עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by יעקב פוקס,

בוקר טוב, אני מעוניין ליצור קישור שיוכלו להיכנס אליו באופן חד פעמי או לחילופין קישור שרק משתמש ספציפי יוכל להיכנס אליו יש לציין שאני לא מבין בנןשא הזה כלום אז אם מישהו יוכל להסביר לי כמו לילד אני ממש אשמח

2. Started by No-One,

שלום לכולם. יש לי וינ'10 פרו (חוקי אם זה משנה) רציתי לדעת האם אפשר לחסום גישה של משתמש מסויים, ברמה כזו שלא יוכל לגשת לשום דבר חוץ מתוכנות שיש בשולחן העבודה, או תוכניות אחרות שאבחר נקודתית (כמו שמצוי במקומות עבודה\מחשבים ציבוריים במקומות מסויימים). שמעתי שיש אפשרות כזאת בenterprise, השאלה היא האם אפשר לעשות את זה גם בפרו ואיך. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. קבלתי אתמול את המחשב החדש שלי. מדובר על הדגם ASUS Vivobook s14 OLED. הקישור למחשב למפרט המלא: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1206989&q=vivobook s14 tp3402va-kn195w הוא מגיע עם מערכת ווינדוס מותקנת עליו. המחשב הזה הוא כבר שני אצלי, כשהראשון הוא זהה לחלוטין רק ללא מערכת ווינדוס מותקנת. - https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1202110&q=vivobook s14 tp3402va-kn051. הבעיה היא שהחדש, אחרי התקנת מעט תוכנות סטנדרטיות איטי באופן מורגש יותר מהשני. אין לי איך להסביר את זה, אבל לוקח לו זמן להריץ תוכנות, רינדור אצלו יותר בעייתי. הוא נתקע לכמה שניות מידי פעם, וכל זה כשזה רק יום אחד אצלי. האם מישהו יודע להגיד למה זה? …

4. לפני כמה ימים שהדלקתי את המחשב כמה שניות אחרי הווינדוס עלה הופיע לי מסך כחול עם הבעיה הבאה: stop:0x000008E חיפשתי ומצאתי שזה כנראה קשור לזכרון אבל שהדלקתי אותו היום שהו הגיע לWEKCOME קופצת הודעה שאני צריך להפעיל את הווינדוס ולא משנה מה אני עושה כן לא או לא נוגע הוא עושה ריסט...יש לי 2 סטיקים 256 ו2 512 נסיתי להוציא חלק וזה לא עזר... מישהו מכיר את זה או יודע מה לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by h2o,

אני שומע מוסיקה וכשאני פותח נגיד את הFIREFOX או אקספלור או אימיול או כל תוכנה אחרת יש רעשים מהרמקולים ובקושי שומעים את השיר ועם התוכנה לוקח הרבה זמן לטעון אותה אז בכלל המוזיקה מפסיקה לגמרי לכמה שניות. מה יכולה להיות הבעיה ? זה הלוח: GIGABYTE - Product - Motherboard - Overview - 8S661FXMP-RZ http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1855

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by BarVaZ,

שלום, אני לא יודע עם זה המקום הנכון.... אז בבקשה להעביר למקום הנכון במידה ולא. אני פירמטטי מחשב.... והמחשב לא מזה את הכרטיס רשת שנמצא on board.... ניסיתי הכל.... לעשות לו uninstall ולראות אולי הוינדוס יתקין מחדש.... לא עובד. להתקין דריברים של הלוח אם Asus p4pe-X שזה הלוח אם.... גם לא עובד. דריברים של realtek גם לא. בבקשה שמישהו יעזור לי. תודה.

7. שלום לחברה שלי יש מחשב נייד של טושיבה (דיי ישן אני לא יודע את הדגם) יש לו בעיה שכל כמה זמן מופיע מסך לבן ואז חייבים לעשות ריסט למחשב ניסיתי לפרמט אותו וגם בהתקנה זה קורה אשמח לפתרון ממי שמכיר את הבעיה תודה!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אהלן אז ככה אחותי בטעות עשתה בלאגן היא ניסתה לפתוח קובץ ולחצה על פתח באמצעות וורד ועכשיו כל הקבצים בשולחן עבודה ובהתחל הכל נפתח ע"י וורד למשל אייקון של פייר פוקס גם אם אני עושה פתח באמצעות פיירפוקס הוא לא נפתח הוא מראה לי שגיאה רק אם אני הולך לתיקיית "אם" שלו הוא נפתח אבל אם אני עושה קיצור דרך לשולחן עבודה אוטומטית זה הופך לקובץ "וורד" ולא נפתח לי כלום הבאתי תמונה הוא גם רושם שגיאה שאני פותח http://jpg.co.il/view/529f33f354dd6.jpg/ בבקשה אני אובד עצות !!

9. שלום, מדובר בכונן DVD של סמסונג SH-222AB, חיבור SATA אין בעיה לעבוד איתו (שמיעת שירים, צריבת דיסקים) אבל בביוס הוא לא מזוהה. הוא לא מופיע ברשימת המכשירים שאפשר לעשות דרכם BOOT ולא מזוהה ב- SATA configurastion וגם לא מזוהה כשעולים רגיל ממצב בו המחשב כבוי לגמרי, במסך הראשון של ה- PSOT בשלב בו ה WIN עולה לוקח לו הרבה זמן לעבור את השלב של הסמל עם 4 הצבעים. הזמן רק הולך מתארך מהפעלה להפעלה. הבעיה הזו הייתה לי כבר בעבר, כשהייתי צריך לחכות מספר דקות כדי לעברו את שלב הסמל. אז כמעט ופרמטתי את המחשב (אחרי ש sys restore לא עזר) אבל לפני ניסיתי להחליף את הערוץ SATA של ה DVD בלוח האם וזה פתר את הבעיות לגמרי. המערכת חזרה לעלות כרגיל ובמהירות - פחות מ- 20 שניות מה"ביפ" ב POST עד לע…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, מישהו המיר אי פעם קלטות וידיאו לקבצי mpeg באמצעות EasyCAP? אני עשיתי זאת היום וקיבלתי קבצי mpeg שחור לבן ופסים אנכיים בצבע אדום לבן לאורך המסך. יש עצה או דרך לקבל קבצי mpeg בצבעם המקורי כפי שזה בקלטת הוידאו וללא פסי אורך ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. הוינדווס אכן מזהה את הכוננים אבל לא מציג לי איזה "אות" כגון כונן "c" או "d" ,אולי זה משהו בהגדרה? האומנם בdisk management אני כן רואה את אות הכונן.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by AngelofDeath,

שלום, המחשב שלי קופא תמיד סתם ככה, ואי אפשר להשתמש בו עד שלא עושים Restart. מה יכול לגרום לזה? המחשב שלי הוא i5 2500, HD 7950, 8GB RAM, דיסק קשיח Hitachi 500GB ו SSD Kingston V300. ספק כוח 430W של seasonic. זה קורה דווקא כשאין שום שימוש במחשב, אז המסך מתכבה, המחשב (כנראה) נרדם ולא מצליח להתעורר, הוא לא מגיב לשום פעולה של עכבר או מקלדת במצב הזה. לכן אני חייב בריסטארט. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by 34N1A1N79,

היי יש לי מחשב חדש, התקנתי עליו מערכת הפעלה ווידווס 7 64 ביט אולטימייט, ללא עדכונים המחשב כל הזמן נתקע אחרי הריסטרט, הוא מגיע לשלב של הקשת הססמא ונתקע ויש צפצוף ארוך לא פוסק, אני עושה ריסטרט כמה פעמים ורק אחרי הרבה פעמים המחשב עולה. איך יודעים מה מקור הבעיה? <<< System Summary >>> > Mainboard : ASUSTeK COMPUTER INC. Z97-A > Chipset : Intel Haswell > Processor : Intel P6 @ 3600 MHz (max : 4000) > Physical Memory : 16384 MB DDR3-SDRAM > Video Card : Intel® HD Graphics 4600 > Hard Disk : SAMSUNG HD103SJ ATA Device (1000GB) > Hard Disk : Samsung SSD 840 EVO 120GB ATA Device (120GB) > DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVDRA…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by khsur1,

שלום , הבנתי שאפשר לעשות למעבד overclocking ולהגדיל אותו ל 4.0 GHZ בישביל שהוא ירים את הביצועים במישחקים שלוקחים יותר מהמעבד ופחות מהכרטיס מסך ...כמו ARMA ... METRO LAST NIGHT .... וכו וכו..... השאלה שלי זה האם באמת כדי לעשות את זה והאם זה באמת ישפר משמעותית את הביצועים או שזה זניח מאוד ולא צריך לגעת בכלל ? רק לרקורד -( עדין לא בדקתי איך המישחקים עובדים בכלל על המעבד הזה כי עדין לא קיבלתי את המחשב הוא מגיע רק ביום שלישי ....אבל סתם רציתי להבין ) המערכת קירור של המעבד -scythe mugen 4 cpu cooler scmg- 4000 - תודה לעונים יום טוב.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. הרכבתי מחשב מהרכיבים החדשים הבאים: Intel Core i5 4690K Gigabyte GA-Z97-D3H G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz Crucial MX100 Inch 256GB Western Digital Red 3TB x2 Scythe Ninja 3 Rev.B Seasonic 650W 80+ Gold X-650 ולקחתי מהמחשב הישן Sapphire HD7850 ומארז Antec P180 הבעיה היא כזו: מידי פעם המחשב לא עולה (לא עובר את ה- POST) כשמנסים להדליק אותו. במקום זה, הוא נכנס ללופ של בוטים, בהם מוצג הלוגו של ג'יגהבייט, לאחריו מסך שחור ואז ריסט (ושוב מההתחלה, ללא הפסקה). הדרך להדליק אותו כשהוא במצב כזה, היא לכבות אותו, לחכות חצי דקה ולהדליק שוב. ברוב המקרים הוא עולה כרגיל אחר כך, ואם לא, אז אחרי ניסיון נוסף או שניים הוא עולה. דרך נוספת להדליק אותו היא לעשות Clear CMOS באמצעות הפינים בלו…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Ridn1k,

אהלן, מצרף כאן את המפרט מחשב: Gigabyte b550 aorus pro v2 Ryzen 7 5800x Msi mech gaming oc rx 5700 4x8 ddr4 3000mhz corsair vengeance Seasonic gx850 80plus gold Antec aio water cooling 240mm המחשב עבד מעולה במשך חודשיים על טמפרטורות שלא עוברות את ה75-80. ביצועים מעולים בבאנצ' מארקס שונים וסהכ מאוד מרוצה מהמחשב. אתמול הדלקתי אותו כרגיל והמחשב נשאר קפוא על המסך הדלקה של aorus והאפשרויות כניסה לbios או q-flash (מצרף תמונה). בזמן הזה נורת הלד של הזיכרון ראם בלוח אם נדלקת ל3 שניות ואז הנורת לד של הvga כרטיס מסך נדלקת ולא נכבת. אי אפשר להיכנס לבאיוס כאילו המקלדת לא מגיבה, וגם אחרי עשר דקות לא קורה כלום המסך נ…

17. Started by ארי גייגר,

שלום אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון, אבל זה מה שהיה נראה לי הכי קרוב. יש לי טאבלט לנובו miix 320 שהמסך שלו נשבר. אני רוצה להזמין את החלק מחו"ל. באחת ההצעות שראיתי באלי אקספרס היו כמה דגמים של מסכים לטאבלט הזה. מתברר שיש כמה דגמים. אין לי מושג איזה מהם אני צריך לבחור. מציגים שם תמונות מוגדלות של כל הסוגים אבל נראה לי שאת ההבדל ביניהם אפשר לראות בחלק הפנימי של המסך, אחרי שמפרקים אותו. מישהו יכול לעזור? הנה הקישור: https://www.aliexpress.com/item/32964222290.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.385615c8Bf5p9g&algo_pvid=093ec95f-4f0a-4781-9489-5ac6d2177dd8&algo_expid=093ec95f-4f0a-4781-9489-5ac6d2177dd8-3&btsid=5d8e264a-5641-4efe-84af-592546e75a5f&ws…

18. Started by Zeev ben noon,

כל כמה זמן ,ללא כל סדר, פעם כל כמה שעות ופעם כל יומיים,יש לי ניתוק של הראוטר .החלפתי את כל הפילטרים וזה לא עוזר. היכן לחפש? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. זה היה "השבוע" למחשב שלי. הצורב והDVD מתו (לקחתי אותם לPCH ואין להם מוסג למה.. ???) ההרד דיסק שלי (WD 120 GIGA SATA) גם לא עובד (ניסיתי להחליף כבל SATA וכבל חשמל ומקום בלוח אם ולאפס ביוס) ועכשיו גם הרמקולים שלי מתו. אין לי מוסג למה ??? ??? . אם למישהו יש רעיון איך לתקן חלק מהדברים אז תודה רבה מראש אור

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הכונן דיסקטים שלי מתחיל לעצבן אותי, כל פעם שאני מכניס דיסקט ומנסה להכנס אליו אז ווינדוס כותב לי, הדיסקט שהכנסת אינו מאותחל, האם תרצה לאתחל אותו עכשיו. כשאני מנסה לאתחל את הדיסקט אז ווינדוס כותב לי שאי אפשר לאתחל דיסקט זה. ניסיתי כבר מיליון דיסקטים שעובדים במחשב אחר, החלפתי כונן ועדיין ש לי אותה בעייה. מה לעזאזל הבעייה. אני משתמש בwindows 98SE. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by dreamer,

אז ככה... עברתי דירה ובדירה החדשה כל מסך מחשב מרצד (ניסיתי שניים עם שני מחשבים שונים). עברתי חדרים, חיברתי רק מחשב ומסך (ללא רמקולים או דברים כאלו).. כאשר אני לוקח את המחשב והמסך (בדיוק כמו שישבו קודם) למקום אחר (לקחתי לעבודה) הכל עובד מעולה. הבאתי חשמלאי, והוא מצא שאין ערכה בבית ותיקן אבל זה לא עזר. אני עובד עצות, זאת בעיה בחשמל (מסקנות מכל המבדיקות) אבל היא נמצאת בכל הבית (אז זה לא מגנט או משהו כזה).. מה אתם אומרים? לקנות משקפיים כבר???

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי,המחשב שבחתימה,דולק 24 שעות ביממה,לא מכבה אותו אף פעם,שאלתי האם לטווח הארוך זה יכול להרוס משהו? ראיתי על הקופסה של הלוח אם שיש כזה עד כמה שעות הוא יכול לעבוד. מה יותר בריא למחשב? לכבות אותו בלילה ולהדליק בבוקר? או שזה לא משנה?ולטווח הארוך לא פוגע ברכיבים? מבחינת שקט-אין רעש בכלל ולו הקטן ביותר,כאילו שהמחשב סגור אז זה לא מפריע לי. אגב יש גם לד כחול במאוור ש המעבד,ועוד שני לדים כחולים במאווררים של המארז,אז השאלה אם גם הם לא נדפקים בזמן הארוך?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. לצאת דרך ctrl+ald+delete זה קורה אפילו אחרי 5 דקות משחק ולפעמים אפשר לשחק רצוף חצי שעה. כרטיס מסך gt8800 תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by joni223,

שלום יש לי בעיה עם המחשב....הוא לא עולה...אפילו לא מגיע לחלון הביוס.אני מפעיל את המחשב המאבררים מופעלים...ויש צפצוף ארוך אחד וזהו.ניסיתי כבר להוציא זכרונות,כרטיס מסך,איפוס ביוס ע''י הוצאת סוללה..שום דבר לא עזר...הלוח אם שלי הוא של DFI סוקט AM2. תודה לעוזרים .

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. אהלן, המחשב שלי קצת איטי בזמן האחרון למרות שהשימוש שלי הוא די בסיסי. פשוט לוקח לו זמן לפתוח אפליקציות וכו'. בזמן הזה אני לא רואה שימוש חריג במשאבים, הזכרון הפיזי תפוס רק ב 50%, וגם המעבד לא טוחן. איך אני יכול לאתר את צואר הבקבוק? תודה, אייל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.