תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
היי, כשעבדתי בWIN98 המדפסת עבדה מצויין אך שעברתי ל2000 אני לא מצליח להתקין את הדרייברים שלה בכל פעם שאני מנסה - ההתקנה מגיעה עד לשלב שכתוב "ההתקנה מעדכת את המערכת" ואחרי זה מופיעה הודעת שגיאה כגון "CLASS NOT FOUND" וההתקנה מתבטלת . ניסיתי להוריד את הדרייברים העדכניים ביותר - ואותה הבעיה נשארת ... מה אני יכול לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מדליק את המחשב רגיל, ופתאום עולה לי בעיה: DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER הוא כותב עוד הרבה דברים לפני, הנה 2 תמונות, מקווה שתבינו... http://img246.imageshack.us/my.php?image=dscf0002dx6.jpg http://img177.imageshack.us/my.php?image=dscf0004le6.jpg תודה רבה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי הפסקת חשמל בבית והספק כח מת ... החלפתי ספק הנורה של המתח שעל הלוח דלקה ניסיתי להדליק לא נדלק , ניסיתי לקצר עם מברג בין הפינים בלד במקום הלד של המארז כלום לא נדלק. כאילו יש מתח על הלוח אם אבל הוא לא מגיב לא נדלק לא כלום החלפתי לוח אם וזה נדלק איך יש מתח על הלוח והוא לא מגיב כאילו מת ? א. מה הבעיה בלוח ? ב.אם אפשר לתקן את זה במחיר סמלי ? עד 70 ש"ח בערך .
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צילמתי סרט בחו"ל באמצעות מצלמת וידאו סוני. הסרט נמצא על dvd שאותו אני לא מצליח לראות במחשב באמצעות מדיה פלייר (אני מקבל הודעה שממליצה לשנות את הרזולוציה של המסך) אך מצליח לראות באמצעות תוכנת vlc מה עלי לעשות כדי לראות באמצעות מדיה פלייר (הקובץ שנוצר הוא עם סיומת vob). שאלה שניה מתייחסת לכך שאני לא מצליח לצרוב את הקבצים הנ"ל. כל מדיה חדשה שאני שם בצורב אני מקבל הודעה שהמדיה מלאה ואין מקום.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לשליטה במאוורר של הכרטיס מסך כרטיס מסך nvidia geforce 9800gt המאווררים של המארז מקדימה אחד מכניס אוויר ואחד מאחורה מוציא אוויר שמחוברים ישירות ללוח עם חיבור 3 פינים האם ניתן לשלוט להם במהירות סיבוב דרך תוכנה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב עם שני משתמשים האחד אדמין עם סיסמא והשני משתמש אורח בלי שום הרשאות. איך ניתן לשנות את הסיסמא של האדמין או לתת הרשאות למשתמש אחר? תודה ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נעלם לי כונן הCD-ROM אני לא רואה אותו לידי הכוננים הנוספים ואבקש את עזרתכם. חיפשתי רבות אינטרנט מדריכים לפתור את הבעיה אך לא מצאתי. תודה לעזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן חיצוני של Cavalry בלינק הבא: (לפי מה שהבנתי Cavalry זה רק המפעל ש"מלביש" על ההארד דיסק עצמו את המעטפת הכוללת ולמעשה ההארד דיסק עצמו הוא של Hitachi) http://www.buy.com/prod/cavalry-storage-caum-series-1-tb-usb-2-0-external-hard-drive-pre/q/loc/101/206746682.html חזרתי מנופש ופרקתי את התיק של המחשב נייד והכונן, בטעות חיברתי את הכבל חשמל של המחשב (הכבל עם השנאי זה שמטעין את הלפטופ) לכונן החיצוני, לא יודע איזה זה התאים ונכנס אבל זה התאים - הדלקתי את הכונן ובמקום אור כחול שבדרך כלל נדלק - התחיל להבהב אור בצבע אדום, אחרי נסיונות של הבנה, עליתי על הטעות הטיפשית, כהשחלפתי לכבל המקורי של הכונן והדלקתי אותו עדיין נדלק אור אדום שנראה מהבהב טיפה יותר מהר. ספק כוח? נש…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד ryzen 5 1600 לוח אם https://www.google.co.il/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.gigabyte.us/Motherboard/GA-AB350-Gaming-3-rev-10&ved=0ahUKEwi2iJmxweLTAhVEXiwKHVxwBJoQFggaMAA&usg=AFQjCNHKgunTAOMTagM3Cy2bYi8gGs_zYQ&sig2=JtSQUU0zlm0jjQKmvxTK3A זכרונות https://www.google.co.il/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.corsair.com/en-gb/vengeance-lpx-16gb-2x8gb-ddr4-dram-3200mhz-c16-memory-kit-black-cmk16gx4m2b3200c16&ved=0ahUKEwij8c3EweLTAhXGCSwKHRAoDacQFggmMAE&usg=AFQjCNEGbEojPlxd2SGukyzj3463741Y_A&sig2=6hASdac1APrzVJVmC-tiYA מנסה ללא הצלחה להגדיר את הזכרונות למהירות 3200 mhz למרות…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה יש לי שתי מחשבים שפשוט לא נדלקים בד'תי עם ספקים טובים הכפתור של ההפעלה היה מחובר... המחשב פשוט לא נדלק אפילו לא הספק... עכשיו יש דרך לתקן את זה? ואם לא מה אשר כבר לעשות עם לוח? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כ חודש קניתי את הצורב של סוני דגם: CRX175A . ועכשיו פתאום לא משנה איזה דיסק אני מכניס הוא פשוט לא מגיב, והגם כשאני ניגש לכונן הדיסק כאילו ריק. לא התקנתי כלום, לא נגעתי בכלום, זה קרה כאילו ללא שום סיבה בכלל. השאלה שלי היא , האם הבעיה היא פיזית והצורב נידפק? או שזו יכולה להיות בעיה בדרייברים או במערכת הפעלה? ובכללי אין לי מזל אם מוצרים שאני קונה, נראה לי שאם רוצים לקנות משהו שיעבוד צריך לקנות אותו בלפחות אלפי שקלים וזהו!!!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משחק ברשת ולפעמים אני משחק שעות ועובד תקין, לפעמים אחרי חצי שעה נותן מסך כחול. בדקתי זיכרון, פעם נופל אחרי 6 דקות ופעם רץ לילה שלם תקין (זכרונות כבר הוחלפו ואותה תופעה נשארה) דרייברים עדכניים של החומרה, ביוס עודכן. אין אוברקלוקינג כרטיס מסך 560GTX עבר בדיקות מאמץ שעות על גבי שעות בלי בעיה (FURMARK, OCCT, PRIME95 וכו...) יש לכם רעיון?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקשי w,s,a,d השתנו עם מקשי החצים למעלה למטה ימינה ושמאלה , מה עושים כדי להחזיר למצב הרגיל?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חג שמח לכל אנשי הפורום. (שהשם שלי לא יבלבל אותכם במחשב המדובר לא ביצעי שום המהרה) במהלך החג גיליתי שהמאוורר היחיד במחשב הפסיק לפעול - מדובר באנטק סונטה עם מאוורר 120. לפי דעתי ולדאבוני הוא הפסיק לפעול כבר לפני מספר ימים\שבועות או אפילו חודש חודשיים -בפוקס נגעתי במארז והרגשתי חום אדיר. שמתי לב שהוא חלש ואף התרעתי לספק שנתן לי את החלקים "לוג'יק" ואפילו אחרי שהרכבתי אות המחשב לקחתי אותו אליהם לאישור תקינות . כרגע המחשב שלי פתוח עם "מאוורר בית" מכוון למרכזו למניעת התחממות לצורך התייעצות עימכם. כשאני מנסה לסובב את המאוורר עם האצבע אני מרגיש שהוא קששששה בקושי זז כאילו צריך "לשמן אותו" או משהו לכן אני בטוח שלא מדובר בבעיית חשמל אלא פשוט הפלסטיק מתנגד למתח - מה עושים ???
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי והתקנתי היום כרטיס Gigabyte GTX 980 Ti, G1 Gaming. לאחר שהמחשב עלה, שמתי לב שמתוך 16GB של RAM שנמצאים על הלוח, ה-BIOS מזהה 12GB בלבד. גם CPU-Z מזהה רק 12GB ורואה את הלוח כ-Triple channel כשהוא בעצם Quad channel. המפרט שלי: Core i7-3820, Socket 2011 Asus P9X79 LE motherboard - Quad channel 4x4GB DDR3 1600MHz sticks, standard - nothing out of the ordinary Sapphire FirePSU 625W האם יש למישהו רעיון מה יכול לגרום ל-RAM להעלם בצורה כזו? תודה רבה מראש על כל רעיון ו/או כיוון.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
עשיתי שיחזור מערכת ואיכות התמונה ירדה. יכול ליהיות שחסרה לי איזו תוכנה במחשב ? אולי תוכנה שאני צריך לשדרג ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרכבתי היום מחשב חדש - לוח DS4 - זכרונות PQI ומלא דברים טובים אחרים (מעבד E6400) כשגמרתי לחבר הכל למארז - הדלקתי והתופעה היא - נדלק/נכבה כל כמה שניות אחרי מאמצי ניטור רבים - גיליתי שכאשר מנתקים את המתח המשני של הספק (החיבור עם ה 4 ראשים) המחשב נדלק (אבל כמובן אין תמונה) אני מציין שאין שום ציפצופי אזהרה לכל אורך התהליך כמו כן שאני מנתק את הזכרונות לגמרי ... יש כמה ציפצופים קצרים רצופים ובמקביל המחשב נדלק/נכבה ניסיתי גם עם עוד ספק (COLORIT זול) ועם הL&C של ( 450W (TRUE מ KSP - ועם הזזת הזכרון לSLOTים אחרים כמו כן ניתקתי את כל החיבורים של המארז פרט לPOWER SW (יש מצב שהוא לא במקום המסומן בבורד?) יש מצב שצריך ספק מיוחד לבורד הזה? יש בשקע של החיבור המשני (מה שבד"כ 4 פינים) …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. שיחקתי היום קצת עם המחיצות של הכונן. במעשה פזיז ולא בכוונה גרמתי לי ל 2 בעיות. 1. המרתי את המחיצה של Windows לדינמי מבסיסי. וכך אני לא יכול להיכנס לווינדוס. 2. לצערי פירמטתי בטעות את המחיצה השניה של הכונן וכל הנתונים וכל התקיות שהיו לי בו נמחקו. אני רוצה לנסות לשחזר את המידע שאבד. ראיתי באינטרנט על התוכנה recuva שאיתה אפשר לשחזר קובץ קובץ. הבעיה שלי איתה היא שהיו לי בכונן מעל 300 גיגה מסודר לפי תיקיות, ולפי מה שראיתי לא ניתן לשחזר תיקיות באופן מסודר. האם יש תוכנה אחרת שאיתה כל התיקיות משוחזרות למצב כמו שהיה? דבר שני, יש אפשרות להחזיר את המחיצה הראשונה לבסיסי, בלי לפגוע בנתונים שבה? יש לציין שיש ל…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קיבלתי מחשב שחזר מתיקון במעבדה (הלך ההארד דיסק). קניתי HD חדש והתקנתי לראשונה את הווינדוז 7. עדיין לא התקנתי דרייברים של החומרה (לוח אם או כרטיס מסך) ביומיים מאז שהתקנתי אותו, הוא נמצא כבוי פעמיים. 1. האם לדעתכם פגעו שם במחשב? במעבדה אמרו לי שכדי למצוא את התקלה פרקו את המחשב והרכיבו מחדש. 2. ייתכן והסליפ מוד של ווינדוז 7 גורם לכיבוי המחשב שלי ? לפני ששניתי אותו (היום בבוקר) הוא עמד על המתנה של 30 דקות. לעזרתכם אודה !
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני משחק במשחק DIRT ופתאום המסך נכבה לי(הנורה הופכת לכתומה מצהובה),אני עושה ריסטרט והמסך חוזר לפעול. מה הבעיה כאן? תודה מראש ועם צריך את דגם המסך תסבירו לי איך לבדוק את זה כי אני לא יודע איך .
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מנסה להעלות התקנה מדיסק זה כותב לי שחסר MSC.DLL32 מה לעשות??
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מדובר בכונן פנימי בשרת win server 2003. הכונן בסדר גמור, המחיקה הייתה בטעות. עם דברים קריטיים בפנים.. (כן אני יודע שאין שחזור מערכת) אני משתמש ב-FBackup 5, עשיתי גיבוי לפנ"כ אבל מסתבר שהוא נעצר באמצע. כשאני מנסה לפתוח את קובץ הגיבוי (ע"י התוכנה עמ"נ לשחזר) מופיעה הודעה שהגיבוי ריק או שלא נמצא הקטלוג. יש איזשהו סיכוי??? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי לתומי בICQ ופתאום נהיה לי מסך שחור שבחלק העליון שלו יש פס שמורכב ממלא קווים קטנים ירוקים..... ואז אחרי כמה שניות המחשב עשה ריסט בלי שנגעתי בכלום.... מה זה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך חוות דעת לגבי מכשירי איבחון שאני עומד לקנות .האם הם מומלצים או שיש כלי אבחון יותר טובים מאלה בקישור? http://www.click-a.com/product_info.php?cPath=22&products_id=39
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי מקרטע בשנה האחרונה, בצורה מפחידה ומוזרה מאוד. אפילו פתיחה של הדפדפן עם כמה טאבים מעמיסה עליו מאוד. התגובות איטיות, העכבר "מקרטע", חלונות נפתחים ונסגרים לאט. משהו לא בסדר.. לדוגמא עבור 6 טאבים פתוחים באקספלורר ו-6 טאבים פתוחים בכרום המחשב מנצל 3GB ראם, והCPU עומד על 0-10%. ועדיין התגובות איטיות יחסית, העכבר זז לאט ויש הרגשה שFPS נמוך (תקיעות קטנות בתצוגה) מצד שני במשחקים הוא עדיין בסדר יחסית למפרט והFPS נראה סביר (אבל גם פה לפעמים יש לאגים וקרטועים של העכבר ואפילו המקלדת). זה המפרט: Q9550 - בתדר סטוק (היה בOC בכ-20% בעבר). המעבד בן 3 שנים. Asus P5K-E - לוח בן כ-6 שנים. קניתי אותו יד שנייה לפני 4 שנים. עשה OC של כ-20%, הם הוא קורס אז אין OC. זיכרון OCZ RAM 4GB - ב…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-