עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לאחרונה נפוצו מלא פירסומות פלאש אני חושב שקופצות בזמן שהיה באתר ומסתירות לך את הכתוב ממש מרגיזות...אני לא מדבר על חלונות אלה על כאילו חלק מהדף. האם יש אפשרות או דרך כלשהי למנוע מזה לקורות? תוכנה? אפשרות אבטחה? או משהו כזה... כמובן אני לא רוצה ששאר הדף יפגע או יתעוות....רק הפרסומת המעצבנת. אתר לדוגמה: www.one.co.il מקווה לעזרה, בתודה מראש ביסלי82.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by tz2000,

יש לי בעיה מוזרה במחשב שהתחילה ליפני כשבוע. שאני מדליק תמחשב בפעם הראשונה אז אחרי טעינת הווינדויס ( אני על XP) המסך ניהיה שחור וכאילו המסך מנסה למצוא תמחשב רושם לי DIGITAL\ANALOG . לאחר שאני עושה ריסט למחשב הכל עובד בסדר... *עידכנתי אתמול את הדריברים של הכרטיס מסך, וזה לא עזר, כניראה החומרה תקינה. לעזרתכם אודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Elrond,

כפי שרואים בתמונה, יש לי הגדרה של צבע או גופן שפשוט משחירה לי את הכתב ואת הרקע של הכתב , למישהו יש פיתרון? אם לא רואים, אז פשוט תתארו לעצמכם סט בחירות (כמו אחרי התקנה של משהו - התוכנה שואלת סמן פה בשביל להפעיל את זה וסמן שם בשביל לקרוא את זה), כאשר אתם לא רואים מה כתוב בבחירה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by spatz,

יש לי 2 הארד-דיסקים, סידירום וצורב והם מחוברים ככה: Primary Master: WD 80GB Primary Slave: WD 20GB Secondary Master: CD-R Secondary Slave: CD-ROM מקודם הצורב היה סלייב והסידי מאסטר ועבד בסדר, אבל אחרי שהפכתי הסידי מסרב לעבוד ב-DMA. יש לי ווינדוס אקספי וב-Secondary IDE Channel בחרתי DMA if available ועדיין הוא עובד ב-PIO. מה עושים?? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום כשאני מפעיל את המחשב אני רואה שתי חלונות כמו בתמונה מה לעשות ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by inglor,

אז ככה, קניתי Thermaltake BigTyphoon והתקנתי אותו. עכשיו כשאני מנסה להדליק את המחשב כלום לא קורה, הוצאתי את הלוח אם בשביל זה והכנסתי בחזרה אח"כ. הלד של הPOWER נדלק כשאני לוחץ על הכפתור, המאוורר של הCPU גם הוא זז קצת, וכך גם זה של הספק כח, הלד לא נכבה אפילו שאחריי התזוזה לא קורה כלום (צריך להחזיק את הכפתור 5 שניות) . המאווררים האחרים לא זזים (בדקתי), הנורה היקורה בלוח אם דלוקה, התקנתי גם עוד RAM אבל אין סיבה שזה יהיה הגורם נכון? הלוח הוא על צ'יפסט D945G של אינטל, מיוצר על ידי אינטל, המעבד הוא 2.8 D דגם 820, הכ.מ. הוא X1900XTX, הספק כח הוא THERMALTAKE של 470W הראם זה 4 סטיקים של 512, 3 מתוכם של 533 ואחד של 667, כולם DDR2. יש לכם מושג מה קורה? זה די דחוף לי כי זה מחשב העבוד…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, ברשותי Dell V131 שרכשתי שבוע שעבר ואני נתקל בבעיה אחרי כל עידכון ווינדוס. לאחר האיתחול המחשב מפסיק להטעין את הבטריה בזמן שהספק מחובר, וכשמניחים את הסמן על סימון הבטריה ב-Task bar מתקבל הכיתוב Plugged in, Not Charging. מחיפוש באינטרנט הגעתי לפורום של דל שם ראיתי שהבעיה קיימת עוד מ-2008 מווינדוס וויסטה ועד היום, אך לא מצאתי הסבר לבעיה ופתרון כללי. באתר אחר מצאתי פתרון (שעובד) אך צריך לבצע אותו אחרי כל עדכון ווינדוס, והוא: כיבוי מחשב, הוצאת הבטרייה, הפעלת המחשב ללא בטריה (חיבור לחשמל בלבד) הסרת Microsoft ACPI Compliant Control Method Battery מה-Device Manager, כיבוי, התקנת הבטריה ואתחול. לאחר הסיפור הזה הבטריה נטענת, אבל שוב צריך לבצע את זה אחרי כל עדכון ווינדוס. למישה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש לי כעת זכרון של ocz 2g (512*4) 667 . לפני כן היה לי 1g . מאז שהוספתי זכרון , מופיע לי מסך כחול , כאשר לפני ההוספה המערכת פעלה כראוי . הוצאתי את 2 סלוטי הזכרון שהוספתי ושוב המערכת עובדת כראוי . יש לציין , שלפני שבוע הרצתי בדיקת זכרון במשך 6 שעות והכל היה תקין . לפני כמה ימים ביצעתי פורמט למערכת ועדין הבעיה לא נפתרה . אגב , המפרט : msi k9n ultaf 570 amd 4600 d.c 320gb hitachi gf 8500 512mb pcie מה ניתן לעשות ?! תודה מראש . Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.8.0004.0 X86 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini121107-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are ava…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. לא הוספתי חומרה,לא עשיתי כלום אם המחשב ופתאום התחילו להיות קפיאות בתדירות גוברת עד שלא היה אפשר להשתמש במחשב (לפעמים קפא בטעינה של WIN ולפעמים אחרי,זה היה פשוט משחק מזל). בדקתי אם memtest,בדקתי את הקשיח אם התוכנה של WD,פירמטתי את המחשב מXP לWIN7-עבד יפה בערך במשך שעה-שעתיים ואז הWIN קפא וכל פעם שהפעלתי את המחשב לא משנה מה הוא כתב מסך אם הצעה לsafe mod ושגם הציע שאני יעשה rapair. ומה עכשיו קרה? המחשב נתקע שאני נכנס לאופצייה rapair! וכן ניסיתי כמה פעמים. אני מניח בשלב הזה שלא מדובר בתקלת תוכנה (אחרי הכל,זה נתקע לי בדיסק של WIN7 וכן,ניסיתי גם דיסק רגיל וגם דיסק recovery שצרבתי בשעתיים שהמחשב עבד. בנוסף,בערך כל 10 הפעלות המסך לא מגיב למרות שהמחשב עובד,וריסטרט מטפל בזה. פעם אח…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Electric Boom,

מדובר בווינדוס 7 ונרו 8.1 אני מקבל את השגיאה הזאת בכל מהירות כתיבה. התכנת צריבה של הווינדוס גם לא מצליחה לצרוב בכל מהירות. לא ברור לי למה, ה-DMA מופעל וזאת הבעיה העיקרית ממה שהצלחתי למצוא עזרה תתקבל בברכה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by iSolt,

מה לא עשיתי פרמוט נקי ל10 איפוס הגדרות BIOS בדיקת חומרה מלאה במעבדות KSP הכל תקין כונן הSSD ללא שגיאות וזה ממשיך לקרות אין התחממות, אין כרטיס מסך. לוח H97 D3H מעבד i5 4590 ו32GB ראם עם 500GB SSD EVO ריסטרטים וקריסות באמצע העבודה!!

12. Started by 114508534,

ערב טוב רציתי לדעת כיצד ניתן לאפס את הגדרות הביוס בלוח הנ"ל . טענתי את בררת המחדל בביוס שמרתי, המחשב עשה אתחול ומאז לא עולה המסך , ניסתי להוציא את הסוללה של הלוח אבל נראה שעדיין דבר לא משתנה . כיצד מאפסים אותו ידנית להגדרות בררת מחדל. תודה ושבת שלום וכמובן שנה טובה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ysy,

שלום, (אגב, אני חדש כאן בפורום) לא יודע למה, אבל פתאום (דהינו לא ידוע לי שקרה משהו למסך) כשאני מפעיל את המחשב המסך לא מגיב בכלל, -אם אני מדליק ומכבה את המסך הוא כותב no signal, -אם אני מנתק את החוט של המסך הוא כותב: cable not connected, -במסך אחר המחשב והחוט שניהם עובדים מצוין. אשמח לדעת מה קרה (ואיך אפשר לתקן) תודה (מראש)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by danidino,

היי, אתחיל בהקדמה: יש לי מחשב יחסית חדש, נקנה בדצמבר 2007. מאפיינים בקצרה: מעבד intel Q6600 2.4 שנעשה לו OC ל 3 ג'יגה על ידי החנות בה קניתי (נעשו בדיקות מקיפות אחרי הOC) 2 ג'יגה זיכרון DDR2 כרטיס מסך GIGABYTE GeForce 8800GT. הבעיה היא כזאת: לא זוכר מתי הבעיה התחילה אבל בחלק נכבד של המשחקים אחרי כ-10 דקות משחק נעלמת תמונת המשחק, המסך מחפש אות מכרטיס המסך ואז המחשב נתקע לגמרי ומושמע הצליל האחרון שוב ושוב ושוב ושוב... העניין הוא שזה לא קרה תמיד...למשל עם call of duty 4 המחשב לא נפל גם על ההגדרות הכי גבוהות. כנ"ל לגבי assasins creed, אבל במשחק simon the sorcerer זה התחיל וקרה פעמים נדירות. לאחר מכן במשחק crusaders thy kingdom come שלא היה כבד בטח שלא מCOD4 או assasins creed …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by bad-sector,

טוב אז ככה, רציתי לדעת מה הופך מעבדת מחשבים לאחת שיכולה לאתר מאיפה התקלה מבלי להמר... אני דיי מבין במחשבים אבל עדיין יש לי 8 מחשבים שוכבים במחסן עם תופעות התקעויות וריסטים מוזרים ולא מצליח לאתר את החומרה הפגומה האם ישנו איזה מכשיר או כרטיס שבודק חומרה מבלי להמר? נראה לי שווה את הכסף... ראיתי פעם כרטיס PCI ששמים מחובר לספק ומחברים ללוח והוא נותן קוד תקלה - פותחים בחוברת ומיד מגלים מה הבעייה... יש למישהו פיתרון? נמאס לי לצבור מחשבים והאמת גם המחשב הנוכחי שלי מתחיל לזייף אז... תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם! ראשית מדובר במחשב נייד מסוג Dell inspiron 5555 מקרה זה קרה לי כמה פעמים והחלפתי הארד דיסק 5400 לSSD של סמסונג. והאמת, שמאז (שבוע מהיום) הכל עבד פיקס אף שהמחשב עבד כמעט נון סטופ בימים אלו. תמונה מצורפת, והנה הפרטים כפי שמוצגים שם: בתודה מראש! + System - Provider [ Name] Microsoft-Windows-Kernel-Power [ Guid] {331C3B3A-2005-44C2-AC5E-77220C37D6B4} EventID 41 Version 6 Level 1 Task 63 Opcode 0 Keywords 0x8000400000000002 - TimeCreated [ SystemTime] 2018-03-22T21:03:34.447554200Z EventRecordID 2517 Correlation - Execution [ ProcessID] 4 [ ThreadID]…

17. Started by avihy,

כאשר גלשתי באינטרנט במחשב של אבי,לפתע המחשב כבה. הפעלתי אותו במחדש הוא נדלק אבל לא ראו במסך כלום. הפעלתי אותו שנית וישר הוא נכנס ל BIOS,יצאתי מה-BIOS . הפעלתי מספר פעמים מחדש כאשר התקלה הנ"ל חוזרת בכל פעם. הוא כתב לי באחת הפעמים שיש שגיאה בחומרה(לא הספקתי לקרוא כי הוא כבה ) באחת הפעמים הוא הטעין את מערכת ההפעלה וכאשר זה הגיע להודעת ברוכים הבאים הוא נתקע. לאחר מכן הוא כבה לחלוטין ואין אפשרות להדליקו.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום אני שומע את המחשב מתאמץ ישר אחרי שהוא עולה שחוץ מקספרסקי אין שום תוכנה ברקע נכנס למנהל המשימות > ביצועים: שימוש במעבד - 1% שימוש בזיכרון - 1.24GB (ווינדוס 7) זה מאט לי את המחשב מאוד עשיתי סריקה ולא נמצא שום וירוס

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם! הרבה זמן לא הייתי אבל עכשיו אני זקוק לעזרה דחופה. היום רכשתי בשמחה רבה את הMouseman Opticl הכחול והיפה של LOGitech. הכל עובד יפה ומגניב. עד שניסיתי לשחק במשחקי האהוב, Counter-Strike. אני ממש לא מצליח לכוון נורמלי, יש SENSITIVITY OVER מטורפת. שמתי אפילו SENSITIVITY על 3 וזה עדיין מטורף ומהיר מאוד בכיוון (בתנועות זה ממש איטי)... זה ממש מדכא אותי וגורם לי לחשוב שוב למה בזבזתי 200 שקל על עכבר זה אם הוא ממש גרוע במשחקי האהוב... מחכה לתשובה דחופה, תודה אמיר.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by mz155,

קניתי מחשב חדש עם מעבד e6600 עכשיו.. ביטלתי את הEIST והמכפלות עדיין משתנות לפי הצריכה.. וגם הbus speed הוא 170.5mhz בקום 266 תמונה: איך לסדר את הקטע של הeist והבאס ספיד? תודה mz155

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש לי את המחשב כבר שלוש שנים ועד אז הוא היה בסדר גמור אבל לאחרונה הוא התחיל לקרוס ולעלות מחדש אבל רק תוך כדי משחק (בעיקר overwatch) מאז שלחתי אותו לתיקון כמה פעמים וכבר החליפו כרטיס מסך, ספק כוח, לוח אם, מעבד וssd וקניתי מגן ברקים וזה עדיין קורה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. עובר לדירה שכורה עם אילוצים של מיקום דברים. האם יש דרך לעבוד בין נייח למסך המחשב באופן אלחוטי? ידוע לי שבנייח אפשר להכניס כרטיס אלחוטי. אבל המסך הוא לפני מספר שנים ולא חושב שיש לו אופציה אלחוטית. ( אם בכלל יש דבר כזה במסכי מחשב- יודע שיש בטלויזיות חכמות).

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, יש לי דירה שאני רוצה להשכיר. ניסיתי לפתוח פרופיל בפייסבוק ולמרות שנתתי אימייל תקין, טלפון ותמונה פייסבוק חסמו את הפרופיל ברגע שניסיתי לפרסם בקבוצות של השכרת דירות (אחרי ששמתי ב-2 קבוצות בלבד חסמו). אני חייב לעשות את זה באופן מיידי. יש דרך לעשות את זה בלי שפייסבוק יחסמו אותי מיד? אם יש מישהו שמוכן להשאיל או להשכיר או למכור לי פרופיל בפייסבוק אני אשמח מאד. אני צריך את זה ממש באופן מיידי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אחרי שעות של חיפושים וכו' יש לי בעיה בחיבור בלוטוס יש לי מחשב נייד של טושיבה SATELLITE A660 וכבר שבוע שהבלוטוס לא עובד התוכנה של טושיבה מזהה את ההתקן שאני רוצה לחבר אבל כותבת DETECTION OF SERVICE FAILED עידכנתי את הדרייברים החדשים בצורה מחמירה הפעלתי כל מיני שירותים בתיבת השירותים ועוד עשרות פתרונות שהיו כתובים ברחבי האינטרנט רגע לפני התיאשות פניתי לכאן

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם אני לא בטוח שכל השאלות שייכות לפורום הזה אך אנסה ואשמח לתשובתכם \עזרתכם קניתי מחשב חדש ועבדתי איתו שבוע ימים שבמהלכם המחשב פשוט זוחל התקנתי את התוכנות הנדרשות ואנטי ווירוס ואני ספייוואר.ממש כל מה שאפשר ליקטתי מהפורומים כאן ועבדתי לפי העזרה של החברים . אני חושד שהארד דיסק אולי הזיכרון פגומים ,אני קצת חסר אונים ולא יודע מה לעשות ועבורי הפורום הוא המקום הראשון שתמיד עזר לי . מה עושים במצב שכזה היציעו לי להוריד תוכנות לבדיקת זיכרון והארד דיסק אבל לא המליצו לי איזו תוכנות להוריד ,. אולי אני טעיתי הגדרתי את הזיכרון הווירטואלי והכפלתי את הזיכרון 2G כפול 1.5 .אולי זה לא בסיידר . בכל מקרה אני מבקש עזרתכם ואשמח מאוד לדעת מה אפשר לעשות בכדי להציל את המצב אני עדיין משוכ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים