עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אם אפשר לקבל עזרה בג'ימפור כולל ציור !!! הבנתי למשל שיש מאסטר עם שתי סוגי גימפור מאסטר בודד ומאסטר מחובר עם סלב !!! גימפור של CD וצורב אם אפשר לראות ויזואלית אני אשמח !!! בכל מקרה אני צריך עזרה לגבי גי'מפור !!! ועוד שאלה נגיד וגימפרתי לא טוב אני יכול להרוס HDD ? או CD ? למשל גימפרתי HDD כאילו היה מאסטר בלי סלב ויש לו בפועל סלב זה הורס ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by DJ_VAKNIN,

יש לי שתי בעיות אשמח אם תעזרו לי.... 1.שכשאני מעלה את המחשב כל הזמן נהייה לי Check Hard Disk לכמה שניות-שזה אומר שנעשית בדיקה של הארד דיסק שלי וזה לוקח כחצי דקה בערך-עד עכשיו זה לא היה אני ישמח לדעת למה זה קורה לי עכשיו??? 2.קניתי כרטיס מסך חדש ולאחר שיברתי אותו ועשיתי שכפול מסך והגדרתי שבמסך המשני יהיה וידאו במסך מלא-עדיין זה לא מופיע במסך מלא אלא ברגיל משוכפל??? הכרטיס מסך הוא Nx8800 ....

3. Started by 217agent smith,

כשאני נכנס ליוטיוב ומנסה לראות סרטון הסרטון מתחיל להיטען, נתקע ובחלק מהמקרים הgoogle chrome קורס. מה עלי לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום! יש לי מקלדת ועכבר אל חוטיים ובדוס הם לא עובדים[יש קטעים שכן ואז זה מתנתק] איך אני יכול לעשות ככה פורמט לווינדוס? יש איזו הגדרה בביוס שצריך לעשות בשביל שהוא יזהה אותם גם בדוס? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by dovik,

ישנו לוח אם GigaByte H77-D3H. לפני יותר משנה הלך כרטיס קול. לקחתי כרטיס קול חיצוני מאוד דומה לזה. עם הזמן באוזניות נעלם קול באוזן אחת. ניסיתי כמה סוגי אוזניות ביניהם חדשות מהמחבילה - יש מקרים שיש קול בשניהם אבל זה נעלם תיכף וחוזר להשמע רק באוזן אחת. האם הבעיה בכרטיס הקול הזול ויש להחליפו, או האם הבעיה באוזניות הזולות? כמו כן אשמח להמלצה לגבי כרטיס הקול ולגבי אוזניות פשוטות אך אמינות..

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by auditor,

יש לי כרטיס מסך RX 580 של ג'יגבייט. מדי פעם אני עושה בדיקה ב 3DMARK TIME SPY ומקבל תוצאה גרועה מאד של כ1500. אני מחליף דרייברים ומקבל 4300-4000 אבל יום למחורת חוזר לקבל את התוצאה הגרועה עם הדרייבר החדש. למישהו יש הסבר לכך?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by toro,

חיברתי כרטיס PCI IEEE 1394 למחשב פנטיום III 800 המחשב לא עולה באתחול. החלפת מיקום הכרטיס לא פתרה את הבעיה, כמו כן הורדת כרטיסי PCI אחרים מהלוח לא עזרה גם. מודה מראש לכל היועצים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. הוא שורק מה יכולה להיות הבעיה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם, שימו לב בתמונה הנ"ל: http://gyazo.com/9a02cc15141ad772656ac5afb8d01c21 כאשר אני מקיש על המחשב שלי, מופיעים לי המון התקנים שלא קיימים בפועל, K,M,I,L לא קיימים/מחוברים למחשב ועדיין מופיעים, מה גם שלמחשב עצמו לוקח המון זמן להיטען (ראו את הבר למעלה שנצבע בירוק) לוקח לו נצח להיטען ואם אני רק נוגע איפשהו על אחד הכוננים האלו. הכל נתקע. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, לכולכם ! ;D אחרי שעזרתם לי למצוא פיתרון לכרטיס קול שלי , חשבתי שאחרי שייעשה הכל בסדר גמור!!! :-/ אני אגש לעניין מה שקרה בעצם לא מופיע לי בקר של הקול ב-tray יחד עם השעון ושאר איקונים?! ??? אם תסבירו איך להחזיר את הבן האבוד אשמח מאוד!! בעיה השניה שנוצרה לי במהלך טיפולי הנהדר במחשב , אין לי תקשורת עם המודם שלי?! ??? אני לא יודע מה לעשות :'( המודם שלי השתמש ב-COM 4 שאותו אני לא מצאתי כשרציתי להתקין את הדרייוורים של המודם מחדש! תסבירו לי בבקשה איפה אינ מוצא אותו או איך אני עושה אותו , אני מבין שהCOM הזה וירטואלי?! תודה רבה לכם מראש, Intelee.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by trojan,

נראה לי שהזיכרון שלי לא יציב... מה אני אמור לעשות ? הנה דוגמא למשחק שלא עובד בגלל זה ובמחשב אחר פחות חזק הוא עבד ! המשחק הוא קאונטר סטרייק סורס

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Yuli Yael Hadad,

מקשי w,s,a,d השתנו עם מקשי החצים למעלה למטה ימינה ושמאלה , מה עושים כדי להחזיר למצב הרגיל?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם! יש לי את המארז SUNBEAM TRANSFORMER. בחלק העליון שלו יש שתי יציאות USB יציאה לרמקולים\אוזניות ויציאה למיקרופון. חיבורי הUSB פועלים מעולה..אולם חיבורי השמע אינם פועלים כלל.. כאשר אני מחבר אוזניות או מיקרופון המחשב עדיין ממשיך להשמיע דרך כרטיס הקול שעל הלוח (שאליו מחוברים הרמקולים של המחשב) עכשיו מה יכול להיות הבעיה של זה? נזכרתי שהיה פה סיקור על המארז ואמרו שהכבל קצר מדיי וזה...יש מצב שהטכנאי שהרכיב לי את המחשב לא הצליח להגיע עד למעלה? אם אני בודק ואכן הכבל מחובר (ואני כמעט בטוח שכן) מה לעשות? תודה על העזרה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. יש לי צורב LG, אני כותב איתו במהירויות מאוד נמוכות, למרות שהדיסק והצורב מראים תמיכה מלאה ב 48, הצריבה עצמה לוקחת איזה רבע שעה במקום 4 דקות... אין לי מושג מה קורה... היו כאלה שאמרו לי שאולי זה המערכת הפעלה, יש הצעות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by DoR,

הצורב וה-DVD שלי פשוט מלאים באבק. יש דרך פשוטה לנקות אותם? או שצריך לפרק אותם?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. שלום רב, איך מקלידים יפנית, קוריאנית, גרוזינית וארמנית ב־Times New Romans ב־Microsoft Word 2016? כרגע, הוא מאפשר לי להקליד את שפות אלה בגופנים אחרים בלבד (למשל: Sylfaen, MS Mincho, Batang) ופשוט לא מאפשר לי להקלידן ב־Times New Romans והדבר מוביל לתפיסת יותר מדי מקום. אשמח גם אם תפנו אותי לפורומים אחרים במידה והשאלה אינה מתאימה כאן. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אורח
    Started by אורח,

שלום וערב טוב חברים. כידוע או לא כידוע אני חובבן של מחשבים ובניתי מחשב ע"י מפרט טכני הנ"ל: USB3 שחור FORCE 500 COOLERMASTER מארז CMF500 80+ A.PFC B600 600W COOLERMASTER כח ספק CMB600 HASWELL H81M-HD3 1150 DDR3 H81 GIGABYTE לוח אם Intel Core i5-4460 Haswell Box Asus DRW-24D3ST DVDx24 OEM Gigabyte NVIDIA GeForce GT 630 2GB DDR3 סט 4 מאווררים למארז 12 ס"מ CoolerMaster Kingston 8GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9/8G הבעיה שלא היה לי מגן ברקים שכחתי לקנות. ברצוני להחליף ספק אחר ואני אודה לכם על העזרה. האם את הספקים הבאים אני יכול להשתמש? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14381 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13732 https://w…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היום קניתי מחשב ויש לו כרטיס מסך GTX 780TI מעבד I7 בקיצור הוא אמור לעבוד חלק במשחקים והוא ממש איטי.. חבר שלי אמר שזה ככה כי הוא חדש ושזה יסתדר אבל אני לא בטוחה שזאת הבעיה מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, קניתי מחשב חדש לאחרונה, והיום הרכבתי את כל החלקים (ראו מפרט) הביוס עולה, אבל המחשב לא עושה BOOT ומצפצף, איך אני יכול לעדכן את ה-BIOS בכדי שיתמוך במעבדי ה-X2? איך אני עושה BOOT לפלופי בשביל לעדכן את ה-BIOS? ניסיתי לעשות BOOT גם מדיסק וגם מפלופי, והמחשב רק עושה ריבוט ומצפצף.. בבקשה תעזרו לי, אני חסר אונים!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by W00T3D,

שלום. יש לי את הלוח אם abit kv8pro. כאשר אני מנסה לעשות BOOT מזיכרון נייד,המחשב לא מתייחס. שיניתי בביוס שיקרא קודם מUSB-FFD/ZIP/CDROM ושום דבר לא עזר. מה אפשר לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by elad the master,

קיבלתי מהחנות לוח אם חדש..(נישרץ הקודם..וקיבלתי אחד חדש עם אריזה והכל..) זה החדש..(למטה.) http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_8S661FXMP-RZ.htm זה הישן שהיה לי לפני זה..(למטה.) http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8SIMLH-P%20(Rev%204.1).htm עכשיו המחשב לא עולה בכלל..אני כמעט בטוח שבגלל הכרטיס מסך..הוא מתאים בכלל ? **רק מבינים!**

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם, אתמול במהלך היום, החלו להופיע על מסך המחשב (בזמן שסתם רואים את ה-desktop) ריצודים - מעין כתמים קטנים ריבועיים או פסים של צבעים מרצדים. זה נמשך כמה שניות ואחר כך נעלם. אחרי בערך כ-10 דקות, כל המסך פתאום התחיל לרצד כך שאי אפשר היה לראות כלום ואז קיבלתי חיווי מהמסך שאין סיגנל. מאז, המחשב עולה ומגיע לריצודים ולסיגנל הנעלם כל הזמן ולא עולה מעבר לזה יותר. עוד פיסות מידע (לא בטוח שיש קשר): 1. לפני מספר חודשים הוספתי דיסק קשיח חדש וכרטיס מסך חדש למחשב אבל לא החלפתי ספק (אמרו לי שלא בטוח שצריך). הקונפיגורציה שלי היא: amd 3000+ 939 1 Gb samasung DDR 400 1 HD 80Gb IDE 1 HD 160 Gb SATA new: 1 HD 320 Gb SATA2 XFX 7600 GT AGP מארז + ספק: compucase 6919 והספק של …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by shalev buaron,

המחשב שלי פתאום התחיל להיות איטי ולהשתמש ביותר CPU פירמטתי אותו לפני חודש ומאז עד אתמול לא הייתה שום בעיה. אני הייתי מריץ משחקים בלי בעיה ולא מגיע ל90 CPU אבל עכשיו המחשב שלי פשוט מגיע למאה ומקריס את המשחק או שפשוט מחזיר אותי ללובי וכותב הודעה על שגיאה. זה קורה מלא ופשוט אי אפשר להשתמש בו

24. היי. כשאני מגיע לדיסק מלא (750 מגה פנוי למשל) ב- Partition C, אני מריץ Disk Cleanup, ורואה Temprorary files בגודל של 114 GB. הבעיה מתחילה כשגודל המחירה 60 GB. איך יכול להיות שאני מקבל 114 אם הגודל של של אותה המחיצה 60? כשאני פותח את תיקיית ה-Temp, אכן היא שוקלת כמה GB, כשבין התיקיות יש לי Shadow Copy של Nunit. אבל זה לא מגיע ל114 GB בשום אופן. תודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by yam_sh,

כשאני מנסה להעלות התקנה מדיסק זה כותב לי שחסר MSC.DLL32 מה לעשות??

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים