עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by zabal12,

שלום , יש לי WIN 10 32 BIT גרסא חוקית ומעודכנת . מהרגע שהתקנתי את הWINDOWS היו כמה בעיות מוזרות מבחינת התוכנה : ה- APP STORE לא נפתח המחשבון לא עובד ועוד כל מיני תכונות בסיסיות במחשב לא עובדות . אני מצרף תמונה של השגיאה שאני מקבל כאשר אני מנסה לפתוח את ה-APP STORE

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. כי נגיד אני מחבר מחשב נייד לגלישה עם הנתב של הטלפון שלי THETHERING... אם חלונות רק תרצה היא תוכל להשתמש לי בכל חבילת הגלישה לעדכונים וכאלו. איך מסדירים את זה?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. התקנתי ssd במחשב ועליו התקנתי win 7 prof. 64 bit והשארתי בינתיים את הווינדוס הקודם בהארד דיסק הישן . שאני מעלה את הישן יש אינטרנט ובssd אין. ניסיתי כבר המון דברים ,מחקתי את הדרייבר ועשיתי ריסטרט ,לא עבד ,התקנתי דרייבר חדש ,לא עבד. חיברתי את הssd לבד לאיפה שהארד דיסק הישן היה מחובר,לא עבד . לוח אם: gigabyte x48 ds4 כרטיס רשת : realtek RTL8168c

4. Started by טל וייס,

היי GMAIL לא מסתנכרן ב 2013 OUTLOOK ניסיתי הכל בדקתי פורטים לפי https://support.google.com/mail/answer/7126229?hl=iw בדקתי ש IMAP מאופשר בחשבון בדקתי lesssecureapps ב https://www.google.com/settings/security/lesssecureapps לא עוזר כלום תמיד יש שגיאה של סנכרון כמו בתמונה בבקשה עזרה ממומחים

• 5 תגובות
    • 6k צפיות
  5. אורח אורח

עזרתכם בבקשה המחשב שלי מאתחל את עצמו פתאום ללא כל סיבה נראית לעין. לא מצאתי דפוס מסויים כלומר: לא בהכרח בעת גלישה או מאמץ כלשהו לפעמים הוא מאתחל בלופ פעפ ופעמיים אבל לרוב לא. לפעמים הוא עובד בלי בעיה שעות או יום שלם. אבל כשזה קורה, וזה קורה הרבה נגרם לי נזק לעבודה ואי אפשר באמת לעבוד כך. מדובר במחשב בן כ- 3-5 שנים (קיבלתי. לא קניתי) אבל די חזק. עם מעבד i5-3470 , לוח של אסוס, 12 ג'יגה זכרון, ספק חדש בן כ-3 חודשים של seasonic אם אני זוכר נכון 520 או 550w (לפי המלצות באתר) מותקן גם כרטיס gtx 1070 אבל השימוש בו לא גדול וממילא האתחולים לא מתרחשים בעת משחק. הדיסק הוא 250 gb ssd שהומלץ באתר בעבר מסדרת evo על המחשב מותקן בדואל בוט Linux…

6. Started by orinsutk,

אני נמצא עכשיו בארה"ב ורציתי לקנות את ה- ti1080 החדש שיצא לא מזמן אבל אני מתלבט בגלל שאני לא כלכך מבין בחומרה של המחשב וכו' זה המפרט שלי: 752499_320_50948-1.pdf נקנה לפני שנתיים רציתי לדעת אם אני אוכל לחבר אותו מבחינת לוח אם,ספק,והאם יש סכנה לצוואר בקבוק? תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by DANIELK27,

יש לי מחשב נייך שהמפרט שלו: לוח אם : MAXIMUS-VIII-GENEמעבד: i7 7700kקירור למעבד: enermax-liqmax-ii-240-liquidזיכרון: HyperX FURY 2x8GB DDR4 2400MHz CL15 Kitדיסק קשיח:samsung 950 pro 256gb כרטיס מסך: nvidia geforce gtx 960 asus strixמערכת הפעלה:win 10 pro.רציתי לדעת אייך אני יכול להוציא ממנו את המריב, מבחנת מהירות יציבות וכו.אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אלה רק בגודל שלהם .לא ניתן לפתוח אותם ומקש ימני לא נותן כלום.גם ריענון לא מגיב מה ניתן לעשות? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לכולםמחשב נייד עם windows 10 שבמדפסת ספציפית לא מצליח להדפיס חלק. כל הזמן יש בעיות עם המדפסת הזו.בהתחלה הייתה מדפסת Ricoh Aficio MPC 306 שהייתה מדפיסה לסירוגין. נבדקו כל הגדרות הרשת והכל היה תקין. הייתה בעיה שהמדפסת לא "מתעוררת" ולאחר שעדכון תוכנה למדפסת עצמה לא פתר את הבעיה, היא הוחלפה לדגם קצת יותר MPC307 אבל הבעיות המשיכו. חיברתי אותה ישירות עם USB למחשב, הבעיה נפתרה למספר שבועות אבל הבעיה חזרה והפעם, מסמכים שנשלחו כ- PDF שיש בהם תמונה לא הודפסו ונתקעו בתור (והם לא כ"כ כבדים מבחינת גודל). חלק מהם יצאו ללא התמונה אלא ג'יבריש בלבד. יש לציין שהוחלף Driver כמה פעמים במחשב וגם עכשיו החלפתי דרייבר וזה לא עזר.כשמדפיסים ממחשבים אחרים שיש להם windows 7 הכל עובד חלק. …

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by sufgi123,

יש לי מחשב נייד של Lenovo מדגם 710s עם win10 איך אני עושה למחשב factory reset כדי להחזיר אותו למצב "נקי" ? בהעלאת המחשב אין שום תצוגת pf שאומרת איך לבצע זאת.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אורח Idob
    Started by אורח Idob,

אני כבר לא יודע מה לעשות ?! לקחתי אותו לתיקון ארבע פעמים והחליפו לי ספק כוח וכרטיס מסך וזה ממשיך לקרות זה קורה רק באמצע משחקים (בעיקר בoverwatch) ובעיקר בדקות הראשונות

12. Started by KF,

שלום, משום מה חיבור ה-HDMI בלפטופ שלי הפסיק לעבוד (חיבור לטלויזיה). לעומת זאת עם לפטופ אחר אני כן מצליח לחבר לטלויזיה. בנוסף ניסיתי להחליף גם כבל HDMI אך עדיין בלפטופ הראשון קיימת בעיה. מה יכולה להיות בעיה ? , כיצד מתקנים את זה ? מדובר על lenovo e330. תודה לעוזרים.

13. Started by nitz23,

שלום וברכה , רכשתי מחשב עם שני כוננים SSD נפרדים ( פיזית ) ובמחשב רק האחד שעליו מותקן הווינדוס פעיל , איך אני גורם לכך שאוכל להשתמש גם בשני לאחסון וגיבוי ואראה אותו ב"מחשב שלי" תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי, בעקבות הבעיות המוקרות של ה R9-290 של חום ורעש מאוורר נוראי חבר שלי הביא לי גוף קירור ישן שהיה לו. הוא טוען שהוא גוף קירור חזק ושאמור להתמודד עם הכרטיס שלי. בנוסף ראיתי הרבה איזכורים אליו אבל בגרסא השנייה שלו בשימוש עם ה R9-290. כשניסיתי לחבר את הגוף הזה הוא קודם כל היה שקט הרבה הרבה יותר ואף שמר על טמפרטורה נמוכה (46 מעלות בערך) לא במאמץ. אבל כאשר הכרטיס מסך עובד במאמץ (overwatch לדוגמא) המעלות מטפסות לאט לאט למעלה עד שהכרטיס מגיע ל 95-94 מעלות ומתחיל לעשות CHOCKING לעצמו כדי לא להתחמם יותר (והמשחק מקרטע). אשמח להמלצות הארות והערות בנושא האם הקירור מתאים או לא? האם יכול להיות שחיברתי משהו לא טוב? או שזה לא מספיק? האם י…

15. היי לאחרונה הוספתי מקלדת אל חוטית של לוג'יטק דגם k270 מאז אני חווה תופעה מוזרה שאין לי תצוגת מסך כשהוא עולה מחדש , התצוגה חוזרת לפעולה ומופיעה כאשר עליי לבחור את מערכת ההפעלה (קיימות אצלי 2) ואז שוב התצוגה מתנתקת , לא רואה את המסך שבו נטען הווינדוס, התצוגה חוזרת שוב בכניסה לשולחן העבודה. כמו כן כל מיני פעולות שיש בהן מסכי דוס (command prompt) מחוץ לסביבת הווינדוס גם לא מוצגות , כאילו הכרטיס מסך לא פעיל. הדבר מונע ממני גישה לביוס, בחירת כל מיני פעולות מחוץ לסביבת הווינדוס וזה דיי מציק. win10 pro GT740 nvidia

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום. היום המחשב קפא לחלוטין. עכבר, מקלדת - כלום לא עבד. חיכיתי 2 דקות בערך. שום דבר. הייתי חייב לכבות בכוח. האם יש דרך לאבחן מה הייתה הסיבה? אני יודע שיש כלים לאבחון BSOD, אבל כאן לא התקבל מסך כחול. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. כשאני לוחץ על "שנה הגדרות מתאם" נפתח עמוד ובו יש לי רק את ה אייקון local network connection איך אני מוסיף לעמוד את האייקון wireless network connection ?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by otmr,

חשבון הGMAIL שלי מוגדר לקבלת פקסים ממספר בזק. קבצי הפקס מגיעים כקבצי PDF אך לא ניתן להציג אותם בתצוגה מוקדמת בתוכנת האאוטלוק 2010 עקב שגיאה בסוקר PDF PREVIEW HANDLER חשוב להדגיש כי קבצי PDF רגילים כן ניתן להציג. אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 17.9k צפיות
  19. שלום התקנתי וינדואוס מחדש על המחשב שלי, התקנתי את כל הדרייברים שבאו עם הלוח אבל מסיבה כלשהיא כנראה שהדרייברים של הכרטיס רשת האלחוטי או שלא הותקנו או שלא עובדים כמו שצריך ואני לא מצליח לראות רשתות WIFI. אשמח לדעת כיצד ניתן לפתור את זה , תודה מדובר על חלונות 7 64ביט

20. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מדגם Compaq Presario CQ61-430EJ משנת 2010 את המפרט המלא שלו ניתן לראות כאן - https://support.hp.com/us-en/product/compaq-presario-cq61-400-notebook-pc-series/4074240/model/4126355/document/c02039123 מאז ששדרגתי לו את מערכת ההפעלה ל- 10 64BIT ההתנהלות שלו מאוד כבדה. ההתרשמות שלי היא שהוא סובל ממחסור בזכרון RAM זמין (כנראה ש- 4GB אינם מספיקים), ולכן יש בכוונתי להוסיף לו עוד מודול של 4GB. השאלה - היכן בארץ ניתן לרכוש מודול מתאים (DDR2. באתר של - KSP כבר אין כאלה), והאם לדעתכם זה מה שבאמת יפתור את הבעיה? תודה לכל המשיבים.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Cupid Me,

שלום לכולם יש לי רסיבר תומך דולבי אטמוס שמחובר ב-HDMI למחשב ומשום מה אני לא יכול לבחור בהגדרות השמע תחת spatial sound את הדולבי אטמוס אני משתמש ב-Windwos 10 64bit תודה

22. שלום רב לכולם, לפניכם המפרט של המחשב שלי: I7 6700K Asus Z170-A Corsair Vengeance LPX DDR4 2666MHZ Antec 550W 80+ Gold EDG550 MSI GTX1080 AERO Creative Sound Blaster Z Samsung EVO 850 256gb WD 2TB Black מערכת הפעלה WIN10. הבעיה היא כזו, הייתה לי לפני חודשיים תקלה שבגללה הייתי צריך לתת למחשב הרבה פעמים HARD-BOOTS, התגברתי עליה (פאקינג כבל היה דפוק) אבל אז מ"ה לא עלתה (BSOD סטייל WIN10) אז הייתי צריך לפרמט ולהתקין מחדש. עשיתי והמחשב עלה רגיל והכל היה תקין. אלא שלא - מאז אני חווה את הבעיות הבאות: 1) 90% מהפעמים שהמחשב עולה הוא עולה ללא סאונד, נדרש אתחול ברמת מ"ה כדי לקבל סאונד חזרה (התקנתי מחדש את הדרייבר…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אורח lenovo
    Started by אורח lenovo,

שלום, יש לי לפטופ של לנובו מסדרת ThinkPad מדגם E540. הסוללה של המחשב החזיקה לי עד אתמול כ4 שעות בלי בעיה. אתמול קבלתי הודעה כי הסוללה נהרסה כתוצאה מבלאי טבעי, וברגע שאני מנתק את המחשב מהמטען הוא נכבה. לא לפטוןפ ראשון שלי, ותמיד שהסוללה עמדה להרס זה היה תהליך ארוך (מחזיקה מהטענה להטענה פחות זמן) והפעם זה היה פשוט ברגע. דגם הסוללה l11m6y01. אני מטעין אותו במטען חלופי שקניתי ממוכר בריטי באיביי. עברתי עם המטען הזה שנה יש לציין, ואני מטעין איתו באופן יום יומי. מה ניסיתי? לנתק את הסוללה לנקות את המגעים להשאיר אותה מנותקת לילה שלם. בנוסף התקשרתי לשירות הלקוחות וענתה לי אישה שרק חיפשה לסיים את השיחה, הייתה דוחה גסת רוח וכמובן שלא ניסתה בכלל לעזור.…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by --- The King ---,

אהלן חברים, יש לי בעיה שאני מנסה לאבחן כבר המון זמן, אך לצערי ללא הצלחה. יש ברשותי מערך SLI של שני כרטיסי GTX 1070 מדגמים שונים: https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N1070G1-GAMING-8GD#kf https://www.evga.com/products/product.aspx?pn=08G-P4-6274-KR המפרט המלא: לוח אם - MSI Z170A GAMING PRO CARBON ספק כוח - EVGA P2 750W קשיח - Seagate 1TB כונן - Samsung 850 EVO 250GB SATAIII מארז - Thermaltake View 31 מסך - Dell U2715H הבעיה היא בהדלקת המחשב. קורה המון פעמים שבעת ההדלקה המסך "מתעורר" (אך לא מציג כלום), וישר נכנס ל"מצב חיסכון בחשמל" (Entering Power Saving Mode). הדבר דורש הרבה התעסקות: ריסטא…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  25. היי, עדכנתי היום זיכרונות ל- 2 של 8 gb אבל המחשב מצפצף לי צפצוף אחד כל שנייה ולא עולה, אבל כשאני שם סטיק אחד של 8 הוא כן עולה הלוח אם : Intel 61WW הזיכרונות : G.Skill RipjawsX 2x8GB DDR3 1333Mhz CL9 תודה רבה (:

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.