עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shafik,

שלום רב, במחשב ספציפי חלק מהטקסט פשוט מופיע הפוך. במחשבים אחרים הכל תקין באותו מסמך. גם בהדפסה הטקסט יוצא הפוך, יש לציין שהותקנו כמה גרסאות של אופיס, ועד לפני יום היה במחשב ווינדוס 7 ובגלל שחשדתי בווינדוס המחשב עבר התקנה מחדש של וינדוס 10 אתמול אבל הבעיה לא נפתרה. למישהו יש רעיון? מדובר ב OFFICE 2016 (גם 2013 עושה את אותה תופעה).

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by FlipM0de,

יש לי בעיה עם הפעלת Win XP Pro מחדש , כל פעם שאני מנסה לבצע Restart או Turn Off אני מקבל "חלון כחול" עם ההודעה : IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL למישהו יש מושג מזה ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. המחשב פשוט מכבה את עצמו או הולך למסך כחול בו כתוב IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL זה קורה בעיקר במשחקים... מפרט: p4 2.66 asus p4s533-mx ddr 512 400 mhz geforce fx 5200 wd hd 80 gb מישהו יודע למה זה? איזה חלק עושה את הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, סיימתי להרכיב מחשב חדש, במחשב יש שלושה מאווררים, שניים קדמיים ואחד אחורי, לוח האם שרכשתי הוא ASUS ROG X570-F GAMING ויש בו רק שני חיבורי CHASSIS, אחד בחלק האחורי ואחד בתחתון האם זה קריטי לחבר כל אחד מהמאווררים לחיבור CHASSIS או שאפשר לחבר לנקודת M2 או PUMP? תוכנת הAI SUITE III לא מזהה את המאוורר השלישי בתור מאוורר סטנדרטי אלא על פי החיבור שאליו הוא מחובר ובשל כך אין שליטה של התוכנה כמו לשאר המאווררים, האם מומלץ להשאר בקונפיגורציה כזו או לקנות מפצל למאווררים ולחבר שניים מהם לאותה הכניסה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by shimon23,

שלום אני מחבר מדי פעם את המחשב שלי לטלויזיה באמצעות יציאת ה Tv-out, אך כשניסיתי לחבר את יציאת ה audio out שבכרטיס קול לטלויזיה, משום מה אין תגובה ואני לא מתליח לשמוע את המחשב בטלויזיה. הכבל בו השתמשתי נלקח ממצלמת הוידאו שלי בצד אחד שלו יש לו חיבור לכרטיס הקול ובצד השני שני חיבורים(במקור אחד נועד לוידאו), שנכנסים לכניסת הטלויזיה. ניסיתי לחבר גם רק את כבל הסאונד ועדיין אין תגובה, מישהו יודע איך אני צריך לעשות זאת או באיזה כבל להשתמש?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי, יש לי מדפסת HP 6500. כאשר אני רוצה לצלם דפים במדפסת באמצעות מזין מסמכים אוטומטי מופיעים פסים לאורך הדף שצולם. ניסיתי לפתור את העניין דרך תוכנת HP שהגיעה עם המדפסת ("מסייע ההדפסות של HP" ) יש שם אופציה : יישור ראשי הדפסה". עשיתי ונרשם כי היישור נכשל. איך אפשר לפתור את הבעיה? בתודה, ניבר

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם, פירסמתי בפורום מפרטי מחשב פוסט על המחשב שאני רוצה להרכיב לעצמי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=552976.0 אבל יש לי כמה שאלות שיעזרו לי לבחור רכיבים, והאמת היא שלפחות כרגע אין המון עזרה בפוסט שלי. לכן רציתי להעלות פה כמה שאלות שיש לי לגבי החומרה שאני רוצה לבחור: 1. אני רוצה לקנות מעבד 3770K, ולהמהיר אותו לבערך 4.5GHZ. חשבתי לקנות קירור מים במערכת מוכנה כמו corsair H80i, או משהו בסגנון. יאיר מנהל הפורום ייעץ לי לקנות קירור אויר. אני מניח שקירור המים יהיה יותר קר ואיכותי, אבל מה משתי האופציות יהיה שקט יותר? האם זה משמעותי? האם מארז טוב יפתור את בעית הרעש (אם היא קיימת)? 2. בנוגע לזכרון- אני רוצה 2X8, לפחות 1600MHZ, האם חשוב XMP? לא חשוב לשמור על לטא…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Blade2k,

אז ככה:יש לי את ה IPANEL מלא זמן ויש לי לוח אם ASUS A7A266 הIPNL כול חצי דקה מקפיץ את המחשב לצורך הבדיקה שלו(חום,סל"ד וכו') וככה כול שיר נקטע,כול סרט קופץ וכו' אני לא יודע מה לעשות עידכנתי את הביוס ,לא עוזר כלל וכלל ניסיתי עם התוכנה שמגיעה איתו ,שום דבר אצל חבר שלי עם לוח ASUS-CUSL2 יש בביוס אפשרות לכבות את הבדיקה כול חצי דקה . יש למישהו רעיון איך לנטרל את המרשע? מצפה לעזרתכם.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. כאשר אני שומע מוסיקה, רואה סרט או משחק אני שומע את הקול אבל בנוסף אליו גם - טססס טססס כזה, כמו ששומעים תחנת רדיו בלי קליטה טובה.. נסיתי גם ברמקולים של המערכת אך עדיין הבעיה נשארת.. הלוח שלי הוא Asus A7N8X, מישהו יודע איך אפשר לסדר את הבעיה ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by achiya1,

ערב טוב יש לי בעיה שצצה מהעבר הרחוק של אחד המחשבים אצלי בבית. המחשב: Motherboard Name Gigabyte GA-VM900M v1 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) Video Adapter NVIDIA GeForce 7300 SE/7200 GS (512 MB) Disk Drive Hitachi HDS721616PLA380 (160 GB, 7200 RPM, SATA-II) CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E4500, 2200 MHz (11 x 200) בעבר היה אצל קרוב משפחה והם התייאשו ממנו כי הוא היה קופא כל הזמן בתדירות גבוהה. ניקיתי את המחשב ופירמטתי אותו וגם שמתי לו משחה טרמית חדשה על המעבד קיצר פינקתי אותו..והוא באמת חזר לעבוד כרגיל ,עד לפני כמה ימים שפתאום קלטתי שהוא קפא. נלחצתי כמובן כי ישר הבנתי שהוא יכול להתקע עכשיו כל חצי שעה או כל 2 דקות ..מתי שבא לו בע…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש לי פה מחשב שעושה קצת בעיות.. אני לא סגור על הבעיה אבל זה נראה לי הלוח אם.. הוזיזו במחשב הזה את הכפתור של הספק מ230V ל115 והספק נשרף. את הספק החלפתי, אבל יש עוד בעיה, כשמדליקים את המחשב אז מופיע המסך הראשי של הספירת זיכרון וכו' והוא נתקע במסך הזה... לפעמים אחרי ספירת הזיכרון.. לפעמים ממשיך קצת ונתקע בתחילת זיהוי החיבורים בIDE ולפעמים נתקע בדיוק אחרי הבדיקה של החיבורי IDE.. ניסיתי לנתק את ההארד דיסק והצורב מהIDE אבל כשמנתקים את הכבל שלהם המחשב נדלק, (עושה רעש) אבל המסך נשאר מכובה וכו'... אז את הפלופי ניתקתי והIDE השארתי... פעם אחת הצלחתי להגיע לביוס, ותוך מספר שניות הכל קפא עד שעשיתי ריסט... מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by bugosdckh,

שלום לכולם . לפני שבועיים המחשב שלי קרס , ז"א מתוך 4 ארדיסקים במחשב רק אחד שרד( בחנות טענו שארידסיקים לא עולים עקב שלא מקבלים חשמל) החלפתי את הארדיסקים למזלי יש לי עדיין אחריות. והתקנתי מחדש את כל התוככנות. היום לאחר שבועיים שוב פעם המחשב עולה וכותב שאני צריך לעשות boot מדיסק (התקנתי בפעם הראשונה windows על הדיסק ששרד) ועכיו אני צריך להתקין שוב פעם את הכל. (כמו כן הארדיסקים האחרים שוב פעם הלכו לעולמם...) מה בדיוק הבעיה? האם ספק? (משום שהלכו לי הארדיסקים?) או הארדיסק ששרד הוא בעצמו דפוק ולכן קרס שוב ? אודה לכם על תשובה מקצועית. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. כאשר אני רוצה להיכנס לדיון / להגיב / לערוך תגובה - כל דבר אחר , לוקח ממש הרבה זמן עד שהאתר מגיב/מתעדכן ועולה . מוזר שרק לאתר הזה לוקח להיכנס אליו ולפתוח כל דיון זה בערך נע בין 0.5-2 דקות. יש דרך לסדר את זה או שיש בעיות עם השרתים של הפורום ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by kozimus,

שלום. היום גיליתי שאני לא יכול לפתוח את SARATIM.CO.IL וגם לא את SUBTITLE.CO.IL שניהם יושבים על אותו שרת של GODADDY . אני מצליח לעשות PING תקין לשני האתרים וגם לפי isup.me האתרים תקינים. השגיעה שאני מקבל היא " Could not connect: Can't connect to MySQL server on '127.0.0.1' (10061 " תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by tovx,

שלום לכולם המחשב בהדלקה או בחזרה ממצב שינה נתקע באיתחול נשמעים 4 צפצופים( אחד ארוך ו3 קצרים ) וכלום לא עולה .לאחר כבוי או שנים לפעמים זה מסתדר ולפעמים יוצאת הודעה שאי אפשר לאתחל מהhd בתוך המחשב כל החיבורים בסדר לפי smart הדיסק בסדר לא הוספתי שום תוכנה או חומרה חדשה p42.4 asus p4s800 maxtor 80g 9600xt 1g ram כל הטמפרטורות נורמליות.מה זה יכול להיות תודות לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Jochman,

שלום! במחשב שלי יש מודם פקס SoftV92 USB והוא מחובר לקו. כשמתקבל פקס המודם מזהה אותו אבל לא מצליח לענות לשיחה (נכנס למצב Answering call ואז נותן הודעת שגיאה). הפקס ממשיך לצלצל והמודם לא מצליח לענות לשיחה. המודם עבד עד לא מזמן, לא היה שום שינוי לא במחשבים לא בחיבורים ולא בקו. עזרה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by gal_il50,

כשאני רואה סרטים במחשב אז אני רואה אותם מדיסק,האם הסי די רום תמיד עושה רעש כשהוא עובד?(לי יש של LITEON) זה לא רעש של בעיה אבל הוא מעצבן אז השאלה שלי היא שככה זה אמור להיות? האם ה-LITEON ככה מרעישים או שכל הסי די רום ככה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום! ערב פסח היום אז החלטתי לנקות את המחשב אחרי ניקיונות ושאיבות של השואב (פירקתי את כרטיסי הזיכרון והכרטיס מסך) הרכבתי בחזרה הכל והדלקתי את המחשב אבל אני לא רואה כלום על המסך אין ציפצופים ויש אורות בתוך המארז על הלוח אם והמאווררים עובדים לוח אם: MSI P35 Platinum Combo זיכרון: שני סולטים של OCZ XTC PC2-6400 EL Platinum יש שם שני כרטיסים עם מנורות כרטיס מסך: MSI NVIDIA 8800GTS 320MB נ"ב אני פירקתי והרכבתי וניסיתי לעשות מלא קומבינות עם הזיכרון ולא עזר כלום אחי בא עשה איזה משהו שקרה רק פעם אחת ואין לו מושג ראו את המסך של הביוס אבל הוא נתקע ולא המשיך והיה ציפצוף רצוף תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אקספלורר ומדיה פלייר לא עובדים, כנראה וירוס מחק את הקבצים שלהם. כמו כן עדכונים נכשלים מיד בהתחלה. וינדוס 7 הום פרימיום. איך מתקנים? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by someone,

אז ביום בהיר אחד, בלי שום סימן מוקדם , המחשב לא עובד יותר... המסך כותב no signal, וכנ"ל מסכים אחרים. המאוורר בכרטיס מסך עוד עובד, זה אומר משהו? יכולה להיות סיבה אחרת חוץ מכרטיס המסך? (בן יותר מ5 כבר)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Randomness,

שלום לכולם, המחשב שלי משום מה לא מגיב לציוד ההיקיפי (עכבר - לא נדלק לו האור, מקלדת - האורות של הNum lock, caps lock לא דולקים והמסך - לא מגיב כלל, הוא מקבל 'סיגנל' אבל הוא לא מראה כלום) - לעומת זאת, כבל ה Ethernet עובד, ניסיתי לפתוח את המחשב ולחזק את החיבורים, אך זה לא עזר.. יכול להיות שהבעיה היא חומרתית בלוח האם? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. התקנתי את המחשב שלי מחדש וחסר לי דרייבר לכרטיס קול לאחר בפעלת Cpuz הוא הראה לי את דגם הלוח ולאחר מכן הורדתי והתקנתי את הכרטיס (AC97) בכל אופן לאחר ההתקנה הוא ביקש לעשות אתחול ונחשו מה קרה אחרי ההפעלה מחדש?...בדיוק! כלום. אני מצרף צילום מסך של דגם הלוח ושל מנהל ההתקנים אשמח מאוד אם תעזרו לי לפענח את נושא השלמת התקנת כרטיס הקול..חשוב לציין כי או כרטיס מובנה. [attachment deleted by admin]

23. Started by roipow,

יש לי לפטופ קנית לא מזמן ASUS N551JK. מנסה לחבר אותו למסך של SAMSUNG HDTV - HD READY מקסימום רזולוציה שלו זה 1080 i... בHDMI TO HDMI. והתמונה של המחשב גדולה על המסך ולא משנה כמה שיחקתי ברזולוציה ובהגדרות מסך לא הצלחתי לסדר את זה... ואין לי אפשרויו תשל OVER SCAN או JUST SCREENץץץ אשמח לעזרה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by bati6,

אני מנסה לחבר את המחשב הנייד לטלוויזיה, הוא לא נותן לי אפשרות לעשות שכפול, האפשרות היחידה היא לראות או דרך המחשב או דרך הטלוויזיה, אז אני מעביר את התמונה לטלוויזיה, וזה יוצא יותר מדי גדול, האייקונים כבר יוצאים מהתמונה זה כאילו מתרחב יתר על המידה, לא עוזר בלשנות רזולוציה. נסיתי לשחק עם זה, אבל שום דבר לא עובד..

25. Started by GamePad,

המחשב שעבד בסדר עד עכשיו, כבה ועלה עם הודעה שאני לא מכיר. אני חושד שהיה אולי קצר כי היה מולקס חשוף במארז. החשד שלי הוא הלוח, אבל שוב, אין לי מושג מה אומרת ההודעה. אז מי שמכיר בבקשה עזרה. :s05: [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים