תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
מקשי w,s,a,d השתנו עם מקשי החצים למעלה למטה ימינה ושמאלה , מה עושים כדי להחזיר למצב הרגיל?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני משחק במחשב פתאום זה מין רעש מוזר ונכבה יש לי מחשב חדש שקניתי לא מזמן מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חלונות 7 64BIT כרטיס מסך GTX570 - NVIDIA פתאום היה רעש מוזר מהרמקולים - רעש צורם. המחשב אתחל את עצמו. המחשב עלה על רזולוציה נמוכה ופסים אופקיים לבנים. ב DEVICE MANAGER הופיע משולש אזהרה צהוב ליד כרטיס המסך CODE43 Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43) נסיתי להסיר ולהתקין. להוריד את כל הדייברים מהמחשב ולהתקין מחדש נקי. גם לחזור ל restore point לפני שזה קרה לא עזר.... שום דבר לא עזר. ההמחשב מחובר לכרטיס ורואים במסך אחד מתוך שניים שהיו מחוברים ורק ב VGA - למרות שאפשר לשנות רזולוציה אבל בתוכנות התלת מימד רואים שהוא משמתמש בחומרה. האם יש דרך לתקן? או רק להחליף כרטיס מסך. ( בן כ שנתיים אם אני לא טועה...) תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום יש לי כונן קשיח חיצוני של WD. שאני מחבר אותו למחשב נדלקת הנורה הכחולה שלו,יש תחושה שהוא עובד, והמחשב משפיע ביפים, אבל הוא לא מזוהה. ניסיתי כמה מחשבים והתופעה דומה. מה ניתן לעשות? יש לי מידע חשוב בפנים. תודה יוסי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את האופציה של חיבור המסך דרך קופסת חיבור חיצונית ישירה למסך ללא צורך לעבור דרך המחשב. ראיתי כזו קופסה שנראית לי פתרון טוב יותר מכרטיס מסך אולי רק מהסיבה כי אין צורך שהמחשב יהיה דלוק בזמן צפיה בטלויזיה אבל נראה לי קצת מורכב ויקר כל העיניין של מתאמים וכבלים שהיא דורשת: 1. מחייב שיהיה לי חיבור DVI בכרטיס הגרפי במחשב מכיוון שהחיבור של הקופסא למסך צריך להתבצע בכניסת ה VGA ולכן אני אצטרך להחליף את החיבור של המחשב למסך לחיבור DVI ומצריך קנייה של כרטיס כזה בנוסף ראיתי שהיציאה מהקופסא היא USB2 וראיתי שמתאם בין USB ל VGA מאד יקר בקיצור אני מגיע למעל 500-600 שח האם מישהוא מכיר ויודע על זה או פתרון אחר תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חג שמח לכל אנשי הפורום. (שהשם שלי לא יבלבל אותכם במחשב המדובר לא ביצעי שום המהרה) במהלך החג גיליתי שהמאוורר היחיד במחשב הפסיק לפעול - מדובר באנטק סונטה עם מאוורר 120. לפי דעתי ולדאבוני הוא הפסיק לפעול כבר לפני מספר ימים\שבועות או אפילו חודש חודשיים -בפוקס נגעתי במארז והרגשתי חום אדיר. שמתי לב שהוא חלש ואף התרעתי לספק שנתן לי את החלקים "לוג'יק" ואפילו אחרי שהרכבתי אות המחשב לקחתי אותו אליהם לאישור תקינות . כרגע המחשב שלי פתוח עם "מאוורר בית" מכוון למרכזו למניעת התחממות לצורך התייעצות עימכם. כשאני מנסה לסובב את המאוורר עם האצבע אני מרגיש שהוא קששששה בקושי זז כאילו צריך "לשמן אותו" או משהו לכן אני בטוח שלא מדובר בבעיית חשמל אלא פשוט הפלסטיק מתנגד למתח - מה עושים ???
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם המאוורר של כרטיס המשך במחשב בדקתי את הנתונים שלו ( מצ"ב תמונה עם נתוני הכרטיס ) הוא עובד על 40% באופן קבוע, לעיתים שהמחשב ממש מתאמץ ניתן לשמוע את המאוורר של כרטיס המסך מתאמץ הרבה יותר ומגיע ל 60% ו 70% קראתי בפורומים שניתן לעדכן את ה BIOS של כרטיס המסך ללא קשר לעדכון Driver של NVIDIA ולעיתים מדובר בסט פקודות שמותאם מחדש לשליטה במהירויות המאוורר של הכרטיס. הBIOS של המחשב עדכני וכן כל עדכוני התוכנה, אני מניח שזה לא עדכון BIOS נפוץ לכרטיסי מסך היות ואין באינטרנט הרבה מידע מסודר בנושא, לפחות לא משהו שמצאתי, האם מישהו יכול לעזור בנושא ? הכרטיס והמאוורר עברו ניקוי יסודי כך שמדובר על מהירות סיבוב בעבודה סטנדרטית. זה הרעש היחידי ששומעים מהמחשב המפרט: HP P…
-
USB שמצוייין בכותרת תוך כדי עבודה ללא סיבה נראית לעין הפך להיות WRITE PROTECTED עכשיו אי אפשר לכתוב עליו שום קובץ אין אפשר להסיר ממנו שום קובץ למעשה הוא מת וחסר תועלת ניסיתי כמה דברים שמצאתי באתרים כולל להעלות את המחשב ב SAFE MODE עם קומנד פרומפט ולנסות לפרמט את ה USB הוא לא נותן אומר שהוא WIRE PROTECTED ניסיתי גם שיטה דרך הרגיסטרי שמצאתי ביוטיוב אנשים שמסבירים וגם זה לא הצליח היו לי 2 USB מאותו סוג לשנייהם קרה אותו דבר וחיפוש באינטרנט יראה שזה רואה להמון מהדגם הזה פשוט גועל נפש אם בכל זאת למישהו יש רעיון אז אשמח לשמוע ניסיתי גם להוריד תוכנה KILL ACTIVE DISC שעושה פורמט אבל זה לוקח 80 שעות אז עשיתי ביטול
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ערב טוב, יש לי לפטופ של ACER, אחת לשתיים בערך , איך שאני מדליק את המחשב ומגיע למסך של Starting windows , מתחילים להישמע צפצופים והטעינה של המערכת לא ממשיכה.. (נשמעים הרבה צפצופים וזה לא נספק). אני מבצע ריסטרט - ולרוב לאחר מכן המחשב עולה באופן תקין. מה יכולה להיות הבעיה? מה עליי לבדוק? ביצעתי את הבדיקת זיכרון של הווינדוס וזה לא מצא בעיות. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי בזמן האחרון כמעט ולא זז, יש לי את הPRCES הזה: SYSTEM IDLE PROCES או משהו כזה, שתופס באופן קבוע 90-99 אחוז מהCPU , אני עובד בXP בלי SP1 ואני כבר אובד עצות יש למישהו פיתרון?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים קניתי מחשב נייד חדש (asus zenbook) ויש עליו תוכנה (my asus) של אסוס לניהול המחשב. בתוכנה אפשר לנהל את ההטענה של המחשב וההמלצה שם היא להטעין את המחשב עד 80% (ההטענה תפסיק אוטומטית כאשר הסוללה תגיע לשם ולא תמשיך עד 100%). ההמלצה נכונה? זה אמור לשמור על הסוללה ולגרום לה לאריכות ימים והזדקנות בשיבה טובה? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני חושב שהיא קשורה ללוח אני חושב הנה אולי אתם יודעים:
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיימת אפשרות כזאת בכלל ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי יש לי את הכרטיס הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1464 ויש לי איתו כמה בעיות.. בערך כל 5 דקות המסך נהיה שחור,ואז אני מקבל את ההודעה הזו: וזה גם קורה לי בזמן טעינת משחקים,ואז המחשב נתקע. הכרטיס גם לא מופיע לי בתוכנה EVEREST ושם כתוב שאין לי כרטיס מסך.. יש לי את הדרייברים הכי חדשים אם זה משנה עכשיו אולי זה הספק כוח שגורם את זה?או משהו אחר? הספק כוח שלי הוא EZCOOL 450W REAL תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי יש סיסמא מפתח כניסה של חלונות 2003 אם יש תרשמו .... אנא
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. כמו שבטח הבנתם מהכותרת יש לי בעיה. בשבוע האחרון אני עובד על המחשב הרבה לא כיביתי אפילו פעם אחת אותו ולפני איזה ארבעה ימים הוא התחיל לעשות לי ככה: אני עובד איזה חצי שעה על המחשב, ברגע שאני מתחיל כמה תוכניות ביחד וכאילו מעמיס עליו אז ישר נתקע ואז קופץ מסך כחול שלא הבנתי כל כך מה רשום. רשום אבל משהו על זה שהמחשב צריך להיכבות בשביל שלא ייגרם נזק ושזה משהו שקשור לזכרון. בכל מקרה, אין לי ניסיון בגרוש בדברים האלה אבל יכול להיות שפשוט לא כיביתי הרבה זמן אז זה מתחמם או משהו וזה לא עובד טוב ופשוט כדאי לי לכבות את המחשב לכמה שעות שזה יתקרר? במקרה שלא, זה המפרט שלי: INTEL PENTIUM D 950 (ליבה כפולה 28) 1024 RAM GeForce 7300GS מחכה לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לשליטה במאוורר של הכרטיס מסך כרטיס מסך nvidia geforce 9800gt המאווררים של המארז מקדימה אחד מכניס אוויר ואחד מאחורה מוציא אוויר שמחוברים ישירות ללוח עם חיבור 3 פינים האם ניתן לשלוט להם במהירות סיבוב דרך תוכנה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך asus v6600 geforce 256 32 mb הבעיה שלי אני מפעיל כל משחק ואחרי כמה דקות הוא נתקע ויכול לחזור אחרי כמה שניות או דקות או שעות זה לא קורה בכל המשחקים אבל כמעט בחצי מהם. מה יכולה להיות הבעיה?? אולי הכרטיס שלי הלך?? שווה להחליף ?? יש ל p3 667 motherboard asus p3ce rdarm 256 יכול להיות שיש בעיה עם המאוור ??? כי דריברים הכי חדשים יש לי ועד דבר לדוגמה fifa world cup 2002 עבד לי פעם מעולה ועכשיו אני משחק 2-3 דקות ונתקע ופעם זה זז חלק!!!!!אם מישהו יודע שיעזור!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ה-HDD הישן נשרף לי. קניתי HDD חדש, למרות שה-MoBo שלי הוא לא SATA native. קניתי מתאם PCI to SATA כדי להתגבר על הבורד הישן. ה-HDD עובד בסדר, הצלחתי לגרום ל-WinXP לזהות את הדיסק בהתקנה (באמצעות הדרייברים שהגיעו עם המתאם). הבעיה היא פשוטה, המחשב לא מוכן לעשות BOOT מהדיסק החדש. האם לא ניתן לעשות בוט במקרה הזה? הרי מה עוזר המתאם אחרת?? הבורד שלי ASUS P4S533-MX, ההרדיסק החדש Seagate Barracuda 320GB SATA, והמתאם הוא Dynamode שמבוסס על צ'יפ של VIA6421A. תודה לכל מי שיענה... (התעמקתי בפורום ובמדריכים שלכם, אגב).
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחי יש בבית מחשב ישן פנטיום 4 סוקט 478 2.4 GHZ עם לוח אם P4MAM2-V: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=171&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no= אני לא בטוח בקשר למהות הבעיה: או שהוא קורס לפעמים ומסרב לעלות, ואחר כך באורך פלא מצליח בכך משום מה. או שפשוט הוא משום מה מפסיק את הפלט למסך ולכן נראה כאילו הוא לא עובד גם באמצע עבודה וגם כאשר מתחילים את המחשב. בכל מקרה אין לו רמקול פנימי ולכן אני לא בטוח אם הוא עושה POST בתחילת העבודה. בדקתי את המחשב על ידי חיבור מסך חלופי שהראה אותן בעיות כמו המסך הישן ולכן שללתי את בעיה זו. עידכנתי ביוס וסרקתי וירוסים. נראה לי שזה לא בעיה בדיסק קשיח מכיוון שהוא לפעמים אפילו לא מראה פוסט. לפעמים המחשב ע…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! מדובר במחשב קצת ישן שיושב בחדר די חם, לפני כמה ימים המסך פשוט הפסיק לקבל אות מהמחשב.. חשבתי שאולי מדובר בבעיה בכרטיס מסך - ניסיתי להפעיל מחדש על הכרטיס מסך שנמצא על הלוח-אם וגם ממנו לא יצא אות.. ניסיתי לחבר למסך אחר ועדיין אין תגובה. לא יודע אם זה עוזר או לא, אבל המחשב עצמו מגיב להדלקה וכיבוי מהכפתור והכונן DVD פועל גם כן, יש לי הרגשה שהמחשב עצמו עובד אבל אני לא מבין למה אין קשר עם המסך, רעיונות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה לעוזרים, אז ככה יש ברשותי מחשב של לנובו מדגם G550, הבעיה היא שכונן סי אצלי יש לו 190GB והכל מלא, הקטע הוא שאין לי כלום על המחשב מלבד קבצי וורד מכיוון שמדובר במחשב לנטו צורכי עבודה ולימודים, מימה יכולה הבעיה הזאת לנבוע????
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מצלמה שקיבלתי מחברת האינטרנט שלי אנל הדראיבר של המצלמה דפוק ואין לי את השם של החברה מה לעשות
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-