך לא נדלק ... כלום ניסיתי להלחיף הכל (מעבד כרטיס מסך זיכרון ספק כוח ולוח אם) ועדיין שום דבר לא עזר אני עדיין שומע את המאוררים עובדים וזהו ניסתי לנתק את כל ה- HDD וה- CDRW ועדיין אותה תוצאה... מה יכולה להיות הבעיה של המחשב המסריח הזה??

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם! הרבה זמן לא הייתי אבל עכשיו אני זקוק לעזרה דחופה. היום רכשתי בשמחה רבה את הMouseman Opticl הכחול והיפה של LOGitech. הכל עובד יפה ומגניב. עד שניסיתי לשחק במשחקי האהוב, Counter-Strike. אני ממש לא מצליח לכוון נורמלי, יש SENSITIVITY OVER מטורפת. שמתי אפילו SENSITIVITY על 3 וזה עדיין מטורף ומהיר מאוד בכיוון (בתנועות זה ממש איטי)... זה ממש מדכא אותי וגורם לי לחשוב שוב למה בזבזתי 200 שקל על עכבר זה אם הוא ממש גרוע במשחקי האהוב... מחכה לתשובה דחופה, תודה אמיר.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. יש לי את המחשב כבר שלוש שנים ועד אז הוא היה בסדר גמור אבל לאחרונה הוא התחיל לקרוס ולעלות מחדש אבל רק תוך כדי משחק (בעיקר overwatch) מאז שלחתי אותו לתיקון כמה פעמים וכבר החליפו כרטיס מסך, ספק כוח, לוח אם, מעבד וssd וקניתי מגן ברקים וזה עדיין קורה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by compgt,

שלום לכולם, אני מקווה שאני פתחתי את הפוסט בתת פורום הנכון... ברשותי כרטיס קול מדגם M-AUDIO REV5.1 + VISTA32 ULTIMATEעד היום נהניתי מאיכותו, לאחרונה החלה אצלי בעיה מציקה מאוד. כאשר אני שומע שירים ומבצע פעולה נוספת נניח פותח חלון נוסף (MY COMPUTER לצורך הדוגמא) אני שומע מן צקצוק ברמקולים, כאשר אני מבצע יותר פעולות אני שומע יותר רעשים והפרעות. ניסיתי את הכרטיס במחשב זהה לשלי והבעיה לא הייתה קיימת, לגבי הדרייבר מדובר בגרסא האחרונה שMAUDIO שיחררה. ניסיתי להעלות את הPIORITY שWINAMP או בכלל לשמוע דרך הFOOBAR, גם כן ללא הצלחה יתרה. פרט נוסף, לאחרונה פירמטתי את המחשב האם יתכן שמדובר בדרייבר או CODEC מסויים שעלי להתקין? האם מישהו נתקל בתופעה הנ"ל???? מה אתם מציעים לעשות?? לצורך ה…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by RonCohen,

יש לי נייד IBM וחשבתי איך לנסות להחיות אותו אבל הוא פשוט לא זז המפשט שלו לפי מה שאני מוציא מהראשונים זה 256mb ram 40hhd. וגם עוד 500gb חיצוני הדגם שלו IBM R50e

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by tz2000,

יש לי בעיה מוזרה במחשב שהתחילה ליפני כשבוע. שאני מדליק תמחשב בפעם הראשונה אז אחרי טעינת הווינדויס ( אני על XP) המסך ניהיה שחור וכאילו המסך מנסה למצוא תמחשב רושם לי DIGITAL\ANALOG . לאחר שאני עושה ריסט למחשב הכל עובד בסדר... *עידכנתי אתמול את הדריברים של הכרטיס מסך, וזה לא עזר, כניראה החומרה תקינה. לעזרתכם אודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Roeebenj,

טוב... יש לי כונן SSD 40 GB והוא כל הזמן מתמלא... לפני שבוע עשיתי פורמט ועדיין הוא מתמלא לי.. מה שמוזר הוא : בכל הכונן יש רק 23 gb איפה נעלם לי עוד 13 אני ממש לא מבין! כל הזמן הכונן הזה מתמלא ואני לא מבין במה.. תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by iSolt,

מה לא עשיתי פרמוט נקי ל10 איפוס הגדרות BIOS בדיקת חומרה מלאה במעבדות KSP הכל תקין כונן הSSD ללא שגיאות וזה ממשיך לקרות אין התחממות, אין כרטיס מסך. לוח H97 D3H מעבד i5 4590 ו32GB ראם עם 500GB SSD EVO ריסטרטים וקריסות באמצע העבודה!!

14. התקנתי XP בנוסף לוויסטה כי רציתי להפעיל כמה תוכנות ישנות שלא עובדות בוויסטה. המפרט הוא מה שמופיע בחתימה כולל הOC. הבעיה היא אך ורק כאשר אני מפעיל משחק שממש אבל ממש לא מזיז לכרטיס מסך שלי, משחק עם גרפיקה עלובה(משחק רשת-MuOnlie) המסך מהבהב לי מידי דקה, זה מאוד רנדומלי זה גם יכול להבהב לי כל 10 שניות גם... וגם לפעמים כל מספר דקות, ומה שקורה שבאחד ההיבהובים הוא פשוט קופא הכל לא מגיב ואם אני מחכה שאולי זה יעבור, למרות שזה אף פעם לא עובר אני מקבל מסך כחול והמחשב עושה ריסט. ובעוד שכל זה לא קורה כלל בוויסטה, אין היבוהבים אין כלום אני יכול לשחק במשחק שעות.(משמה זה אומר שהכרטיס לא דפוק) אמרתי אולי זה טמפרטורה... למרות שזה פעול חלק בוויסטה, ולא.... זה לא הטמפ' של הכרטיס,המאוורר …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Rusty Kuntz,

שלום, התקנתי מחשב חדש (לוח, מעבד, זכרון) לספק הישן שלי (בן כמה שנים טובות) ואני מקבל מתח לא יציב וטמפרטורה גבוהה במערכת לפחות ככה זה נראה בגרפים... ורציתי לדעת מה הסיבה? יש לציין שעד עכשיו הספק כח היה תקין ונתן מתחים טובים.

16. Started by ben060,

יש לי פה מחשב של מישהו עם בעיה: מדליקים את המחשב, הוא מגיע לווינדוס ואי אפשר לעשות כמעט כלום משתי סיבות, הראשונה זה נראה כמו עומס, המחשב נראה כבד ולא מספיקים ללחוץ על משהו בגלל (הסיבה השניה) שהמסך נכבה ונדלק כל הזמן. לפעמים נהיה רק חושך לכמה שניות, לפעמים המסך עצמו נכבה ונדלק, ולוקח למחשב כמה זמן עד שהוא מפעיל את עצמו אוטומטית מחדש. וכך זה נמשך שוב ושוב. עשיתי פירמוט דבר ראשון, התקנתי ווינדוס והכול נראה מצויין, עד שהתקנתי את הכרטיס מסך. כשהתקנתי אותו שוב פעם צצה אותה הבעיה. שוב אי אפשר לעשות כלום, המסך נכבה אחרי כמה שניות בווינדוס, והמחשב מפעיל עצמו מחדש. המחשב הוא AMD והכטיס הוא Gforce. אפשר להכריז שהכרטיס מת, או ששכחתי לעשות משהו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום! קניתי כרטיס מסך Gigabyte GF N-250 OC לאחר התקנתו המחשב חדש, הוא אינו מבצע איתחול. ניסיתי להתקין את הכרטיס במחשב אחר - אותו הדבר. כאשר אני מסיר את כרטיס המסך ומשתמש ב ONBOARD המחשב מתאתחל ועולה תקין. ברשותי כרטיס "ישן" נוסף: BFG 8800GT OC2, והוא לעומת זאת עובד מצויין ומבצע איתחול תקין לחלוטין בשני המחשבים. ברשותי שני מחשבים עם המפרטים הבאים: 1. המחשב החדש: - לוח אם GB GA-G41 COMBO - מעבד E8400 - זכרון CEON 1066 4GB - ספק כח FSP 450W 2. מחשב ישן: - לוח אם ASUS P5KC - מעבד E8400 - זכרון OCZ 800MHZ 6GB - ספק כח OCZ 550W רק אוסיף ששני המחשבים על אביזריהם וכרטיסי המסך כולם כאחד הגיעו בקופסא המקורית והורכבו עצמאית. אשמח לדעת אם למישהו יש רעיון.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by NRT,

שלום לכולם. יש לי לוח אם של Nvidia מדגם GA-M56S-S3 F1. הבנתי שיש גרסת ביוס הכי מתקדמת עבורו 4FE. אני יכול למצוא את הקובץ של הביוס הוא משהו כמו 500 קילובייט אם אני לא טועה, אבל איך אני מעדכן אותו ?? תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם! ראשית מדובר במחשב נייד מסוג Dell inspiron 5555 מקרה זה קרה לי כמה פעמים והחלפתי הארד דיסק 5400 לSSD של סמסונג. והאמת, שמאז (שבוע מהיום) הכל עבד פיקס אף שהמחשב עבד כמעט נון סטופ בימים אלו. תמונה מצורפת, והנה הפרטים כפי שמוצגים שם: בתודה מראש! + System - Provider [ Name] Microsoft-Windows-Kernel-Power [ Guid] {331C3B3A-2005-44C2-AC5E-77220C37D6B4} EventID 41 Version 6 Level 1 Task 63 Opcode 0 Keywords 0x8000400000000002 - TimeCreated [ SystemTime] 2018-03-22T21:03:34.447554200Z EventRecordID 2517 Correlation - Execution [ ProcessID] 4 [ ThreadID]…

20. Started by nogi85,

שלום רציתי לשאול אני קניתי מחשב גיימרים חדש בלי הארד דיסק והכנסתי הארד דיסק שהיה לי במחשב הקודם (7200RPM) פרמטתי אותו והתקנתי עליו מערכת הפעלה הכנסתי לחריץ הפנימי כרטיס קול למחשב ומתי שאני בא להתקין את הדרייבר שלו דרך הלוח בקרה הוא מביא לי שגיאה כזאת: http://www.israup.net/images/5aa52d4f380122f327c5dc87068abb5b.jpg מזה אומר ? ועוד תמונה של מסך ממחשב של חבר: http://www.israup.net/images/ac4bc082e4bbb1be606aace9a2fbf57f.jpg תודה רבה על העזרה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. התקנה שעבדה כבר בעשרות מחשבים כולל במחשב הזה פשוט לא עולה בכלל גם כ-ADMIN ויש את כל ההרשאות. ה-EVENT LOG מקבל אירוע כל פעם שאני מנסה להפעיל אותה: Log Name: Application Source: Microsoft-Windows-Security-SPP Date: 26/01/2013 14:03:01 Event ID: 903 Task Category: None Level: Information Keywords: Classic User: N/A Computer: gonen-pc Description: The Software Protection service has stopped. Log Name: Security Source: Microsoft-Windows-Security-Auditing Date: 26/01/2013 14:06:43 Event ID: 5061 Task Category: System Integrity Level: Information Keywords: Audit Success User: N/A Computer: gonen-pc Description: Cryptographic opera…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. WIN7- מערכת עריכה חדישה,מתפקדת כבר חצי שנה (I7 950) נפל החשמל בבית, המחשב עלה, אך תוכנת העריכה לא עלתה ולא הגיבה (בשביל זה המחשב קיים). עשיתי 2-3 אתחולים מסודרים ולא עזר.נסתי לשחזר ע"י תוכנה מיוחדת שיש לי- לא עזר (RADIX) עכשיו המצב הוא כזה- מתחיל הלוגו של הווינדוס ובאמצע העלייה מסך כחול- stop: 0X0000007b. הוצאתי זכרונות,החלפתי בין אחד בודד, בין כל הסלוטים- לא עזר. ניתקתי את כל ההארדיסקים- לא עזר. שמתי C של מערכת עריכה אחרת שיש בה XP, הגיע לאותו מצב של עלייה ושוב מסך כחול זהה- אז זה לא C. ראיתי ברשת שהשגיאה קשורה ל ACHI בעבר שהתקנתי, הביוס היה על ATA או IDE "רגיל", ואז שינתי למצב ACHI (בגלל צורך מסויים עם ESATA)עם המדריך הזה: http://blogs.microsoft.co.il/blogs/regeva/archi…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by eran1243,

שלום, בשבוע האחרון קורים לי מקרים שהקול לפתע מפסיק לפעול, לדוגמא: אני משחק ב MW2,פתאום-הקול מפסיק לעבוד... אותו הדבר קורה לי גם ב Supreme Commander 2,ולאחר שזה קורה אין קול גם כשאני לא במשחק,ז"א שומע מוזיקה או משהו כזה. אבל...לאחר RESTART-הקול חוזר לעבוד...אבל אחרי שמריצים עוד פעם איזה משחק או שומעים מוזיקה-אין קול.... מה שמאוד מוזר זה שזה התחיל רק בשבוע האחרון, וזה לא קורה תמיד-אבל הרבה פעמים זה קורה,וזה ממש מעצבן כל פעם לעשות RESTART... מה ניסיתי: לחבר רמקולים אחרים לחבר אוזניות אחרות לחבר מהחיבור הקדמי של המחשב להתקין דרייברים לכרטיס קול לבדוק עדכונים לדרייברים. ד"א,אם צריך אז הלוח אם שלי הוא: Intel Whitesburg DP55WB בבקשה תעזרו,המחשב עדיין לא בן חצי שנה אפילו... *ער…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by udi,

האם יש תוכנה אשר יכולה לנקות \ להסיר תוכנות או באגים אשר נמצאים בזכרון המחשב, והמחשב לא משתמש בהם והם סתם תופסים מקום.ומאיטים אותו.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. היי, יש לי תקלה כבר תקופה ארוכה שהלכה והחמירה, מחשב מ 2017 שאני רוצה לסדר כי אני מחכה לכרטיסי מסך סדרה 50, אבל בינתיים אין לי תמונה דרך dp כשווינדוס 10 עולה דרך הכרטיס מסך. מפרט: Intel i7 7700k Asus strix 1080 ti strix oc 32gb (16x2) corsair ddr4 seasonic mii 750w gold modular Samsung 500gb 970evo asus formula ix מסך 32״ 4k דל מה ניסיתי: • החלפתי לכבל dp חדש (קניתי של club3d איכותי) • חיברתי את המסך ישירות ללוח אם ועובד חלק (זאת הדרך היחידה כרגע לעבוד עם המחשב). • חיברתי לפורט dp אחר בכרטיס מסך. • החלפתי לכרטיס מסך אחר (חדש) והבעיה עדיין קיימת. • אפילו בדקתי את כל הכבלים שיוצאים מהספק לחיב…

דיונים חדשים בפורומים