עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קניתי מאוורר 120mm של חברת 3R SYSTEM BLUE LED וחיברתי אותו ישירות לחיבור של לוח האם שלי MSI P67A-C43 (MS-7673 אבל המאוור עובד מאוד מהר וזה מציק ומרעיש לי המיקום של המאוורר נימצא בצד בתוך המיכסה של המחשב ולכן אני שואל האם יש אפשרות להנמיך את המהירות של המאוורר שלא ירעיש לי תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by nir_varon,

היי לאחרונה אני סובל מתופעה מאוד מתסכלת, במהלך עבודה ומבלי לעשות שום דבר מיוחד התצוגה של המסך נדפקת ואני רואה רק פסים שחורים (בתמונה המצורפת), ושום דבר לא מצליח להחזיר את התצוגה חזרה, רק אם אני מכבה את המחשב וממתין זמן לא מבוטל של שעה לפחות רק אז התצוגה חוזרת. אם אני משאיר את המחשב במצב הזה דלוק לאחר כמה זמן אני מקבל את ההודעה: " Not Optimum MOde Recommended Mode 1280 x 1024 60 Hz" ניסיתי לחבר מסך אחר כדי לוודא שהבעיה בכרטיס => לא הצלחתי לשחזר. ניסיתי לחבר את המסך למחשב אחר כדי לוודא שהמסך דפוק => לא הצלחתי לשחזר. עדכנתי דרייברים לכרטיס מסך, לא עזר. אפילו הרצתי בדיקות מסך ותצוגה דרך Ubuntu שהרצתי מUSB והבעיה קרתה. אני די אבוד ולא יודע לשים את האצבע על מה לעזאזל נ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by she-li,

היי, קניתי מתאם בין vga לHDMI כדי שאוכל לחבר את המחשב נייד (עם חיבור HDMI ) למסך מחשב(VGA) כיביתי והדלקתי והמחשב תקין ועובד כנל לגבי המסך (חיברתי למחשב נייח והוא עובד) רק זה לא מעביר את התמונה במחשב נייד למסך (זה לא אמור להיות אוטומטי?), מופיע מסך שחור עם הודעה כחולה no signal detected יש לי מאיץ גרפי של אינטל וכרטיס מסך של NVIDIA המחשב נייד של LENOVO I7 מערכת הפעלה Windows 8. אשמח לעזרה תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by AVIVI11,

בטעות ביטלתי את הרשאות המנהל ועכשיו נחסמה לי הגישה לכל הקבצים שלי מה יש לעשות???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by shloosh,

לפעמים כאשר אני משחק במשחקים ,המשחק נתקע ויש הודעה של מסך כחול!!!!(אני על xp) שיש בעיה בקובץ NV4_DISP.dll שמתי לב שזהו קובץ חיוני של הדרייבר של כרטיס המסך שלי -geforce 4 ti 4200 SUMA , מה קורה לו???? AMD 2000 256 DDR 333 והדרייברים הם 30.82 כי ה-40 עושים מלא בעיות והם בטא!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Diman82,

יש לי מקלדת אלחוטית וקורה לעיטים שהיא קצת "משתגעת" (מתחילה לכתוב הכל באותיות גדולות למשל), ובנוסף גם הפונקציות של העכבר נדפקות בחלק מהתוכנות (העכבר לא אלחוטי, לוג'יטק, למשל אי-אפשר לעבור בין חלונות).. האם זה רק בגלל שהסוללות חלשות מדי (המקלדת צורכת 4 סוללות AA רגילות) או יש מצב לעוד סיבה? יש לי מקלדת אלחוטית של GENIUS..

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by asilic,

יש לי לפטופ אם אופציה לHIBRANTION קודם כול אין לי מושג ה זה ???? מה היתרונות של זה והאם זה יעיל בכלל וחוסך בטריה ואם יש לזה חסרונות הודה לכם אם תספרו לי הכול על האופציה הזאתי בתודה מראש אני....

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by zoloboy,

האם אני יכול להרכיב שני harddisks על אותו מחשב האם זה יכול לפגוע במחשב תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by gizunt,

התקנתי סוף סוף בפעם הראשונה את הלוח 8IPE1000 וכאשר הWINDOWS עולה אין סימן של עכברת אפילו כאשר הWINDOWS מעלה זהוי חומרה. מה אפשר לעשות והאם זה בעיה בלוח. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם , לחבר שלי יש מחשב פנטיום 2 350 , ומודם usb , והרד דיסק 6 g שיש לו רעש כמו טרקטור , ולפעמים בזמן הגלישה , באתרים מסויימים לוקח לו דקה וחצי בערך עד שנכנס לאתר מסוים , והשאלה שלי היא האם ההרד דיסק משפיע על הגלישה באנטרנט .......ותודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by coperl,

לינוקס דרס לי את הMBR ווינדוס לא עולה, לצערי ולטיפשותי אין לי דיסק תיקון, מישהו יודע היכן ניתן להוריד דיסק תיקון? המערכת שלי היא 64B. זה די דחוף לי, תודה מראש. באותה הזדמנות אשאל אם מישהו יודע למה לינוקס מסרב לעשות מאונטינג למחיצה של ווינדוס, תוך שהוא מעלה כרגיל מחיצות אחרות, זה כבר כמה זמן ולא קשור לבעייה הנוכחית, זה ההודעה שאני מקבל Error mounting: mount exited with exit code 14: Windows is hibernated, refused to mount. Failed to mount '/dev/sda5': Operation not permitted The NTFS partition is hibernated. Please resume and shutdown Windows properly, or mount the volume read-only with the 'ro' mount option, or mount the volume read-write with the 'remove_hiberfile' mount…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Meir Yazdy,

שלום מערכת הפעלה-ווינדוס 7. 64 ביט. שלום יש ברשותי את המחשב כשנה,השבח לאל המחשב אין תקלות. היום כשהפעלתי את המחשב זה מה שאני רואה: אני מעוניין שהמחשב יחזור לעבוד כרגיל. אשמח לעזרה,בתודה מראש. [ATTACH=CONFIG]9707[/ATTACH]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. המחשב שלי מקרטע בשנה האחרונה, בצורה מפחידה ומוזרה מאוד. אפילו פתיחה של הדפדפן עם כמה טאבים מעמיסה עליו מאוד. התגובות איטיות, העכבר "מקרטע", חלונות נפתחים ונסגרים לאט. משהו לא בסדר.. לדוגמא עבור 6 טאבים פתוחים באקספלורר ו-6 טאבים פתוחים בכרום המחשב מנצל 3GB ראם, והCPU עומד על 0-10%. ועדיין התגובות איטיות יחסית, העכבר זז לאט ויש הרגשה שFPS נמוך (תקיעות קטנות בתצוגה) מצד שני במשחקים הוא עדיין בסדר יחסית למפרט והFPS נראה סביר (אבל גם פה לפעמים יש לאגים וקרטועים של העכבר ואפילו המקלדת). זה המפרט: Q9550 - בתדר סטוק (היה בOC בכ-20% בעבר). המעבד בן 3 שנים. Asus P5K-E - לוח בן כ-6 שנים. קניתי אותו יד שנייה לפני 4 שנים. עשה OC של כ-20%, הם הוא קורס אז אין OC. זיכרון OCZ RAM 4GB - ב…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לי יש מעבד amd ryzen 5 1600 עם לוח אם asus x370 prime pro טמפרטורת הלוח מראה 31 מעלות , טמפרטורת chipset היא סביב 50 מעלות רציתי לדעת האם זה נורמלי או גבוה מדי והיא טמפרטורת המקסימום נורמלית ל chipset

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. שלום רב, יש ברשותי מחשב חדש שנרכש לפני כחודש. עשיתי למעבד אוברקלוק ל- 3.4 (המעבד- Q6600 ) וגם עשיתי אוברקלוק ל זכרונות- 920MHZ קרה לי כבר שלוש פעמים שהמחשב לאחר עבודה של 15 שעות או יותר לאחר שאני משחק למשל ..אני הולך לישון וכשאני קם ואני רוצה להפעיל את המסך , המסך לא נדלק ,חשוב לציין שהמחשב עובד, כאילו רק המסך לא מוציא תצוגה,ואיך שאני עושה רסטרט המסך נדלק אבל כל ההגדרות חוזרות למצב ברירת מחדל,מה זה יכול להיות,בדקתי כבר אולי זה קשור למצב SLEEP אז זה לא ובכל מקרה המחשב במצב SLEEP כאילו מכובה , ביטלתי את כל האופציות של החיסכון בחשמל בויסטה.. בקיצור אני מיואש תעזרו בבקשה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכם. יש לי מחשב סלוני ששימש לקולנוע ביתי. אתמול ניסיתי להתקין מערכת הפעלה חדשה אבל הוא נתקע באמצע. לקחתי את ההארד דיסק והתקנתי עליו ממחשב אחר. עכשיו, כשאני מנסה להדליק את המחשב, הוא מזהה כוננים וזכרון, אבל אחר כך מבצע ריסט עצמאי. אחרי הריסט הוא עולה למסך שבו הוא שואל האם להעלות בSAFE או רגיל ואחרי שאני בוחר (לא משנה מה), הוא מבצע ריסט עצמאי וכך הלאה. ניסיתי הכל: הבאתי הארד דיסק אחר שעובד ממחשב אחר ניתקתי כרטיסים וכונני CD והשארתי רק כרטיס מסך בדקתי את ההארד דיסק על מחשב אחר, שם הוא עבד. רק בסלוני לא. שיחקת עם הזכרונות, הוצאתי, החלפתי מקומות. החלפתי כבל BUS, החלפתי גם את המיקום שלו. שום דבר לא עוזר. המחשב עולה ומבצע ריסט שוב אוטומטית. מה יכולה להיות הבעיה? איך לגשת לפ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Pentium D,

יש לי תקלה במחשב שהתחילה רק אתמול. אחרי זמן ממושך (או אף קצר) שאני משתמש במחשב, לפתע הוא נתקע, ולאט לאט המסך מתחיל לההפך למטושטש. (הצבעים נמרחים) אני לא יכול לעשות שום דבר כי זה יכול לקרות כל רגע שאני באמצע משהו חשוב. אחרי שזה קורה ואני עושה ריסט, אז כשהמחשב עולה (שולחן העבודה) מופיעים פסים לבנים על רקע שחור ולאחר כמה שניות המסך נהפך שחור כולו. אז אני צריך לכבות אותו ולחכות כמה זמן (לפעמים הרבה זמן) ואז זה עובד רגיל. אם למישהו יש מושג מה לשעות,תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by King Kong,

למה תמיד שמפעילים את האימיול או קאזה המחשב ניהיה איטי ? היה לי סלרון 2GHZ אז זה מובן אז גם באתלון 3500 לפעמים מרגישים את האיטיות והדפדפן "קורס" אתרים בקושי עולים אני מבין שהאימיול מכביד על הכונן הקשיח אבל עד כדי כך ? המחשב ניהיה כבד הוא יותר מהיר וחזק מהסלרון אבל גם מאכזב שזה מגיע לאימיול .. למה זה קורה ? המעבד נע בין 30 ל 40 מעלות חום .. והלוח 25- 30 מעלות .. לא מבין מה הבעיה ? אני חייב לציין שיש לי זיכרון 512MB בתדר 667 שזה אמור להיות דיי מכובד [: פאקינג 60 דולר הקצ' שזה TWINMOS ...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by KrustyTheKlown,

יש לי מחשב ישן P3 800 שנשרף לו הספק לפני כמה ימים כנראה שההארד דיסק גם נשרף כי הוא מריח לא טוב ושניסיתי לחבר אותו למחשב אחר המחשב נכבה 1. האחריות על ההארד דיסק עדיין בתוקף, אני יוכל לממש אותה? 2. האם אפשר לשחזר חומר שעל הכונן? 3. איך אני יכול לבדוק אם חלקים אחרים נפעו? תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. יש לי ספק של HEC 300W ולוח אם של Gigabyte K8NF... אחרי שאני מכבה את המחשב, האורות במקלדת עדיין דלוקים והנורה האדומה של העכבר גם דולקת, למרות שהספק לא עובד בכלל ! רק אחרי שאני מכבה את הספק מכפתור ה - ON/OFF שלו, רק אז האורות במקלדת ובעכבר נכבים.... למה זה קורה ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by hcxeron,

לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש עם מארז Thermaltake SViking VA4000BWS חיברתי אותו והכל עבד טוב יפה... הורדתי את מהירות המאווררים למינימום כדי להפחית מהרעש שלו. אחרי יומיים של עבודה במצב הזה המאווררים הגבירו את מהירותם על דעת עצמם ומאז הם לא מגיבים לוסתים המותקנים במארז :-\ אולי יש לכם מושג מה לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Hellcat,

מה שלום כולכם חברה? יש לי בעיה אולי מישהו ממכם יוכל לפתור לי או להציע לי דברים שאני עוד לא עשיתי. לאחרונה קניתי למחשבי הקט (לא כל כך קט הוא בגובה של 60 ס"מ) לוח אם חדש מעבד חדש וכרטיס מסך חדש. סך הכל מה שיש לי במחשב זה זה בערך: Abit KN8 Ulta AMD 696 64Bit AMD +3200 64Bit Sapphire X800 GTO² למי שלא רואה יש שם 2 קטן כזה לאחר שהכל הותקן על המחשב פרצתי לי א piplines של כרטיס המשך ל16 מ12 וכך נוצר שיש לי בעצם Sapphire X850XT אבל למרות כל הדברים האלה משחקים מסרבים לעבוד אצלי כמו שצריך האמת שחוץ מBattlefeild 2 אף אחד לא עובד כמו שצריך. בדגש על אנריל טורנאמנט 2004 והאלף לייף 2. מישהו אולי יודע מה הבעיה?!?! נ.ב. אתם חושבים שכדי לקנות כונן קשיח עם ממשק של SATA? עד כמה זה ישפר את בי…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by RazKaziRo,

אני מחבר מיקרופון אבל משום מה הווינדוס לא מזהה לי אותו איך אני פותר תבעיה?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by vovka,

שלום לכולם, היום בבוקר המחשב שלי מת. ( אני רושם כרגע לא מהמחשב שלי ) כל הנוריות במחשב דלקו, כולל את הכונן A. לחצתי על ריסט והוא לא הגיב. כיביתי והדלקתי -מסך שחור, נוריות דיסק קשיח ובקרה דולקות וכלום לא עובד. אני אציין שכבר כמה ימים המחשב פשוט נתקע באמצע, כלום לא זז וכלום לא עובד. אחרי הריסט הכל חזר לקדמותו. מבקש עזרה !!!! :'( :'( :'(

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by tazok,

אוקיי יש לי בעיה רצינית עם המחשב ואני יפרט אותה פה ואת התהליך שניסיתי כדי לתקן את הבעיה המוזרה הזאת אוקיי אחרי שקיבלתי את המחשב לפני שבוע וחצי בערך הייתי שמח וטוב לב שקיבלתי סוף סוף מחשב חדש וגם חזק בדיוק כמו שרציתי... אני מפעיל אותו בדיוק כמו שהוא בא עם רק עם סידירום של asus וכל שאר הדברים שיש במפרט חוץ מהצורב... ביום שלמחרת נזכרתי שלא חיברתי בכלל את הצורב לקחתי רת הצורב הכנסתי אותו חיברתי את החשמל הכל.... המחשב לא עולה!!! אני מסתכל חושב ולא מבין מה יכולה להיות הבעיה כי המאווררים נדלקים כלומר המאוורר של המעבד המאווררי מארז והמאווררים של ה5900 כולל המנורות של הצורב והסידי משום מה המתח לא מגיע להרד דיסק שלא נדלק בכלל... כלומר לא מתחיל להסתובב.. אני כבר אמרתי מי יודע אולי …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.