תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
נוסע למס חודשים לחו"ל ולא מעוניין להשאיר המחשב הנייח לשותפים (ברמה שיש לי חומר שלא מעוניין שיחטטו +כל מיני תיבות מייל וכו ) האם כדאי לפרק הכונן והאים יתפקד לי בחול?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הR7 260X דורש 450W מינימום ויש לי ספק כוח 400W חדש Antec האם זה יעבוד כרגיל או שאני אדרש לשדרוג הספק? יש מצב שהיא נשמעת קצת שאלה רטורית אבל אולי בכל זאת
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי וינ'10 פרו (חוקי אם זה משנה) רציתי לדעת האם אפשר לחסום גישה של משתמש מסויים, ברמה כזו שלא יוכל לגשת לשום דבר חוץ מתוכנות שיש בשולחן העבודה, או תוכניות אחרות שאבחר נקודתית (כמו שמצוי במקומות עבודה\מחשבים ציבוריים במקומות מסויימים). שמעתי שיש אפשרות כזאת בenterprise, השאלה היא האם אפשר לעשות את זה גם בפרו ואיך. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות בעיות של צריבה וגלישה במקביל בדקתי את מצבם של התקני ה-IDE שלי וגיליתי שאחד מהם עובד במצב DMA והשני ב-PIO. אני זוכר בוודאות ששניהם עבדו במצב של DMA ולא הייתה לי שום בעיה של גלישה וצריבה במקביל. למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי היום nvidia gtx550, חיברתי אותו למחשב (כולל חשמל), וחיברתי אליו את המסך. כשאני מפעיל את המחשב המסך לא נדלק (למרות שהוא חש שיש signal). אני בטוח שחיברתי את הכרטיס בצורה הנכונה, וכן ספק הכוח אמור לעמוד בדרישות החשמל. כמו כן, כשחיברתי את הכרטיס במחשב של אחי - הכול עבד. הדברים שניסיתי - לאפס את הביוס ע"י הוצאת הבטריה, חיבור מספק הכוח מהמחשב של אח שלי, הפעלה עם כרטיס זיכרון אחד, רציתי לעדכן את הקושחה של הלוח אם אך לא מצאתי קושחה מתאימה (blood iron p35-t2l) למישהו יש רעיון?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
"power surge on the usb port" קיבלתי את ההודעת שגיאה מצורפת תמונה ולא מחובר שום דבר לUSB
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ישנו לוח אם GigaByte H77-D3H. לפני יותר משנה הלך כרטיס קול. לקחתי כרטיס קול חיצוני מאוד דומה לזה. עם הזמן באוזניות נעלם קול באוזן אחת. ניסיתי כמה סוגי אוזניות ביניהם חדשות מהמחבילה - יש מקרים שיש קול בשניהם אבל זה נעלם תיכף וחוזר להשמע רק באוזן אחת. האם הבעיה בכרטיס הקול הזול ויש להחליפו, או האם הבעיה באוזניות הזולות? כמו כן אשמח להמלצה לגבי כרטיס הקול ולגבי אוזניות פשוטות אך אמינות..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רושם את ההודעה הזאת מהמחשב בעבודה, עם ווינדוס XP אז בזמן האחרון הדרייבר של realtek התחיל להתשגע פה והחליט שהוא מתריע לי כל 5 שניות על חיבור/ניתוק של הרמקולים מהמחשב, החלטתי שאני מסיר אותו ומתקין מחדש, אבל אחרי 5 ריסטים ו5 התקנות נקיות, ההתקנה לא "תופסת" אני עושה ריסט אחרי ההתקנה וכלום, כאילו לא התקנתי. מה האפשרויות שלי? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח שזה המקום הנכון אבל אני מקווה שכן.. יש לי בעיות קרטוע במחשב לאחרונה ותקיעה לזמן רב... זה גם מורגש בניגון מדיות למיניהן(אודיו-יש קטיעות, וידאו - קטיעות קול וקפיאת תמונה). זה מסתדר רק אחרי ריסט.. פרמטתי את המחשב אבל הבעייה עדיין קיימת. אני לא בטוח שזו בעיית חומרה לכן אני מצרף את רשימת התהליכים הפעילים אולי אחד מהם מהווה בעייה. המערכת שלי: ASUS P4S533 P4 2.4 GHz 512 MB WinXP pro SP2 מקווה שתוכלו לעזור לי.. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני רואה סרטים במחשב אז אני רואה אותם מדיסק,האם הסי די רום תמיד עושה רעש כשהוא עובד?(לי יש של LITEON) זה לא רעש של בעיה אבל הוא מעצבן אז השאלה שלי היא שככה זה אמור להיות? האם ה-LITEON ככה מרעישים או שכל הסי די רום ככה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל 20 דקות בערך המסך קופא, ולאחר כמה דקות מתקבל מסך כחול כזה... הרצתי MEMTEST למשך יומיים - והזיכרון יצא תקין חיפשתי Bad Sectors - וגם הכל יצא בסדר NOD32 - אין וירוסים ניקיתי את המחשב מאבק, ובדקתי את כל החיבורים בתוך המארז (כולל ניקוי של כל הסלוטים מאבק) בקיצור עשיתי כמעט הכל חוץ מפורמט למחשב הבעיה היא שזה מחשב שמפעיל תאורה במועדון.... ולפרמט אותו זה חתיכת סיפור (בגלל שיש המון מידע והגדרות שצריך לשחזר) איזה עוד דברים אפשר לנסות? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שזו בעיה ותיקה ובטח יש עליה 20,000 ת'רדים, אבל הבעיה שלי יותר ספציפית - הXP לא נכבה (P3 - 400MH) ואני כמעט בטוח שזה בגלל הדרייברים של ה SB LIVE שמותקן עליו (אני זוכר שהדרייברים ל2000 ביטלו את האופציה לHIBERNATE כך שזה לא יפתיע אותי אם הכרטיס הנ"ל הוא האשם). יש מצב שזו הבעיה? ואם כן, יש פיתרון קסם?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי חברים בואו תחוו דעתכם. כבר הרבה זמן כשאני מנסה להיכנס אל אתרים שדורשים אבטחה גבוהה (גוגל, פייפאל) דפדפן פיירפוקס מתריע שהוא לא מזהה את האתרים ( get me out of here). ולמה אני חושב שזה קשור לאנטיוירוס? כי כשאני מכבה אותו אני מפסיק לקבל את ההתראות האלו. טוב אז האמת היא שדי נבהלתי ופירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש (גם את ההתקנות הורדתי מחדש). אבל זה לא השתנה. איך אני יכול לדעת אם זו התראת שווא או שיש פה בעיה. עזרה בבקשה, כי בינתיים אני לא משתמש בגימייל ולא בפאיפאל...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, לאחרונה נתקלתי מספר פעמים בבעיה מאוד מוזרה עם הצורב שלי. אני צורב על גבי דיסיקים של DVD של Silverline, והכל פועל כמו שצריך. אני רוצה לבדוק את תוכן הדיסק, אם הכל באמת נצרב, ולהפתעתי הצורב מזהה את הדיסק כדיסק ריק. הדבר היטעה אותי כמה פעמים וצרבתי שוב, על דיסק חדש ושוב אותו הדבר. ניסיתי להכניס את הדיסק ל DVD-ROM שלי, ושם הוא עבד כמו שצריך. מה יכולה להיות הבעיה? הצורב: NEC-2510A הדיסקים: DVD-R X8 אה ואם מדברים על זה כבר, הדיסקים X8 והמקסימום שאני יכול לצרוב עליהם הוא X4. אני יכול לפעמים לצרוב X8 אבל לא עם הדיסקים הללו. האם הצורב שלי יכול לצרוב רק על DVD+R במהירות X8? ואולי הוא יכול לקרוא רק DVD+R ובגלל זה אני לא מצליח לקרוא מה שאני כותב? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העכבר שלי מתחיל לקפוץ ל במשחקים או גם באינרנט לפעמים.. במשחקים הוא גם לפעמים מעביר לי נשקים.... מה עושים? אולי לנקות את העינית שלו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כשבוע בערך יצא עדכון חדש לווינדוס 7, לאחר שהמחשב ביצע הפעלה מחדש הוא עלה שהצבע של שורת המשימות הפך ללבן (בלי קשר לערכת נושא), בנוסף גם כשצפיתי בסרטונים ביוטיוב הטקסטים שם הופיעו באופן מטושטש. בנוסף לשני אלה מורגשת גם איטיות בפעולות המחשב לאחר העדכון. איך אוכל לפתור את הבעיה? כרטיס מסך: GeForce GTX 660 תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי כבר איזה חודש תקלת רשת בלתי מוסברת שאני לא מצליח להשתחרר ממנה, מקווה שתוכלו לעזור. מדי פעם (יכול לקרות 3-4 פעמים בשעה גם) הגלישה לאתרים כאילו נקטעת. אני מקבל הודעת website took to long to respond ורק אחרי כמה רגעים זה ישתחרר ואוכל להמשיך לגלוש כרגיל. אני חושב (אך לא בטוח) שזה ספציפי למחשב אחד. הסיבה שבגללה אני לא בטוח היא שיש לי גם שירות טלויזיה על האינטרנט וגם שם היו לי 2-3 ניתוקים, אבל בגלל שיש שם איזשהו באפר שאולי מחפה על תקלות כאלה קשה לי לדעת. ניסיתי לבדוק במכשירי סלולר שמחוברים לרשת במקביל כשהתקלה קורית, שם הגלישה כרגיל, אז אני די בטוח שזה מקומי למחשב. ספקית האינטרנט היא פרטנר, בשירות הסיבים האופטיים שלהם. היו אצלי 3 טכנאים, לא מצאו תק…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פעם ראשונה זה קרה בפיפא 2002 משחק צרוב מקורי שאמורים להפעיל אותו עם הדיסק והמשחק החדש שהוא צרוב עם פאץ הוא C&C RENEGADE כל פעם שאני מנסה להפעיל אחד מהמשחקים הוא כותב לי להכניס את הדיסק הנכון ניסיתי בשני הכוננים וזה אותו הדבר עזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( עריכה: זה לא אמור להיות בתמיכה טכנית? זו בעיה במחש לא במשחק ואל תגידו לי לקנות מקורי, למה יש כסף?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי.. לפני שבוע קניתי את המחשב, ואני שמה לב שהסוללה לא נטענת במלואה גם אחרי המון זמן. הטענתי אותו אתמול, כשהוא כבוי- משעה 8 בערב עד 11 בלילה כלומר 3 שעות והסוללה נטענה מ18% ל60%. בנוסף היא נגמרת ממש מהר. בדר"כ כשסוללה נטענת לאט היא גם נגמרת לאט אבל לא במחשב הזה כנראה. מישהו יודע למה זה קורה ואיך אפשר לשנות את זה? אשמח גם לטיפים לשמירה על אורך חיי הסוללה. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וערב טוב חברים. כידוע או לא כידוע אני חובבן של מחשבים ובניתי מחשב ע"י מפרט טכני הנ"ל: USB3 שחור FORCE 500 COOLERMASTER מארז CMF500 80+ A.PFC B600 600W COOLERMASTER כח ספק CMB600 HASWELL H81M-HD3 1150 DDR3 H81 GIGABYTE לוח אם Intel Core i5-4460 Haswell Box Asus DRW-24D3ST DVDx24 OEM Gigabyte NVIDIA GeForce GT 630 2GB DDR3 סט 4 מאווררים למארז 12 ס"מ CoolerMaster Kingston 8GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9/8G הבעיה שלא היה לי מגן ברקים שכחתי לקנות. ברצוני להחליף ספק אחר ואני אודה לכם על העזרה. האם את הספקים הבאים אני יכול להשתמש? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14381 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13732 https://w…
-
האם מישהו נתקל בתופעה שהעכבר שט/ נסחף על פני המסך בצורה עצמאית? לי זה קורה ורק בנגיעה בעכבר התופעה נפסקת עד הפעם הבאה. זה פשוט מעצבן. יש עצות או רעיון איך לפתור הבעיה? עכבר אופטי A4 TECH בחלונות XP SP2 תודה.......
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו מכיר מדריך וידאו + טקסט להרכבת חומרה ? הרכבת לוח אם, והרכבת מעבד עליו ומריחת משחה, חיבור פיני USB וכו'. אם מישהו מכיר אתר כזה, או סרטוני YOUTUBE אשמח להכיר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את לוח-אם הזה: Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150 ויש עליו 4 כניסות לram, שתיים אפורות ושתיים שחורות. אני יודע שיש הבדל בין הכניסות אבל אני לא יודע איזה הבדל. יש לי 3 כרטיסי ram, 1 של 8 גיגה ו2 של 2 גיגה כל אחד ואני רוצה לחבר את שלושתם. האם ישנה איזושהי דרך נכונה לחבר אותם מבחינת הכניסות או שפשוט אפשר לחבר אותם לכל כניסה וזה יהיה אותו הדבר?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי כרטיס gainward gf4 440 וניסיתי להתקין אותו במחשב: חלונות 98 ולוח aopen עם כרטיס מסך onboard. לאחר ההתקנה המסך שהתקבל היה חתיכה מה-taskbar משוכפלת וסמן העכבר משןכפל גם הוא ארבע פעמים זה על גבי זה וכל העסק היה ברזולוציה גבוהה יותר מ-768. מה לעזאזל קורה פה???
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום פירמטתי את המחשב שלי(לא פעם ראשונה)ףכרגיל התקנתי את כל הדרייברים,כרטיס מסך וכו'. התקנתי את הדרייבר של הלוח אם,ששם נמצא הדרייבר של הסאונד,אבל הסאונד לא עובד. ניסיתי להוריד מהאינטרנט דרייברים,גם כן הם זהים למה שהיה לי בדיסק ולא עובדים. הרמקולים מחוברים להכול ואין להם דרייבר משל עצמם. הלוח אם הוא:945GCM5-F 7.1 מהדיסק הבנתי שזה הדרייבר שאני צריך Realtek ALC888,אבל הוא לא עובד. בכל מקרה תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-